Ronai and Ronai
AMERIKAI

Még ez is: Weiner neje gyereket vár 2011. június 9. csütörtök 20:12 | RR Forrás: Los Angeles Times

  • Hozzászólások(6)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Még ez is: Weiner neje gyereket vár

Washington – Miközben tombol a botrány az interneten meztelen képeket küldözgető, vadidegen nőkkel flörtölő Anthony Weiner demokrata New York-i képviselő körül, kiderült, hogy neje állapotos.

Az immár szappanoperába kívánkozó eseménysorozat legújabb fordulata egyben két, egymással szemben nem túl barátságos vallás együttélésének is próbája lesz, miután Weiner zsidó, felesége, az indiai-pakisztáni származású Huma Mahmood Abedin pedig muzulmán.

A ki tudja majd, milyen vallást követő baba (mindenesetre: mázl tov!) jövetele, amelyről elsőként a New York Times adott hírt, mindenesetre segíthet elboronálni a házaspár között támadt nézeteltéréseket.

Noha Abedin eddig nem állt a nyilvánosság elé, ami teljesen érthető, úgy hírlik, elszánta magát, hogy megmenti a házasságát, amelynek első évfordulóját jövő hétfőn, tizedikén ünnepelhetik. Így nem kizárt, hogy miközben Weiner elveszíti politikai jövőjét, megmarad a családja.

Ha Abedin csakugyan megbocsájt, ez komoly teljesítmény egy Hillary Clintonhoz szorosan közel álló, alapvetően emancipált hölgytől, még akkor is, ha neveltetése nem mindig az egyenjogúságról szólt.

Abedin 1976-ban született a michigani Kalamazoo-ban indiai apától és pakisztáni anyától. Miután apja a szaúdiai Dzsiddában kapott szociológiaprofesszorként katedrát, Abedin kétévesen a sivatagi királyságba került, és valószínűleg a mai napig ott van, ha édesapja Huma tizenhét éves korában meg nem hal. Így azonban visszatért az Egyesült Államokba, és a George Washington Egyetemet végezte el.

1996-ban kezdett gyakornokként dolgozni a Fehér Házban, és Hillary Clinton, az akkori First Lady mellé osztották be, aki akkortájt meglehetősen nehéz időket élt meg bizonyos Monica Lewinsky miatt. (Anthony Weiner pedig Bill Clinton mellett volt tanácsos.) Abedin azóta is jóban-rosszban kitartott Hillary mellett, akit rendszeresen elkísér külföldi útjaira; a Közel-Keleten nem egyszer jó szolgálatot tesz kifogástalan arabtudásával.

Hétfőn, amikor Weiner beismerte, hogy korábban összevissza hazudozott, és valóban idegen nőkkel kavart nemcsak a neten, hanem telefonon is, Abedin nem jelent meg az oldalán, noha a Wall Street Journal úgy tudja, New Yorkban tartózkodott, nem volt külföldön.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -1 ( 1 szavazás)

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(6)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

6 Reader’s Comments

  1. Most azért örülök, hogy nem az USA-ban élek. Rendszeresen félmeztelenül járok a strandon, több kép is készült rólam, sőt leírni is szörnyű, bizony már arra is vetemedtem,hogy ezeket megosszam ismerőseimmel.Lehet,hogy ezért már villamosszékbe juttattak volna a szupererköcsű amerikaiak?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  2. nem nagyon ismerem a zsidó halachát, de, úgy tudom, a zsidó vallás anyai ágon vagy gér útján lehetséges, a bébinek végig kell járnia Ruth útját a zsidóvá váláshoz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  3. az iszlámban a nő csak muszlim férfihoz mehet feleségül, a férfi monoteista vallású nővel is házasodhat. A családban a férfi viszi tovább a vallást.
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  4. és a Sulchan Aruch szerint is egy zsidó férfinak “nagyon fontos,hogy megfelelő vallásos zsidó családból legyen az asszony.”

    gondolom akkor a bébi születésénél fogva “tabula rasa”,és majd neveletetése vagy választása útján választhat ( térhet be) valamelyik szülője vallásába.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  5. Gyereket vár? No de kitől ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  6. Ez a hír nem hír. Csak bulvár. Ők is emberből vannak. A nő el fog válni és ebből az alkalomból jól kifosztja a pasit. Csak a millió dollárok száma kétséges.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Kiakadt Weineren a demokrata hölgykoszorú 2011. június 10. péntek | AN

Jegesen fogadták Weinert a demokraták 2011. június 7. kedd | AN

Hillary hűvös fogadtatása Pakisztánban 2011. május 29. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos