Ronai and Ronai
AMERIKAI

Az “összefogás” hazugsága már megbukott 2014. január 20. hétfő 18:44 | AN

  • Hozzászólások(88)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Az "összefogás" hazugsága már megbukott

Budapest – Ilyen gyorsan ötlet, eszme, ideológia, terv és politikai akarat még nem bukott meg, mint az ellenzék “összefogás” koncepciója. A 168 Órában Hann Endre, a Medián ügyvezető igazgatója elmondta, hogy az “összefogás” semmiféle elmozdulást, katarzist nem hozott a bejelentés óta, és ha a jelenleg bizonytalannak tekinthető 800 ezer szavazó mind az “összefogásra” szavazna, az ellenzék akkor sem tudna fordítani. Van egy rossz hírünk: a helyezet csak rosszabb lesz, az “összefogás” nem hoz, hanem visz,  az “összefogók” nem erősítik, hanem kioltják egymást. De legalább mielőbb eltűnnek.

Hann Endre a 168 Órának adott interjújában azt mondja: “– Van egy meggyőződés az ellenzéki oldalon, amely szerint ha megtörténik az összefogás, akkor nem érdekesek az említett számok, mert akik eddig bizonytalankodtak vagy máshová szavaztak, ők is mind a közös lista és a közös jelöltek köré sereglenek. Ezt a feltételezést a számok nem támasztják alá. Az elmúlt tíz nap sem erősített meg abban, hogy létrejött volna a nagyon várt katartikus hatás. De előttünk még az igazi kampány, itt a lehetőség, hogy ne egymással rivalizáljanak. A közvélemény-kutató nehezen tudja modellezni, bizonyos változásokra hogyan fognak reagálni az emberek, az utolsó hetekben milyen érzelmek mozgósíthatnak. Ugyanakkor van egy fontos szám, amelyre hónapról hónapra emlékeztetek. Jelenleg már csak 9-10 százaléknyi aktív elkötelezetlen szavazó van, vagyis 800 ezer ember, aki valószínűleg elmegy szavazni, de most még nincs pártja, vagy nem mondja meg, melyik az. Ha ők mindannyian egy irányba ikszelnek, az ellenzék még akkor sem tudna fordítani.”

Az “összefogás” máris megbukott, a választói visszajelzések nem igazolják a várakozásokat, és az “összefogás” hazug mítoszát, ellenben megerősítik a szkeptikusok, egyebek mellett az Amerikai Népszava elemzéseit. A választók nem erre a hazugságra várnak, hanem az Orbán-rendszerrel szembeforduló igazi ellenzékre, amely nem legitimálja az Orbán-rendszert, nem engedelmeskedik Orbánnak, és nem lesz a csahos kiskutyája az önkényuralomnak. A szakember szerint ha minden a legjobban végződne, akkor sem nyerhetnek, de az “összefogók” pártjai Selmeczi Gabriella módjára ráolvasással kerepelik azt a hazugságot, hogy április után már nem így lesz, hanem az új kormány majd ezt teszi, és azt teszi. Ezek felelőtlen ígérgetések, átlátszó és hazug handabandák, amelyek nem teszik hitelesebbé az álellenzéket.

Az “összefogás” hazugsága és az illegitim választáson való részvétellel az ellenzék mindent veszít, és semmit nem nyer. Talán jó érzékkel ezért választja ezt a megoldást, amely viszont annyiból előnyös, hogy előbb eltűnnek – a DK-val együtt – a süllyesztőben. Ez az egyetlen haszna az “összefogásnak”, hogy egymásba kapaszkodva kerülnek mielőbb a politika szemétdombjára. Az “összefogás” arra jó, hogy még saját arcukat is elveszítsék, már akinek volt. A “neves közleti személyiségek” elnevezésű idióta társaság (és sznob követőik) automatikusan összeadták az egyes pártokra adandó szavazatokat, mintha azokat az “összefogással” automatikusan össze lehetne adni. Eddig annyi történt, hogy semmi nem adódott össze, de az “összefogás” eredményeként az egyes pártok külön-külön elveszítik potenciális szavazóik egy jelentős részét is, mert az “összefogás” nevű katyvaszra és a mögötte húzódó hazugságra már nem szavaznak.

Annál is inkább, hogy Hann Endre például már azt emlegeti, hogy nemcsak a pártvezetőknek, hanem az egyes táboroknak is ki kellene egyezniük egymással, vagyis mindenkinek fel kellene szívódnia egy arc nélküli, elvek nélküli masszában, egyre inkább igénylik a kritikus hangok megszüntetését is. ez azt jelenti, hogy a magát “demokratikus ellenzéknek” nevező műellenzék éppen a demokrácia jellegétől, a demokratikus normáktól fostzják meg magukat és egymást. Az “összefogáson” már most röhögni lehet, mert nem erősítik, hanem gyengítik egymást, a közös eredő rosszabb lesz, mint amikor külön voltak, és megsemmisítő vereséget szenvednek majd. Az igazi demokráciára nézve ez azonban jó hír.

Mindenesetre elvárjuk, hogy az “összefogás” handabandáját képviselő, azt követelő politikusok, újságírók, közéleti személyiségek a választások után elismerjék a tévedésüket, vallják be, hogy az “összefogás” teóriája nagy butaság és nagy hazugság volt. Tisztában vagyunk azzal, hogy ez nem így lesz, hanem találnak majd újabb okokat, bűnbakokat, hazugságokat, hogy se az igazsággal, se a felelősségükkel ne kelljen szembenézniük. Ebben a tekintetben semmivel nem különbek a horthyzmussal szembenézni képtelen jobboldalnál, tőlük sem intellektusban, sem morálisan nem különbek és nem jobbak.

Magyarok.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.0/5 (34 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -2 ( 60 szavazatból)
Az "összefogás" hazugsága már megbukott, 3.0 out of 5 based on 34 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(88)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

88 Reader’s Comments

  1. Observer
    Ne búslakodj, amit Beatanak írtam már 6. minusznál jár.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  2. http://nepszava.hu/cikk/1008531-orban-szerint-nem-lesz-ujabb-ketharmad
    -
    Én nem tudom már eldönteni, hogy mi lenne a jó, csak azt tudom, hogy ami ebben a négy évben történt az egy rémálom és már fel kellene ébredni!
    Ha nem és maradnak még ezek az országrombolók, az végzetes lesz.
    Ha nem nyernek – az is – mert, mint ellenzék volt hozzájuk szerencsétlenségünk!
    Gazdaságilag és morálisan nem tudom, hogy még hova lehet süllyedni?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  3. Egyetértek Observerrel,aki szerint “/…/Azt szokták mondani, hogy egy országnak olyan kormánya van, amilyet megérdemel. Én ezt kiterjesztem: egy ország kormányának az ellenzéke is pontosan olyan, amilyet az ország megérdemel. Magyarország ilyen kormányt és ilyen ellenzéket érdemel. A demokráciához sok minden kell. De elsősorban az kell, hogy az országban a demokraták legyenek többségben, és a közgondolkodás alapvetően demokratikus legyen. Magyarország nem ilyen ország: itt az igazi demokraták kisebbségben vannak. Ha ugyanis nem így lenne, Orbán és bandája SOHA SEM KERÜLHETETT VOLNA HATALOMRA! A rosszul kormányzó baloldalt (megjegyzem, a magyar baloldalt én egyáltalán nem tekintetek demokratikusnak, legfeljebb demokratikusabbnak, mint ezt a csürhét, de ez nem nagy dolog) egy demokratikus országban választási veresége után egy demokratikus jobboldal váltja fel. De ilyen Magyarországon nem létezik… A magyar nép nem demokráciát akar, hanem “rendet” és “biztonságot”. Persze, sajátosan magyar típusú rendet és biztonságot. “/…/ Ebből szerintem két dolog következik. Azon túl,hogy türelem,máshol is évszázadokig tartott a demokrácia kifejlődése. Az egyik,hogy a bojkott arra igenis jó eszköz, hogy sok legyen az érvénytelen szavazat és ez kifejezzen valamit. A másik,hogy minél több új arc kéne,indulni kéne a választásokon,ha külföldön élnék,hazamennék és elindulnék, nem a bekerülés miatt,hanem hogy elinduljon egy kommunikáció az emberek között a dolgok állásáról és alternatív nézetek is eljussanak legalább magánszinten. Megpróbálnám legalább az 500 ajánló aláírást összegyűjteni. És közben – mint esélytelen – a bojkottra beszélném rá az embereket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  4. http://nol.hu/belfold/az_lmp_minden_korzetben_indit_egyeni_jeloltet
    -
    Ez az LMP, akiknek az utolsó pillanatban összehordta a szél a kopogtatócédulákat – most megint megkapja majd valakiktől, mert egy KDNP-hez hasonló “párt” honnét szedné össze a szükséges db számot?
    Ahol ismerik azért nem, ahol nem ismerik, ott azért nem jönne össze, de a nagyobb párt majd kisegítheti, hogy a bojkottálók magukra maradjanak!
    -
    A Jobbiknak össze fog jönni és a kamupártok is meg fogják kapni a szükséges mennyiséget – ki van ez találva.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  5. a demokráciát nem lehet ráeröltetni egy olyan országra, ahol ennek alapvetö feltételei hiányoznak. a “kormány” és az “ellenzék” a kirakatban ülnek, szem elött vannak. nem demokraták. de nem ezért nincs demokrácia magyarországon. a “nép”, akiket a kormány és ellenzék képvisel még annyira sem demokrata. így hárman teszik ki az egészet. az a politikus, aki megpróbál demokrataként fellépni elveszti apránként a támogatóit és a többi szereplö (politikusok, mediamunkások, fullajtárok) “megkaraktergyilkolják”. láttunk már erre példát magyarországon? egy képzetlen, tanulatlan nép mit is tudna kezdeni az elvekkel, a szolidiratissál, a szabad versennyel, stb, stb? nagyjából azt, amit a magyarok. úgy tünik még korai gyöngyöt szórni a disznók elé. egyébként orbán mit tanult oxfordban?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  6. Bumburi
    Ettől csak még szomorúbb lettem. Bánatomban új szót alkottam arra, ami manapság Magyarországon történik. Ezentúl úgy fogom nevezni ezt a folyamatot, hogy LESÖTÉTEDÉS (vesd össze: felvilágosodás…)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  7. Observer
    Az ELSÖTÉTEDÉS az az alap magyar honban, ehhez adta hozzá mindegyik párt a maga ELSÖTÉTÍTÉSÉT.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (8 szavazatból)
  8. cadik:

    A belinkelt folyamatábra még akár jó is lehetne, ha nem szúrta volna el a tervezője azzal, hogy szinte egyetlen dátum sem stimmel! Pl. Szanyi nem 2012-ben, hanem 2013-ban mondta Gyurcsányról, hogy megzakkant bolsi milliárdos. De a többi dátum is hibás. Így aztán az egész nem más, mint egy rosszul sikerült hype…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  9. cadik
    Elég debil volt aki készítette!
    Gyurcsány párt nincs. A megjöttem meg belemagyarázás a piros színbe,a DK-hoz viszont nem mutat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  10. Hagyjatok mar ezt, hogy az ellenzek toketlenkedik, mikor kormanyoldalon volt, akkor meg a kormany toketlenkedik…orban ellen….dehogyis……azert tunik, tunt toketlenkedesnek, mert ezek osszedolgoznak….vajon miert nem akarjak az emberek tudomasul venni? Azert tunhet toketlenkedesnek, mert az mszp prominens vezetoi lepaktaltak orbannal, sot szerintem egyenesen ok hoztak helyzetbe es ok is tartjak eletben….csak ahogy Bokros mondta: a regi kommunistak osszefogtak az uj kommunistakkal…..szo nincs itt toketlenkedesrol, csak mennek a dolgok az eredeti forgatokonyv szerint…..4 evvel ezelott meg tapsikoltak az mszpsek, hogy orban 2/3-a nem ordogtol valo, persze hogy nem, hanem toluk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  11. Ezek a közvéleménykutatások falsak.
    Engem sose kérdeztek és a módszer valószinűleg a vezetékes telefonos adatbázison alapul. Ki vállalja be az ellenzéki hovatartozását, ha t udják a nevét-cimét?
    Bartusnak igaza lenne abban, hogy bojkottálni kellene a szavazást. De ezt a parlamenti ellenzék egzisztenciális okokból elqrta. Mert ők sem igazán miértünk vannak. Emlékezzünk Kaufer Virág LMP-s képviselőre, aki felszólitotta a többi ellenzéki képviselőtársát, hogy mondjanak le, hagyják el a parlamentet, mert különben igy legalizálják Orbán diktatúráját? Lehet, hogy nem pontosan igy volt, de ez volt a lènyege.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  12. Folyt.
    Mi, választók ki vagyunk téve Orbán rendszerének és az ellenzéknek is.
    Nem tudható előre, mi lesz ápr.6-án. Már az is nagy eredmény lenne, hogy nem lenne kétharmada a fidesznek. A bojkottot képtelenség megcsinálni, mert az emberek többsége nem úgy gondolkozik, mint Bartus meg a baloldali értelmiség. Ennél könnyebben megvezethetők mint a 300 ft-os népszavazással. Arrol annakidején azt hittem, 300 ft-ért nem fognak elmenni a szavazófülkébe. Este pedig leesett az állam.
    Szóval tessék figyelembe venni, hogy gondolkoznak azok, akik ennyit nem foglalkoznak politikával.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  13. Ez az ellenzék már megmutatta, hogy tud nyerni.
    Most egy kicsit bugyutának tünnek, de ne tévedjünk: borzalmas veszélyesek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  14. tisztaszivvel

    Wellcome on the board again. Mi van ,elfelejtetted bevenni az anti – Bajnai
    piruládat.???? Nyugi ,csak viccelek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  15. Vikmeki,
    Akartam vele jönni :-) ugyanis némileg tompítja a 2 milliárdos szoritásában a szoci ifjútörök c.képet a 2 libsi jelenléte . Változatlanul az az álláspontom, az antibalos Bajnai nagyon nem hiányzik a csapatból a szegényellenes megszoritásai miatt.
    Éppen ezért számomra ez nem baloldali összefogás, csupáncsak ellenzéki felállás.
    Nem véletlen az sem hogy a Bajnai-Mesterházy páros nem hozott átütő sikert a kormányváltást akarók közt (ismerősök,rokonok, fb fanyalgások)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  16. Voks 14 szerint az allas: 31.4 %egyutt, 9.2 %DK , 5.4 % 4K , 8.4 % LMP, 19.6 % Jobbik, 20.6 % ROHADT NARANCS V OREG ANTIDEMOKRATAK SZOVETSEGE.
    Igaz ez kb 850 000 szavazo akinek okos teloja van de ez is egy felmeres szerintem talan kozelebb van a valosaghoz ,mint azt gondolnank!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  17. Ránézek a fotóra és összeszorul a gyonrom. Négy ennyire
    langyos f@szt még nem láttam. Biztam GYF ben, hogy
    megelégelve a sokszori kirekesztést beint nekik és önállóan
    indul.Nem így történt. Bye-bye 3.köztársaság!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  18. ahogy Bruck Gábor mondta a napokban: a választása arról szól hogy a felcsuti szotyis parasztot, vagy a malaccsordát juttassuk hatalomba megint. ennyi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  19. admin!

    Bartus Úr!

    Messze nem szeretném bosszantani, a hitem meg annál fontosabb nekem, hogy hitvitára használnám!
    Ha az első írásomat helyesen értelmezné, akkor Sidrákék, és Dávid esetét a saját hitem és hozzáállásomhoz példáztam! Az egyik esetben aszabadulás reményében, de a nem szabadulás esélyével is számolva(ha nem tenné is), míg a Dávid esete az kitartó harc (könyörgés) a gyermek haláláig.
    Én azt írtam, hogy ezeknek a példaképeknek odaszánt hitével akarom ezt az egyébként nem a legjobb felállású összefogást azzal szolgálni, hogy higgyünk abban hogy sikerülhet! Igen és erről a lehető legtöbb embert meggyőzzek, és akik csak az utamba kerülnek a reményt hírdessem! Bartus Úr! Ha ez vakság, vagy bűn én vállalom, mert reménnyel és tiszta szívvel teszem! Én most is vallom, hogy Orbánnal szemben ma már semmiféle bojkott nem hozna eredményt, sőt ellentétes lenne a hatás! Egy diktátor, csak erősödik önmaga előtt, ha eltűnnek az ellenei! Az pedig hogy menekülésre és az ország elhagyására buzdítsunk embereket, nem helyes megoldás, akkor sem ha nagyon sok ember számára ez az egyetlen esély! Forradalmat véres ellenállást Ön sem akarhat, mert minden csepp vér nagyon drága! Azontúl semmiképp nem szándékozom bántani, mert nagyra becsülöm, és ezekben a nehéz időkben nagy szükség van az AN-re is, de azt gondolom Ön sem hiszi, hogy az AN meg tud bennünket szabadítani a Fidesz rémuralmától!? Summázv nem örülök az összefogás felállt arculatának, Mesterházytól és az MSZP-től félek benne a legjobban, de most csak ez van, az idő emberileg rövid, Istenben Bízva nem látok más utat, mint ebből kihozni a legtöbbet! Ezért szél és nem ellenszél akarok lenni a vitorlába!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  20. Sok lud disznot gyoz ! Modositanam! Remelem sok lud MOCSKOS GATLASTALAN DISZNOT GYOZ!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  21. gusztavnagy
    2014. január 22. szerda
    21:30

    Meg kellene értenie, hogy nem az “összefogással” van a baj, hanem annak céljával.
    Mert annak célja első pillanattól kezdve a diktatúra legitimálása, és nem a felszámolása.
    .
    Azt kellene megértse, hogy ez a diktatúra már nem a Fidesz, nem a “jobboldal” diktatúrája, hanem a TELJES politikai “elit” Orbán vezette diktatúrája!!!!
    Azt kellene megértse, hogy azzal, hogy ezt az MSZP vezette és fabrikálta “összefogást” támogatja, a diktatúrát támogatja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    .
    Azt kellene megértse, hogy a tudatlanságával azt támogatja, ami ellen küzdeni szeretne…..
    .
    És nem csak Ön, hanem az Önhöz hasonló sok tudatlan, meg az Önök közé bújtatott sok magát tudatlannak mutató hazaáruló….
    .
    A nem tudás viszont bűn ott, ahol tudható az igazság, mert le van írva.
    Mert egy olyan embernek, aki olyant tud írni, mint Ön, aki logikusan meg tudja fogalmazni saját tudatlanságát, el kellene olvasnia Bartus László összes idén írt írását, és rögtön nem támogatná a diktatúrát támogató “baloldali” “összefogást”..
    Mert innen kezdve csak SZÁNDÉKOSAN teheti, hogy támogatja.
    Az meg azt jelenti, hogy nem tudatlan, hanem hazaáruló Ön is…:-((
    Tehát mielőtt írna, tessék olvasni.
    És utána vagy csatlakozik az ellenálláshoz vagy nem, de nem fog butaságokat írni. Vagy tudjuk Önről is, hogy vagy a diktatúrát támogató hazaáruló, vagy minimum hazugságokat terjesztő kollaboráns aktivista…….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (5 szavazatból)
  22. gusztavnagy
    2014. január 22. szerda
    21:30

    Két tévedését tisztáznám még.
    Nem vagyunk hülyék, nem beszél senki a választás bojkottálásáról, mert tudjuk, hogy azzal IS a diktatúrát segítenénk.
    MI az Egységfrontban, az Alkotmányos Ellenállás keretében a választás MEGAKADÁLYOZÁSÁRÓL beszélünk, amit több módon is meg lehet még tenni, el lehet kezdeni…
    .
    És senki nem FEGYVERES ellenállásról beszél.
    Az Alkotmányos Ellenállás az utolsó BÉKÉS lehetőség a diktatúra JOGGAL való felszámolására.
    A fegyveres szabadságharc – a magyar(országi) nép 4. szabadságharca – csak AZ UTÁN következhet, ha a BÉKÉS kísérlet kudarcot vall.
    De az nem csak a mi kudarcunk lesz, hanem a világ vezető hatalmainak, az általuk felépített jelenlegi világrend kudarca is….
    Tehát a tét nem kicsi, a világ jövője itt dől el a következő hónapokban….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (3 szavazatból)
  23. Kedves gusztavnagy, amit írsz az valószínű tényleg vakság, de hogy naivitás az szerintem biztos.
    A ” higgyünk abban ” az nem hit.
    Pl.: megbeszélem a családommal, hogy higgyünk abban, hogy a héten megnyerjük az ötöst a lottón. Ennek még akkor is igen csekély lenne az esélye, ha feladnánk egy lottószelvényt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  24. Gere Tibor!

    Én egy buta szűk látókörű ember vagyok! Nem is akarok ezzel vitatkozni! Demokratikus jogom, hogy buta maradjak! Nem tudom hogy az mit jelent az Ön számára, hogy “Meg kellene értsem…” Ezt ki írja nekem elő!? Had legyen jogom meg nem érteni!
    Bizonyára nagyon egyedül vagyok naiv butaságommal, ezért gondolom hogy az Önök elvei és érvei nagy többségben van és simán győzelemre viszik az ügyet, megszabadítva minket engem Orbán eszement uralmától! Ha ez megtörténik, butaságom hevében meg fogok hajolni az Önök “igaza” előtt!

    ???! Neked annyit, hogy annyira még látok, hogy szösszeneted szemüveggel olvasni tudjam , neked is azt mondom, hogy elfogadom naiv butaságomat,vakságomat, de én jól érzem magam így! A HIT fogalmáról pedig nem kívánok veled sem vitába szállni, tanácsolnám kutass egy kicsit utána, az őszinte keresők választ kapnak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  25. Bocs Geri Tibor!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  26. Geri! Megvallom, csak beleolvastam nekem címzett írásodba, Hát hazaárulónak még nem neveztek!
    Egy olyan családból származom, hogy a hatvanas évek beli kisiskolás koromtól, még kisdobos sem voltam, később se KISZ se párttag! A hitem ma sem adtam senkinek! Édesapám a múltban afféle szektás prédikátor volt! Lehet hogy az Ön számára én is az vagyok! A megvetés csak erősíti a hitemet és a meggyőződésemet! Uram! Amennyiben én aki nem mindenben ért Önnel egyet, már hazaáruló, hazugságokat terjesztő kollaboráns vagyok. nos ehhez nincs sok hozzáfűzni valóm! Maga a hozzáállás és elviség ismerősnek tűnik! Mintha lenne egy párt idehaza, aki azt az elvet vallja és nagy intenzitással gyakorolja, hogy aki nem ért velük egyet, az idegen test a nemzetbe és hazaáruló!! Nem tudja melyik ez a párt? Az ön eszköztára kísértetiesen hasonlít!
    Utoljára! Számomra nagy tiszteletben álló(sokak számára is) egy interjúban azt mondta: ” én mindig kavics voltam a hatalom cipőjében!” Hát nekem is ez a sorsom, de jó így nekem!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  27. Bocsi! Nagy tiszteletben álló íróról van szó! Na meg elnézést a kezdő mondatom “tegező” módjáért!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  28. Obrigdonak részben igaza van, Mesterházy-Bajnai kettős nem hozta az elvárt szintet a kormányváltáshoz, hát erre önmagukat szembeköpve ugymond megnyitották a kirekesztő összefogást Gyurcsány fele. De ez a csapat is gyenge, olyan mintha minél több alapanyagot dobnál főzès közben, annál inkább moslék lesz belőle…Lehet, Gyurcsány vegytisztábban többet elért volna, mint ezekkel közösködve, akik nemrég még kígyót-békát kiabáltak rá.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  29. Sajnálom, hogy érdektelenségbe fullad a cikk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  30. gusztavnagy
    Nagyon sok cikk felejtésre kerül, mert a nemzetközi helyzet egyre csak fokozódik!)))
    Újra néztem A tanú c. filmet.
    Ma is átfutottam a hazai hírportálokat – elképesztő történések vannak, amiről csak azokon az oldalakon lehet olvasni és nagyon kevesekhez jutnak el sajnos.
    Pl. a mentőkben sokszor még szakápoló sincs, nemhogy orvos vagy a várólistákkal kapcsolatos elkeserítő hírek.
    Aki nem érintett, nem is tudja mi várhat rá….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  31. Geri Tibor,
    Többszöri nekifutásra sem jöttem rá, miben, milyen konkrét cselekvésben csan nem-cselekvésben áll(ana) az Alkotmányos Ellenállás, ill. az ” Alkotmányos Ellenállás keretében a választás megakadályozása”.
    Ez egy mozgalom, amihez csatlakozni lehet?
    Vagy felhívás a már ismert és működő szervezetekhez?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  32. csan = vagy

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  33. Nekem is az a gondom, hogy szívesen olvasnék valami kézzelfogható végrehajtható hasznos megoldási javaslatot,a rengeteg így se-úgy se jó helyett, amit a magamfajta gyengébb ember is megért, na meg megmozgatja a tömegeket, mert nélkülük semmi nem hoz eredményt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  34. Lehet, hogy most csak ez a megoldás:
    ” Ha fölemelkednek a bűnösök, elrejtőzik az ember, de ha azok elpusztulnak, sokan lesznek az igazak. ” ( Péld 28,28 )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  35. gusztavnagy
    2014. január 23. csütörtök
    09:57
    Kedves Gusztavnagy! (Nagy Gusztáv?)
    .
    Ön nem kavics, hanem járást könnyítő talpbetét egy ortopéd cipőben…:-((
    .
    Én veled ellentétben minden hozzászólásodat elolvastam, mielőtt írtam neked. Ha Te csak azt az egyet elolvastad volna, amire válaszoltál, akkor nem írtál volna olyant, hogy hazaárulónak neveztelek és megvetlek. Sokkal inkább szánlak, vagy inkább sajnállak a tudatlanságodért.
    A hazaárulót feltételes módban írtam, ami azt jelenti, hogy akkor foglak annak tekinteni, ha elolvasod Bartus László írásait, és UTÁNA ugyanezeket írod. Mert akkor már nem mondhatod, hogy tudatlan vagy….
    .
    Ugyanis tudatlannak lenni otthon a sarokban van jogod. De amint klaviatúrát ragadsz és nem csak a C:-re mentesz, felelősséget viselsz minden leírt szavadért.
    Főleg egy olyan oldalon, mint az AN. Mert, ahogy írtam, ” A nem tudás viszont bűn ott, ahol tudható az igazság, mert le van írva.”
    Ugyanis az írás az leírt szó. A szó meg veszélyes fegyver.
    Mert alkalmas eszköz arra, hogy a tudatlan embert félrevezesse.
    Ez az írástudók felelőssége, ez a Te felelősséged is.
    Mert amit írsz, amit képviselsz, azzal most ártasz.
    Nem csak nekünk, akik a diktatúra ellen küzdünk, hanem a magyar népnek, benne saját magadnak is.
    .
    A mentalitásod pontosan tükrözi a hasonló elveket vallók gondolkozását. Egyre mélyebbre ásod magad és húzod magaddal a körülötted állókat, a Rád hallgatókat (a Téged olvasókat), de tőlem elvárod, hogy kihúzzalak az általad is ásott dagonyából. Úgy, hogy kézzel-lábbal kapálózol.
    Ha legalább nem kapálóznál (már azzal is segítenél, ha legalább csöndben maradnál, és nem írnál butaságokat) könnyebb dolgunk volna „megmenteni” benneteket.
    Arról meg már én se álmodozom, hogy segítségképpen a kezeteket nyújtanátok azok felé, akik kisegítenek benneteket a gödörből…..
    .
    Persze a legkönnyebb támadni. Meg valótlanságokat irkálni.
    Te nem azért leszel hazaáruló, mert nem értesz velem egyet. Hanem ha leszel, az azért lesz, mert hazaárulókat támogatsz, terjeszted a hazugságukat, segíted a diktatúra legitimálását.
    Én nem csak magyarországi polgár vagyok, de magyar is. Nem a hatalmon levő „szentistvános” magyar, hanem az a pár ezerből egy, aki tudja, hogy mit jelent az, hogy magyar.
    (Nem azt, amit a hatalmon levők hazudnak)
    Számomra a külföldi titkosszolgálatok által irányított Jobbik ugyanolyan hazaáruló, mint az alaptörvényt megalkotó hazaáruló Fidesz-KDNP képviselők, meg a hozzájuk csatlakozott „ellenzéki” pártok és képviselőik.
    .
    Nem kötelező értened. De ha nem érted, akkor inkább hallgass. Mert azzal segítesz.
    De ha tudatlanul megszólalsz, azzal ártasz.
    Pont azoknak, akiknek segíteni akarsz, akik érdekében szólni akarsz.
    Ha segíteni nem tudsz és nem is akarsz, akkor inkább hallgass és olvass.
    És hátha egyszer összeáll az ismeret és megérted……
    Mindketten nyernénk vele!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  36. girbegurba
    2014. január 24. péntek
    08:44

    Rövidesen még pontosabban kifejtjük, hogy mi is az Alkotmányos Ellenállás, addig nézd meg a dokumentumokat.
    Itt: http://peacekeeper.nolblog.hu/
    És ha van időd, ajánlanám a teljes első oldal 10 vagy 15 írását, mert MINDEN benne van….:-(
    (Legalább a címeket olvasd el!)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  37. Geri Tibor!

    Egy csöppet sem Vágyom arra, hogy Te valamiféle általad vélt mocsárból kimentsél! Én jól érzem magam! Arra a csillagok feletti szellemi szintre sem vágyom ahová Te képzeled magad! Tudom hogy ti tudjátok a tutit, de valahogy nem látom a tömegek mozgásán, az emberek lelkesedésén. Én egyszerű földi halandó vagyok, azzal az életfelfogással, hogy soha ne képzeljem magam mások fölé, képes vagyok akár egy egészen egyszerű primitív, mások által megvetett embertől is tanulni, mert nyitott vagyok minden jó szándékú ember felé és igyekszem nyitott szemmel és füllel járni.Hogy mennyire vagyok magyar? Hát nacionalista soha nem leszek! Szeretem a hazámat, itt születtem, közel hatvan éve élek itt! Remélem a származásomra nem vagy kíváncsi!
    Tudod barátom én csak törekszem az igazságra, magamra nézve a tévedés jogát mindig fenntartom, mert eddig akárhányszor botlottam meg, soha nem sikerült a bölcsek kövébe beverni a fejem! Egy kicsi óckódok azoktól az emberektől akik szilárdan meg vannak győződve az igazukról és tévedhetetlenül ismerik a valóságot! Idehaza egy ilyen emberről hallottam, úgy hívják Orbán Viktor!, de azt hiszem veled bővül a névsor! Minden esetre messze nem vagyunk egy hullámhosszon! Azért kíváncsian várom hogy mire fogtok jutni, Magyarország megváltása terén! Egyáltalán kikkel képzelnétek el!?
    Ami pedig az ” Alkotmányos Ellenállás” fogalmat illeti, egy kicsit olyan számomra mint a “Nemzeti Konzultáció”. Egyáltalán melyik alkotmányról beszéltek! A régit eltörölték, az újat meg születése pillanatától bojkottálom!
    Ugyanis én a lakóhelyem szerinti példányt elláttam kézjegyemmel egy általam odaírt Fonográf idézet alatt! Az idézet: ” …De mos én esküszöm, hogy hozzád hű nem leszek!” Szóval a mi kis Orbáni világunkban először az Alkotmány fogalmát kellene tisztázni! Ennek ellenére várom, hogy előgyertek a farbával!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Áder április 6-ra kapott utasítást 2014. január 18. szombat

Családi házban egyeztet az ellenzék 2014. január 12. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos