Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán civiljei csontig benyaltak a Kedves Vezetőnek 2014. március 19. szerda 12:19 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(11)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán civiljei csontig benyaltak a Kedves Vezetőnek

Budapest – Nemzeti, társadalmi szerződést akar átadni Orbán Viktornak a CÖF. A dokumentum szerint az emberek nagy többsége kéri a Fidesz–KDNP 2010-ben megfogalmazott programjának folytatását.

A Fidesz, többségében egykori megbízható káderekből verbuválódott, magát civil szervezetnek mondó tagozata arra biztatja Orbánt, hogy folytassa, amit elkezdett: Magyarország leszakadását és elszigetelését, a reménytelenség és a kilátástalanság politikáját. Vesse az országot az Örök és Megbonthatatlan Nagy Orosz Medve öl(le)ő karjaiba.

A Békemenet keretében nemzeti, társadalmi szerződést kíván átnyújtani Orbán Viktornak a Civil Összefogás Fórum (CÖF) – közölte Csizmadia László. Az egykor szebb napokat Csizmadia és társai víziója szerint az emberek nagy többsége kéri a Fidesz–KDNP 2010-ben megfogalmazott programjának folytatását. Elmondta azt is: a március 29-ére meghirdetett Békemenet a budapesti Kossuth Lajos térről indul, majd a menetelők csatlakoznak a Fidesz–KDNP kampányzáró nagygyűléséhez a Hősök terén.

Úgy fogalmazott: minden hazafit várnak a rendezvényre, annak érdekében, hogy közel egymillióan támasszák alá azt a jelképes hidat, amely az embereket elválasztó árkon átvezet.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (8 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +10 ( 12 szavazatból)
Orbán civiljei csontig benyaltak a Kedves Vezetőnek, 5.0 out of 5 based on 8 ratings

Címkék:, , , , , , ,

  • Hozzászólások(11)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

11 Reader’s Comments

  1. Mit folytasson a kormány? Nem is volt programjuk!
    Biankó csekket adott a sok marha rájuk szavazó, mert álmában nem merte volna gondolni senki, hogy így eltapossák az embereket, és az oligarcháik zsebét tömik majd, a tőlünk elvett Ft-okból!
    Csizmadia szerint ez politika?
    Szerintem meg köztörvényes bűnöző banda kaparintotta meg az ország kasszáját, amit azóta is módszeresen fosztogat!
    Nem elég a tőlünk kizsigerelt pénz, ráadásul hitelt hitelre halmoznak, még most,a kormányzásuk utolsó heteiben is!
    Az országot ők tették qrva országgá végérvényesen, mert a kormány és környezete tele van prostituálódott haszonlesővel, és ennek megfelelően megy a kommunikáció is!
    Szégyelljék magukat, hogy ilyen aljas hazugsággal akarják magukhoz édesgetni a buta tanulatlan embereket, hogy aztán megalázva, kizsigerelve magukra hagyják őket!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (33 szavazatból)
  2. azt a jelképes hidat, amely az embereket elválasztó árkon átvezet
    Azt a jelképes hidat, amely alá a jó esetben egymillió eltemetné a másik kilencmilliót.
    Élve.
    A szeretet nevében.
    Orbán Viktor über alles.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (31 szavazatból)
  3. Mert nagyon megéri, akkor is ha nem finom!
    És ez megint csak a jéghegy csúcsa, mert ami nem látható az nem látható.
    De a léket az szokta okozni, ami nem látható a nagy sebességben.

    http://index.hu/belfold/budapest/2014/03/19/kocsma_lesz_a_parkszinpadbol/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  4. Vonulnak mint Rakosi, Kadar eraban es eltetik a vezert

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  5. És még mondja valaki, hogy ez a Kertész Ákos nem egy vátesz!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  6. Miazhogy a CÖFisták csontig benyaltak a Kedves Vezetőjüknek de egy Obesovszki Díjat is megérdemelnének ezért a sok békeharcért amit a klerikális imperialista brüsszelista fenevad ellen folyton folyvást folytatnak .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  7. Engem speciel földönfutóvá tettek. Ezt tovább már nem tudják fokozni, tehát nyugodtan folytathatják a programjukat. Csizmadia úrnak pedig azt kívánom, hogy éljen százhúsz évig 0. (Nulladik) Viktor országában. De most mindjárt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  8. Csak csontig? Én a legutóbbi megszólalásainál sokuknak már a nyelvük hegyét is a szájában láttam, a bayerét, a bencsikét meg a csizmadiáét már a rajzolat alapján be is azonosítottam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  9. Csak nem elhívnak(utaztatnak)800 ezer lengyel” testvért”, hogy egymillióan legyenek?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  10. Bekemenet a haza kirablasanak folytatasaert es nyomorba dönteseert, 3xbovli megörzesert, kedves vezetö es orszag elszigetleseert. Hajra Magyarorszag! A haromezer milliardos AFA-csalasbol tellik menetelesre is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  11. Itt tőlünk nem messze egy festői domboldalban, a Bückebergen gyűltek össze évente Adolf Hitler békemenetelői a harmincas években, alkalmanként egy millió ember, akiknek a Führer személyesen mondott beszédet. Miatta építettek Tündern kisvárosnak egy komoly pályaudvart. (Mondom pályaudvart, nem stadiont.) Olyankor Hameln lakosságának az ablakokból és az erkélyről kellett lelkesen üdvözölni a városon átvonuló kancellárt, erre az önkormányzat rendeletben kötelezte őket. Mindezek ellenére ki merem jelenteni, hogy a nácizmus embertelen marhaság és Adolf Hitler nem volt rendes ember. (Talán sőt!) Hát ennyit a békemenetelők egy milliós hülyeségéről, némileg történelmi léptékbe ágyazva. Többek között ajánlom a következő oldalt áttanulmányozásra: http://www.google.de/imgres?imgurl=http://www.gelderblom-hameln.de/bueckeberg/festtag/images/02wegdurchsvolk.jpg&imgrefurl=http://www.gelderblom-hameln.de/bueckeberg/festtag/hauptprogramm.html&h=225&w=350&tbnid=PIqto3s1Nx7cAM:&tbnh=90&tbnw=140&zoom=1&usg=__nbpNymnwzNARHpUIFjbXyYDg0ao=&docid=1MQnYIjP6NiSsM&sa=X&ei=ZugpU8SlAYHStAblhICQDg&ved=0CEUQ9QEwAw&dur=506

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Orbán barátja továbbra is bajban 2014. március 22. szombat

Gyurcsány: a miniszterelnök snassz, ciki 2014. március 21. péntek

Mesterházy harmadszor is nekifut 2014. március 20. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos