Ronai and Ronai
AMERIKAI

Újabb képviselő mondott le meztelen fotó miatt 2011. augusztus 3. szerda 12:22 | RR Forrás: AP

  • Hozzászólások(6)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Újabb képviselő mondott le meztelen fotó miatt

New York – Végetért a politikai pályafutása az 53 éves demokrata Louis Magazzu Cumberland megyei földbirtokosnak, aki tükörből ismeretlen okból meztelen képet készített magáról, és azokat elküldte egy nőnek.

A kép Carl Johnson konzervatív blogger honlapján látott napvilágot, közölte Magazzu ügyvédje, Rocco Cipparone, akit kimondottan azzal a feladattal szerződtettek, hogy vegyen jogi elégtételt a republikánus Johnsonon.

Magazzu feldúlt állapotban van, miután az inkriminált fotót az illető hölgyön kívül másnak nem lett volna szabad látnia; azt nem a nyilvánosságnak szánta. Állítólag soha nem találkoztak személyesen, de többéves internetes ismeretségről van szó. Nem tudta, hogy a nő „politikai ellenfélnek dolgozik”.

Anthony Weiner demokrata képviselő júniusban kényszerült lemondani ehhez hasonló botrány miatt.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(6)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

6 Reader’s Comments

  1. Annak a politikusnak, aki meztelen fotókat küld általa személyesen nem ismert nőnek, valami baj van az agyával…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  2. A politikus is csak ember, és esendő. Nem tartom jónak, hogy az ismert hírességek, és közéleti személyiségek magánéletében turkálunk, és turkálnak, megfosztjuk őket az intimitástól, a magánélet szentségétől. Egy közéleti személynek is lehetnek titkai, és nem kell angyali tisztaságúnak lennie, hiszen egyetlen ember sem az. Aki fedhetetlennek tartja magát az csúsztat. Ez a politikus nem ártott senkinek, nem követett el bűnt. Nem úgy kellene megnyerni a szavazókat egy republikánusnak, hogy felbérel egy nőt azért, hogy inkrimináló helyzetbe hozzon egy demokratát. Elég erős a konzervatív párt ahhoz, hogy tiszta eszközökkel vegyen részt a választási játékban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  3. Layli,
    az, hogy nem tartja jónak, hogy az ismert hírességek, és közéleti személyiségek magánéletében turkálnak és megfosztják őket az intimitástól, a magánélet szentségétől, helyeselhető. A valóságban azonban ez történik.

    Egy képviselőnek azonban, ha ismeri azt a társadalmat, amiben él, tudnia kell, hogy a politikában gyakorlatilag minden eszközt felhasználnak arra az ellenfelek, hogy lejárassák a másik oldalhoz tartozókat a hatalom megszerzése érdekében. Ha ezt nem tudja, az elég nagy baj, ha meg tudja, de mégis kiteszi magát ilyen támadásnak, az még nagyobb baj…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  4. ezek szimplán hülyék.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  5. Chemist! Bizonyára tudja, de vannak pillanatok, amikor az ember nem gondolkodik felelősen, vagy előrelátóan. Még a politikusok is, akiknek pedig az egyik ismérvük, vagy feladtuk lenne a felelős döntés és előrelátás. Ennek ellenére szeretném ha az emberi társadalomban, legyen az nyugat, vagy kelet, eltűnne az alattomosság és a tiszta verseny kapna értelmet. Na jó! Tudom, hogy utópia. Hiszen én magam írtam fentebb, hogy az ember esendő. És a hatalomvágy, az alattomosság is az esendőséghez tartozik. Még nagyobb baj, hogy a magyar politikai életre is ez jellemző.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  6. Itthon nevetnének a haverokkal, és megdicsérnék.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Lemond Wu a szexbotrány miatt 2011. július 27. szerda | AN

Holtzman jönne Weiner helyére 2011. július 6. szerda

Anthony Weiner bejelentette lemondását 2011. június 16. csütörtök | AN

Hazugságra bírta volna Weiner a pornósztárt 2011. június 16. csütörtök | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos