Ronai and Ronai
AMERIKAI

Verte apja Orbánt, mint a répát 2014. január 20. hétfő 21:34 Forrás: AN

  • Hozzászólások(89)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Verte apja Orbánt, mint a répát

Budapest, Felcsút – Előkerült egy videó. Láttuk már ezt a filmet 1989-ben, akkor készítette a mostaninál 25 évvel fiatalabb Orbán Viktorról a Fekete Doboz a felvételt. Most a Blikk szellőztette meg a történetet, nyilván, mert elkezdődött a választási kampány.

Hősünk, aki ma miniszterelnök, nehéz gyermekkoráról beszél a filmen és arról, milyen büszke volt, amikor felvették a Kommunista Ifjúsági Szövetségbe.

Ezt leszámítva nem volt könnyű gyermekkora Orbán Viktornak. Verte az apja, mint szódás a lovát. Ő maga mondja el mindezt, egyszer, egy konkrét esetet is említ, amikor megtiltották neki, hogy elmenjen hazulról, ám ő mégis elindult. Csak az ajtóig jutott, ott úgy megverte az édesapja, hogy másnap alig tudott felkelni. Még bele is rúgott a fiába néhányat Orbán Győző, aki ma már tehetős ember. Bányatulajdonos, de akkor még párttitkár volt.

Nevetve mondja a filmen Orbán Viktor, mint verte őt az apja. Még a kezét sem emelhette fel, védekezésül, úgy kellett tűrnie a pofonokat. Olyan helyen nőtt fel a Fidesz elnöke, Magyarország miniszterelnöke, ahol ez volt a szokás. Nincs ebben semmi rendkívüli, maga a mesélő sem háborog, inkább csak nevet a történeten.

Mert nemcsak az asszony jó verve, de a gyereknek is kijár egy-két füles. Néha több is, komolyabb verés például, ha arra van igény. „nagyon utáltam az öregemet ebben az időben”, mondja Orbán az 1989-es filmen.

Verte az apja, mint szódás a lovát, de biztosan nem ettől lett olyan Orbán, amilyen. Illetve, a fene tudja. De KISZ-titkár talán mégsem emiatt vált Orbán Viktorból. Mert az is lett az utóbb kommunistázó népvezér. A Vezénylő Tábornok, ahogyan egy Fidesz-közeli sajtómunkás elnevezte.

Büszke volt, hogy felvették a KISZ-be, harmadikos koráig KISZ-titkárként ténykedett, Ezt is maga mondja a filmen, nincs semmi szomorúság az 1989-es Orbán Viktor hangjában, amikor hányattatásairól beszél. Sőt, mintha egyet is értene azzal, ami vele gyerekkorában történt.

Talán, ha kicsit jobban eltángálta volna az apja, másként alakul Magyarország történelme. Nem tudhatjuk, hogy mi lett volna.

De azért, ha adódna ráérő kutató, netán oknyomozó újságíró, aki ezért kapja a fizetését, vehetné magának a fáradságot, hogy beüljön egy könyvtárba, tájékozódni kissé. Utánanézni, vajon milyen apja lehetett Sztálinnak, Putyinnak, Rákosinak, Hitlernek. Milyen nevelési elveket vallottak ezek a kis-nagy emberek: szép szóval, vagy ami valószínűbb, tenyerük élével bírták jobb belátásra rakoncátlan fiacskáikat.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.3/5 (35 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +56 ( 70 szavazatból)
Verte apja Orbánt, mint a répát, 4.3 out of 5 based on 35 ratings

Címkék:, , , , , ,

  • Hozzászólások(89)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

89 Reader’s Comments

  1. Kár volt Simicskával találkoznia. Ez a véletlen sokba kerűl az országnak.
    Jobban jártunk volna, ha az apja hagyta volna elmenni, de soha többé nem engedi haza.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (35 szavazatból)
  2. Most mindenki Orbán verésével van elfoglalva? Minden felületen ez megy.
    Verte az apja… Nem eléggé, ennek a fafejűnek meg sem kottyant!
    Szerintem az apjának inkább moziba kellett volna menni,ahelyett hogy…………………

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (35 szavazatból)
  3. csak a fejét, hogy meg ne sántuljon a Gangesz parti dakota

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (20 szavazatból)
  4. Nevelöapja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  5. Egyszer-kétszer már ajánlottam figyelmetekbe, kedves olvtársaim, h feltétlenül olvassátok el Alice Miller “Kezdetben volt a nevelés” (Am Anfang war Erziehung) c. könyvét.
    .
    Ebben feketén-fehéren szemetek elé tárulhat, hogy vezetett a szigorú, sőt kegyetlen neveltetés a nácik érzéketlen, embertelen gondolkodásához. Pszichpatákká lettek, képtelenek az empátiára, az emberi érzésekre.
    A valamikori gyermek – felnőttként – bosszút áll(t) egykori megaláztatásaiért.
    .
    V. Havel után szabadon: Isten óvjon bennünket ezektől a betegektől.
    .
    Mivel a poroszos és tekintélyuralmi nevelés Mo-on elfogadott volt és ma is az, teljesen természetes, h az istenadta nép ilyen vezetőt tolerál.
    Valami hasonló vezérbikát vár az “ellenzék” is, mint amilyenné a Mi Nemzeti Büszkeségünk, a Kárpátok Nemzetiszocialista Géniusza lett.
    Ezért nem lesz itt változás – és nem lett -, mert a hiba a Nemzet agyában van.
    Bárki lettlégyen is a Mi (Új) Büszkeségünk, a feudálisan gondolkodó elméknek elnyomó apafigura kell, aki elveszi büntetésből a spórolt (manyup) pénzünket, és most helyettesítsétek be az unalomig felsorolt galádságokat, mint büntetéseket. Amiket a szigorú atya meg is tesz a kiszolgáltatott gyermekkel szemben. Hogy tudja az a büdös kölök, ki az úr a háznál.
    .
    Amíg a nevelés nem változik meg gyökeresen Mo-on, amíg a mostani szemlélet marad az uralkodó, addig semmi nem fog változni ebben a szerencsétlen országban.
    A nevelés – mint olyan – nem felnőtteket “csinál”, hanem idomított alattvalókat.
    Ezért is volt fontos ennek a fasiszta kurzusnak az elsők között a Nemzeti Nevelés és egyéb baromságok bevezetése, állami irányítás alá vonása.
    (Hittan, erkölcstan, csókos-egyházi iskolák stb.)
    Ennyi elég, mert már dühös vagyok!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +45 (51 szavazatból)
  6. Kedves Mindenki!
    Olyan országba emigráltam, ahol az indavideo-t nem engedik, legalábbis a fenti, Fekete Dobozos filmet, hogy megnézzem.
    Hol érhető még el?
    Köszi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  7. Saját bevallása szerint ov-nak mindig volt skizofrén hajlama.
    http://nepszava.hu/cikk/1008456-orban-mindig-volt-egy-skizofren-hajlamom
    Hozzáteszem: eluralkodott rajta ez a hajlam. De nem úgy, ahogy magyarázza.
    A hozzászólásokat is érdemes elolvasni a cikk alatt.
    *
    Ne álljunk neki sajnálni azért, mert verte az apja, mint szódás a lovát. Ez a banda még új mítoszt gyárt a szenvedő gyerek-ov-ból!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (19 szavazatból)
  8. TanLala, próbáld meg innen, hátha sikerül (bár ez is indavideós felvétel):
    http://www.hir24.hu/belfold/2014/01/20/orban-apam-egy-eroszakos-ember/~~fokusz

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  9. Iszonyatos érzés ezt látni, hogy mi van a fejekben. Hogy a 21. században még ennyi ember tart ott, hogy többet kellett volna verni a gyereket, attól jobb lesz.
    Ezért is ilyen a világ, mert az emberek nagy része alkalmatlan a nevelésre.
    Nincs kezelhetetlen gyerek, csak alkalmatlan szülő.
    Nincs gyerek, akit, ha többet vertek volna, jobb lett volna. Csak olyan, akit, ha kevesebbet vernek, jobb lett volna.
    Előre látom, hogy valaki le fogja írni, hogy őt is verték, vagy valamelyik ismerősét, mégse lett olyan, mint Orbán.
    Ez azért tényleg rettenetes.
    Két dolgot kéne megérteni.
    Az egyik, hogy ha például Vekerdy neveli fel Orbánt, egész biztosan nem lesz belőle diktátor.
    A másik, hogy Orbán egész Magyarország szegénységi bizonyítványa. A poroszosnak csúfolt (valójában nem poroszos) szadista iskolarendszer, a tekintélyelvű évszázadok és a gyereküket türelem és értelem híján pofonnal nevelő tömegek egy pontban történő összpontosulása.
    A diktátorokat nem azért verik, mert már gyerekkorukban is rosszak voltak, hanem azért, mert a szüleik is betegek, és a verés csak kihozza belőlük a hajlamot.
    Nem, nem lesz mindenkiből diktátor, akit bántanak a szülei, csak akinek az adottságai megvannak hozzá, de egy normális családban nem diktátor lenne belőle, hanem egy normálisabb ember.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (32 szavazatból)
  10. neveletlen,
    köszi a segítséget, sajna az indavideo nem jön be. :-(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  11. Sarah
    Lásd be, nem azért emlegetjük (legalábbis én) hogy nem verte eléggé, hanem méregből. Szerintem senki nem gondolja komolyan.
    Én ugyan már leírtam erről komolyan is a véleményem, de a méreg bizony hülyeségeket is kihoz a tehetetlenség végett az emberből.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (14 szavazatból)
  12. bumburi: azt én sejtettem, hogy Te hogyan érted, nem is neked mondtam. Nézd meg a többi kommentet (nem ennél a cikknél, hanem egy korábbinál).
    A mérged a felnőtt Orbán ellen irányul. Az enyém is. És nem kevés.
    Fejlett személyiségű ember egyszerre több dolgot is érezhet. A felnőtt Orbánnal nem bánnám, ha történne valami, és akkor nagyon-nagyon finoman fogalmaztam ahhoz képest, amit valójában gondolok.
    És ezzel egyidőben a gyerek Orbánt sajnálom, mert az apja tette tönkre.
    A pszichopaták és a szociopaták nem genetikai úton jönnek létre, hanem nevelés által. A skizofrén hajlamot lehet örökölni, a “pszichopataságot” nem.
    Az, hogy kívülről látta magát, szintén nem skizofrén, hanem inkább pszicho- vagy szociopata vonás. Védekezés a durva világ ellen, amelyben él. Önvédelem. Az érzések kikapcsolása. A pszichopaták azért kapcsolják ki az érzéseiket, mert a szüleik rosszak hozzájuk.
    (A többségnek fogalma sincs róla, mit jelent a skizofrénia, keverik mindennel, főleg amit a filmekben látnak, a többszörös személyiségzavarral.)
    Nagyon azért nem tudom sajánlni Orbánt, mert ő ugyanezt műveli a saját fiával. Láttam róla fotót, az arcára van írva, hogy hülyére verte az apja.
    Minden elismerésem azoké, akik ki tudják vonni magukat a szüleik káros hatásai alól. Egy élet munkája kell hozzá.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (19 szavazatból)
  13. Egyetértek Sarah-val.

    Azon a videón látszik, hogy Orbán még nem dolgozta fel a verést. Próbál közönyösen beszélni róla, de láthatóan nehezen uralkodik a mimikáján és a hangján.
    Maga a tény is sokat elárul, hogy egy ilyen videóban erről beszél.
    A frusztrált nép önmagát ismerte fel benne, mint aki úgy érzi, hogy “megbűnhődte a múltat és jövendőt”, és most eljött az ideje, hogy vertből verő legyen.
    Ez egy ember szívszorító tragédiája, ami így egy nép tragédiájává szélesedett.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (24 szavazatból)
  14. “Ez egy ember szívszorító tragédiája, ami így egy nép tragédiájává szélesedett.”
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (18 szavazatból)
  15. Sarah “Minden elismerésem azoké, akik ki tudják vonni magukat a szüleik káros hatásai alól. Egy élet munkája kell hozzá.”
    .
    Sajnos az kevés. De enyhíthetjük a hatást, mint Csipkerózsikánál a Jótündérek.
    Különben meghal a tűszúrástól Csipke R.
    Aki nem enyhíti gyerekkori lelki sérüléseit Jótündérek (pl. therapia, bensőséges kapcsolatok) segítségével, az meghal szívében és lelkében.
    Nem tud érezni, szenvtelen lesz, részvétlen és bosszúálló:
    .
    vigyazo, igazad van: “eljött az ideje, hogy vertből verő legyen”
    .
    Azt nem értem, hogy gondolhatja bárki is, h ovi most egy választási kutyakomédia miatt veszni hagyja a Nagy Művet?
    Tényleg ennyire vak mindenki az “ellenzéki” oldalon?
    Veszni hagyná, amikor minden a kezében van?
    Amikor maga dönthet egy atomerőműről? Is.
    Amikor maga oszthatja szét a földeket hűbéreseinek?
    Amikor repülőgépet ajándékozhat?
    .
    Mert MINDEN az övé!
    Még a ti munkaerőtök is, sőt a lelketek is!
    Szép álmokat…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (21 szavazatból)
  16. Na, jó! Repülőt csak kölcsönbe…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  17. Neked5gigabájt
  18. Gyözö, aki az egyik fiat Gyözönek, masikat Viktornak keresztelte. Hmm… ez fantaziatlansag lenne vagy valami mas?

    http://kepviselofunky.blog.hu/2013/04/04/orban_is_azzal_szeret_birkozni_aki_ellen_nyer

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  19. Kedves TanLaLa és a többiek,
    aki keres az talál: http://www.youtube.com/watch?v=caHnCP_C3Ro&hd=1

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  20. Sajnos maradando seruleseket szenvedett Don Vito a lelkeben , olyan mely seruleseket ami parosulva egy oriasi kissebsegi erzessel illletve skizofreniaval szornyetegge valtoztatta a kisfiut .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  21. http://nepszava.hu/cikk/1008531-orban-szerint-nem-lesz-ujabb-ketharmad
    -
    Adagolja a hülyeséget rendesen….vajon a hallgatósága beveszi?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  22. Sarah
    Tévedésben vagy! Nem a neveltetése folytán lesz valaki pszichopata, Éppen ellenkezőleg a genetika miatt, ezt hozza valahonnan! A pszichopaták agya is teljesen más mint a mienk és nem is gyógyíthatóak.
    http://www.webbeteg.hu/cikkek/psziches/11642/antiszocialis-szemelyisegzavar
    http://tablet.magyarnarancs.hu/tudomany/ki_a_pszichopata_-_a_buntetheto_betegseg-71074
    .
    Orbán nem azért lett ilyen mert verte az apja, hanem feltehetően azért verte az apja mert már gyerekként is kezelhetetlen lehetett. Erre jött még a paranoia és
    skizofrénia, amik miatt gyógyszerezhetik.
    .
    Pszichopátia témában érdemes még elolvasni:
    http://tablet.magyarnarancs.hu/lelek/embernek-latszo-targyak-82276

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  23. A Veritas (nem az NDK-s varrógép, hanem a kormány történelemkutató intézete) majd kidolgoz Szeretett Vezérünknek egy sokkal jobb gyerekkort. Hiszen “semmi sem változik olyan gyorsan mint a múlt” amelyet, ha úgy adódik legjobb “végképp eltörölni”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  24. Na, de hol volt Orbán anyja, mit csinált akkor amikor az apja fél hülyére verte a gyermekét!
    Megvetendő!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  25. A probléma nem azzal van, hogy verte az apja (úgy látszik nem eléggé, mert nem használt).
    .
    Ha jól néztem a videót, kiváló úttörővezető volt és ezért automatikusan bekerülhetett a KISZ-be. (A gyengébbek kedvérét KOMMUNISTA ifjúsági szövetség). Az életét a pártvonalon képzelte el, mint minden káder gyerek.
    .
    Akkor most ez hogyan is van? Aki KISZ vezető volt, az maga az “eredendő bűn” (persze ha Gyurcsányról van szó). Ha valakinek káder szülei vannak az megint elitélendő, még akkor is, ha nem voltak, csak a feleségének a nagyapja volt az.
    Egy büdös szót nem szól az állítólagos vallásosságáról, a “keresztény” hitéről. Persze nehéz is, mert az nem volt neki. Később keresztelte meg egy haver (ha egyáltalán megkeresztelte, mert ahhoz ismerni kellene a keresztény hitet), persze ezt a havert később megtagadta.
    .
    Jobb lett volna mindenkinek, ha marad a trágyaszagú álmainál.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  26. hangyacsa
    A fideszeseknél a nagyon keresztényeknél az asszonynak hallgass a neve!
    Vagy odatéved a vak komondor…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  27. Nekem tetszik ez a bejegyzés. Tetszik!
    *
    A közvélemény-kutató egyszer a köznek szánt adatokat adja át, és egyszer a valós adatokat.
    Feltehetően a valós adatok Orbán hatalmas bukását vetítik előre. Közre kellett adni, hogy nem ab ovo hülye, de hülyére lett verve.
    Nem büntethető, mert skizofrén. (?)
    Szóval bukfenc és nyugodtan ül a milliárdjain, írja memoárjait Putriból a kézcsókig és vidáman röhög a baráti körben.
    *
    Na ez lesz Orbán életében a legnagyobb tévedés.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  28. “Utánanézni, vajon milyen apja lehetett Sztálinnak, Putyinnak, Rákosinak, Hitlernek.”
    .
    Idézet a letölthető “művéből” (http://users.atw.hu/h8cmt/index8.xhtml):
    .
    =Magam sem tudom, hogyan történt, de egy szép napon egyszerre csak elhatároztam, hogy festõmûvész leszek. Nem lehetett kétségbevonni rajzképességemet, ezt apám is tudta, hiszen éppen ez késztette többek között arra, hogy reáliskolába küldjön. Mégis, amikor megkérdezte, hogy tulajdonképpen milyen életpályát választanék magamnak, kimondtam fenti elhatározásomat. Elsõ percben torkán akadt a szó. Kételkedni kezdett épelméjûségemben. Miután pedig megismételtem elhatározásomat, és megérezte ennek komolyságát, esetleges tehetségem figyelmen kívül hagyásával, határozott egyéniségének egész erejével fellépett tervem ellen. “Festõmûvész nem lesz belõled, legalább is, míg én élek, addig soha!” mondotta.=

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  29. Őrizzétek ezt az önvallomást! DDDD
    *
    http://nepszava.hu/cikk/1008456-orban-mindig-volt-egy-skizofren-hajlamom

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  30. tényleg nem fülkeforradalom volt, hanem puccs

    bár egyetértek vele, hogy OV nélkül ez egy jobb ország lenne, de szerintem nem ok azt sugallni, h úgy meg kellett volna vernie a papának OV-t, hogy … meghaljon? szerintem az lett volna jó, ha hozzá sem ér egy újjal, és akkor lenne egy trauma nélküli OV és egy trauma nélküli ország.

    sajnos az is tény, ha nem lenne OV, lenne helyette más ugyanilyen diktátor, mert OV nem történelmi figura, hanem csak a mai magyar lélek kifejezése, tükörkép, hogy hol tartunk. sajnos

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  31. tényleg nem fülkeforradalom volt, hanem puccs
    *
    Ne maszatolj, légyszíves.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  32. Tanult ez mást is a papától. Pl. lopni.
    Meg azt is, hogy azért jobb a diktatúra, mert akkor le lehet szólni a pártbizottságtól a rendőrségre, hogy el kéne ezt valahogy maszatolni, ne derüljön ki, hogy a párttitkár hordja haza a fél téeszt.
    Jó tanár volt az öreg: “Fiam, ami az államé, az a tied.” :)

    Nyugdíjas bicskei rendőrök még sok mindenre emlékeznek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  33. Az előző kommentemben elfelejtettem beírni (bár egyértelmű), hogy a szerző Adolf Hitler, és a nagy “mű” a Mein Kampf.
    .
    Ajánlom az ellenzékieknek, hogy legalább az elejét olvassák el csak összehasonlítás képpen a mai magyarországi viszonyokkal.
    .
    És még egy gyönygyszem a szerzőtől, nem ismerős?:
    .
    “Minden nagy vezér művészete abban áll elsősorban, hogy egy nép figyelmét ne szétszórja, hanem mindig csak egyetlen ellenségre összpontosítsa… Egy nagy vezér zsenialitásához hozzátartozik, hogy még az egymással ellentétben álló ellenfeleket is úgy jelenítse meg, mint amelyek egyetlen kategóriához tartoznak, mert különböző ellenségek felismerése a gyenge és bizonytalan kategóriáknál könnyen vezethet ahhoz, hogy kételkedni kezdjenek saját igazukban.”
    .
    Wikipédia: http://hu.wikipedia.org/wiki/Mein_Kampf

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  34. tényleg nem fülkeforradalom volt, hanem puccs

    Gonoszka
    nem maszatolok
    senki halálát nem kívánjuk, szerintem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  35. Magánvéleménye mindenkinek lehet. DDD

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  36. tényleg nem fülkeforradalom volt, hanem puccs

    … vagy ha az a maszatolás, h ki a bűnös, akkor persze, ov felelőssége óriási, bűnlajstroma végtelen, de ha csak ő maga lenne ilyen, akkor max a jobbik mezőlajtanasnádalsói egységét vezetné. hogy min.elnök lehet, az azért van, mert X millió magyar pont olyan sötét lelkületű, mint ő. és ez a legnagyobb baj, nagyobb, minthogy ov milyen

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  37. tényleg nem fülkeforradalom volt, hanem puccs

    ok, az indulatot megértem DDD
    számomra is megdöbbentő, hogy hova jutottunk, minden nap meg kell csípjem magam, hogy ez mind igaz

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  38. Nem verni kellett volna, hanem agyonverni. És már szabadult volna, meg mi is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (7 szavazatból)
  39. Az elég közismert tény, hogy a gyermekkori verés, az ellenük elkövetett fizikai erőszak, a lelki terror, és az ebből következő szorongás könnyen vezethet súlyos pszichiátriai zavarok kialakulásához. Nekem egy túlon túl is közeli ismerősöm “gyakorló” Borderline, Nála az említett okokra vezethető vissza a szörnyű betegség. Ha valakinek kétségei vannak felőle, az ma már elég könnyen utána nézhet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  40. Meg is va a következménye a verésnek,ezért kezelik Orbánt Grazba folyamatosan.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  41. szgabi
    A Gyávák és árulóknál írtam, de látom itt vagy,ide is írom. Nagyon nagyon elnézést kérek, hogy következetesen más nevet írtam. Lehet hogy azért, mert én is Gabi vagyok.(?)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  42. Folytatnám bmk idézetét:
    „A Mein Kampfban Hitler részletesen kifejti elgondolásait a tömegek szerepéről és meghódításuk lehetőségeiről. Abból indul ki, hogy a marxizmus elleni harcban gondolni kell arra is, mi történik majd, ha a szociáldemokráciát sikerül összeroppantani. Nem várható, hogy a munkások a polgári pártok felé fordulnának. Ezért alkalmassá kell tenni az NSDAP-t a tömegek megnyerésére. Ehhez azonban le kell egyszerűsíteni az üzeneteket. „Minden nagy vezér művészete abban áll elsősorban, hogy egy nép figyelmét ne szétszórja, hanem mindig csak egyetlen ellenségre összpontosítsa… Egy nagy vezér zsenialitásához hozzátartozik, hogy még az egymással ellentétben álló ellenfeleket is úgy jelenítse meg, mint amelyek egyetlen kategóriához tartoznak, mert különböző ellenségek felismerése a gyenge és bizonytalan kategóriáknál könnyen vezethet ahhoz, hogy kételkedni kezdjenek saját igazukban.” Ezt az egyetlen ellenséget a zsidóságban találta meg, amelynek végletekig eltorzított alakjába belefoglalta a marxizmust, a munkásmozgalmat, a polgári baloldalt, a humanizmust, az európai jogrendet egyaránt.”
    .
    Azóta bővült a lista, de maradt az „egyetlen kategória”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  43. nem szabad embereket megütni, de szörnyetegeket sem. Orbán nem amiatt szörnyeteg a verés egyszerűen semmit nem old meg. Nem az a fő baj, hogy verik, hanem, hogy n nem kínálnak megoldást. ez olyan mintha valaki nem tud négyzetgyököt vonni, nem érti és tanítás magyarázat helyett elverik. nem lesz okosabb.
    .
    Ütni max csak azért lehet ha szándékosan nem teszi de az sem biztos, hogy használ.
    .
    Azonban bocsánat de Orbán ahogy elnézem született genetikai mutáns és született na, ne cifrázzuk egyszerűen szólva vadbarom. Ehhez a verésnek nincs köze. Előbb volt vadbarom azután verték és nem fordítva és nem csak az apja, de az iskolatársai is verték rühellték és mindenki. Ezt azért ne felejtsük el. ő szivattyúzta ki a pofonokat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  44. bumburi
    .
    A nagy keresztény férfiaknak, nőknek elég a látszat, hogy imádják az ő “urukat”, otthon meg jobb esetben egymást püfölik, rosszabb esetben szegény gyereküket.
    .
    Sokszor a tehetetlenségüket, nyomorukat, dühüket a gyerekeken élik ki. Sajnos ez nem új keletű, mint ahogy látjuk Orbánon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  45. hangyacska
    +++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  46. Leegyszerűsítve:
    A múltban nem volt ritka a verés , mint nevelési eszköz, mégsem lett a társadalom túlnyomó többsége idióta rabló.
    Orbánt hiába próbálják most mentegetni, sőt sajnáltatni, / nem véletlen, hogy az egykori videót a blikk szellőztette meg / génjeiben hordozta ezt a megátalkodottságot, apja legfeljebb hozzásegítette, hogy ez kiteljesedjék benne.
    A felelősség azoké, akik ezt tudják, és tehetnének ellene, hagyják , hogy egy beteg ember egy nemzet jelenét és jövőjét áldozza fel őrült eszméi oltárán.
    Hogy egy kissé patetikus legyek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  47. A kommentek többsége ebben foglalhatók össze:
    “Pisti hüje!”
    .
    Lehet, hogy a baltás gyilkos cinkosa skizofrén, az is lehet, hogy szociopata (talán nem minden skizofrén az!), de bármilyen fontos szerepe van is, nem az ő személye a döntő. Ha ő nem lenne, akkor talált volna magának más vezért az antiliberális tábor.
    A fő ok a rendszerváltás iránya: a liberális demokratikus jogállam társadalmi alapjának, vezető rétegének hiánya, a privatizáció módja, az összefonódások rendszerének önfenntartó mechanizmusa, a szőnyeg alá söpört , kibeszéletlen (formálisan cenzúrázott, ideiglenesen visszaszorított) fasiszta és náci ideológiák fennmaradása és életre keltése, felmutatható alternatíva hiánya, ademokratikus és jogállami működés és minták ismeretének hiánya.
    Sokkal nagyobb a baj, mint egyetlen személy kóros lelkiállapota.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  48. baby, pont az ilyen kommentekre mondtam, hogy számítok rájuk. Ha a lottó ötösöm így érkezne, vennék szelvényt.
    Igen, a veréstől nem mindenki pszichopata lesz, hanem mindenféle más baja lesz, ami téged, és sok embert valószínűleg nem érdekel, mert Orbánnal ellentétben a fizetésed nem függ tőle.
    Vagy mert téged is vertek, és azzal nyugtatod magad, hogy ez normális.
    Nem mellesleg elég sok pszichopata van, csak nem mindből lesz miniszterelnök, főleg azért, mert abból egyszerre általában csak egy van országonként. De ott vannak körülötted, tehát mégiscsak érint.
    Ha megnézed vagy elolvasod a videót, akkor tudni fogod, hogy Orbánt rugdosta az apja, ami igen messze áll attól a szintén igen kártékony, de elterjedt nevelési módtól, amit atyai pofonnak neveznek.
    Másik interjúban elmondta Orbán, hogy mai napig látszanak rajta a verés nyomai.
    Nyilván a rugdosás és a véresre korbácsolás adekvát válasz olyan “konok megátalkodottságra”, hogy a gyerek el akar menni otthonról.
    Éljen a felvilágosodás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  49. Magyarorszag jobban teljesit ,a pszichopatabol itt van a legtöbb az unios orszagok közül legalabbis… Példaul egy gyors pillantas a parlament soraiba és maris meggyözödhetünk erröl a tényröl. Jatszmaznak a politikaban és a mindennapi életben is. Belsö jatszmaikat vetitik ki az orszag elé, és ugy tünik sokan beallnak közéjük, aki a pszichoknal otthonosan érzi magat az maga is érintett bizonyos szinten. Vagy azért mert otthon ezt latta ,vagy azért mert szintén pszichopata. Ez a horthysta, revizionista Trianon manias magyar tarsadalom. Csak azon csodalkozom, hogy nem latni sürübben a nyelvöltögetést, elvileg késöbb követöi ezzel is azonosulnak. Példaul Selmeczi is raszokhatna. ))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  50. Sarah:
    Olvasd el még egyszer! Hol írtam én azt, hogy a veréssel mint nevelési módszerrel egyetértek.Csak tényként közöltem a múlt szokásait tisztelet a kivételnek.Ne személyeskedjünk ha megkérhetlek. Egyébként nem vertek a szüleim és én sem vertem gyermekeimet,mélyen elítélem az erőszakot,mert meggyőződésem,hogy az okos beszélgetés és az empátia sokkal előbbre visz.
    teljesen más irányba vitted a hsz.-emet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos