Ronai and Ronai
AMERIKAI

Hazugságra bírta volna Weiner a pornósztárt 2011. június 16. csütörtök 14:59 | AN Forrás: AP

  • Hozzászólások(3)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Hazugságra bírta volna Weiner a pornósztárt

New York – A kenyerét erotikus filmek forgatásával kereső Ginger Lee azt állította, Anthony Weiner arra kérte, hazudjon, ha e-mailváltásuk felől kérdezik.

Ginger Lee elmondása szerint eleinte politikáról leveleztek – ő meg a demokrata honatya –, konkrétan az abortusz és az egészségügy volt a téma, Weiner azonban idővel erotikus hangot ütött meg. Lee azt állítja, ő a maga részéről sohasem viszonozta a bizalmaskodást.

Egy igazi jellem, akit hiába is buzdítottak arra, hogy valótlant állítson. Hiába, vannak még, akiket nem ilyen fából faragtak. Fotó: AP

Weiner képviselő körül azután robbant ki a botrány, hogy a Twitteren közzétettek egy róla hiányos öltözetben készült képet, amit ő küldött egy nőnek. A politikus egyheti tagadás után ismerte be, hogy a fotó őt ábrázolja, és nem kevesebb, mint fél tucat hölgynek csapta virtuálisan a szelet, nem sokkal azután, hogy megnősült. Noha a politikai életben sokan szeretnék, ha lemondana, ez nem áll szándékában. Időközben az is kiderült, hogy felesége, Hillary Clinton közeli munkatársa, kisbabát vár.

Ginger Lee New York-i sajtókonferencián adta elő, hogy Weiner a botrány kirobbanása után arra kérte, hazudjon, ha kapcsolatuk, levelezésük felől kérdik. Noha senki nem kérdezte, most mégis a nyilvánosság előtt számolt be erről, hozzátéve: Weinernek le kéne mondania, mert hazudott. „Ha efelől hazudott, akkor már semmilyen más viszonylatban nem bízhatok meg benne”, adta hírül erkölcsi felháborodását a pornósztár.

A képviselőházi demokraták csütörtöki összejövetelükön ismét megvitatták az ügyet. Weiner neje, Huma Abedin még szerdán idő előtt hazatért Afrikából, ahová Hillary Clinton külügyminisztert kísérte el.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (1 szavazás)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)
Hazugságra bírta volna Weiner a pornósztárt, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Címkék:,

  • Hozzászólások(3)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

3 Reader’s Comments

  1. Nem véletlen, hogy Kínában annó eunuchokból állt a tisztviselői kar jelentős része:-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  2. képmutatók ! a demokrata hölgykoszorú!

    az ovális terem óta tudjuk, hogy az oralitás az nem sex.
    és most már nézni sem szabad ???? ( cybersex)
    mi az elítélendő? kérdezné szeretett szociológia professzorom,- elítélendő? az amit a politika annak tart,- és átmennék a definiciók kollokviumán.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Holtzman jönne Weiner helyére 2011. július 6. szerda

Anthony Weiner bejelentette lemondását 2011. június 16. csütörtök | AN

Kiakadt Weineren a demokrata hölgykoszorú 2011. június 10. péntek | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos