Ronai and Ronai
AMERIKAI

Lázár János lenézi a nincsteleneket 2011. március 19. szombat 14:50 Forrás: Hírszerző

  • Hozzászólások(93)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Lázár János lenézi a nincsteleneket

Hódmezővásárhely – Lázár János polgármester, egyben a Fidesz országgyűlési frakcióvezetője Hódmezővásárhely megyei jogú város közgyűlésén azt mondta: akinek semmije nincs, az annyit is ér.

„Én soha nem szégyelltem, hogy mim van, dolgozom keményen, abban a miliőben nőttem fel, hogy a munka nem szégyen, a munka eredményét se kell szégyellni, az ember kaparjon, gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér. Aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér, ezt tudom mondani. Annak annyi az élete. Ez az én véleményem” – hangzik el egy most nyilvánosságra került hangfelvételen.

A polgármester emellett arról is beszél, hogy jól járhatott az elmúlt időszakban, aki megfelelően hajtott végre manővereket a devizákkal. Hozzátette: reméli, hogy a családfő ügyessége következtében kisfia húsz év múlva „jó partinak” fog számítani a hódmezővásárhelyi lányos anyák körében.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (2 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -2 ( 6 szavazatból)
Lázár János lenézi a nincsteleneket, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(93)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

93 Reader’s Comments

  1. Emberek, aki tudja, terjessze ezt a beszédet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  2. Ja, és mentsétek el a videó felvételt, mert képesek mindenhonnan eltüntetni a youtube-ról is!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  3. egy szegény magyar

    A Gyurcsány öszödi beszéde mekkora felháborodást keltett, ez a beszólás amit egyenesen a magyar emberek képébe vág, ez nem veri ki a biztosítékot ??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  4. Ja, és még valami. Dániel kapja be a kígyóét!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  5. Sajnálom, hogy ilyen indulatokat gerjesztettem. Úgy gondolom, én kulturált voltam végig, nem sértegettem senkit, ennyivel megtisztelhetnétek Ti is. Tudom, hogy nem könnyű sokaknak és komoly problémák vannak, csak arra szerettem volna rávilágítani, hogy nagyon gyakran csak panaszkodni tudnak az emberek és másokban a hibát látni, holott nekik (is) kellene tenniük ez ellen. Sokan küzdenek, becsülöm is érte őket, akármilyen kevés pénzből is kell, hogy megéljenek – sőt, igazán tiszteletreméltó, hogy egyesek félelmetesen kevés pénzből is meg tudnak élni, ők az igazán életművészek. Azonban mindig vannak, akik csak siránkozni tudnak, mégis veszik fel hitelre az autót, aztán szidják XY-t, hogy megint feljebb ment a svájci frank, de rossz lesz nekik, hogy nem tudják fizetni a vadonatúj 1-2-3 millió Ft-os autójukat. Lehet, hogy ez az emberek kis százaléka, de akkor is vannak ilyenek.

    Másrészt nem vagyok pénzügyi tanácsadó és nem is dolgozom nekik. Mérnök vagyok, aki becsülettel küzdök a magam problémáival és nem személyeskedek, nem szidok másokat minősíthetetlen módon és ráadásul jótanácsokkal próbálok ellátni másokat. Ha ezzel segítettem 2, 3, 10, 20 vagy épp 50 emberen, már megérte a fáradtságot. Lehet, hogy nem mindenki látja így, de ekkor sem kellene ilyen hangnemet felvenni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  6. Ne háborodjatok föl! Ha becsületesen dolgoztatok, és nem gazdagodtatok meg mások munkájából, semmit sem értek! Lenéznek benneteket Ők nem kénytelenetk tyúklopásból élni. Mai Tiborcok! Mehettek koldulni, uraitok majd vetnek egy koncot. Ez a mocsok úri horda. ilyen. Elopták a munkátokat. Még hivalkodnak is. Dicsérjétek Kádár Jánost, neki legalább soha nem jutott eszébe megalázni a szegényeket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  7. “Minden élőknek és holtaknak igaz bírája, nagy Isten!

    Hallgasd meg ez órában a mi könyörgésünket…

    Íme, ragyogó földi pompával közeledik a te szolgáid egyikének hamva márványüregéhez, míg lelke ugyanakkor meztelenül, reszketve, halaványan áll a csillagok határán, és bebocsátást kér az égbe…

    Mik vagyunk mi, hogy ilyen fénnyel távozunk a világból? holott a férgek a mi testvéreink, s a göröngy a mi anyánk…

    Egyetlen jótettnek emléke jobban világít miutánunk, mint ezer fáklyának lobogása, s a honfiak néma áldása jobban ékesíti koporsónkat, mint minden címerek és érdemrendek.

    Ó, én uram, légy irgalmas azokhoz, akik életükben az irgalmat nem ismerték soha.

    Ne kérdezd az előtted reszkető lélektől fölöttébb szigorún: »Ki voltál? Ki kísért idáig? Mi hangzik onnan alulról utánad?«

    Ne engedd a földi párát tovább hatni a föld felhőinél; legyen az átok vagy magasztalás. Te magasan állsz mindazok fölött.

    Mert ki védné meg, ha nem a te végtelen irgalmad a föld hatalmasát, midőn dicsőségéből levetkőzve előtted áll, és rettentő kérdéseidre felel:

    - Segítéd-e a nyomorultat?

    - Nem!

    - Fölemelted-e az elesettet?

    - Nem!

    - Oltalmazója voltál-e az üldözöttnek?

    - Nem!

    - Hallgattál-e a kétségbeesők könyörgéseire?

    - Nem!

    - Törülted-e le a szenvedők könnyeit?

    - Nem!

    - Kegyelmeztél-e a meggyőzötteknek?

    - Nem!

    - Szeretettel fizettél-e szeretetért?

    - Nem! nem! és mindörökké nem!

    És ha kérdezed a föld hatalmasától, ki fegyvertelenül áll előtted: »Mire használtad a hatalmat, amit kezedbe adtam? Boldogítottad-e a milliókat, akik rád voltak bízva? Építettél-e az utókor számára, mely tőled várta jövendőjét? Igazán szolgáltad-e hazádat, vagy porban csúsztál idegen bálvány előtt? Éltél-e a te nemzetednek, vagy eladtad annak oltárait, melyen az én nevemnek áldozatai füstölögtek?« Mit feleljen akkor? Kihez forduljon akkor? Mely címerével, mely érdemjelével takargassa be keblét akkor? Kit híjon segítségül, kit pátrónusául? Mely király, mely császár védelmezi meg őt ottan, ahol sár és hamu minden arany, melyből korona készül?…”

    A pap arca kipirult, és termete fölmagasodott, gyér hajfürtjei, mintha repülni akarnának vele, lebegtek megrázott feje körül; a teljes című gyülekezet háta borsózott a hallottaktól.

    “…Ó, uram – folytatá a pap imáját -, gyakorolj irgalmat az igazság helyett! Ne tekintsd, mi volt a halandó ember, de számítsd be neki azt, hogy homályban élt, nem látott téged.

    Ne vesd mérlegre hibáit és botlásait; számítsd be neki, hogy ő hitt abban, hogy jót cselekszik, amidőn vétkezik.

    Bocsáss meg neki az égben; valamint azok megbocsátnak neki, akik ellen vétkezett itt a földön.

    Törüld el munkáinak emlékét, hogy ne legyen, amiről reá visszaemlékezzenek.

    S ha bűnhődnie kell a vétkezőnek, ó, uram, ha engesztelhetetlen vagy egy bevégzett élet rossz művei iránt; ha nem bocsátod magad elé súlyosan terhelt lelkét megtisztítlanul, add, hogy legyen az ő vezeklése az, hogy lelke, mely most már mindent világosan lát, és nem tükörből többé, térjen vissza a földre, és szállja meg gyermekeit, hogy mindaz, ami az apának bűne volt, forduljon meg, és legyen a fiakban erény és dicsőség; add, hogy a haza földe, mely koporsója volt, amíg élt, legyen ringató bölcsője, midőn halva fekszik benne!

    Hallgasd meg, Uram, a te szolgádnak imáját, Ámen…”

    A kripta vasajtajának dördülése zárta be a ceremóniát. A publikum, mely értette vagy nem értette a dörgedelmes szavakat, tökéletesen meg volt elégedve a látottakkal és hallottakkal. A gyászkíséret megtért a kastélyba; úri rendnek, diákoknak, cselédeknek külön termekben volt terítve az asztal; ki-ki sietett bevégzett kötelessége után a természet követelményeinek eleget tenni.

    A vén pap leghátul maradt, s midőn mindenki a kastély felé rohant, megfogva annak a barna ruhás leánynak a kezét, egy mellékúton másfelé került.

    Az ő számára hiába terítettek a kastély dísztermében.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (14 szavazatból)
  8. Kedves, Drága jános.
    Kis betűvel írom a neved, mert nekem ez a véleményem.
    Azt kívánom neked, és az egész családodnak, hogy munkából élj meg és próbáld ki a szegénységet. Ha kipróbáltad, akkor a maradék pénzedet, költsd el gyógyszerre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  9. Daniel@ Érdemes lenne pontosan fogalmazni, mert egy alapvetően indulatokat kiváltó cikkre kontrázni igen nagy bátorságra és botorságra vall.
    Egyébként, ha valamit leírunk, kimondunk, annak vállalni kell a következményeit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  10. Szabadság!Véletlenül mínuszoltam,bocs,írásod:+++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  11. a részlet,amit kimásoltam,a kőszívű ember fiaiból való,a kőszívű felett mondott nekrológ,lézert méltató

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  12. Azt mondja…..

    “én dolgozok keményen….” Hol a büdös, tetves, rohadt, ……………………..-ban dolgoztál te? Ha valaki megtalálja, akkor írja ide le!

    Wikipédia: lázár jános

    Egyetemi tanulmányai mellett 1995-től a hódmezővásárhelyi polgármesteri hivatal jegyzői irodájának volt gyakornoka. 1997 és 1999 között Rapcsák András polgármester személyi titkáraként tevékenykedett. 1998-ban az országgyűlési képviselői és a polgármesteri kampányok egyik szervezője volt. Ugyanebben az évben a Páneurópai Unió hódmezővásárhelyi szervezetének ügyvezető titkára lett. 1999–2000-ben az Országgyűlés Hivatalának alkalmazásában a képviselő-polgármester parlamenti titkára volt.
    2000-ben belépett a Fidesz – Magyar Polgári Pártba. 2002-től a Magyar Kereszténydemokrata Szövetségben is tag lett.
    A 2000. december 3-ai időközi önkormányzati és polgármester-választáson újra kampányfőnök volt, majd az ismét megválasztott polgármester politikai tanácsadója lett. Közvetlen irányítása alá tartoztak a titkársági, a kulturális és művészeti, a városmarketinggel kapcsolatos média- és oktatási ügyek, valamint a stratégiai várostervezési csoport.
    Rapcsák András 2002. február 3-ai halála után lett a polgári összefogás hódmezővásárhelyi (Csongrád 6. vk.) országgyűlési képviselőjelöltje; 2002. április 7-én, az első fordulóban bejutott az Országgyűlésbe. Az Országgyűlés alakuló ülésén jegyzővé választották. 2002. október 20-án Hódmezővásárhely polgármestere lett.
    2003 júliusától a Megyei Jogú Városok Szövetségének javaslata alapján az Európai Unió Régiók Bizottsága megfigyelő póttagja, majd Magyarország 2004. májusi EU-csatlakozásától póttagja[1] lett, de e tisztségéről egyéb elfoglaltságai miatt 2004. szeptemberében lemondott[2]. Ugyanez év október elején parlamenti jegyzőségéről is lemondott. 2004 októberétől novemberéig a Parlament Szociális és családügyi, novembertől a Kulturális és sajtóbizottság tagja volt.
    A 2006. évi országgyűlési választásokon Csongrád megye 6. választókerületében egyéni mandátumot szerzett, majd ősszel, az önkormányzati választásokon Hódmezővásárhelyen ismét polgármesterré választották. 2006–2010 között az Országgyűlés Honvédelmi és rendészeti bizottságának elnöke volt.
    A 2010. évi országgyűlési választásokon ismét az első fordulóban szerezte meg az egyéni mandátumot Csongrád megye 6. választókerületében. Május 5-én a Fidesz-frakció vezetőjének választották.[3]
    2011 elején több újság is leközölte, hogy Lázár szolgálati autójának bérlése havonta 5-600 ezer forintba kerül, ezt fele részben a Fidesz, fele részben a városi önkormányzat állja. [4] Lázár a történtek hatására úgy döntött, megválik az autótól.[5]

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  13. Szabadság@ Rossz helyre kattintottam, bocsánat, ha tudok, korrigálok!
    Most látom, Mucussal egy cipőben járunk :) )))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  14. Aki a millióiból kinézve képes ilyet mondani a nálánál szerencsétlenebbekre, nem méltó az ember nevezetre.

    Kedves MUCUS, köszönöm, szép volt!
    Hadd hozzam a magam idézetét is:

    “Ember, ha van szíved, és nincs kő a helyén, kerüld az ilyen gonosz káromlást… Meglehet, hogy Isten szemében értéktelenebb és kevésbé életre való vagy millió olyannál, mint ennek a szegény embernek a gyermeke. Ó Istenem! Azt hallani, hogy a falevélen élő rovar szót mer ejteni arról, hogy a porban éhező testvérei túlságosan sokan vannak!”
    (Dickens: Karácsonyi ének)

    Amikor Dickens ezt írta, nem volt szegény és hajléktalan.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  15. Kedves MUCUS, nem tudom, kinek nem tetszett ez az örökbecsű halotti búcsúztató.
    Én csak egy szavazattal tudtam szépíteni a mínuszokon, amely a mínuszolót minősíti.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  16. Sokat jut eszembe mostanában két ember,akkor még nem értettem Őket.
    A barátnőm közel 80 éves mamája mondta 2002-ben ov-ra ” Én félek ettől az embertől”..ma már értem..milyen bölcs volt.
    A másik személy is ebből az időből való,nem magyar üzletember mondta nekem,az akkori középkorú tele reménnyel,hittel,álmokkal levő nőnek:”-azt hiszed neked jó lesz?még a gyermekeidnek sem,talán az unokádnak,de legyenek kétségeid még akkor is!!”
    Akkor én azt feleltem,azért beszélsz így mert nem ismered a magyart!!!
    Ma az unokám tini, és kétségeim vannak….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  17. Kedves Dániel!
    Nem hiszem, hogy bárki is kultúrálatlanul mondta volna el a véleményét a hozzászólásoddal kapcsolatban. Az tény, hogy indulatokat gerjesztett a hozzászólásod. Biztos igazad van abban, hogy vannak olyanok, akik felelőtlenül élnek, akik felelőtlenül vesznek fel hiteleket, de hidd el, nem ez a nagy többség. Ez épp olyan általánosítás részedről, mint ahogy a kormány azt mondja, hogy a rokkantnyugdíjasok csalók, vagy a táppánzen lévő emberek. És ezért kollektív büntetést hajt végre.
    A zemberek többsége annak a felelőtlen politizálásnak az áldozatai, amit a kormányunk folytat. A forint a béka segge alatt, a gazdaság siralmas, munkahelyek nem hogy évi százezerrel nőne, inkább annyival csökken.
    Mond, hogy lehet ilyen gazdasági háttér mellett talpon maradni, vagy gyarapodni? Nagyon keveseknek van rá esélyük. Azok vagy szerencsések, vagy a tűz közelében vannak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  18. Daniel,
    Itt tényleg arról van szó, hogy nemigen panaszkodott senki, hogy a túlvállalásai miatt nem tudna megélni, hanem becsülettel dolgozó, illettve megérdemelten nyugdíjba vonult emberek értek oda, hogy nincs több lyuk a nadrágszíjon.
    “Ha nincs kalács, nem kell tanács.”
    Szóval nekünk nem kellenek olyan tanácsok, amikre magunktól is rájöttünk, és amit tudtunk már ki is próbáltunk.
    Lázár János megsértett minimum 3 millió becsületes, magyar állampolgárt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  19. @Bíborka

    Több ember is megkért rá, hogy kapjam be, más pedig baromnak nevezett. Ezt nem nevezném kulturáltnak. A Te hozzászólásod egyébként normális, építő jellegű volt korábban is, köszönöm.
    Igazad van, nem szabad általánosítani.
    Viszont ez a mentalitás zavar engem: “biztos a tűz közelében van, mert neki jól megy” – dögöljön a szomszéd tehene.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (6 szavazatból)
  20. köszönöm,EMERENC!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  21. Hirtelen szaladt nagyon magasra ez a jani gyerek. Arrogáns, öntelt, és szentül meg van győződve róla, hogy az észből is többet osztottak neki, nem csak a pénzből. Egyébkénk egy Audiból tényleg másmilyennek látszik a világ.

    Ha nem lesz pénzed ennivalóra még majd jól el is veret az új 5 hónapos rendőrökkel és a saját magánrendőrségével.

    Ehhez is adott minden, ugyanis már sokan éheznek, a “régi” rendőröket elhajtják, elzavarják, mocskolják. Az újak pedig fanatizálva érkeznek 2000-esével!

    Tudjátok mi a legszomorúbb az egészből? Mi akartuk, most szagolhatjuk. Ők a világmegváltó, magyar egyesítő, rendteremtő gárda.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  22. Kedves Hozzászólók!
    Hétvégén vonatból láttam a következőt:
    egy állomás ajtajánál állt egy hajléktalan, s a ki-be közlekedő emberekenek nyitotta-csukta az ajtót. Úgy állt ott, mint a kóbor kutya, aki azt várja, hogy megsimítsák, nem a koncért ácsorog. Ez a szerencsétlen is azt várta, hogy valaki annyit mondjon neki: köszönöm. Várta, hogy megerősítsék abban a tudatban, hogy ember.
    Neki is volt valaha fedél a feje fölött, munkája, családja.
    Nem érdemes azon vitatkozni, ki miért került ebbe helyzetbe.
    Én azt hiszem és vallom, hogy ha van fölöslegem (az Írás azt mondja: kettőből egyet),, akkor azt odaadom annak, akinek nincs.
    Nem a mi dolgunk a méricskélés.
    És hogy mi lesz húsz év múlva? Honnan olyan biztos benne ez az újkori kőszívű?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  23. Nem irkálok semmit már a témában. Bevettem a vérnyomáscsökkentőmet. Egy ilyen nyálasszájú miatt fölösleges. Személyesen kb. két perc alatt kitágítanám a világnézetét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  24. Lázárjánost köszönjük meg Hódmezővásárhely lelkes szavazóinak. Gondolom, azóta se bánják, hogy hova tették az X-et.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  25. Emerenc,sajnos így van.De én nem is mennék odáig.Milyen szörnyű,hogy már az iskolában a gyerekek hasonló szinten bántják egymást.A szegény gyerek kitaszított és magányos.Tegnap egy ötödikes kislány nyomta a kezembe a” versét”:
    “Azt tudom,hogy mindenki lehet nagy,de legbelül kicsi.Mert ki másokat bánt,annak sajnos nincsen lelke…”-írja,és én sírni tudtam volna.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  26. Egy ilyen nyálasszájú, pökhendi díszpinty dolgozhatna gép mellett három műszakban, szabadság nélkül, hogy kapjon hó végén 140000 Ft-ot. Csinálja fél évig, fizesse belőle a rezsit, stb. Kíváncsi vagyok ezután is olyan jó partnak számítana-e csemetéje.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  27. Drága MUCUS, hogy is nem ismertem Rád a szakma rendíthetetlen kis ólomkatonájára…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  28. A Mucus nem ólomkatona !!Ő a nemzet lámpása!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  29. Kedves Daniel! Ne dögöljön meg a szomszéd lova…. bár ez a magyar mentalitás, és: a tűz közelében… én arra értettem, amit a mai cikkek között is lehet találni: Rokonok: jókor lenni jó helyen.
    Van még bőven olyan amikor az a meghatározó, hogy kinek a valakinek a valakije, és mindjárt jól fizető állása van.
    Az ilyen zsíros állásokat nem irigylem, én azt szeretném, ha minden becsületes állampolgár a tudásának és tehetségének megfelelő munkát kaphatna, és olyan bérezést, amiből normálisan meg tudna élni. Ha a munkának rangja lenne, ha az ilyen lázárfélék nem kioktatnák és lenéznék a becsületes embereket, ha a munkában megfáradt idősebbek tisztelnék és tisztességes nyugdíjba részesítenék. Én igazi szebb jövőt szeretnék, és nem olyant amilyent most a fidesz felvázolt számunkra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  30. Kedves Ági, én is ólomkatona vagyok, hagyd meg ezt így nekem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  31. Emerenc én nem bántásból mondtam,hidd el!!!Kár,hogy nem tettem használtam a :) ))jelet,ismerem az ólomkatonát!!!:)))ti meg lámpást vivő ólomkatonák vagytok:)))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  32. Áginak
    Köszönöm!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  33. Kedves Bíborka,
    Ha már megemlítetted a csalónak titulált rokkantnyugdíjasokat. Egy bányász ismerős infarktus után lett lerokkantosítva. Most hívták be felülvizsgálatra, ahol alsónadrágban kellett állnia a bizottság előtt. Le kellett hajolnia, mire azt mondta, hogy a derekával nincs baja. Válasz: “Majd, ha kérdezzük!” Megnézték a fogait, megállapították, hogy szép épek, erre ő: porcelán. Válasz: “Majd, ha kérdezzük!” Olvastattak vele táblát, szerényen megjegyezte, hogy a látásával sincs baja. “Majd, ha kérdezzük!” Pont azt nem kérdezték, hogy a szívével mi a lótusz van. Most várja a rokkantsága mértékének megállapítását.
    Sok jóra nem számíthat, mivel tud olyan kollégájáról, akinek a két lába lent maradt a bányában, és a mostani felülvizsgálaton úgy ítélték meg, hogy ülő munkára alkalmas. Javasolták, hogy pl. programozónak is mehetne. A mázsás hegyomlás (lábak nélkül) számítógépet még sosem használt, csak az ácsoláshoz ért. Fejszét meg nem kell programozni. Kedves megjegyzés volt még, hogy már nagyon jó műlábakat lehet kapni, amivel a Himaláját is megmászták. (egy ilyen műláb 7-8 millió Ft)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  34. Tibor, nagyon szomorú amit írtál, és sajnos igaz. Boszorkányüldözés van, vagyis üldözik a csalóknak tituált rokkantakat és most már a betegeket is.
    Ezek a fideszes ficsúrok, nem tudják elképzelni, hogy valaki tényleg belerokkant a sok munkába, vagy netán megbetegedett és azért van táppénzen.
    Vagy lehet, hogy tévedek? Mert van az a mondás, hogy mindenki magából indul ki!
    Ha innen közelítjük meg a kérdést, akkor jogos a felvetés, hogy itt lassan 10 millió csaló él.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  35. Heuréka!
    Meg van a hibás,most olvastam,a “holdközelség” miatt megnő a szülések száma,nő a balesetek száma, valamint a pszichológiai esetek száma.Na már most az első kettőből kizárható a lázárlézer,marad a 3.,ergo a holdközelség a hibás!!!oszt jó napot!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  36. Lázár Jánosnak azt üzenem, hogy sok magyarnak azért nincs vagyona, mert NEKI VAN. Hogy csak az első dolgot említsem, ami eszembe jut; nem mindenki értesült előre a ,,Görögország beszéd”-ről.
    A másik dolog: ha már ilyen kedvesen a hódmezővásárhelyi anyukák figyelmébe ajánlotta a fiát, én viszont Boldizsár figyelmét szeretnén felhívni arra, hogy a magyar jogrend értelmében felveheti a felesége családnevét. Vagyis így megszabadulhat a sajátjától.
    Ja, és még egy személyes dolog. Gondolom, mindenkinek van valami kedvenc rémálma. Én azt hiszem, hogy az összes előzőt ,,kidobhatom”. Mostantól az enyém az lesz, hogy valaki felhív telefonon, és megkérdezi; ,,Te, igaz az, hogy a Lázár János szegről-végről a rokonod?”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  37. Kedves Dániel!

    Végig dolgoztam egész életemet. A “felszabadulás” után “polgári” voltam, nem tanulhattam. Most 65 ezerből kellene megélnem egyedül. Ebből gyógyszerre havi 20 ezret kell költenem. És a rezsit is ki kellene fizetnem, no meg diétáznom is kellene. Rákos vagyok, nem megyek orvoshoz, mert nem tudok jattot adni. Várom, hogy vége legyen. 7 unokám közül 4 még tanul. Egyik gyermekem munkanélküli három iskolás gyermekkel, másik 4 gyermekkel munkaereje és gazdasági lehetőségének a végén jár…
    Örülünk, hogy lehet kapni egy kilós párizsit 450-ért. Két nyugdíjas barátnőm rendszeresen átutal 5-5 ezer forintot. Mert vannak ilyen emberek is!!!! Nem tanácsot, hanem segítséget adnak!!!!
    Kedves Dániel!
    Ezek után megmondaná, hogy a maradék pénzem számára mi lenne a legmegfelelőbb tőkebefektetés??????

    Kicsit szégyenlem magam, hogy így kiteregettem a kis életemet, – de higgyék el, sokan nálam még sokkal rosszabb helyzetben vannak!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  38. János vitézünk elszólása sajnos az utóbbi húsz év során teljesen általánossá vált “magyarosch” mentalitást tükröz, csak ő volt olyan ostoba, hogy nyíltan meg is fogalmazta ezt. Talán így ismerősebb a jó magyar atyafiaknak:
    1. Ha élni akarsz e honban, felejtsd el a tisztességet!
    2. Aki tisztességes, az hülye.
    3. Aki hülye, haljon meg!
    Ugye, kedves honfitársaim, mennyire ismerősen visszhangzik ez a lelketek mélyéről? Persze, ha egy olyan ember vágja ezt dicsekedve az arcunkba, aki fényes sikerre vitte e stratégiát, ráadásul nyilvánvalóan azok rovására, akiket most fennhéjázva félrerúg, mint értéktelen szemetet, akkor azért felhördül az istenadta nép. Jogosan: egy állítólag értünk élő és dolgozó, a bizalmunkat (és szavazatainkat) birtokló politikus szájából ez erősen józanító – kellene, hogy legyen végre. Félek, a józanodás még várat magára, inkább csak jól kihörögjük magunkat, s aztán mehet a közelharc úton, útfélen, családban, munkahelyen, közéletben tovább, a fent ismertetett és alkalmazott, ámde nyíltan be nem ismert stratégia szerint…

    Jó éjszakát, Magyarország! Jó sötétet! Engedd le gondosan a redőnyt, hogy ne háborítsa szorongó szendergésed semmi fény!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  39. Kedves katolikus , református és evangélikus atyák és prédikátorok, soha többé nem tisztelhető tisztelendők, akik korteshadjáratot folytattatok a Fidesz mostani regnálásához, a keresztény eszmeiséggel mindezeket ugyebár összeegyeztethetőknek találjátok. Lázár János, aki 2002.-ben a Keresztény Demokrata Szövetség tagjává lett, természetesen igazi kereszténynek vallja magát, akkor az Úr Jézust is ebbe a kategóriába tenné, mivelhogy azt vallotta: A rókáknak van barlangjuk, az égi madaraknak fészkük, de az Emberfiának nincs hova a fejét lehajtania” és nem azért, mert dologtalan volt, vagy nem tudott volna szerezni, hanem mert a mások boldogítása gyógyítása volt élete célja. Mit szólna Lázár Úr, ha Jézus azt mondaná neki, mint amit a gazdag ifjúnak mondott, ” egy fogyatkozásod van, add el minden vagyonod és oszd szét a szegények között és kincsed lesz a mennyben.” De hát Lázár “urnak” nemcsak egyetlen fogyatkozása van – sajnos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  40. Kedves Newnew!
    Ne szégyellje, hogy “kiteregette a kis életét”! Nem is kis élet az, hanem óriási, higgye el! Várjon, megmagyarázom: az olyan hétköznapi óriások áldozatai és életműve nélkül, amilyen az Öné is, ugyan miből, miről tudna dicsekedni most János vitéz? Érti, ugye? :)
    Ne szégyenkezzen hát, mert Önnek nincs miért!
    Igaz, akiknek lenne, azok ezt a gyötrelmes élményt legfeljebb hírből ismerik. De ne higgye, hogy ők boldogabbak Önnél! Nem, ők csak önelégültek. És ki fognak égni, s ha dúsgazdagon is, de egyszer ellenállhatatlanul rájuk tör majd valami pusztító erő – belülről, mélyről, így hát semmit sem tudnak majd tenni ellene. Ugye, a lelke mélyén sejti, hogy így lesz? ;) Legyen hát büszke, Asszonyom/Uram, mert Önnek VALÓDI TÁRSAI vannak: a gyermekei, unokái, és azok a nemes lelkű barátai, akik a segítségére vannak önzetlenül! Ön tehát összehasonlíthatatlanul nagyobb biztonságban van, mint a másokat ügyesen és büszkén kisemmiző Lázár János vitéz! :) Ugye érzi, hogy ez tényleg így van? Én igen, kedves, tisztán, világosan. :)
    Óriási kincs birtokosa Ön! Összemérhetetlenül gazdagabb ekként, mint a harácsolt, erkölcstelenül szerzett vagyonukkal hencegők, de hisz érzi, tudja ezt, igaz? :) Muszáj tudnia, mert igaz!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  41. Látszat mögé néző

    NewNew! Milyen típusú tumorod van? Idegrendszeri? Belgyógyászati? Női? Ismerek az országban pár orvost, akik még EMBEREK, és jatt nélkül is lelkiismeretesen gyógyítanak, ha el tudsz jutni hozzájuk. Hátha tudok segíteni… Hidd el, egyikük sem küldene el.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  42. Dániel!
    Te még sokra viszed!
    De ne fedd fel kiléted!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Orbán Lázárnak: Védd magad! 2011. március 21. hétfő

Eljár a keze a fideszes polgármesternek 2011. március 21. hétfő

Kósa nem emlékszik a Fidesz ígéreteire 2011. március 21. hétfő

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos