Ronai and Ronai
AMERIKAI

Lázár szerint manipulálták 2011. március 19. szombat 18:59 Forrás: FH

  • Hozzászólások(104)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Lázár szerint manipulálták

Budapest – Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője azt mondta, hogy “akinek nincs semmije, az annyit is ér. Aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér, ezt tudom mondani”. Lázár vasárnapi sajtótájékoztatóján félreértésről és manipulációról beszélt.

Miközben a kormány arról beszél, hogy visszaadja a munka becsületét, közben a vezető kormánypárt frakcióvezetője ennek ellenkezőjéről tesz tanúbizonyságot a Jobbik szerint. Hogy miből tegyenek félre az emberek, mikor “egekbe szökő élelmiszer- és üzemanyag árak, rezsiköltségek és hiteltörlesztések sújtják”. Közlésük szerint Lázár János “elképesztően gőgös, cinikus és nagyképű módon” magyar emberek millióit sérti meg, mintha csak azért nem lenne másnak vagyona, mert nem dolgozik.

Lázár vasárnapi sajtótájékoztatóján azt mondta, ő nem a szegényekről hanem a megélhetési politikusokról beszélt, a felvételt pedig manipulálták, mindenesetre bocsánat, hogy félreérthetőek voltak a szavai.

Jobbik- felszólítja Lázár Jánost, hogy napvilágra került “őszödi beszéde” után kérjen bocsánatot és kövesse meg a tisztességesen dolgozó magyar embereket. A Jobbik felszólítja “a luxusaudik és költségtérítések királyát, gondolkodjon el azon, hogy van-e keresnivalója az országgyűlésben, az alkotmányozó kormánypárt frakciójának élén és a magyar közéletben” – olvasható a párt közleményében. Szerintük ugyanis a Lázáréhoz hasonló kijelentésekkel nem lehet hitelesen képviselni a választókat.

LMP- Az LMP azt közölte: ez a kormány eddig is csak büntette a szegényeket – most nyilvánosan meg is alázta őket. Cinikusnak és felháborítónak nevezi Lázár János kijelentéseit. A Fidesz adópolitikájával bünteti a háromszázezer forint alatt keresőket, kormányzásuk eddigi ideje alatt 90 ezerrel több lett a munkanélküli és nem tesznek semmit az árfolyam-ingadozások ellen sem. Lázár János ennek a pártnak a frakcióvezetőjeként fokozza le másodrendű állampolgárrá az ország lakosságának felét. Lázár János nézetei a kormány szegényellenes politikájának lényegét mutatják: aki nem gazdag, az nem ér semmit. “A Fidesz nem érti és nem is akarja megérteni ennek az országnak a problémáit. A szegénység helyett minden eszközzel a szegények ellen harcol.” A vagyonosoknak pénz, paripa, a szegényeknek gumibot – ezt üzeni a Fidesz frakcióvezetője és a kormány az országnak az LMP szerint.

MSZP- “pofátlan” megjegyzéseiért szégyellje magát! Nem csodálkozunk Lázár János nagyképű, “pofátlan” kijelentésein, hiszen annak idején is letagadta, hogy 30 milliós luxuskocsival jár. Megtehette, mert az adófizetők kifizették Audija havi 600 ezres bérleti díját és az előző ciklus alatt a 18 millió forint költségtérítését is, amit annak ellenére vett fel, hogy szolgálati kocsi hozta-vitte Hódmezővásárhely és Budapest között – mondta Török Zsolt. Frakciójában nem ő az egyetlen, aki így viselkedik . Példaként Szijjártó Pétert említette, aki Török szerint azt mondta, hogy nem vette észre, mikor kiderült, hogy 1 millió forinttal többet kapott, mint amennyi jár. Az MSZP szóvivője megemlítette a több helyről költségtérítést felvevő Papcsák Ferenc, Zsiga Marcell és Szabó Zsolt fideszes politikusokat is.

Szanyi Tibor szerint Lázár János szavai egyértelműen visszatükröződnek például a kormány “szegényellenes” adórendszerében, vagy a támogatásokat elvonó és ezzel szerinte milliók megélhetését veszélyeztető Széll Kálmán Tervben. Az ellenzéki politikus emlékeztetett Hódmezőváráshely polgármesterének közpénzből finanszírozott 30 milliós autóira, és különböző jogcímeken felvett költségtérítéseire. Hozzátette: miközben a lakosság döntő hányada aggódva figyeli a forint-euró árfolyamot, addig a hangfelvétel szerint a fideszes politikusoknak sikerült több hullámban is jó előre látni a “kormány által meghintáztatott” árfolyamot.

Kósa Lajos viszont a hangfelvétel kapcsán azt mondta: a “szocialisták most is a hamisítás jól bevált eszközéhez folyamodtak”, ezért a Fidesz jelenleg azt vizsgálja milyen jogi lépéseket tehet az ügyben. A kormánypárt ügyvezető alelnöke a Fidesz.hu tanúsága szerint azt nyilatkozta vasárnap: a megvágott, manipulált szöveg semmilyen módon nem fedi a valóságot. Kósa szerint aki ismeri Lázár János polgármester munkásságát, tudhatja, hogy a vezetése alatt Hódmezővásárhelyen mennyi pozitív lépés történt, amely a nehéz helyzetben lévőket, a szegény embereket, a rászorulókat segítette.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (34 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +39 ( 43 szavazatból)
Lázár szerint manipulálták, 5.0 out of 5 based on 34 ratings

Címkék:,

  • Hozzászólások(104)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

104 Reader’s Comments

  1. Lázár Jánosban benne van a Vezér bizalma. Ő pedig ezeket a beszédeket, már ismerte 3 évvel ez előtt is, ergo ez a szemlélet ott él benne is. Méghogy mentse magát? E világnézet – mert ez bizony világnézet – nem menthető. És a FIDESZben nem ő az egyetlen, aki így gondolkodik. Tarlósnak is első dolga volt, a hajléktalanok kiebrudalása az aluljárókból… A józsefvárosi polgármester is mindját meghozta elhíresült kukázós rendeletét, és ide tartozik a teljesen perifériára szorult szegényemberek szabadcsapatokkal történő zsaroltatása. A lenézés, a tömegek lebecsülése és megzabolázása saját céljaikra ez az Ő világuk. A Kossuth téri Hugyosok: ezek “azŐ szegényeik az sem bajfelgyújtják az egész várost (sőt). Nekik minél rosszabb annál jobb. Ez a fidesz féle kontraszelekció…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  2. A 19. szombat 22:51-kor írt írásom beigazolódott. Lázárt a pártja és a kormány megvédte. Ez előre várható volt. Viszont az MSZP hozzászólása ledöbbentett, ilyen semmit mondó véleményt nem vártam tőlük. Lehet, hogy magasra raktam a lécet azok után, hogy hallottam Daniel Cohn Bendit beszédét, ami tele volt átérzéssel, tűzzel. Az MSZP hozzászólásánál –bár nem szívesen mondom- még a JOBBIK beszéde is erősebb, vádolóbb volt. És mikor Lázár személyes megszólítatás miatt szót kért, megint hibázott, nem kicsit nagyot, mert azt mondta, hogy az „ÉN VÁROSOM”. Ez úgy hangzott mintha a város a saját tulajdona lenne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  3. Zozi,
    Másik hír kapcsán leírtam az álláspontomat, hogy nekem miért nem tetszett a Kádár korszak, ott el lehet olvasni.
    Dönteni végérvényesen nem lehet, olyan úgysem lesz, hogy végleges jobb, vagy bal vezetés, mert egyetlen demokráciában sincs úgy. De olyan sincs, hogy amit az előző ciklusban elkezdtek, azt le kell rombolni. Ez az ország azért nem halad, mert 4 évente mindent elölről kezdenek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Fideszes szuperlézer 2011. március 22. kedd

Orbán Lázárnak: Védd magad! 2011. március 21. hétfő

Kósa nem emlékszik a Fidesz ígéreteire 2011. március 21. hétfő

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos