Ronai and Ronai
AMERIKAI

Offshore pénzből kampányolhat a CÖF 2014. február 4. kedd 10:43 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(13)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Offshore pénzből kampányolhat a CÖF

Budapest, Orbanisztán – Telehányták Magyarországot óriásplakátjaikkal, az országos napilapokat fizetett hirdetéseikkel. Magyarország leggazdagabb, magát civilnek mondó szervezete számolatlanul szórja a pénzt. Kinek a pénzét költik ezek a derék, egykor az állampárt szekerét toló Orbán-közeli jóemberek?

A fideszes offshore piócák alighanem visszacsorgatják a százmilliók egy részét a CÖF-höz, amely aztán sohasem látott gyűlöletkampányt folytat a magyar adófizetők lenyúlt pénzéből – ezt Szanyi Tibor, a szocialisták európai parlamenti képviselő-jelöltje mondta.

Fennáll ugyanis a gyanú, hogy a Civil Összefogás Fórum (CÖF) a Fideszhez közeli offshore vállalkozásoktól kapott százmilliókból működteti „gyűlöletkampányát”. A szocialisták európai parlamenti listavezetője hétfői sajtótájékoztatóján azt mondta: a kormánypárt csak addig tekinti ellenségének az adóelkerülő cégeket, amíg azok nem saját embereié.

Egy példa: az állami tulajdonú MVM Partner Energiakereskedelmi (MVMP) Zrt. egy rendelet alapján az Oroszországból beszerezhetőnél olcsóbb földgázt hoz be Ausztriából. Nagy részét azonban továbbjátssza a MET Magyarország Zrt.-nek, amelynek tulajdonosai között offshore cégek vannak, és amely évi 35 milliárd forintos haszonnal értékesíti a gázt.

Szanyi szerint az offshore cégháló mögött mások mellett Garancsi István, a Videoton futballcsapat tulajdonosa áll. “Így csinálnak a Fidesz offshore piócái olcsó földgázból drága földgázt, és így hízik százmilliókkal, milliárdokkal a bankszámlájuk.

Mint mondta, csak találgatni lehet, miből telik a CÖF-nek az általa indított lejárató kampányra, óriásplakátok tízezreire, háztartásokba kiküldött mocskolódó szórólapok millióira. A fideszes offshore piócák alighanem visszacsorgatják ezeknek a százmillióknak egy részét a CÖF-höz, amely aztán sohasem látott gyűlöletkampányt folytat a magyar adófizetők lenyúlt pénzéből.

Bár a CÖF azt állítja, kampányát magánemberek finanszírozzák, de nem árulja el, pontosan kik. Amíg a CÖF nem nevezi meg támogatóit, rajta marad a gyanú, hogy az emberektől “elszipkázott” pénzből fizeti kampányát.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (29 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +45 ( 51 szavazatból)
Offshore pénzből kampányolhat a CÖF, 4.7 out of 5 based on 29 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(13)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

13 Reader’s Comments

  1. Frank Darabont ,az előző békamenet alkalmával,éppen Budapesten tartózkodott.Annyira megihlette a békamenet látványa,hogy már tárgyalt is, a cöfös csizmadiáékkal,hogy a Walking Dead. 5-ik évadjában ,a békamenet is szerepelni fog, az “élőhalottak a Duna partján” című részben. Ízelítőként elmondta, hogy Gyurcsány, Bajnai, és Mesterházy is szerephez jut. Ők oldalkocsis ,Pannónia motorkerékpáron menekülnek a zombik elől,de pechjükre, a Lendvai utcai ,fidesz székházba próbálnak menedéket találni. Innen selmecziék, az ablakon kihajigált tárgyakkal,űzik őket tovább. Ekkor már orbánc is zombi lesz. Darabont nem árult el többet,csak annyit mondott hogy ,április 6-án lesz a premier.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (35 szavazatból)
  2. Offshore vagy nem offshore? Teljesen mindegy. A CÖF egy, a magyar adófizetők által befizetett és az államkincstárból erabolt adóforintokból működtetett FIDESZ szabadcsapat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +40 (44 szavazatból)
  3. Maffiózó összefogás… avagy rablótőke és fasizmus jegyesek…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (32 szavazatból)
  4. Acélozza meg mindenki az idegeit, és a gyomrát, mert ez egy olyan felvétel, ami pont ide vág.
    http://mno.hu/lanchidradiobelfold/ujabb-bekemenet-lesz-a-megbekeles-erdekeben-1208611
    .
    A hülyítés nagymesterei. Papp Endre, meg még röhög is hozzá!
    Hová süllyed még ez az ország?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  5. Szanyi kapitányt nem a távlatos és összefüggésekben való gondolkodási képességei miatt szerettük, de most így részfeladatot ellátva egész hasznos amit csinál. Csak folytatni kéne, leásni egész a gyökerekig, és felderíteni ezt meglehetősen homályosnak látszó de azért tényeken alapuló feltételezést.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  6. figyelmet érdemel, hogy Orbán Viktor futballista fia a Gellért-hegyen éppen Garancsi István tulajdonában lévő lakásban lakik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  7. CŐF: vagyis O. V. cifra, összehangolt, futárszolgálata.
    Igazán nem értem, hogy aki gyertyát tart a kezében, miért vág bánatos képet? Jól meg vannak fizetve, nem?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  8. Horváth Béláné

    Sose fog kiderülni :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  9. Garancsi csak ugy elokerult mint szurke szamar a kodbol , aztan mert olyan jopofa srac rogton szoltak neki hee nem akartok a Gyuri gyerekkel aki Veres WALLIS HOLDING embere( tiszta Mszp vonal) KERESNI a szegeny magyarorszagon mint kozvetiiok evi kb 250 millio dollart ? Nem valoszinu , ami biztos a ket nagy part leosztotta 50/50 % -ban az uzletet ! Ezek utan akkor vilagos ugye , hogy miert nincs soha valos elszamoltatas! Ahhoz egy teljesen uj tisztesseges politikai erore lenne szukseg! Udv ! Hiaba elvtars itt mindenki , ezt mar nem fogjuk levetkozni a mi eletunkben , ezert is utaljak a versenyt a magyarok ezert nincs fejlodes ezert van sunyi alattomos hattermegallapodas mindenbe. Ezert csak elkoltozni lehet , kulonben beleragadsz a nagy hig fosba , elsz egy alacsony eletszinvonalon es egesz telen ulsz a teve elott iszod a magyar olcso sorodet es puffogsz magadban milyen szar minden aztan masnap bemesz a munkahelyedre es csendben kzssolsz velemenyt nem nyilvanitasz mert felsz a PUFAJKASOKTOL , JOBB HALLGATNI abbol baj nem lehet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  10. bumburi (2014. február 4. kedd 12:12)
    Ezt nem kellett volna… Gondoltam, végigveszem és kommentálom a riportot, de gyakorlatilag két-három szavanként kommentálni kellett volna, úgyhogy hagytam.
    Az mindenesetre érdekes, hogy a CÖF hinni látszik a vudu mágiában, mert az MSZP által készített műanyag Orbán-szobor fejének leverésétől láthatólag elborzadtak, vagy legalábbis úgy tesznek, mintha. Fura módon annak idején a Gyurcsány-bábu elégetése nem váltott ki belőlük hasonló érzelmeket. Ennek oka talán az Orbán melletti már-már vallásos áhítatuk és fanatizmusuk: itt kérem szentséggyalázás történt. A mi szentünktől el a kezekkel, a ti szentetek dögöljön meg. Persze az áhított béke érdekében.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  11. Szeretem amikor ilyen jól hízott disznóképű csizmadiák fritczek vezetik a népet megalázó menetet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  12. A pszichiátriai betegek otthonából kiszabadult páciensek gyülekezete!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  13. Ego
    Mindenkit figyelmeztettem, hogy acélozzon!
    Nekem ugyanezek a gondolatok jöttek.
    A Papp Endre röhögcsélése meg pláne verte a biztosítékot! “Újságíró” létére fel nem fogja, hogy min vihog!
    Ezek az emberek hogy találnak majd rá a damaszkuszi útra?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos