Ronai and Ronai
AMERIKAI

Gyurcsány ezer csalásra számít a választáson 2014. március 11. kedd 6:39 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(57)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Gyurcsány ezer csalásra számít a választáson

Budapest – Gyurcsány Ferenc szoros végeredményre számít. Mint mondta, áprilisban bárki nyer is, “nem lesz fáklyásmenet”, mert a jelenlegi, a rezsicsökkentésre épülő kurzus nem lesz fenntartható.

Gyurcsány Ferenc szerint az április parlamenti választás nem lesz tisztességes és szabad, mert „lesz itt ezer” csalás, de a volt kormányfő úgy fogalmazott, majdnem biztos benne, hogy a baloldali összefogás pártjai megnyerhetik azt. A Demokratikus Koalíció (DK) elnöke erről hétfőn este a Liberális Klub vendégeként beszélt, ahol Kuncze Gábor egykori SZDSZ elnök, az összefogás pártjainak egyéni képviselőjelöltje volt a házigazda.

Gyurcsány Ferenc elképesztőnek nevezte, hogy a választás nem a jövőről szól, hanem a múltról és „a múltat kell megnyerni”. A Fidesz meg akarja védeni, amit az elmúlt négy évben tettek, de az „Orbán nevű focistának” ez az egyik legrosszabb stratégiája, mert aki védekezik, az legfeljebb döntetlent tud elérni. Ahhoz hogy valaki győzzön, ahhoz támadni kell, az 1-0 az nekem jó, mondta.

Kuncze Gáborral arról is beszélgettek, hogy borzasztó erős presszió éri az embereket. Az Összefogás választási gyűlésein a közalkalmazottak és köztisztviselők nem vesznek részt, mert félnek, hogy utána retorziók érik őket.

Gyurcsány Ferenc azzal reagált, hogy a nyolcvanas évek legvégének szabadabb volt a levegője, mint most, ami „magunk között szólva szégyen”. Történelmi értelemben ennél erkölcstelenebb politikai hatalom harminc éve nem volt az országban, itt az ideje, hogy az erkölcsi pokolra küldjük, mondta. Azt is elmondta, hogy ha a honfoglalókon múlik, akkor nem a Kárpát-medencében vagyunk, hanem Lotharingiában. Orbán Viktor viszont arról ábrándozik, hogy vissza kell térni az Etelközbe.

Magyarországon az uralkodó széljárás nyugati, meteorológiailag is – közölte. „Ez az Orbán nevű, meteorológusnak csapnivaló, államférfinak pedig egy szélhámos”, mert keletről várja a szeleket – jelentette ki.

A magyar nem egy tanulatlan, alávaló nép, hanem egy isteni nemzet, de a magyarok többségének a rendszerváltozás és a demokrácia nem hozott nagyobb jólétet és nagyobb szabadságot. Ezért a többség a demokráciát ért támadásokat nem veszi komolyan és nem is nagyon bánja, mert „van az ereiben három nagy önkényúr, Ferenc Jóska, Horthy, Kádár”. Mindegyik uralma önkénnyel és kivégzésekkel indult, de aztán következett egyfajta kiegyezés és jólét – mondta. Szavai szerint Orbán Viktor ennek egyfajta követője akar lenni, miközben történelmi értelemben nincsen igaza.

A házigazda kérdésére, hogy mi történne, ha megnyernék a választást, Gyurcsány Ferenc – aki szoros végeredményre számít – úgy fogalmazott, áprilisban bárki is fog nyerni, ez nem lesz egy fáklyásmenet. A jelenlegi, a rezsicsökkentésre valamint szektorális és egyéb adók kiterjesztésének politikájára épülő kurzus nem lesz fenntartható. Bárki jön, a mézesbödön alján semmit nem fog találni, ez a baj – jelentette ki, amire Kuncze Gábor visszakérdezett, hogy lesz-e még egyáltalán mézesbödön.

Az ellenzék választási győzelme esetén nem lesz rendezett hatalomátadás, mert Orbán nem demokrata, ugyanis a miniszterelnök úgy gondolja, hogy a jobboldalnak van történelmi, morális felhatalmazása kormányozni.

Az alkotmányt egyszerű többséggel nem lehet megváltoztatni, de létezik arra politikai konstrukció, hogy hogyan lehet megpróbálni kikényszeríteni a közjogilag érvényesíthető parlamenti kétharmadot. Hozzátette, ezt nem akarja részletezni. A kétharmados törvények egy része pedig jogállami módon, helyettesítő eszközökkel megkerülhető.

A közélet különböző posztjain ott van a „pártkatonák sokaságának világa” is, ahol tisztességesen, jogszerűen, de a „legbrutálisabb politikai nyomást kell gyakorolni, ebben nem kell szégyenlősnek lenni” – vázolta lehetséges lépéseiket. Hangsúlyozta, hogy egy győzelem esetén, ha a lehető legjobban teszik is dolgukat, akkor is szűkebb lenne a baloldali kormány mozgástere, mint volt az elmúlt 24 év kabinetjeié.

Vannak olyan történetek, amelyeket nem kell visszacsinálni, nem kell mindent kidobni az ablakon, csak azért, mert a Fidesz csinálta. Példaként említette a járásokat vagy azt, hogy települési közösségek tartanak fent iskolákat. Ha a fele igaz annak, amit mondanak, akkor „ez egy gazember” – jelentette ki a szocialista Simon Gábor ügyére utalva. Emellett viszont úgy fogalmazott: meglátása szerint a bal- és liberális oldalon a tisztességtelenség és a korrupció rendszerromboló elem, a Fidesznél viszont ez a rendszer fenntartó lényege.

„Simon egy a hatos villamoson működő pitiáner zsebtolvaj Orbán Viktorhoz képest, de ettől még azt gondolom, hogy Simon menjen el a csudába, mondta. A miniszterelnök a közhatalmát személyes, családi vagyonának gyarapítására használta fel, „megvetem és undorodom az ilyen politikustól” – mondta. Hozzátette, a Fidesz legbefolyásosabb öt-tíz politikusának vagyonnyilatkozatából is az derül ki, hogy 70-100 millió forintos vagyonuk van.

Gyurcsány Ferenc arra is kitért, hogy Mesterházy Attila vezetésével a szocialista párt jelentős erőfeszítést tett, hogy eltávolodjon attól a világtól, amelyben korábban a Fidesz és az MSZP a gyanú árnyékába került.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.6/5 (37 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +37 ( 51 szavazatból)
Gyurcsány ezer csalásra számít a választáson, 4.6 out of 5 based on 37 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(57)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

57 Reader’s Comments

  1. Azért az már nem vicces hogy a fdss akár az ördöggel is össze állna jobbik stb
    hogy a hatalom asz övék maradjon .

    Buktak 2002-ben jogosan és most is bukásra vannak ítélve .
    Szégyen amit műveltek a qrmányzásaik alatt .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (31 szavazatból)
  2. Ha valaki egy valasztason 1000csalasra szamit, akkor azon miert vesz reszt?
    Resztvetelevel miert legitimalja azt?
    Ugyan mire jok az olyan osszejovetelek, amelyeken 25 nappal a voksolas elott, tettek helyett csak onmagukban beszelgetnek emberek?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (52 szavazatból)
  3. Sajnos, semmi szükség a manipulációra. Így is simán nyernek. Oszt az erkölcs, tisztesség, türelem, megértés, az ügy iránt érzett alázat, önmérséklet, korrektség és mások tisztelete eddig is hiányzott a szótárukból, most aztán végképp eltünik a közéletből.
    EZT ÉRDEMLI EZ AZ ORSZÁG. EZT ÉRDEMLIK EZEK AZ OLY TEHETSÉGES MAGYAROK.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (33 szavazatból)
  4. Talán így világosabb !

    1. Magyarországi Cigánypárt,
    2, A Haza Nem Eladó Mozgalom Párt,
    3, Seres Mária Szövetségesei,
    4, Független Kisgazda- Földmunkás és Polgári Párt,
    5, Új Dimenzió Párt, Fidesz-Magyar Polgári Szövetség-Kereszténydemokrata Néppárt,
    6, Sportos és Egészséges Magyarországért Párt,
    7,.Lehet Más a Politika,
    8, Jólét és Szabadság Demokrata Közösség,
    9, Magyar Demokratikus Unió,
    10, Új Magyarország Párt,
    11 ,Magyar Munkáspárt,
    12, Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártja,
    13, Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt,
    14, Együtt 2014,
    15, Zöldek Pártja,
    16, Összefogás Párt,
    17, Magyar Szocialista Párt-Együtt – A korszakváltók Pártja-Párbeszéd Magyarországért Párt-Demokratikus Koalíció-Magyar Liberális Párt
    18, Jobbik Magyarországért Mozgalom.
    -
    gyozike
    Magyarországon a 300 forintos zemberek még nem érzik igazán a bőrükön, hogy hova jutott ez a3xbóvlis ország.
    Pl. hol áll forintunk és az ország morálisan egy csődtömeg, kit zavar?!
    Sokat kell még tanulni.
    A jobboldal szélkakas politikájának következtében még az is megtörténhet, hogy apróbbra szabnak minket, mint amekkorák most vagyunk.
    Az EU elleni uszítás és ami jár, az jár – ezt a kisebbségben végtelenül elítélt jellemvonást gyakorolja a magyar vezetés.
    De azer május 25-én törik kezüket lábukat, hogy bekerüljenek az EP-be.
    Ezt a látszatpolitikát is beveszik a magyar zemberek.
    -
    Demokratikus és szabad lesz a választás – és igen ezeregy csalási lehetőséggel – mert “kicsit jobbra” lejt a pálya, nem is tudom, ki mondta ezt a velős megállapítást először?!
    -
    Még szerencse, hogy van egy Gyurcsány, ő a hibás – oszt jó napot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (32 szavazatból)
  5. És még egy lista, ember legyen a talpán, aki kiigazodik:
    -
    1. Magyarországi Cigány Párt
    2. A Haza Nem Eladó Mozgalom Párt
    3. Seres Mária Szövetségesei
    4. Független Kisgazdapárt
    5. Új Dimenzió Párt
    6. Fidesz-KDNP
    7. Sportos és Egészséges Magyarországért Párt
    8. Lehet Más a Politika
    9. Jólét és Szabadság Demokrata Közösség
    10. Új Magyarország Párt
    11. Munkáspárt
    12. Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártja
    13. Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt
    14. Együtt 2014 Párt
    15. Zöldek
    16. Összefogás Párt
    17. MSZP-Együtt-PM-DK-MLP
    18. Jobbik
    -
    Április 6-n a szavazólapokon vajon hogyan jelenik meg ez a 18 párt?!
    És akkor még a pecsétre is figyeljen a választópolgár!
    -
    Ez már kész röhej lenne, ha nem itt élnék!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (23 szavazatból)
  6. Minden piszkos trükköt bevetnek, hogy távol tartsák a nem eléggé elszánt, bizonytalan szavazókat. A BKV agglomerációs járatait egészen “véletlenül” április 6-án, a választás napján szervezik ki a VOLÁNBUSZ -hoz. az átállásról ahogy az érintett 320 buszvezető, aki elveszti a munkahelyét, úgy más sem tud semmit. Egy biztos, a káosz! Nem lesz könnyű a Budapest környéki településekről eljutni valahova, mert sem menetrend, sem tájékoztatás nincs a dologról. Az, hogy ezt a dolgot nem egy héttel előbbre, vagy későbbre tervezték, az nyilvánvalóvá teszi a szándékot, hogy a választók egy részét ezzel a húzással is távol akarják tartani a szavazástól.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (32 szavazatból)
  7. commandante
    Ha újból 2/3-ra állnak, akkor mégis miért vannak ezek az aljas trükkök?!
    Csak nem azer mert több, mint 4 milliónyi embert tettek az út szélére?
    Tudom, hogy azokból sokan még az árokban is CSAKAFIDESZ-re szavaznának, de ahhoz ez már kevés lenne, hogy megússzák az ország kirablását?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (26 szavazatból)
  8. ” A magyar nem egy tanulatlan, alávaló nép, hanem egy isteni nemzet, de a magyarok többségének a rendszerváltozás és a demokrácia nem hozott nagyobb jólétet és nagyobb szabadságot. Ezért a többség a demokráciát ért támadásokat nem veszi komolyan és nem is nagyon bánja, mert „van az ereiben három nagy önkényúr,…”
    ———-
    1./ Rendkívül tanulatlan, az oktatás nem nyújtja azt amire szükség lenne. Memorizálni képes de egészében meglátni megérteni a dolgokat, az összefüggéseket felismerni, nos erre valahogy egyenlőre nem képes.
    .
    2./ A logikai érzéke, szervezőképessége, egyszerűen használhatatlan. A múltban és és a pillanatnak.
    .
    3./ A magyar cseppet sem buta, bár itt a fórumon gyakran lehülyézzük a magyar népet, de valójában nem az. cseppet sem buta, vagy hülye. Csak a viselkedése az. Van esze de nem használja, van tehetsége de nem használja, az egész élete, esze, szíve, lelke, parlagon hever kihasználatlanul.
    .
    4./ Lehet, hogy isteni nemzet, de nem kevésbe és nem is nem jobban mint bármely más nemzet. A sors semmivel sem verte meg jobban, mint más nemzeteket, sőt talán több lehetőséget is adott neki, de azzal nem él csak siránkozik és irigyen gyűlöli aki veszi a verejtékes fáradtságot és él a lehetőségeivel. szájak tátva, a sült-galamb késlekedik, nagy a bosszúság ész elégedetlenség országszerte, licitálnak a szélhámosok, az nyer aki többet ígér.
    .
    5./ A magyar nem teremthet és még ha készen is kapja nem képes értékelni a társadalmi demokráciát. Nem mintha nem tudná mi az, de nem fogja soha önként felvállalni a nehézségeit és tennivalóit, mert ez neki kényelmetlen, hiszen nem vállalja fel azt sem, hogy demokratikus legyen a baráti, családi, gyermek szülői és házastársi kapcsolatában sem. Úrhatnám szolga.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (27 szavazatból)
  9. helyesbítés === A múltban él és a pillanatnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  10. Gyurcsány Ferenc szoros végeredményre számít.
    ..girbegurba pedig szaros végeredményre számít.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  11. Széchenyi:

    “Minden nemzetnek olyan kormány van, aminőt érdemel. Ha valami oknál fogva ostoba, vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi.

    De, ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (29 szavazatból)
  12. Orban gengszer fonok halad elore , semmi sincs veletlen , ellenzekben kidolgoztak 8 ev alatt mikent nyuljak le az orszagot tulajdonitjak el a kozpenzt es abbol miket vasarolnak azert hogyorokre ok maradjanak kiszipojozva a nepet teljesen! Minden narancssarga amerre jarok az orszagban elkepeszto latvany es elgondokoztato ! Meg meg allok neha rokazni ezektol a moslek aljas csaloktol az ut szelen kb 100 rnarancsos plakatonkent! 100 rohadt narancsos plakatra jut 2 mas ! Undorito . Penzuk soha nem fogy el ! Vajon az emberek elgondolkoznak azon mennyi penz lehet a maffianal? Kontraproduktiv lehet ez a fideszes foleny?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (24 szavazatból)
  13. csakén
    Orbán biztosra akar menni, tehát egy lehetőséget sem enged ki a kezéből. Nyilván maximalizálni akarja a szavazatokat, ha a tuti győzelemben nem biztos akkor azért, ha nem biztos a 2/3 -ban akkor azért. Nem engedi meg magának azt, hogy megismétlődjön a három korábbi választáson elszenvedett fiaskó. Pláne most, amikor sikerült minden hatalmat magához ragadnia. Ráadásul még sok vagyontárgy, és vagyoni értékű jog van az országban, amit a maga, és a vazallusai kezében szeretne tudni, ehhez pedig meg kell nyernie a választást. Ezért semmilyen ár nem drága!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (26 szavazatból)
  14. @Eagle
    “Van esze de nem használja”- tehát nem buta. Ez nagyon tetszik.
    Tehát ha nekem van autóm egy garázsban, de nem használom, mindig gyalog járok, akkor én azért nem gyalogos vagyok….
    .
    @csakén
    “Ha újból 2/3-ra állnak, akkor mégis miért vannak ezek az aljas trükkök?!”
    Ez igen egyszerű! Olyan szorgos-dolgos népség ők, hogy nem tudnak tétlenkedni (lásd: munka alapú társadalom). Meg aztán bármennyire is nagy keresztények és az Úr kedvencei, hogy jól tudják, segíteniük kell magukon, hogy az Isten is segítse őket (már csak nevelési célzattal is).
    Aztán meg… akár a 4/3 is meglehet még…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  15. Kuksi,

    Gyalogos vagy de nem olyan gyalogos mint aki azért gyalogol, mert nincs kocsija.
    Neked van lehetőséged autóval menni ha meggondolod magad, a másiknak nincs.
    .
    Ez olyan mintha tele van a zsebed pénzzel, de nem vásárolsz. Azért te nem vagy szegény. Csak az egyik azért nem vásárol mert nincs pénze, de vágyik az árúra, a másiknak van pénze de nem vásárol mert nem akar. Ránézésre két egyforma ember nézi a kirakatot a bolt előtt. az egyik tehetné ha akarná, a másik akarja de nem teheti mert nincs neki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  16. ” Hozzátette, a Fidesz legbefolyásosabb öt-tíz politikusának vagyonnyilatkozatából is az derül ki, hogy 70-100 millió forintos vagyonuk van.”
    Nincs itt valami félreértés?
    Ha csak egy vacak kis budai villácskája van valakinek is, az is 100 milko körül van!
    Sztem itt milliárdokról kellene beszélni.
    Persze a százmillió azoknak elképzelhetetlen nagy összeg, akiknek havi 22ezer, vagy 47ezer + kecske jut. Minek is őket milliárdokkal ijesztgetni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  17. A magyar nem egy tanulatlan, alávaló nép, hanem egy isteni nemzet, … a többség a demokráciát ért támadásokat nem veszi komolyan …”.
    .
    Ez a gyurcsány egy hülye.
    És én is az vagyok, mert az “összefogás”-ig szimpatikus volt nekem.
    .
    A magyar egy buta és lusta nép, s ezt nem én gondolom, hanem Petőfi, Ady, József Attila is látta már.
    Valóban nem alávaló, hanem egy alattvaló nép, ahogyan azt Kertész Ákos találóan megfogalmazta.
    Isteniek vagyunk? – ekkora baromságot idáig még orbánviktor sem mondott.
    (Atyám bocsájtsd meg ezt a marhaságot neki!)
    Mégis miféle demokráciát érik mostanában támadások? Hol van itt demokrácia?
    Feri, Feri ez a diktatúra neked demokrácia?
    .
    Hol járt az eszem, amikor ez a f..z szimpatikus volt nekem?
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (22 szavazatból)
  18. Ez a pofa sem egy szimpatikusabb arc, nehogy tévedésben legyetek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (13 szavazatból)
  19. oldster ))))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  20. …most hallgatom Lengyel Laszlot ezzel a «pofa»-val és a masikkal (kolléga)kapcsolatban…
    .
    Mindkét esetben ugyanaz : … Éljen, éljen, éljen!!! … (Feri ,Viktor, Miklos (vitéz), Adolf… vagy amit akartok…
    .
    mi a tanulsag? Azonnal abbahagyni az éljenzést… bar ezzel elkéstek egyesek…
    én még a focit is betiltanam…ha kell… (bar bevallom, nem érdekel a foci…)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  21. A magyar történelemben olyan, hogy «vezérelv» nincs… (L.L.)
    .
    …mostmar van…
    .
    elnézést kérek vezérelvü olv -és elvtarsaktol…Egyébként érdekes lenne megtudni, hogy ez a «vallasossag» mitöl alakult ki?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  22. @oldster
    .
    Mit tett vagy mondott amitől szimpatikus volt neked egy ideig? Nem gúnyból kérdezem, hanem komolyan.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  23. Az 1000csalas az sok vagy keves?
    Lehet, eleg lesz a hatalomban maradashoz. DDD!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  24. ” Pártütők pártja ” nincs ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  25. Ehhez mit szóltok/nak?

    http://jovaros.blog.hu/2014/03/11/csaxolok_403

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  26. Legalább addig ne ekézzétek már Fletót míg tart ez a választási hajcihő !
    Utána úgyis szabad a pálya, ha nyernek azért – ha nem – azért !
    Inkább azzal foglalkozzon mindenki /HA MÁR ÍGY ALAKULT/ hogy mozgósítsa ismerőseit !
    Higgyétek el – nem jókedvvel írom e sorokat !
    Ébresztőőő !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  27. heveske
    Nyugi!
    Még nem annyira rossz itt a helyzet, hogy ne maradhassanak a mostaniak!
    Ha olyan rossz lenne, örülnének az emberek, hogy valaki tesz értük valamit!
    Aki tesz rájuk, az maradhat!
    -
    A hazánkat a mostaniak már lejáratták, 3xbóvliba silányították – de még nem fejezték be a művüket!
    A világon mindenki látja a választási ügyeskedést – de demokratikusnak és szabad választásnak nevezik, tehát, maradnak az országrontók de majd elzáródnak a pénzcsapok és akkor jöhet a finálé!
    Az orosz pénzügyér a paksi szerződéskor kijelentette, hogy jelenleg nincs a költségvetésükben erre a hitelre fedezet. Szóval aláírás van, pénz nuku, az országnak biztosan, hogy zsebbe ment-e, azt nem tom’!
    Kínától sem nyomják a lét.
    Az EU is be fog keményíteni.
    -
    Amit megfőztek, azt majd együtt szépen elfogyasztjuk.
    Csak azt kapjuk, amit érdemlünk – egyedül a gyerekeket sajnálom, ezt a megosztott, lebutított népet nem!
    Rezsirizsa után pláne nem!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  28. Na de… ha a “jelenlegi rezsicsökkentésre épülő rendszer nem lesz fenntartható” …. – és ha erről nem lehet meggyőzni a választók többségét – … akkor “büntetésből” nyerjen a mostani rezsim, és SÜLJÜNK MEG A SAJÁT ZSÍRUNKBAN”…. (velem együtt..!!!)
    (tudom sokan erre mit mondanak majd… de MIT LEHET TENNI…???)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  29. azért kíváncsi vagyok ápr. 6-ra…
    (az igaz hogy 5 emberből 4 nem válaszolt soha egyetlen közvélemény kutatónak sem..??? … ez csak 20 százalék…érdekes…!!!!)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  30. filmcom
    A megkérdezetteknek (1000 fő) több, mint a fele kormányváltást akar!
    Tudtommal most Fidesz kormány van!
    -
    Ezért kellett átszabni a választási törvényt és nem a következő, hanem a mostani, a 2014-s választáskor már be is vezetni, pedig lenne még mit dolgozni rajta!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  31. Ezer csalás is még csak a kezdet…
    / Murphi után szabadon../

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  32. Eagle (2014. március 11. kedd 14:59)
    .
    Öszöd.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  33. Nem ezer csalás lesz, sokkal több!
    Miért, kérdezte a nejem, hiszen a választási törvénnyel olyan helyzetet teremtettek, hogy ha nyerne is az ellenzék, akkor is veszítene.
    .
    A minap olvastam, hogy a nemzetiválasztásiiroda több mint 300 csalással összefüggő panaszt utasított el érdemi vizsgálat nélkül.
    .
    Miért, kérdezte a nejem, hiszen a választási törvénnyel már el van csalva a választás szinte minden részlete. A mindennapi kisebb-nagyobb csalások tömegére voltaképpen nincs is szükség.
    .
    Kis buta.
    Nem érti, nem látja, hogy a fidesz nem adhat mást, csak mi lényege. (Imre nézd el nekem.)
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  34. keddi
    2014. március 11. kedd
    11:11

    Ezt az idézetet az urbanlegends.hu már cáfolta, hogy Széchenyi mondotta volna. Nem mellesleg a Gyurcsány-kormány alatt a fideszhívők ugyanezt használták rájuk…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  35. oldster
    2014. március 11. kedd
    22:18

    Értem, igen ez érthető, köszönöm a választ.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  36. Gyurtcsány arról is beszélt, hogy a rendszerváltás szépen induló elromlásának egyik oka a Kádár-rendszer hosszúra nyúlt árnyéka. Rendben van, lehet szidni a Kádár-rendszert jobbról-balról, de könyörgöm mondja már meg valamelyik f…szfej, mikor fogják meghaladni azt?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  37. A választási csalásrok sokaságáról meg az a véleményem, hogy könnyebb lesz felsorolni azokat a dolgokat, amik nem csalás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  38. e-Halász-nak
    2014. március 11. kedd
    15:52
    Ehhez mit szóltok/nak?
    http://jovaros.blog.hu/2014/03/11/csaxolok_403
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
    …es meg ehhez hozzavehetjuk az “elegedetlen emberek”-fb-ot is, ahova bemasoljak egyes AN-olvtarsaink ide beirt hozzaszolasait…
    .
    Szerintem minden embernek vannak az elettel szemben minimalis igenyei, ha ezen jogos elvarasok egy bizonyos szint ala sullyednek, akkor attol elzarkozni szokas: peldaul van az a kaja, amit biztos nem eszunk meg, mert annak allaga pl. mar undort kelto, vagy van olyan epulet amibe biztosan nem koltozunk be, ha az konkretan disznool, stb…
    Minden pelda santit, azt azonban jol erzekeltetheti: van annak also hatara, amely alatt torteno politizalas, amely szint ala sullyedt kozelet eseten egy normalis ember elutasitja azt a rendszert amibe akaratan kivul belekerult.
    Szamomra ilyen ez a mara kialakult ideologiajaban ujhorthy-diktatura es gazdasagaban maffia-allam.
    Ez az orszag egy olyan szint ala kerult, mely helyzetnek egyetlen esszeru megoldasa: csak a rendszer teljes egeszenek BOJKOTTja lehet.
    Mindazoknak akik ezt nem igy gondoljak: vegyek eszre, hogy minden egyes lepesuk hogyan hal el, ok hogyan daralodnak be a mai hatalom altal letrehozott es minden demokratikus- es emberi joszandeku probalkozasuk ellenere. Tovabba azzal is szamoljanak: a mai hatalom mindig ket legyet ut egycsapasra, azaz, hogy mekkora es mi az a tet amit aprilis 6.-an a pokerasztal kozepere kitesznek. Mert annak tul nagy az eselye: a jelenlegiek nem csupan hatalomban maradnak, hanem pluszban meg a diktaturajukat is megvalasztjak az emberek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  39. Tanlala
    Magyar politikusok uome olyan vagyonokkal rendelkezik ami teljes keptelenseg , Kosa , Lazar, Pinter, Arogan, tizmilliardos vagyonnal rendelkezik ,ok a masodik vonal az ezer milliardos Orban gengszter fonok mogott , a harmadik vonalban mar sokan vannak peldaul Ader Jancsika , Lang elvtars a masodik keruleti kis tetu akinek a rozsadombi villajarol vitatkoztak mennyit is erhet valojaban de minimum 300 millio maradjunk ennyiben ! Egyszoval ertheto miert is politizalnak , ennel jobban nem tudtak volna megtollasodni semmilyen munkabol sot mivel ezek agazemberek velemenyem szerint tehetsegtelen szemelyek valoszinusithetoen politika nelkul meg egy rendes lakast sem tudtak volna megvasarolni ! Teremszetesen , ha a jogszabaly alkotok altali jogszabalyok a nep erdekeiit kepviselnek , es lenne becsuletes ugyeszseg , becsuletes valoban fuggetlen birosag , rendorseg, stb akkor ezeknek mind mind mar regen asitten kene rohadni ! De mivel a piszok a gazemberseg osszetertja oket ez teljesen naiv elkepzeles. Rossz aszemlelet , ezaltal rossz a kivalasztas , szamomra elkepeszto Ader szemelye is akit csornai Charles Bronsonnak hivnak 10 evig elt belgiumban ( szegyen rank nezve ) de angolul makog a mai napig ranezek erre a szerencsetlenre es elmegy az eletkedvem ! Mikent kerulhet valaki ilyen pozicioba ennyire keves esszel , tehetseggel , karakterneluliseggel ! Elkepeszto seggnyalo ,csendes, bajusza alatt mormogo karakter akit BKV ellenornek sem raknek, talan buszsofornek . Mindenhol inkompetens kaderek ulnek tudatlanul , kapnak benzint , kocsit , magas irritaloan magas fizeteseket, premiumokat, koltsegelszamolast igazolas nelkul , berlakas tamogatast , csaladtagok szinten az allam testen eloskodnek a magyarok meg csendesen turik az irtozatosan tudatlan gatlastalan csuszomaszokat ! Ok a politikusok !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  40. “Ez az orszag egy olyan szint ala kerult, mely helyzetnek egyetlen esszeru megoldasa: csak a rendszer teljes egeszenek BOJKOTTja lehet.”
    -
    Ebben a megosztott és a fideszes nyelvezettel lebutított országban, ahol tömegek olyan szintre jutottak, hogy tapsolnak egyik nap ehhez, másnap ennek az ellenkezőjéhez?
    Ahol az ellenzéknek azt ajánlják, hogy azon a szinten beszéljen a néphez, mint a Fidesz, mert az a nyerő?!
    Honfitársait butának nézi és ezen a szinten is tartja – az a nyerő?!
    Akkor ki bojkottáljon össznépileg, ki érteti meg velük a lényegét?
    -
    Megteremtették az oszd meg és uralkodj helyzetet és így maradunk a sok-sok elkövetkező évben – ahogy elnézem!
    -
    Ha létrejöhetne ebben az országban bojkott, akkor nem is lenne rá szükség!
    -
    Nézzük az orvosokat, a művészeket, a pedagógusokat, a gördülő mávosokat,
    miért nem bojkottálnak?!
    Nemcsák Károlyt idézem, amikor 2013-ban az évértékelőre ment:
    tudja, én minden rendszerben megtaláltam a helyemet……és nincs egyedül!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  41. “Március 15-ére ismét eljönnek a korábbi Békemenetek lengyel légiósai.

    A Civil Összefogás Fórum (CÖF) lengyel szövetségese, a Gazeta Polska Klubok szervezésében megint lesz megemlékezésturizmus – írja a 444.hu.

    Kérdés, hogy a lengyel szimpatizánsok tudnak-e arról, hogy a CÖF által eredetileg március 15-re meghirdetett újabb Békemenet végül 29-ére tolódik.”
    -
    Kerül, amibe kerül, a látszatra adni kell, lássa a vezír, hogy mennyien imádják!
    -
    Ha így kell tömeget mozgósítani, aztán körbe-körbe járatni őket, mint azt a német elődök tették – hát elég szánalmas!
    Kinek is hazudnak magukon kívül?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  42. csakén
    Az ellenzéknek mi lett volna a dolga az elmúlt 4 évben?
    Együttműködni a fidesszel?
    Mert azt csinálták!
    Ahogy benn maradtak a parlamentben a NER életbelépése után, úgy adtak igazolást a fidesznek tevékenysége folytatására!
    Ezek után mit lehetett volna várni a művészektől, pedagógusoktól,a gördülő MÁV-osoktól?
    Bár sokszor hibáztattuk őket a megalkuvásaik miatt, de mit tudtak volna tenni egy meghatározó, demokratikus politika nélkül?
    Hol volt a DEMORATIKUS erő, ami példát mutat, ami vonz, és ami magabiztosságot adott volna az említetteknek a becsületes kiálláshoz?
    .
    Nagyon szép mindennek a hiányosságnak a felemlegetése, de tessék már a politikusokat IS hibáztatni az elmaradt kiállásokért! Őket jó pénzért tartjuk a nyakunkon, de nem azért, hogy az egyéni szalonnájukat sütögessék a tűznél! Mert ez történt a rendszerváltás óta eltelt időben, különösképpen az elmúlt 4 évben!
    Tiszta szégyen már ez az ország a kormányával, és az ő ellenzékével egyetemben!
    Nem elég, hogy lefeküdtek a kormánynak azzal hogy belemennek ennek a diktatúrának a választási bohóckodásába,most még a híveiket is hülyítik a kormány leválthatóságával!
    Mindenki aki ezzel nem ért egyet, az megvetendő – az ellenzék hívei szerint!
    Üzenem mindenkinek, aki ránk meri akasztani az áruló címkét, hogy nyissák ki a szemüket!
    Nem mi – a választást ellenzők – vagyunk a hazaárulók, hanem azok, akik gyávák voltak távozni a parlamentből,ehelyett együttműködésükről biztosították a jelenlétükkel a kormányt,most meg orruknál fogva vezetik bele ebbe az előre elcsalt választásba az embereket!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  43. csakén
    Ezt a békamenetet sem tudnák megrendezni, ha az ellenzék forszírozná, hogy kinek a pénzén bohóckodnak a kormány hívei!
    De még ehhez is tehetségtelenek!
    Fillérre el kéne számoltatni a kormányt, de kinek?
    A megvezetett népnek? Ha már az ellenzék nem tudja mi a feladata…Buldog módjára kellene ragaszkodni a korrupciós témákhoz, mert ez is az+ megspékelve a szabad rablással, ehelyett az ellenzék bénán szemléli, majd megmagyarázza valamelyik ellenzéki vezető, hogy hogyan jöhetett létre a békamenet!
    Komolyan mondom, ez már vérlázító, amilyen témákat nyugvóponton hagy az ellenzék! (vagy akinek vaj van a fején, az ne menjen ki a napra…)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  44. Hasba rúgó Habony Árpiékat dicsérő szöveg után mit mondhatok?!
    -
    A lebutított és azon a szinten tartott emberekkel meg az ezeregy csalással nem lesz változás!
    Ha majd kinőnek a zemberek a rezsikamuból, akkor talán, de a mai iskolarendszer ezt nem igen vetíti előre!
    Mert a szakmai sulikban csak egy magyar és egy történelem óra lesz, lézeres ötlete pedig, hogy gimnáziumba csak azok menjenek, akik tovább akarnak tanulni – hát azt hiszem sok jóra nem számíthatunk kiművelt emberfők terén sem!
    -
    Hazaáruló szóval nem dobálózom!
    -
    Nálam azok a hazaárulók, akik lejáratták a hazámat, 3xbóvliba süllyesztették, a koleszos fiúk Köz(gép)társaságává tették, akik elvették a kokárda jelképét, akik minden megemlékezésből felfordulást csináltak, stb., stb., stb.
    -
    Mindenki úgy ekézi az ellenzéket ahogy az epeömlése megkívánja.
    Én azokat ekézem, akik elkövették ezt az országrombolást, emútnégyévezek!
    De azt is tudom, hogy nem vagyunk egyformák!
    -
    Én úgy gondoltam, hogy azok a társadalmi rétegek amelyeket megfosztottak, azer nem mentek tüntetni, mert úgy gondolták, hogy van egy X a kezükben és majd azzal kifejezik nemtetszésüket 2014-ben, addig kibírják valahogy!
    -
    Mert ez 2010-ig mindig így történt!
    -
    Ha a nagyobb pártok kimaradnak a választásból, akkor a 18 ki tudja kinek a szekerét toló pártok bekerülnek – az biztosan jó lenne?!
    Újabb éhesek vagy újabb kis jobbikosok?
    -
    Nem vitázom – csak véleményt írok, de erre reagálnom kellett, mert ha nem írtam volna, akkor az lenne a gond.
    Részemről ennyi volt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  45. Gonoszka
    2014. március 11. kedd
    14:20
    Ez a pofa sem egy szimpatikusabb arc, nehogy tévedésben legyetek!
    Értékelés: -2 (12 szavazatból)
    *
    Azért látom, vannak itt még fa*ok! Hiába, aki fan , az fan! DDDD

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  46. Kedves Eagle!
    Értem én a különbséget. De a végeredmény nem ugyanaz?
    Gyakorlati szempontból. Ha valaki nyomorog, majd éhen hal – az éhen halt. Függetlenül attól, hogy azért, mert nem volt pénze, vagy volt ugyan, de hozzá nem nyúlt volna, csak szorgalmasan elásta.
    Lefordítva a konkrét kérdésre: Jó. Nem buta, nem hülye a magyar. De éppúgy nem gondolkodik, mintha az lenne. Eltűr mindent. Praktikusan nézve akkor szerintem mégis hülye.
    Tovább megyek. Ez számomra sokkal súlyosabb, hiszen még mentsége sincs.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  47. Gonoszka
    Biztosan köztük van L. R. Klein a Nobel-díjas USA közgazdász is, akinek társszerzője volt Gyurcsány, mert ő is akkora f*n!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  48. csakneked mondom, egyre kevésbé érdekel. Amint csökken a két oldal között a különbség, úgy csökken az érdeklődés.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  49. Abban az országban ahol a regnáló miniszterelnök falusi budijának egyik sarkába milliárdos közpénzért lehet egy stadiont. a másik sarkába meg szintén milliárdokért egy futballiskolát lehet építeni közpénzért és nem tartóztatták le, nem számoltatták el, ott senkitől ne várjunk semmit.
    Az az ország ahol ezt megtehetik büntetlenül az az ország elveszett!!
    Abban az országban ahol a miniszterelnök kénye kedve szerint lophat el, tulajdoníthat el saját magának bármit, ami a labdarúgásnak köze van az egy debil félkegyelmű ország.
    Ez a debil csököttagyu meg úgy játszik az országgal és népével mintha saját tulajdona lenne, és a nép tűri. Meddig?”
    -
    Magyarországon még nem volt ilyen, de a világban igen, ám nem lett jó végük!
    -
    De a világon nem volt még egy ország, ahol egy koleszos társaság 2/3-s felhatalmazással egy egész országgal azt tett, amit csak akart!
    -
    Ha egy nép nyakán sokáig ülhet ilyen társaság, ott a néppel is baj van!
    És, ha még különbséget sem tud tenni….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  50. csaken!
    Az embereket ne bantsd!
    Hidd el, a sorsukrol torteno megfelelo tajekoztatas eseten pontosan tudjak mi az erdekuk es teendojuk. Olyannyira, hogy most is csupan ido kerdese, mikor lazadnak fel. Lehet jovore vagy 5ev mulva, de az is lehet, hogy 10-15ev mulva.
    De ez a rendszer igy vagy ugy, bukni fog…
    Tehat a valodi helyzet az, hogy ma meg tul kevesen vagyunk azok, akik ertik a mai teljes politikai elit mibenletet.
    Azaz, akik latjuk az atverest…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Gyurcsány a gyülekezési jogot sértette volna 2014. december 30. kedd | Bartus László

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Vezéráldozatot hozott a ifjúbaloldali maffia 2014. május 29. csütörtök | AN

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos