Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán számít Önre: ne hagyja magát! 2014. február 19. szerda 11:21 Forrás: AN, Orbán Viktor

  • Hozzászólások(57)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán számít Önre: ne hagyja magát!

Budapest – Ez a levél e-mailben érkezett, mert a miniszterelnök is halad a korral. Ha nem is személyesen, de van egy jól bevált csapata, ők haladnak helyette is. Mert Orbán Viktor, maga nyilatkozta egyszer, nem szereti a technikát, még a mobiltelefonját sem használja.

Persze, évekkel ezelőtt volt mindez, azóta változhatott a helyzet. Annyi minden változott, az ország sem olyan, mint egykor volt. Ezt is ő mondta, nem is olyan régen, néhány nappal ezelőtt az évértékelőnek nevezett felolvasóestjén.

Most azonban levelet írt. Nem mindenkinek, mert ez nem szociális konzultáció, hanem mozgósítás. A megbízható emberek kapták meg Orbán Viktor e-mailjét Hogy honnan tudja a miniszterelnök, ki a megbízható? Vannak erre jól bevált módszerek. Például Kubatov Gábor listájából tudható. Amit persze folyton frissíteni kell, mert az élet már csak olyan.

Ennek a mostani levélnek a címzettjei úgy kerültek a listára, hogy a már biztosan megbízható embereket megkérték: adjanak meg még tíz e-mail címet. Lehetőleg olyat, melyek mögött emberek vannak. Rendes, jó magyar emberek, akik adott esetben hajlandók a Fidesszel szimpatizálni. És rá szavazni persze, mert ez mindennél fontosabb.

Belső terjesztésű bizalmas levélről, van tehát szó, ám mivel tökéletes rendszer nem létezik, és minden gépezetbe kerülhet homokszem, így ez a levél olyanokhoz is eljutott, akik eredetileg nem voltak címzettjei.

Például hozzánk, és mi most közöljük. Olvassák és örüljenek. És fújják meg a kürtöket, nyergeljenek, csatába indul a magyar. Már ha, megvannak még a nyergek és az istállójukból nem kötötték el a lovaikat.

Orbán Viktor levele

Tisztelt Honfitársam!

Április 6-án sordöntő választás lesz Magyarországon.

Ezen a napon arról döntünk, hogy tovább megyünk a jövő felé, vagy visszahúznak minket a múltba. Mi, magyarok közös erővel újraindítottuk a gazdasági növekedést. Új munkahelyeket teremtettünk. Megvédtük a nyugdíjak vásárlóértékét. A rezsit 20 százalékkal csökkentettük. A bajban is összefogtunk, és legyőztük az évszázad árvizét.

Magyarország a saját lábára állt, visszaszereztük önbecsülésünket. Magyarország az elmúlt évek erőfeszítései révén végre jobban teljesít. De ugyanazok, akik egyszer már tönkretették, most ismét magukhoz akarják ragadni a hatalmat. Arra készülnek, amit már a múltban is megtettek. Ne engedjük, hogy csökkentsék a minimálbért, elvegyék a rezsicsökkentést és a gyermekek utáni adókedvezményt! Ne hagyjuk, hogy elvegyék tőlünk a reményt és a közösen elért eredményeket!

Ahhoz, hogy megvédjük, amit elértünk, és folytathassuk a megkezdett munkát, most is szükség van az Ön támogatására.

Szeretném felhívni a figyelmét, hogy február 17-én kezdjük gyűjteni az ajánlásokat a jelöltállításhoz. Arra kérem, hogy vegyen részt ebben a nagy jelentőségű munkában, és támogassa aláírásával a Fidesz jelöltjét!

Mutassuk meg együtt, hogy Magyarország nem hagyja magát!

Számítok Önre. Ön is számíthat rám.

Tisztelettel:

Orbán Viktor

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (19 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +11 ( 33 szavazatból)
Orbán számít Önre: ne hagyja magát!, 4.8 out of 5 based on 19 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(57)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

57 Reader’s Comments

  1. Van egy probléma! Ebben a szövegben egyszer nem szerepel a «siker» szo. Pedig altalaban mondatonként haromszor fordule elö. Most mi lesz?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (34 szavazatból)
  2. tegnap előtt már itt is járt a csicska csőcsléke, aláírásért a házban
    “meg volt beszélve, hogy aláírom” – mármint velem, hazudták a szomszédnak
    ő csöngetett be hozzám, hogy keresnek….
    velem ugyan nem volt semmi se megbeszélve
    de aztán már takaródtak is kifelé
    . . . . . . .
    a legaljasabb hazugsággal házalnak aláírásért féreg fideSSnyikek

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +45 (45 szavazatból)
  3. Ez a levél szánalmas.
    Ha nem most Április 6 -án, akkor a ciklusuk közben dőlnek ki,
    de egyértelmű, hogy ezek mennek.
    .
    miaszösz
    2014. február 19. szerda
    11:45
    .
    Orbán és a haladás olyan mint az anyag és az antianyag.
    Ezek nácik, amerre járnak amihez érnek, pusztul és erodálódik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (34 szavazatból)
  4. Hát egy ilyen kedves levélre mindenképp küldenék választ.
    Mondjuk ezt a linket:
    http://www.vg.hu/velemeny/onamitas-magas-fokon-421649
    Még a néhány keresetlen sorra se lenne szükség, hogy anyádat nézd hülyének, fiam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (31 szavazatból)
  5. Már megint kezdi az árvizes dolgot. Jó, hogy azt nem mondja, hogy az árvizet a szocik csinálták az IMF-el karöltve, csak azért nem lett nagyobb baj mert ő legény volt a gáton. Bár persze megint a nyilvános árvízi propaganda szereplését idézi.

    Na jó akkor én is írok egy levelet.
    ———–
    ———–
    Tiszteletlen honfitársam Orbán Viktória,
    .
    Április 6-án sorsdöntő nap lesz Magyarországon.
    .
    Ezen a napon válik el, hogy sikerült-e nektek teljesen elcsalni a választást, vagy maradt-e még egy halvány reménysugár, hogy az emberek akarata érvényesül. Mi magyarok tévedésből önre szavaztunk de sajnos nem tudtuk megvédeni a köztársaságot amelyet ön felszámolt, nem tudtuk közös erővel újraindítani a gazdasági növekedést, eladósodtunk, elvesztettük munkahelyeinket, ostobán hagytuk lenyúlni a nyugdíjas, szüleink megtakarított pénzét, és nem vagyunk képesek kifizetni azokat a plusz kiadásokat amelyeket a szolgáltatók a rezsicsökkentés okán a nyakunkba varnak, egyetemben a megnövekedett banki költségekkel amelyet az ön bankok elleni hadviselése eredményezett. Az évezred árvizét valóban sikeresen legyőzték a szakemberek annak ellenére, hogy ön kilátogatott a gátra és hülye parancsokat osztogatott amelyeket úgy kellett véghez vinniük, hogy abból baj ne legyen.
    .
    Magyarország talaját vesztett lett az EU-ban és most az oroszok játékszer vált, potom 1O milliárd euro-ért amely történelmi rekord, országot még ilyen olcsón nem vásárolt senki, főleg úgy, hogy nekünk kell uzsorakamatostól visszafizetni. Ön az elmúlt évek erőfeszítései révén egyre jobban teljesít amit mutat, hogy vagyonfelhalmozásban már egyedül legyőzte az összes volt MSZP-s és egyéb politikusokat együttvéve. De ön aki átírta az alkotmányt, és már egyszer négy év alatt tönkretette és kiszakította a nyugati kultúrából az országot még mindig nem elégedett és további négy évre ismételten magához akarja ragadni a hatalmat. Arra készül amit múltnak hívnak és az oligarchák legyőzése címén vissza akarja lökni az országot a múltba, újra élesztve a feudális hűbérúri rendszert. Nem engedjük, hogy csökkentse a minimálbért, hogy tovább szédítsen a rezsicsökkentéssel és 5OO OOO gyermek éhezzen az országban! Nem hagyjuk, hogy elvegye tőlünk a reményt és elcsalja a választásokat!
    .
    Ahhoz, hogy megvédjük, amit az ön megválasztása előtt elértünk, és folytathassuk a megkezdett munkát, most szükség van az Ön azonnali távozására, harácsolt magánvagyonával való elszámolásra és a lopott milliárdok államkasszába való visszafizetésére.
    Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy február 17-én kezdtük észlelni az ön alattomos választási kampányműveleteit és nem vagyunk hülyék, átlátunk rajta. Arra kérjük, hogy hagyjon fel ezzel a nagy jelentőségű munkával, és ne levelezzen velünk a továbbiakban hanem álljon ki nyilvános vitára a kihívóival és jelenjen meg a nyilvánosság előtt, már amennyiben a pszichiátere képes önt szalonképes állapotba hozni. Ugyancsak kérjük húzza be végre a nyelvét és vegye ki kezét a zsebéből.
    Mi meg fogjuk mutatni együtt, hogy Magyarország nem hagyja magát legyőzni egy pszichopata zsarnoktól.
    .
    Erre biztosan számíthat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +79 (79 szavazatból)
  6. Most egy külön hszben ami nem Viktóriának szól, @bonhomme társunk felhatalmazását élvezve szeretném közzé tenni egy rövid rímjét amely szerintem kiváló választási szlogen lehet. kérem eki egyetért vele, ha tudja terjessze, lehet, hogy csak nekem tetszik annyira de szerintem kiváló szlogen.

    —————
    Akkor csökkent majd a rezsim,
    ha elpusztul ez a rezsim.
    —————

    Nem tudok verset írni esetleg be lehet tenni az – ez a rezsim – helyébe az – Orbán rezsim – szót , hogy egyértelműbb legyen.
    —————–

    Ugyancsak, bár a szóban forgó társunk @szgabi engedélye nélkül, de utólagos engedélyét remélve, szeretnék közzé tenni ismételten egy általa hozott linket amelyet a zsarnokok nagyon utálnak, mert igazat mond és nevetségessé teszi őt..
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=j6DHbKmfgfw&feature=youtu.be

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  7. Viktorkára és sok sok társára a verdikt már kimondatott. A tárgyalás és vád-véd és utolsó joga szinte mellékkörülmény, mondhatni csak teátrális körítés.
    *
    Ha Viktorka és tsai. még nem tudnák, talán ideje lenne a tudomásukra hozni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  8. azoknak ír a baromarcú,akik a kubatov listán vannak-ergo tudni lehet,hogy rájuk fognak szavazni.akkor meg mi értelme?vagy van egy csókos a mobilszolgáltatónál is?/naná\

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  9. Az a probléma,, hogy az emberek inkább azt akarják, menjen tovább a fidesz, dőljön rájuk a rozoga gazdaság és akkor majd végleg eltünnek, de ha nem nyernek, az ellenzékre dől a ház, az ország, és jöhetnek újra a fidesz maffiózók!
    Arról nem beszélve, hogy fidesz vereség után a cöf munkásőrei előveszik a dobtárast is és kő kövön nem marad, a 2006-os puccs kisérlet kutyafüle lesz az eljövendő dúláshoz képest!
    A baloldali szavazók nem fognak kimenni harcolni, így az orbán hívők könnyen elsöpörnek mindenkit az útjukból! Ettől félnek az emberek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (26 szavazatból)
  10. Viki, ram ne szamits.
    A felesegemre meg a rokonaimra se, mind nagyon ruhellnek teged meg a csordadat. En is utallak, mert sosem szerettem a tolvajokat, hazugokat, kepmutatokat, a trukközöket, te pedig mindezt egy szemelyben testesited meg.
    Tunj el az eletemböl, te szemet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (34 szavazatból)
  11. tfejszes,
    nem kell itt pánikot kelteni. Kidekorálni velük a Körutat aztán csend lesz itt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  12. Mintha egyesek itt szándékosan igyekeznének félelmet kelteni , ha a Fidesz bukik.
    Na ide figyeljenek az ijesztgető urak! Amint a választási eredmény nyilvános lesz, a Fidesz egy stadionba lesz terelve. Onnan egyesével fognak kijönni, megfelelő igazolás után.
    Itt nem lesz az Orbán-féle csürhe őrjöngése.
    Semmi ok a félelemre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  13. Eagle
    csak nyugodtan, nincs szükség az engedélyemre, én csak megosztottam, terjesszük minél több helyen. A humor sokszor nagyobb fegyver tud lenni bármi másnál. Különösen nemzeti egyeske tud nagyon szenvedni betegségéből kifolyólag, ha kiröhögik, hát adjunk neki.
    Bár a te leveledet sem ártana széles körben osztogatni, telitalálat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  14. Elég a főkolomposokat elszámoltatni utána 3 nap amnesztiát adni a holdudvarnak a lopott holmi beszolgáltatására , a vagyon értékű jogokat meg államosítani kell úgy mint az iskolákkal trafikokkal közmű cégekkel stb. tették a mutyisták. oszt jó napot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (22 szavazatból)
  15. “Jó, hogy azt nem mondja, hogy az árvizet a szocik csinálták az IMF-el karöltve”
    Az árvizet igenis a szocik csinálták, bár nem az IMF-fel karöltve.
    Olyan dagályosan beszéltek, hogy abból lett az árvíz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  16. bocs, kimaradt: 10 év után. DDD

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  17. Egy icipici pillanatra elfogott a vágy, hogy kiengedjem a 60 kilós icipici házőrzőmet, mikor csengettek az aláírásért, de aztán csak udvariasan közöltem velük, hogy nem írjuk alá, köszönjük. Gondolom, hallották a morgást a háttérben, mert nagyon udvariasan megköszönték és azonnal szó nélkül továbbálltak. De a negatív listára fölkerültünk a kutyával együtt, az hétszentség. :) Icipici örömök.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  18. Szóval, nem hagytam magam Viktor, remélem, így gondoltad!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  19. rém buta egy népség a magyar. pedig tényleg csak elő kellene venniük a gázszámláikat és rögtön láthatnák, hogy még az áprilisra beígért újabb rezsicsökkentéssel is legalább 15%-kal magasabb lesz a gáz ára, mint 2010-ben volt a kormányváltás előtt.
    .
    ennyit a rezsicsökkentés-kamuról

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  20. Érdekes. Amikor viszont én írok a fidesznek, hogy ez most már megint így hogy, arra b*****k válaszolni.
    .
    Na, nem mintha mondjuk a maszop válaszolna…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  21. Öreg Titán,
    ha ezt a pár percet végig tudod nézni, anélkül, hogy a veszettség heves tüneteit produkálnád, minden a helyére kerül. A sapkás bácsi meg a szőke, dauerolt néni a válasz mindenre
    http://index.hu/video/2014/02/19/utolso_rezsiforum/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  22. A darutollas disznópásztor
    ..
    A felcsúti bonszai-Duce
    úgy bosszant már, istenuccse,
    mint szálka a köröm alatt:
    nem sok választásunk maradt,
    ..
    mint még idén elkergetni..!
    Mily folyamat termelhet ki
    egy ilyen kis akarnokot,
    neohorthysta zsarnokot?
    ..
    Mért érzi úgy: küldetése
    a magyar nép büntetése?
    Kétharmados bűnbandája
    újabb lovat ad alája?
    ..
    Kell-e nekünk Orbán Viktor?
    Kell egy újabb osztrák piktor?
    Vagy inkább polgári kormány
    legyen a Kárpátok ormán?
    ..
    Hagyjuk magunk’ kifosztani?
    Trógerektől megosztani?
    Meg kell hagyni: a Viktorkánk
    ehhez aztán nagyon ért ám!
    ..
    Ország pénzét zsebre tenni,
    saját bűnét másra kenni,
    s a sok aljas, a sok talmi
    indulatot felkavarni!
    ..
    Ne legyen, ki szólni sem mer!
    Mondjuk csak ki: beteg ember!
    Mint a szar, ha magas polcra,
    kerül, s lekvárnak gondolja
    .
    magát… és már azt sem érti:
    épp a saját bűzét érzi!
    El kell mondjuk még jópárszor:
    darutollas disznópásztor!
    ..
    Ráférne egy grazi kúra:
    szűnjön meg a diktatúra!
    Nem kell nekünk rémuralma:
    jöjjön el a nép uralma!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  23. szgabi
    2014. február 19. szerda
    15:09
    Rémisztő, hogy mennyi ikunuku sapkás bácsival meg dauerolt szőke nénivel van tele az ország. Boldogok a lelki szegények, mert övék a Mennyek országa, de nehogy már ezek döntsenek a jövőnkről… A kábítószer fogyasztás- és terjesztés tudtommal üldözendő még orkbanisztánban is, – feltéve ha nem az orkok művelik “rezsifórum” címszó alatt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  24. Emberek, lehet hogy én B-listán vagyok? Hozzám senki sem csönget be! Kezdem magamat úgy érezni, mint Bástya elvtárs, amikor értesült, hogy nem sikerült nyomára bukkanni semmilyen ellene készülő merényletnek: “Hát mi van itt? Bástya elvtársat már senki sem akarja meggyilkolni?”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  25. Eagle,
    látom, egy srófra jár az agyunk. :D
    Töredelmesen bevallom, a te lveled jobban sikarült: én eléggé ragaszkodtam az eredeti szerkezetéhez: főleg a mondanivalóját csavartam ki.
    Attól függetlenül közreadom:
    ..
    Tisztelt Magyar Választópolgár!
    ..
    Április 6-án sordöntő választás lesz Magyarországon, az egykor volt Magyar Köztársaságban.
    ..
    Ezen a napon arról döntünk, hogy tovább megyünk a demokratikus jövő felé, vagy visszahúznak minket a horthysta múltba. Mert Orbánék közös erővel leállították a gazdasági növekedést. Új oligarchákat teremtettek. Ellopták a magánnyugdíjpénztárat és jelentősen csökkentették a jövedelmek vásárlóértékét. A rezsit ugyan 20 százalékkal csökkentették, de elfelejtették közölni Önnel, hogy ez nem rajtuk múlott: csökkent az energiahordozók világpiaci ára, ezt adják el Önnek, mint rezsicsökkentést. Magyarán: Ön palira lett véve. A bajban is cserbenhagyták, gondoljon csak a tavaly márciusi hóviharra.
    ..
    Ideje, hogy Magyarország a saját lábára álljon, és a magyar nép végre visszaszerezze önbecsülését. Magyarország az elmúlt négy maffiakormányzása révén egyre rosszabbul teljesít. De ugyanazok, akik az elmúlt négy év alatt ilyen alaposan tönkretették, még mindig maguknak akarják megtartani a hatalmat. Arra készülnek, hogy teljessé tegyék a diktatúrát, amit az elmúlt négy évben már megalapoztak. Ne engedjük, hogy teljesen kiraboljanak minket, elvegyék a gyermekeink jövőjét és újabb sarcokat vessenek ki ránk! Ne hagyjuk, hogy elvegyék tőlünk a reményt! Teremtsünk közösen egy élhető, demokratikus Magyarországot!
    ..
    Ahhoz, hogy megvédjük hazánkat, és felépíthessük újra ezt a lerombolt országot, nagyon nagy szükség van most az Ön támogatására.
    ..
    Szeretném felhívni a figyelmét, hogy február 17-én kezdjük gyűjteni az ajánlásokat a jelöltállításhoz. Arra kérem, hogy vegyen részt ebben a nagy jelentőségű munkában, és támogassa aláírásával az Összefogás pártjainak jelöltjeit!
    ..
    Mutassuk meg együtt, hogy az egykori Magyar Köztársaság nem hagyja magát!
    ..
    Számítunk Önre! Ön is számíthat ránk!
    ..
    Tisztelettel:
    ..
    A demokratikus ellenzék

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  26. szgabi
    hát ezt hajtogatom én régóta. ennek a népnek Orbán Viktor kell. akkor kapják is meg, miért ne? nem akarok én nekik rosszat. boldogítsa őket még Orbán egy-két évig, többre már úgysem fogja futni az előző kormányok által felhalmozott tartalékokból, aztán majd amikor már menthetetlenül süllyedni fog a gyorsnaszád, akkor majd szépen összekapaszkodnak, egyikőjük sem hagyja el a hajót (hacsak Orbán és társai a hátsó kijárathoz odakészített mentőcsónakon szép csöndben le nem falcolnak), és a Himnusz és az Erdélyi himnusz éneklése közben szép nagy összefogásban, szeretetben, könnyezve nyelik majd el őket a habok. de boldogok lesznek az utolsó pillanatig. Isten ments, hogy ezt a boldogságot én akarjam elvenni tőlük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  27. Caveman
    sajnos, ők vannak többen, nem a felvilágosult demokraták. és addig, amíg csak a Fidesz tudja megszólítani őket, bizony, ők fognak dönteni a jövőnkről.
    A tudatos, demokráciára nevelést 6 éves kortól kéne kezdeni, ált. iskola első osztálytól. Nem volt véletlen, ahogy a kezükbe kaparintották és kinyírták az oktatást és levitték a tankötelezettség korhatárát. Egyre több ilyen zombi lesz, ez a Fidesz érdeke és mindent meg is tesznek érte. A másik oldal meg még mindig nem találta meg ennek az ellenszerét. A magasröptű filozofálgatás nem az.
    Ez a szomorú valóság, a kérdés inkább az szerintem, hogy mit kezdünk vele.
    Belenyugszunk, tagadjuk, vagy kitaláljuk az ellenszert?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  28. Ahogy a drága jó Hofi mondta: Talán, csöngess be anyádhoz, jó barát….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  29. „ …ehhez az kell, hogy pártunk minden tagja, minden kommunista, népi demokráciánk minden őszinte híve álljon csatasorba, menjen ellentámadásba. (Hosszantartó taps.) Újra mozgósítanunk kell mindazt, aminek annyi sikerünket köszönhetjük: a türelmes meggyőzést csakúgy, mint a bátor helytállást, az áldozni tudást, a közérdek önzetlen szolgálatát. Lássa az egész ország, hogy pártunk egységes, összekovácsolt, hogy minden tagja, minden szervezete, minden agitátora és népnevelője helyesli célkitűzéseinket, hogy el van szánva arra, hogy leleplezi, visszaveri és szétzúzza az ellenség minden támadását, mely dolgozó népünk életszínvonalának, jólétének emelkedését meg akarja gátolni. (Lelkes taps.) Dolgozzunk bátran, magabiztosan, jó ügyünk igazába és helyességébe vetett hittel, és a siker, a győzelem, mint annyiszor, újra a mienk! (Percekig tartó, lelkes taps. A hallgatók felállva kiáltják: “Éljen a párt!”) (Rákosi Mátyás,1953.) ”

    (Népszava, 2011. február 14. „A legjobb tanítvány”, részlet.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  30. Öreg Titán,
    egyetértünk. Volt is erről szó nem olyan rég, egy másik cikk alatt. Nincs mese, ki kell inni fenékig a méregpoharat. Addig nem lehet is semmi, amíg ezek az emberek a saját bőrükön nem tapasztalják, hogy amit választottak, az őket is tönkreteszi. Nekik maguknak kell megtapasztalniuk Orbánnak és rendszerének valódi arcát. Na az nem lesz fáklyásmenet. Remélem nem kell eljutnunk Ukrajnáig.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  31. Öreg Titán

    Szerintem is hagyni kell, szakadjon rájuk a ház. Az lesz a legjobb. Akkor mint az USA-ban a maffiafőnököket, el kell őket kapni, a legkissebbiket is. Egy “alvezér” a szabad elvonulás árán (pénz vissza), -mint Samy “a bika” Gravanót- borítsa ki azt a bizonyos bilit. Ezeket csak belülről lehet elkapni. Ezek úgy beágyazódtak, hogy kívülről mozdíthatatlanok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  32. Ez a kis hülye nem tud leszakadni az árvíztémáról!
    Magyarország nem kapott pénzt az Európai Szolidaritási
    Alapból a 2013 júniusi árvízi károkért!
    Igen,mert az EU rájött,hogy a magyar politikai elit és a
    közvéleményt manipuláló sajtója újfent hazudott,
    mint már annyiszor,ezúttal katasztrófaügyben!
    Szó sem volt itt a valaha volt legnagyobb árvízről!
    Természetesen nem feledkezünk meg a gátakon valóban
    hősiesen küzdőkről,akik ott mindent megtettek az áradat ellen!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  33. admin,
    már van két ellenleveled.
    Mi lenne, ha összegyúrnád, kiegészítenéd a magad módján és közreadnád, mint a demokratikus ellenzék képzeletbeli kampánylevelét? Vagy valami ilyesmi.
    Én a magam részéről megadom rá a felhatalmazást, Eagle meg majd nyilatkozik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  34. szgabi
    több, mint 30 évet áldoztam az életemből erre a bizonyos “ellenszerre”. a megtalálására. a reményre, hogy létezhet.
    tessék, dobjatok meg kővel: feladtam. és nagyon őszintén mondom, egy csöppet sem bánom, hanem megkönnyebbültem. hosszú időbe telt, de végre felfogtam: senkit sem lehet az akarata ellenére boldogítani. hagyni kell e népet békében a saját bolodgság-hitében. ha ezt nekik Orbán Viktor tudja megadni, akkor legyen ő. a stoptáblákat akkor kell felemelni, ha más népeket, ártatlan embereket gyaláznak, megtaposnak, emberi méltóságukban megsértenek. ezt nem lehet szó nélkül hagyni.
    így látja a helyzetet egy felszabadult lelkű, a magyarok által jóformán csak alázott és hátralökött, a világ összes többi népe között ellenben megbecsülést tapasztalt turista.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  35. Akik ezt a szöveget tömegesen beveszik Magyarországon azok megérdemlik Csörgheö Csuli “kormányzását”.
    Nincs több hozzáfűzni valóm.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  36. Nem hiszek neked, Öreg Titán :)
    Minden hozzászólásodból süt a hazaszeretet és az aggódás. Legbelül soha nem fogod feladni a reményt, hogy egyszer talán a te néped is felnő majd a feladathoz

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  37. Viktória??!!

    Buznyák is??

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  38. Bartus is szinte minden cikke végén lemond rólunk, aztán csak írja az újakat, csak harcol az igazságért, minden új cikke értünk van, ha feladta volna, már ez az oldal sem lenne
    Ahogy Te sem írnál ide, Öreg Titán.
    Bár sokan sokfélét gondolunk itt a hogyanról, de mind ugyanazért akarjuk. Szerintem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  39. Öreg Titán
    ” ennek a népnek Orbán Viktor kell. akkor kapják is meg, miért ne? nem akarok én nekik rosszat”
    Csk egy részének. Rokonok, barátok, föld-trafikmutyik kedvezményezettjei, kiváltságosok, fideszközeli cégek, állami pénzekkel kitömött tányérnyalók, az uri osztály, pereputtyostól. Sokba került, de megérte a talpnyalókat megvásárolni. És van még néhány behülyitett, megvezetett marha. Ezek majd ünnepelnek.
    A nép másik része meg fuldoklik az orbáni mocsoktól.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  40. Remélem, hogy “Magyarország nem hagyja magát”. – s egyszer, s mindenkorra véget vet Orbán ámokfutásának.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  41. Topi mackó,
    nem, csak “mindenórás”. (B)anyai örömök elé néz!
    Nem láttad még a pocakját?
    Van aki úgy is apasztrofálja: Mindenórás Tábornok. XD

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  42. A MOMA aláírta a megállapodásukat az Összefogás izével.
    Kimaradt a szövegből az eredeti 500 napos feltétel, (hogy visszaállítják a választási törvényt és 500 nap múlva rendes választást írnak ki) nincs benne, hogy egyszerű többség esetén is meglépik-e, amiben itt megállapodnak, vagy csak 2/3-os győzelemnél, valamint egy szó sincs benne arról, hogy mit kezdenek az Alaptörvénnyel és a “régi” Alkotmánnyal.
    A többi stimmel.
    http://www.moma.hu/media/kozlemeny/A-Jovo-Biztositeka—megallapodasunk-az-Osszefogassal
    Viktor most már bokroscsomagozhat is, a gyurcsánykoalíciózás mellé, szerintem ma is kibont egy üveg bort este. Bokros Lajos sajnos önként és dalolva megy házhoz az újabb karaktergyilkosságért.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  43. szgabi
    na, ezek is szart csináltak a szájukból. sok értelme volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  44. én nem Számítok Önre. Ön se számítson rám!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  45. Mobiljat azert nem hasznalja mert ugy nem lehet beazonositani hol voltal eppen marpedig egy kereszapa fele gengszternel ez fonotos szempont ! Folytassak a munkat azzal egyetertek valahol mashol folytassak ne magyarorszagon! Eleg volt a fideszes bunozokbol orokre ! Amit meg elkezdtek abban koszonet nem volt meg nem is lesz ugy tonkre tettek mindent amihez hozzanyultak ! Vesszen Orban a hizott felcsuti AMOKFUTO ES GENGSZTER! Mar az MTK IS AZ OVE IGAZ TOMPI CSALADJAT TOLTA ELORE DE ATTOL MEG AZ OVE 7.1 milliardot ki is oszt a nagylelku paraszt ember sajat magiknak a mi penzunkbol.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  46. Jóbarátok, ezt olvassátok, érdemes!
    .
    http://fsp.nolblog.hu/archives/2014/02/19/A_lipotmezei_csata/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  47. Nos Viktor, röviden és velősen! Nem számítok rád, mert mindíg hazudtatok és becsaptatok, Önmagatokat gyarapítottátok, minket tönkre tettetek! A történelem negatív szereplőit sokszorosan túl szárnyalva félrevezettétek és kihasználtátok a szegény embereket, akik megoldást vártak egy régi problémára! Mindezekben kezet rázhattok a Jobbikkal, mert mindíg is aszisztált nektek, az MSZP és leszármazotjai meg hunyorogva kandikáltak ki az elmúlt években a padsorokból! Mindezeket miért? Egyszerű, hogy az ellopott Euró Milliárdokat soha senki se kérhesse számon se Tőletek se mástól! Mert mint modják Jó Magyarul, eb a sz@rát meg nem eszi, mint ahogy a holló sem vájja ki a holló szemét! Tettszik vagy sem, ez az én véleményem, amit a gyakorlatból és az életből merítettem, mikor elcsaltátok a választást 2010-ben, aszisztálva az akkor regnáló MSZP kormánnyal karöltve! Ha tévedtem, írj nekem is egy E-mailt, az Államtitkárodnál ott van a címem, tudod a kékvérű Lázár, a Fácánvadász!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  48. Bonhomme, az túlzás, hogy jól menne a sorom, de ÉN ! az érettségizős öltönyömet már régen lecseréltem.

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  49. A devizahitelesek is számítottak Orbán, és kormányára. Mit kaptak ÓCSAI gettót 310 Ft. os EURÓT 250Ft. CHF-et nos most fordított a helyzet. Április 6-án Orbán és bandáját örökre el kell küldeni, ha nem, lesz ettől rosszabb is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos