Ronai and Ronai
AMERIKAI

Rogánék 200 milliós ingatlanvagyona 2014. március 29. szombat 13:08 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(19)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Rogánék 200 milliós ingatlanvagyona

Budapest – Szerény, tisztelettudó fiatalembernek látszik messziről Rogán Antal, vagy, ahogyan néhány évvel ezelőtt nevezték: a „kis Rogán”. Olyannak, mint aki kettőig sem tud számolni. Ám a látszat csal: a belváros polgármestere, a Fidesz frakciójának vezetője az elmúlt években alaposan kinőtte magát – a „kis Rogán” ma már nagy hatalommal és jelentős vagyonnal rendelkezik. Utóbbiból több van neki, mint ami a vagyonbevallásában szerepel.

Az Együtt-PM Szövetség nevében Juhász Péter társelnök közérdekű bejelentéssel fordul a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz (NAV), hogy vagyonosodási vizsgálatot kezdeményezzen Rogán Antal ellen. A bejelentéstől lépéstől azt várják, hogy kiderüljön, miből származik a Rogán-házaspár mesés ingatlanvagyona, titkol-e a fideszes politikus esetleg más több tízmilliós értékű vagyontárgyat vagy ingatlant is a választópolgárok elől.

Az Együtt-PM szerint Rogán Antal hirtelen jött vagyonosodása a Fidesz legújabb Simon-ügye. A kormánypárti politikus ugyanis március 21-én kézzel javította januárban leadott vagyonnyilatkozatát. Ebből kiderül, Rogán Antalnak hirtelenjében megduplázódott a budai ingatlanvagyona, a Pasa Park nevű luxuslakóparkban feleségével közösen birtokolt lakásuk teljes egészében az ő nevére került, míg januárban csak 50 százaléka volt az övé. A politikus korábbi vagyonnyilatkozataiban szintén 50 százalékos tulajdoni hányadot tüntetett fel, pedig az ingatlan-nyilvántartás szerint a lakás száz százalékban az ő tulajdona.

Rogán Antal kézzel írt magyarázata szerint „az ingatlant házastársi közös vagyonnak tekintem, így valójában 50 százaléka a feleségem tulajdona. Az ingatlan-nyilvántartásban azonban 100 százalékban sajátként szerepel”.

A szövetség szerint ez a magyarázat azonban több kérdést nyitott ki, mint amennyit megválaszolt. Rogán Antal feleségének ugyanis a saját nevén is van egy lakása a lakóparkban, egy 141 négyzetméteres lakás 52 százaléka az övé. Mindkét lakást hitelből vásárolták, a tulajdoni lapok alapján Rogánnak 111 ezer euró (mintegy 34 millió forint), nejének 30 millió forint hitel van bejegyezve a lakásra.

A szövetség felszólítja Rogán Antalt, hogy valljon színt: mit titkol még a választópolgárok elől? Milyen százmilliós vagyontárgyai, ingatlanjai vannak még? Rogán feleljen arra a kérdésre is: miért van szüksége neki és nejének két külön lakásra ugyanabban az épületben? Miből fizeti felesége a 30 milliós jelzálog részleteit, ha semmilyen jövedelemmel nem rendelkezik?

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (31 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +41 ( 43 szavazatból)
Rogánék 200 milliós ingatlanvagyona , 4.9 out of 5 based on 31 ratings

Címkék:, , , , , ,

  • Hozzászólások(19)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

19 Reader’s Comments

  1. Újra fel kell tenni a kérdést.
    .
    Miféle emberek lakják ezt a belvárost, akik ezt a nincstelen vidéki parasztot polgármesternek választották maguknak, aki már akkor sem lakott az V. kerületben, és azóta – a politikából – dúsgazdag maffiózóvá változott?
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +74 (74 szavazatból)
  2. Rogán bugyuta indoklása, miszerint „az ingatlant házastársi közös vagyonnak tekintem, így valójában 50 százaléka a feleségem tulajdona. Az ingatlan-nyilvántartásban azonban 100 százalékban sajátként szerepel”, több mint idiotizmus! Ráadásul hülyének néz mindenkit, hiszen polgármesterként, és képviselőként is pontosan tudja, hogy az ingatlannyilvántartásba bejegyzett tulajdoni hányad a mértékadó, így ezt kellett volna szerepeltetnie vagyonbevallásában.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +45 (45 szavazatból)
  3. ˙
    Hitler, amikor egy magánbeszélgetésen felhozták neki a sleppjének a harácsolását, a megszerzett jó állásokat, ingatlanokat és műkincseket,stb.., felcsattant és azt kiabálta, “Nagyon helyes! Másképp hogyan fizetném meg a hozzám a nehéz időkben hű bajtársaim szolgálatait ?”
    Ez Orbanisztánban is ilyen egyszerű, tisztölt-hölgyöim-és-uraaaim, nemcsak a Hitlerájban.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +48 (52 szavazatból)
  4. Tehát a jelszó megszerezni, amit meglehet, ellopni amit meglehet, amit se megszerezni, se ellopni nem lehet, azt államosítani, majd törvényalkotás, és privatizálni a garancsikoknak, oszt jó napot. No ezért kell nyitott szemmel, nyitott füllel, járni meghallani amit meg kell, meglátni amit meg kell,és ha mindez együtt van elgondolkodni és 2014.04.06-án ORBÁN és bandáját leváltani, elzavarni. Hisz a választók küldetést teljesítenek, hogy is mondta Orbán a “népnek jogába áll elzavarni a vezetőit ha az nem úgy végzi a dolgát ahogy kell.” Tehát most itt az idő, elzavarni míg nem késő! 2014.04.06. demokratikus úton elküldeni és aztán jöhet az elszámoltatás, hogy is van az , hogy Mészáros Lőrinc 4 év alatt lett milliárdos? Rogán et. hogyan is vagyonosodott ilyen dinamikusan? mialatt kivettettek 27 különféle adót, az ÁFÁT 27%-ra emelték, elbokázták a magán nyugdíjpénztári megtakarítás 3 ezer milliárdját, és több mint négymillióan a létminimum alatt tengődnek. Az állam adósság 84%-on áll, és képes Orbán a szemünkbe hazudni, hogy Magyarország jobban teljesít. Tehát értjük, jobban teljesít, “elzavarni” E”C”ERŰEN!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (33 szavazatból)
  5. Ugyanmá’, honnan, honnan?
    Hát kicsatolta a levegőből.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  6. dubois megjegyzéséhez egy kis kiegészítés.
    Ezt is mondta Hitler:
    “Folyton azzal vádolnak, hogy nagyravágyókkal és törtetőkkel veszem magam körül. Micsoda ostobaság! Templomos nénikékkel építsem fel a birodalmamat? Az olyan embert, akiben nincs nagyravágyás, látni sem bírom. Csak olyan emberre támaszkodhatom, akinek személyes boldogulása ügyemhez van kötve olyannyira, hogy tökéletesen azonosítja magát vele.”
    Rauschning pedig így írt:
    “Minden egyes tag pozíciót akart, fel akart kapaszkodni a nap közelébe. Ki-ki düllesztette a mellét, s azt remélte, hogyha bátor és eredményes munkásnak bizonyul, megakad a vezetőség szeme rajta s előlép. A buzgalom maximuma, az aggályoskodás minimuma, ezzel a jelszóval csörtettek kegy és állás után.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  7. ” Tehát most itt az idő, elzavarni míg nem késő! 2014.04.06. demokratikus úton elküldeni”
    .
    Ez már nem lesz demokratikus. Az utolsó 2010-ben volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  8. 300 millioert vett lakasokat ! 120 millio volt a nagy es 2 x 60 milliost vett 1 vmi mas neven van a 120 mllios pedig nem tetszett a kis mukknak es 60 millios atalakitast vegeztetett benne ! Aztan be is kellett rendezni ami meg 100 mikulas ! De ma magyarorszagon senkit sem zavar hogy egy tolvaj politikus ezt megteheti mindenfele retorzio nelkul! Amig ez igy marad csak lefele fog haladni a piciny kis orszagunk! Ki az a tokelutott aki ebbol is part kerdest csinal marmint a lopasokbol ! Idiotak !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  9. Még volt egy olyan indoklása is, hogy tulajdonképpen nem is vettek ott lakást, hanem a meglévő kicsinek bizonyult, ezért hozzátoldottak két szobát. HOVÁ, TE BAROM? AZ EMELETI LAKÁSHOZ, EGY MÁR ELKÉSZÜLT, LAKOTT ÉPÜLETBE?
    Most kilóg a falból két szoba? Építészek, statikusok, dobjátok a pi…ba a diplomátokat. Rogán megoldotta helyettetek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  10. Ha a tengerentúlon élnék, nem hinném el, hogy hadsereg nélkül is lehet valaki Napóleon, Hitler vagy Sztálin vagy … A keleti nyitás nem megy, a nyugati zárás se. Mi folyik itt? Kollektív elmebaj? Indulnak a marhavagonok a stadionokba?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  11. Mióta a Rogán a Pasaréti Ferencesek Szilfa utcai helységében tartotta választási gyűlését és többször botránkoztattak ott meg politikus Szentbeszédekkel, nem járok többé ebbe a templomba – pedig szeretettel gondolok gyóntatómra, a néhai Teodóz és a tiszteletre méltó matematika tanár Menyhért-Menyus atyákra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  12. Ami az enyém a tied is, de a tiedhez semmi közöm!
    .
    Újmagyar-dakota közmondás

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  13. Kedves Tori ! (00,31)
    ˙
    MONOPOLKATOLICIZMUS
    ˙
    Hallod ! No te aztán jól kib@ol azokkal az “atyákkal”, ha mostantól nem abba a templomba mész, hanem egy másikba…
    Mert, mehetsz ugyan Riótól Katowicéig bármely, istenházának titulált díszes épületbe, a kisebb helyi specialitásoktól eltekintve, ugyanazt a hamis szellemet találod mindegyikben, mint az említett pasarétiben.
    Ugyan, mintha nem volna teljesen mindegy, hogy ez, vagy az az “atya” (páter) gyóntat meg, avagy ebben, vagy abban tempomban hallagatod meg a központi pátnes szerint összeállított szentbeszédet… Ott nincs vélemény, és pláne nincs hozzá, de méginkább beleszólás… Pláne az úgynevezett közönséges híveknek, azoknak aztán semiképp… No ne legyünk igazságtalanok, az anyókák azt azért bátran megmondhatják – amikor már mennek kifele az “istän hiriväl a tämplombú”, hogy “dä szépen bäszélt a plebános úr… Ja…”
    A kaolicizmust tehát nyugodtan nevezhetnénk akár monopolkatolicizmusnak is:
    Úgy tűnik , Te most csalódtál bennük először, de ne feledd, hogy voltak, akik ezt a csalódást ezrek, és milliók már sok-száz évekkel ez előtt is megélték és ezek közül – az “atyák” – többeket máglyán is megégettek, már csak azért, mert Ők – a mártírok – már akkor felismerték, hogy ez az egyház legkevésbé a hit, de annál inkább a hatalom világszervezete, mely a módszereit illetően az a tipikusan Jánusz arcú (maffia) redszer, ahol bizony “a cél szentesíti az eszközt”*, legyen az bármíly erekölcstelen, vagy bűnös eszköz…
    …És Magyarországon néhány esztendeje bizony ismét csak onnan fújják a passzátszelet.
    ˙
    *A jezsuiták jelszava.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  14. Akkor a Tóni is okirathamisítást követett el a vagyonnyilatkozatnál, mint Simon Gábor? Remélem Rubovszki úr ugyanolyan szigorral jár el , mint Simion és Mesterházi esetében, hogy megtudja a pénz eredetét. Ha nem így tesz, akkor az én szememben , csak egy rosszindulatú vénember, egy fidesz mameluk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  15. Nézzétek a szemét: egy hüllőé! Semmi érzelem. Ez mindent elmond. De ki látott már tollas hüllőt?
    Na befejezem, mert pár napja alázott meg ismét a kis hatalom, (sóhivatal), és lehet, hogy nem tudok disztingválni. Nézem az ATV-t és drukkolok, minél többen legyenek (mivel ma nem tudtam felutazni, mint 15-én), meg kell mutatnunk, hogy a demokraták is össze tudnak tartani. Legyen egy hetük, amikor minden nap féknyomos lesz a gatyájuk minimum.
    Ha nyernek újra, már előre kérek mindenkit, segítsen Mo-ról elmenni. Nem vagyok fiatal, de még azért…. takarítani tudok. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  16. Szerveranti úgy belegabalyodott az adóbevallásába, mint a vasorrú bába a mágneses viharban!
    A NAV pár napos karbantartása majd elvarrja a szálakat!
    És ilyenek kapnak még négy évet….én megadnám még a 20 évet is nekik, betonnal vagy anélkül!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  17. “Szerény, tisztelettudó fiatalembernek látszik messziről Rogán Antal, vagy, ahogyan néhány évvel ezelőtt nevezték: a „kis Rogán”. Olyannak, mint aki kettőig sem tud számolni.” Ki az a barom, aki így lát egy magasított sarkú cipőben púposkodó kis mitugrászt? Legföljebb a tokásan hervadozó Cecília celeb, akinek Rogán, (Habony nagy cimborája és Közel-keleti útitársa) volt az egyetlen kiugrási lehetősége!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  18. Az offshoros, visszaosztott pénzekből lehet így gazdagodni. Számolatlanul, a NAV által ellenőrizetlenül.
    Egyik napról a másikra 100 milliók repkednek a tulajdoni lapokra ingatlan formájában. És nem csak nála.
    Amúgy meg lehet hogy őt is a nagymamája dobta oldalba a több 100 millával. Mint Győzikét.
    Ugyanaz a kategória.Csak ez a gádzso még ahhoz is hülye, hogy ilyet kitaláljon. Vagy nem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  19. Tessenek megtanulni!
    .
    Lopni, csalni, hazudni csak a ZSIVÁNYOKNAK (álnéven FIDESz) lehet.
    Mindenki másnak TILOS!
    .
    Aki nem, TUDJA vagy nem AKARJA megtanulni, annak Vasárnap, nyitva lesz a magyar demokrácia utolsó négyzetmétere, a SZAVAZÓFÜLKE. :-)
    .
    Tessék választani!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Ismét kétharmada lett a Fidesznek 2014. április 12. szombat

A határon túlról a Fideszre szavaztak 2014. április 11. péntek

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos