Ronai and Ronai
AMERIKAI

Nagyobb bajban vagyunk, mint gondoltuk 2011. március 20. vasárnap 8:20 Forrás: FH

  • Hozzászólások(81)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Nagyobb bajban vagyunk, mint gondoltuk

Budapest- Gyurcsány Ferenc szerint bántó érzéketlenség süt Lázár János szombaton nyilvánosságra került kijelentéseiből. A volt miniszterelnök vasárnap reggeli, facebookon közzétett hozzászólásában azt írja ‘Anyám védelmében’ című írásában:  “Én nem szeretnék olyan országot, amilyenről a polgármester, a Fidesz frakcióvezetője beszél. Nem, mert annak az országnak nincs emberarca.

Gyurcsány Ferenc bejegyzésében utal édesanyjára, és gyermekkori éveire is.  Mint írja: Anyám sokat gürcölt életében. 12 évesen munkába állt, és ritka becsületességgel dolgozott, amíg nyugdíjba nem ment. Élete nagyobbik felében fonónő volt, annyit keresett, hogy ha szűkösen is, de legtöbbször kihúztuk a következő fizetésig. Hétvégén volt hús az asztalon, igaz hétköznapokon káposztás tészta vagy feltét nélküli zöldbab főzelék volt a szokásos menü. Ha úgy tetszik, nem vitte sokra. Legalább is semmi olyan dologban, amit Lázár polgármester úr fontosnak tarthat. Én mégis azt gondolom, tisztességes élet áll mögötte.

Az idézett mondatok legnagyobb baja, hogy bántó érzéketlenség süt belőlük. Nem hiszem, hogy igaza lehet Lázár Jánosnak, és gyanítom, maga sem mondaná, hogy anyám élete semmit sem ér.

Én nem szeretnék olyan országot, amilyenről a polgármester, a Fidesz frakcióvezetője beszél. Nem, mert annak az országnak nincs emberarca. Lehet, hogy azért ilyen durva, sprőd, barbár a Fidesz mostani politikája, mert tényleg így gondolkodnak? Lehet, hogy nem csak a szavak, a mondatok rosszak, hanem ezek az emberek is?

Ha így van, akkor nagyobb bajban vagyunk, mint gondoltuk!

Lázár János is megszólalt a tegnap megjelent hangfelvétele ügyében, szerinte félreértették a szavait.

Sajtótájékoztatót hívott össze Lázár János a tegnap nyilvánosságra került megjegyzéseivel kapcsolatban. A fideszes frakcióvezető szerint manipulálták azt a szombaton előkerült felvételt, amelyen ő arról beszélt, hogy “akinek semmije sincs, az annyit is ér”. Lázár azt mondta, hogy ő nem a szegényekről beszélt, hanem a megélhetési politikusokról. A politikus bocsánatot kért, mert szerinte félreérthetőek voltak a szavai. Hódmezővásárhely polgármestere vasárnapi sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy a szövegrészt manipulálták, kiragadták a szövegkörnyezetből. A Fidesz frakcióvezetője mindezek ellenére azt mondta, hogy elnézést kér azoktól, akiket esetleg megbántottak félreérthető szavai. Mint mondta, évekkel ezelőtt, egy 2008 júniusi, hódmezővásárhelyi közgyűlési ülésen hangzottak el kijelentései, melyeket azokra értett, akik saját szakmájukban nem teljesítenek és akikről úgy véli, nincs helyük a politikában sem.

Közben több Facebook-oldalon is követelik Lázár János távozását a közéletből a tegnap nyilvánosságra került kijelentései miatt. Az internetes oldalakon vasárnap este 6-órára “polgári engedetlenségi flash mobot”, azaz tüntetést is szerveznek a Fidesz budapesti, Szentkirályi utcai székházához.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (33 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +50 ( 56 szavazatból)
Nagyobb bajban vagyunk, mint gondoltuk, 4.7 out of 5 based on 33 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(81)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

81 Reader’s Comments

  1. Látszat mögé néző

    Rád várunk. Ha jössz, ott leszünk mögötted.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (26 szavazatból)
  2. Még pont Gyurcsány az aki felteszi ezeket a kérdéseket??
    Neki kéne tudnia a legjobban, hogy ezek a fidesznyikok egytől egyig durvák, barbárok, rosszak.
    És mindezek mellett annyira ostoba barmok, hogy még dicsekszenek is nagy nyilvánosság előtt avval, hogy ők milyen suttyók.
    Mint semjén az amortizálásról.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (25 szavazatból)
  3. de mért jönne,szótlanul tűrtük,hogy egy ócska politikai karaktergyilkosság áldozata legyen!hányszor tegye a hurokba a fejét?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  4. Köszönjük!
    Ez jó megfogalmazás. Nem lehet az embereket, azokat az embereket akik akár egy életen át gürcöltek, vagy most akarnak ebben az ellehetetlenített gazdasági helyzetben talpon maradni, semmibe venni, mert nem tudnak vagyont felmutatni.
    Attól, aki megpróbált valamilyen formában kicsit félretenni, vagy gondoskodni a jövőjéről, egy tollvonással elvették. A gazdaságot a hülye ötleteléseikkel és felelőtlen kijelentéseikkel tönkreteszik, és még felelősségre sem vonják érte őket. De az nagyon fontos, hogy az elmúlt 8 évvel és az akkor elkövetettm vagy elkövetni vélt hibákért pellengérre állítsák a politikusokat!
    Így van, mindenki vállalja a hibáinak, vagy gaztetteinek a következményét, a nép és adott esetben a felelős és független bíróság előtt. De ez vonatkozzon azokra a gazemberekre is akik most követik el. Ráadásul nem kéne futni hagyni azokat sem, akik 8 évig csak romboltak és megakadályozták az ország gyarapodását, csupán saját politikai hatalmuk merszerzése érdekében. Ők, a hazug csalók, akik becsaptak 10 millió embert. Nekik is számot kéne adni a tettükről!.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  5. No comment!
    http://www.youtube.com/watch?v=z_S71K4V13g

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  6. Egyre jobban megismerjük a fiúkat. Már ha eddig nem tudtuk volna kik is valójában.
    Orbán rendkívül tehetségesen választja ki az ilyen gerinctelen, senkiházi embereit. Ne várjuk azt, hogy a nyájukból bárki is kibőg. Azért örülök a második kormányzásuknak, mert az “istenadta” talán végre nem felejt, és örökre szemétdombra veti ezeket a rabló lovagokat. Aztán majd kaparjanak maguknak ott ahol tudnak, de még a bevásárló kocsi százasomat sem adom nekik. Boldizsárkának vagy kicsodának meg keressen feleséget Benkő Dani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  7. A stílus maga az ember. A szolgálók viszont megmutatják a főnök igényét és valóját.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  8. Na végre!!!Erre vártam,tessék már a tettek mezejére lépni!!!
    Ha erre a lökésre várt,megkapta!!!
    Én is ott leszek mögötte,sőt viszek még egy embert!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  9. Látszat mögé néző

    Azért ez sem semmi. Nincs Gyurcsány mellett, de sok igazság van benne.

    http://www.youtube.com/watch?v=R882fmYYRco&feature=related

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  10. Látszat mögé néző

    Gyurcsány Ferenc Magyarország legőszintébb, legbölcsebb politikusa. Lehet, hogy nem hibátlan, de lehet egy emberi lény, egy politikus az? Mégis, messze kimagaslik az elmúlt 20 év politikai palettájáról. Én Horn Gyulához hasonlítanám, őt tiszteltem még ennyire.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (27 szavazatból)
  11. Hajrá tegyük a dolgunkat úgy gondolom most kaptunk hozzá muníciót eleget.
    Ha emellett most szótlanul elmegyünk akkor itt már minden megtörténhet.
    A tiltakozók között a helyem a barátaimmal együtt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  12. Szemét ember ez a Lázár! Látszik is a sunyi vigyorán, amikor a TV előtt feltűnik. A fő gond még, hogy nem csak megjátszsza, hanem nagyon komolyan hiszi is, hogy ő különleges ember, a többi meg egy nagy senki. Ilyenek mind a fidesznyikok, ki is mutatják, mert azt hiszik mindent megtehetnek következmények nélkül, őket megvédi az OVis.(lásd még pl. Meggyest Esztergomban!). A Lázár-félék kilopják még a szemünket is = ezért nem tudunk mi többség úgymond “összekaparni” semmit.
    Gyurcsányra valóban nagy szükségünk lenne, de Ő nagyon jól tudja, hogy sokan álszent módon fanyalognak, ha róla van szó, nem akarnak vele együttműködni. Nem akarnak, mert akkor kénytelenek lennének belátni, hogy mekkorát tévedtek korábban, hogy aljas módon elárulták Őt. Meg féltékenyek is, mert tudják, ha Gyurcsány “megindul”, akkor nekik nem sok jut a hatalomból! Pedig nincs másunk, csak Gyurcsány, aki ki tudná rángatni a baloldalt a gödörből. Mégis, a fenti acsarkodók miatt azt gondolom most nem nyernénk vele, vagy csak nagyon nehezen, mert ezekkel az emberekkel nem lehet kompromisszumra jutni, kézzel-lábbal kapaszkodnak székükbe-asztalukba. Gyurcsányban pedig azt a személyt látják, aki kikapná alóluk a jól bemelegített széküket, a semmiért kapott jövedelmüket. Nos, ilyenek vagyunk mi magyarok = még a nagy bajban is acsarkodunk és féltékenykedünk a másikra! Nem is vár ránk semmi jó, azt érdemeljük, amiben most vagyunk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (26 szavazatból)
  13. mucus
    Megbocsáss, de a karaktergyilkosság csak karcolta a Gyurcsány egóját!
    Akik végett megtörténtek ezek a dolgok, azok a párttársai! Emlékezz! Akik az egyik héten bizalmat szavaztak neki, és az egekbe emelték,azok a másik hét végén megvonták tőle a bizalmat, és lemondatták!!!
    És ezekkel szemben akar ő fair játékot játszani!Holott már régen ott kellett volna hagynia régen azt a megélhetési politikus gárdát, hisz hatalmas a támogatottsága! Becsületből nem akar kilépni, Ő, akit a becsületében aláztak meg a társai…Fel nem foghatom…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  14. a magyar Phineas Gage újra támad

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  15. Szép jóreggelt mindenkinek.
    Vigyázzatok, felragadtok a lépvesszőre !
    Igen, tényleg? És most mit tegyünk Gyurcsány úr?
    Lassan tessék mondani, hogy még a hülyék is megértsék ! NEM LESZ….
    Mi nem lesz?
    Geniális.
    :-(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -10 (16 szavazatból)
  16. Lézerjani sajtótájékoztat az őt ért támadásról ????
    Miről hablatyol ez a bunkó?? Ha támadás érné nem tudna sajtótájékoztatót tartani, ha csak nem a kórházból :-) ))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  17. Bumburi,igen,nagyon szemetek voltak vele,ezért mondom,ő is csak ember,és fel kell nevelnie a gyerekeit,nem érdemeljük meg,hogy segítsen

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  18. bpétert nem értem..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  19. vidoq,hol

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  20. Ami a szívén, az a száján. Gratulálok Lázárnak, aki a bibliai névrokonánál ellentétben egyáltalán nem koldus (ahogy elnézem, nem is lesz). A hárommillió koldus viszont már majdnem megvan…Lassan “átvilágítják magukat “ezek a senkiháziak, a fejüket már nem kell, abban semmi sincs, a zsebükkel ellentétben. Vagy ez az “okosság magyar módra?!” Meg a sunyítás a többség részéről…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  21. Látszatmögé néző, ez ugyanolyan Gyurcsányizmus kialakulása,
    mint az Orbánizmusé. Sajnálom, de számomra az egyik kutya,
    másik eb. Ez nekünk rossz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -23 (31 szavazatból)
  22. Re: #
    Tibor
    2011. március 20. vasárnap
    08:45

    Kedves Tibor, hacsak bokáig állna az ürülék, de a torkunkon akarják lenyomni, s azt mondják, ez a szebb jövő!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  23. Van egy nagyon is találó magyar mondás: “Aki dolgozik, nem ér rá pénzt keresni…”
    Vagyonát “költségtérítésekből”, funkciókban-leledző aláírásaiért cserében harácsolhatta össze. Az ő számláin a legtöbb bevétele akkor hízik leginkább, amikor virtuális úton van Hódmezővásárhelyi bejelentett egyik lakása és fővárosi papíron leigazolt albérlete között. Ugyanis egyetlen kilométert sem kell megtennie a valóságban, albérlőként sem kell léteznie, elegendő csak elhitetni utazásának és kiadásainak feltételezését. Mivelhogy semmilyen számlát nem kell mellékelnie.
    Nos, ha ez munka, akkor Lázár Jankónak meglehetősen abszurd fogalmai vannak a munkáról.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  24. Gonoszka, javaslom, hogy változtasd át a neved Cinikuská-ra. Jobban illeik hozzád.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  25. Nem csak egy hang kell. Több párt és több hiteles arc kell. Gyurcsány önmagában nem tud elérni semmit. Főleg a pártjában. Az előző próbálkozása idején is azonnal megfúrták, amint reformokat akart csinálni. Egy fecske nem csinál nyarat….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  26. Figyeljétek a kommunikációs trükköket. A szar alakok mindig Őket ért támadásról beszélnek. Orbán V. Brüsszeli támadásról, Lázár Őt ért támadásról beszél. Kadhafi is azonos a népével, mint Orbán Viktor, őt és népét ért támadásról beszél. Ezek sémák, felismerhetjük belőle a diktátorokat és szar alakokat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  27. répatorta, annyira tetszett, hogy rögtön nyomtam egy pluszt. :-)
    De nincs igazam?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (12 szavazatból)
  28. Re Hanna
    Akár nyakig is érhetne, csak ne kavargassák, hogy hullámozzon!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  29. A HVG.hu-n olvasható a tróger magyarázata

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  30. gm!
    Naná, hogy őket érte támadás, és mindenki, mindent félreértett.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  31. Gonoszkát javasolnám mindenki helyett nípvezírnek!

    Ahogy elnézem hozzászólásaidat, alaposan cáfolsz rá önmagadra!
    Vagy csak a név kötelez!
    Lényeg hogy mindenkivel gonoszkodj?! Ejnye Gonoszka, azt hittem jobb ember vagy!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  32. Ez nem is kell félremagyarázni, a szövegkörnyezetéből kiragadni ahhoz, hogy más értelmet kapjon, mint GyF beszéde esetében tették a fidesznyikek! Ezt a beszédet akár egészében, akár részleteiben hallgatja valaki, csakis úgy értelmezhető: “annyit érsz, amennyi pénz a zsebedben, a bankszámládon van!” Ez pontosan tükrözi ifjú kegyelmes urunk, bölcs vezírünk s nemzet(meg)vezetőnk és az ő anusát nedvesítő csipet csapat tagjainak az értékítéletét, világszemléletét. Pontosan megmutatja, mit várhatnak tőle a szavazóik. Aki szegény, az (kövér (kötél) uram szavával élve) vegyen egy nagy szöget meg egy darab kötelet, menjen föl a padlásra és kösse föl magát a mestergerendára!
    Szíveskednének a fidesznikek felfogni, hogy ez oktávokkal rosszabb, mert ez pontosan a fordítottja, mint amit Gyurcsán Ferenc miniszterelnök úr Öszödön mondott! Ha az a beszéd “hazugságbeszéd”-nek beállítható volt, akkor ezért legalább azonnali felkoncolás járna!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  33. érdekes Gyurcsány szavait is félreértették,mégis egy idő után félreált, a híres öszödi beszéd. De mi vegyük észre,hogy őt félremagyarázzák.Bort iszok és vizet prédikálok., és még nagyon finom voltam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  34. Még! Hazudj még lázár! Ezzel az egyel már se több, se kevesebb!
    A lényeget elmondtad! Nincs olyan szappan, ami lemossa rólad a szemétségedet!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  35. Lázár Úr!
    Most azonnal Megkövetem!!!!
    Én meg azt hittem hogy a nincstelenekről, szegényekről beszél!
    Közben csak a semmire se jutó megélhetési politikusokról!!!!
    Jaj hogy én milyen ostoba vagyok, miközben nagyságos Lázár urunk szíve
    sajog a szegényekért!
    Miközben Ön Zákeus, a megtért vámszedő módjára hamisan , kapirgálással no meg nem kis mennyiségű nyalással,tőzsdei manipulálással szerzett vagyonát tízszeresen osztja fel a becsapottak, kisemmizeteek között!
    Bocsájtson meg Lázár úr! Rosszúl itéltem meg!
    Csak még azt nem tom, ki a hülye ebben az országban, Ön vagy a Hülyének nézett Nemzet??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  36. Nem válalom a népvezírséget! Nem és nem. A punktum már kisajátittatott, hát jó magyagyarul : egy f t ! Nem vállalom.
    Hát ennyire aljasnak néztetetk? Ez fáj % Nagyon !
    1. Nincs semmim, kisnyugdíjas vagyok.
    2. Eleget hazudtam, (hajaj, ugye lányok) Nem akarok többet.
    3. Csak semmi demokrátia kérem. Őszinte, tisztességes diktatura.
    4. M. Népköztársaság ! M. Nemzeti szervezetek !
    5. Rózsadombi káderdülő felszántás, Balatonparti telkek felszámolása
    6. Fizetési felső határ !
    7. Földművelési szövetkezetek, szövetkezeti bolthálózat.
    8. Magyar termékek érdekében védővám 5 évre!
    9. Az igazságszolgáltatásba népi ülnököket ! Luxusbörtönök megszüntetése.

    ,, Na lássátok, mégiscsak demokrata vagyok, 3 pontot hagyok nektek is. :-)
    A “lássátok” után felkiáltó jel van, azért nem -tj-.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  37. Beata Toth "kivancsi"

    Nagyon szomoru vagyok az otthoni helyzet miatt. Igaza van Biborkanak,Nerokanak es a Hozzaszoloknak.( Kiveve gonoszkat, ). Sajnos hiaba irjak a velemenyeket, kemeny kritikakat az emberek, futyulnek ra, nagyon magabiztosak! Ennyi sotet, buta, gengszter hogy tudott osszejonni?? Remelem eljon az ido amikor raebresztik oket aljas tettukre!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  38. Látszat mögé néző

    Gonoszka, sokan nem szeretik Gyurcsányt. Sokan nem szeretik az őszödi beszéd miatt, amivel pedig nem volt semmi baj. Elmondta, hogy éjjel-nappal hazudtak, és ennek véget kell vetni. Tudod, sokak szemében a “hazudtunk éjjel-nappal”-tól ő egy hazug ember lett, sokak szemében pedig egy őszinte ember. Mert őszinte az, aki bevallja, ha hazudik. A fidesz semmire sem tartja a magyar embert, vagy még annyira sem, hogy titokban hazudjanak; megválasztásuk óta szemtől szemben nyíltan belehazudnak a zemberek szemébe. Gyurcsányizmus? Volt már. Nyolc éve, mikor hatalomra kerültek, imádták a zemberek. Elég volt részt venni pár rendezvényen, meghallgatni a beszédeit. Lett a gyurcsányizmusból baj? Beleroppant az ország egyben, bele a kisemberek, a nagyobbak, betegek, kiszolgáltatottak? Nem. Én úgy vélem, ő megszolgálta a bizalmat, és most is érdemes lenne rá. Miniszterelnökként is szerény, emberi maradt, valaki közülünk, nem valaki fölöttünk. Nem valami ilyesmi a demokrácia? Higgy nekem, jó emberismerő vagyok…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  39. Gratulálok Hódmezővásárhely!
    Jó nagy görényt választottatok polgármestereteknek.
    Baj az, hogy az ország többi, agymosáson átesett FIDESZ apparatcsikja sem különb egy szállal sem.
    A FIDESZ vezetés alapfeltétele: jellemtelenség, sunyiság, arrogancia, nyalóképesség!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  40. Higgadság! Nyilvánosságra tettek egy teljesebb szövegrészletet: http://static.fidesz.hu/download/620/VN680078_5620.mp3
    Így valóban egy kicsit másképp értelmezhető, azaz hangulatkeltő volt a vágás. Viszont továbbra is fenntartom, hogy kirekesztő éle van annak amit mond. Vannak akik azért nem jutottak semmire, mert megszűnt az iparág amiben dolgoztak, vagy beszűkültek a lehetőségei az adott területen, stb. Hogy a fia jó parti lesz év múlva, az kérkedés, hivalkodás, nevezze mindenki úgy, ahogy akarja.
    Ami tetszik a nyilatkozatban: “ha egyetemi ember” – és ezt egy diplomás mondja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (3 szavazatból)
  41. ….mügé néző barátom, 1952/53 telén a 90-es villamos peronján állva, a Lehel térnél
    korareggel egy ember feküdt a padon, rongyos ruhában. Iskolába menet láttam.Az apám, anyám a pártnapokon, reggeli szabadnép félórákon azt hallotta, hogy mennyivel jobb nekünk. Nem részletezem, ez vezetett az 56-os felkelők közé.
    Ma nincsenek a Leheltéren fák, alatta padokkal, de vannak rongyosruhájú emberek, más padokon, akiket leterít a fárdtság és nem enged többé felkelni a fagy.
    Ez a kép kísért el életem során, és a mai kép fog a többiek között , ha még megérem, fegyvert adni a kezembe.
    Beáta Toth vagy bárki véleménye, lett légyen az Gyurcsány, vagy Orbán abszolút nem érdekel.
    Véleményem szerint Gyurcsány is, Orbán is demagógok. Mindkettőnek előbb
    Kisz titkári múltjával kellene leszámolni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (11 szavazatból)
  42. A furcsa bocsánatkérés mellett Lázárnak most a legnagyobb gondja, hogy kiderítse ki rakhatta fel a videófelvételt! Egy Hódmezővásárhelyi kommentelő szerint a várost egy tucatnyi államvédelmis szállta meg, nyomozva a felvételkészítő után!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  43. Gaga,
    Gondolom a sajtószabadság jegyében erről tájékoztat majd a királyi TV.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  44. Hol kommentelt az illető?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  45. Gyurcsány úr is jobban tenné, ha hallgatna.
    Ő és a kedves pártja nagyban hozzájárult, ahhoz hogy most ezek a mocskok gátlástalanul a vérünket szívják, és megalázzanak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (10 szavazatból)
  46. Ebben az egészben az a legfélelmetesebb,hogy az egész fityiss így gondolkozik. Szerintem egyre több ilyen üggyel fogunk találkozni.Kiváncsi leszek a vezér ítéletére.Lázár nem egy prominens ember,bárkivel helyettesíthető.Ebből a fajtából van választék.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  47. Látszat mögé néző

    Látom, ide talált az ellenzék… Helyes.

    Nos, Gonoszka… Fura, de az 1970-1990-es évekig számomra a hajléktalan fogalom ismeretlen volt. Ha te azt a rongyos ruhájú embert a padon fekve láttad, akkor két dolog lehet:
    1. nem mindenki hajléktalan, aki egy padon alszik, és kopott a ruhája. Számos oka lehet, te sem tudod a valódit. Ugye? Nem mentél oda megkérdezni, miért van ott, gondolom…
    2. 1952-’53 telén láttad azt az embert. Én közel húsz évvel később nem láttam ilyeneket, egészen a rendszerváltásig. Konzekvencia: mégiscsak jobb lett, igazat mondott a “pártrádió”.
    ‘53-ban iskolás voltál… ‘56-ban meg felkelő? Gyorsan nőttél :-S

    Mindenkinek le kell számolni a múltjával, pláne, ha KISZ-es volt. Akkor büntetendő az, aki volt kisdobos, úttörő, vonult a május elsején? Mind söpredék meg bűnös? Kiábrándítalak: 40 éves kor alatt mindenkinek volt valami köze a párthoz. Akkor te most ez alapján 20-30 éves “kölykökkel” töltenéd meg a Parlamentet? A funkcionális analfabétákkal, akik a Bolognai módszernek hála, sem olvasni, sem írni nem tudnak rendesen?

    Más. Minden ember változhat. Rosszból is ki lehet hozni jót, tanulni a rosszból, hogy ne kövessük el újra. . Gyurcsány Ferenc lehetett bármilyen KISZ-titkár, vélem, annyira rosszat mégsem tanulhatott abban a fránya rendszerben, ha a kormányzása idején egyetlen fillért sem vette fel a fizetéséből, javadalmazásából, mindent jótékony célra adott… Bár sok ilyen volt KISZ-es, szocialista, kommunista, de TISZTESSÉGES ember lenne ebben az országban!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  48. Látszat mögé néző

    Neduddki, tévedsz… Lázár a bezzegember… Orbán üdvöskéje. Még ejnye-bejnyét sem fog kapni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  49. Helyettesíthető,de a kérdés az,mit tett,hogy ilyen dolgokat tehet,és még nem repült?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  50. Én kisdobos,úttörő és KISZ-tag is voltam,a politikai töltetére nem emlékszem,talán nem is volt,nincs mit szégyellni rajta.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Százak tüntettek a Fidesz-székháznál 2011. március 20. vasárnap

Lázár szerint manipulálták 2011. március 19. szombat

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos