Ronai and Ronai
AMERIKAI

Náci pártból jött az új állami hírfőszerkesztő 2011. április 12. kedd 4:24 | AN/Index

  • Hozzászólások(17)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Náci pártból jött az új állami hírfőszerkesztő

Budapest – Az Indexhez eljutott és azóta több helyről is megerősített hírek szerint Papp Dániel, a meghamisított Cohn-Bendit televíziós riport szerzője, akit azon nyomban ki is neveztek az összes állami írott és elektronikus média hírfőszerkesztőjének, korábban a Jobbik médiapolitikai kabinetfőnöke volt.

A 32 éves fiatalember médiahekkje annyira tetszett a január 1-jén megalakult egyesített állami média vezetőinek – és nyilván az ezt kézi vezérléssel irányító Orbán–Szalai Annamária kettősnek –, hogy a jobbikos és Echo tévés kádert 24 óra leforgása alatt ki is nevezték a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap hír- és hírháttér-igazgatójának. Ez a média-izé egyébként csodálatosan magyaros neve ellenére az a gigaszervezet, amelyet Orbán Viktor és Szalai Annamária instrukciói szerint alakítottak ki a Magyar Rádió, a Magyar Televízió, a Duna Televízió és az Magyar Távirati Iroda összevonásával, s amelyet a fentebb nevezett páros nőtagja kézi vezérléssel terelget a miniszterelnök elvárásai szerint.

Ebből a perspektívából persze nagyon is érthető, hogy aki Magyarország teljhatalmú urát akár nemtelen eszközökkel is megvédi a gaz européer zöldpárti Daniel Cohn-Bendittől, akinek volt képe vitában legyőzni őt az Európa Parlament és a világsajtó színe előtt, az tettéhez mérhető jelentőségű kompenzációra, magyarul ellenszolgáltatásra számíthat, lett légyen akár jobbikos náci – de sőt.

Az már csak jelenlegi vezetőink átmeneti és relatív szerénységének tudható be, hogy nevezett Papp Dániel életrajzából kicenzúrázták az illető jobbikos médiamúltját – de hát ez úgysem fog már számítani, amikor majd a három párt egyesülési kongresszusa után a Fidesz-KDNP-Legjobb foglalja el a parlamenti férőhelyek 99,5 százalékát (mellettük az egyetlenként független Szili Katalinnal, akivel szemben a következő választásokon majd jól visszaléptetik Pokorni Zoltánt).

De hogy ne csak a jövőről, hanem a múltról is essék néhány szó, szögezzük le, hogy Papp Dániel, még mint a Jobbik médiapolitikai kabinetfőnöke – bármit is jelentsen ez – 2003-ban egyszer már nekiugrott az akkori ORTT-nek, a Magyar Rádiónak és a Klubrádiónak, s vérmes sajtóközleményeken túl feljelentést is tett a szervezet ellen.

Az Index kérdésére Szabó Gábor, a Jobbik pártigazgatója hétfőn elmondta, hogy az MTVA főszerkesztője valóban ugyanaz a személy, aki a Jobbik megalakulása után a párt médiapolitikai kabinetjét vezette. Szabó Gábor szerint Papp Dániel 2004 tavaszán jelentette be, hogy lemond a tisztségről, mivel a médiában akar dolgozni. Mielőtt jelenlegi posztját elfoglalta volna, dolgozott már az Echo tévében és a Magyar Hírlapnál is. Nem teljesen járatlan tehát a hamisított, rágalmazó riportok készítésében.

Az MTI pénteken meglehetősen szűkszavúan nyilatkozott az új főszerkesztő múltjáról: „Papp Dániel (32) nemzetközi kapcsolatok szakon szerzett főiskolai, majd egyetemi diplomát. Pályafutását a Magyar Rádióban szerkesztő-riporterként kezdte. A Magyar Televízió Budapesti Regionális Stúdiójának szerkesztő-riportere volt, majd az Echo Televízió hír- és hírháttér műsorainak szerkesztőjeként, később a Magyar Hírlap szerkesztőjeként dolgozott.”

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.5/5 (11 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +9 ( 15 szavazatból)
Náci pártból jött az új állami hírfőszerkesztő, 4.5 out of 5 based on 11 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(17)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

17 Reader’s Comments

  1. Nem számít hogy náci, csak kellően hitvány legyen. Beleillik ebbe a hitlerájba.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (35 szavazatból)
  2. Akkor most Zoltán vagy Dániel? Javítani kéne…”De hogy ne csak a jövőről, hanem a múltról is essék néhány szó, szögezzük le, hogy Papp Zoltán, még mint a Jobbik médiapolitikai kabinetfőnöke – bármit is jelentsen ez – 2003-ban egyszer már nekiugrott az akkori ORTT-nek, a Magyar Rádiónak és a Klubrádiónak, s vérmes sajtóközleményeken túl feljelentést is tett a szervezet ellen.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  3. a fidesz egyre nehezebb feladat elé állítja az őket követő kormányt. szinte eképzelhetetlen, hogyan áll majd vissza a normális rend, hogyan lehet majd az ilyen és hasonló hitvány káderek hordáitól megszabadítani az országot

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (27 szavazatból)
  4. Furkósbottal ödy! Ez már másként nem fog menni. De elébb jól fel kell szívni magunkat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (15 szavazatból)
  5. Nos ez a mai nap főhíre. milyen boldog vagyok, hogy itt élhetek! (“Tessék mondani élhetek?”)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (19 szavazatból)
  6. A jövő úgy áll, hogy a mostani garnitúra a fülkeforradalommal szerzett hatalmát az eddig megszokott demokratikus választással nem óhajtja majd átadni, tőlük csak egy komoly forradalmi hullámmal lehet majd elvenni. A forgatókönyv ismert. A Horthy féle berendezkedést is eltörölte jó ideig( 65 év) a Rákosi féle hatalom. A mostani Horthy féle restauráció milyen élethosszú lesz, az a még alvó emberek ébredésétől függ.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  7. Sajnos, megint egy régi vicc jutott eszembe: valamikor az volt kérdés, hogy van-e élet a halál után. Ma azon vitatkozunk, hogy van-e élet a halál előtt?
    Egyébként nem “ciki”, hogy a pártállam idején született több évtizedes viccek újra aktuálisak?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  8. “…Furkósbottal ödy!…”


    - Ha így megy tovább, bőven lesz furkósbot, de még komolyabb dolgok is.

    Ez a szemét banda, ami most fosztja ki éppen Magyarföldet, teljes erővel gyúr rá, hogy az összes rendvédelmi dolgozót, és fegyveres testületet magára vadítsa.
    A többséget már így is magára vadította. Ám, akinek van az itteni olvasók közül rendőr- katona- tűzoltó- pénzügyőr- katasztrófavédelmis ismerőse, és szokott velük beszélni is, az pontosan tudhatja, mi a helyzet velük, milyen állapotban vannak.

    Még egy olyan agyamputált banda nem volt még az ország naykán, amelyik a saját fegyveres erőit ilyen mértékben vadította maga ellen… ebből még nagy baj lesz, figyeljétek meg.

    A takony kölkök bratyi- rokon alapon történő kinevezése hatalmas fizetésekkel és befolyással járó állami és egyéb posztokra pedig minden politikai bűnbandára jellemző volt eddig is ebben a szerencsétlen országban, de ennyire pofátlanul, mint ez a mostani állami főmaffia, még senki nem művelte ezt…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (18 szavazatból)
  9. Amúgy, mit várunk egy olyan “kormánytól”, mely a Rákosu- korszak óta történő legdurvább megszorításokat viszi véghez (természetesen a legelesettebbek rovására), aztán azt böfögi: NINCSENEK MEGSZORÍTÁSOK”… ???

    Mit várunk, mikor a szakszervezetekkel immár elvileg sincs tárgyalás, erre a “kormány” azt böfögi: “TOVÁBB TÁRGYALUNK A SZAKSZERVEZETEKKEL”…?

    Mit várunk, mikor olyan szinten drágul minden, hogy az (az ingatlanárakat kivéve) már túltesz a nyugat- és észak európai árszínvonalakon (csakhogy arrafelé a fizetések az ittenieknél 5- 15 X magasabbak…)…erre, azt ordítja a “kormány”:
    “NINCS DRÁGULÁS”… ?

    Amikor a tönkrement, reménytelen helyzetben lévők száma immár több mint a lakosság felét teszik ki (ilyen még a Világháborúk után sem volt…), erre a mocskos orbán, és bandája azt rikoltozza: “MINDENKI CSAK JÓL JÁRT? MIÓTA ŐK URALKODNAK (fosztogatnak)”…?


    stb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (17 szavazatból)
  10. A FASIZMUS MA A MAGYAR KÖZTÁRSASÁGBAN VALÓS VESZÉLYT JELENT. JELEN VAN, A FIDESZ VEZÉRE MÁR NEM CSAK KACSINT FELÉJE, HANEM AKCIÓTERVEINEK RÉSZÉVÉ TETTE. E TOMBOLÓ ŐRÜLET ELLEN CSAK MINDEN DEMOKRATA ERŐ ÖSSZEFOGÁSÁVAL LEHET SIKERESEN FELLÉPNI. ÓRIÁSI A FELELŐSSÉGE AZ ELLENZÉKI PARLAMENTI PÁRTOKNAK. A POLGÁROK SZÁMON FOGJÁK RAJTUK KÉRNI A TUNYASÁGOT, A TEHETETLENSÉGÜKET. AZ LMP-NEK NEM DUZZOGNIA KÉNE. TÚLLÉPVE AZ AJÁNLÓCÉDULÁS REJTELMEKEN NYÍLTAN SZÍNT VALLVA TÖREKEDNIE KELL AZ MSZP-VEL VALÓ MEGEGYEZÉSRE, EGYÜTTMŰKÖDÉSRE, A NEONYILAS ŐRÜLET MEGSZÜNTETÉSÉRE. EZ LEHET A KÖZÖS NEVEZŐ. EZEN MÁR MEG LEHETNE EGYEZNI, A TOVÁBBIAKRÓL MEG MAJD EGYEZKEDNI, VAGY AKÁR ELLENKEZNI.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  11. Én ezen nem csodálkozom.A Jobbik -Fidesz együttműködés régi történet ami nem szakadt meg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  12. A srác kinevezésén nem kell csodálkozni. Törvényszerű. Ha nem ilyen beállítottságú, akkor nem lenne alkalmas. Csak ilyen pedigrével érhet el komoly karriert. Ha lenne becsülete, szakmai tisztessége, teljesen alkalmatlan lenne a feladatra. Sőt meg is hurcolnák, ha igazság közeli szerkesztésre adná a fejét. Lakásából minden tükröt kidobott.
    A szakmai becsületnél fontosabb a hit szolgálata. Ne felejtsétek el, hisz az igazában, ezért számára kötelesség a “cél szentesíti az eszközt” parancs végrehajtása. Ezért veszélyes és félelmetes.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  13. ” Ős patkány terjeszt kórt közöttünk….” Ha látnád Attila , még mindig, és újra!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  14. Azon, hogy náci, szerintem nincs mit csodálkozni. A Goebbels (elnézést, Orbán)- féle Propagandaminisztériumot talán egy szocdem vezesse?
    Nagyobb baj, azt hiszem, hogy ez – bármilyen felháborító – csak egy a sok tünet közül: olyan jel, ami ennek a jobb sorsra érdemes, szerencsétlen országnak az egyre pofátlanabbul megnyilvánuló módon történő fasizálódására figyelmeztet!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  15. Igen sok régi vicc aktuális ma újra!
    De megnyugtatok mindenkit, senki nem fogja a Kádár-vicceket Orbánra adaptálni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  16. Miért nem vagyok meglepve ???
    “Összenő, ami összetartozik” – mondá valaki ne,m is oly régen, csak egészen mással kapcsolatban…
    De nézzük a hír jó oldalát: ezzel a lépéssel remélhetően sikerült elérni azt, hogy a királyi TV-rádió-hírügynökség termelte tudatosan dezinformáló, manipulált kaszvaty tetszeni fog a jobbikosoknak, de a mérsékeltebb, még önálló gondolkozásra képes fideszfanok átlássanak a szitán és elforduljanak attól és tovább morzsolódik a fityisz támogatóinak csapata. Mert előbb-utóbb de csak leesik a tantusz, hogy a hangszóróból, képernyőből, az újságpapírból áradó győzelmi jelentések köszönő viszonyban sincsenek a valósággal. Lehet hogy a fizetett tolnokok szerint minden nagyon szép, minden nagyon jó, és ifjú kegyelmes urunk, bölcs vezírünk s szeretetett (?) nemzet(meg)vezetőnk ormány bolseviktor mindennel meg van elégedve, de bizony a buksza már a hónap közepén üres, és a csúnya, közüzemi díjak és egyéb hadisarcok befizetésre szolgáló sárga fecnik meg csak gyülekeznek a konyhaszekrény fiókjában…
    Csak nehogy akkor már késő legyen!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  17. hazug beképzelt fidesz

    Talán Líbia nincs messze a szele fújhatna erre lenne szemét amit el is vihetne.
    Nem tudom ki lesz az első aki pofont kap de melegszik már a pofon fa…
    ha sokáig rázzák 1-2 pofon elcsattan.Nem a külföldtől függ lesz -e itt kormány buktatás hanem tőlünk mennyire vagyunk birkák…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Brüsszel nem hisz a krokodilkönnyeknek 2012. január 16. hétfő | Michael Roddy / RR

SZEMA: A Fidesz nem különbözik a Jobbiktól 2012. január 15. vasárnap | AN

A jobbikosok szerint nem szabad engedni 2012. január 15. vasárnap | Thán Krisztina / RR

A nyilasok elégették az Unió zászlaját 2012. január 15. vasárnap | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos