Ronai and Ronai
AMERIKAI

Alakul a Felcsút-Székelyföld tengely 2014. március 19. szerda 12:24 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(27)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Alakul a Felcsút-Székelyföld tengely

Budapest, Felcsút, Székelyföld – Kórházra, iskolára, nyugdíjra és a gyermekek éhezésének megakadályozására nincs pénz, de stadionra még futja a magyar kormánynak. Sőt, nem csak idehaza, de már Orbán határon túli híveinek is jut a jóból.

A legújabb hír, hogy százmillió forintot csoportosít át a kormány a költségvetési tartalékból a Székelyföldi Labdarúgó Akadémia működésének támogatására – derül ki abból a kormányhatározatból, amely a keddi Magyar Közlönyben jelent meg. Az átcsoportosítás azonnali hatályú – olvasható a kormányhatározatban. (Magyarul a pénzt már át is utalták.)

Az FK Csíkszereda futballklub tavaly szeptemberben lett a felcsúti, Orbán Viktor által alapított Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia első határon túli partneregyesülete, azóta Székelyföldi Labdarúgó Akadémia néven összefogja Székelyföld labdarúgóutánpótlás-nevelését, valamint összegyűjti a tehetségeket.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.4/5 (5 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +2 ( 16 szavazatból)
Alakul a Felcsút-Székelyföld tengely , 3.4 out of 5 based on 5 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(27)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

27 Reader’s Comments

  1. Kell a szavazat, megtámogatják hát a szándékot 100 millióval, itthon meg lassan csak a fidesz jut ellátáshoz minden területen.
    Kívánom, hogy ne legyen örömük ebben a támogatásban, mert gazemberségből fogant minden Ft-ja.
    A székelyföldieknek meg jusson eszükbe, hogy nekik is volt egy Kárpátok Géniusza.Nekünk is van, a neve Orbán Viktor!
    Úgy álljanak hát e mellé a hazug támogatás mellé!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (41 szavazatból)
  2. Erre mondják, hogy akinek kalapácsa van, mindent szögnek néz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (26 szavazatból)
  3. Lényegremagyar!

    Én komolyan nem értem, miért tűri el mindezt az EU, az USA, a NATO, Izrael, stb.! Mert vagy legalább olyan “töketlenek”, mint az itteni ellenzék, vagy “cinkosok”. Mert nem igaz az, hogy ha egy “társasházban” egy “család” nem csak a sajátját, de zavarja a többi kb. 30 életét, akkor nem lehet “beleszólni”! Ennél többet nem lehet, talán az Idő megoldja…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  4. Lényegre:
    .
    - Miért tűrik?
    .
    Mert ezekből a szövetségekből még soha senkit nem rúgtak ki, pedig amit pl. a franciák műveltek a hatvanak években, azért őket simán ki kellett volna vágni, és az sokkal rosszabb volt, mint amit most orKbán művel külügyi vonalon.
    Egyszerűen nem szokás kirúgni senkit ezekből a szervezetekből.
    .
    Másrészt meg, nem tudják ezek a civilizált, demokratikus szervezetek, mit tegyenek egy ilyen söpredékkel, mint az orkbáni- banda, és maga az orkbán- jelenség. Nem tudják, mi lenne erre a civilizált válasz. Próbálják megérteni az ősember érzelmi- értelmi mentalitását, az ő művelt, euro- atlanti fejükkel (ami persze lehetetlen). Na ez a válasz a kérdésedre.
    .
    Ami Izraelt illeti, hasonló a helyzet, bár nekik igazából a zsidóság védelme lenne a fontos a náci söpredék ellen. Arra is van módszerük, de az a legutolsó dolog, amit alkalmazának. Az már totál vészhelyzet esete lenne, konkrét gyilkosságokkal, pogromokkal, stb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  5. Kedves Lényegremagyar!, régóta tudjuk, az alapító atyák nem elég gondosan fogalmazták meg az Unió alapszabályát, a csatlakozás feltételeit. Nem lenne ennyire aggasztó a helyzet, ha Brüsszel ma időben reagálna a “lépcsőházat” pöcegödörnek használó, gyanútlanul beengedett új lakók tahóságaira.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  6. Lényegremagyar!

    Kedves Eldrad és vontolla! Megértem és helyeslem érveiket. Az ukrán-orosz helyzet miatt Mo.státuszára is oda kell figyelnie a NATÓ-nak. A vezér pontosan tudja az Önök érveit is és továbbra is minden bizonnyal az a legnagyobb élvezete a pénz mellett, hogy mint a fociban, kicselezze az ellenfelet, de ez nem sikerülhet túl sokáig még neki sem. A holland katonai egységekne Az Idő megoldja…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  7. A stadion mellé Felcsút kap egy légihidat is azon lovagol majd Tömjén Zsolti be a székelyekhez ha feljön a fejvize.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  8. Mint már annyiszor, most is az történik, hogy ismét valakiknek a magánalapítványába tömik a magyar adófizetők forintjait. Ahogy tették, teszik folyamatosan a felcsúti fociakadémia esetében. Bár nem tudom személy szerint kik lehetnek az alapítói ennek a székelyföldi focikócerájnak, de nem hiszem, hogy nagyon mellényúlnék azzal az állítással, hogy Orbán háza táján, vagy a haveri köreiben kellene keresnünk a “t” sporttársakat. De persze azt sem nehéz kitalálni, hogy miért pont a választás előtt volt olyan sürgős 100 milliót átküldeni határon túli magyar “testvéreinknek”. Mert abban azért biztos vagyok, nem azért ment ily nagy sürgősséggel a pénz, hogy kerüljön a pirospozsgás székely kópéknak Adidas sípcsontvédő, klottnadrág, meg néhány új focilabda. Ha direktben kampánycélokra nem lehet pénzt küldeni, hát küldenek a focira, hiszen annak áttételesen is elég nagy a mozgósító ereje. Így a fidesz kampány, és választási gyűlései a román hatóságok rosszallása ellenére sem maradnak el a Székelyföldön, csak éppen most majd máshogy hívják azokat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  9. És akkor majd csodálkozunk, hogy mindig kikapunk a románoktól! Hát a mi pénzünkön nevelik fel az ellenfelünket!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  10. emigrant 2014. március 19. szerda
    Ha még csak ez volna a baj, mert a hazai foci színvonalát ismerve napjainkban a magyar válogatott elpáholásához nincs nagyobb tehetségekre szükség. Ha össze verbuválnának tizenegy eszkimót az Északi sarkról, vagy ugyanennyi teaszedőt a sri lankai hegyvidékről, és focimezt húznának rájuk, azok sem lennének esélytelenek a nemzet labdarúgói ellen. Viszont az alapítványok tulajdonosai a mi pénzünkön kinevelt labdarúgók játékjogait adják – veszik, és a jobb bajnokságokba, komolyabb csapatokba szerződött focistákért kapott pénz nagy részét ők teszik zsebre. Tulajdonképpen erről szól az egész dolog, hiszen ezek az úgynevezett akadémiák elég sok játékost adnak el az évek során, ha nem is annyi pénzért, mint mondjuk Messit, vagy C. Ronaldot, de még így is évtizedeken keresztül biztos jövedelmet biztosítanak maguknak még abban az esetben is, ha egy esetleges kormányváltás után elapad a bőkezűen osztogatott orbáni apanázs.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  11. Korhazra nincs penz, oktatasra nincs penz, gyermek etkeztetesre nincs penz, közben a legeredmenyteleneb magyar sportra, szorjak a milliardokat, eredmeny nelkül. Mi ez ha nem hütlen kezeles, 3x Bovli diktatornak es talpnyaloinak, majd felelniük kell a haza kirablasaert, elöbb, vagy utobb, ami kesik nem mullik. Polgari Bünszövetseg, melto helyere, racsmöge fog kerüllni, mert , ne örülj Viktor, nem lesz ez örökke, szazötven evig sem lettünk törökke.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  12. commandante: Ezek csak illúziók. Amint elapad az állami forrás, ezeknek az ún. akadémiáknak végük. Ez pont úgy van, mint a lovakkal. Hogyan lehet lovak által egy kisebb vagyonra szert tenni? Hát egy nagyobb vagyonból!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  13. Lényegremagyar!

    Ki tudná valaki nyomozni, hogy igaz-e vagy kacsa az, hogy 2 napja több km hosszú holland harckocsi-”menetoszlop” érkezett Mo.-ra? Veszprém közelében vannak. Hadgyakorlatra készülnek. Debrecen közelebb van Ukrajnához.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  14. emigrant 2014. március 19. szerda
    Illúziók, mondod te. Viszont sokan művelték eddig is ezt a műfajt, és elég jól eléldegéltek belőle. A focisták játékjogainak vétele, eladása régi műfaj, el sem hinnéd, hogy ki mindenkik gazdagodnak az érthetetlen klubcseréken, és a fű alatt megbundázott fogadásokon. Engem ugyan Törőcsikék eltűnése óta nem érdekel a foci, de korábbi üzleti tevékenységemből eredően jó sok ismerősöm van a sportvilágban. Biztosan állíthatom, hogy az erkölcsöt még távolról sem ismerik, ellenben nincs az a pénz, amit a múlt nagy labdarúgó legendái ne tudnának elsíbolni ilyen, olyan módszerekkel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  15. Magyarország értéke zéró a NATO-n belül. Még a területi áthaladás sem kérdés, mert Magyarország legfeljebb egy Orbán plakát felmutatásával tudna tiltakozni az átvonuló NATO csapatok ellen, ami azért – lássuk be – nem valami sok.
    .
    Ellenben Magyarország máris az USA-hoz fordult cseppfolyós földgáz ügyben. Túl azon, hogy a dolog MÉG nem égett az ország körmére, látni kell, hogy maradt elég adu az USA kezében a jövőre nézve is. Könnyen előfordulhat, hogy amikor Putyin elzárja a gázcsapot (nem kizárólag Magyarország, inkább Európa miatt), akkor valahová majd tartozni akar Orbán. Nagy kérdés, hogy tárt karokkal fogják-e fogadni a hazudós törpét?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  16. Semmi baj ezzel, Romania majd szepen kivet ra 48%-os adot, aztan megkoszoni a tamogatast, amit a magyar jobbosok visszaveresere fordithat. Nem olyan hulyek am a romanok, mint amilyennek latszanak – ha olvasnak minket: amit itt leirtam, az legyen a START.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  17. Mindezt a mi pénzünkből! Pofátlan rablás és osztogatás.És mit teszünk….?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  18. Megmondta Románia: földet vissza nem adunk, de aki akar, onnan ide átjöhet.
    Tudják mit? Alig várom. Érezzék azok is azt, amit nekünk kell érezni, a saját bőrükön.
    Addig is: éljen a megbonthatatlan, örök magyar-magyar futball barátságra épülő
    testvériség.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  19. Éhező gyermekeknek,korházi ellátásra/+orvos-nővér tisztes fizetésére/ oktatásra,hogy minden gy .tanulhasson még akkor is ha szegény de esze van.,hogy többre vihesse mint a szülei. OV is ingyen tanult és iskolázottabb lett mint a szülők.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  20. Azért szomorú tény az ,hogy 2014-ben a magyaroknak egy kelekótya diktátor hobbiját 100 Milliárdokkal kell a költségvetésből finanszírozniuk.

    Nooormális ez az ember???????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  21. Ahogy írtam a cikk után itt… Remélem, a hollandok maradnak!…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  22. Nem vagyok rasszista de mégis csak több a soknál hogy ennyi magyar éhezik és Székelyföldön támogatjuk a focistákat .Mi közünk van nekünk a Székely focihoz?
    Nem csoda hogy jönnek szavazni ! Nincs megfelelő kórházi ellátás .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  23. google.com/m?q=holland+harckocsik+veszpremnel&client=ms-opera-mini&channel=new

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  24. Nem sikerült a link.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  25. Nekem úgy tűnik, az AN egy “klub”: mindenki leírja a véleményét, de bárki, ha leírná itt a “tutit”, a többiek azonnal témát váltanának. Ezért azt gondolom, inkább csak olvasó leszek itt, a beírás idejét megspórolom magamnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  26. Lényegremagyar
    Próbáld ki! Írd le a lényeget!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  27. Sok hulla és a vége mégis a Nyugat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Orbán barátja továbbra is bajban 2014. március 22. szombat

Gyurcsány: a miniszterelnök snassz, ciki 2014. március 21. péntek

Mesterházy harmadszor is nekifut 2014. március 20. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos