Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán megásta a saját politikai sírját 2014. január 24. péntek 10:23 | Bartus László

  • Hozzászólások(130)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán megásta a saját politikai sírját

Budapest – Orbán és rendszere átlépett egy határt. Lehet hazudni a rezsiről, szét lehet lopni az államot, lehet elosztani a trafikokat, budi helyett stadiont építeni a kert aljába. Egyet nem lehet: ipari méretekben elpusztított gyerekek, csecsemők, asszonyok és öregek, nők és férfiak, gázkamrába hurcolt és tömegsírba dobált emberek emlékét meggyalázni, az őket brutálisan bevagonírozó csendőröket tisztára mosni, Adolf Hitler szövetségesét rehabilitálni, a felelősséget elhárítani, és az egész magyar történelmet meghamisítani. Orbán a náci emlékművel ezt megteszi. Olyan erőszakot hajt végre a nép lelkén, amelyet nem lehet eltűrni, ez lázadáshoz vezet.

Orbán Viktor nem isten, hanem egy felcsúti politikus, akit négy évre megválasztottak miniszterelnöknek. Ez az ember ezt nem vette tudomásul, hanem az elmúlt négy évben kisajátította az országot, megváltoztatta a társadalmi rendet, elvette a polgárok jogait, a sötét középkorba lökte vissza szellemileg az országot. Egymagában eldöntötte, hogy átalakítja a Kossuth teret, szobrokat állít és dönt, átírja az Alkotmányt. Kisajátított mindent, lerombolta a végrehajtó hatalom minden kontrollját. Magánosította az állam vagyonát, a Magyarország nevű vállalkozás neki termel. Jobbágysorsba döntötte a “munkaalapú társadalom” kezdetű primitív szöveggel az országot, miközben egy kiváltságos réteg dőzsöl, a legpofátlanabb módon nyúlja le a köz vagyonát, amelyhez a köz jó képet vág. Úrizál, vadászatra jár egy mihaszna kontraszelektált talpnyaló réteg, Lázár János nevű senkik százmilliárdok fölött rendelkeznek.

Mindezt tétlenül nézte a nép és az értelmiség. Mindenki türelmesen várta, mi lesz ebből. Amíg van mit enni, van hol dolgozni, amíg nem muszáj konfrontálni, nem kell erőszakhoz folyamodni, addig mindenki kerülte a gondolatát is annak, hogy ellene álljon ennek a bűnszervezetnek. Elnézték, hogy megdöntötte az alkotmányos rendet, pedig az egy államellenes bűncselekmény, eltűrték, hogy elvegyék a nyugdíj-megtakarításukat, hajlandóságot mutattak arra, hogy tudomásul vegyék az új rendszert, és egy választási csaláshoz asszisztáljanak, illegtim önkényuralmat legitimáljanak. Orbánnak szerencséje volt, mert sehol a világon még egy ilyen türelmes népet nem talált volna. A világ bármely pontján ennek a negyedéért felakasztották volna az első fára.

Most egy olyan határhoz érkezett, amikor ez a türelmes – és sok tekintetben bamba – nép nem tűrhet tovább. Hazudozhatnak a rezsiről, de népirtásról nem hazudozhatnak. Nem tagadhatják le, hogy kik hajtották a család felét marhavagonba, kik keresték a szeretett szülők valamennyi testnyílásában az aranyat és a pénzt, kik küldték a rámpára az öt-hatéves kislányokat és kisfiúkat, hogy utána tömegsírban végezzék. Nem írhatja át Orbán Viktor a magyar történelmet, nem gyalázhatja meg a tömeggyilkoságok áldozatait, a hozzátartozóikat és az egész magyar népet sem, amely ennek a bűncselekménysorozatnak nagyobb áldozata, mint azok a zsidók, akiknek a vágóhídra hajtását ők tétlenül és közömbösen végignézték. Ott van vége, amikor a gyermeket kitépték az anyja kezéből, és hazudni akarnak arról, hogy ezt ki tette.

Orbán, itt van vége! Elég volt! Ezt már nem!

Lehet gyurcsányozni, lehet felfújt pulyka módjára ostoba baromságokat beszélni a hanyatló Nyugatról, Móricka mondhat nagy jövendöléseket a korszakváltásokról. Kicserélheti az utcanévtáblákat, elüldözheti az ország ifjúságának színe-javát. De azt, hogy Adolf Hitler cimborájából, egy korlátolt, politikai analfabétából, egy tömeggyilkos idiótából hőst csináljon, átirja a magyar történelmet, egy hazug világba kényszerítse az Európai Unióba tartozó ország lakosságát, és egy sunyi antiszemita, fasiszta rendszert vezessen be, ahol feltépi a legfájóbb sebeket, azt már nem.  Elég volt a nácikból, a menetelő rasszista csőcselékből, a magukat történésznek nevező agyalágyult hülyékből, a képmutatásból, a kettős beszédből, a Mein Kampf felmondásából. Nem fogjuk elnézni, eltűrni, megengedni, hogy tovább hülyének nézz bennünket, és mi pedig eljátsszuk a hülyét. Orbán átlépett egy határt, és ha most nem áll meg, akkor neki vége.

Elérkeztél a falhoz. Nem sok idő kell, és az emberek befejezik az értelmetlen aláírásgyűjtögetéseket, felhívásokat és tiltakozásokat,  pótcselekvéseket, kiszállnak a fotelból, és kimennek az utcára, hogy megkeressenek téged. Ennek nagyon rossz vége lesz. Ha fel mersz építeni egy német megszálló emlékművet, és azt mered mondani, hogy a magyarokat a nácik kényszerítették a deportálásokra, és a magyarok nem tehettek semmiről, ha meghamisítod a közelmúlt történelmét, ha felszabadítod a náci gyűlölet démonait, az antiszemitizmusban rejlő pokoli erőket, akkor neked véged van. Lehet, hogy nem most mennek ki az utcára megtekerni a nyakadat, de biztos lehetsz benne, hogy ha ezt meg mered csinálni, itt fordulóponthoz érkeztél. Amint leleplezitek ezt a mocskot, elszakad egy szál, és attól kezdve, kisfiam, a te perceid meg vannak számlálva. Ellenség vagy, gyilkosok barátja, potenciális gyilkos és gonosztevő, egy megszálló, akivel szemben fel kell lépni, akit el kell zavarni, akivel szemben minden eszköz megengedett. Jól vigyázz, mit szabadítasz magadra és az országra.

Lehet, hogy a felszínen semmi nem látszik. De a szívek megváltoznak, akik eddig elhúzódtak, belső emigrációba vonultak, tanácskozni kezdenek. Nem lesz egyetlen nyugodt perced és éjszakád, soha nem tudhatod, melyik percben tör ki a vulkán, amely elsöpör. Olyan rétegét sérted az emberi léleknek, amely mindennél fontosabbá teszi, hogy eltakarodj. A leggyűlölteb és legutáltabb ember leszel a földön és a magyar történelemben azért, amit az országra szabadítottál. Egy olyan országra, amely békében élhetett volna a szabad és demokratikus világ részeként, békében a szomszédaival és belül egymással. De te a pokol száját nyitod meg, minden ok nélkül. Nem tudod, hogy a náci sassal és a Gábriel arkangyallal milyen erőket szabadítasz az országra. És nem tudod, hogy azzal szemben milyen elementáris erő fog feltörni. Megcsinálhatod, lehetséges, hogy csend fog körülvenni, de az a vihar előtti csend lesz. Attól a perctől kezdve neked véged. Olyan dologba avatkozol, amely fölött nincs hatalmad. Attól kezdve nem számít, hány évig uralkodsz még.

Neked véged. Életveszélyesé váltál, akit el kell takarítani. Mostantól ellenség vagy. Te vagy az a sas.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.5/5 (412 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +542 ( 692 szavazatból)
Orbán megásta a saját politikai sírját , 4.5 out of 5 based on 412 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(130)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

130 Reader’s Comments

  1. Nagy andrás, a 4K se csinál semmit, amolyan kirakatellenzék, tele fiatalokkal, akik jobban utálják Gyurcsányt, mint Orbánt. Persze, ők sem szeretik a tiszta pénzügyi viszonyokat, az adómorált és a fiatal önjelölt politikusnemzedék is politikából, mutyiból akar tovább gazdagodni. Éppenhogy csak szellentenek egy hangyafingnyit…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (40 szavazatból)
  2. Egy kis adalék egy barátomtól.
    .
    A Szabadság téri szökőkút építkezésekor felfedezték, hogy a szökőkút helyén egy német katonai bunker volt, ezért csúsztak is a szökőkút építkezésével. Erről a bunkerről még senkit nem hallottam beszélni, amikor az emlékmű szóba került.
    .
    Méltó helyre tervezték az európai kereszténység bástyái a bálvány szobrot, oldalán a templomban kiállított másik bálvánnyal a H.M. szoborral. adminnek igaza van. Isten hosszútűrő, de ha megállást parancsol, akkor … annyi volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +43 (51 szavazatból)
  3. En csak annyit kérdeznék; Minek??
    Valóban akkora történelmi jelentőségű a német megszállás, hogy szobrot kell neki állítani ?
    Mi változott ? Horthy a helyén maradt, ő nevezte ki a kormányt, tovább harcoltunk a németek oldalán. A nyugatiak Magyarországot nem megszállott országnak, hanem kollaboránsnak (=csatlósnak) tekintették, a háború alatt és után is. És úgy is bántak velünk.Két héttel a német bevonulás után megkezdték az ország bombázását, a békekötéskor a vesztesek között voltunk.
    Kérdezem ismét; MINEK?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +59 (65 szavazatból)
  4. Hé,te kihízott disznó!
    Azt tudtad,hogy nekem a pocakos politikus a halálom?
    Más.
    Nem gondolod,hogy most már éppen ideje,hogy bevedd magad
    Stájerország ( Steiermark ) vadrengetegének legmélyére?
    Sorry folks!
    Ez az ember utolérhetetlen tehetséggel hozza ki belőlem az állatot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +47 (57 szavazatból)
  5. A gonosz megnyilvánult, tisztán látszik ki hol áll, nincs más lehetőség állást kell foglalni mindenkinek !!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +60 (66 szavazatból)
  6. Azt hiszem eljött az ideje, hogy aktív tettekkel határozottan fellépjen az ország Orbán ellen, ha valamit is ad az önbecsülésére. Itt mégis csak az ország méltóságáról van szó, vegyük már észre.
    A betegség Orbán magánügye, az ország sorsa pedig mindannyiunk ügye.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +74 (86 szavazatból)
  7. http://www.hir24.hu/belfold/2014/01/24/nyilt-szakitolevel-mesterhazynak/#a3

    Ez egy jó válasz volt Mesterházytól.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (38 szavazatból)
  8. Úgy látszik, a nagyhatalmaknak nem érdekük eltávolítani a fideszt (sic!) és or-bán-ját! Az Uniót is elárulta, érdekes! Mégse tesznek semmit. Az is lehet, hogy a háttérben már az Únió szétesési menetrendjét szövögetik? Ezen a weboldalon meg miért jelenik meg a magyarországihoz képest 1 órával több bejegyzésenként, a “küldés” után szinte azonnal? Csak nem Ukrajnában vagy Romániában van a központi szerver?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (19 szavazatból)
  9. Valóban tény, hogy a gazdaság (pénzvilág) és a politika már félre tudta volna állítani Orbánt. Mégsem teszik. Elég különös.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (44 szavazatból)
  10. Túl menve, bár nem feledve ezt a kérdést, vajon Orbán, és a CÖF szabadságharcosai Bencsikkel az élen visszakérték-e az oroszoktól a II.világháború alatt, után elrabolt magyar műkincseket?
    Mert ugye ebben az ügyben még az oroszokkal tárgyaló kormánybiztost is kineveztek korábban. Nem sok sikerrel járt.
    Ha ma ilyen jó barátságban vagyunk Putyinnal, akkor azt közel negyvenezer műkincset, amely a háború alatt a Szovjetunióba került, köztük a Hatvany-gyűjtemény darabjait, bizonyára vissza adják hiánytalanul.
    Ezért is harcolhatnának egy kicsit a mi szabadságharcosaink valamivel nagyobb elánnal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (43 szavazatból)
  11. http://static.168ora.hu/db/03/66/putyineu-d0001C366acaa61d565ea.jpg
    -
    Putyin és az ő kesztyűbábja…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (21 szavazatból)
  12. “Orbán a politikai sírját ássa”
    /
    /
    /
    A gond az hogy az orszaget is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +40 (48 szavazatból)
  13. http://nepszava.hu/cikk/1008892-sunnyog-a-miniszterium-es-fittyet-hany-ivanyiek-torvenyes-jogara
    -
    Időhúzásra játszanak és megaláznak – nem adhatnak mást, csak mi lényegük!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (22 szavazatból)
  14. Hányszor fogják újjáépíteni azt az emlékművet,
    mire végképpen elpusztítják az emberek?
    Hány alkalommal fogják “meggyalázni” a gyalázatosságot?
    mire végképpen elpusztítják az emberek?
    És érvényes ez Orbán országára is.
    .
    Nem mellesleg csak megjegyzem: “Minden ország olyan amilyen a vezetője”
    Talán előbb változzék mindaz ami miatt létrejött ez a fattyú Orbán.

    .
    Osztom azoknak a meggyőződését, akik szerint ezt az embert nem választásokkal kell legyőzni, mert az nem győzelem lenne a diktatúra felett hanem csak elodázása egy rossznak.
    Az aki elmegy szavazni valóban elfogadja azokat a feltételeket melyeket jelen esetben Orbán Viktor nevezetű bűnöző szab.
    Én ilyen tisztességtelen dologban nem veszek részt.
    Számomra is egyértelmű, hogy ezt az embert meg kell fékezni, de a nép szavazás régen alkalmatlan.
    .
    Orbán mindarra árnyékot vetett amit őseink felépítettek,
    Rég nem ezért haltak azok akik a szabadságba vetett hit miatt
    ontották vérüket.
    És egyszer igen, felállnak azok a bizonyos emberek is, de az nem most lesz.
    Sajnos nem ezért az emlék mű miatt fogják felemelni szavukat,
    csak azért mert Magyarországon több az antiszemita mint aki nem.
    Igen, mosdatni akarják magukat a bűnösök, és tetszik nekik, hogy
    Orbán ezt megteszi. Pontosan ugyan úgy fog tovább zajlani a mindennapok mocska mint eddig; Zsidóznak, Cigányoznak, Büdös Sváboznak … van aki szalon zsidózik és van aki a frissen felépített stadionokat veri széjjel, és utána mocskol.
    Kérem szépen, ez egy ilyen ország.
    .
    De Orbánnak pusztulnia kell és fog is.
    Egyszerűen azon a tényszerűségen, hogy bűnös volt már akkor
    amikor a politikai pályára léptették.
    Itt rendszernek kell dőlnie, és fog is.
    .
    .
    Minuszos gyáva féreg, lehet minuszolni.
    Te is mész a süllyesztőbe, mint azok a mocskos Nácik akik némán lapítanak ebben az országba.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +44 (66 szavazatból)
  15. Azt mondta egy idős, bölcs ember nekem: a magyar olyan, hogy amíg valamennyire jól megy neki, a családjának, a “klikkjének”, addig nem érdekli a többi ember. Nagyon buta, nagyon gyáva gondolkodásmód, amit ha belegondolunk, ezer éve nem lehet “kinevelni” a fejekből. Átadják az újabb generációknak. De minden mindennel összefügg és egy bizonyos pont után már SZINTE SENKINEK SE MEGY JÓL, KIVÉVE AZ URALKÓDÓ RÉTEGEKET! Vajon kiknek lesz jó Európában, ha nem túl soká Ukrajna és Magyarország polgárháborútól szenved? Mert nagyon ilyen irányba tartanak a folyamatok!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (36 szavazatból)
  16. Megkockáztatom tatam, tatom, hogy moderálva leszek, bár nem buzdítok erőszakra
    Csak megjegyzem, hogy vannak technikai eszközök, akár a játékboltokban kapható néhány €-os dronoktól a költségesebb szerkezetekig és a viszonylag olcsó kémiai anyagokon át , melyek hatékonyan elűzhetik a Fidesz prominenseit, Orbánnal kezdve a bajai személyekig.
    Ideje lenne az akciókat kidolgozni és kivitelezni. Megoldható.
    Anyagiak? DDD Nevetséges.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (27 szavazatból)
  17. “A héten hatályba lépett az a kormányrendelet, ami a reklámtáblák, reklámhordozók és egyéb reklám célú berendezések közutak melletti elhelyezésének részletes szabályait kiterjeszti a választási plakátokra is. Akár fogpaszta-reklámról, akár egy országgyűlési választásra készülő képviselőjelöltnek a választói akaratot befolyásolni kívánó politikai üzenetéről van szó, nem lehet elhelyezni plakátot villanyoszlopon, közút felett vagy lakott területen kívül autópálya, autóút és főútvonaltól számított 100 méteren belül. A szabály más tartalmú hirdetésekre (ilyen lehet az ún. “kormányinformáció, “mint pl. a Jobban teljesít-kampány) nem vonatkozik.”
    Most kell ennek az álellenzéknek a választási bojkottra kampányolni. Mert mindenek után ha még ez is belefér, akkor valóban ellenzék=00

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (23 szavazatból)
  18. Csehszlovákia 1968-as megszállásának másnapján az egyik nagy brit napilap grafikát közölt a címlapon, ezzel az aláírással: Az orosz medve olyan mocsárba lépett, amely el fogja nyelni. És valóban ez történt. A Nyugat, benne az ottani kommunista pártok a magyar ötvenhatot még igen, Dubcekék eltiprását soha nem bocsátották meg. Orbánék mostani alpáriságának ugyanez lesz a következménye, bunkóságukra mennyire jellemző, hogy ezt képtelenek felismerni.
    Persze jó lenne bízni abban, hogy nemsokára, KÜLÖNÖSEN EZÉRT fellázad a nép, de aligha sikerülhet. Túlságosan itten élünk….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (22 szavazatból)
  19. Kérem, fogalmazzunk pontosan! A náci Németország megszállta Csehszlovákiát, Lengyelországot, Franciaországot, Belgiumot, Hollandiát stb. Ezek ellenséges országok voltak. Azért lettek megszállva.
    .
    Magyarországra – mint szövetséges országba – bevonult. Nem megszállt, hanem bevonult. Bevonult abba a szövetséges országba, amely – Hitler kifejezett ellenkezése ellenére – hadat üzent a Szovjetuniónak. És a szovjetek csak jöttek, csak jöttek. Nekünk, belénk, a náci Németország szövetségesének. Ezért a náci csapatok bevonultak hozzánk, hogy majd itt megállítják a szovjeteket.
    .
    Mert a végére – Horthyval az élen – már csak mi maradtunk szövetségesek, (ahelyett, hogy kiugrottunk volna), mert csak mi hittünk a végső győzelemben, hiszen már készült a „csodafegyver”. Okos magyarok, mindenkinél okosabb magyarok.
    .
    És ennek a pszichopatának ez a Horthy rendszer a példaképe.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +51 (71 szavazatból)
  20. bumburi ! csak nincs valami baj? ugye nem a TEK látogatta meg?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  21. “Olyan erőszakot hajt végre a nép lelkén, amelyet nem lehet eltűrni, ez lázadáshoz vezet.”
    .
    Bárcsak igaz lenne, itt és most!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (32 szavazatból)
  22. https://kalmarpeter.wordpress.com/2014/01/23/haho-haho-ebreszto/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  23. A németek szövetségesei voltunk. Velük együtt harcoltunk Berlinig.
    Háborús bűncselekményeket követtünk el a keleti fronton.
    Most összemossuk az áldozatokat a tettesekkel. Ez lenne a mostani magyar becsület?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (36 szavazatból)
  24. Még nagy szerencséje volt Hungarosztánnak :
    Sztálin azt is megtehette vona hogy at egész lakosságot transzportáltatja az Ural mögé.
    Ugyan ki akadályozhatta volna meg őtet ebben ?
    Pl. hivatkozhatott volna arra az ENSZ.-ben hogy a magyarok annó 1000 éve a szláv testvérnépektől úgy csalták ki a területet , valami fehérló meg marék fű fejében.
    Vagy pl. az egész népet kollektíven háborús bűnösnek aposztrofálhatta volna.
    Csinált ilyet , a krími tatárokkal.
    Siránkozás helyett inkább hálát kellene adni -no nem a ” balsorsnak ” – hanem a magyarok csodálatos jósorsának hogy EZT ( is ) megúsztuk !!!
    Más , sokkal inkább jóravaló népek ennél sokkal kisebb hibákért is elveszítették a hazájukat !!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (25 szavazatból)
  25. Az 52,5%-os Fideszt el kell takarítani vezérével együtt.
    Én demokráciát akarok,legalább a gyerekeimnek és az unokáimnak.
    Vesszen a törvénytelen Orbán-rezsim !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (30 szavazatból)
  26. Az a politikai “elit”, amely beleegyezett egy olyan választási törvénybe, amely 52%-al lehetővé tette a 2/3-s többséget a parlamentben, olyan erkölcstelen, hogy nem is érdemelt Orbánnál jobbat.
    Egy választás, ahol 30 egynéhány % 52%ával lehet ennyire nyerni, az közönséges csalás.
    Kötelezővé kell tenni a választásokat, még azon az áron is, hogy bizonyos kvotákat állítunk fel, (iskolai végzettség) életkor felső határa és az alsó határ meghúzása is.
    Hülyegyerek és elhülyült ne szavazzon! Nem demokratikus? Dehogynem. Azonkívül: A képviselőt a körzete visszahívhassa és a képviselői mentelmi jogot meg kell szüntetni! Meg a képviselői álláshalmozást is. Ugye Berija elvtárs? DDD

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (23 szavazatból)
  27. 2012. (nem elírás: majd’ másfél évvel ezelőtt) novemberi interjúmból (7ora7.hu) – ezt mondtam: “…A dózerolás, amit nemcsak a gazdaság, hanem a kultúra területén végez ez a kormányzat, példátlan, felháborító és aljas. Az egészségügy, az oktatás területén végzett pusztítás, a jogállam teljes felszámolása folyik. Ha nem lép fel mindenki a maga területén, és nem fogunk össze, ha nincs szolidaritás – elpusztul ez az ország. Vegetálni még vegetálhat, de mi lesz az ahhoz képest, amilyen szellemi kinccsel rendelkezik, amilyen lehetne? Ha nem teszünk ellene külön-külön és együtt – végünk van. Európában vagyunk. Csak úgy lehetünk magyarok, ha európaiak vagyunk. A kormány által támogatott szélsőjobb, rasszista és antiszemita megmozdulások, az ideológiák mentén hozott törvények ássák a sírunkat. De abban sírban nemcsak mi, hanem ők is benne lesznek….”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (34 szavazatból)
  28. Geyza (2014. január 24. péntek 19:47)
    .
    Tökéletes.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  29. Irigylem Ukrajnát ahol nem ilyen birkák élnek,egy idióta örült határait elemezni pedig ostobaság……………………………………..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (14 szavazatból)
  30. A Fidesz = Orbánnal. Ha Orbán valamely módon, akár betegség, akár”baleset folytán kiesik, abban a pillanatban vége a Fidesznek. A rendszer még ideig óráig elvegetál, de már nem lesz az igazi. Akkor már gyerekjáték lesz bedönteni néhány személy kikapcsolásával.
    Orbánt pedig egy hónapon belül félre lehet állítani, egy kis pénzkérdés az egész. DDD

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (14 szavazatból)
  31. Amerika , az az állam akinek minden eszköze meg van ahhoz, h Magyarország népét felszabaditsa a maffia állam uralma alól. Kérdés , van e szándéka ezt megtenni. Mert Merkel nem teszi meg. Megy a magyarok pénze rendesen Németország felé. Telephelyek, gáztározó vásárlás és egyéb, ki tudja mennyi féle módon. Elindul-e valaki Orbán háza felé? Hogy aztán ezrek , tizezrek , százezrek kövesék. Mert ha a választást netán elcsalja az Orbán kormány és kihozzák, h nyertek, akkor már késő lesz tiltakozni a demokrácia szabályai szerint.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (16 szavazatból)
  32. Orbán nem “csak” Magyarország történelmét írja át és nem “csak” az itt mára úgy, ahogyan alakulni kezdett polgári demokráciát tapossa el még nagyon gyenge, talán még csak embrionális formájában.
    A történelem átírásával, a hazug interpretációval megmételyezni szándékozott jövő nemzedékkel, abban a kis EU tagállamban igyekszik megágyazni a XX. század legördögibb, két világégést kiváltó, pusztító ideológiájának, amelyet Európa államai a Szén és acél-közösségtől kezdve az európai Közös Piacon, keresztül a jelenlegi (szerintem még nem végleges) Európai Unióban megtestesülő ÖSSZEFOGÁSSAL igyekeznek egyszer s mindenkorra elkerülni.
    Eddig – több-kevesebb, de megoldott – problémán keresztül sikerült is elkerülni ezzel az összefogással egy újabb világháborút. Vegyük észre, hogy pontosan ezzel az összefogással, amely úgy véli, hogy elsősorban Németország, de a többi európai állam is önvizsgálatot tartott és leszámolt a fasizmus, a nácizmus, a kommunista diktatúrák elveivel és gyakorlatával s új világot épít.
    Nem figyelnek oda arra, hogy Európa egy kicsi és ezért talán eldugott, jelentéktelennek tartott tagállamát túszul ejtette egy gátlástalan maffia, amely nem “csak” az ország népét vezeti a vesztébe, hanem megágyazott, meleg fészket hozott létre a gyűlölt és vészt hozó ideológiák kígyótojásának a kikeltetésére és felnevelésére. Ehhez megteremtette már a belső fegyveres hatalmát is. (Elég csak a nehéz fegyverekkel is felszerelt TEK-et említeni, de több is van.)
    Igen, Magyarországnak külső segítségre lenne szüksége, de éppen a szabadság eszméinek a normái nem engedik meg a demokratikus jogállamok külső beavatkozását.
    Ehelyett azt kellene észre venniük, hogy odafigyelésük híján az említett ördögi kígyótojás talán ki is kelt már. Az Orbán rendszer táplálja, növekszik és mindenféle kamu szöveggel igyekszik elrejteni a világ demokratikus nemzetei elől. Ha pedig megerősödik és szárba szökken, akkor az EU-ra nézve közvetlenül, a világ más demokráciáira pedig közvetve rettenetes veszélyt jelenthet. Akár egy, az egész emberiség és kultúrája vesztét is okozható harmadik világháborút is.
    Nem “csak” Magyarország megsegítéséről van szó tehát, hanem ennek az egész demokratikus világot fenyegető veszélynek a felismeréséről és az ellene szükséges, a világ egészét érintő ÖNVÉDELMI REAKCIÓK megtételéről.
    Ady Endre “csak” a magyaroknak mondta már régen: “Vigyázó szemetek Párizsra vessétek”. Ma talán az egész demokratikus világnak mondhatná, hogy vigyázó szemüket pl. Berlinre vessék.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (14 szavazatból)
  33. 1984!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  34. Ne, csak Horthynak állítsanak szobrot,hanem a kormányában szereplő minisztereinek is akik frank hamisításával akarták megoldani a gazdaság problémáját.Ez a jelenlegi rablóbanda méltó utód.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  35. http://fn.hir24.hu/gazdasag/2014/01/24/veszterhes-napokat-el-a-forint/
    -
    Nem tudom, hogy erről kell-e terülniük a sok hülye megnyilatkozásukkal, de vészesen mutatja a forintunk, hogy jön a betartás és vele együtt a besz….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  36. jav. terelniük
    -
    Jól ránk szabadították azokat, akiknek halvány gőzük nincs az itteni helyzetről, és ők majd megmondják, hogy mi a legjobb nekünk, csupa jóakarattal!
    -
    http://www.hir24.hu/belfold/2014/01/25/chilebol-es-dominikarol-is-szavaznak-a-magyar-valasztason/#a3

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  37. Jaj, kedves Bartus úr
    Még mindig vannak illúziói? Jöjjön már egy kicsit haza, vagy szíveskedjen tájékoztatni arról, hogy én hogyan mehetnék ki Amerikába? Ha lehet, végleg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  38. http://sztarklikk.hu/image/?id=50209&ext=jpg&th=n
    -
    Igaz ezt még 2008-ban mondta….azokból az időkből már sok mindent töröltek, de most az ellenzék előhozza és nyomatja, ahol csak lehetősége van rá!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  39. ” Ady Endre “csak” a magyaroknak mondta már régen: “Vigyázó szemetek Párizsra vessétek”.
    *
    Bocsánat, ezt Batsányi János írta a jakobínus mozgalmak idején.
    “csak pontosan, szépen,” (Móriczka) DDD

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  40. http://www.atv.hu/belfold/20140125-masfel-oras-ertekezlettel-fordult-ra-a-kampanyra-a-fidesz
    -
    Nem tartott évértékelőt az övéi körében az hagyján, de tegnap nem olvasott fel a rádióban sem, hogy élesedik a nemzetközi helyzet….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  41. http://www.stop.hu/belfold/tamogatjuk-orban-elvtarsat-az-imperializmus-elleni-harcban/1211113/
    -
    Támogatjuk: bérbékemenettel, sámánokkal megtámogatva, de leginkább magyar humorral, mert tudjuk, hogy értik a viccet a jobboldalon, de mintha nem szeretnék…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  42. Presbiter

    Én nem értem,hogy van ez.Soha ,egyetlen másodpercig sem hittem el egyetlen szavát se. 1989-ben ugyanaz volt a véleményem az alap (negativ) tulajdonságairól mint ma. Persze,tudom vannak minden hájjal megkent szélhámosok, rafinált szédelgők , ügyes csalók, tehetségesképmutatók,és akkor az ember azt mondja , hát igen ,ezt ügyesen csinálta, milyen fineszesen kábitotta el, tette lóvá az áldozatait. De itt nem erről van szó . Ilyen faék bonyolultságú ,aljas ,átlátszó ,primitiv ovódás szintű blablával bekábitani ennyi embert és ilyen szintre jutni…….. Ezt soha nem gondoltam volna.
    nézek is ki a fejamből rendesen és egyszerűen nem hiszek a szememnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  43. csakén 2014. január 25. szombat 11:32
    .
    Irtó vicces, ahogy a derék (legjobbanhazátvédő) békemenet (és külföldi baráti köre) egy (eddig agyonfikázott) orosz országgal kötött üzleti szerződés támogatása miatt vonul, amit unortodox értelmezésként nemzeti szuverinitásnak neveznek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  44. eVikmeki,
    Az az igazság hogy Orbán a 2002-es bukása óta igyekszik megosztani a társadalmat, felfedezte hogy a háború elötti társadalmi viszonyokat kell újjáéleszteni és ők, a volt káderek magukra vették a feudális, nemesi allüröket, hiszen a szocializmusban szinte egyenszocializálódás volt. Bejött neki ez a taktika,idétlen tizen-huszonévesek komcsiznak le idősebbeket.
    Másrészt van az az érzésem, hogy igaza van Kertész Imrének is, hogy a magyar nép boldogan dorombol a diktatúra keze alatt, nem kell ide szabadság, egyetemes emberi-nés szociális jogok, szivesen elmézik mások döglődésèt, a magukéval ugyanúgy magukra maradnak, ahogy ők másokat cserbenhagytak. Orbán megcsinálta.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  45. Én már ezt többször leírtam…
    Egy embernek a legnagyobb büntetése az a válasz lesz amit az idő múlása mér rá…!!
    Ennek a véglénynek keservesebb öreg kora lesz mint kádárnak, és biszkunak, (stb.) együttvéve… (Hacsak nem lesz kegyes hozzá (is) a sors…!!)
    Lehet hogy nincs más, mint kivárni….. (ha az észérvek nem hatnak…)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  46. tisztaszivvel ( vesszen bajnai)

    Értem amit irsz mármint orbán oldaláról. Én a másik oldalt ( a zembereket) nem értem. Bármelyik ugandai őserdőben még a gorillák is elzavarnák a fenébe ,ha ezzel a süket dumával akarná kábítani őket. Ezt magyarázhatja bárki akármivel.
    Én nem hiszek ebben a háború előtti mentalitás , meg évszázados hagyományok ,meg éretlenség a demokráciára hablatyban. EZ NEM IGAZ!!!!
    hát még egy családon belül vagy testvérek között is milyen eltérések vannak.
    pedig ugyanazok a gyökerek ,a neveltetés ,a hagyományok ,minden. Nem hiszem ,hogy valaki azért hiszi azt ,hogy a 82 kevesebb mint a 80 ( államadósság ) mert a nagypapa Horthysta volt. Ez csak duma. Van normális meg hülye és van rendes meg gané’. Ez közel sem olyan bonyolult.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  47. .
    Kedeves Cikkíró !
    .
    Bocs’ hogy megjegyzem, de a cikkben “M ó r i c k a”, mint metafóra említése alighanem melléütés a géped billentyűzetén.
    .
    Móricka annak régi pesti srácnak az archetípusa, aki mindig(!) a fején találja a szöget és márcsak ezért is kikéri magának, hogy Őt egyáltalán egy mániákus őrülttel egy lapon említsék…
    .
    Ugyanakkor már csak zsidó származásánál fogva sem lehet ennek a parasztVezérnek megfelelője, de annál inkább lehetett volna a képen szereplő bármelyik szegény, szerencsétlen kisfiú… – sajnos .
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  48. vikmeki
    Valóban hihetetlen, hogy egy ennyire unintelligens, magyarul tahó, hogy tud embereket ennyire befolyásolni. De azért láttunk már rá példát, hogy pl. a szekták, hogy szippantanak be családokat és hogy teszik tönkre. Azt hiszem, hogy ez ugyanazon az elven működik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  49. Kalmár Péter

    Én nem hiszem azt, hogy magyarország lakosságának 80%-a antiszemita és rasszista volna. Ezt hallom már régóta, és azt gondolom, hogy minél többször mondják, annál jobban elhiszik……valakik. Mert nem tudom, hogy kinek írják ezt állandóan.??? és miért????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  50. A cikk írójára hivatkozom, aki szerint nincs párdon: egyszerűbb megöletni bérgyílkossal ezt a vadállatot (kik adják rá a pénzt?), a pártjának is sokat ártva ezzel, mint hagyni tovább rombolni még ki tudja hány évig! A magyar Nép, az Únió tehetetlen!!! Kell ma egy ilyen Európában?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos