Ronai and Ronai
AMERIKAI

A hazugok: “Biztos, hogy lesz Kormányváltás” 2014. március 6. csütörtök 21:37 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(34)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A hazugok: "Biztos, hogy lesz Kormányváltás"

Budapest –Nem bolondultunk meg, és a memóriánk sem romlik a szükségesnél jobban. Emlékszünk még, hogy egy másik cikkünkben a közvélemény-kutatók számításai  alapján kétharmados Fidesz-győzelemről írtunk. Most sem mondunk mást, csak azt: szegény embert még az ág is húzza. Most már nem is beszélnek rendszerváltásról, az Orbán-rendszer megdöntéséről, csak kormányváltásról. Az sem lesz, de eddig azt hazudták, hogy a rendszert akarják megdönteni. Aki ezekre szavaz, az a megélhetési hazudozást támogatja.

Különösen igaz ez akkor, ha nem csupán pénze nincs a szegény embernek, de sütnivalóban sem bővelkedik. A baloldali ellenzék pártjai ugyanis napra pontosan egy hónappal a választás előtt jelentették be, hogy az eddigi összefogás hívószót kormányváltásra cserélik. Ez az arc lesz a végső?

Új szakaszába lép az MSZP, az Együtt, a Demokratikus Koalíció, a Párbeszéd Magyarországért és a Magyar Liberális Párt kampánya – közölték az együttműködésben részt vevő pártok csütörtöki közleményükben, hangsúlyozva: nem a név, hanem a kampány üzenete változik.

Szerintük az Orbán Viktor leváltását akarók már tudják, hogy létrejött “a demokratikus ellenzéki erők szövetsége, a választók által összefogásnak elnevezett koalíció”. Mostantól Mesterházy Attila miniszterelnök-jelölti kampánya és a 106 egyéni képviselőjelölt kampánya a már korábban kialakított stratégiát követve a “kormányváltás esélyét” fogja hangsúlyozni – olvasható a közleményben.

Nem a név változik tehát – hiszen eddig sem volt neve a pártszövetségnek, csak a – szerintük – választóktól kapott elnevezés volt az összefogás, hanem a kampány. Ez is egy hazugság, mert ezzel a lehetetlen névvel ők nevezték el saját magukat.

Szerintük, miiután a választóknak április 6-án többtucatnyi párt között kell majd megtalálniuk az öt párt közös listáját a szavazólapon, ezért mindent elkövetnek, hogy ez ne okozzon nehézséget azoknak, akik rájuk akarnak voksolni. Ez arra lesz jó, hogy aki mégis szavazni akar, megtalálhassa őket, nehogy még véletlenül is erre a tehetségtelen és hazug társaságra szavazzon.

Információink szerint a “baloldali összefogás” a választásokig szavazólapmintákat küld ki a háztartásokba, és plakátjain, rendezvényein is hangsúlyozni fogja, hogy közös listája a szavazólap végén lesz megtalálható. Mi azt javasoljuk, hogy akkor a szavazólap végét kerülje el mindenki. (Az országos listát állító pártok száma várhatóan hétfőn dől el véglegesen, ekkortól lehet megtudni, hogy hányas sorszámmal szerepelnek a szavazólapon. A sorrendet azonban már kisorsolták: a pártok közül az MSZP-Együtt-DK-PM-MLP az utolsó előtti helyet kapta, az lenne helyes, ha nagyjából ott is végeznének.)

Szerdán a mandiner.hu számolt be arról – egy blogon közzétett plakát alapján —, hogy az “Összefogás” nevét “Kormányváltásra” változtathatják. Az “Összefogás” is egy tragikusan rossz név volt, de a “Kormányváltás” végképp az. Az együttműködésben részt vevő pártok Facebook-oldalán is lecserélték a március 15-ei közös rendezvényüket hirdető képeket, ezekről is eltűnt az “Összefogás 2014″ kifejezés. Vajon, ki találta ki az elsőt, menesztették-e, és ki találta ki az elsőnél is rosszabb másodikat?

Fodor Gábor az MTV Ma reggel című műsorában azt mondta: módosítják az Összefogás nevet. Ezt arra a felvetésre közölte, hogy a szavazólapon az Együtt 2014 és az Összefogás Párt is megelőzi a baloldali összefogást, az elnevezések hasonlósága pedig megtévesztheti a választókat.

Márpedig az, fontos lenne, hogy a Fodorhoz és társaihoz hasonló megélhetési hazudozókat megkülönböztessék mindenkitől, nehogy még véletlenül is ezekre szavazzon bárki.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.1/5 (42 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -25 ( 73 szavazatból)
A hazugok: "Biztos, hogy lesz Kormányváltás", 3.1 out of 5 based on 42 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(34)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

34 Reader’s Comments

  1. Engem, speciel nem tevesztenek meg…
    A hatalom es annak ellenzeke valojaban egykutya!
    Mert peldaul nem kormanyt kell valtani, hanem rendszert kell helyreallitani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (43 szavazatból)
  2. Ezek egyszerűen idióták.

    Eddig sem volt sok esélyük a korruptságuk, rövidlátásuk, gyávaságuk, egymásra acsargásuk, ötlettelenségük és folytonos hazudozásaik miatt. Erre pont a finisben változtatnak a hívószón, amivel az egyszeri támogatójuk eddig azonosította őket. Ráadásul ebből már a napnál világosabb, hogy stratégiájuk nincs, taktikailag pedig a fidesz tematizálásának követő emberfogását játsszák, azt is legalább 2 ütemmel lemaradva.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -6 (48 szavazatból)
  3. Ezek ezt a rabló, maffia bűnöző fidess bandát sem tudják leváltani. Ez a mostani rezsim, lerabolta a szegények pénzét, megalázta az embereket, elvette a jogaikat, tönkretette az országot. A fidessnek 0 % on kéne állnia.
    Ezeket a szarházi, korrrupt gazembereket fidessesseket sem tudják leváltani akkor senkit sem.
    Bár a népnek kéne felakasztani a rabló korrup bünöző fidessnyikeket a Kossuth téren, az is igaz. Amilyen a nép, olyan az ellenzéke, meg a kormánya.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (56 szavazatból)
  4. Igen, késő, idióták, már többször elszúrták, stb. DE meg kell próbálni! (Lottón is csak az nyer, aki legalább szelvényt vesz.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (43 szavazatból)
  5. Ami megtéveszti a választókat az az, hogy kormányváltást mondanak, pedig rendszerváltást kellene.
    De gyávák még ahhoz is, hogy kimondják a valóságot.
    Vagy pedig valóban csak kormányváltást akarnak, és csak bele akarnak ülni a kész diktatúrába???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (35 szavazatból)
  6. Idióták!
    Pojácák!
    Hazaárulók!
    Hazugok!
    Kimondták hogy diktatúra van!
    Hagyták az alkotmányt lecserélni egy mezei NER-re, most meg kormányváltásról beszélnek csak?
    És a rendszer, az marad? Vagy nekik is az az érdekük, hogy diktatúrában nyögjön az ország?Megalázva, és kiszolgáltatva a választást nyerőnek? Ebből a szempontból teljesen mindegy, hogy ki nyer!
    A nyakunkon maradnak a rajtunk élősködők,és nem lehet majd ellenük tenni semmit?
    Mit akarnak? Ukrajnát?
    Jobb ha tudják, hogy itt sokkal súlyosabb lesz a helyzet! Mert az övéik fognak ellenük fordulni, és mindegy melyik “kormányváltó” pártról van szó!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (60 szavazatból)
  7. Szánalom ez az egész úgy, ahogy van.
    .
    Ezek sohasem akartak nyerni, legfeljebb kibekkelni a választásokat olcsón – hogy maradjon pénz a “baloldali” arisztokrácia nagyvonalú fenntartására a következő négy évre is. Az “Összefogás” alias “Kormányváltás” a magyar baloldal Gerébje, árulója. Mindenüket el kell venni, mert meglopták a választóikat – a lopott pénzek pedig titkos számlákon pihennek (lásd Simon ügy). Ezek nem jobbak Orbán maffiájánál.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (46 szavazatból)
  8. Erről egy -a pilótaéletben- mindennaposnak számító dolog jut az eszembe :
    Megesik ugyebár , hogy az ember kényszerleszáll valahová , pl. egy szántóba vagy faluszélére , bárhová ahol van elegendő hely és a fák sem lógnak bele a leszálló siklópályába.( Vitorlázó gépről van szó )
    Mikor az ember kinézi magának azt a zsebkendőnyi területet , gondolatban felépít köré egy iskolakört , behelyezkedik és megkezdi a leszállást , akkor már nem szabad rajta semmit módosítani. Még akkor sem , ha a behelyezkedés közben észreveszünk odébb egy sokkal jobb területet.
    A leszállás eldöntése és megkezdése utáni módosítás BIZTOS géptörést jelent !!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (27 szavazatból)
  9. Nehez ugy mivel mindenki saros de nem kicsit , aztan fell kell allitani egydobogot es az elso helyre felallitani a felcsuti tolvaj uninteligens nagyhangu haracsolo kozpent imado tetut ! Aztan onnan lehet is vinni bilincsbe a 2000 milliardjabol pedig el lehet kezdeni rendberakni az egeszsegugyet !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (27 szavazatból)
  10. ez most csak érintőleges, de jót röhögtem rajta – miközben a politikai vonatkozása k.rvára siralmas…
    http://hircsarda.blog.hu/2014/03/01/jobboldali_torteneszek_rekonstrualjak_a_holokausztot

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  11. Bonhomme!
    .
    jobboldali történészek rekonstruálják a holokausztot
    .
    Ez tényleg siralmas. Ezek a barmok próbadeportálásokat fognak csinálni és önkéntesek jelentkezését várják a próbatranszportba? Ami ez után jön, megdöbbentően fenyegető. Ugyanis ha nem lesznek önkéntesek az “intézet munkatársainak kell kijelölniük a próbadeportálandókat.”. Szüzanyám!!! Hát kik ezek az állatok? Ők fogják kijelölni a próbkivégzendőket? Hogyan? Nyilasnak maszkírozott munkatársaik fogják az utcán összefogdosni az embereket? Lesz előtte egy kis gettó, puskatusozás? Aki nem fér be a vagonba viszik a Duna partra? Nekünk pedig a járdán sorfalat állva köpködnünk kell őket?
    .
    Tudom, én vagyok a “mindent elhisz nagypapa,” elég öreg vagyok már. Nem tudom eldönteni, ez most vicc, vagy komoly.
    .
    Ami borzasztó, hogy Magyarországon már semmi sem elképzelhetetlen. Még ez is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  12. “Különösen igaz ez akkor, ha nem csupán pénze nincs a szegény embernek, de sütnivalóban sem bővelkedik.”
    .
    Fáradtak, kimerültek, motiváció nélküliek, hitetlenek, bizalmatlanok, rosszindulatúan önmaguk ellen fordították a saját agressziójukat, lassú felfogásúak, szeretnek ellenkezni csak az ellenkezés kedvéért, fanatizálhatóak, eredendően szolgalelkűek, zavarosban halászók, korruptak, nyerészkedők, potyalesők, ügyeskedők, erkölcstelenek, a csalásra is büszkék és leleményes életrevaló furfangnak értékelik és követendő példaként kezelik, majd amikor tenni kellene, akkor apátiába süllyednek.
    .
    Sajnos a Fidesz az elmúlt 4 év alatt sikeresen kihasználta a magyar nép gyenge oldalait, fogyatékosságait, és ördögi módon teljes apátiába kergette és depresszióba süllyesztette a népet.
    .
    Márpedig a depresszió első és legnyilvánvalóbb tünete, hogy az illető elveszti a helyes ítélő képességét, és képtelen döntéseket hozni még a saját életével kapcsolatban is. Sodródni kezd mint a kormányosát vesztett hajó.
    .
    Véleményem szerint a magyar nép, erkölcsileg, mentálisan, intellektuálisan totálisan roncsolt, amputált állapotban van. Ez és a köbvetkező generációk már a megszületésük pillanatában kárhozatalra ítéltettek, halott , elveszett generációk.
    esélyük sincs. Ebből az állapotból külső segítség nélkül kilábalni lehetetlen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (36 szavazatból)
  13. Schneider Sandor

    Gondolkozzon azert mar valaki legalabb, ne csak irkaljon, A tisztelt hozzaszolok szerint mindenki hulye (szavazok) es mindenki alkalmatlan (valasztandok) Magyarorszagon ? Megis, mit lehet akkor csinalni, honnan szerezzunk okos es becsuletes magyarokat, ha a valosagban letezok nem tetszenek ? Tessek mar valahogy praktikusan gondolkodni ! Talan segit, ha megprobaljak elkepzelni, mi lesz, ha Orban meg 4-8 evig dolgozgat Magyarorszagon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (37 szavazatból)
  14. Za'Kant E-manual

    Ma reggel Schubert Pisztrángjának szavai jártak a fejemben: “Jaj, miért, hogy mindig jól jár és célhoz ér, ki csal!” Nem feltétlenül politikai összefüggésben jutott eszembe a mondat, inkább az általános emberi viszonyok kapcsán. Tényleg ennyire ostobák és figyelmetlenek lennénk. Hagyjuk, hogy becstelen senkiháziak bolondot csináljanak belőlünk? Hogy a saját hazánkban félnünk kelljen kiállni az igazság mellett? Odáig süllyedtünk, hogy már azt az egyetlen alkalmat is elrabolták tőlünk, mikor némileg urak lehetünk a saját sorsunk felett, és nem tettünk semmit. Már nincs is szükségük ránk. Már a szavazataink sem kellenek. Lassan csak egy szám leszünk, egy kJ-ban mérendő emberi erőforrás. Frank Herberttől olvastam: Nem a hatalom korrumpál, hanem a korrumpálhatók igyekeznek a hatalomba – az abszolút hatalom pedig vonzza az abszolút korrumpálhatókat. Ebben az országban a tövit törjük, de a gallya sem jut már. Sújtsunk oda végre! Töröljük le azt a gusztustalan, önelégült álmosolyt a gazemberek pofájáról.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (29 szavazatból)
  15. Schneider Sándor
    Egyedül a Fidesz gondolkodott:
    ők tudják, hogy mit műveltek abban a zemútnyócévben, mit ígértek össze 2010-ben és attól hány milliónyi embernek lett jó, rajtuk kívül.
    Mivel ezzel tökéletesen tisztában vannak, erre készítették el a választási törvényt, a kettősök szavazati jogát (melyről szó nem volt!), a kamu kis pártok pénzzel kitömését és sorolhatnám a sok “jobbra lejtőt”, jah, és nem utolsó sorban a listák hosszát (lehet böngészni a fülkében), a szavazatok összeszámlálási idejének kitolását!
    Csak a vak nem látja, hogy mi történik ezzel az országgal!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (28 szavazatból)
  16. A magyarok nagyon hajlamosak a szöcske ugrálásra, ahol egyeseknek nagyobb a falat röktön ott teremnek, semmitöl nem riadnak vissza a szégyen szó erre már nem elég! Itt ez a link mindent elmond az irojárol, mennyire aljas senkiházi, milyen érdekes eddig nem szólalt meg! A fidesszesek legaljasabb mentalitásu emberek?-ha lehet öket annak nevezni! Na de itt az irás! Nincs mit hozzá füzni! Ennek a bandának elkell tünni örörkre még az országbol is!

    http://hvg.hu/itthon/20140307_Zuschlag_Gyurcsany_mindenaron_szabadulni

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  17. Kitti 2014. március 7. péntek 09:40
    Már látom, hogy a következő napokban, hetekben, de a választásokig egészen biztosan a fidesz, és szektás hívőik mint szavahihető, megbízható embert fogják Zuschlagot idézni, és a hazugságait fogja harsogni az ország minden tévéje, újságja, rádiója. Ez egy koholt ügy azok közül, amivel a nép figyelmét el lehet terelni a kormány, és a fidesz viselt dolgairól, és az ország kilátástalan helyzetéről.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  18. commandante! Ha ezt megint elhiszi a Nép megérett mint a búza a vágásra! Csak azt a másik 5 millio embert sajnálom aki egy normális országban akar élni!
    Sajnos ennek nagyon rossz vége lesz, mert aki ennek után sem érzi a börén a fidesz aljas megszoritásait az hülye vagy zsivány!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (24 szavazatból)
  19. Churchill szerint mindíg a, legkisebb rosszra kell szavazni, mert nincs jó!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  20. Ne lovaljátok bele magatokat. Nem lesz itt semmi.
    Minek kellene lenni? Még ígérni sem tudnak, hogy mi lenne, ha, … nem csinálni valamit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  21. A balliberális oldal alkalmatlan a választók hatékony megszólítására. Képtelenek, a ma semmit sem érő egyszerű tübbség megszerzésére, az Orbán-rendszer felszámolásához szükséges parlamenti többséghez szükséges szavazótábor toborzásától pedig csillagászati távolságokban vannak. Mesterházy és stábja csiga lassúsággal vánszorog második veresége felé, de most nemcsak a baloldalt, hanem az ország összes demokratáját is magával fogja rántani az orbáni diktatúrába.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  22. commandante
    A legnagyobb baj, hogy az ellenzék a fidesznek hagyja tematizálni a közbeszédet.
    Nincsenek ötleteik,nincsenek nagy durranások, amivel befognák a jobb oldal száját.Pedig lehetne, hisz téma az van. Vagyis lenne, ha érdekükben állna kihasználni a helyzetet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (20 szavazatból)
  23. Hm… egyszer mindeggyik a szivattyu végére kerül!!! . http://cink.hu/igy-meg-soha-senki-nem-szivatta-meg-orban-viktort-1537628363/+szilylaszlo

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  24. “A baloldali ellenzéki szövetség szoros fiskális fegyelmet tartana és rövid távon nem szüntetné meg a sokat vitatott válságadókat.”
    Na ennyi lesz az újdonság.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  25. Csakén !
    .
    A FidSS nem ígért semmit 2010-ben. Hallgatott a programjáról – pedig vótt neki – mint sz@r a fűben.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  26. málnaszőr
    Talán konkrétan nem ígértek, de naponta több szájtépés volt arról, hogy ők ezt és ezt nem így csinálják.
    A 300 forintosok népe kész ténynek vette, hogy majd visszaadják a 13. havit, hogy megvédik a mnyp-i pénzeket, nem lesznek megszorítások és most sajnos nincs annyi időm, hogy mindent felsoroljam, amit elhintettek, hogy ők mi mindent visszacsinálnak.
    A4mutyipeti naponta többször elmondta az üzemanyagokkal kapcsolatban is, hogy csak akarni kell és akkor nem drágulnak.
    A 300 forint feletti forintárfolyamnál a kormánynak már le kellene mondania.
    Lehet, hogy rosszul emlékszem?)))
    -
    A mostani választás sem a programokról szól, ezért nem lesz me. jelölti vita sem, mert miről is lenne?
    De bejön nekik és nyerni fognak, aztán az összes trutyi a nyakukba zúdul és ennek kivédésre nem is lehet program, ötletekkel vezették eddig is az országot, én ezektől az izéktől komoly szakmai döntéseket és korrekt beszámolókat az emberek felé nem hallottam csak hablatyot, hazugságot!
    Tudom – ne arra figyeljünk, amit mond, hanem arra, amit tesz!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  27. “Nem is saját magában bízik a Fidesz, inkább a baloldaliak közismert kommunikációs tehetségére építi a még nem teljesen szép, de már szebb jövőt.
    Merthogy nekik azt kellene mindenhol mantrázni, hogy kik az Orbán-éra vesztesei, és arra bíztatni őket, hogy torolják meg a rajtuk esett sérelmet, most van az ideje, mikor visszaüthet rendőr, tűzoltó, közalkalmazott, orvos, rezidens, közmunkás, pedagógus, földnélkülivé tett paraszt, elzavart trafikos, és az összes többi megalázott, kifosztott kisember.”

    http://www.pupublogja.hu/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  28. “Petike járni tanul…” Mire kell járni is fog. Épp tegnap jelentette be Mesterházy Attila a szövetség nyolc pontos, konkrét programját. Megy ez, csak türelem.
    Most húznak bele. Hogy ebből lesz e kormányváltás… azt nem tudni…
    Viszont igaz lehetne a mondás, miszerint utolsókból lesznek az elsők.
    Az meg köztudott, hogy minden politikus hazudik – nemcsak Magyarországon.
    Kár őket szidni, ilyen a természetük. Az igazmondó nem megy politikusnak, mert nem odavaló. Az ilyen jellegű elvárásaink illúziók. A valóságban kell élnünk.
    Ha a gyerekeinkre is folyamatosan negatív címkéket ragasztunk, a címkékkel fog azonosulni. Ügyetlen, élhetetlen balfék lesz belőle, vagy gazember…
    El kell döntenünk, hogy mit akarunk – ócsárolni, vagy biztatni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  29. Tegnap Bolgár műsorában beszélt a “mi Attilánk”. Ezt követően az egyik – méghozzá külföldről telefonáló – hallagató remekül jellemezte ezt tulajdonképpen könyökvédős hivatalvezető pártembert… Többek közt találóan ezt mondta: “ez az ember sokat beszél, de nem mond semmit.”
    Hát magam is így látom. Dől belőle a begyakorolt szöveg, oszt annyi… Kár, nagy kár. – Nagy a kár.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  30. folyt.
    .
    Nincsenek poénjai, hiányoznak a csattanók és képtelen támadóállást fölvenni…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  31. A magyar embernek nem kellenek pártkatonák az állami irányításban!Itt tradicionálisan területi elven-esetleg rang szerint jelölünk képviselőket!Minden jelöltnek van viszont valami célja,amit előre meghirdetett programok mentén igyekszik megvalósítani!Silány ,képzetlen emberektől csak semmitmondó kampánybeszédeket lehet várni,és hallani!
    Nagyon mélyről indultunk 1990-ben,de az ezt követő kormányok nem fordultak meg,és nem előre vezettek,csak saját hatalmukat védték,erősítették!Ezért van ma is annyi MSZMP
    elvtárs hatalomban!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  32. Nem tudom miért gondolja bárki is, hogy ” a politikus” emberszámba veendő faj. Oldaltól függetlenül.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (8 szavazatból)
  33. Akkor tessék mondani, mégis kire szavazzunk. Tudom, itt az a szöveg járja, hogy bojkottálni kell a szavazást, de abból nem lesz semmi. Akkor mégis kire? Kétfarkú kutyapárt………esetleg………

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  34. Olyan ez, mint az “itt a piros, hol a piros”?

    http://www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/363742_szemfenyvesztes

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Jön föl a Jobbik, mint a talajvíz 2014. február 12. szerda

Az ellenzéki kommunikáció csődje 2014. január 21. kedd | AN

Az “összefogás” hazugsága már megbukott 2014. január 20. hétfő | AN

Nincs az Orbán-rendszernek ellenzéke 2014. január 15. szerda | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos