Ronai and Ronai
AMERIKAI

Újabb gyanús ügy Erzsébetvárosban 2011. május 8. vasárnap 12:46 Forrás: AN

  • Hozzászólások(11)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Újabb gyanús ügy Erzsébetvárosban

Budapest, Erzsébetváros – A Janikovszky iskola lenyúlásával párhuzamosan egy másik gyanús ügy is körvonalazódik Erzsébetvárosban. Bár Vattamány Zsolt, Erzsébetváros fideszes polgármestere novemberben még hivatalán keresztül cáfolta a Népszavának azt az értesülését, miszerint az önkormányzat új vezetése – több jobboldali irányítású városhoz hasonlóan – szerződést kötött volna Várhegyi Attila volt pártigazgató cégével, az önkormányzat honlapján április 5-én közzétett adatok szerint a megállapodás később mégis létrejött.

A 2011. február elsejétől az év végéig szóló szerződés a Várhegyi irányította cég és az önkormányzat Média Nonprofit Kft-je között született. Ami azért érdekes, mert sem az önkormányzat alpolgármesterének, Szikszai Zsoltnak február 3-i keltezésű, a kerületi médiáról szóló előterjesztésében, sem az azt követő február 9-i testületi ülésen nem tesznek említést Várhegyiék cégéről. Sajátos módon ekkor főleg a helyi sajtó finanszírozási alapjait rögzítik, némi műsorpolitikával kiegészítve.

Előzményként betudható, hogy januári rendkívüli ülésen arról döntöttek a fideszes városvezetők, hogy a Helyi Témát havi tízmillió forinttal támogatják. A Helyi Témával kötött szerződésnek azonban azóta sincs nyoma az önkormányzat honlapján.

A Helyi Témát is magában foglaló médiabirodalmat üzemeltető Vitézy Tamás 2009 novemberében a Népszabadságnak nyilatkozva azt mondta: “Számomra a Helyi Théma szolgálat. Azt a szellemiséget kívántam szolgálni, amit Orbán Viktor kormányzása alatt tapasztalhatott meg az ország.”

A Prestige Média Kft-t az a Várhegyi Attila irányítja, aki egykoron a Fidesz pártigazgatója volt, majd korrupciós ügye miatt volt kénytelen távozni a politikai életből. Maga a cég – amely Várhegyi feleségének és a Terror Háza igazgatójának, Schmidt Mária lányának tulajdonában van – az utóbbi időben igen kapós lett.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (3 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +5 ( 7 szavazatból)
Újabb gyanús ügy Erzsébetvárosban, 5.0 out of 5 based on 3 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(11)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

11 Reader’s Comments

  1. Áá…ezek csak véletlenek.
    Kicsi ország vagyunk.
    Ezzel az erővel lehetnének ezek a cégek akármelyik pártból is..
    ( Már ha van másik párt hehe )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  2. Majd a Buday ..??!!??!!??!! Vagy nem ???? Vagy mi van??!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  3. Az ellenzék miért nem “bombázza” az ügyészséget – ha kell naponta – feljelentésekkel. Ez lenne a dolguk !!! Vagy azt hiszik a Budai tesz bármit is? Az nem segít, hogy a siránkozás megy folyamatosan. Ilyen béna az ellenzék. A Fidesz meg röhög a markába és szisztematikusan bedarál mindenkit és elvesz mindent.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  4. Lássuk be, a fidesz naponta ad magas labdát hatalomra kerülésük óta, és hogy hogy nem, az ellenzék elfelejti leütni! Mi van ezekkel? Mint a béna kacsák… Úgy tesznek mintha lázasan dolgoznának, de semmi látszatja. Ha csak az nem, hogy a mélyrepülésük már evidens…
    Egyébként minden szinten folyik vissza a pénz a fideszes kötődésű cégekbe!És mindenki hallgat… Ennek oka van!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  5. Ugyan már, kis türelmetlenek! Majd ha sz. Ferenc új pártot alapít!
    Akkor meglátjátok!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -7 (11 szavazatból)
  6. Egy újabb meg valósult ígérete I.Viktornak!!
    “iskolákat nem zárunk be,rendezzük a szégyenteljes pedagógus bér helyzetet”
    Hát ha azt vesszük rendezte is,munka nélküli tanároknak nincsen “bér” helyzete.
    “Vége az Mszp-Szdsz es ingatlan “panamának”
    Erre sem lehet panasz,ma itt már csak fideszes lophat! De az pofátlanul.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  7. Semmi probléma, elvégre az önkormányzat is tartja magát a Vitézy-nyilatkozathoz: “Azt a szellemiséget kívánom (~juk) szolgálni, amit Orbán Viktor kormányzása alatt tapasztalhatott meg az ország.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  8. Ilyen béna ellenzékkel és ilyen langyos szóvivővel semmire se fognak menni! Találhatnának már valakit helyette és mellé egy ütőképes csapatot profikból! Addig egy magas labdát sem fognak leütni! Legfeljebb a magasról leeső labda jól képen törli a “felnézőt”!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  9. Gonoszka, ugyan értem, hogy megpróbálod játszani az ördög ügyvédjét, de baromi unalmas vagy már.

    Azért csak csináld, ha élvezed.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  10. A Helyi téma Vitézi úr szerint ““… szolgálat. Azt a szellemiséget kívántam szolgálni, amit Orbán Viktor kormányzása alatt tapasztalhatott meg az ország.”. Ez így van a lap és a kormányzás színvonala is kritikán aluli, mérhetetlen mélységekben szárnyalva sároznak be embereket és vezetik félre az olvasókat.
    Várhegyi úr jó és hűséges katonája a pártnak, kölcsönösen kiszolgáják egymást. A számomra új rokoni szál pedig ismét a dzsentri világ mórczi Magyarországát idézi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  11. Orbán András Lajos

    Nem gondoljátok a kampónak ott lenne az ügyefogyott ügyészségen síkításért???????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Most mégis maradnak a kerületek? 2011. május 6. péntek | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos