Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán számít Önre: ne hagyja magát! 2014. február 19. szerda 11:21 Forrás: AN, Orbán Viktor

  • Hozzászólások(57)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán számít Önre: ne hagyja magát!

Budapest – Ez a levél e-mailben érkezett, mert a miniszterelnök is halad a korral. Ha nem is személyesen, de van egy jól bevált csapata, ők haladnak helyette is. Mert Orbán Viktor, maga nyilatkozta egyszer, nem szereti a technikát, még a mobiltelefonját sem használja.

Persze, évekkel ezelőtt volt mindez, azóta változhatott a helyzet. Annyi minden változott, az ország sem olyan, mint egykor volt. Ezt is ő mondta, nem is olyan régen, néhány nappal ezelőtt az évértékelőnek nevezett felolvasóestjén.

Most azonban levelet írt. Nem mindenkinek, mert ez nem szociális konzultáció, hanem mozgósítás. A megbízható emberek kapták meg Orbán Viktor e-mailjét Hogy honnan tudja a miniszterelnök, ki a megbízható? Vannak erre jól bevált módszerek. Például Kubatov Gábor listájából tudható. Amit persze folyton frissíteni kell, mert az élet már csak olyan.

Ennek a mostani levélnek a címzettjei úgy kerültek a listára, hogy a már biztosan megbízható embereket megkérték: adjanak meg még tíz e-mail címet. Lehetőleg olyat, melyek mögött emberek vannak. Rendes, jó magyar emberek, akik adott esetben hajlandók a Fidesszel szimpatizálni. És rá szavazni persze, mert ez mindennél fontosabb.

Belső terjesztésű bizalmas levélről, van tehát szó, ám mivel tökéletes rendszer nem létezik, és minden gépezetbe kerülhet homokszem, így ez a levél olyanokhoz is eljutott, akik eredetileg nem voltak címzettjei.

Például hozzánk, és mi most közöljük. Olvassák és örüljenek. És fújják meg a kürtöket, nyergeljenek, csatába indul a magyar. Már ha, megvannak még a nyergek és az istállójukból nem kötötték el a lovaikat.

Orbán Viktor levele

Tisztelt Honfitársam!

Április 6-án sordöntő választás lesz Magyarországon.

Ezen a napon arról döntünk, hogy tovább megyünk a jövő felé, vagy visszahúznak minket a múltba. Mi, magyarok közös erővel újraindítottuk a gazdasági növekedést. Új munkahelyeket teremtettünk. Megvédtük a nyugdíjak vásárlóértékét. A rezsit 20 százalékkal csökkentettük. A bajban is összefogtunk, és legyőztük az évszázad árvizét.

Magyarország a saját lábára állt, visszaszereztük önbecsülésünket. Magyarország az elmúlt évek erőfeszítései révén végre jobban teljesít. De ugyanazok, akik egyszer már tönkretették, most ismét magukhoz akarják ragadni a hatalmat. Arra készülnek, amit már a múltban is megtettek. Ne engedjük, hogy csökkentsék a minimálbért, elvegyék a rezsicsökkentést és a gyermekek utáni adókedvezményt! Ne hagyjuk, hogy elvegyék tőlünk a reményt és a közösen elért eredményeket!

Ahhoz, hogy megvédjük, amit elértünk, és folytathassuk a megkezdett munkát, most is szükség van az Ön támogatására.

Szeretném felhívni a figyelmét, hogy február 17-én kezdjük gyűjteni az ajánlásokat a jelöltállításhoz. Arra kérem, hogy vegyen részt ebben a nagy jelentőségű munkában, és támogassa aláírásával a Fidesz jelöltjét!

Mutassuk meg együtt, hogy Magyarország nem hagyja magát!

Számítok Önre. Ön is számíthat rám.

Tisztelettel:

Orbán Viktor

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (19 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +11 ( 33 szavazatból)
Orbán számít Önre: ne hagyja magát!, 4.8 out of 5 based on 19 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(57)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

57 Reader’s Comments

  1. Az a siralmas, hogy ez a törpe diktátor már el is hiszi azt, amit mond.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (24 szavazatból)
  2. Tibor, miért ne hinné el? Fogalma sincs a magyar valóságról! A sleppje által neki mutogatott délibábot különben is szebbnek látja. A saját és udvaroncai zsebe pedig tele van mindazzal, amit tőlünk elloptak.
    Tönkretették az országot, diktatúrát vezettek be. Az emberek utálják egymást, nincs összetartás, pusztává tették az országot. Lelkileg is, anyagilag is. A tönkretett iskolarendszerrel a szolgalelkű bunkók számát növelik egyre.
    Amikor 2010-ben kiderültek a választási eredmények, már akkor rossz érzésem volt. De ennyi szemétségre, amit ov és bandája elkövetett, nem mertem gondolni, annak ellenére sem, hogy ismertem ov kötcsei beszédét, és sose tartottam ov-t másnak, mint egy nagyszájú gazembernek.
    A 2006-os puccsról is bőven voltak fogalmaim, a sok csököttagyú randalírozóról is, akiket ov rászabadított Budapestre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (28 szavazatból)
  3. azért sem fogok rászavazni, h megvédjem a még megmaradt reményeim, és szüleim vivmányai! orbán takarodj, vagy mi takaritunk el!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  4. @bonhomme 2014. február 19. szerda 16:13

    @admin,

    Kedves @bonhomme,

    Igen egy srófra jár az agyunk. Bartus a szabályok értelmében azt tesz a hozzászólásokkal amit akar mert nemcsak az AN en de általános nemzetközi gyakorlat, hogy a hozzászólások a kiadó tulajdonát képezik.
    .
    Persze nem csak a lapkiadóét hanem az olvasókét is így bárki lekopírozhatja és felteheti a Facebookra. BL ha akarja külön alkotásként is leközölheti őket. Szerintem nem érdemes összegyúrni mert mindkettőnkének megvannak a maga értékei és habár lehet, hogy valami más komplettebb születne a saját értékeivel, az eredeti értékek veszendőbe mennének.
    .
    Ezzel ellentétben ha két változat van sokan kedvet kaphatnak, hogy ők is írjanak válaszlevelet, és ha ezrével mennek a felháborodott válaszlevelek, akkor az emberek már nem olvasnak hanem írnak. Miből lesz a forradalom? DDD
    .
    Az agyunk egy srófra jár de különböző képen fejezzük ki magunkat. Mind a ketten követtük az eredeti levél struktúráját de te formai és intellektuális módon, én érzelmileg és pszichikailag.
    .
    Te elmagyarázod, én felpanaszolom. Te buzdítasz én pedig szándékosan nem is említettem mindent ami a szívemen volt, elég ha elindítom, a többi jusson az eszükbe nekik maguktól. Ha saját magától döbben rá és találja meg a választ a magyarázatot az olvasó azt önmagának jobban elhiszi, ha én megpróbálom elmagyarázni attól ideges lesz.
    .
    Te a demokratikus ellenzék szemszögéből írtad én meg a sértett állampolgár szemszögéből.
    .
    Mind a kettő jó és értékes csak teljesen más.
    .
    Apropó, ezt írtam már Bartus cikkeiről is, néha jobb úgy hagyni hibásan. Ahogy Shakespeare mondta a jótett az emberrel sírba száll de a hibáira még sokáig emlékszünk. A befejezetlen, ki nem mondott gondolatok sokáig élnek az olvasóban és választ keresnek, míg a helytálló magyarázatokat kételkedéssel fogadják és hamar sutba dobják. A te vereseidnek, az én jelen válaszlevelemnek, és a te válaszlevelednek, ugyancsak Bartus cikkeinek az egyik legjobb vonása a benne rejlő spontaneitás.
    .
    Ezek láthatatlan titkos érzelmi és mentális csatornák és dimenziók amelyekre az olvasó fogékony és amit megérez és hatnak. Ezért néha nem is érdemes sokat tökéletesíteni szerkeszteni. Ezt mondtam Bartus írásaira is, nem baj ha hosszú, lehet, hogy csak egy bekezdést olvasnak belőle, de amíg benne van a hit, a spontaneitás ereje addig hatni fog.
    .
    A közös versünk a Bárdok az más volt mert elsősorban technikailag hoztad rendbe, hiszen a gondolataimmal tönkretettem a verset az alliterációkat, de végül ott is két vers született és szerintem mind a kettő nagyon jó. Ha nem én írtam volna az egyiket és mind a kettő fenn lenne a netten, magam sem tudnék választani melyik kedvesebb számomra. De minek is, miért ne lehetne szeretni mind a kettőt? Nem ütik egymást.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  5. Ja, Kelet és Nyugat között kell választani – ha valaki nem tudná.
    Mindent megfújtak már – ez mindenki előtt világos, a koleszos Köz(gép)társaság emberei a “2/3 támogatásával” már csak a kürtöket meg a nyergeket és hozzá a lovakat fújják meg, oszt mehetnek.
    -
    Ehhez egy érdekes cikk a lézeresről, aki érti majd elmagyarázza:
    http://www.hir24.hu/belfold/2014/02/20/lazar-mar-nem-kormanybiztos/#a3
    Már csak az EU-s pénzek elosztásával foglalkozik – ha Keletet választjuk, akkor milyen pénzeket fog felügyelni?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  6. Mindenkinek!
    Amirol viszont itt senki nem beszel!
    Az egyen/allampolgar sajat maga ill. sajat demokratikus szabadsagjoga ellen tesz akkor, amikor a most meg illegitim szajer-takolmanyon alapuloan a szavazournakhoz jarul es ott leadja voksat.
    Ugyanis azzal, hogy a takolmany-torveny szerint vesz reszt a szavazasi proceduran, sajat magat teszi ki annak az eshetosegnek, hogy barki-gyoztes ismet egy diktatura-kormanyat sozhatja nyakaba.
    Ezert is csak ismetelni tudom magamat: barmi felmerulo kerdesre a BOJKOTT a tisztesseges es megfelelo valasz!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  7. szgabi
    azért ez sem semmi:

    http://valasztas2014.hir24.hu/trollvoks/2014/02/20/a-het-legszurrealisabb-sajtotajekoztatoja-a-rezsicsokkentesrol-szolt/

    REZSICSÖKKENTÉS REZSICSÖKKENTÉS REZSICSÖKKENTÉS

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos