Ronai and Ronai
AMERIKAI

Navracsics azt hitte, jobban fogják utálni őket 2011. május 24. kedd 7:11 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(37)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Navracsics azt hitte, jobban fogják utálni őket

Budapest – Navracsics Tibor szerint nem csökkent a kormányoldal népszerűsége olyan mértékben, mint arra számítottak, mégpedig azért, mert a választópolgárok ma is tisztában vannak azzal, hogy alapvető változásokra van szükség Magyarország versenyképességéhez. Ez persze az ő véleménye, talán nem is kell túlságosan komolyan venni. Valószínűleg az állhat a Fidesz és a kormány vártnál kisebb elutasítottsága mögött, hogy egyelőre nem látszik reális alternatíva.

A miniszterelnök-helyettes az MTI-nek adott, a kormány egyéves munkáját értékelő interjúban szólt arról is, hogy a minisztériumi struktúrát nem tartja presztízskérdésnek, a rendvédelmi dolgozók tiltakozását nyugdíjügyben “problémásnak” érzi. Kitért arra is, hogy az új Ptk. és Btk. várhatóan csak 2012-ben kerül a Ház elé. Kormányátalakítási tervekről nem tud a közigazgatási és igazságügyi miniszter.

Navracsics Tibor a kabinet egyéves teljesítményét értékelve úgy vélekedett: az egy éve megkezdett munka, a strukturális, a szakpolitikai átalakítások, a gazdasági növekedést ösztönző lépések mostanra jutottak el oda, hogy már konkrét érdekeket is sérthetnek, az pedig nyilvánvaló, hogy azok a társadalmi csoportok, amelyek érdeksérelmet szenvednek el, rosszallásukat fejezik ki emiatt.

Mint mondta, számoltak azzal, hogy olyan intézkedéseket lesznek kénytelenek megtenni, amelyek értelemszerűen vonják maguk után a népszerűségvesztést, de közlése szerint a támogatottságuk csökkenése még nem olyan mértékű, mint amilyenre készültek. Úgy véli, ez azt jelzi, hogy a választópolgárok nemcsak tavaly voltak tudatában annak, hogy valaminek alapvetően meg kell változnia az ország versenyképességéhez, hanem most is tudják, hogy bár az egyes lépések kellemetlenek, rosszak, de hosszabb távon egy erősebb Magyarország kialakítását célozzák.

Hozzátette, abban bízik, hogy akik időközben “elbizonytalanodnak”, azok is azt látják, hogy ha jól sikerülnek ezek a lépések, akkor az mindenki javát szolgálja.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 1.0/5 (1 szavazás)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -1 ( 1 szavazás)
Navracsics azt hitte, jobban fogják utálni őket, 1.0 out of 5 based on 1 rating

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(37)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

37 Reader’s Comments

  1. Ezt a kincstári optimizmust!!!
    Ha ilyen magabiztosak, akkor miért nem mertek népszavazást kiírni az alkotmány ügyében??? A 917 ezer visszaküldött kétes értékű válasz sem bizonytalanítja el? vagy csak kifelé nem lehet mutatni? Szerintem meg éppen hogy nagyon is érzik a politikájuk elutasítottságát, azért bújnak el a népszavazás elől.
    Ami meg a zemberek várakozását illeti… Igen a fideszesek nagy változásokra számítottak, csak arra nem gondoltak, hogy ugyanúgy fogja érinteni őket is ez a felelőtlen politizálás a felelőtlen költekezéssel együtt.
    Nem diktatúrára számítottak! Mi sem… Mégis megkapták ők is, meg mi is..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (25 szavazatból)
  2. Lehet, hogy azt a bizonyos poharat ők még félig telinek látják, a zemberek jó része viszont félig – vagy már egészen – üresnek…
    Arról nem beszélve, hogy sokan nem mondják ki, amit gondolnak, mert egyre jobban félnek a következményeitől.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  3. Talán igazuk lehet hogy változtatni kell valamit az ország versenyképessége érdekében, de ahogy csinálják, azt egy őstulok is jobban meg tudná tervezni.
    Kérdem én, ha kifizetünk minden adósságot, lenullázzuk az emberek zsebeit, ugyan mi a fenéből fog bárki is bármilyen vállalkozásba fogni?
    Az a néhány ember aki most megtömi a zsebét, tutira nem Magyarországon fogja kockára tenni az összegyűjtött pénzecskéjét, senki nem fektet be a bizonytalan jövőbe.
    A belső piacunk minimális, az exportunk után nem igazán kapkodnak.
    Ebből csak bukta lehet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  4. Szóljatok már a hülyének, hogy ne csak a Századvég mint udvari szállító közvélemény kutatásaut olvassák

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  5. Lefordítom fidesz magyaránról magyarra: “Mi is normálisabbnak tartottuk a magyarembereket, és kellemes meglepetés, hogy még annál is hülyébbek, mint amilyen szintre a kommunikációnkat az elmúlt években belőttük. Nem is O.Vi-sok, hanem bölcsisek.”
    Viszont még a karonülőknek is van annyi eszük, hogy ordítanak, amikor éhesek, vagy egyre jobban elönti őket a barna trutyi. Ráadásul idővel ez az állapot kinőhető.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  6. Caesartól kezdve Kim Ir Szeng-ig mind azt gondolta, hogy szeretik. Egyesek még akkor is, amikor akasztották.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  7. Én úgy gondolom, mint az egyik érintett társadalmi csoport tagja, hogy nem érdeksérelmet fogok szenvedni, ha nyugdíjamat elvonják, hanem mint magyar állampolgár és Magyar Állam között létrejött szerződés egyik fele, a Magyar Állam szerződés szegése következtében, jogsérelem fog érni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  8. Te Navracsöcs, utálnak benneteket, sokkal többen, mint gondolnád.
    Ha ezek egyszerre ki is fogják mondani, belesüketültök. Hogy akkor mit fogsz
    visítani? :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  9. “Valószínűleg az állhat a Fidesz és a kormány vártnál kisebb elutasítottsága mögött, hogy egyelőre nem látszik reális alternatíva.”
    Ugyan már!
    Ez a megélhetés miatti rettegéssel vegyült csalódás eredményeként beállt apátia jele…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  10. Viszont nézzük inkább a vicces oldalát! Amint baloldali, vagy Mszp szavazó ezt éppen elismeri és pont a Századvégnek! Haha! Hacsaknem a Kubatov-listából dolgoztak. Hahaha! Tagadhatatlan, hogy a fijjug legalább a szórakoztatásunkról gondoskodnak, ha már a kormányzásról csak annyit tudnak, hogy meg kell ragadni a volánt és vezetés közben kell álmodni (álmoskönyvek szerint ez a technika már egy buszvezetőnél is életveszélyes, főleg szakadékos és kanyargós úton).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  11. Ez egész egyszerűen megint arról szól, hogy fogalma sincs mi történik a zemberek világában csak nyomják a maguk propaganda anyagát. Ezekre oda sem kell már figyelni. Nem optimizmus ez. A süket vak és néma majom esete….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  12. Provokáld a népet Navracsics, még most megúszhatnád, de ez megváltozhat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  13. Most már tudhatja az alja nép is: a fideszes szar illatos, a baj az “érdeksérelmet szenvedett” rétegek orrával van. Különben is: eszi-nem eszi, nem kap mást!
    Amíg hagyja…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  14. Ha az utálatra játszottatok, akkor nyertetek! Még annál is jobban utálnak benneteket, de már szóra sem méltatnak!

    A többiben tévedtél, hülyegyerek!

    :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  15. Navracsics, a politológiai ismereteivel jól gondolta azt, hogy az emberek átverése, a mást csinálunk, mint amit 8 éven át kommunikáltunk, sejtettünk és ígértünk, nagy tömegek elfordulásával jár. Azt viszont nem jól mérte fel, hogy nekik más típusú, a demokrácia és az ország érdekei mellett náluk jobban elkötelezett ellenzékük lesz, akiknek nem céljuk a zavarkertés, az ország anarhichiába kergetése.
    Azt bizonyára tudta, hogy a demokrácia alapját jelentő fékek és ellensúlyok, a demoktarikus intézmények függetlenségének erőszakos elvétele és megszállása nem eredményezi majd a magyar polgárok elemetális felháborodását. Ezt az egyre több általuk működtetett politológiai műhelyeikkel előre felmérték.
    Navrasics nyugodt és bizakodó, mert kiszámították, hogy a teljhatalmukkal és az idei törvényhozásukkal megsarcolt, jogaiktól megfosztott emberek 2014-ig elvesztik mérsékelt felháborodásukat is, az ellenzék pedig képtelen lesz a következő választásokig összefogni és megfelelő nagyságú tömegbázist teremteni. A Szociális 2011 Konzultációnak nevezett országos pártpreferencia felméréssel megfélemlítet és listázott állampolgárok ugyanis nem fognak a megosztott ellenzékhez átpártolni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  16. Nagyon tetszik ez a fotó a mindig össze-vissza beszélő és ígérgető Navracsicsról. Tökéletesen érzékelteti a FIDESZ jelenlegi habitusát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  17. Nagyon-nagyon utálnak benneteket FIDESZ, csak még nem elég hangosan.
    Eljön rövidesen az idő, amikor kinyílik az emberek szája, onnantól vegyétek menekülőre a dolgot mocskos bagázs!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  18. Annyira nem számít, hogy mit mond Navracsics, vagy bármelyik maffia tag..egyetlen szavuk sem igaz. Mindig kommunikációs stratégia, kommunikációs háttérmunkában megszabott dolgokat mondanak.Egy percig sem szabad elhinni, hogy Navracsics mond valamit.A kommunikáció pedig marad a “sikeres” medrében, vagyis továbbra is gátlástalanul hazudni.” Azt hitték, hogy jobban fogják utálni őket”, ez azt jelenti, hogy amennyien utálják őket az siker.Ezt kellett elmondani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  19. Ceaușescu is azt gondolta 1989. december 21-n, hogy mennyire szereti a nép. Csak állt bambán, zavarodottan az erkélyen integetve és nem értette, hogy mi történik körülötte.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  20. Ennél jobban? Lehetetlen! De eljön az idő,nem is sokára,amikor a megalázott nép feltörli velük a Parlamentet,mert az erőszak-erőszakot szül!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  21. ROSSZUL HITTE!
    MENJEN, TARTSON EGY NAGYGYŰLÉST, HOL ISMERTESSE A KORMÁNY ELKÉPZELÉSEIT!
    OTT LEMÉRHETI AZ EREDMÉNYT!
    JAJ! INKÁBB NE! MENNYIBE KERÜLNE NEKÜNK, A TÖBB EZER BÉRTAPSOLÓ KIFIZETÉSE!!
    AZÉRT A LÉNYEG, KEZDIK MÁR EGYMÁST IS “SZERETNI”!!!!!!!!!!!

    “Az államtitkár “haját is leordították” a felháborodott fideszes polgármesterek!

    Indulatos vitát váltott ki a fideszes polgármesterek és a kormány között a Belügyminisztérium önkormányzati átalakítási javaslata az [origo]-nak nyilatkozó fideszes politikusok szerint. A hétfőnként összeülő polgármesterek azon háborodtak fel, hogy a kormány elképzelése “fényévnyi távolságra” van az övéktől. Orbán Viktor miniszterelnök is megpróbálta csillapítani a kedélyeket, az egyeztetésekből kimaradó Tarlós István főpolgármester pedig aggódva figyel.”

    AZ A BAJ, HOGY LASSAN!
    SEGÍTSÜNK NEKIK!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  22. Félünk sajnos, de az már nagy hibánk, hogy összefogásra képtelenek vagyunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  23. Téved Navracsics úr! Még annál is jobban, mint az Ön gondolná! Nem mindíg azt az 1000 embert kellene megkérdezniük!
    Igaza van Békesi ex-pü.miniszter úrnak! A “rossz” Gyurcsány is ezerszer jobb, mint a “jó” Orbán!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  24. Navracsöcs egy rendkívül szimpatikus ember. Egész évben elvigyorog a Parlamentben és ha jól kiszolgálja a Vezért, akkor még évtizedekig lesz oka vigyorogni azért a jó kis fizetésért amit a semmittevés díjaként felvesz az államtól.

    Navracsöcs élete tehát egy sikertörténet. Igazi Fideszkarrier.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  25. Navracsics !

    Mindenki jó valamire , ha másra nem , hát elrettentő példának !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  26. A FIDESZ AZT MONDJA KEVES EMBER DOGOZIK MO.-N ES KELL A KOZMUNKA PROGRAM.AKKOR MOST PELDAT MUTATHATNAK ES BEALLHATNAK DOLGOZNI.ENNEK A KIS ORSZAGNAK RENGETEG A POLITIKUSA AKIK NAGY PENZT CSINALNAK SEMMIERT .VALTOZTASSUK MEG A RENDSZERT ES MENJENEK EL KOZMUNKARA KEVES PENZERT .UTANA LEHET BESZELNI ARROL MI JAR EGY MUNKASNAK ES MI NEM.A PARTOKNAK NEM ADNEK EGY VASAT SEM AZ ALLAMKASSZABOL,ELJENEK MEG A TAMOGATOIKBOL ,UGYSZINTEN AZ EGYHAZNAK SEM.MAR ITT RENGETEGET LEHETNE SPOROLNI.A POLITIKUSOK NYUGDIJAT KENE CSOKKENTENI ES VISSZAIRANYITANI OKET A MUNKA FRONTJARA,AZ ORSZAGNAK SZUGSEGE VAN A JOL KEPZETT MUNKAERORE.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  27. 8 ORAI MUNKA UTAN HOBBIBOL POLITIZALHATNANAK

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  28. ANNYI PENZERT AMIT EZEK KAPNAK EN IS KITUDNEK TALALNI ENNYI BADARSAGOT

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  29. Azt mondja az ember,hogy olyan intézkedéseket kell hozni ami népszerűség vesztéssel jár.Nem értem,azt mondták rengeteg pénz van,nem kell megszorítani,30 évre biztosított a nyugdíj,garanciát vállaltak a reál érték megtartásáért,azonnali nagyarányú adó és járulék csökkentés,megvédik az egészségügyet, a pedagógusok bérét rendezik, 5-7%-os gazdasági növekedés,évente 100,000 új munkahely,hát mi kell még.Erre szavazott mindenki,hogy igy legyen.Jogállam befejezve,demokrácia vége,diktatúra alakul. Vagy nem mondtak igazat,mint Gyurcsány Őszödön?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  30. Navra-csicska…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  31. Miután a csuti törpe megmondta és tudja, ő soha nem hazudik, így a fülkeforradalmárok sem hazudnak.
    Közvéleménykutatónak meg pláne nem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  32. Navracsicsnak fogalma nincs róla, hogy mennyien utálják.
    Na, de ne bántsuk őt, aki szegényebb a templom egerénél a “vagyonbevallása” szerint. Jól el vannak tüntetve, mint sokaknál. Nem véletlen, jogász ember.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  33. Én is azt mondom, nem lehet őket eléggé utálni!
    sk

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  34. Abszolut hitleri manőver !” Ha sokszor elmondod, el is hiszik…” Tömeghipnózis a neve.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  35. A probléma az,hogy a pozitív változáshoz nincs elég szakemberük,mert nagy igyekezetükben azokat is lecserélték . Ezt egyébként ők is tudják. Ráadásul ez a garnitúra úgyis le lesz cserélve félidőben vonalas apparatcsikokra . Majd még visszasírjuk őket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  36. Pedig nagyon utáljuk őket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  37. Ahogy a cikkben szerepel = nincs alternatíva! Kire szavazzunk? Erre az impotens MSZP-re? A többség azért mégsem fasiszta, tehát a Jobbik se a legszebb álom. Az LMP meg kis semmi!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Bundagyanús vasútfejlesztések 2011. május 25. szerda | AN

A kormányprogram düledező szénaboglya 2011. május 25. szerda | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos