Ronai and Ronai
AMERIKAI

Minden nap tovább gyarapodik Rogán vagyona 2014. április 3. csütörtök 5:16 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(36)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Minden nap tovább gyarapodik Rogán vagyona

Budapest – Jó lehet Rogán Antalnak lenni. Reggel felkel, és talál újabb több tucat négyzetméternyi lakást. Garázs, tetőtér, mindegy is mi, csak négyzetméter legyen. És persze sok millió forint.

Az Együtt-PM Szövetség feljelentést tett ismeretlen tettes ellen, Rogán Antal Fidesz-frakcióvezető vagyongyarapodásával, valamint nem valós tartalmú vagyonnyilatkozataival összefüggésben. A közmédia letiltotta magát az ügyről, kiadta munkatársainak, hogy ne foglalkozzanak Rogán vagyonosodásának történetével.

Kerék-Bárczy Szabolcs, a kormányváltó szövetség képviselőjelöltje és Juhász Péter, az Együtt-PM politikusa az ötödik kerületi önkormányzat épületénél tartott sajtótájékoztatót, amelyben betekintést követeltek Rogán Antal és alpolgármestere, a szintén a Pasa Lakóparkban ingatlantulajdonos Puskás András önkormányzati vagyonnyilatkozatába.

Arról is tájékoztatták a sajtó megjelent képviselőit, hogy Rogán ingatlanvagyona újabb, mintegy 90 m2-rel gyarapodott, ám az országgyűlési képviselői vagyonnyilatkozatból ez sem derült ki, a fideszes politikus vagyonának ezt a darabját is eltitkolta a választók elől.

Juhász Péter – a „Nem jön ki a matek, honnan volt a pénz?” feliratú molinót tartó aktivisták között közölte: elküldte a feljelentést.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (23 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +38 ( 42 szavazatból)
Minden nap tovább gyarapodik Rogán vagyona, 5.0 out of 5 based on 23 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(36)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

36 Reader’s Comments

  1. A Fidesz óráról órára jobban teljesít. Rogán teljesítménye 4 négyzetméter/óra, forintosítva 1,2 millió forint/óra. Majdnem világrekord.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +38 (40 szavazatból)
  2. Budapesten minden vallalkozo tudja nyolt titok hogy Rogan multi milliardos es mindenki tudja hogy az osszes epitkezesbol nagyon nagy penzeket kekk visszaadni ugyanugy mint az ejszakai szorakozo helyek engedelyeiert vagy azert hogy ne legyen problema , aki nem tejel,ott kicsinaljak a tulajt a kulonbozo wllenorzesek alkalmaval , akinek tul jol megy oda meg beszallnak! Legujjabb hir Andy Vajna lesz budapest casino csaszara budapesten csak neki lehetnek kaszinoi a jovoben ( Rogan, Lazar , Habony, Orban klan ezt akarja persze nem ingyert 50 % ert csendesbe) . Ugy mukodik Rogan is meg a fidesz is mint egy maffia ami egeszen elkepeszto .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +48 (50 szavazatból)
  3. Rogan modosithat adobevallasan akkor Simon miert nem ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +40 (44 szavazatból)
  4. Aquariumot is elvettek aljas modon a deak teren ma mar az is fideszes kezben van tessek bojkottalni a helyet !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (28 szavazatból)
  5. http://444.hu/2014/04/01/egyutt-rogan-tobbet-kolt-havonta-mint-amennyit-keres/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  6. Leo Klein, ezen az alapon sajnos már az ország nagyrészét bojkottálni kéne, hála a fitymaSS áldatlan uralkodásának, valamint hála a sok “agy”mosott birkának! Remélem már nem sokáig!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (22 szavazatból)
  7. Offshore….a tisztalelkűek mennyire köpködtek az ellenzékre, vakegereik ezt is bevették,de egyet nem találtak, és most lám, lám:
    -
    http://szeged.hu/magyarorszag/21868-titkolozas-es-offshore-gyanu-rogan-hivatalaban.html
    A Garancsi offshore céget most nem mellékelem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  8. Okés, gazdagodjon, de csak velünk párhuzamban! Ez nem így történt, mert üres a zsebem.

    Undorító ez az egész! Kénytelen vagyok a rosszabb párta szavazni, az Együttre…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (23 szavazatból)
  9. http://www.168ora.hu/itthon/felnek-fideszesek-lebukastol-oszintesegi-roham-125357.html
    -
    Csontvázkereső is módosította a vagyonbevallását – ő, az ország egyik vezetője elvétette az adóbevallását, így készült az ország “zöccségvetése” is.
    Világbajnoka a módosítások módosítójának.
    -
    Most egy másik okostojás javított, mert figyelmetlenségből elírta a számokat.
    -
    Még két napig pánikolva javítanak – aztán megint mehet minden tovább, mert ha nem jön a vezetőszáron történő TV szerep?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  10. OvK
    Ez van.
    De ekkora gazemberséget az országgal, a néppel szemben még egy kormány nem követett el, azer ezt tisztán láthatjuk a négy évből, hiszen a zsebek tömésén kívül a mostaniak nem sokat tettek – na, jó, szalagokat vágtak olyan helyeken, amit az előző kormányok alapoztak meg!
    Köz(gép)társaság koleszosaihoz hasonlókat a világban sem találni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (30 szavazatból)
  11. http://www.pupublogja.hu/2014/04/toni-pasa-tetokertje.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  12. És itt a tetőkert!
    http://444.hu/assets/pasapark.jpg

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  13. Rogánt és Cilit nagyon könnyű lenne lebuktatni, ha valaki ezt tényleg komolyan akarná. Bőven elegendő lenne Cili feneketlen bankkártyájának a költekezéseit megvizsgálni egy NAV-os vagyonosodási vizsgálat keretében. Cili közismert az összes belvárosi luxusüzletben a feneketlen bankkártyájáról, és amikor belép egy ilyen luxusüzletbe, nagyon örülnek neki, mert tudják, hogy az aznapi (netán aheti) bevételük meglesz. Cili ugyanis gyakran nem kérdezi meg az árát a kiszemelt holmiknak, és még akkor sem tudja, hogy mi mennyibe került, amikor már megvásárolta. Egyszerűen lehúzzák a feneketlen bankkártyáját, és kész. Namármost az könnyen lehet, hogy ez(ek) a bizonyos bankkártya(k) nem Rogánék nevén vezetett bankszámlához kapcsolódik(nak), sőt, simán lehet külföldi bankszámlához kapcsolódó bankkártya is. Amely úgyszintén lehetséges, hogy nem a saját nevükön van vezetve, hanem egy olyan “ajándék” bankkártyá(k)ról van szó, amely(ek)et Rogán valamely “szívességéért” cserébe nyomták Cili kezébe: mennyé, vásárojjá amit csak akarsz, amennyit csak akarsz. Nos, ha olyan külföldi bankszámlához kapcsolódó bankkártyás vásárlásokról van szó, amely az “ajándékozó” nevén van, akkor bizony elég nehéz ezt kivizsgálni. De közel sem lehetetlen. Elég lenne egy kicsit körülnézni Cilike gardróbjában és ékszeresdobozában. Aztán azokban az üzletekben, ahonnan ezek az áruk származnak, simán ki lehetne deríteni a titokzatos “ajándékozó(k)” kilétét is. Nem is olyan bonyolult. Csupán elhatározás kérdése.
    .
    Nos, ezek után egy szemfüles tényfeltáró újságírónak már csak annyi dolga lenne, hogy türelmesen vár Rogánék lakása közelében arra, amikor megjelenik ott egy teherautó, amelyik Cilike gardróbjának biztonságba helyezése céljából érkezik oda. Azt hiszem, fennakadna a szeme aprajanagyjának azon, amit azon a teherautón akarnak elmenekíteni Rogánék. Egy nehézség talán mégis van: az egész ingatlankomplexum Spéder-Schmitt érdekkörű tulajdon, végülis ott is van hová elrejteni a rengeteg “ajándékholmit”… Az egész komplexum átfésüléséhez egy ilyen bizonyítás érdekében még a NAV sem kaphat jogosultságot. Hacsak valaki ki nem kotyogja a konkrét rejtekhelyet… Ez pedig már csak mocskos politikai érdekek kérdése. Mindenkinek vannak ellenségei ezen a pályán. Na ezért nem érdemes ilyen útra tévedni, mint amilyenre Rogánék. Egy biztos: mostantól Cilike nem fogja nyugodtan álomra hajtani a fejét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (30 szavazatból)
  14. Egy hirdetés:
    -
    Pető Péter
    Népszabadság
    HIRDETÉS
    H a a Fidesz úgy gondolná, hogy ez egy ország, nem csupán egy barátok és családtagok számára fenntartott játszótér, akkor érdemben foglalkozna Rogán Antal vagyonbevallásának ügyével. Nem azért, hogy az ellenzéki pártok a levegőbe csaphassanak örömükben, hanem mert ez következik abból: évtizede turnézik erkölcs tematikájú politikai show-jával, amelynek fő üzenete a szervezet morális felsőbbrendűségének bemutatása.
    Persze eddig is volt alkalom bőven arra, hogy mulassunk a sztorin, hiszen Mészáros Lőrinc felcsúti vállalkozó karrierje, Zsigó Róbert föld körüli utazásokhoz elégséges üzemanyagra felvett költségtérítése vagy Zsiga Marcell különleges házvásárlása minimum visszataszítónak tetszett azok után, hogy az érintettek miket és hogyan mondtak akkor, ha ellenfeleik köreiben leltek ezekhez kísértetiesen hasonlító történetekre.
    Amiatt viszont már inkább szomorkodnunk kellene, hogy a jobboldali médiabirodalom, amely a Simon-ügy fejleményeiről részletgazdagabb tájékoztatást ad, mint a Magyar Közlöny a jogszabályok tartalmáról, lényegében hallgat Rogán Antalról. Alig veszteget szót arra, hogy a Fidesz frakcióvezetője úgy írogatja át a vagyonnyilatkozatát, ahogyan kezdő hatodik bés udvarló első szerelmes levele piszkozatát.

    HIRDETÉS
    Szerintük nyilván semmi érdekes nincs abban, hogy a politikus elfeledkezett lakása néhány tucat négyzetméteréről meg arról, hány százalékban tulajdonosa az ingatlannak, s arról, van-e garázsa vagy nincs. Az sem érdekli a kettős mércét amúgy masszívan elutasító, tehát az efféle hirtelen politikusi vagyonosodást maximálisan érthetőnek tartó illetékeseket, miből származott a pénz, amelyből bővült a Rogán-portfólió. A Hír TV riporterei maradnak a bejáratott nyomvonalon, odarohannak még az állatkertből meglógó vörös tarisznyarákhoz is, hogy mi a véleménye az MSZP korábbi elnökhelyetteséről, akit egyébként úgy dobtak ki a pártjából, ahogyan azt minden hasonló ügyben eljáró kollégája érdemli.
    Igaz, az nincs kizárva, hogy Rubovszky György, a mentelmi bizottság kereszténydemokrata elnöke a grémium ülésére szólítja Orbán Viktort, hogy adjon számot arról, miért nem tudott Rogán feledékenységéről. Kövér László pedig megállapítja: az országot nem lehet rábízni a Fideszre, mert ha frakcióvezetőjének titokzatos gazdagodásáról nem tud semmit, mit tudhat ugyan az országról.
    Mindez persze csak amolyan gondolatkísérlet, elvégre a Fidesznél szóba sem jön, hogy az igazság fontosabb, mint a párt. Ennek szellemében megvédi Rogánt, a lelkes szurkolótábor pedig tapsikol az akció láttán. Meghökkentő, hogy sokaknak nem az a problémájuk: a komplett Magyarország elsüllyed a gátlástalanság, átláthatatlanság, korrupció háromszögben, hanem az, hogy nem a kedvencei eresztik le a horgonyt az ominózus területen.
    Ezért nincs semmi esély az igazság győzelmére. Amely – meglehet – egy rövid Fidesz-közleményhez vezetne: Búcsú Rogán Antaltól.
    -
    Kell még négy év belőlük….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (28 szavazatból)
  15. Úgy néz ki, hogy most valami miatt Rogánon sikerült fogást találni, de ugyanilyen alapon a körmére lehetne nézni Lázárnak és még rengeteg másik fideszes enyveskezűnek is. Orbánnal az élen. A haveri holdudvarukról nem is beszélve. Egy biztos: az ettől a fertőtől való megszabadulás reménye nem Baja Ferenc…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (24 szavazatból)
  16. Öreg Titán
    Ne várj el ilyen képtelenséget senkitől. Még kiderülne egyéb furmányosság minden oldalon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (21 szavazatból)
  17. Leo Klein
    2014. április 3. csütörtök
    06:08
    “Budapesten minden vallalkozo tudja nyolt titok hogy Rogan multi milliardos es mindenki tudja hogy az osszes epitkezesbol nagyon nagy penzeket kekk visszaadni ugyanugy mint az ejszakai szorakozo helyek engedelyeiert vagy azert hogy ne legyen problema , aki nem tejel,ott kicsinaljak a tulajt a kulonbozo wllenorzesek alkalmaval , akinek tul jol megy oda meg beszallnak! Legujjabb hir Andy Vajna lesz budapest casino csaszara budapesten csak neki lehetnek kaszinoi a jovoben ( Rogan, Lazar , Habony, Orban klan ezt akarja persze nem ingyert 50 % ert csendesbe) . Ugy mukodik Rogan is meg a fidesz is mint egy maffia ami egeszen elkepeszto.”
    .
    Elképesztőnek kellene lennie egy valóban demokrata jogállamban. Csakhogy Magyarország már réges régen nem az. Szerintem a mai Magyarországon már sokkal inkább tart számot érdeklődésre az a kérdés, hogy kinek az ágyában fogják megtalálni a következő levágott lófejet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  18. És ugyan mi lenne, ha Rogánt sikerülne megfingatni?
    Lenne helyette egy másik, aki szedné a maffia pénzt.
    Ez Magyarország, itt olyan zombik élnek, akik akkor érzik magukat biztonságban, ha nyalhatják valaki valagát és fizethetik a védelmi pénzt.
    Mocsok ország, mocsok emberekkel.
    .
    Milyen földrengésszerű dolognak kellene történnie, hogy ez megváltozzon, ha a
    rendszerváltozás lehetősége nem volt elég?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  19. http://propeller.hu/itthon/2901961-atv-hosszasan-kerdezte-selmeczit-rogannal#v1069570

    Tegye fel a kezét, aki erre azért nem fejelte le a monitort!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  20. “A közmédia letiltotta magát az ügyröl..”
    Ugylátszik,hogy a szennyes kiteregetése csak a baloldaliakra vonatkozik.
    Az ÜGY !! azt bizonyitja,hogy Rogán ur nem bizik a Forintba.Szerinte biztosabb helyen van a pénz lakó ingatlanokban.Bizonyitja azt sokat hangoztatott szlogent is miszerint a Fidesz jobanteljesit. A JOBAN teljesités a saját zsebük tömögetésére vonatko.A sok birka nép” nem vesziészre.Igaza van Leo Kleinek,miszerint “Az ország nagyrészét bjkotálni kelene”.Sajnos a sok “agymosottbirkával”ez nem megy.Azt nem érem,hogy a baloldal az MSZP-vel együtt a (“Selmeczi nőcsike stilusával” miért nem orditozza tele azországot?Ezt a jol feladott labdát miért nem üti le?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  21. Kedves Laszlo Bihari en bojkottalom a fideszes moslek csalo kadereit mint a cba amiikrol meg kiderul hogy fideszhez kothetok vagy mint a langosos aki ORBAN IMADO nem megyek ezt meg tudom tenni nem problema gazdasagilag kell ellehetetleniteni a szemet fideszhez dorgolozo tehetsegtelen fergeket! Ha a CBA -t bojkottalni az osszes fidesz utalo hidd el nagy gaz lenne naluk ez meggyozodesem ! Bojkott bojkott bojkott muszaly bojkottalni a trafikosokat is es minden fideszest es fideszest kadert!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  22. Leo Klein
    2014. április 3. csütörtök
    06:08

    Attól függ, hogy vesszük. Ha Vajna futtatja a kaszinókat, vezeti, fenntartja, marketingeli és fizeti az adót, és a fenntartást, személyzetet, és a tulajdonában vannak azaz megvette őket, akkor, akkor 5O%-ot leadni elég magas.
    .
    Ha semmihez nincs köze, azt sem tudja mi történik, mivel teljesen járatlan ebben az üzletben, és csak a nevét és kapcsolatait adta de valójában Orbánék futtatják teljes egészében, akkor 5O% ot ezért leszakítani igen bőkezű ajándék, amit gyaníthatóan hamar megbánnak Orbánék és tesznek róla.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  23. Én kevés olyan amerikai elnökről hallottam, akinek ne lett volna tekintélyes vagyona, vagy legalább egy komoly pénzügyi csoport ne állt volna mögötte, persze legálisan és mindenki által tudottan. Így abban a “kommunista” USA-ban nincs rászorulva az elnök, hogy a zsebét tömje lopott pénzekkel. De ez még Olaszországban vagy Franciaországban is így van, akik persze szintén “kommunisták” az Orbán definíció szerint, mert nem értenek vele egyet.
    .
    Magyarországon kevés olyan miniszterelnököt tudok felsorolni, akinek komoly vagyona volt már akkor is, mikor színre lépett. Mondjuk Gyurcsány, vagy talán Bajnai.
    .
    Az olyanféle népek, mint Orbán, csak a lukas gatyáját hozta, és a miniszterelnöki poszton szedi meg magát. Ha ez kevés lenne, a haveri kör (Lázár, Simicska, Rogán, Csányi, Pintér) dettó ez a felkapaszkodott tahó kasztból származik.
    .
    Valamikor Magyarországon sem dívott mímandot miniszterelnöknek tenni.Gondoljunk csak Bethlen Istvánra, aki tekintélyes erdélyi földbirtokos volt. Ha a zsebe tömése lett volna a legfőbb gondja, hogyan tudta volna talpra állítani Trianon után Magyarországot?
    A két háború között (de még előtte is, pl Wekerle) vagy vagyonos emberek voltak a miniszterelnökök, vagy köztiszteletben álló tudósok (pl. Teleki Pál), katonatisztek (pl. Gömbös), bankárok (Imrédy). Ezeknél szintén fel sem merülhetett a “kaparj kurta” effektus. Sajnos ez a sor Dálnoki Miklós Bélával megszűnt és jöttek a felkapaszkodott tahók.
    .
    A “rendszerváltás” ezt a tendenciát nem igen törte meg. Talán Antall volt, aki erkölcsi okokból nem lopott, de a többi politikus ezt bepótolta. Legszebb példa erre a rózsadombi hegedűművész, Torgyán, aki elterjesztette ezt a módszert. Lopjál és tagadjad le. De Torgyán kispályás egy valamikori táskacipelő Lázárhoz, vagy akár Rogánhoz képest.
    .
    .
    Utolsó felütés: miért nem jön vissza miniszterelnöknek az utolsó “szocialista” Németh Miklós? Egyrészt nincsen rá szüksége, másrészt ő nem akar ehhez a brancshoz tartozni.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  24. http://hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20140403_Rogan_Antal_es_a_szalamilopas#rss
    -
    Egy nagyon jó összehasonlítás, kinek, hány év járna, ha……

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  25. Ha egyszer egy üzlet beindult..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  26. Zappa
    “Milyen földrengésszerű dolognak kellene történnie, hogy ez megváltozzon, ha a
    rendszerváltozás lehetősége nem volt elég?”
    .
    Ez egy-két generációnyi távlatban reménytelen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  27. Köztársaim!
    Én azt nem értem, hogy miután Don Vittorio gyakorlatilag már mindent átad/felavat (létező, félig létező és nem is létező) beruházásokat, kifizet bő 4 milliárdot a még csak tulajdonba sem kerülő “Családi (seuso)Ezüst”-ért, s mindez annak bizonyítéka, hogy “Magyarország jobban teljesít!”, akkor mijafaszér’ köll letagadni DoktorÖtker dícsértetesen (de jövedelmileg indokolatlan) gyarapodó vagyonát?
    Hiszen azt már maga Fritz, közpénzcivil cöfológus is megaszondta: aki sokat tesz a Zországér’, az megérdemli, hogy átlagon felül éljen (vissza?).
    Hódmezőlázárhely egykori első Zembere meg kitűnő érzékkel mutatott rá: Rogán Antal frakcióvezető vagyonnövekményével kapcsolatban csakis a szocik irigykednek … mer’ csakis erre képesek … meg a Zminiszterelnök Zú(ű)r gyűlöletére.
    Szóval arról vagyon itten nagyba’ szó, hogy …
    … de eztetet már szendamondta: http://szendamondja.wordpress.com/2014/04/03/kampanyegyveleg/
    Üdvözlet minden Köztársamnak!
    szendam

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  28. http://www.spiegel.de/politik/ausland/ungarn-ministerpraesident-orban-und-sein-clan-a-959798.html

    A Pasapark exkluziv epuletei az egykori Szöleszeti Intezet – ma KÉKI – telken allnak. A Hankoczy Jeno ut es a Preshaz utca kozotti déli fekvesu hatalmas telken szölömüveles folyt valoszinuleg kiserleti celokkal. Az 50-es evekben naponta ott mentem el iskolabol jovet.
    Ezt a telket nyilvan fillerekert szereztek meg es epitettek lakoparkot..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  29. Kot-kot-kot-kot kotkodács, minden napra egy tojás.
    .
    Most meg egy vidéki házat és gyepet “felejtett” ki a vagyonnyilatkozatából.
    .
    “Rogán 1998-ban azt állította, fele részben tulajdonosa az édesapjától örökölt szakonyfalui családi háznak. Ez a ház és az azzal örökölt gyep (értsd: erdő és föld) 2006-ban eltűnt Rogán vagyonnyilatkozataiból. A tulajdoni lap szerint azonban Rogán továbbra is negyedrészben tulajdonosa a családi háznak.”
    .
    forrás: http://index.hu/belfold/2014/04/03/rogan_kihagyta_a_videki_hazat_a_vagyonnyilatkozatabol/
    .
    .
    Még mi maradt ki Tónikám? Az üdülő a Rivierián, a svájci bankszámla, a Man-szigeti offshore cég? Vagy ezek majd ezután jönnek?
    .
    .
    Hát igen, akinek ilyen sok van, az nem is tudja számon tartani. Egy intézőt kellene neki fogadnia.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  30. Április hatodika
    .
    Csaló párt a hatos listán,
    El ne csússz a csahos piszkán!
    A jobb alsó tizennyolcas:
    Báránybőrbe rejtett ordas.
    .
    Az esélyünk borsószemnyi,
    De szavazni el kell menni.
    Megszűntek, vagy nagyon félnek
    A független intézmények.
    .
    Otthon maradsz lagymatagon?
    Övék lesz a teljhatalom!
    Jönnek újabb kövér gazdák,
    Hogy jogaid leszavazzák.
    .
    Hívogat egy vasaltinges
    Vádaskodó marketinges.
    Talpa alatt pénzalapok
    Háta mögött pletykalapok.
    .
    A kezében ott a korbács,
    És előtte teli bogrács.
    Ne edd meg a Fidesz-levest,
    Ikszeld be a tizenhetest!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  31. Április hatodika
    .
    Hazug párt a hatos listán, el ne csússz a csahos piszkán!
    A jobb alsó tizennyolcas: báránybőrbe rejtett ordas.
    Névbitorló kamu-pártok, jól tudjuk, hogy kivel háltok!
    Készül már a randevúra a trafikos klientúra.
    .
    Választani el kell menni, bár esélyünk szinte semmi.
    Otthon maradsz lagymatagon? Övék lesz a teljhatalom!
    Jönnek újabb kövér gazdák, hogy jogaid leszavazzák,
    S azt hiszed hogy védenének a független intézmények?
    .
    Hívogat egy vasalt inges, vádaskodó marketinges.
    Talpa alatt pénzalapok, háta mögött pletykalapok.
    Ha feldob egy zsíros koncot, vonulnak a bértapsoncok.
    A kezében ott a korbács, és előtte teli bogrács.
    .
    Ne edd meg a Fidesz-levest, ikszeld be a tizenhetest!
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  32. Hááááát… én nőként csak azt tudom mondani, hogy ha tonya tényleg jobban teljesítene, akkor az asszony nem menne annyit shoppingolni, pótcselekvésként…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  33. Tóni!
    .
    Most meg egy üdülő került elő.
    .
    Varázsolj már nekem is egy 300 négyzetméteres házat, megelégszem vele, nem kell akkora “rancs”, mint a felcsuti gázszerelőé.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  34. Találtam,nem az enyém, de jó:
    .
    Nőtt a lakásom,
    Nőtt a kocsim,
    Nőtt a teraszom,
    Nőtt a vacsim,
    Nőtt a pénzem,
    Nőtt a csajom,
    Nőtt a farkam,
    Semmi bajom,
    Nőtt az országom,
    Nőtt az arcom,
    Nőtt a méretem,
    Nő a bajszom,
    Nő a biztonság,
    Mitől féljek?
    A rezsi csökken,
    Ez a lényeg.
    .
    (Rogán Antal: Mindenem nőtt – kampányvers)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  35. Kedves Eagle , teljes budapest espest egye Vajna kezeben megkaptaa fhurertol mint 1999 -ben is a budapestet ajandekba azaz monopoliumba casino teren most is ez lesz az allami ceget kigolyoztak allitolag ! Vajna , Szima Gabor a ket nagy nyertes casino ugyben! Ezert tettek tonkre 1100 magyar kis uzemetetot meg kb 5000 kocsmarost ez kb 30 000 embert erintertett , a trafik erintertt kb 30 000 embert szinten! Aztan ha maradnak jonnek axpatikusok, tankonyvesek, egetett szeszt arulok es ujjabb minimum 40 000 csaladot tesz tonkre Orban es a maffiaja azert mert minden kell nekik ! Mennyi eleg?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  36. Rogan irtozatosan sok penzt bunozott ossze a belvarosban!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

MTI: éjjel, nappal, minden hullámhosszon 2014. április 6. vasárnap

Rogán ezúttal egy vidéki házat talált 2014. április 4. péntek

Rogánék 200 milliós ingatlanvagyona 2014. március 29. szombat

Rogán 50 milliója nejlonszatyorban 2014. március 20. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos