Ronai and Ronai
AMERIKAI

Schiffer kiakadt a Fideszen 2011. március 19. szombat 15:21 Forrás: Hírszerző

  • Hozzászólások(9)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Schiffer kiakadt a Fideszen

Sopron – A Fidesz alaptörvény-tervezete megerősíteni látszik az LMP azon korábbi álláspontját, hogy a demokratikus alkotmányozás feltételei nem állnak fenn – mondta szombati soproni sajtótájékoztatóján Schiffer András, az LMP parlamenti frakcióvezetője.

“A minimumfeltétel az lett volna, hogy a Fidesz alkotmánytervezete ne egy héttel ezelőtt, hanem mondjuk egy évvel ezelőtt lásson napvilágot, és akkor a választópolgárok abban a helyzetben vannak a fülkékben, hogy tudják mérlegelni: kell-e nekik a Fidesz ezekkel a közjogi, alkotmányos elképzelésekkel” – fogalmazott.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (5 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +13 ( 13 szavazatból)
Schiffer kiakadt a Fideszen, 5.0 out of 5 based on 5 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(9)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

9 Reader’s Comments

  1. itt ez a sunyi alkotmányozás annyira ordenáré, hogy alig lehet eléggé utálni ezért a kormánypártokat

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  2. Schifferék is lehetnének harciasabbak, mert a szép szóból nem ért ez a haramia banda!Ez tesze- tosza hozzáállás semmi! Nem azért lettek beszavazva, hogy széplelkűsködjenek!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  3. Több ország alkotmányát futottam át kíváncsiságból.
    Egyedül a görög alkotmányban találtam olyat, hogy “az országban a görög katolikus vallás az elterjedt”, de azt a baromságot, hogy “Elismerjük a kereszténység nemzetmegtartó szerepét” sehol nem találtam.
    Más alkotmányok előtt is van bevezetés, de nem másfél oldal, hanem pár sor – ez az alap törvényünk, az alapvető jogokat, a stabilitást biztosítja, bla-bla-bla. Országonként változik, de sehol sincs másfél oldal öntömjénezés.
    Nem is érdemes folytatni, hogy mennyi helyen elhibázott a tervezet, amit természetesen el fognak fogadni, függetlenül attól, hogy a népnek tetszik-e.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  4. Nagy szerencsém, hogy ez a Taknyolmány a fideszé, igy rám nem vonatkozik…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  5. Nemzeti alkotmányunk lesz. Akkor Magyarország nemzetállam lesz.. A svábokat, tótokat, rácokat, oláhokat, horvátokat meg a többi idegenlelkűt, akik kívülmaradnak a nemzeten, valahogy talán megtűrjük. Csak azt nem tudom, ezek után ki fog a székelyeknek autonómiát adni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  6. Azért azon elgondolkodtam, hogy azok a bűnös, országvesztő “mocskos komcsik” ‘89-90-ben kereasztalhoz ültek az ellenzékkel, és hossszú egyeztetések után megegyeztek többek közt a békés átmenetről, alkotmányról ill. mindenről. Akkor most mit gondoljak erről a titokban létrehozott, alkotmánytervezetről ill. az ezt erőltető kormányról? Ki oktat itt ki kicsodát nemzetrontásról, hazaárulásról, diktatúráról, jóerkölcsről, hazaszeretetről?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  7. mégis, mit vártok ettől a tetű bandától?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  8. Dr. Kolláth György alkotmányjogász mondta, hogy ami a tervezetben jó, az a régi alkotmányból van átvéve, ami rossz, az az új benne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  9. Csodálkozom, hogy Schiffer most akad ki a FIDESZ-en, ezen a szómágia-párton, amelynek politikája mindig is az emberek megtévesztésére, a politikai ellenfelek lejáratására épült, és a korlátlan hatalom megszerzésére irányult. Ha Schiffer nem naiv, akkor ebben a közegben kár finomkodnia. A választópolgárok 8 év előkészítés után, a fülkeforradalom kampányidőszakában lettek véglegesen átverve, de ez már akkor is látszott, de Schiffer úr és pártja akkor is az MSZP és romjaiban heverő SZDSZ és MDF ellenében próbálta magát pozícionálni, az önkormányzati választásokon pedig nem volt hajlandó választási szövetséget kötni, segítve ezzel a FIDESZ önkormányzatokban való, nagyarányú hatalomátvételét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Kósa nem emlékszik a Fidesz ígéreteire 2011. március 21. hétfő

Lázár szerint manipulálták 2011. március 19. szombat

Lázár János lenézi a nincsteleneket 2011. március 19. szombat

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos