Ronai and Ronai
AMERIKAI

Milliós megbízás a Fidesz volt pártigazgatójának 2011. május 9. hétfő 6:47 Forrás: Népszava, AN

  • Hozzászólások(12)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Milliós megbízás a Fidesz volt pártigazgatójának

Budapest, Erzsébetváros – Miközben takarékosságra hivatkozva Erzsébetváros fideszes önkormányzata bezárni készül a kerület egyik legjobb iskoláját, a Janikovszky Éváról elnevezett gimnáziumot, másra, úgy tűnik, futja a kerületnek. A Népszava információi szerint a fideszes irányítású önkormányzat médiacége a helyi képviselőtestület tudta nélkül a Prestige Média Kft-t, Várhegyi Attila cégét bízta meg a helyi újság 40 ezres példányszámú gyártásával.

A lap arra is emlékeztet, hogy az önkormányzat a kerületiek pénzéből bőkezűen juttat a jobboldalhoz köthető cégeknek, januárban például a Helyi Téma nevű lapnak adtak tízmilliós megbízást.

Várhegyi Attila a Fidesz alapító tagja, egykor pártigazgató is volt. 2002-ben jogerősen elítélték különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés miatt. Felfüggesztett börtönt és félmillió forintos pénzbírságot kapott, mert 154 milliós kárt okozott Szolnok önkormányzatának. Az ítélet után Várhegyi Attila lemondott parlamenti mandátumáról, de sem Orbán Viktortól, sem a Fidesztől nem távolodott el.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (2 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +6 ( 6 szavazatból)
Milliós megbízás a Fidesz volt pártigazgatójának, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(12)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

12 Reader’s Comments

  1. Miért nem lepődünk meg????
    Ezeknek minden megengedett, és meg sem fordul a fejükben, hogy tán számonkéri rajtuk valaki!
    Vajon miért?
    Nekik mindent szabad, mert a kezükben a hatalom, a bíróság, az ügyészség, meg a közmédia.
    Forog a gyomrom!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  2. Pécsett is ők kaszálnak !
    Nem is értem miért ? Valószínűleg a színes tollú madár ,adós maradt Várhegyinek !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  3. Mivel anno a 154 millió a pártkasszába vándorolt (valószínű)most hálálja meg a volt igazgatójának a fidesz. Nem mellékes szempont, hogy ezekből a mostani pénzekből is juttat bőven a pártkasszába. Hát akkor már miért ne támogatná a fidesz a megbízásaival???Bevett szokás, úgy is mondhatnám, hogy szinte hungarikumnak számít a közös ilyetén megcsapolása.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  4. Ha a jövőben mind fel akarjátok majd sorolni, ki-mennyit-hol-mikor-kitől lop, akkor ahhoz egy fél országnyi újságíró kell majd.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  5. A Fidesznél, a szarka a legszebb énekesmadár!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  6. A következő kormány remélhetőleg ezt is pofátlan jövedelemnek tekinti…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  7. Egyáltalán hogyan lehet vállalkozó, vagy cégvezető valaki büntetett előélettel? (költői kérdés)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  8. Stumpné Bekes Margit

    Nocsak Fiúk! Új talicskát szereztetetk be és most talicskáztok??!!Hát akkor eddig miért járt a szátok??!! Most nem szól semmit Orbán atyátok,hogy helytelen amit tesztek??!! Vagy éppen őhozzá toljátok a pénzt??!!
    Sunyi,kétszinű bagázs,húzzatok el amig nem késő!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  9. S-né B.M. (alias MAMI)! Már most is késő lenne, ha eltünnének, de én inkább már ma a dutyiban szeretném látni ezeket a kleptokratikus klerikálfasiszta viktokratákat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  10. Ez második változata már ennek a hírnek, melynek kapcsán most az villant át az agyamon, hogy ezek az emberek és ügyészségük beszélnek maffia-szerű bűnüzésről.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  11. Ezek soha nem bíbelődtek olyan alantas eszközzel mint a talicska !! Minek toládozzanak az munka ők még hírből sem ismerik ennek a szónak igazi jelentését . Életükben egy percet sem dolgoztak mert az olyan snassz dolog !! Mert ők a fehérgallérosok” kiválóan” képzett a lenyúlástananyagát és gyakorlatát tökélyre fejlesztő ingyenélő herék akik az egyszerű embereket megvetik és úgy gondolják , hogy még az a bér is túl sok amit a szerencsétlenek havonta hazavisznek az éhező családjuknak !!!!! Ők pedig egymásnak, egymás között számolatlanul osztogatják a pénzt !!! Ezek itélkeznek mások fölött ezek háborodtak föl azon , hogy az előző kormány mennyit lopott ??? Állítom az elmúlt 1év alatt már bőven behozták a lemaradásukat !! De a java még hátra van , a munkások parasztok meg a nyugdíjasok mehetnek a sóhivatalba !!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  12. Várhegyi Attila 154 milliós kárt okozott Szolnok önkormányzatának és felfüggesztett börtönt kapott. Zuschlag a feléért sem, amit visszafizetett hány évet kapott? Persze ő nem Orbán Viktor egyik kislányának a keresztapja, mint Várhegyi A. Zucshlagot Polt Péter vádolta meg a bíróság előtt. Jogegyenlőség Magyarországon!!! Gyurcsányra életfogytiglant fog kérni Polt úr.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Szobrot állítanak Horthynak 2011. május 10. kedd | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos