Ronai and Ronai
AMERIKAI

Rogán ezúttal egy vidéki házat talált 2014. április 4. péntek 0:57 Forrás: AN

  • Hozzászólások(36)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Rogán ezúttal egy vidéki házat talált

Budapest, Orbanisztán – Rogán Antalnak nagyon nagy szerencséje van, amihez nyúl, arannyá válik a keze alatt. De lakássá biztosan. Míg más ember szorgos és nehéz munkával sem viszi semmire, neki még mozdulnia sem kell, az ölébe hull minden.

Nemrégiben a lakása nőtt meg egy nap alatt negyven négyzetméterrel (melegszik az idő, tágulnak a falak), és került hozzá tetőtér és teremgarázs, most meg nagy hirtelen egy eddig eltitkolt vidéki ingatlanra derült fény. De mit is beszélünk butaságokat, hogy Rogán Tóni bármit is eltitkolna az emberek elől? Az ő és családja élete egy nagy, tiszta, nyitott könyv, nem titkolnak semmit. Legföljebb kicsit feledékenyek.

Gondolhatnánk, hogy Rogán Antal és felesége, Cili rongyokban jár, mindemellett éheznek, és korog a gyomruk, mert csak így tudják biztosítani maguk és gyermekeik számára a nagyon szűkös megélhetést. A valóság azonban némiképp másként fest. Rogánék jól bánnak a pénzzel, sokkal többet tudnak költeni, mint amennyijük van. Példájuk is azt bizonyítja, hogy érdemes Orbán Viktor csókosának lenni, mert a Fidesz már most elhozta a kommunizmust: mindenkinek szükségletei szerint.

Persze, még nem mindenkinek jut elég a jóból, de azért van némi remény, hogy legalább az élcsapatnak van mit a tejbe aprítania. Magyarország tényleg jobban teljesít: a Lázárok, Rogánok, Kósák, Simicskák nem szenvednek hiányt semmiben.

Az MSZP kérdéseket intéz Rogán Antalhoz.

1. Igaz-e, hogy az elmúlt hetekben az önkormányzati devizahitelek konszolidációja során Fidesz közeli önkormányzati vezetőknek is eltűntek a devizahitelei?

2. Ha történt ilyen, akkor hány esetben történt és milyen nagyságrendben?

3. Mindez közpénzből történt e?

4. Budapest Főváros V. Kerület Önkormányzatának és önnek volt e devizahitele, amit konszolidálni kellett?

5. Ezzel véget ért-e a devizahitelek konszolidációja?

6. Hogy látják a választás előtt, teljesítették-e a 1,5 millió devizahitelesnek tett ígéretüket, hogy segítenek nekik, vagy a kilakoltatás előtt állóknak marad az utca, esetleg a “dicső” ócsai lakópark?

Juhász Péter, a Milla vezetője pedig helyreigazításra kötelezte magát. Ezt írja: Tévesen közöltem, hogy Rogán Antal gyermekének óvodai ellátására havi 150.000.-Ft-ot költ. Szülőtársak felhívták a figyelmemet, hogy a Rogán család két gyermeke is az intézmény növendéke, így havi 300.000 forintba kerül neveltetésük alap díja, amire pluszban jönnek rá a különböző foglalkozások költségei.
Ugyanakkor sajnálatukat fejezték ki, hogy a rezsicsökkentés ellenére a következő szemesztertől havi 180.000.-Ft-ot kell fizetni gyermekenként az alapítvány számlájára.

A szülőtársak arra is felhívták a figyelmemet, hogy Rogán Antal felesége, Cecilia asszony minden reggel egy Audi A6-os Allroad autóval viszi a gyermekeket az óvodába. Ezek szerint Rogán Antal úgy döntött, hogy magtarja a listaáron 25 millió forintba kerülő autót, ahogy azt az index újságírójának jelezte.
Ezek alapján valószínűleg tévesen állítottam, hogy Rogán Antal havonta 250.000 forintot költ egy Audi A3-as lízingdíjára, hisz az A6-os Audi havi lízingdíja meghaladhatja az 500.000 forintot.

Juhász Péter azt viszont továbbra is fenntartja, hogy Rogán Antalnak el kell számolnia a választók felé, hogy miből tudja ezt a luxus életvitelt biztosítani családjának.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (21 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +28 ( 30 szavazatból)
Rogán ezúttal egy vidéki házat talált, 5.0 out of 5 based on 21 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(36)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

36 Reader’s Comments

  1. Szegény gazdagok. Még nem sejtik hogy mi vár rájuk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (22 szavazatból)
  2. Mi várna? Legfeljebb még gazdagabbak lesznek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  3. A Hír TV-ből megtudtam,hogy a képen szereplő úr
    április 6. után jogi úton lép fel a rágalmazókkal szemben.
    No comment . . .
    /
    “Szó bennszakad, hang fennakad,
    Lehellet megszegik.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (33 szavazatból)
  4. Hogyhogy miből telik? Hát lopik az istenadta! Egyébként is megmondta a Tóni, hogy apósáék hálapénze után nem kell adózni. És akkor mi van? Közöd? Tessék kérem továbbmenni nincs itt semmi látnivaló!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (28 szavazatból)
  5. Pontosan tudják hogy mi következik ha buknak, ezért mindent megtesznek(választási csalás), hogy ezt elkerüljék. Jelenleg úgy alszanak mint egy csecsemő, négy óránként felriadnak, sírnak egy kicsit majd maguk alá piszkítanak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  6. Nekem az a véleményem, hogy ezek még nem akadtak az emberükre, aki majd jól pofán veri őket.
    Nem ám a jogra tessenek gondolni, hanem egy igazságszerető, tenyeres talpas, általuk senkinek nézett vidéki ember, aki nem fogja méltányolni az ő nagy nagy méltóságukat, amit csak az Orbán közelsége tesz “jogszerűvé”.
    És még van képe kiállni, hogy Magyarország jobban teljesít!
    Jól tud biciklizni ez a pofa, jól kinőtte magát a sok hazugságból.
    Én ha a helyébe lennék, elbujdosnék szégyenembe.
    Mit is beszélek, szégyen? Ezeknél?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (28 szavazatból)
  7. Kimaradt.
    Az hogy javította a vagyonbevallását,eltörpül amellett, hogy Lendvai Ildikó ( ha igaz )is azt tette.Mert az főbenjáró bűn, szerintük.
    Igaz hogy Lendvai csak a dátumot javította…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (21 szavazatból)
  8. Szerveranti és a koleszosok mindent megtehetnek – amikor ellenzékben voltak a demokrácia lehetővé tette, hogy a kormányzást ellehetetlenítsék, pl. 300 forintos szavaztatásokkal, stb., stb.
    A hatalmat “2/3-s többséggel” megkaparintva már minden önkontrollt elveszítve, húsz év betonban gondolkodva, a demokráciát megcsúfolva, mindent megtehetnek.
    Ehhez kapnak még négy évet.
    Mert mindenki azt kapja, amit érdemel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (25 szavazatból)
  9. Azt mondja Rogán, hogy a vidéki ingatlanról lemondott a nővére javára, és csak az a tény, ami a közhiteles ingatlannyilvántartásban szerepel.
    Na akkor menjünk csak szépen sorjában végig ezeken a dolgokon mi, mert ez az ember valószínűleg már azt sem tudja, hogy mit beszél! Ugyanis ha mégis, azaz a tények szerint Rogán Antal nevén van az ominózus vidéki ingatlan a nyilvántartásban, akkor mégsem annak közhiteles tartalma szerint töltötte ki a vagyonnyilatkozatát. Az állítólagos megállapodás pedig, amit elmondása szerint a testvérével kötött, ebben az esetben semmit nem ér, ugyanis az nem közhiteles. Nyilván nem közjegyző előtt született, mert azt már bemutatta volna, de lehet visszadátumozott, vagy akár színlelt megállapodás is. Tehát Rogán simán belekóstolhat az okirat hamisításba is. De felmerül a kérdés, hogy ha egyáltalán létezik egy ilyen szerződés, akkor vajon miért nem jegyeztették be az ingatlannyilvántartásba a tulajdonosváltozást? Talán csak nem az ingatlan átírása után fizetendő illetéket akarták megspórolni, vagy az esetleges adót akarták elcsalni? Az is pont úgy törvénybe ütköző, mint szinte minden, ami mostanában Rogán vagyonnyilatkozgatásai nyomán kiderült. Csak halkan jegyzem meg, ha ajándékozási szerződést kötve bonyolították az ügyletet, az sem mentesít az adó, és illetékfizetés terhe alól.
    Rogán most arra hivatkozik, hogy azért nem hozza nyilvánosságra vagyonosodásának a forrásait, hogy az ellenzék a kampány hajrájában ne azon “előcsócsáljon”. Ha tiszta forrásból származik a pénze, amit erősen kétlek, akkor az volna a saját, és a pártja evidens érdeke, hogy a lehető leggyorsabban tisztázza magát. Ha nem ezt történik, akkor valóban csak a csócsálás marad, és Tónink soha többé nem mossa le magáról a korrupció vádját, és az összes ezzel járó mocskot, amit önmaga zúdított a saját, és családja fejére.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (28 szavazatból)
  10. Nincs itt semmi különös.
    Ezek az ingatlanok, meg a lopott pénzek csak “vagyonkezelésben” vannak a Tóninál. Cilike meg Cetelemre szokott vásásrolni a Váci utcában milliós ruhákat, de csak azért, hogy azt a szegény embereknek adja a Vöröskereszten keresztül.
    .
    .
    Elhányom magam ezeken a magyar “politikusokon”. Ez a szemét, amit most egymással versenyezve böfögnek fel, csak a jéghegy csúcsa. Csak ezért jön most elő, mert mindegyik tolakszik a jól fizető képviselői posztért. Különben egy brancs az egész. Tónika még azt is megtette, hogy átsétált (mint is mondok átvitette magát) Budára a Patyomkim falu megnyitására és az I. kerület polgármestere helyett mondott beszédet az odacsődített válogatott közönség, és fizetett közmunkások előtt. Mit meg nem tesz ez az …. majdnem azt írtam ember…. állat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  11. Követelem, hogy Mesterházy nyilatkozzon, honnan van ekkora vagyona rogánnak!!! :-)

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  12. Igen, én is utána számoltam, és valóban többet költenek a Tóni bruttó kereseténél…
    Még úgy is, hogy a bruttó keresetből lejövő minden adót, úgymint SZJA-t, majd a vásárolt termékek 27%ÁFA-jat, aztán a rezsicsökkentést és benzintámogatást is újra hozzáadtam a bruttó jövedelmükhöz + a nekik már adható család- és gyermek támogatáshoz + a mindenhez.
    Vakarom a fejem ezen a matekon is, hogy-hogy igy sem jönnek ki a számok…
    Ja, már tudom: csak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  13. Nagy divat lett újabban a Walesi bárdokból idézni Nem lehetne a versszak első két sorát folytatni…?
     
    Ajtó megől fehér galamb,
    Ősz bárd emelkedik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  14. Orbán meg egy stadiont talált a kert végében mire este hazaért:
    http://444.hu/2014/04/04/a-new-york-times-megfogta-az-orban-rendszer-lenyeget/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  15. Arany egy zseniális költő volt, bár manapság Petőfivel, Adyval, József Attilával együtt be van tiltva.
    ………………..
    „Elhullt csatában a derék -
    No halld meg, Eduárd:
    Neved ki diccsel ejtené,
    Nem él oly velszi bárd.

    „Emléke sír a lanton még -
    No halld meg, Eduárd:
    Átok fejedre minden dal,
    Melyet zeng velszi bárd.”
    ……………….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  16. gülüszemű holokauszttagadó rogán
    úgy tűnik ebbe a zországban már csak erre fussa
    szlvovéniából , a zöld határon ide szökött belvárosi parasztnácira
    életfogytot neki is meg a családjának is
    fideSSes patkány

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  17. “Magamnak megveszem a Lánchidat,
    antik zsebóraláncnak”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  18. Rogán Úr termékeny ölének tekinthetően még talán előző házasságából születendő gyereke után még tartásdíjat is kell fizetni. Vagy talán Ő kap? nem tudhatjuk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  19. A vidéki ház mellett ma egy üdülő is “lepottyant”.
    .
    A magyar politikusnál kártékonyabb féreg nincsen a világon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  20. Háááááát?
    Lehet valami abban, hogy Lázár vissza akarja állítani a halálbüntetést.
    Persze ez mindenkire vonatkozna.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  21. bumburi (2014. április 4. péntek 07:37)
    .
    Ezzel a karcos véleménnyel is csak egyet tudok érteni.
    Itt azonban sokkal többről van szó, és erre nagyon pontosan ráéreztél.
    Arra ugyanis, hogy itt már a joggal nem lehet mit kezdeni. Ez itt már nem jogállam.
    Ha valami disznóságot akarnak csinálni, hoznak rá valamiféle slampos jogszabályt.
    De, ha úri kedvük úgy tartja, nem hoznak rá jogszabályt.
    Vagy. Ha van is rá jogszabály nagy ívben szarnak rá. Hiszen nincs senki aki számon kérhetné ezeket a disznóságokat.
    És jól látod: akár van jog, akár nincs, itt már csak a hatalmas pofán verés marad megoldásként.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  22. Öcsi, eltéveszted a sorrendet: először is azonnal le kell mondani, utána akár egy életen át lehet magyarázkodni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  23. Tónikám, csak nem lopsz? Igaz, hogy már az óvodában is az “anti-lop” volt a jeled?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  24. “oldster
    2014. április 4. péntek
    18:23

    Háááááát?
    Lehet valami abban, hogy Lázár vissza akarja állítani a halálbüntetést.
    Persze ez mindenkire vonatkozna.”

    Izrael, a Közel-Kelet egyetlen demokráciája 1961-ben egyetlen alkalomra visszaállította, és Adolf Eichmann tömeggyilkost kivégezte. Nem tudom, Orbán hány embert ölt meg lelkileg, de hogy sokat az biztos. És még mennyi fog…….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  25. Ezeket a tetveket tartják esélyesnek a közvélemény kutatók? Hánynom kell.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  26. “Ha a lakásom területéből kellene annyit levonnom,
    mint amennyi Rogán Antalnak kiment a fejéből,
    még a spájz sem maradna”.
    ( Lendvai Ildikó )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  27. ( Respect Rogán,ha valaki még emlékszik )
    /
    Kedves Németh Sándor és Ungvári Tamás urak!
    Akkor most mennyire is kell respektálnunk Rogán urat,
    “Igazmondók ivadékát”?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  28. Ennek a kormánynak mennie kell!!!! Amihez nyúltak-lenyúlták,tönkre tették!!!! orbán nem méltó miniszterelnöknek! Egy hazug ember ,akit csak a pénz és a hatalom érdekli.Takarodjon!!!! A többi se.gnyaló meg kövesse…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  29. emigrant!
    Elvben a hálapénz után is kellene adózni, csak az ebből gazdagodóknak ez nem szokása. Önbevallást kellene tenniük a “szerény zsebpénzről”, de tudok olyan nőgyógyászt, aki több száz szülészt vezetett le évente, a budai Vár aljában levő magánrendelőjében pedig, ahol egyébként a rendelési időben 60 – 70 nő fordul meg. Ja, és ott egy egyszerű vény, amit egyébként az asszisztense ír meg, 3000 ft -ba kerül. Ide tartozik az is, hogy láttam már adó, és vagyonvizsgálatot végezni a NAV -ot egyszerű kisboltostól a sarki suszterig. De arról még nem hallottam soha, hogy egy jóval a fizetésén, és a bevallott jövedelmén felül költő nőgyógyászt, vagy fogorvost megkérdeztek volna arról, hogy miből telik az Adrián nyaralóra, és a Balatonon tartott 36 láb hosszú vitorláshajóra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  30. bruckenbacker kapitány

    Szerintem emberünknek az óvodában az enyvesdoboz lehetett a jele:)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  31. Rogán Tonika már nem bizik a Forintba.Jobbnak látja a “szerzett”pénzét ingatlanba fektetni,mivel annak értékállosága nem süjed a béka segge alá,ahogy ez a Forintunkal történik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  32. Irigyek vagytok köztársak. Ezt a vagyont Tonyónak elsősorban a legyek meg a méhek hordták össze. Az óvodai költséget a két gyerkőc után Rogán nagymama fizeti.a 74.000-Ft-os konyhalány nyugdíjából. Emellett persze tart tikot, libát kacsát. Ennyi anny a disznóknak meg a tehennak. Ezeket elannya a körmendi meg a gotthárdi vásárba. Rogán nagyi az őrségi dús levegőt osztja be igen akkurátusan. Ebből csomagol a pösti unokáknak is.
    Cilike miután elvitte a csemetéket a nagylóvés oviba, gyorsan leruccan anyósához az A/6 Ódival oszt má hozza is a tápláló dús levegőt minden nap. A kiccsaládnak már kajára költeni nem kell. A benzint meg úgyis ingyen tankolják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  33. Lám-lám mire vitte a 300 fős Szakonyfaluban, a rengeteg háztáji állat. lovak, borjúk, baromfi, disznó, kutya, macska között gyerekéveit töltő Tónika.
    A kis Tóni katolikus papoktól tanulta meg a szónoklás tudományát.
    Helyén kezelve egyikkel sincs baj.
    Csakhogy még az állatokat sem lehet, sem szabad félrevezetni!
    A papok pedig feltehetően nem erre az erkölcsi magaslatra tanították!
    Harmadszor pedig, ideje lett volna felnőnie és nem a feleségére hárítani a capcarázást.
    Negyedszer, ezek után szíveskedjen lehajtott fejjel közlekedni Magyarországon.
    Végül szégyellje magát, saját maga és mások lejáratása miatt,

    De nincs egyedül!!!!
    Többet itt:
    http://egyenesen.hu/?gclid=CLLd8OrOvr0CFZShtAod52AA6A

    Ráadás:
    Két rúd szalámit lopott nemrég egy nő Kalocsán. Amikor lebukott, némi dulakodás után elfogták. Három és fél év börtönre ítélték.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  34. A Hír TV-ből megtudtam,hogy a képen szereplő úr
    április 6. után jogi úton lép fel a rágalmazókkal szemben.

    hmmm az egész kampány a rágalmazásaiktól + a hazugságaitól bűzlik

    Hú ha na most akkor be kell fosni talán tőled te senki ???

    Ezt csak a választások után mered bevállalni mi ??
    Ja hogy ott a bukta esélye ugye ? :) :) :) 3:)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  35. Ez a sztori maga a fidesz.A szocik négy éve Hagyóék miatt buktáztak,most Simon miatt fognak és milyen kispályások voltak ehhez a takonyfalui takonypóchoz képest, aki életében még egy percet nem dolgozott!
    A legszomorúbb a történetben,hogy a képünkbe vághatják: Közöd? És mi hagyjuk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  36. Köszönjük, disszidens testvéreink, tőletek nem is vártunk mást. Ne költsétek a pénzeteket arra, hogy a hazájában ellehetetlenített értelmiségben a lelket tartsátok, írogassatok csak egymásnak arról, hány dollárt kerestek és mekkora a Cadillac csomagtartója.
    Sok jót írtál, Bartus, sok mindenben igazad volt, még több mindenben igazad lett, de ezzel a húzással te fordítasz hátat nekünk a leggyávábban, és nem a kollaboráns ál-ellenzékkel baszol ki, hanem velünk.

    http://nepszava.com/2014/04/uncategorized/bartus-laszlo-legitim-az-orban-rendszer.html
    “Tisztelt Olvasóink,
    tájékoztatjuk Önöket, hogy ennél az írásnál megszüntettük a hozzászólás lehetőségét, ahogyan hamarosan az egész Amerikai Népszaván megszűnnek a kommentek. A mindent igazoló választás után az Amerikai Népszava nem fogja az amerikai magyarok pénzén szórakoztatni az Orbán-rendszer magyarországi ellenzéki híveit, és nem kíván itt felületet adni a továbbiakban nekik. Az Amerikai Népszava heteken belül visszaáll eredeti profiljára, kizárólag az amerikai magyaroknak készülő nyomtatott lap egyes cikkeit közli majd, híreket nem közlünk, az unatkozó ellenzéki párthíveket szórakoztassák a parlamentbe jutott ellenzéki pártok az Orbán Viktortól kapott saját pénzükön. Az Amerikai Népszava nem nyit vitát a demokratikus Alkotmány és a jogállamiság normái fölött.
    Az Amerikai Népszava online nem zár be, hanem az eredeti funkciójának megfelelően visszatér a nyomtatott hetilapjában megjelenő publicisztikák közléséhez, és sok más orgánumhoz hasonlóan megszünteti a kommentelés lehetőségét. A parlamentbe jutott ellenzék az Orbán-rendszertől elnyert pénzén majd gondoskodik saját hívei szórakoztatásáról és pótcselekvéseiről. Az Amerikai Népszava nem kívánja a továbbiakban erre költeni az amerikai magyar olvasók pénzét.
    A Kiadó”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Magyarország túszul ejtette magát 2014. április 7. hétfő

MTI: éjjel, nappal, minden hullámhosszon 2014. április 6. vasárnap

Mesterházy: biztos, hogy lesz csalás 2014. április 5. szombat

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos