Ronai and Ronai
AMERIKAI

40 millió közpénz Rákay Philip cégének 2011. március 10. csütörtök 4:58 Forrás: Blikk

  • Hozzászólások(6)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
40 millió közpénz Rákay Philip cégének

Budapest – Milliós kommunikációs tanácsadói szerződéseket kötöttek fideszes önkormányzatok az elmúlt években Rákay Philip (39) alias Rákay Kálmán, az m1 intendánsának cégével.

A Blikkhez került hivatalos dokumentumok szerint a Contact 2008 és 2010 között havi 600 ezer forint plusz áfa megbízási díjért dolgozott az önkormányzatnak. De Fejér megye más alkalmanként is mélyen a zsebébe nyúlt: öt másik, milliós szerződést is kötöttek. Egymillióért a Fejér Megyei Önkormányzat munkáját összefoglaló kiadványt készítette el a fideszes kötődésű Hír Tv egykori ismert műsorvezetője.

De Rákay „hirdetés közzétételéért” is számlázhatott másfél milliót, 2009 októberében pedig az egészségügyi szolgáltatások fejlesztésével kapcsolatos kommunikációs feladatokra kötött 5,6 milliós megbízást. Bő két héttel ez után a Sárbogárdi Petőfi Sándor Gimnázium felújítására kiírt pályázathoz kapcsolódó kommunikációs feladatokat is a Contact Média vállalta 2,5 millióért. Az év utolsó hónapjában pedig 1,2 millió forintért esett be egy megbízás.

Dr. Helmeczy László, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés volt elnöke feljelentést tett ismeretlen tettes ellen hűtlen kezelés miatt, ám miután az ügyben megszüntették a nyomozást, az ügyvéd  rövidesen pótmagánvádra viszi az ügyet.

“Én még olyat nem hallottam, hogy egy kisváros gimnáziumának felújítását áfával együtt 3 millió forintért kommunikálják. Abból már egy melléképületet is hozzá építhettek volna” – nyilatkozta Helmeczy a Blikknek.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (4 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +6 ( 6 szavazatból)
40 millió közpénz Rákay Philip cégének, 5.0 out of 5 based on 4 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(6)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

6 Reader’s Comments

  1. Rátkay Kálmánnak miért lógott volna ki abból a sorból, amelyben nagyon sok FIDESZt-t szolgáló média-munkás tartozott, s tartzik ma is?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  2. Osztogatunk, és fosztogatunk…A gyerekek meg éheznek,az iskolákban meg nincs pénz fűtésre!Azt már meg sem említem, hogy mennyi ember halt meg a saját lakásában kihűlve, mert nem volt pénze tűzrevalóra!
    Undorító, ez a cinizmus, amiben a fidesz leledzik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  3. Valamiből meg kellett vennie a volvo terepjáróját, különben nem lenne mivel tilosban parkolnia.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  4. Teljesen középszerű emberek csak így tudnak busás jövedelmekhez jutni.Őt ismerve mi is itt a hír? Az lenne a valódi meglepetés ha b.gy.ebben és a mai “elit” ügyeit is buzgón vizsgálgatná.Akkor az is kiderülne hová lett továbbküldve.Na nem álmodozom tovább..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  5. Orbán András Lajos

    Ha leírnám hogy erről a kotonszökevényről mi a véleményem, lehet sokáig nem írhatnák ide, de egyszer ennek a könyvnek eljön az utolsó oldala és a pofájukba tömhetjük azt a sok szemétséget amit az ország népével szemben elkövettek, méltó büntetésben lesz részük, és nem lesz senki a bíráik között aki enyhítésre gondolna………..A nép még tűr igaz egyre nehezebben, de ha kitör, a bosszú nagyon gonosz lesz, ezt az ilyen ,,philipek még elképzelni se tudják……….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  6. Csak azt nem tudom,hogy ez a mocskos szájú hogy fér be a szentfazekak közé?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Húsz év után üldöznék a kommunistákat 2011. március 11. péntek | AN

Bevezetné a Fidesz a tandíjat 2011. március 10. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos