Ronai and Ronai
AMERIKAI

Kiakadt Weineren a demokrata hölgykoszorú 2011. június 10. péntek 11:45 | AN Forrás: AP

  • Hozzászólások(2)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kiakadt Weineren a demokrata hölgykoszorú

Washington – Anthony Weiner képviselő szexbotránya és az azt követő hazudozás különösen a Demokrata Párt politikus hölgyeinél verte ki a biztosítékot. Mindannyian szolidárisak Weiner babát váró feleségével, és sokan arra is jól emlékeznek még, min ment keresztül Hillary Clinton a Monica Lewinsky-korszakban, amikor Weiner mellesleg Bill Clinton tanácsadója volt.

Dianne Feinstein kaliforniai képviselő szomorúságának és megdöbbenésének adott hangot az ügy kapcsán, és azt kívánta, bár tudna valami vigasztalót mondani. Nem kívánt nyilatkozni arra a kérdésre, Weinernek le kéne mondania vagy nem.

Debbie Walsh, a Rutgers Egyetemen működő Center for American Women and Politics kutatóintézet igazgatója szerint a párt, férfiak és nők vegyest, azt szeretné, ha a képviselő magától jutna arra az elhatározásra, hogy le kell mondania, és nem igazán akarják noszogatni.

Ez történelmileg is így volt mindig. A pártvezetők soha nem szívesen szólították fel lemondásra besározódott embereiket, mert ezzel még inkább az ügyükre irányították volna a közfigyelmet. Ami a választókat illeti, Weiner kerületében 56 százalék állítja, hogy nem kéne lemondania, és csak egyharmad van azon a véleményen, hogy igen.

A Demokrata Pártban azonban többen úgy vélik, Weinernek mennie kell. Allyson Schwartz pennsylvaniai képviselő asszony szerdán nyilatkozott ilyen értelemben. Kathy Hochul, aki nemrég jött be egy színrepublikánus New York-i választókerületben – éppen egy olyan képviselő helyére, aki szintén meztelenkedett a neten – ugyanezt gondolja, és azt állítja, Weiner helyzete „valószínűleg az irónia definíciója”.

Nancy Pelosi pártvezető (Kalifornia) „kiábrándultságát” hangoztatta és etikai vizsgálóbizottság összehívását kezdeményezte. A floridai Debbie Wasserman Schultz, a Demokrata Nemzeti Bizottmány új elnökasszonya maga nem mondott semmit, szóvivője azonban kijelentette, hogy Schultz csatlakozik Pelosi véleményéhez.

A szenátor asszonyok nem szívesen nyilatkoztak meg az ügyen. Patty Murray, a Demokrata Szenátusi Kampánybizottság vezetője oda nyilatkozott, hogy Weinernek köszönhetően most még nehezebb lesz demokratákat bejuttatni a Kongresszusba. Később azonban visszavonta mondandóját, azt állítva, félreértette a kérdést. Weinerről pedig kijelentette: „Nem is ismerem.”

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (1 szavazás)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)
Kiakadt Weineren a demokrata hölgykoszorú, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Címkék:,

  • Hozzászólások(2)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

2 Reader’s Comments

  1. képmutató pichák,
    nem az orális terem óta tudjuk?hogy az orális szex az nem szex?
    bakker !
    és most már a nézés is elitélnedő? ( a képvielő úr neten bámészkodott)
    mi az elítélendő? kérdezné szeretett szociológia professzorom.
    elítélendő az, amit a politika annak tart,- válaszolnám,és remélem ezzel átmennék a kollokviumon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  2. Biztosan csalódás keltett bennük a túl rövid cerka.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Lemond Wu a szexbotrány miatt 2011. július 27. szerda | AN

Holtzman jönne Weiner helyére 2011. július 6. szerda

Anthony Weiner bejelentette lemondását 2011. június 16. csütörtök | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos