Ronai and Ronai
AMERIKAI

Továbbra is téma Orbán elmeállapota 2014. január 3. péntek 7:45 | AN

  • Hozzászólások(175)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Továbbra is téma Orbán elmeállapota

Budapest – Nem szűnnek a találgatások Orbán Viktor miniszterelnök mentális állapotával és állítólagis grazi orvosi kezelésével kapcsolatban. Az állandóan ellenséget vizuáló és permanens harcban álló Orbán produkálja azokat a tüneteket, amelyek egyes skizofrén betegségekkel kapcsolatosak. Mióta megjelent egy kényszeres szájmozgást és kontrollálhattalan nyelvmozgást bizonyító felvétel, a témát nem lehet csupán rosszindulatnak vagy a bulvársajtó felvetésének minősíteni. Egy országnak joga van tudni, hogy a miniszterelnökét milyen betegséggel kezelik, ha kezelik, és milyen típusú gyógyszereket szed. Ha skizofrén, az nem magánügye.

Orbán siel valahol a Facebook bejegyzése szerint, de a közösségi oldalakon tudni vélik, hogy sokat emlegetett kezeléseinek egyikére utazott el az ünnepek alatt. A liberális sajtó illetlennek tartja az Orbán mentális állapotával kapcsolatos felvetéseket, de az alábbi felvétel megjelenése után ezt a kérdést megnyugtatóan ki kellett volna vizsgálni. A felvétel 2012. augustzus 20-án a kitüntetések átadásán készült, Orbán gyanús nyelvmozgása az 50. másodperc után látható:

Szakemberek szerint a felvételen látható jelenség oka többféle lehet, de leggyakrabban a Tardive Dyskinesia jelenségével azonosítják, amelyet skizofrénia és más pszichiátriai betegségek ellen használt gyógyszerek szedése is kiválthat. A szakirodalom szerint a leggyakoribb tünetek a nyelési nehézség, csámcsogó szájmozdulatok, az ajkak gyakori nyalogatása, nyelvkiöltögetés, a száj körkörös bizarr mozdulatai, a beteg a nyelvét nem tudja kinyújtva tartani. A tüneteket a gyógyszeradag csökkentésével lehet mérsékelni, vagy más gyógyszert kell alkalmazni, de figyelembe kell venni, hogy ez miképpen befolyásolja az alapbetegséget.

A látható kényszeres mozgásokat másfajta gyógyszerek és szerek is kiválthatják, de legsúlyosabb esetben skizofrénia kezelésekor is megjelenhetnek. A szakirodalom a skizofréniáról a következőket írja: “A skizofrénia nem egységes kórkép, összefoglaló neve a pszichotikus állapotok közé sorolt agyi betegségeknek, melyeknek közös jellemzője, hogy a beteg akarata, gondolatai és érzelmei szétesnek. A pszichotikus állapotok a realitásérzék elvesztésével, érzékcsalódásokkal, hallucinációkkal, az érzelmi élet zavaraival, téveszmékkel, tudatzavar jelentkezésével járó elmegyógyászati betegségek. Ez az állapot más betegségekben is előfordulhat, amikor a felsorolt tünetek közül csak egy-egy dominál. Mai nézeteink szerint több tényező játszik szerepet kialakulásukban, de e kórképek kiváltó oka lényegében ismeretlen.”

Következménye az lehet, hogy “a beteg úgy rakja össze a külvilág történéseit, hogy azokból egy veszélyes, ijesztő kép áll össze. A tünetek elmúltával a beteg többnyire világosan látja a roham idején észlelt világ és tettei irracionális voltát. A betegség ezen aktív szakaszaiban a beteg veszélyes lehet önmagára és környezetére”.

Orbán Viktor esetleges betegségéről nincsenek hivatalos információk. De miniszterelnök esetében az egészségi állapot nemcsak magánügy. Az ország polgárainak joga van tudni azt, hogy az országot mentálisan egészséges emberek vezetik. Ezért jogos igény az, hogy a polgárok választ kapjanak arra, hogy a látható tünetek mögött milyen okok, esetleg milyen betegségek húzódnak meg. Az ország sorsát meghatározó vezető esetében közérdekű információ az, hogy a mára teljhatalommal felruházott miniszterelnök milyen betegségben szenved, ha szenved. Ha a miniszterelnök beteg, és annak köze van a skizofréniához, akkor az alkalmatlanná teheti az ország vezetésére. A magyar közvéleménynek a megdöbbentő felvételek láttán joga van tudni, hogy Orbán Viktor skizofrén paranoiás betegségben, esetleg más neurotikus betegségben szenved vagy nem.

Annál is inkább, mert kutatások egybehangzóan kimutatták, hogy valamennyi diktátor személyiségét skizofrén betegségek befolyásolták. A skizofrén beteg nem reálisan értékeli és érzékeli a külvilágot, tévképzetei, üldözési mániái alakulnak ki, paranoiás lesz, és téves helyzetfelismerése miatt a környezetére veszélyes válaszokat ad. Miniszterelnök esetében ez életveszélyes helyzetet idéz elő.

A nyilvánosságra került felvételek alapján az ellenzéknek, a parlamentnek, a köztársasági elnöknek, de Orbán saját pártjának is fel kellett volna már régen tennie a kérdést a miniszterelnöknek, hogy milyen gyógyszereket szed, milyen betegséggel kezelik, és szakembereknek nyilatkozniuk kell arról, hogy az adott betegséggel kormányozhat-e valaki egy országot úgy, hogy hatalmának gyakorlatilag nincsenek korlátai.

A kérdés felvetése nem illetlenség, hanem demokratikus minimum. Ha Amerikában egy elnökről ilyen felvételek jelennének meg, szemei, arca gyanúsan megváltozik, tekintete zavaros és vizenyős, az ország azonnal tudni akarná, hogy mi baja van, mivel kezelik, és alkalmas-e egy ország vezetésére. Ebben semmi rosszindulat nincs, a vezető tartozik a népének azzal, hogy az erre vonatkozó tényeket közli.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (285 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +346 ( 400 szavazatból)
Továbbra is téma Orbán elmeállapota, 4.7 out of 5 based on 285 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(175)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

175 Reader’s Comments

  1. Jó helyre kell tenni a keresztet, De hol az a jó hely? Én nem látom. :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (19 szavazatból)
  2. Ez az ŐRÜLT mindent el fog követni a hatalomért ! Ha netán nem tudnak annyit csalni ami elég , akkor majd megsemmisítik az eredményt ! Itt más is megjegyezte ezt a külhoni választói jogot ! Én csak annyit tennék hozzá amit a Dániában tanuló kislányom mesélt . Csoporttársa ünnepelte a magyar állampolgárságát. Majd arra a kérdésre hogy ez miért kell neki , az volt a válasz hogy így vízum nélkül mehet Amerikába . Majd rövid beszélgetés alkalmával elmondta hogy helyette majd apukája fog szavazni !!!!BRRRRRR! Tehát mindketten Magyarok , és az én leányom pedig saját költségen utazzon Koppenhágába oda vissza 250, azaz 500 Km-t , hátha szavazhat !! Ez a ZORBÁNI EGYENJOGÚSÁG !!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +87 (109 szavazatból)
  3. bunburi
    érted,nem ellened:
    az örömet szerzik, okozni a bajt szokás

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (18 szavazatból)
  4. http://valasztas.hu/
    2014. január 2-áig beérkezett kérelmek száma
    összesen, értesítési cím szerinti bontásban
    Románia 43437
    Szerbia 17511
    a szőrösnyelvű ingyenélők már bejelentkeztek

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +44 (64 szavazatból)
  5. Na Ki
    Köszi a kiigazítást!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  6. Úgy gondolom, hogy Orbán betegségéről a szűk baráti köre, így a vezetésben részt vevők is tisztában vannak.
    Természetesen nem gondolom, hogy nyilvánosságra hoznák, hiszen a szűk és tágabb körének is elemi érdeke, hogy ő maradjon a miniszterelnök, a játszmák el vannak döntve, a nép nagy része pedig rajong, isteníti őt, nem szabd tehát elmesélni, hogy meztelen a király!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +65 (83 szavazatból)
  7. bruckenbacker kapitány
  8. megszállt ország…. akkor most visszaírják a történelemben a szovjet hadsereget felszabadítókra?
    szemben a szovjet emlékművel?
    ilyen balfax módon akarnának Putyinnak benyalni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (20 szavazatból)
  9. baccameg… nem ide akartam, az előző hozzászólást, de szerintem sejtitek hová::::

    sorry

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  10. Elképesztő ez a rajongás, /ez a tüzbemegyek érte!!/ mi táplálja ezt az érzést???
    Pl: a nyugdijjasok? Tapsolnak, mert kapnak 2.500 Ft emelést? Senkinek nem jut eszébe, hogy akik ezt megszavazzák,— az ők emelése —-100.000-nél kezdődik? mi ez, ha nem egy elkábitott nép, akik sorban állnak, hogy önként, dalolva hajoljanak a kisvezirük elébe, és hajoljanak földig. Az a 2/3 ad nem érzi az árulást a regie csökkentéssel kapcsolatban? Mennyivel fizetünk többet –vissza– a korábban már megadózott jövedelmünkből?
    Hogy az egészsége megrokkant? Hihető! az a fájdalom, /elhasználtság/ ami a neje arcán van, mindent megmagyaráz! Hiába mosolyognak egymásra, / a karácsonyi képeken/ üvölt, hogy az nem őszinte!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +47 (63 szavazatból)
  11. Ha igaz,hogy beteg a miniszter Úr ,Nagyon sajnálatos dolog.De betegen ne dolgozzon.Menjen nyugdíjba,élvezze az életet.Éljen a gyerekeinek,a családnak.Fiatal,És a nyugdíj mellet még teljesen nem kell abbahagyni a munkát.De ,egy kicsit lejjebb kéne adni,mint az ország ,a nép vezetése…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (34 szavazatból)
  12. Kovács Szilveszter

    Megnéztem az 50. mp-nél. Félelmetes !!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (31 szavazatból)
  13. E honlapon megjelent cikk (Szilveszteri visszatekintés – A diktátorok elméjéről
    2013. december 31. kedd 5:52 Forrás: HVG) egy részlete nagyon világosan ír erről:

    “…Zentai Péter: Professzor úr, létezik-e olyan egységes pszichiátriai kórkép, ami – történelmi időktől és földrajzi térségektől függetlenül – mindig, minden diktátor elméjét jellemzi?
    Jerrold Post: Kimutatható a mindenkori diktátorok, terrorvezérek, maffiafőnökök pszichéjének négy alapeleme. Az első: a messianisztikus küldetéstudat, amely az átlagemberéhez képest hatványozott énközpontúságot takar. A második szimptóma: a paranoia egy fajtája – a diktátortípus az őt ért legkisebb kudarcért is másokat (néha „felsőbb erőket”) okol, és folyton ellenséget keres vagy épít. A harmadik alapvonása: a normális emberéhez képest beszűkült lelkiismeret, az ennek hiányából származó gátlástalanság. Ez az esetek többségében infantilizmusból, illetőleg nevelésbeli, gyerekkorból húzódó, kezeletlen problémákból ered. A negyedik elem: a legszűkebb környezet tagjainak agya, lelke feletti uralom megszerzésének és birtoklásának különleges képessége….”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (49 szavazatból)
  14. Aki 1987-ben Sztálin képet akasztott a falára, annak egy pillanatig nem volt kérdéses az elmeállapota. Kár is beszélni róla, mindig mániákus depressziós skizofrén volt. Komplexusai sok tényezőből fakadnak, és betegségét táplálják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (27 szavazatból)
  15. http://gepnarancs.hu/2013/12/koszonok-mindent-viktor/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  16. orbántól megszabadulni nem elég
    az orbanizmustól is meg kell
    sok ember életét vette el ez a szemétláda
    az ilyen hogy tud a gyerekei szemébe nézni ?
    vagy azok is skizók?
    oszt a cinege utcai zombik ilyenek

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (26 szavazatból)
  17. Találtam egy nagyon jó cikket:
    http://demokrata.budapestoldal.hu/2012/11/orban-es-kadar-rendszer/693
    Véleményem szerint eddig ez írja le legjobban Orbán, és a fidesz bolsevista mivoltát. Orbán, Kövér, és a többi pártállamból átmenekült bolsevista 25 éve küzd azért, hogy a saját pártállamuk létrejöjjön. Most épp egy “kicsit” horthysták, szélsőjobbosok, de lényegében maradtak ugyanazok az őskommunista bolsevikok. A céljaik érdekében bárkit magukhoz édesgetnek, hogy utána úgy eldobják, mint Torgyán Józsefet. Nincsenek barátaik, csak olyanok akiket barátaiknak hazudnak, és feláldozható sallangként tartanak. Az 1998-2002 országlásuk balhéiért a Kisgazda Párt tűnt el a palettáról.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (34 szavazatból)
  18. a pécsi polgármester “balkézről” született gyermeke is tabu téma, nemcsak a győrié :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  19. Tibor
    2014. január 4. szombat 14:27
    Nagyon jó cikk és van ott több is :)

    http://demokrata.budapestoldal.hu/2013/12/tobbsegrol-es-kisebbsegrol-2/1054

    Köszönjük!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  20. Ha valóban beteg akkor nem tehet róla, de az a sok talpnyaló igen, akik még adják a lovat is alá. Szégyen, hogy Szálasi után még egy elmebeteg miniszterelnöke van az országának. Hiszen már a stadionépítési mániája is teljesen egyértelművé teszi a mentális állapotát . Kivérezteti a nemzetét és ezt mindenki tudomásul veszi. Az Unió is adja a pénzt számolatlanul ezekhez az eszement létesítményekhez.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (34 szavazatból)
  21. Mi lessz ennek a vége? Nagyon szeretnék haza költözni, de félek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (9 szavazatból)
  22. A legjelentéktelenebb beosztáshoz is kell már munkaalkalmassági vizsgálat, akkor egy ilyen egész ország életét döntően befolyásoló pozícióhoz hogy-hogy nem kell semmi? Egy félcédulás van az ország élén, és ez meg is látszik az ország állapotán.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (30 szavazatból)
  23. KHA! Nem tudom hol vagy, de egyelőre bárhol jobb helyen vagy, mint itt. Sokan cserélnénk Veled, az tuti.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (18 szavazatból)
  24. Folty !
    *
    Egyébként ezt már többször eljátszotta kényes ügyekben is…
    Például – ha jól emlékszem – SchnittPlagi köztársasági-elnöki jelölésekor is, amikor egy bolgár-tengerparti üdvözlőlapon küldte el a javaslatát a parlamentnek > miközben mindenki arról beszélt, hogy éppen Grácban szervizelik…
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (14 szavazatból)
  25. T.KHA!! Költözz haza,de csak abban az esetben, ha rendes Magyar Ember vagy! Ez mit jelent?Szavazz a fideszre, és dúdold a himnuszt.Gondolkodni felesleges, azt megoldják helyetted,ilyesmivel ne gyötörd magad.Ja! vallási felekezet nem számít! Katolikus, református persely……..Zsidót le sem merek írni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (12 szavazatból)
  26. Ha ez igaz felvétel és nincs benne manipuláció, akkor egészen megdöbbentő és ha ettől kezdve csökkenni fognak a nyilvános szereplések, ahol szembe profilból készíthet a sajtó felvételt róla, akkor az maga a cikk állításának tényszerűségét támaszthatja alá. Mindazonáltal érdemes lenne szakértők elé is vinni a felvételt, és a video-manipulációkat kizárni, hiszen a mi kormányunkat sem kell félteni Szeptember 11 miatt, ha hír- és videomanipulációról van szó…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (10 szavazatból)
  27. Szerintem a Fidesz vezérkarban is van néhány tisztességes hazafi aki előbb utóbb megteszi azt amit a lelkiismerete illetve a HAZA megkíván , lerántja a bohóckirályról a leplet .

    Ezután lőn majd világosság és lehet megint a romokon jogállamot építeni ….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  28. Csacsicska Tamás

    Orbán nem hülye, hanem egy disznó. A holdudvara is az, egytől egyig.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (14 szavazatból)
  29. *
    A felcsúti stadion építéséről jut eszembe a székesfehérváron található ún. “Bory vár”, ami tulképp egy díszlet és a harmincas években építette a telek tulajdonosa betonból, amel aztán lepipál minden lasvegasi észbontó kópiát is.
    Csak azért ugrik be mindig, mert úgy tűnik, mintha ez a mi országos pszichopatánk valóban ismerné az embereket…
    *
    Anno több busz kiránuláson is részt vettem Szfehváron. és a szervezők az istenért nem hagyták volna ki azt a szörnyű giccshalmazt egy olyan városban, ahol nyüzsögnek a valódi műemlékek… Azonban a zemberek izlését nem lehet kellően lebecsülni, építhetnek rá a kóklerek… Úgy nézik annak a cirkuszi mutatványnak minden részeletét, annyit időznek benne, meg rajta, mintha egy római, vagy eredeti középkori vár részleteit bámulnák és nem egy soha nem volt iszonyatot, tulképp egy korai Euro-Dysney-parkot a beton szobraival együtt…
    *
    Miért is hoztam ezt itt fel példának ?
    Mert Orbanini, a gigantomán Vezér is úgy gondolkodik mint az utazásszervezők. Vagyis a sok hülye, műveletlen barom, egyszer – nem is olyan soká – ha majd fölépül a Makovecz-aréna, akkor ehhez, az ő értelmetlen felcsuti sport emlékművéhez is ugyanígy fognak zarándokolni a tömegek mint a boryvárhoz Alba-Regiába és akarva, akaratlan az ő dicsőségét fogja zengeni alattvalók sisera sokasága… A különvasút már épül hozzá állam költségen.
    *
    Ui
    Azért azt az akasztói stadion-éptő kollégáját , bizonyos Stadler József juhászt legalább megkérdezhette volna, a pusztába épített stadionok életképességéről. Mert az ottanit állítólag már régesrég fölverte a gaz, és omladozik is, mert az öreg juhász pont emiatt (is) még mindig a börtönbüntetését tölti… (Amit szabad jupiternek…) Nem kéne talán Akasztó községbe is külön kisvasutat vezettetni a sportélet és a turizmus föllendítése érdekében? Persze azt is államköltségen…
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (15 szavazatból)
  30. Csacsika !
    Egyezzünk meg abban, hogy mind a kettő…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  31. Csak imádkozni lehet azért, hogy inkább magába, mint az országban tegyen több kárt…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (11 szavazatból)
  32. Ki vagy mi fogja megállítani??

    Lasszóval?. Kéz és lábbilincsben??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (9 szavazatból)
  33. KHA
    “Mi lesz ennek a vége? Nagyon szeretnék haza költözni, de félek!”

    ez már maga a vég! úgy hívják, hogy orbanisztán, a magyar ugar. ismét megérkeztünk oda, ahonnan már annyiszor elindultunk. nyereg alatt húst puhító, hátrafelé nyilazó barbárok vagyunk ismét. maroknyi elmebetegnek köszönhetöen. akikkel ezt meg lehet tenni, ráadásul az EU-n belül, azok sajnálatra, együttérzésre nem méltók. a magyarok azt kapják, amit érdemelnek. és ez addig fog tartani, amíg a magyarok azt nem gondolják, hogy most már azért elég. ezt a problémát más nemzet nem fogja megoldani.

    KHA ha mindenáron költözni szeretnél egy barbár helyre, miért nem válsztod inkább dél szudánt? az talán még orbanisztánnál is izgalmasabb. persze nem biztos. majd esetleg te elmeséled nekünk. ha ott van internet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (5 szavazatból)
  34. a magyar televízió mutatta be az eredeti felvételt. Én akkor is láttam. Ha manipulált a felvétel élőben a magyar televíziónál manipulálták augusztus 20.an. Persze kérdés hogy miért most került elő a felvétel. Én azóta aggódom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (7 szavazatból)
  35. http://magyarnarancs.hu/belpol/ugy-er-majd-veget-ahogy-a-piramisjatekok-87949

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (6 szavazatból)
  36. Mindenki elmebeteg, a kulombseg az, hogy ki tudja joban eltitkolni. Emlekszik meg valaki a Ludas Matyi egyik cikere, “Halal a ragcsalokra” ??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  37. Nem vagyok hajlandó elfogadni azt,hogy Orbán mentálisan beteg.Nem,mert akkor nem büntethető!!!Ezért a disznóságért,amit az országgal,az emberekkel művelt,felelnie kell.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  38. Stumpné Bekes Margit

    Ha az USA elnökének egészségi állapotáról a szükséges mértékben tájékoztatni kell a lakosságot,akkor nálunk miért nem??! Be kell vezetni az alkalmassági vizsgálatokat a közfeladatokra jelentkezőknél!!! Ennyi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  39. Teljesen nyilvánvalóan komoly problémái vannak, a felvételen jól látszik, hogy nem ura önmagának, pedig a nyilvános fellépésekre nyilván mindig jól begyógyszerezik, nehogy ott kapja el a roham.
    Ezért őt nem támadni, vagy megvetni kell, hanem szanatóriumba küldeni és segíteni a gyógyulásban, hogy mielőbb visszatérhessen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (5 szavazatból)
  40. Bármennyire is ránk tartozna az állapota,inkább 100 évre titkosítva lenne államérdekből…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  41. Merkel német Kancellár egészségi állapotáról most láttam egy tudósítást egy magyar TV-ben , a magyarok a magyar miniszterelnök elmeállapotáról miért nem kapnak tájékoztatást?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  42. “Ezért őt nem támadni, vagy megvetni kell, hanem szanatóriumba küldeni és segíteni a gyógyulásban, hogy mielőbb visszatérhessen” oda, ahová való, vagyis ahonnan jött. Nem ezért, hanem azért, amit a politikában tett.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  43. Kedves pakura!
    “”Ezért őt nem támadni, vagy megvetni kell, hanem szanatóriumba küldeni és segíteni a gyógyulásban, hogy mielőbb visszatérhessen.”"” ……………………… Azt hiszem rossz oldalon írtad ezt a hsz.-t…..Ha jól emlékszem a pakura valamilyen sűrű fekete mérgező anyag. Nem szeretem

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  44. Döbbenetes… A hozzászólok között vajon hány skizofrén beteg van,vagy családtagja,vagy barátja,vagy rokona? Vajon mennyi? Nem kell sokat gondolkodni:Nulla,ZÉRÓ!!!
    Hozzászólók felfogják,hogy milyen megvetően beszélnek erről a betegségről??
    A skizofrének is emberek,mondom emberek!!! A társadalom kirekeszti Őket,sokkal,de sokkal jobban,mint bármelyik rablót,vagy gyilkost,vagy prostituáltat.Röviden a társadalomban a legalján vannak.Ismerek nem egy ilyen beteg embert,még orvos is van köztük,nem is akármilyen orvos,aki nap,mint nap életeket ment,vagy művész,vagy tanár stb.stb. sorolhatnám.
    Gondolkodjunk már el,mit beszélünk!!! Lehet utálkozni,lehet káromkodni.Én nem teszem.Hogy is van a mondás,Istenre bízom. Köszönöm a figyelmet,még ha az igen csekély is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (7 szavazatból)
  45. Zsigike
    Azok a betegek belátják a betegségüket, míg ez az ember Orbán titkolja a betegségét, és egy országot tesz tönkre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  46. Kimaradt
    Orbánról tárgyaltunk, és nem a többi betegről. Azt hiszem ezt mindannyian világossá tettük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  47. Kedves bumburi! Azt gondolom nem értette meg a mondataimat.Azok a beteg emberek nincsenek tudatában annak,hogy betegek! Komoly gyógyszerezés,gyógykezelés alatt állnak. A cikk kifejezetten erről szól,ez benne a lényeg.
    Az én lényegem pedig a szerény személyemről,hogy tudja… Magyar vagyok,sőt különb magyar,mint sok-sok ember,aki annak vallja magát.Ehhez a dologhoz nem kell párthoz tartozni,vagy szimpatizálni. :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  48. Zsigike
    Nem teccik érteni….itt, most éppen az ország vezetőjéről beszélünk!
    Ha ő nincs tudatában, hogy beteg, akkor a környezetének kellene megkímélnie, többek között bennünket is, hogy pihenő pályára teszik.
    Vannak gyógyszerek, melyekkel vezetni sem szabad – egy országot lehet?!
    -
    Ezt a “különb magyart” pedig…..hát inkább most ezt nem fejtem ki!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  49. Nálam bevált szokás,hogy reggeliként tejecskémet beletöltöm a pöttyös kis bögrémbe és elmajszolok egy kiflicskét hozzá.Én nem tudom ki hogy van vele,de nekem mindig cicabajuszom lesz,családtagjaimnak mindig rám kell szólniuk,hogy ott a bajuszom.Mit is tehetek ilyenkor? hááát a nyelvemmel lenyalom a számról. :-D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  50. Zsigike
    Én nem lennék ilyen lekezelő, és nagyképű, ha tanácsot adhatnék. De nem adok…
    A kutya nem kíváncsi arra, hogy milyen nációhoz tartozik!
    Nem érdekel, hogy magyar, kínai, vagy svéd!
    Engem az ember érdekel, és a megnyilvánulásai!
    Hogy érthetőbb legyen, amit ki akarok fejezni – Orbán egy beteg ember!
    Senki nem szórakozik az Ő betegségével, csak a környezete!
    Ne tessék már ide hozni minden ilyen betegségben szenvedőt, mert nem ez a téma!
    A cicabajusz eklatáns példája, hogy nem teccik érteni a lényeget, de ami még rosszabb, mert érti, csak úgy tesz, mintha nem értené! A cica bajusszal is tisztában van minden alkalommal…
    Akkó’ mit teccik itt verni a tam – tamot?
    Tájékoztatásul leírom, hogy én is megiszom reggelenként a tejecskémet, és a csészém mellett készenlétben ott a szalvéta, hogy ne röhögjön senki a cica bajuszomon. A kulturált étkezéshez ez is hozzá tartozik.
    Majd akkor tessen itt kioktatni bárkit, ha a szalvéta mibenlétével,és feladatával meg teccccccccet ismerkedni!
    .
    A magyarságát, és a magyarsága milyenségét meg idehozni, egyszerűen bunkóság!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Alakul a Felcsút-Székelyföld tengely 2014. március 19. szerda

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos