Ronai and Ronai
AMERIKAI

Magyarország túszul ejtette magát 2014. április 7. hétfő 6:28 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(118)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Magyarország túszul ejtette magát

Budapest – 1998 óta nem szavaztak ilyen kevesen a Fideszre, mint 2014-ben, Orbán Viktor pártja most mégis a kétharmad küszöbén áll. Két körzet eredménye még mindig nem dőlt el, ezen múlhat a Fidesz elsöprő győzelmének aránya. Magyarország bevette a maszlagot, most van négy éve, hogy rágódjon rajta.

Hétfő hajnalban, az országos listákra leadott szavazatok 98,58 százalékos feldolgozottságánál a Fidesz-KDNP a szavazatok 44,29 százalékát szerezte meg, összesen 2.115.192 vokssal.

A második helyen a “kormányváltó erők” (MSZP-Együtt-DK-PM-MLP) álltak, a szavazatok 25,92 százalékával, összesen 1.237.729 vokssal. A Jobbik a szavazatok 20,49 százalékát szerezte meg (978.708 voks), míg az LMP-re 250.609-en szavaztak (5,25 százalék). Munkáspárt: 0,58% (27.539 voks), A haza nem eladó: 0,47% (22.508 szavazat).

A Fidesz-KDNP kétharmadán két körzet végeredménye változtathat.

A Fidesz kétharmados többsége részben Miskolcon dőlhet el, ahol a hajnali két órás adatok szerint, 98,58%-os feldolgozottság mellett fej fej mellett halad a kormányváltó erők (Dr. Varga László 31,72%), a Jobbik (Pakusza Zoltán 30,69%) és a Fidesz (Sebestyén László 30,58%) jelöltje.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2. választókörzetében az éjfél körüli órákban már vezetett az MSZP-s, a fideszes és a jobbikos jelölt is. Negyed kettőkor még Sebestyén állt a második helyen, kettőkor hajszállal vezet Pakusza.

A budapesti 15. számú választókerületben 98,68 százalékos feldolgozottságnál Kucsák László (Fidesz-KDNP) 21 szavazattal vezetett Kunhalmi Ágnes (MSZP-Együtt-DK-PM-MLP) előtt.

Nyolc fővárosi kerületben baloldali győzelem valószínű. Első helyen állt hétfő hajnalban a III. kerületben Kiss László, a IV. kerületben Kiss Péter, a VII. kerületben Oláh Lajos, a X. kerületben Burány Sándor, a XIII. kerületben Hiszékeny Dezső, a XIV. kerületben Tóth Csaba János, a XX. kerületben Hiller István és a XXI. kerületben Szabó Szabolcs.

Azzal, hogy az LMP bejutott a parlamentbe, és ha ebben a választókörzetben a Fidesz jelöltje nyer, akkor a 199 országgyűlési helyből 133 jut a Fidesz-KDNP-nek, amivel ismét kétharmados többségben lennének. Az MSZP-Együtt-DK-PM-MLP 37, a Jobbik 24 képviselőt delegálhatna a parlamentbe. Ha azonban valamelyik ellenzéki jelölt kapja a legtöbb szavazatot, előfordulhat lehet, hogy csak 132 mandátumuk lesz a kormánypártoknak. Igaz, a töredékszavazatok is befolyásolják majd a végeredményt, valamint számít még, hogy a szintén szoros budapesti körzetekben tudnak-e nyerni a kormányváltók jelöltjei.

A külképviseleteken leadott listás és egyéni szavazatokat és az átjelentkezők voksait csak később, legkorábban április 12-én összesítik. Mind a 106 egyéni választókerületben van ugyanis egy szavazókör, amelyben 6-án este nem bontották ki az urnát. Az ebben található helyi szavazatokhoz a választást követő hatodik napon keverik hozzá a külképviseletekről hazahozott voksokat és a másutt szavazó átjelentkezők szavazólapjait.

1998-ban 1,34 millióan szavaztak Orbánékra, 2002-ben 2,31 millióan, 2006-ban 2,27 millióan, 2010-ben 2,7 millióan, most várhatóan mintegy 2,1 millióan.

Az adatok azonban nem hasonlíthatók össze egy az egyben, mivel 2014-ben a honosított magyarok is leadtak 88 ezer szavazatot, amelynek 95 százaléka a Fideszt erősíti.

A levélben leadott listás szavazatok összesítése szerint (88,66 százalékos feldolgozottságnál, éjfél előtt) a FIDESZ-KDNP pártlistájára érkezett a szavazatok 94,43 százaléka. A Jobbik 2,49 százalékot, az MSZP-EGYÜTT-DK-PM-MLP 1,78 százalékot kapott.

Az országos pártlistákra levélben leadott összes érvényes szavazat: 33.769
A levélben szavazók névjegyzékében szereplő választópolgárok száma: 193.793
Érvényes szavazási iratok száma: 87.972.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.4/5 (21 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +19 ( 27 szavazatból)
Magyarország túszul ejtette magát, 4.4 out of 5 based on 21 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(118)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

118 Reader’s Comments

  1. kedves Observer
    én is szívesen tennék a szabadságunkért

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  2. Köszönet Bartus Lászlónak.
    Köszönet a cikkeiért, az abba ölt időért és energiáért, azért a szellemi kapacitásárt amit erre használ.
    Külön köszönet az internetes megjelenítésért és a fórum gondozásáért, ami – meggyőződésem – még több időt, energiát és elszántságot igényelt.
    Embertelenül sok volt, amit vállalt és véghezvitt.
    Boldogan maradok olvasója, ha lehet.
    Személyes véleményem, hogy Bartus úr – de mi itt mindannyian is – csak nyerünk azzal, ha a továbbiakban nem a napi adminisztrációra, egy szűk kör szórakozásának biztosítására pazarolja energiáit, hanem elmélyülhet, alkothat
    Jó egészséget és sok sikert kívánok hozzá.
    Ugyanakkor szeretettel bűcsűzom mindenkitől, élmény volt a hozzászólásokat, a rengeteg, eltérő, személyes dimenzió megjelenését is olvasni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (37 szavazatból)
  3. Negatívozzál csak.
    Idióta.
    ( Bárki is vagy )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -10 (28 szavazatból)
  4. Ego: értenék, ha nem akarnám elkerülni, hogy olyat ígérgetek, lebegtetek, amire még nem szántam el magam.
    (Késő.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  5. Nem értek egyet Bartus úrral.mikor ezt írja: “akik az ellenzéki pártok hívei, nagy szeretettel az ellenzéki pártokhoz tanácsoljuk. Pártjaik bejutottak a parlamentbe, megkapják az ezért járó költségvetési támogatást, mostantól az ő feladatuk az, hogy híveik tájékoztatási igényeit kielégítsék, és a kommentelés lehetőségével őket szórakoztassák.”
    Én speciel nem vagyok senkinek sem a híve, nem is akarok senkit szórakoztatni. Viszont igenis híve vagyok a véleménynyilvánítás szabadságának, aminek ez a fórum nyújtott – talán utolsóként- teret. Ezt is megszüntetni nem hiszem, hogy szerencsés.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  6. Még búcsúzás helyett két dolog.
    Fidesz+Jobbik= ~80%
    Orbán beszéde a 06:00-06:16 percig, ha el nem tünteti az ATV.
    http://www.atv.hu/videok/video-20140406-orban-viktor-beszede
    Lefordítom az ellenzéknek, hátha nem vették észre, bár ezt kétlem: „Ti hülyék belesétáltatok a csapdámba.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  7. Lényegremagyar!

    Nagyon hálásan köszönök itt mindenkinek minden okos gondolatot! Többen is vannak! De számomra is kiemelkedik Bartus László, Öreg Titán és Eagle. Eagle, őszintén sajnálom, hogy nem tanulhatok többet Öntől is (már elköszönt)! Régóta tervezem, de Önöknek köszönhetem a döntő érveket a kivándorlásom végett (jó messzire!)!
    Régi sejtéseimet igazolták! Eagle! Kérdezte: miért tűri az EU ezt? Talán német és vatikáni érdekek, a “hagyományosak”?… Aztán meg “látszat-sajnálkoznak”!:

    http://nepszava.hu/cikk/1016440-a-magyar-szelsojobb-eloretorese-aggasztja-a-nyugatot

    Külpolitikai hibák Orbántól? Sejtem mik… Engem már kevésbé érintsen!… Eagle jóslata (is) be fog következni!…
    “Jóváhagyandó” forradalom majd-majd az EU-tól?
    Ha majd az elnyomottak már nem “nem akarnak”, hanem már nem tudnak (!) a megszokott módon élni, mint én, aki elmegy! Tényleg “hülyék” országa! Attól, hogy ide születtem, lélekben nem tudok mindezzel azonosulni és most már keresem Istent, Aki a nemzetek felett áll (ha nehéz lesz megszokni a máshogyan idegen országot…)…
    Minden jót Mindenkinek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  8. Tiszteletben tartom az AN döntését, hogy a jövőben nem kíván teret adni az itt folyó nyavalygásnak. Egyúttal köszönet illeti Bartus Lászlót, hogy sok esetben az amerikai és a magyar időeltolódás miatt az egészségét is kockáztatva küzdött, dolgozott, tisztességgel, lelkiismerettel azért, hogy segítsen fényt gyújtani a magyarok szellemi sötétségében. Le a kalappal, ez az ember valóban mindent megtett, sőt, annál sokkal többet. Az igazság az, hogy sokszor féltettem önmaga túlhajszolása miatt. Ezért is helyes döntés, hogy ezt a fajta karitatív tevékenységét befejezi. Ha valaki, akkor ő megérdemli, hogy végre neki is lehessen egy normális életvitele, családja, szabadideje, hogy úgy élhessen, ahogy Ámerikában ez egy normális embernek kijár.
    .
    Azoktól búcsúzom, akikkel a jövőben nem futunk többé össze a világhálón. Sokan tudják itt rólam, hogy én tavaly kivándoroltam Magyarországról, hazátlan lettem, és átmenetileg itt az AN-en találtam hazára. Sajnos, most innen is költöznöm kell, de jó szívvel és köszönettel fogok visszaemlékezni az itteni fogadtatásomra, az emberi értelem, tisztesség, kitartás és következetesség megnyilvánulásaira. Aki ezután is kíváncsi lesz a gondolataimra az a továbbiakban ugyanezen az Öreg Titán néven megtalál a facebookon és a Kanadai Magyar Hírlap kommentelői között is.
    .
    A mo-i politkai fejleményekhez egy utolsó kommentem: Mesterházy, Gyurcsány és Bajnai ismét HAZUDTAK a választóiknak. Elhitették velük, hogy helyesen teszik, ha résztvesznek a választáson és hogy VAN ESÉLY ily módon Orbán leváltására. Ha nem hazudtak, csak szimplán rosszl mérték fel a helyzetet, akkor azért, ha pedig hazudtak, akkor azért ideje lenne VÉGLEG TÁVOZNIUK A KÖZÉLETBŐL. Ma már ott tartunk, hogy bármi is jobb annál, minthogy még mindig hülyítik a társadalom egy jelentős csoportját. Eddigi politikai tevékenységük egyetlen kézzelfogható eredménye 2x egymás után Orbán Viktor kétharmados hatalomra segítése. Ha ezek az emberek még ezek után sem hajlandóak levonni a helyes következtetést a saját helyüket illetően, akkor az már szánalmas rájuk nézve is, de a követőiket illetően úgyszintén. Az pedig az abszolút minimum lenne, hogy a parlamenti mandátumukról mondjanak le, és ezzel legalább azt igazolják, hogy nem a 4 évi parlamenti melegedő érdekében vezették félre a buta, naiv demokratákat. Fodor Gábor megtarthatja a mandátumát, mert őróla épeszű ember nem is gondolhatta, hogy nem pusztán a parlamenti helyért és jó jövedelemért szállt be a buliba. Ha így sikerült bejutnia, megérdemli, hogy felvehesse a havi apanázsát.
    .
    A magyarok és Magyarország ezzel bezárták magukat a Sötétség Birodalmába jó időre. Nincs bennem semmilyen együttérzés senkivel. Megérdemlik a sorsukat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (30 szavazatból)
  9. Esetleg még abban bízhatunk, hogy látványosan és teljesen bekattan. Majd, ha Brüsszelben ő is a cipőjével veri a pulpitust….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (17 szavazatból)
  10. Bár én már régen nem kommentelek, sajnálom…
    Sziasztok!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  11. Nagyon rossz a bucsu! Nem szertem, ahogy latom sokan nem akarnak bucsuzni egymastol – en sem! Volt remenyem Gyurcsanyban, amikor lattam es olvastam hogy ki mert allni az utcan, tereken egyedul az emberek ele, de nagyot koppantam amikor osszeallt az un. kormanyvaltokkal.
    Szeretnem ha osszejonne valami tomorules, ahol nem sirankozna senki hanem uj es hasznalhato radakalisabb megvalositast dolgozhatnank ki.
    Nem szivesen bucsuznek el Eageltol, akinek minden cikket olvastam, Gonoszkanak most ugy latom jo otletei lettek, nem tudom most felsorolni mindenki nevet, de kerem Bartus Laszlot, hogy adjon valami tanacsot hogyan alakithatnank ki ezt az uj szovetseget.
    Szeretnem megkoszonn eddigi munkajat, sokszor feltettem harcos kiallasa miatt.

    Meg valami: nagy kerdes hogy mire eskudnek fel az un. ellenzekiek? Na erre kivancsi vagyok. Talan a Bibliara? A magyar Zaszlora? De ha az orbani fideszs takolmanyra, akkor hallani sem akarok egyikuk nevurol sem!
    Tehat: NE INTSUNK BUCSUT EGYMASNAK, talaljunk megoldast a tovabbi osszetartasra, meg elerhetun valamit!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  12. Gonoszka (2014. április 7. hétfő 13:22)
    Szerintem nem kellett volna. Értem a könnyebbenek látszó megoldásod előnyeit, de amíg nem tanulunk meg bánni és elbánni vele, mindig lesz egy újabb. És el tudod képzelni a másnaptól kezdődő vendettát?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  13. Sarah (2014. április 7. hétfő 13:38)
    :-)))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  14. Az elmúlt 24 évben sohasem az ellenzék “győzte” le a kormánypártot, hanem az adott hatalom a szűk lehetőségek között kénytelen volt meghozni bizonyos megszorításokat… és mindig ezt szavaztak le az emberek (választók)
    Naiv dolog azt hinni hogy ezután nem így lesz….!!
    Lehet “idegből” szidni a baloldalt de értelmetlen….
    Csalódni nem csalódtam, mert nem voltak illúzióim…!
    Itt “világnézetek” csaptak össze… és látjuk az eredményt…! Az idő, és a történelmi távlat fog választ adni ennek a kurzusnak a ténykedésére…
    De azt se felejtsétek el: ” HA EGY VÁLASZTÁSNAK KOMOLY TÉTJE LENNE, NEM BÍZNÁK AZ EMBEREKRE”
    Soha ne felejtsétek el: Ennek az egész úgymond “politikának” igen nagy része MŰBALHÉ ám… ami arról próbálja elterelni a figyelmet a világban igen sok dolgot NEM IS LEHET MEGOLDANI….(!!!!!!!!)

    Egyébként pedig…? Induljon el mindenki egy politikán túli világ felé…És próbáljon megvilágosodni ” A VILÁGOT NEM TUDOM, NEM TUDJUK MEGVÁLTANI”

    ÉS AZ ÉLET NAGYON RÖVID ÁM….!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  15. Ego, én mindent el tudok képzelni. DDD

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  16. http://andrassew.blogspot.hu/2014/04/megerdemled.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  17. Döbbenetes,hogy Magyarországon 2.115.192.idiota,hazaáruló szavazó van.
    Ismét szégyelem magamat,amiért magyar vagyok,országnk sorsa megpecsételődött.
    Beata komentelö társammal értekegyet,aikor azt irja “Volt reményem Gyurcsányba.” Nekem is volt és döbbenettel vettem tudomásul döntését,amikor beállt a megélhetési politikusok sorába.Ez nagy hiba volt.Nem csodálkoznék,ha most a bukás főokaaként öt jelölnék meg az MSZP-sek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (14 szavazatból)
  18. Kedves BL!
    Köszönjük szépen az eddigieket is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  19. Köszönjük,Bartus László!
    /
    Most,hogy vége,álljon itt az “Abbey Road” utolsó három sora
    And in the end
    The love you take
    Is equal to the love you make.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  20. A “kormányváltó” összefogás saját elveinek az áldozata. Aki leül sakkozni és a szabályok várhatóan megváltoznak a ketrecharc szabályainak megfelelően, nem szabad felvenni azt a kesztyűt

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  21. Admin!
    .
    Annak a kommentezőnek, aki kéri az e-mail címemet, kérem, szíveskedjék megadni.
    Köszönettel: oldster
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  22. Admin
    Csatlakozom oldster kéréséhez. Köszönöm.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  23. Nem láttam a hírt, hogy vége a kommenteléseknek. Ha így van, én is köszönöm az AN-nek, s még egyszer Bartus Lászlónak az eddigieket, s ha kommentek nélkül is, de remélem, továbbra is olvashatjuk a lapot.
    .
    Szeretném, ha a kommentelõk szellemi köre tovább élne. Hozzájárulok tehát, hogy címemet az AN/Bartus László átadja azoknak, akik velem is megosztanák gondolataikat a jövõben, mert én is szívesen olvastam a hsz-kat. Ha ez csak úgy lehetséges, hogy én küldjek egy listát a kommentelõkrõl, akik címemet megkaphatják, akkor azt milyen címre küldhetem (ami egyébként gyakorlatilag mindenkit tartalmazhat a kommentelõk közül) ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  24. A commentelés megszüntetése újabb bizonyítéka az Amerikai Népszava hitelességének. Azt is üdvözlöm, hogy ezentúl nem fognak tudósítani ebben a mértékben Magyarországról. Sok sok tisztelet van bennem az itt tapasztalt tisztánlátás és egyenes beszéd iránt.
    -
    Van bennem szomorúság is. De az majd megvigasztalódik, azt majd a megértés megvigasztalja.
    -
    Mindenkinek üdv. Zsuzsa

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  25. Az ország amortizációja folyik tovább.

    Orbán után egyszer jön a Jobbik, azután a katarzis, és a romokon idővel talán lehetőség nyílik egy új, jobb országot teremteni. Lehet persze, hogy azt már sokunk nem – vagy nem ebben az országban éri meg.

    Ha a magyarnak egyszer Mohács kell: hát, újra-és újra megkapja.

    Csáó.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  26. bumburi (2014. április 7. hétfő 18:00)
    Csatlakozom hozzád és oldsterhez, de biztonsági okokból a következőt javaslom (ha Laci vállalja):
    Aki személyes e-mail kapcsolatot keres valakivel, az
    (1) küldjön Bartus Lacinak egy kérést az itteni nevével és címéről, megadva, hogy kivel akar kapcsolatba lépni
    (2) Laci egyszerűen továbbítja a kérést a keresettnek
    (3) a keresett — ha akarja — felveszi a kapcsolatot a keresővel.
    Nem kéne fűnek-fának megadatni a címeteket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  27. Az én címem is megadható a régi kommentelőknek, aki fel akarja velem venni a kapcsolatot.
    Elképzelhetőnek tartom, hogy némely, fontos cikknél lehető lesz a kommentelés.
    A röhögés mellett azért retteghet is, aki “jól” olvassa! DDD

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  28. Ego
    Igazad van.
    Ráadásul el sem várhatjuk ezt a megterhelő postázást.
    Az utolsó mondatod megfontolásra késztet. Köszi

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  29. Betyár urai így nevelték,
    Nem rúg vissza, csak búsan átkoz
    S ki egyszer rugott a magyarba,
    Szinte kedvet kap a rugáshoz.
    *
    Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
    Fejét, jussát, szívét kobozzák
    S ha néhányan nem kiáltoznánk,
    Azt se tudná, hogy őt pofozzák.
    *
    Csak a Csodák-Ura meglátná
    Végre ezt a szánalmas népet,Betyár urai így nevelték,
    Nem rúg vissza, csak búsan átkoz
    S ki egyszer rugott a magyarba,
    Szinte kedvet kap a rugáshoz.
    *
    Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
    Fejét, jussát, szívét kobozzák
    S ha néhányan nem kiáltoznánk,
    Azt se tudná, hogy őt pofozzák.
    *
    Csak a Csodák-Ura meglátná
    Végre ezt a szánalmas népet,
    Adna neki csak egy dárdányi,
    Úri, kis kíméletlenséget.
    *
    Hogy néhány maradt sereghajtó
    Törötten, fogyva azt ne vallja:
    Ezért a népért ugyis is mindegy,
    Ebsorsot akar, hát – akarja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  30. Most mit írjak? Megértem Bartus Lacit, és köszönöm neki azt, hogy eddig lehetőséget teremtett “látni”, szabadon írni, és olvasni őt és másokat. Nagyon sokat lehetett tanulni az itt olvasottakból.
    Rosszul esik, hogy nem lesz hol összejönni, két szót írni, vagy csak hallgatni a sarokban és figyelni másokat. Akik hozzám hasonlóan gondolkoznak.
    Laci, köszönöm!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  31. Amúgy kedves Bartus László, ha az a könyv megjelenik előre tudni szeretnék róla, gondolom a többiek is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  32. bumburi (2014. április 7. hétfő 19:03)
    Elsősorban nem a megterhelő postázás miatt, hanem mert nem biztos, hogy barát érdeklődik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  33. Én is bojkottáltam.
    Valóban jó érzés, még ha semmit sem ér a közösség számára.
    Az eredmény várható volt, abban tévedtem, hogy az LMP mégis bejutott.
    Most kíváncsian várom, hogyan világosulnak meg egyre többen, hogy mit kellett volna csinálni (nem most – már régen).
    Ez ennyi volt.
    Valóban nem sok értelme van, hogy itt keseregjünk vagy éppen vádaskodjunk, hogy ki volt a hibás, ki mit mondott meg előre, stb.
     
    Én is megköszönöm kellő tisztelettel Bartus úrnak az eddig biztosított lehetőséget és különösen a megvilágító erejű írásait, melyekre ezután is számítok.
     
    Na de azért, barátaim, most meg valamiféle társközvetítőnek nézitek szegényt?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  34. Egó
    Értettelek.Nem akartam máshogy fogalmazni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  35. Kedves Bartus László! Köszönöm eddigi írásait. Segített tisztán látni. Mindig tisztességesen, becsületesen. Köszönöm minden fáradozását.
    Sajnálom, hogy megszünteti a hozzászólások lehetőségét.
    Kommentelő társaimnak köszönöm a sok-sok hozzászólást, sajnálom, hogy többet nem olvashatom.
    Jó volt köztetek lenni, itt közösség jött létre.
    Sziasztok!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  36. Ego, csatlakozom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  37. Ego, mai 18:29-es hozzászólásodhoz csatlakozom. (Elnézést, ezt oda kellett volna írnom.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  38. Üdv az olvtársaknak. Javaslom a facebookot a további kapcsolattartásra, kommunikációra. Létrehozhatunk ott akár zárt, akár nyílt csoportot is ebből a célból. Engem ott könnyű megtalálni. A magam részéről az AN után a facebookot tartom a legbiztonságosabbnak. A Kanadai Magyar Hírlapon marad a kommentelés, ott is összefuthatunk a jövőben.
    Mindent köszönünk, Laci! Ha New Yorkban járok, megihatunk majd egy kávét vagy sört :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  39. Normälis esetben nem iszom. Most hoztam pár sört magamnak Magyarország temetésére. Jól döntöttem, hogy emigráltam. Sok hála és köszönet az AN-nek tulajdonképpen Bartus Lacinak, hogy ébren tartotta bennem a demokrácia és az emberi jogok iránti elkötelezettségemet. Azt hiszem, ennyi elég. Isten veled Magyarország, Isten veletek komment-társaim.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  40. Az a véleményem, hogy “annak idején” már az “én időmben is” (43 éves jogász vagyok) erőnek erejével kiszorították az un. “ballib megmondó értelmiségiek”, azokat a tehetséges, több nyelven beszélő, elkötelezett fiatalokat akik, ténylegesen akartak, tudtak volna tenni Magyarországért, a magyar népért…, ma is ezt teszik, ‘ezerrel’… undorító…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  41. Mindenki befejezi. AN, Csillag Ádám, Oktpol café……
    Valahol máshol szeretném megérni ennek az országnak a temetését.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  42. Öreg Titán: hogy talállak meg a Facebookon?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  43. Sarah
    Szerintem Öreg Titánként.
    Én néztem, de nem biztos hogy Ő az.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  44. HÖLGYEIM, URAIM, FIGYELJÉK A BLOGSZIGETEN EMILKÉT ÉS A NOLBLOGON CSOKIFALATOT. VALAMIBEN TÖRI A FEJÉT. LEHET HOGY 2-3 HÉT IS BELETELIK DE CSAK TÖRI A FEJÉT.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  45. piréz partizán

    Kedves AN és Olvasók, ez az első és – úgy tűnik – utolsó hsz-m. Amíg m.o.-n éltem, csütörtöktől csütörtökig, és péntektől péntekig éltem (narancs + ÉS). Mióta emigráltam Bartustól Bartusig, és Parától Paráig. Most meg kel tanulnom magamtól magamért. Köszönöm mindannyiótoknak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  46. Kedves Piréz Partizán, mivel ön nem kommentelt, Önnek semmi nem változik, Para, Buják elvtárs és az én cikkeim ugyanúgy megjelennek itt minden héten. Köszönöm megtisztelő figyelmét. BL

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  47. Admin!
    .
    Megismétlem.
    Annak a kommentezőnek, aki kéri az e-mail címemet, kérem, szíveskedjék – feltétel nélkül – megadni.
    Köszönettel: oldster

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  48. Viszonylag kevésszer szóltam hozzá, de mindig szívesen olvastam ezt a magyar nyelvű újságot, legfőképpen színvonalas publicisztikái miatt. Köszönet érte a Szerkesztőnek és Munkatársainak. Mindenkinek a legjobbakat kívánom: zoltan138

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  49. Kedves Laci! köszönöm azt a sok lelki támogatást, amit a fasiszta rezsimről szóló elemzéseiddel kaptam, nekem ezek az írások sokat jelentettek és jelentenek ma is, és gondolom a későbbiekben is. Örülök, hogy olvashattam, sok szeretettel üdvözöllek, teljes megértéssel : )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  50. Kedves Bartus László!
    Köszönöm, hogy itt lehettem, olvashattam, a kommentjeit, cikkeit.
    Mivel nincs infóm, miként tarthatnám a kapcsolatot az AN-en hozzászóló társaimmal, kiadható az e-mail címem nekik.
    Mindenkinek jó egészséget kívánok, és nem feladni!
    rupcsi

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos