Ronai and Ronai
AMERIKAI

Lázár és Simicska jobban él, mint négy éve 2014. január 10. péntek 15:37 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(22)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Lázár és Simicska jobban él, mint négy éve

Budapest – Az MSZP szerint a családok többségének az életkörülményei és a kilátásai is romlottak. A GfK Hungária adataiból kiolvasható, hogy az emberek a bőrükön érzik a romló életkörülményeket és a növekvő munkanélküliséget, 54 százalékuk pedig reáljövedelmének csökkenésére számít.

Kormos Kata, az MSZP szóvivője szerint a magyarok pesszimistábbak, mint valaha, és 80 százalékuk elégedetlen az Orbán-kormány munkájával.

A 2010-es kormányváltáskor egy liter tej 195 forintba került, ma 243 forintba, egy kiló liszt 112-ről 146 forintra, egy kiló krumpli 126-ról 164 forintra drágult, míg a benzin literenkénti ára 315-ről 406 forintra nőtt – sorolta, megjegyezve: az Orbán-kormány miatt mára a középosztály is elszegényedett.

A szóvivő azt is mondta, hogy a Miniszterelnökséget vezető Lázár János a közelmúltban baráti társaságával tízmilliós fácánvadászaton vett részt. “Miközben devizahiteles családok tízezrei rettegnek otthonuk elvesztésétől, Lázár János és úri társasága egy lakás árát mulatja el egy hétvége alatt” – jelentette ki, hozzátéve: nem tudni, ki állta ennek költségét, de tavaly egy erdészet dolgozói levélben fordultak a kormányhoz azzal, hogy állami alkalmazottak, állami autókkal, munkaidőben, állami pénzen vadásztak.

A cink.hu hétfőn írt arról, hogy Donatella Failoni, Oszter Sándor színművész felesége még decemberben egy vadászaton készült fotógalériát rakott ki Facebook-oldalára. A bejegyzés szerint 913 fácánt lőttek le, és a vadászaton részt vett Lázár János is. Az államtitkár a Blikknek azt mondta: a vadászat az adófizetőknek egyetlen forintba sem került, a költségeket magánszemélyek fizették, köztük ő maga.

Az MSZP kormányzása fájdalmasan fogja érinteni Simicska Lajos “polipszerű” cégbirodalmát, Mészáros Lőrinc felcsúti uradalmát, Lázár János “milliárdos földekkel kitömött és fácántollakkal ékesített tarsolyát”, jól fognak viszont járni a gyermekek, a nők, a nyugdíjasok, a kis és közepes vállalkozások és a munkavállalók – mondta Kormos Kata.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (16 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +15 ( 21 szavazatból)
Lázár és Simicska jobban él, mint négy éve , 5.0 out of 5 based on 16 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(22)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

22 Reader’s Comments

  1. Hátrább az agarakkal Kormos kata!!!
    “Az MSZP kormányzása fájdalmasan fogja érinteni Simicska Lajos “polipszerű” cégbirodalmát, Mészáros Lőrinc felcsúti uradalmát, Lázár János “milliárdos földekkel kitömött és fácántollakkal ékesített tarsolyát”, jól fognak viszont járni a gyermekek, a nők, a nyugdíjasok, a kis és közepes vállalkozások és a munkavállalók – mondta Kormos Kata.”
    .
    Amikor a kormány közölte az inflációs adatokat, az mszp mélyen hallgatott!
    .
    “A 2010-es kormányváltáskor egy liter tej 195 forintba került, ma 243 forintba, egy kiló liszt 112-ről 146 forintra, egy kiló krumpli 126-ról 164 forintra drágult, míg a benzin literenkénti ára 315-ről 406 forintra nőtt ”
    .
    Örömmel látom, hogy már utána néztek pár árucikk árának, és össze tudták hasonlítani a 2010-es adatokkal.
    Még nagyobb öröm ért volna, ha ezért hatalmas megmozdulást csinálnának,és az elszegényedett réteg élére állnának szolidaritásukként.
    Jönnek a választások. Ha eddig nem éreztek késztetést az utcára vonulni, hogy megmutassák nagyságukat, akkor prezentáljanak már LEGALÁBB MOST utcai tüntetést, élükön Mesterházy Attilával, hogy bebizonyítsák az mszp a legnagyobb.
    Elnöküknek most kéne megmutatni magát egy hatalmas demonstrációval, mert különben szoba politikusként tekintünk rá, mint a leggyávább párt elnökére!
    Nem csak a miniszterelnöki álmot kéne dédelgetni hanem tenni is kéne valamit… Valamit demonstratíve!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (26 szavazatból)
  2. Sajnos kimaradt.
    Rengeteg magas labdát nem tudtak leütni (nem is akartak), rengeteg gazemberséget elnéztek,hagyták legnagyobb pártként az ALKOTMÁNYT meggyalázni!
    Nem vonultak ki egyszer sem, nem tettek semmit, ismétlem SEMMIT sem a fidesz gazemberségei ellen, hát akkor most jelentem, el vannak késve!
    Megérezték hogy itt az idő, mert közeleg a választás. Az elmulasztott reakciókat a semmittevést azonban a választók honorálni fogják!
    Hogy a magyarok pesszimistábbak, kedves Kormos Kata, abban az mszp-nek hatalmas szerepe van!

    .
    Ezért tartom enyhén szólva túlzásnak, hogy egy eljövendő mszp-s kormányról hadovál hölgyem, mert mint tudjuk:nem eszik olyan forrón a kását.
    Mondhatnám azt is, hogy ne igyanak előre a medve bőrére…
    De ha mégis, akkor jaj neked Magyarország!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (19 szavazatból)
  3. kedves Kormos Kata-Ön rosszul fogalmaz -, így kellene–.ezeket az “urakat,,le kell tartoztatni,
    pórázra kell fűzni őket.,teljes és átfogó,sógor rokon koma vő stb.vagyonosodási vizsgálat alá kell vetni,–ezek csalók ,és börtönben a helyük

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (26 szavazatból)
  4. Valaki picsánlőhette volna “véletlenül” Lézert…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (26 szavazatból)
  5. Rosszul fogalmaz, de jól néz ki. .)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  6. Remélem, a következő vadászatot az Alienek Bolygóján tartják. Vagy a Jurassic Parkban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  7. ” A Fidesz gazdasági háttérembere, Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó cégnek az egyébként válság sújtotta magyar gazdaságban is sikerült jelentősen növekedést produkálnia. Az Átlátszó összeszámolta, hogy hány pályázaton, mennyi (uniós vagy magyar) közpénzt lapátoltak ki a különböző építkezéseken keresztül, és megdöbbentő szám jött ki. Egyedüliként, vagy konzorciumban a tavalyi magyar költségvetési hiány felét a Közgéphez áramoltatták a büdzséből, összesen 431 milliárd 872 millió 945 ezer 311 forintot.”
    http://atlatszo.hu/2014/01/09/napi-mutyimondo-simicska-olebe-hull-431-milliard/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  8. Elindul a cöfösök hadjárata – még mindig emútnyócévezni fognak, a szenilis vénemberek megjelentetik majd újságban, hetente adagolva.
    -
    Azt elfelejtik, hogy kormányzással és nem amortizálással lehet győzni?!
    -
    http://www.stop.hu/belfold/ujabb-elmultnyolcev-kampanyba-kezd-a-cof/1207565/
    Bocs a duplázásért, de ehhez a cikkhez jobban igazodik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  9. Az MSZP most is hű önmagához. Azt hiszik, fellengzős nyilatkozatokkal, megalapozatlan ígéretekkel bisztos a választás megnyerése. Még most sem képesek egy normális helyzetértékelésre sem. Arról ne is ábrándozzunk, hogy netán önkritikusan néznék négy utolsó évüket. El vannak telve a párt “átszervezésének sikerétől”, pedig csak a régi, diktatórikus visszarendeződés zajlott le az állítólagos új generáció színrelépésével.
    Teljesítményük, és politkájuk siralmas. Ennél még Rákosi is hitelesebb volt, pedig ha rá gondolok, a hideg kiver.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  10. Na ez nem akar összejönni, remélem végre sikerül a cöfögökről szóló cikket bemásolni:
    -
    http://nol.hu/belfold/marcius_15-en_lesz_az_ujabb_bekemenet

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  11. Menjenek el Örményországba vadászni, baltával…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  12. “Az MSZP kormányzása fájdalmasan fogja érinteni Simicska Lajos “polipszerű” cégbirodalmát, Mészáros Lőrinc felcsúti uradalmát, Lázár János “milliárdos földekkel kitömött és fácántollakkal ékesített tarsolyát”, jól fognak viszont járni a gyermekek, a nők, a nyugdíjasok, a kis és közepes vállalkozások és a munkavállalók – mondta Kormos Kata.”

    Szép lehetsz de miért kell hülyének nézni a választások előtt a szavazókat ?
    Kedves Kormos Kata , a székházügy vizsgálata közben sem nyújtottatok maradandót, szőlők,bányák,Millenáris építkezés….soroljam még? Egy “polipszerű” cégbirodalommal mit kezdenétek? Fájdalmasan érinti ? Mennyire? 431 milliárdból futja neki ügyvédre is.

    Inkább ezen kellene elgondolkodni:”-Orbán nemcsak annak érdekében tett meg szinte mindent – és a szinte a regisztrációra vonatkozik, amit ha bevezettek volna, akkor végképp értelmetlen lenne szabad választásokról beszélni -, hogy ne veszíthesse el a választásokat, hanem arra az eshetőségre is bebiztosította magát, ha mégis valaki más kapná meg a kormányzati jogosítványt. Mindent a kétharmados körbe vont a nyugdíjaktól az adótörvényeken át a rezsicsökkentésig – ezekkel nehezen tudna mit kezdeni egy új kormány. A közjogi intézményrendszert úgy alakította át, hogy a normális demokráciákban a hatalommegosztás intézményeiként működő hivatalok élén az ő személyes lekötelezettjei ülnek. Ezek ma hajtószíjakként szolgálnak, de azonnal fék lesz belőlük egy másik kormány esetén. Ehhez tegyük még hozzá a roppant médiatúlsúlyt, valamint a felhalmozott iszonyú anyagi erőforrásokat, továbbá az utcai erőszak lehetőségét, amire az esély nagyobb lenne a 2006-osnál is, és arra jutunk, hogy a mostani ellenzék egy esetleges kétharmados parlamenti többséggel is keservesen kormányozna. Amíg Orbán nem szenved megsemmisítő vereséget, addig nem látom demokratikusan kormányozhatónak az országot. Erre pedig 2014-ben csakugyan nem nagyon látszik esély. Inkább az a forgatókönyv fenyeget, ami Szlovákiában vagy Olaszországban történt, ahol hamar megbuktak az olajfa-koalíciók. A kétharmados Orbán-győzelem mellett ez a másik borzasztó eshetőség: hogy egy rossz kohéziójú, gyenge ellenzék a kormányzásra eleve alkalmatlan helyzetben bukna egy éven belül. A Költségvetési Tanács megvétózza a büdzsét, ami után Áder János úgy dönt, hogy feloszlatja a parlamentet, és új választásokat ír ki. Minden le van itt zsírozva.”
    http://magyarnarancs.hu/belpol/ugy-er-majd-veget-ahogy-a-piramisjatekok-87949

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  13. Hát ez a hirdetés itt fent, hogy a bánatba került ide?
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  14. pusztulnia kell az összes fideSS oligarchának, az utolsó besúgó, spicli rezsiházmesterig bezárólag az egész pereputtyukkal
    a csúti kokeró fattyúval az élen

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  15. Rettenetesen ellenszenves egy csuszomaszo ez a Lazar gyerek remelem egy nap elszamol miert kerultek Hodmezovasarhelyen annyiba a vilagito testek amiket Orban lvejenek a cege telepitett 900 millioert , aztan folytataskent az osszes buncselekmenyt szamon lehetne kerni rajta igy nem kene azon gondolkoznia mire koltse majd a milliardjait hatralevo eleteben amit a sitten tolthet .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  16. Ma láttam olyan plakátokat, melyeken Orbán és Simicska látható, hogy ők már jól élnek. Ott a kérdés, és Ön jobban él?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  17. http://nepszava.hu/cikk/1007676-lazar-alig-gyarapodott-megis-vagyonos
    -
    Ehhez már nincs is szavam…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  18. Erről a plakátról beszéltem:
    -
    http://sztarklikk.hu/image/?id=46130&ext=jpg&th=n

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  19. Rajtatok múlik, hogy meddig.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  20. A kisebbik baj, hogy ez a csürhe pár év alatt a meghatározó felső osztály lett. Egyetemistákból milliárdosok a mi adó forintjainkból. A nagyobbik, hogy mi itt, akik lesüllyedtünk a középosztályból a szegénységbe, nem tudunk se érvekkel, se összefogással tenni ez ellne.
    Bámulunk, min Rozi a moziban, írogatunk, tépelődünk, vitatkozunk, hogy ki a jobb baloldali, vagy jobb liberális, de nem tudjuk kitalálni az ellenszert.
    Viktorka azt mondta, hogy meg kell alapozni a magyar elit vagyoni helyzetét, és majd ők, hozzájuttatják a középréteget is a megfelelő jóléthez. Hát, erre várunk? Arra, hogy ha megfelelően hajbókolunk, akkor kapunk némi munkát, rabszolgaként? Hiszen ami bérnek ki van osztva az nem más. Mindenben függünk, ezt akarta elérni, és elérte. Szó szerint úgy élünk mint valami rab, aki a tartója jóindulatától függ. Egyik ilyen urunk ez a képen vigyorgó majom, aki megmondta a tutit, annyit érünk, amink van. Ez igaz, jelenleg egyre kevesebbet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  21. Zum zum ez nem pontos adat unios penzekkel amikrol nem tud senki semmit tobb ezer milliard az a 431 milliard amirol beszelsz , meg valami nem is ismeri senki a valos ceges halokat mert sok helyen ismeretlen stromannok ulnek csak saccolni lehet szerintem tobb mint ezer cegbol allo halot szottek es csak 2-8 valos haszonelvezoje van ennek a hatalmas nott vagyonnak ! Hvg 250 cegbol allo polip halot mutatott ki de peldaul az ADRIATIC ISLAND GROUP NEM VOLT RAJTA PEDIG AZ OREG VITEZY IS CSAK STROMANN IGAZ O NAGYON GAZDAG STROMANN , visszaterve mindenhol ok vannak minden strategiai agazatban! Most a szerencsejatek van soron , oda is ok kerulnek a valos szakemberek csak dolgozhstnak nekik ! Nem veletlen vertek szet a szerencsejatekot is tobbek kozott!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  22. “fájdalmasan fogja érinteni”
    Majd pár millát odalök nekik simácska, oszt jónapot. Amíg megvitatják, kinek mennyi jusson, a fidess már el is húzott…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Orbán Viktor behívta az oroszokat 2014. január 15. szerda

Nincs az Orbán-rendszernek ellenzéke 2014. január 15. szerda | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos