Ronai and Ronai
AMERIKAI

Nem vizsgálják a trafikmutyi fideszes szálait 2014. január 2. csütörtök 15:00 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(15)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Nem vizsgálják a trafikmutyi fideszes szálait

Budapest, Szekszárd – Hadházy Ákos, a Fidesz szekszárdi szervezetének egykori tagja tavaly ősszel borította a bilit, amikor közölte, hogy Szekszárdon a helyi fideszes vezetők döntöttek a trafikos pályázatokról.

Miután az ügyben hivatalosan semmi sem történt, az állatorvosként dolgozó Hadházy november végén átigazolt az LMP-be, most pedig új pártja vezetőjével, Schiffer Andrással közösen írt nyilt levelert polt Péter legfőbb ügyésznek.

Hadházy Ákos és Schiffer András a legfőbb ügyésztől azt kérdezik, miért Horváth Andrásnál tartanak házkutatást, miért nem a szekszárdi trafikmutyi fideszes szálát vizsgálják.

Amíg Horváth Andrásnál házkutatást tartanak, a szekszárdi trafikmutyi ügyét halasztgatják – írta közleményben Schiffer András, az LMP frakcióvezetője és Hadházy Ákos szekszárdi önkormányzati képviselő.

Közös nyílt levelükben Polt Péter legfőbb ügyészhez fordulnak, hogy kiderüljön, a nyomozóhatóság miért mér kettős mércével.

Az LMP-s politikusok arra várnak választ, hogy mi az oka a nyomozóhatóság példás alaposságának, amikor Horváth Andrásról, az ezermilliárdos áfacsalási botrány leleplezőjéről van szó, és miért csak a nyomozás halasztásáról lehet hallani, amikor az a kérdés, hogy Horváth István szekszárdi polgármester miként listázhatta az embereket a Fideszhez való hűségük alapján, amikor a trafikpályázatok elbírálásáról volt szó.

Kérdés, hogy mi okozza a hatóságok passzivitását a trafikmutyi ügyében, és miért nem került sor Horváth Istvánnál vagy hivatalában is házkutatásra, ha ezt a nyomozóhatóságok feltétlenül szükségesnek látták Horváth András esetében?

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (29 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +42 ( 46 szavazatból)
Nem vizsgálják a trafikmutyi fideszes szálait, 4.9 out of 5 based on 29 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(15)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

15 Reader’s Comments

  1. Ezek a “politikus” urak csiklandoznak, röhögnöm kell. Ha a nyílt levelüket viccnek szánták, akkor nálam teljes sikert értek el, ha viszont komolyan gondolták akkor sürgősen jelentkezzenek elmeorvosi vizsgálatra!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (25 szavazatból)
  2. A jogállam olyan kincs, ami Magyarországon nincs.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (33 szavazatból)
  3. Egy telefonhívás szövege:
    *
    - Halló, itt Schiffer ügyvéd beszél. A főügyész urat kérem.
    - Szervusz Péterkém ! A közös akciónk ügyében hívlak. A jövő héten domom ezt a téglát az állóvízbe…
    - Hogy miért csak most? Hát eddig folyt az előkészítése, másrészt most lett időszerű elterelni a figyelmet az EU-s pénzek elsíbolásáról… Végül is Simicska is “főnök közvetlen”, mint Lázár, meg te is meg én is… Kérlek alássan…
    - Természetesen a főnök nevét nem írom be, és egy szóval nem említem.
    - Hát persze, hogy nem nevezem panamának. Egyszerűen mutyit mondok majd, az olyan mindent elkenő jopofaságnak tűnő álca szöveg.
    - …Ne félj, dehogy mondanám ki Or….. bocs’ a főnökünk nevét, és ismétlem csak mutyit említek majd, nem bűncslekményt…
    - Értettem, akkor viszlát nálatok a Főügyészségen… Ja ! Még annyit, add át neki szívélyes üdvözletem és, hogy köszönöm az LMP-nek adományozott frakció státuszt. Szervusz klekalássan,… – és nem beszéltünk !!!
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +38 (40 szavazatból)
  4. Azt olvastam,hogy annak idején Rózsa Sándort gr.Ráday Gedeon,Lavcsik Máté és Edvi Illés Károly királyi főügyész informálta kitől lehet sok pénzt rabolni.Nem értem most miért kell fölháborodni,Magyarország őrzi hagyományait.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (24 szavazatból)
  5. Trafik, föld, takarék, adó mutyi.
    Választék az van!
    Az igazságszolgáltatás malmai meg nem őrölnek.
    Polt úr megint a fiókban őrizgeti az eljárásokhoz nélkülözhetetlen bizonyítékokat.
    Pár év az elévülési idő, majd azután érdeklődjenek, és kapnak érdemi választ.
    Ezt Schiffer ne tudná???
    Ne vicceljünk má’!
    Tavaly ősszel borítottak bilit?
    Ne türelmetlenkedjenek, még csak a következő év elején járunk….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (28 szavazatból)
  6. A dohány kereskedelmet már megszerezték,szépen leosztották maguk között az már nem jelent veszély forrást.A veszély forrás jelenleg számukra Horváth András jelenti,és ha nem lesz megfelelő támogatottsága kifogják nyírni.
    Ehhez minden apparátusuk megvan,minden szinten,és nem is tétlenkednek.
    Úgy látszik magyarországon az a módi,hogy aki ezer milliárdos, közvagyon el tolvajlására felhívja az erre illetékesek figyelmét vagy,írásos bejelentést tesz.,ott az elsödleges feladatnak ,a bejelentő lakásának feldúlása a legsügösebb feladat.
    Hát igen ott–abban az országban .–ahol Orbán Viktor,- lehet miniszterelnök.
    Tizezer OROSZLÁN kell ide semmi több–,nem nyúl-OROSZLÁN–és bevinni a parlament ajtaját,tokkal együtt ,mögötte állhat a TEK-meg a Kövér serege.és a Orbán kormány,és ezt az elegyet kell a falra kenni mint a szart.
    Max: félnapi meló.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (26 szavazatból)
  7. *
    Egyébként, ez az APEH-os pasi jól beleköpött a Schiffer levesébe, mert annak az ügynek már akkora a durranása, ami schifferféle elterelő, steril [értsd: orbánmentes] kamuperek halk surrogását jó alaposan felülírja.
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  8. Bizonyiték lenn a PDF. Már a kezdett kezdettén loptak,csaltak a Népet becsapták!

    Bizony nem akarnak vizsgálatot!, mert a mindenhállyal megkent Maffiavezir és társai bukfencezve gurulnának a rácsmögé, ha lenne Magyarországon Igazságszolgáltatás! Nem kell annyit vakarozni, maga a Nép legyen a Biró! Mire kell még várni, minden perc egy életet ment az elszegényedett rétegböl!

    Itt van a kezdett csak átkell olvasni figyelmesen a PDF-et!!!

    http://www.parlament.hu/irom37/18470/18470.pdf

    Rács mögé ezt a rablóbandát pereputtyostol, szegény asszonyt( a kisártatlant) kiméljük meg a földtúrástól!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  9. Kedves Kitti!

    Megnéztem amit ajánlott. Ma olvastam , hogy o.v. magánvagyona hány milliárd. Az ajánlott linket Vadai Ágnes írta alá 2005-ben. Mennyi mindent tudhatnak, és nem harsogják, kiabálják évek óta hogy eljusson az információ az emberek tudatáig. miért? Már csak a DK. tartom ellenzéknek. Miért nem mondták, mondják, terjesztik az igazságot. Hogyan lehet valakinek ma Magyarországon ekkora vagyona? A politikusi fizetéséből. A himnusz utolsó 2 versszakát múltidő helyett jelenidőbe kellene tenni “”"Megbűnhődi majd a nép a múltat, s jövendőt ,

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  10. Kitti
    2014. január 2. csütörtök

    Te adtál egy linket ,illik nekem is adni egyet:
    http://www.boraszportal.hu/hirszuret/20131021/lazar-janos-a-kerhaz-meg-nem-tudja-produkalni-a-megfelelo-minoseget
    “Állami támogatás – Komoly rendszerváltozáson kell átesnie a Tokaj Kereskedőháznak, ezért váltották le a korábbi vezetést, és bíztak meg olyanokat, akik a változtatás mellett vannak; a feladat az, hogy a cég valóban minőségi integrátori szerepet töltsön be, és minőségi bort termeljen – szögezte le az államtitkár a Tokaj Kereskedőház múlt heti alapkőletételén.”

    De ez is elgondolkodtató:
    http://www.boraszportal.hu/cimkek/tamogatas

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  11. Köszönöm zumm-zumm ! Igen figyelemre méltó a link, akkor megint a “nagycságos asszonyság tarolja a támogatásoknak a naggyát”, igy van ez a fidesscsaládban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  12. Kedves Kegyelem!
    Valamelyik nap ezért írtam, hogy miért nem borít bilit a DK, mert rengeteg dolog van, amiről mi nem is tudunk, de ők igen!
    És rosszul értelmezett álszerénységből hallgatnak.
    Vagy ott van a Debreczeni könyve. Említhetném Ferenczi Krisztinát is, aki folyamatosan “tény-feltár”!Miért nem tesznek feljelentést?
    Miért nincs tele a sajtó, és minden csatorna ezekkel a hírekkel?
    Csak egy egyszerű vagyonosodási vizsgálatot kellene követelni! Ahol fehéren feketén ki kellene mutatni, hogy mire telt az Orbán családnak az innen onnan hivatalosan kapott pénzekből.
    Ezzel egy időben feltérképezni az Orbán család vagyonát, de nem csak idehaza, hanem külföldön is!És igazoltatni a vagyon eredetét!
    Nem csinálják! Miért?
    Egy mezei állampolgárt bármikor ellenőrizhetnek, az Orbán családot, meg a többi fideszes tótumfaktumot nem.
    Miért?
    Ezt sem válaszolja meg a DK sem. És jön megint a kérdés, MIÉRT NEM???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  13. 4 eve beszeltem egy CBA-beszallitoval,Ő azt mondta,h Szlovakiaból több kamion sajtot hozott be,megvette töle a CBA,de ÁFa-s számlát azt nem adtak !!!nyugtatókon élt a pali,rettegett az APEH vizsgalattol. Nem kellett volna.Szegényt nem informálták.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  14. Alljas rendszerhez aljas vegrehajtok is kellenek vannak egyenlobbek es vannak akik barmit megtehetnek buntetlenul mint Orban, Pinter, Lazar, Rogan, Kosa, Kover stb. A polipip karjai mindent elernek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  15. Sajnos ami latszik arra van fedezet Orban papika amiota gengszter fia uralkodik urakodott felhalmozott kb 10-15 milliardot papiron ennel tobbet nem koltott az Orban pereputty! Tobbi ezer milliard kulfoldon van vannak bankarok akik ausztriaig utaznak megkapjak a borond eurokat peldaul Simitol amint atszamoltak mar a szamlan van svajcban ! Orban eszmeletlenul gazdag zsiros paraszt , barhol a vilagon rettenetesen gazdagnak szamit !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Magyarország túszul ejtette magát 2014. április 7. hétfő

Kétharmaddal győz a Fidesz 2014. március 6. csütörtök

Ki mint vet, nem biztos, hogy úgy is arat 2014. január 12. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos