Ronai and Ronai
AMERIKAI

Tüntetés a Fidesz-székháznál Lázár János ellen 2011. március 19. szombat 22:59 | AN

  • Hozzászólások(38)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Tüntetés a Fidesz-székháznál Lázár János ellen

Budapest – Polgári elégedetlenségi tüntetés lesz vasárnap 18:00 órától Budapesten a Fidesz-székháznál. A tiltakozás apropója Lázár János pofátlan kijelentése.

Mint arról beszámoltunk, a fideszes politikus  ”akinek semmije sincs, az annyit is ér” kijelentése óriási port kavart internetszerte.

A sértettek egy része a világháló különböző fórumain már  kifejezte jogos nem tetszését, ám a Facebook közösségi oldalon szerveződik egy csoport, melynek tagjai nemtetszésüknek nyíltan kívánnak hangot adni.

Noha a biztos résztvevők  még csak alig kúszott száz fölé, az igenlő visszaigazolások egyre gyarapszanak. Nyilvánvaló, hogy egy ekkora csoport nem fog kormányt dönteni, azonban az arab világ konfliktusai az elmúlt időszakban rámutattak arra, hogy közel sem szabad elbagatellizálni az interneten szerveződő megmozdulásokat, ha megérik erre az idő.

Pláne nem egy olyan országban, ahol vezető tisztséget tölthet be egy írni nem tudó politikus.

Közben indult egy Facebook-csoport “Lázár János húzzon a közéletből” címmel, ahol megköszönik Lázár János eddigi munkáját, de azt javasolják neki, a továbbiakban inkább a befektetéseivel foglalkozzon, kioktatásaira nem tartanak igényt. “MInket nem érdekel a pártpolitika – fogalmaz a csoport -. MI nem bántjuk azt, aki tőlünk eltérő politikai értékeket vall. De MI nem fogadjuk el, hogy egy felelős politikus többnek képzelje magát tőlünk, a választóitól. MI adtuk a lehetőséget, MI el is vehetjük.”

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (32 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +52 ( 54 szavazatból)
Tüntetés a Fidesz-székháznál Lázár János ellen, 5.0 out of 5 based on 32 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(38)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

38 Reader’s Comments

  1. Római Katolikusként remélem Erdő Péter is ott lesz, hamár ott volt imádott Vezére beszédét hallgatni a Nemzeti Múzeumnál. És minden hagyományos egyház püspöke, vezetője, Semlyénestől, Vértesaljasoktól a Hegedűs Lórántokig….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +46 (48 szavazatból)
  2. Presbiter úr, Jézus mennyit ért??? Megérne magának húsz ezüstöt, gondolom…, pedig semmije se volt.
    Ha magának csak az anyagiak a valami, tán nem kéne keresztyént játszani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +51 (51 szavazatból)
  3. szemétláda

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (35 szavazatból)
  4. “Mindnyájunknak ott kell lenni….”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +41 (41 szavazatból)
  5. A többi is ugyanilyen.Olvastam egy jó felhívást a F-on ,a tüntetésre mindenki vigye el az utolsó szelet kenyerét.Tragédia.És a cigánybáró hallgat…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +50 (50 szavazatból)
  6. Persze, hogy hallgat! Most gondolkoznak azon, milyen kitüntetést kapjon!Idióta troll!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (33 szavazatból)
  7. Lézer elvtárs pár éve még semmit sem ért. Akkor még nem volt jól menő politikus kutya.
    Most miután felvette a 18milliós költségtérítést, szarrá adósította Hódmezővásárhelyt (egy főre vetítve az országban a legmagasabb az adósság!!), mindene közpénzből van, soha egy fillért nem keresett igazi munkából, most már nagy a pofája.
    Csak nehogy valaki belelépjen abba a szociálisan érzékeny arcába.
    Amik kiderültek már erről a patkányról, jobb helyen a saját pártja zavarná el olyan messzire, hogy azt is elfelejtené merre van Magyarország.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +55 (57 szavazatból)
  8. A Facebook csoport linkjét tudnátok javítani, mert én nem találom!

    Köszönöm!

    Gabi

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  9. Hatásosabb lenne, ha saját szavazói vonnák meg tőle a bizalmat. Hódmezővásárhely polgárainak (is) kéne tüntetni, hogy nem erre adtak felhatalmazást. Hajrá Hódmezővásárhely!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +46 (46 szavazatból)
  10. Ez az egész nemcsak felháborító, de nagyon nevetséges is. Eszembe jutott róla Gálvölgyi “Gyúrunk , vazze? Tűzhányó meg vízesés.” című műsora. ” Kaparj kurta!
    Ilyen emberek magyarázzák a jóerkölcsöt, Istenhitet, hazaszeretetet, ki a jó magyar, stb. És nyugodtan teheti, senki nem vágja pofán, úgy jó parasztosan. Megáll az ész! Kedves fülkeforradalmárok, bizony ezt előre lehetett látni, de ti elvakultan, gyűlölettől eltelve a baloldal irántr nem foglalkoztatok ezzel. Még mindig úgy gondoljátok, hogy ez jó ötlet volt? Mint az egyszeri ember, aki kiugrott az ötvenedik emeletről és a tizenötödiknél még mindig úgy gondolta, hogy jó ötlet volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +46 (46 szavazatból)
  11. Gyerünk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  12. Ja és majd elfelejtettem: kedves Lázár úr! Elmész te a jó édes anyádba!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (35 szavazatból)
  13. Kedves Hanna!

    Röviden és tömören elmondtad a lényeget.Üdv:Hisztis Myrtill

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  14. megtaláltam a linket, helyesen:

    http://www.facebook.com/lazarjanoshuzzon

    Úgy tűnik van miből építkezni az oldanak, mert Lézer János elég sok ostobaságot csinált eddig :o )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  15. Nem a fidesz székháznál kéne ellene tüntetni, hanem a saját háza előtt, ha anno Gyurcsány háza előtt lehetett pofázni sajtó tájékoztatót tartani akkor irány a “csóró” Lézerjani háza elé és érezze mi is az hogy választói akarat

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (32 szavazatból)
  16. Kibújt a szög a zsákból. Az a dohos, avitt, Horthy-érába visszameredő, keresztényfasisztoid lelkületük ismét bemutattatott és ismét bizonyítást nyert. ÉBRESZTŐ “ZEMBEREK”!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (24 szavazatból)
  17. Ennek az embernek minimum a közéletből kéne azonnal eltünni,persze ehhez más országba kéne élni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  18. http://www.facebook.com/event.php?eid=175114859203451

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  19. Hanna kedves, most 100%-os az együttérzésünk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  20. Szégyen és gyalázat! lézerjanó egy bitang ember, aki a választóin taposva fölkapaszkodott az uborkafára.
    Ez a szöveget nem is kell félremagyarázni, a szövegkörnyezetéből kiragadni ahhoz, hogy más értelmet kapjon, mint GyF beszéde esetében tették a fidesznyikek! Ezt a beszédet akár egészében, akár részleteiben hallgatja valaki, csakis úgy értelmezhető: “annyit érsz, amennyi pénz a zsebedben, a bankszámládon van!” Ez pontosan tükrözi ifjú kegyelmes urunk, bölcs vezírünk s nemzet(meg)vezetőnk és az ő anusát nedvesítő csipet csapat tagjainak az értékítéletét, világszemléletét. Pontosan megmutatja, mit várhatnak tőle a szavazóik. Aki szegény, az (kövér (kötél) uram szavával élve) vegyen egy nagy szöget meg egy darab kötelet, menjen föl a padlásra és kösse föl magát a mestergerendára!
    Nos, ha csak egy szemernyi tisztesség lenne (de magam is tudmom: nincs!!!) lázárjanóban, akkor megkövetné a népét, majd ő menne a padlásra…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  21. Elfelejtetted kedves Zolko, hogy volt egyszer egy “köteles Laci” is, amin q-ra felháborodtatok(tunk), aztán mi is lett belőle??? láss csodát, a parlament elnöke. Itt ebben az országban csak birkák laknak (jórészt) akiket viktorkirály és fullajtárjai terelgetnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  22. Nagyon drukkolok a tüntetőknek , mert egyetértek velük ! Sajnos én vidéken lakom és túl nagy a távolság , hogy odaérjek ! Szolidáris vagyok és természetesen egyetértő is ! Takarodjon a Fidesz a hatalomból és adja át a hatalmat olyan demokratikus pártnak , vagy szervezetnek mely tiszteletben tartja hazánk polgárait !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  23. Még énsem tudtam volna jobban mondani:

    Tourist] [2011.márc.20. 12:52]

    “Lázár János mondása igazi őszinte hitvallás. Nem szabad rajta gúnyolódni. Ő ezt komolyan gondolja. Nekünk pedig komolyan kell vennünk. Aszerint él és politizál. Ő ma Magyarországon egy nagyon fontos közösség nagyon fontos pozícióban lévő tagja. Egész pártja és kormánya is ugyanígy gondolkodik. Eszerint hoznak nyugdíj-, adó-, táppénz-, rokkant-ügyi törvényeket. Aki szegény, öreg, vagy beteg, az pusztuljon. Ha nem pusztulnak elég gyorsan, majd Orbán és Lázár bevezetik a kényszer-euthanasiát is, amit röviddel ezután a gázkamrák válthatnak fel. Elvégre több millió embert kell eltakarítaniuk. Szegény, öreg magyart, pláne cigányt. Különítményeik már őrjáratoznak. A jogfosztás már majdnem teljesen megtörtént az eddigi törvénykezéssel. Már csak az alkotmányt kell elfogadniuk. A fasiszta alkotmányt”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  24. Orbán András Lajos

    Remélem a hódmezővásárhelyi kaki bőven maga alá temeti ezt az idióta ,, politikust,, mert ez a manus még a kategóriájának is szégyene!!!!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  25. Hitler is megnyalhatja mind a 10 ujját a fidesz politikáját hallva…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  26. Lázár János????
    Mikor egy politikus bizalmat kér,engem vállaszatok,én megtudom csinálni,én becsületes leszek,én ……én……!!!!Nos akkor milyen kauciót tesz le hogy ez így is lesz?SEMMIT!!!!EZÉRT VISSZA KELL ÁLLÍTANI A KÉPVISELŐK VISSZAHÍVHATÓSÁGÁT!!!Nincs annyi idő hogy négy évig hazudozzon,becsapjon minket.Mert az a 3.5 millió ember aki a fideszre szavazott az mind sikeres,gazdag ember???Gondolom távolról sem.Az Ö által képviselt településen is csak tiszta sikeres ember él???Gondolom közel sem.
    Ha igazi demokráciában élnénk ilyet nem nyilatkozna senki,de ha mégis,akkor szó nélkül távozna a közéletből.Erről ennyit!
    Az meg hogy az ország és lakói húsz év alatt nem igazán léptek előre,és még harminc év múlva sincs erre esély.(Hogy ne menjen tönkre az ország ahhoz el kellett venni az emberek magánnyugdíj megtakarítását!!!!Egyszerűen elrabolták!!!)Hogy ez nem szerepelt a választási kampányban????Háááttt ez a lényeg!
    Tehát kedves Lázár Úr,én nem fikáznám az embereket,inkább lemondanék !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  27. Látni kell,ez nemcsak a lázár véleménye a népről,hanem Orbán Viktoré is.Az egész korrupt urambátyám világot képviselő szarháziaké.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  28. Gúnyból, lekezelő pimaszságból azelőtt Navracsics vitte (nálam) a prímet, de amióta Lázár János a frakcióvezető, ő vette át az első helyet. Már korábban is kellően ellenszenves volt a saját városában elkövetett tetteiért, de amióta reflektorfénybe került, önbizalma és sérthetetlenségbe vetett hite az égig ér. Onnan pedig jó nagyot lehet esni! Csak tudnám, mi a jó fenével etette meg Hódmezővásárhely szavazóit… Visszasírják ők még a megboldogult Rapcsákot, azt hiszem. – Most javíthattok vásárhelyiek, sok sikert!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  29. Most olvasom ,hogy kósa jogi lépést fontolgat…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  30. Ebben a jogrendben minden elképzelhető.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  31. Lázár tünjön el és vigye magával Orbánt is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  32. Szegény gazdagok!
    Ld : – http://www.parlament.hu/internet/plsql/ogy_kpv.kepv_adat?p_azon=l016&p_ckl=37
    Pestiesen szólva, nem semmi! Ő már “valaki”!
    Nem irígylem, lehet, hogy sok álmatlan éjszakája van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  33. Lőkös Lászlóné

    Felháboritó,gyalázat!A mi pénzünkkön gazdagodott meg,ő biztos .Volt olyan idő amikor 18 milliót is felvett költségtérités cimén.Minden luxusát a mi pénzünkből fedezte.Felháboritó hogy a 11 hón apos áldásos tevékenységükkel mennyi kárt,gyötrelmet okoztak az embereknek.Azért hogy a zsebüket jól megtömjék.Az egykulcsos adóval is csak a gazdagok ,többek között ők jártak jól.A költségvetésből az a pénz hiányik.A szegény emberekről a nem létező bőrt is lenyúznák,azért hogy nekik több legye,Mindenre van pénz,fizetett tapsolókra is,csak a szegény emberekre,nyugdijasokra nincs.Gyalázat,álszentek,visszélnek a hatalmukkal,a 2/3-al,nem szolgálják a népet,hanem uralkodnak rajtuk.Lásd a készülő fidesz alkotmányt!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  34. Nocsak! Csak Lázár tűnjön el???? OV magyar hangját, Péterkét még sokáig ki szeretné látni? Jelentkezzen! Ő egy valódi igazmondó, kedves, őszinte, becsületes, visszautasítja, ha véletlenül többet fizetnek neki, mint amennyit megérdemel, Igaz????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  35. Meddig lehet eltűrni ezeket a velejükig romlott pökhendi senkiket? A parlamenti ülésen ki kellene vonulnia az ellenzéknek, amikor ez a sz..kupac böfög, mint egy gyomorbeteg varánusz. Mindenki kapjon egy gúnynevet ezek közül, lehet, hogy gyerekes, de nálam már erről “regiszter” van.Pl. a miniduce az ABC minden betűjével.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  36. Félek megdicsőülve fog kijönni ebből is, mert a kommunikációjuk nagyon jó! A Kósa meg feljelentéssel fenyegetődzik! Elfelejtette talán, mit tettek az öszödi beszéd után?? Nekik mindent szabad??? Mit képzelnek ezek a senkiházik??
    A “lézerjani” a táska cipelésből jól feltornázta magát “kemény” munkával!! Végre hallani már az “Orbán takarodj”-t is!!! Már csak a fütty és tojás hiányzik!! Vagy mi ennél kulturáltabbak vagyunk??? IGEN!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  37. Stumpné Bekes Margit

    Sajnos,amig olyan főnöke van mint Orbán Viktor,addig azt tehet amit akar!
    Ha Orbán nem lenne cinkosa,akkor az alattvalói sem mernének ilyen lekezelőleg és ciniskusan nyilatkozgatni! De van példakép!
    Én bizom abban,hogy lehull az összes drapéria,aztán meztelen lesz a király és az ő bohoc gyülekezete,majd megkezdődik az elszámoltatás! Mennxit dolgozott és mit keresett Lázár,Szijjártó,Navracsics,Semjén valamint a többiek a vagyonukért??!!! Mert nem hiszem,hogy Szijjártó,akinek még munkahelye sem volt,100 milliós vagyont tudott kikaparni magának!!!!Jó lenne,ha Budai ezeket is átvizsgálná! Lenne nagy meglepetés! Egyébként meg Lázár és társasága húzzon el a p….ba!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  38. Tegnap gondolkodtam a Való Világ jótékonysági estjét nézve, hogy mélyen tisztelt Lázár fideszes képviselőnk, nézte vajon a műsort, vagy csak azt gondolta magában:

    “Csak az tekinthető embernek, akinek van valamije!”

    És vajon szomorkodott egy picit, ahogy azokat az éhező pici srácokat próbálták segíteni az emberek?

    Eszébe jutottak ezek a szavak?:

    http://www.youtube.com/watch?v=QS91Dqud1wQ&feature=player_embedded

    Nem volt lelkiismeret furdalása, hogy az egész kormányának a munkálkodása is alapja ennek a szegénységnek, amit most már nem kenhet a Gyurcsányékra?

    Vajon mennyi SMS-t küldött?

    És vajon az Orbán is nézte a fidesz elittel a gálaestet, amelyik most kiáll Lázár képviselő úrért!?

    És amíg az ország a nélkülöző gyerekeknek, és családoknak gyűjt, akkor biztos, hogy egy milliót kell Orbán statisztáira költeni??

    A kormányt nem zavarja, hogy szinte már nincsen olyan ember, amelyik ne utálná?

    Biztos meg kell szabni a nyugdíjasok jogait?

    És a 15 és 20év közötti embereket le kell degradálni, ahogy mondta Balog Zoltán(Emberi jogi, kisebbségi, civil- és vallásügyi bizottság)!??

    Nincsen párt, amelyik már ne követelte volna az Orbánék távozását, de ami a legmeglepőbb:
    A Jobbik párt elnöke, Vona Gábor március 15-én kijelentette:
    A fidesz megbukott, a kormány pedig mondjon le!!
    A párt tagjai pedig együtt skandálták:
    Orbán takarodj-Orbán takarodj!!!”
    Lázár szemétségér pedig ez volt az ellenzéki párt reakciója:
    A Jobbik szánalmas magyarázkodásnak tartja a “luxusaudik és költségtérítések királyának” sajtótájékoztatóján elhangzottakat!”
    Na ez a nem semmi!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Mubarak mindent tagad 2011. augusztus 3. szerda | AN

Orbánért aggódik Gyurcsány 2011. augusztus 3. szerda | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos