Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbánért aggódik Gyurcsány 2011. augusztus 3. szerda 6:37 | AN

  • Hozzászólások(50)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbánért aggódik Gyurcsány

Budapest – Furcsa bejegyzést tett a facebookon Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök “A 250 forintos svájci frank és az alkotmány” címmel. A szöveg arra utal, mintha Gyurcsány Ferenc szerint alkotmányos rend lenne Magyarországon, és mintha Orbán “alkotmánya” mögött társadalmi támogatottság állna, amely elporladhat a családokat tönkretevő frank-árfolyamtól. Gyurcsány aggódik Orbánért, s azt tanácsolja neki: tartsa az árfolyamon a szemét. (Az utolsó két szóval magunk is egyetértünk.)

Gyurcsány Ferenc az alábbi bejegyzést tette: “Minden alkotmányos rend stabilitásának fő biztosítéka a társadalom nyugalma és jóléte. Így van ez Orbán alkotmánya esetén is. Az éjszaka 250 fölé dráguló svájci frank szociális és ebből fakadó politikai elégedetlenséggel fenyegeti az országot. De ha szétterjed a válság érzése, és tehetetlennek mutatkozik a kormány, akkor mindezeken túl Orbán alkotmánya mögött is szétporlad az egyébként is csekély társadalmi támogatottság. Ahogy pár hónapja remélve jövendöltük: a húsvéti alkotmányból pünkösdi királyság lesz.

A tartósan bivalyerős svájci frank tehát könnyen felemésztheti sok százezer család jövedelmének kibírhatatlanul nagy részét és sodorhatja el a fedelet fejük fölül, de szétporlaszthatja Orbán új alkotmányosságának egyébként is szerény társadalmi legitimitását. Így aztán kétszeresen is jó lesz, ha a miniszterelnök az árfolyamon tartja a szemét, és elfelejti bárgyú álmodozását az új gazdasági rendről. Mert nem csak a bajba került családoknak, hanem neki is keserű lesz az ébredés.”

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (20 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +37 ( 37 szavazatból)
Orbánért aggódik Gyurcsány, 5.0 out of 5 based on 20 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(50)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

50 Reader’s Comments

  1. Nem kell aggódni a kisköcsögért, lenyomja az őt megválasztók torkán ezt is. :evil:
    A 250, 260, 270 Ft-os svájci frankért is Gyurcsány a hibás! – szinte hallom Szijjártó hangját.
    :evil:

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +45 (47 szavazatból)
  2. Gyurcsány téved. a fideSS és orbán megváltják a világot, és Európa meg Amerika tolongani fog hogy átvegyeNagy Ormányosunk világmegváltó eszméit. A lakásukat elvasztett devizahitelesek pedig hálaadó tedeumot mondhatnak az elismert egyházak főpásztoraival orbán lelki üdvéért. Mert most megtudjuk milyen nagyszerű dolog MAGYARNAK lenni ortbanisztánban. A magyar emberek majd önként mennek a gettóba, mert a magyar egy ilyen bölcs nép. Ezután még a túlórapénzt is feláldozza a a NEMZET oltárán az államadósság csökkentésére. Boldogan éhezünk, hogy fideSSközeli nagytőkéseink vagyona gyarapodhasson. És ünnepnappá nyilvánítjuk a napot amikor a Tékozló Trió a meggyesigyurcsánybajnai felett a független bíróság kimondja az itéletet: Tényleges Életfogytig Tartó Kényszermunka! Mert ezt a büntetést az új alkotmány szellemében számukra találták ki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (39 szavazatból)
  3. A fidesznek nem érdeke,hogy a frank árfolyama csökkenjen !! A vezetők Svájcba menekítették megtakarításaikat,mert a saját gazdaságpolitikájukban nem bíznak. Ráadásul a frank árfolyamnövekedése a hiteleseket betereli a fidesz által világmegváltónak hirdetett árfolyamrögzítő programba,aminek az eredménye örök adósságban tengődés lesz !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +47 (49 szavazatból)
  4. A fülkeforradalmárok mögött álló bankárok nagyot kaszálnak majd megint a forint újabb gyengülésén. Az államadósság is növekedni fog, amiért már önmaguknak bevonulniuk a börtönbe.
    Én az átvert magyar embereket sajnálóm, az őket átverő hiénákat egyáltalán nem, hiszen ők kéjjel lakmároznak a devizahitelesek teteméből

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +41 (41 szavazatból)
  5. Gyurcsány nem Orbánért aggódik, hanem az országért. Azokért az emberekért, akik adósságuk miatt mindenüket elvesztik, vagy elveszthetik.
    Ezek közt az adósok közt zömében a Fidesz első kormányzása alkalmával és még
    a Medgyesi időszakában is folytatott támogatott hitelesek vannak, nem kevesen.
    Azt követően már nem vettek fel olyan nagy összegű hiteleket. Sok száz ezren
    fognak tönkremenni, de viszik magukkal az országot is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +40 (40 szavazatból)
  6. Én Gyurcsány helyében keresnék egy, na, hogy uis hívják azt a hapit, aki a televízióban szokta a tanácsokat adni? Az, az a doktor!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -18 (28 szavazatból)
  7. Ahogy Hofi mondaná. Hány éves vagy te királyfi? 22 (rendszerváltás) És még hiszel a mesékben.
    Mosolygóval értek egyet. Majd bemondja az m1, m2, Duna tv, RTL klub, TV2, Hír tv, ATV, a magyar rádiók és a sajtó, Tompika a twitteren és a facebookon hogy a 300 Ft-os svájci frank annak köszönhető, hogy az elmúlt 8 évben mindent elloptak (ami nagyrészt így is volt) és ezért egyetlen ember tehető felelőssé. (Na vajon kicsoda.) A magas IQ-val rendelkező tömeg pedig rohan rendet tenni a természetes véletlenül sms-ben pillanatokon végigfutó pontos lakcímre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  8. Bukás lesz, de csak akkor ha már ráment kb 150 000 hátralékos hitelesnek a lakása és az egzisztenciája a hiteltörlesztésre.
    A kormány által javasolt 180 forintos virtuális árfolyam a leukoplaszt lassú húzásához lesz hasonlatos. A fájdalom, a törlesztés, elnyúlik 30-40 évre.
    Még unokáink is látni fogják csekkjeinket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (27 szavazatból)
  9. EGYSÉGESEN AZONNAL NEM FIZETNI ÉS AZ UTCÁRA MENNI !
    De most miről beszélünk? A gyurcsányi balfa..kodásról , vagy a frankárfolyamról?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -9 (27 szavazatból)
  10. Nekem egy hülye is elég, Orbán. Nektek másik kell. Gyurcsány.
    Nesztek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -21 (33 szavazatból)
  11. Ettől kap frászt Orbán. A Gyurcsány okos mondásaitól.
    De Ő legalább megszólalt!
    Hol az mszp???Naponta kapják a magas labdákat, és senki nincs, ki leüsse? Tényleg arra játszanak, hogy ahogy lesz, úgy lesz???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (36 szavazatból)
  12. bumburi, ennyit a mai “baloldalról”.
    Érik egy olyan katonai-szakértői alakulat, mint egyes helyeken. Persze azt is el fogjuk “magyarosítani”. Elb..zni, ala’ Dojcs.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (16 szavazatból)
  13. Gonoszka
    Igazad van. Majdnem mindig. Egyedi módon fogalmazod, de jó, járt a + pont.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -6 (12 szavazatból)
  14. Tisztel Gyurcsány úr. Akik az Ön bejegyzéseit, cikkeit olvassák azok értik. A durván nyolcmillió választóból és a választókorba lépőknek hánynak van lehetősége olvasni ezeket? Akik olvassák azok között is sok a “fertőzött”. Sajtó, jelentős média nincs. Német Sándor, aki egy mondatot nem tud normálisan elmondani, lassan az ATV – t is átvezeti Orbánhoz.
    Javasolnék egy megoldást. Összefogva a tehetősebb baloldaliakkal, pl. Oszkó, Veres, Bajnai és még sok más, hasonló urakkal és szerkeszteni szórólapok formájában, aktivisták által terjesztet, kiadványokat. Ez talán olcsóbb, mint újságot fent tartani. Például olyan cím alatt, hogy: Orbán vissza vezet bennünket Ázsiába. Másik: Orbán arany köpései. Alcím: Mikorra hozzánk ért sár lett belőle. Vagy: A baloldal alternatívája. stb. A Fidesz disznóságai nagy tárháza kritikai lehetőségeinek. Nem kell felnagyítani, mellébeszélni, csak a tényeket, de kibontva!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (33 szavazatból)
  15. Azért a jelen esetben tudnám nélkülözni ezt az “igazságot”
    Nem lesz egy idegenforgalmi látványosság a Körúton sétáló fegyveres járőr a fekete ruhában.
    Igen, az a forgatókönyv íródik, amely a legkevésbé kívánatos. Dézsa Wu ! :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  16. Szanyi is megszólalt az ATV Start-ban, de bumburinak igaza van. :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  17. Nem hiszik el ,hogy az ő politikájuk miatt tart itt a svájci frank ,Emlékezzetek vissza a válságra ,Mennyi is volt ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  18. Így gondolom én is mint Bumburi ! Naponta szinte már számolatlanul jönnek a magas labdák az ellenzéknek , és mi van ?! Néha az LMP némi “idiótizmussal” vegyítve , de legalább megszólal ! Az MSZP meg sehol , teljesen eltűntek ! Majd Szeptemberben jön valami !! Micsoda nekimennek megint a Gyurcsánynak ?!!
    Tegnap volt egy beszélgetésem , elég érdekes !! Hívtam egy szakembert a parabola antenna beüzemelésére . Öt perc után előjöttek a témák , már kb 3 éve ismerem az Urat . Kérdezgette mi a véleményem a mai helyzetről,én elég kritikusan válaszoltam, ezt látva teljesen tűzbe jött , ahogy kifért a száján úgy szidta az orbán bandát ! Azt mondta hamarosan összeomlik minden-szerinte , mert ennyi kárt ennek az Országnak még senki nem okozott ! És ez miért érdekes , bevallotta hogy a “módszerváltás” óta Ő és családja minden alkalommal a fideszre szavazott , de most legszívesebben szemközt köpné magát ! Felindultan sorolta az ismerettségi körében történt negatív dolgokat , és így lett a fél órás munkájából 1,5 óra !!Bevallom őszintén meglepett amiket mondott , de ez ad némi bizakodásra okot , még megkérdezte hogy az ATV-t szoktam-e nézni , mert már csak onnan lehet megtudni dolgokat !!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (26 szavazatból)
  19. bolygó, de hiszen egy előző blogjában Gyurcsány egyértelműen megírta “most nyaralunk, de majd ősszel megküzdünk velük” lásd még: Pató Pál úr “Ej, ráérünk arra még”
    Én egyébként a CIKKnek is adtam egy nagy pluszt (főleg az “utolsó két szó” miatt!. Már jól indult a napom!
    De ezt is érdemes volt elolvasni:
    http://okos-tojas.blog.hu/2011/08/02/magyarorszag_latin_amerika_resze_lett

    Egy valamit meg látni kell: mivel megroggyant Amerika (a vezetőiknek kb. annyi esze volt, mint az Mszp-seknek: nem fű alatt folytatták le a vitáikat) a befektetőt pedig kételkednek az euro megmentésében – egyetlen “menekülő valuta” maradt, a CHF. Az MINDEN ország pénzéhez képest szárnyal. A kérdés persze a mérték: nagyon nem mindegy, hogy 180-ról emelkedik 210-re, vagy hogy 230-ról 260-ra.
    Ne essünk a fideSS hibájába: nem MINDEN Orbán hibája!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (11 szavazatból)
  20. Kedves Tibi,
    Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az első Orbán kormány idején kezdték nyomni a támogatott lakáshiteleket, de akkor még forint alapú hitelek voltak. A deviza alapú hitelek a lakáspiacon 2003-ban indultak (hatalmas sikerrel). Mivel az egyszerű, pénzügyekben járatlan embereket elsősorban az alacsony törlesztőrészlet érdekli, ezért voltak olyan népszerűek a deviza alapú hitelek – senki nem gondolta, hogy egy válság mit fog okozni.
    A problémát talán nem is úgy kéne kezelni, hogy “deviza hitelesek ügye”, hanem a lakáshiteleseké. Mivel a munkanélküliség növekszik (a kormány állításával ellentétben), minden családon belül megjelenhet a probléma, hogy az eddigi fizetőképességük szertefoszlik. Ha pedig hitellel terhelt a család költségvetése, akkor nagy bajban vannak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  21. Valóban nem csak Orbán hibája. Mert Kósa és Szógyártó miatt ugrott 190ről 220ra az árfolyam. Ez akkor is 30 HUF-fal több mint kellene. Persze a ha az ilyenkor már kevés.
    Mellesleg tényleg nem értem miért nem reagál senki Szanyin, és Herczog Editen kívűl a frankárfolyamra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  22. Talán az amnézia ellen kellene mindenkit kezelni a nagy büdös aggódásban:
    250/2000.(XII.24.)korm.rendelet
    A mérlegtételek értékelése 9§(19)bek. beiktatta a 397/2007. (XII. 27.) Korm. rendelet 3. §. Hatályos: 2008. I. 1-től. Rendelkezéseit először a 2008. évben induló üzleti évről készített beszámolóra kell alkal…mazni. A 2007. évi üzleti évről készített beszámolóra is alkalmazhatók. Lásd: 397/2007. (XII. 27.) Korm. rendelet 9. § (1)–(2).

    A devizaalapon forintfizetéssel teljesítendő, szerződésből eredő követelések és kötelezettségek (ideértve a devizaalapú forinthitelezésből adódó devizaalapú forintkövetelések, illetve forintkötelezettségek) esetében a Tv. 60. §¬ának (7) bekezdését alapul véve, a követelés, illetve a kötelezettség nyilvántartásba vétele és törlesztése a felek által a szerződésben meghatározott irányadó árfolyam folyósítás, illetve törlesztés napján érvényes értékén forintosított összegben történik. Az ilyen követelések és kötelezettségek alapösszegét, törlesztését és kamatait a szerződésben rögzített devizában is nyilván kell tartani és az értékelés szempontjából úgy kell azokat kezelni, mintha devizaeszközök, illetve devizakötelezettségek lennének.

    A deviza alapú forinthitelek esetében a hitelintézet valójában forintban nyújtja a hitelt és abban kéri a törlesztést, valamint a kamatot is, de a tőke a kamat és a törlesztések devizaösszegben is meg vannak határozva a szerződésben, továbbá az az árfolyam (Pl. egy konkrét hitelintézet vételi, eladási vagy átlag árfolyama, MNB árfolyam, saját banki árfolyam, a továbbiakban: szerződés szerinti árfolyam) amelynek aktuális értékével (kihelyezés, törlesztés, kamatfelszámítás időpontjában érvényes értékével) forintosítani kell az előbbi tételek devizaösszegét. Így a kihelyezéskori szerződés szerinti árfolyamon meghatározott összegben kerül elszámolásra a nyújtott hitel.
    A törlesztéseket mindig a hitelszámlán kialakult nyilvántartási árfolyamon (amely a kihelyezéskor a szerződés szerinti árfolyam, illetve a legutóbbi átértékelés során a számviteli politika szerint alkalmazott árfolyam) értéken kell elszámolni a hitelkövetelés csökkenéseként, egy technikai elszámolási számlával szemben, ezzel egyidejűleg a technikai elszámolási számla másik oldalára (K) le kell könyvelni a szerződés szerinti árfolyamon számított és befolyt törlesztés összegét, így a technikai elszámolási számlán minden törlesztés alkalmával megjelenik a törlesztési árfolyam különbözet, mint a forgalomban realizált különbözet, amelyet közvetlenül kell átvezetni az eredménybe (az egyéb pénzügyi szolgáltatási bevételek vagy ráfordítások közé).
    Amikor a devizaeszközök és devizaforrások átértékelésre kerülnek, akkor a szóban forgó hitelkövetelést is át kell értékelni az értékeléskor alkalmazott árfolyamra (mintha az is devizás tétel lenne), az árfolyam különbözet közvetlenül a hitelkövetelés számlát érintő módon kerül elszámolásra és az összevont átértékelési különbözetbe kerül.
    A járó kamatot időbeli elhatárolásként az elhatárolás időpontjában érvényes számviteli politika szerinti árfolyamon kell elszámolni a kamatbevételbe. A törlesztéskor ezt az időbeli elhatárolást fel kell oldani, és elszámolásra kerül a kamattörlesztés a befolyáskor aktuális szerződés szerinti árfolyamon forintosított értékben a kamatbevételek között, ezzel egyidejűleg a tőketörlesztést a hitelszámláról a nyilvántartási árfolyamon kell leemelni a technikai számlával szemben, ugyanakkor el kell számolni a szerződés szerinti árfolyamon forintosított, ténylegesen befolyt összegben a pénzeszközök között a technikai számla másik oldalára. A technikai számla egyenlegeként kialakult árfolyam különbözet nem része az átértékeléskor kialakult összevont átértékelési különbözetnek, hanem közvetlenül kell a megfelelő bevétel, vagy ráfordítás számlával szemben kivezetni. A hitel futamidejének végére, ha az ügyfél rendesen törleszt, akkor elvileg a hitelszámlának maradéktalanul ki kell ürülnie.
    Minden egyéb tekintetében az általános forinthitelek szabályai szerint kell eljárni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  23. amelynek aktuális értékével (kihelyezés, törlesztés, kamatfelszámítás időpontjában érvényes értékével) forintosítani kell az előbbi tételek devizaösszegét. Így a kihelyezéskori szerződés szerinti árfolyamon meghatározott összegben kerül elszámolásra a nyújtott hitel.
    A törlesztéseket mindig a hitelszámlán kialakult nyilvántartási árfolyamon (amely a kihelyezéskor a szerződés szerinti árfolyam, illetve a legutóbbi átértékelés során a számviteli politika szerint alkalmazott árfolyam) értéken kell elszámolni a
    ….köszönjük, a varázsszó : ” a kihelyezéskori”
    További ragozás a szvicsdücsben. Magyarországon nem értünk szvicsül.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  24. Ne aggódj Feri! Aggódni inkább a szegény Magyarnak kell, mert már nincs mit elprivatizálni (ellopni), így marad a deviza, ebből is jó néhány milliárdot elzsebeletek már a mi pakettunkból…és, hát nem tudom, elég ez még nekik? Szerintem nem, szóval jön az új rin-tin-tin….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  25. Milyen igaz! A “kihelyezéskori” a kulcs szó! Miért nem cuppan erre rá egy ügyvéd sem???
    Róna Péter véleménye szerint a bankoknak kell lenyelni, mert amit kommunikálnak ez ügyben, az szélhámosság! Nem szó szerint, de ez az értelme.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  26. Most újból megéljük ezt a “szabadságot”, amit a Kedves Vezetőnknek” köszönhetünk. Csak lehet, hogy most bele is halunk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  27. katka!
    .
    A lista folytatható lenne A Weöres S. versrészlettel
    “Tovább is van, mondjam még?”
    :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  28. Nekem ez gyanus, bumburi nem gonosz? Vagy izé, olyan egyformán jár időnkét az
    eszük. :ár megint, ez a “kihelyezéskori” :-) :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  29. Amennyiben Orbán nem változtat a politikáján, nem tesz semmit a CHF miatt bukó embereken és vállalkozókon
    Itt nagy katasztrófa lesz, bedől az ország!
    Orbánnak az a rögeszméje, hogy a mai gazdasági helyzetben csak állami irányítással lehet valahogy úrrá lenni a helyzeten.

    Erre utal az állami szerepvállalás megnövekedése, a közmunkaprogram kiszélesítése tulajdonképpen a társadalom széles rétegére.
    Amennyiben a gazdaság nem lesz képes kilábalni a bajból, annak egyenes következménye a szegénység további növekedése, a szegények külön negyedekbe történő valamilyen lakhatása, jegyrendszer bevezetése….

    Nem látom a jövőt, a kiutat, nincs semmi perspektíva, nincs stratégia…
    A nagy nihil van csak!
    Elkeserítő a jövő!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  30. Kedves Nyul György, úgy látom a kommentje értékeléséből, hogy sokan nincsenek tisztában azzal, mi az az irónia. Vagy csak a humorérzékét veszti el egyre több ember?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  31. Nemongyá má senki hogy Hatalmonlévők kifosztyák az országot !
    A Haza nem lophatja meg önmagát ! !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  32. Gonoszka
    Lehet hogy igazad van, minuszolnak is rendesen, csak tudnám hogy miért!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  33. Természetesen Gyurcsány nem a csuti gyerekért,hanem az EMBEREKÉRT /így csupa nagy betűkkel/ aggódik. Igaza van bolygónak, egyre többen vannak akiknek elege van a fideszesek bunkóságaiból. De,kérdezem: A szocialista potentátok miért nem keresnek nagyobb nyilvánosságot a kormány folyamatos és sokkal keményebb bírálatához? Ne bízzák a komoly dolgokat az alkalmatlan Szanyira és Török Zsoltra! Kell a baloldali sajtó, kellenek a szórólapok, kellenek a lakossági fórumok….. Beszélni kell az emberekkel,érthető nyelven, egyszerű szavakkal alternatívát mutatni a kormány baromságaival szemben.Sokan várják az MSZP jelentkezését, de nem várnak sokáig.Nyári szüneten csak az iskolás tanulók lehetnek, a valamire való politikusoknak MUNKA van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  34. Istenem, egy vízszintes vonalat tudnak húzni. Gondold el bumburi, micsoda teljesítmény! :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  35. Gonoszka, Bumburi
    A mínuszok arról szólnak, hogy sok mindenkinek nem tetszik a keserű igazság. Írjátok továbbra is azt, amit gondoltok.
    Egy hűséges “pluszolótok”

    Katka,

    rengeteg pont!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  36. Gonoszka
    Igazad van, a függőleges már esti tanfolyamot igényelne…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  37. Emerenc
    Köszönöm. Ha tudnád, hogy milyen fájó szívvel írom le ezeket a minuszolt dolgokat… De úgy érzem le kell írnom!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  38. Na, ezt csak most feljegyzem, majd bontogathatjuk.
    http://www.mno.hu/portal/801375
    Szóval Navracsics is beleénekel a kánonba.
    Érdekesen alakul a dolog. A hihetetlen számomra, hogy ezt a jogi nonszenszt
    rajtunk kívül senki fel sem említi. Ha ezt meg lehet csinálni, akkor mit nem lehet megcsinálni? Minek kell történni, ahhoz, hogy megszólaljon Európa?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  39. A Gyurcsány Úrnak nem kellene az orbánért aggódnia,mert amilyen rafinált,kifogja magát menteni mindenből.Majd az alattvalóit vonja felelősségre,mert ő mindenkin felül van. Hisz ő a király! hiszi magáról. Az viszont biztos,hogy az országot teljesen elfogja szigetelni,és még jobban tönkre teszi,mint eddig tette,de ha létezik Isten az égben,vagy bárhol van akkor nagyon padlóra teszi az orbánt és a nép haragjától nem menekülhet.Őt és a bandáját kell lecsukni,nem az előző kormány tagjait,mert miattuk megy az ország tönkre,mert a 8 év alatt,csak keresztbe tettek a kormánynak és főleg Gyurcsány Úrnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  40. zsóka, bár pluszt adtam, azért disztingváljunk! A fontossági sorrend szerint: Gyurcsánynak és FŐLEG az országnak-

    Egyébként tényleg nem értem: ti a minősítésekért irtok, nem az írás öröméért?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  41. Gyurcsány vár! Látja, hogy az OVis mint veszejti el magát (az eszét, de sajna vele minket is)! Tudja, hogy őszre még szarabb helyzetben lesznek sokan, még nagyobb lesz az elégedetlenség. Ne felejtsük, hogy csak ezután jönnek az un. sarkallatos törvények, ezután indul be a kényszermunkaprogram. Most még sokan azt gondolják, hogy nem fog bekövetkezni, amit a jelek mutatnak, még túl sokan azt gondolják, hogy csak az irígység beszél az ellenzékből. Még sokan bíznak a csodákban, még sokan szégyellik bevallani, hogy bizony bedőltek az OVisnak! Még sokan azt gondolnák, hogy Gyurcsány csak azért beszél, mert a hatalmat akarja. Ősszel már nagy tömegek akarnak változást, és mivel látják, hogy a mostani MSZP-s vezetők nem lépnek, Gyurcsányért kiálltanak! És akkor fog lépni Gyurcsány. Már amennyiben akkor még szabadlábon lesz! Ha ülni fog, akkor úgy fogják kiszabadítani, mint anno Táncsicsot. Szóval az OVis veszít, ha nem csukatja le Gyurcsányt, de akkor is veszít, ha lecsukatja. Persze mindez nem vigasztalja a devizahitelben fuldoklókat = rajtu(n)k sajna száz Gyurcsány sem tud segíteni, ezt csak a bankok tehetnék meg, de nemigen fogják megtenni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  42. neroka, itt attól eltekintve, hogy ezek utálják egymást, Orbán egy gyáva, sunyi patkány, mert ahhoz nincs bátorsága, hogy lépjen, sunyi indokot keres. Ez az undorító benne.
    Gyurcsánynak meg a szövegelésén kívül semmi ereje, mert ha 500 75-ön felüli dalia és leányka kivonul a szavára, akkor rendelhet mentőt és kerekesszékeket.
    Szóval ezért tragikomédia az egész.
    Félő és nagyon úgy néz ki, hogy egy nevető harmadik fog itt jól-járni. Mi bizonyosan nem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  43. Nem orbánért kellene aggódnia, hanem értünk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  44. hm, Gyurcsány most ironizál ezzel az aggódásával orbán irányába?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  45. Megint egy rossz cím! Gyurcsány ugyanis nyilvánvalóan nem Orbánért aggódik, hanem az országért, ahogy a közgazdászok is:
    http://kommentelek.nolblog.hu/archives/2011/07/06/165584/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  46. 1 (tizedmásod-) percig sem merül föl bennem, hogy Gyurcsány az Orbánért aggódna! Így persze figyelemfelkeltö a cikk címe, ami nem hátrány.

    A másik észrevétel, hogy annak idején ÁLLT és bár porlad, de sajnos még mindig ÁLL “társadalmi támogatás” Orbánék “Alaptörvénye” mögött…

    Igen, igazat adok: nem szerencsés szóhasználat Orbán alatt az “alkotmányos rend”…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  47. elqrtuk, nem kicsit nagyon… de amivel nem számoltuk Viktor tovább qrja :D chfö

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  48. a Népszava szépen csokorba gyűjtötte az első orbánság alatti szabadságjogokat.
    Később mégis a Medgyesy-kormány által meghozott, 8 éve húzódó közalkalmazotti béremelés lett az ország gazdasági rombadöntésének kikiáltva, ahogy ma a nyugdíjasok, a rokkantak és a munkanélküliek a hibásak. Még jó, hogy bűnbakokban nem szenvedünk hiányt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  49. Nem csak Gyurcsány úr aggódk Dr. Orbán Viktor Mihályért, hanem én is!
    Kedves Elnök úr! Ne tessék annyit dolgozni, a pihenésre is szánjon egy kis időt! Kétségtelen, Ön nélkül lebénul az ország és megtorpan Hazánk oly töretlen fejlődése. Vigyázzon magára, érettünk és miattunk is. Mi lenne velünk az Ön atyai gondoskodása nélkül? Lám, még szabadsága alatt is dolgozik a Honért, és jótéteményként egy kis plusz bevételt biztosít kedvenc fociakadémiája számára. Azaz bokros teendői mellett gondol még arra is, hogy támogassa a Magyarok méltán oly világhíres labdarúgását. Közben vigyázó tekintetét folyton a galád és hazaáruló szocikon tartja, vas kézzel rendet vág közöttük. Már takarítják is börtöncellákat számukra, ahol eleve eldöntött, és egyben jól megérdemelt büntetésüket töltik majd. Mert Elnök úr mindig tudja, mit akarnak a zemberek, akik hálával és végtelen szeretettel ölelik körbe. De Semlyén Zsolt úr látja lelkemet, nem irigylem,nehéz, teljes embert kívánó feladat az Öné, melyhez ezúton is sok sikert és jó egészséget kívánok.
    (Címem a szerkesztőségben. Szívesen vállalok vezérigazgatótól felfelé bármilyen jól fizető munkakört. Éppeg ráérek.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  50. “A fidesznek nem érdeke,hogy a frank árfolyama csökkenjen !! ”

    hát nem is rajtuk múlik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Gyurcsány a gyülekezési jogot sértette volna 2014. december 30. kedd | Bartus László

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos