Ronai and Ronai
AMERIKAI

Az Orbán csürhe még szabadlábon van 2014. január 8. szerda 19:35 | AN

  • Hozzászólások(58)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Az Orbán csürhe még szabadlábon van

New York – Az elmúlt év legnagyobb politikai meglepetése a világpolitikában, hogy az Európai Unió első fasiszta államának vezetői még szabadlábon vannak. Az alkotmányos rend megdöntése és a kizárólagos hatalom birtoklása a magyar jogrendben életfogytiglannal fenyegetett államellenes bűncselekmény, Orbán Viktor fasiszta csürhéjét pedig ennek ellenére még nem tartóztatták le. Európa közepén jelenleg egy nemlétező állam működik, miután egy szervezett bűnözői csoport elfoglalta az országot és eltörölte az Alkotmányt. Magyarországnak még érvényes alkotmánya és legitim kormánya sincs. Az illegitim kormány által kiírt választás is illegitim, törvénytelen.

Európában jelenleg létezik egy ország, amelynek nincs alkotmánya, nincs kormánya, nincs legitim állama. Az egykori Magyar Köztársaság alakú sötét lyuk tátong Európa politikai térképén. Az ország élén jelenleg egy bűnszervezet áll, amelyet a katolikus egyházon kívül senki nem legitimált. A szervezett bűnözői csoport elfoglalta az ország stratégiai pontjait, megbénította a jogrendet és az ország ellenálló képességét. Orbán Viktor, a bűnszervezet vezetője demokratikus választáson jutott hatalomra, majd önhatalmúlag eltörölte az ország Alkotmányát, miután kétharmaddal eltörölte azt a szabályt, hogy az Alkotmányt csak háromnegyedes többséggel lehet megváltoztatni. Az Alkotmány és az alkotmányos rend megdöntése után megszűnt az Alkotmány által nyújtott legitimáció, Magyarországnak nincs legitim kormánya és nincs legitim Alkotmánya.

Orbán Viktor bűnös az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatásában, a kizárólagos hatalom megszerzésében, befolyással való üzérkedés, hatalommal való visszaélés, korrupció, vesztegetés, lopás, hamis vád és más bűncselekmények elkövetésében. Tettestársai Kövér László, Áder János, Semjén Zsolt, Navracsics Tibor, Szájer József, Lázár János, Rogán Antal, Selmeczi Gabriella, Simicska Lajos, Polt Péter, Szijjártó Péter és mások.

A demokratikus világ közvéleménye érdeklődéssel várja, hogy a klerikálfasiszta és antiszemita ideológiával magát politikai pártnak álcázó bűnszervezet tagjait mikor veszik őrizetbe. A sajtóban és az egykori államhatalmi szerveknél dolgozó bűntársak büntetőjogi felelőssége az alkotmányos rend helyreállítása után létrejövő független magyar igazságszolgáltatás feladata lesz.

A bűnszervezet tagjainak vagyonát és bankszámláit le kell foglalni és a magyar népnek vissza kell adni. Amikor ez megtörténik, akkor Lázár János pont annyit fog érni, mint amije lesz.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (212 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +258 ( 312 szavazatból)
Az Orbán csürhe még szabadlábon van, 4.7 out of 5 based on 212 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(58)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

58 Reader’s Comments

  1. A szabadságát töltő Gyurcsány pártelnök pár orája üzente ” akkor most hazamegyek ”
    Talán olvasta PuPu : Nehézfelfogásuak, vagy Kerék- Bárczy Szabolcs A fideszes maffiaállam lebontásának forgatókönyve c. blogbejegyzéseit.
    Ha ezért rögtön tenni akar jöjjön gyorsan, de ha azért siet haza , hogy a MSzP minél előbb csőbe tudja húzni és hátbadöfni, akkor pihenjen csak nyugodtan.Addig legalább reménykedhetnek a DK szavazói is, hogy talán ez nem történik meg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +51 (61 szavazatból)
  2. javítok : órája

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (13 szavazatból)
  3. Telitalálat ! A magukat ellenzékinek valló pártoknak ezeket az egyszerű igazságokat kellene ilyen nemes egyszerűséggel képviselniük, amit és ahogy ez a cikk találóan összefoglalta ! A mai helyzetben ez csak a DK-tól lenne elvárható, de sajnos ehhez nekik sincs sem bátorságuk, de lehet, hogy nincs szándékuk sem. Úgy néz ki, inkább össze szűrik a levet az MSZP-E14-el, és a közös választási vereségük után együtt merülnek el a politika süllyesztőjében, totális erkölcsi megsemmisülésüket követően ! Amelyik párt még mindig komolyan gondolja, hogy egy hazug csaló választáson részt vesz, és ezzel legitimálni fogja az alkotmányellenes puccsisták kizárólagos maffia hatalmát, azt a pártot nem lehet komolyan venni sem erkölcsileg, sem politikailag ! Fáj a szívem Magyarországért ! A vesztébe rohan ! Nincs messze az az idő, hogy nemzetközi szerződés keretében szétdarabolják a demokrácia ellen lázadó Magyarországot, és a szomszédos államokhoz csatolják, “oszt jónapot!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (38 szavazatból)
  4. Hogy nem volt kéznél egy fáklya!?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (20 szavazatból)
  5. Sajnos Magyarország most annyit is ér, ahány demokratája van.
    Még kicsi a létszám, még lépni nem tudnak, vagy nem is akarnak, mert túl sok áldozattal járna.
    Akik tehetnének valamit a változásért, azok marakodnak az elsőségért.
    Nem ám azon, hogy ki nyilatkozzon elsőnek, hogy ezt a rablóbandát letartóztassa, hanem a megmaradt koncért.
    Kell a miniszterelnökség annak a pártnak, aki még a miniszterelnökét is hátba támadta, mert az nem hagyta, hogy szakítsanak a közösből!
    Az a párt, amelyik minden demokratikus elvet meghazudtolva, a tagsága ellenére csinálja a széthúzást, mert kellenek a kurrens helyek az ország vezetésében.
    Mit nekik Magyarország, mit nekik demokrácia!
    Ők a legnagyobb ellenzéki pártnak mondva magukat, nem MERTEK kivonulni sem, amikor ez a most regnáló rabló banda félrelökte a REND-et, amit az Alkotmányunk biztosított!
    Az a párt, amelyik együtt rontotta a levegőt a parlamentben a rabló kormánnyal, most át akarja venni a stafétabotot!
    Ha nem is sikerül nekik bárhogy is erőlködnek, parlamentben maradásuk záloga, a volt miniszterelnök lehetetlenné tétele,úgy a DK-ban, mint az ország előtt!
    .
    Igen! Látjuk hogy Csáky szalmájaként bánik a most regnáló rabló banda az ország javaival!
    Igen, azt is látjuk, hogy ez ellen egy hazug összefogással akarnak tenni! Ami egy elvetélt ötlet volt már a kigondolt pillanatában is!
    Mert ne higgyük, hogy az mszp-nek nevezett karrieristák gyülekezetének egy percig is komolyan megfordult a fejében, hogy az igazságszolgáltatás kezére adja ezt a bűnbandát!
    Hiszen látható, hogy minden megmozdulásuk, minden nyilatkozatukon átsüt egy háttér megállapodás.Adunk nektek helyet a parlamentben, ha tönkreteszitek, el lehetlenítitek Gyurcsányt, mert mi nem bírtunk vele.
    .
    Ezen múlik ennek a rablóbandának megmaradása, vagy bukása!
    Ezért kell összefogni hazugan,sziszegő kígyóként, hogy egy ígéret beteljesüljön.
    Pedig nem fog! Mennek a levesbe ők is, ha a fidesznek sikerül elcsalni a választást. Márpedig sikerülni fog!
    Ha Gyurcsány belemegy ebbe az összefogásba, akkor elszáll még a lehetősége is, hogy ezt a viperafészket eltávolítsák a parlamentből, amit a fidesz jelent.
    Ha nem áll össze mégsem az mszp-vel, és megy az eddig kitaposott úton, akkor minden ellenkező híreszteléssel szemben, a demokraták csatlakozni fognak hozzá, és talán, de csak talán, úgy az ország fel tudja számolni ezt a maffia bandát, ami most a nyakunkon ül!
    A Gyurcsány hatalom mániájától nem kell félnünk. Nem akar miniszterelnök lenni.
    Választanunk kell! Vagy kisöpörjük a hatalomért ácsingozókat, meg a maffiát a parlamentből, vagy elvesztünk!
    A tét nem kicsi.
    A jövendő miniszterelnök meg ne legyen pártkatona,hanem becsületes ember, aki az ország lehetőségein belül, annak javát akarja szolgálni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +64 (78 szavazatból)
  6. A leírtakkal nem tudok vitatkozni , mert így igaz ahogy van ! Ezt csak az nem érti , aki nem akarja !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (49 szavazatból)
  7. Hát… gyáva népnek nincs hazája!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +42 (50 szavazatból)
  8. Ez kimaradt.
    Nincs ki letartóztassa a most regnálókat! Nincs, mert mindegyik, amelyik megtehetné, a kezéből eszik, és ki van stafírozva Orbán által a lojalitásukért.
    Attól a belügyminisztertől hogyan várhatnánk el jogkövető magatartást, aki a vagyonát összelopta?
    Hogy követelhetnénk tőle, mikor retteg a 80 évre titkosított anyag megnyitása végett, amiben lelepleződne a vagyona eredete?
    Attól a főügyésztől hogy várhatnánk el jogkövető magatartást, aki valószínűleg zsarolható, mert a fidesz előző regnálása alatt is a fiókba süllyesztve várták meg az akták az elévülést, hogy ez a maffia banda tovább tudjon működni?
    Silány minőségű emberek kezében van az igazságszolgáltatást, akik nem rettennek meg semmi bűntény elkövetésétől sem.
    Hiszen számtalanszor bebizonyosodott, hogy hamis aktákat, hamis bűnjeleket gyártottak, hogy nekik bajuk ne származzon, de az ellenfeleiket lakat alá tudják tenni ennek következtében…
    Magyarország gyenge egyedül, hogy ezeket a hétpróbás gazembereket méltó helyükre tegye.
    Segítséget meg senki nem tud nyújtani. A 22-es csapdájában vergődünk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +62 (76 szavazatból)
  9. bumburi 2014. január 8. szerda 20:06
    .
    Úgy tűnik, mintha kezdene radikalizálódni. Nem baj. Sőt így jó. Gondolom, olyan mértékben, ahogyan azt a magyarországi helyzet is megkívánja.
    Bárcsak én is ilyen bátor lennék.
    .
    Üdvözlöm

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (21 szavazatból)
  10. Ha az MSzP népszerűsége feljövőben lenne, nem kellene Gyurcsány pártja, mivel ez lefele tendál a DK pedig ellenkezőleg, hát most akkor összefogunk, max ha nem sikerül legyen aki elviszi a balhét, mert Gyurcsánnyal nem lehet megállapodni. Két legyet ütnek egy csapásra, kimossák magukat , ahhoz nagyon értenek, Gyurcsányt meg ki lehet iktatni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (30 szavazatból)
  11. bumburi! ++++++++++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (14 szavazatból)
  12. Annyi szenvedést, kínt és nyomort kívánok nekik, amennyit az általuk megnyomorítottaknak okoztak. Éljenek és szenvedjenek sokáig.
    “Aki csak élt mások könnye árán,
    Rettenetes, rút véggel pusztul.
    Sírban, mában, ágyékban, ki zsarnok,
    Dögként fog elhullni, csapatostul:
    Rettenetes, rút véggel pusztul.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (33 szavazatból)
  13. Az ezzel kapcsolatos mondani valóm leíródott még tavaly december elején! Link: http://szendamondja.wordpress.com/2013/12/10/zabszem-es-virtus/
    … és ezt is …
    … szendamondta!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  14. Fontosnak érzem közölni a szép szándékú és reménykedő honfitársaimmal, ideje tudomásul venni, nemhogy nem vonulnak börtönbe, de meggyőző fölénnyel megnyerik a választást.
    A kétkedőknek javasolom tanulmányozni a mai magyarországi híreket, a kormányzati, az ellenzéki megnyilvánulásokat, különös tekintettel az ATV esti beszélgetős műsorára, Bajnai Gordon vendégszereplésére.
    (Dupla adag nyugtató bevétele erősen ajánlott!)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (24 szavazatból)
  15. Még ennyit:
    Elég gyakran bíráltam Kálmán Olgát, mert – szerintem – nem kérdezett elég keményen. Most illendő kijelenteni, az elmúlt napokban abszolút jobb volt, mint az ellenzéki vendégei.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (22 szavazatból)
  16. oldster
    Én is úgy érzem.
    Az ágak viszont fogynak alattam…Vele jár.
    Egy életem van.
    Idézhetem József Attilát:
    Mért legyek én tisztességes? Kiterítenek úgyis!
    Mért ne legyek tisztességes! Kiterítenek úgyis

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (23 szavazatból)
  17. Legyen úgy! Lázár és bűntársai érjenek annyit amennyiük lesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (22 szavazatból)
  18. most hogy, a DK eltünik a süllyesztöben együtt többek közt azzal a párttal, amiböl elöbb nagy dérrel-durral kivált, majd késöbb amivel minden erejét megfeszítve próbált összefogni, ideje lenne újra elövenni a PRP létrehozásának gondolatát. sokan itt állunk árván, politikai képviselet nélkül. kezdetben akár egy netpárt is megteszi. lényeg, hogy legyen már néhány elv lerögzítve, amiböl közösen nem engedünk. elég ebböl a DK féle billegésböl. egyik nap fideszellenesek, másik nap attilával és gordonnal esemeseznek. miért nem közvetlenül viktorral? erre a rövid cikkre egy stabil politikai pártot lehet felépíteni. nem érdekes hány ember csatlakozik hozzá. az a lényeg, hogy legyen egy következetes, vállalható párt, ahol az egyik közös nevezö orbán és társainak részletes bünlajstroma. úgy gondolom, hogy ideje lenne elindítani az AN-t angolul is párhuzamosan, hogy a világ érdeklödö része közvetlen infohoz jusson magyarországról. mégiscsak egy amerikai lapról van szó. önkéntesek más nyelvre is lefordíthatják, kezdetben elég csak bartus lászló cikkeit. a jerusalem post sem héberül tudósítja a világot, viszont az angolon kívül olvasható franciául is. 3 hónapja várunk gyurcsányra, hogy kezdjen el ellenzéki politikusként fellépni. ha eddig nem ment, nem gondolom, hogy újabb 3 hónapokat kellene adni neki, amikor már 3 nap sem fér bele. a fidesz 3 nemzedékre tervez. és mi?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (25 szavazatból)
  19. Dennis Rodman helyett O.V.az igazi féreg….Hajrá Magyar Köztársaság, hajrá DK!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  20. @bezanne: egyetértek, bár sok munka és az időm kevés, de pénzt kellene gyűjteni arra, hogy készüljön egy honlap, internetes felület, amely összefogja a virtuális pártot.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (24 szavazatból)
  21. Hajrá DK! Egy embertől fél a féreg…..(nem D.R.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  22. bunbur 20:18
    Sajnálom, de már megint olyan, mintha kioktatnálak (persze vannak igazán fontos dolgok is, de hadd maradjon azért ez is fontos): végett=céljából, csak az alacsonyrendű nyelvhasználatban áll a miatt, okából, stb. helyett

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  23. NEM Dennis Rodman AZ!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  24. nekem az utolsó két mondat tetszik
    de az nagyon jó
    “A bűnszervezet tagjainak vagyonát és bankszámláit le kell foglalni és a magyar népnek vissza kell adni. Amikor ez megtörténik, akkor Lázár János pont annyit fog érni, mint amije lesz.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (25 szavazatból)
  25. Na Ki
    Hát én már csak ilyen vagyok. A sorozatos kijavításokkal együtt. Megnyugtató, hogy van aki erre is figyel.
    Én ha írok, nem az alacsonyrendű nyelvhasználat jár az eszemben.
    Bocsáss meg, és javíts, ha ettől helyreáll a nyelvhasználati sorrended.
    Nincs mese,tanulatlan vagyok. Vagy csak az indulat ragad el.Ahogy tetszik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (25 szavazatból)
  26. Bumburi azt gondolom hogy iratkozzunk be schmitt féle ismerd meg a magyar hejjjjesírást tanfolyamára. Muszályjjj.Bumburi én észre sem vettem , hogy amit NaKi kifogásol az hiba. De el kell döntsük, hogy mi a fontosabb. A tökéletes helyesírás, vagy a demokráciáért valllllló egyre reménytelenebb küzdelem. Lehet hogy az elsőnél nagyobb eredményeket érnénk el.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  27. kegyelem
    Arrrannnyos vaaagy! Majd mmeggyünk nyönyönyelvtanárhoz, hhhoogy megffelleljjunk a fiiinyássakknak: bár az ideg most szétvet!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (12 szavazatból)
  28. Bumburi!

    Ne idegeskedj. Ha idegeskedéssel le lehetne váltani az orbán kormányt napi 25 órában idegeskednék. Fontosabb hogy megmaradj. És írd a hsz.-katttt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  29. bumburi 2014. január 8. szerda 22:38
    .
    Nyugi! Nyugi! Az idegeire még nagy szükség lesz.
    (Ne hagyja magát ilyen lényegtelenségen kiakasztani.)
    .
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  30. saller és koki

    feküdni fognak ezek a fideSSesek, mint az általuk levadászott fácáncsapat a fűben, az lesz ennek a vége
    börtönbe velük és a pereputtyukkal életfogytra

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  31. kegyelem
    Most láttam ezt a felfújt hólyagot, Mesterházyt! Majd elszállt a megdicsőüléstől.
    Mit kell még megérnünk?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (14 szavazatból)
  32. oldster
    Lényegtelenség?
    Nem is az bosszant, hogy ez megtörtént, hanem a résztvevők aljassága! Hogy nem egyenesek, hogy megint cselt vetnek.
    És sutyiban teljesítenek. Orbánnak…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  33. Na Ki

    Arra, amit bumburinak írt, azt mondanám: ennél nagyobb bajunk soha ne legyen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  34. “A demokratikus világ közvéleménye érdeklődéssel várja, hogy a klerikálfasiszta és antiszemita ideológiával magát politikai pártnak álcázó bűnszervezet tagjait mikor veszik őrizetbe. ”

    Sajnalattal kell megjegyeznem, hogy a demokratikus vilag kozvelemenyet meg egy picit sem erdekli, hogy mi tortenik MO-n. Majd ha fegyverropogasrol adnak hirt a mediak, akkor felkapjak fejuket es sebteben osszegyujtenek nehany rakomany tejport es magas proteintartalmu szukseg-elelmiszert es tovabblepnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  35. Na Ki
    Rá se ránts a pikírt reakciókra, mert a kommenteket olvasgatók is tanulnak a nyelvhelyességi észrevételekből, amik természetesen nem csak a címzettnek szólnak. Tanulni soha nem árt. Az sem, ha a tömény politikán kívül néha-néha más téma is terítékre kerül.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  36. admin
    “pénzt kellene gyűjteni arra, hogy készüljön egy honlap, internetes felület, amely összefogja a virtuális pártot.”
    .
    Újabb pénzkuncsorgás egy másik honlapra? Minek? A fejlécen egy új rovatcím éppen úgy megfelel a célnak. Az egyre szaporodó fizetési felhívás visszatetsző, megunják az olvasók.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  37. Éppen az a baj, hogy nincs aki felelősségre vonja az elkövetóket. Ebben az országban bitzosan nincs és máshol hol lenne.Örményországtól reméltünk valamit, de ez a sértés sem volt elég egy frappáns válaszhoz. Az EU meg dönti beléjük a milliókat a jobb megalapozás kedvéért, ami ellenőrizetlenül folyik magántulajdonokba.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  38. Orban egy aljas gazember , magyarorszag legnagyobb LERABLOJA! Eltfogytiglani buntetest is kevesnek tartanam , sokkal tobb bunt kovetett el o a rendszernemvaltas legnagyobb csaloja a legnagyobb illuzionista szennye . UNDORITO EGY CSUSZOMASZO.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  39. Kedves Bartus úr,

    Ez a cikk többet ér annál, hogy itt legördüljön egy nap alatt.

    Volt vagy 2O perc szabad időm, csípőből lövöldöztem. Az egyik képernyőn néztem a másikon sietve gépeltem átolvasni sem volt időm, a kávém is kihűlt, rohannom kell dolgozni, de ha lesz időm a hét végén átolvasom. Addig is lefordítottam, tudom hevenyészett piszkozat, de ezt angolul is ki kell nyomtatni megérdemli.

    Üdv Eagle.
    ———–
    ————
    New York – The greatest surprise of the last year of world politics emerged as the leaders of the first fascist state of the European Union are still at large. The overthrow of the constitutional order as well as the exclusive possession of power carries a life sentence for they are being defined as anti-state crimes in the Hungarian legal system. Nonetheless, Victor Orban’s mob has not been arrested yet.
    .
    Presently we can witness a non-existent state in full swing in the middle of Europe having an organized criminal group occupied the country and abolished the constitution.
    Moreover, Hungary doesn’t even have a valid and legitimate government. The next election brought by an illegitimate government is illegitimate itself and breaches the law.
    .

    There is a country in Europe without constitution, without government, and without a legitimate state.
    Instead, a dark hole reminiscent to the late Hungarian Republic is yawning in the political map of Europe.
    The country is led by a crime syndicate that received no legitimization from anyone else than the Catholic Church.
    This organized crime syndicate has successfully reached out and rendered all the strategic points of the country under their control, paralyzed the legal system, and consumed the country resilience.
    .
    Orban Victor, the leader of the criminal organization, came to power through democratic elections, then arbitrarily and unilaterally abolished the country’s Constitution by using his power of two-thirds to abolish the rule of the Constitution which says that the Constitution itself can only be changed by a three-fourths majority.
    .
    Having the constitution and the constitutional order been overthrown, all legitimacy guaranteed by the Constitution has gone and the country has been left without a legitimate government and a legitimate Constitution. Accomplices are Laszlo Kover, Janos Ader, Zsolt Semen Tibor Navracsics Jozsef Szajer, Janos Lazar, Antal Rogan, Gabriella Selmeczi, Lajos Simicska, Peter Polt, Peter Szijjarto and others.
    .
    The democratic society of the world is looking forward to see that this crime syndicate of clerical-fascist and anti-Semitic ideology, ruling under the mask of a political party will eventually be taken in custody.
    .
    After the criminal prosecution of their accomplices, who are working with the press as well as with state power bodies, the restoration of constitutional order and the independent Hungarian judiciary is yet to come.
    .
    All the assets and bank accounts of the member of this crime syndicate should be confiscated and should be returned to the people of Hungary.
    When it happens, Janos Lazar human value will precisely be equal with what he owns.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  40. http://www.stop.hu/belfold/erintett-e-orban-a-nav-botranyban/1206995/
    -
    A NAV-s botrány kipattanásakor két nap alatt a NAV önvizsgálatot tartott és megállapították, hogy nincs semmi gond – beizzottak az iratmegsemmisítők….
    -
    Most már a főszügyésznek több idő kell ahhoz, hogy választ tudjon adni?!
    Mert ő hülye – miből gondolja, hogy mások is?!
    -
    Hát ezért is nem veszíthet a Fidesz, a “kaptárban” nem tudnák elkölteni azt a rengeteg összeharácsolt pénzt….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  41. bruckenbacker kapitány

    Én tudok jó helyet annak a pénznek: az új btk szerint a börtönben is fizetni kell egyes szolgáltatásokért: hűtő, konditerem stb…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  42. http://nol.hu/gazdasag/harom_szazalek_lesz_az_allamhaztartas_tavalyi_hianya
    -
    Elveszünk a számok tengerében, a nem megszorítások és a mnyp-i, nem eltőzsdézett pénzből nagy nehezen kijön, aminek ki kell jönnie!
    EU-ban pedig beveszik és dől a lé, ami jár – és tűnik el számolatlanul.
    -
    Én már nem várok semmit, azt gondoltam, hogy a német választások után több figyelem fordul az ország ügyei felé, eddig is csak a vak nem látott!
    Kicsit megtévesztettek, Tavareseztek, folytatása annyi, hogy lejáratták ezt lelkiismeretes fiatalembert, köpködhettek rá és a támogatóira, akik szintén azt hitték…tudom, a templomban kell hinni!
    -
    De tévedtem, megy minden tovább, az EU-s polgárok adójából lehet megint majd bérbirkamenetet finanszírozni, Köz(gép)ezni, ehhez több ész kell, én már ennyivel nem tudom felfogni!
    Ez már EU-s és világpolitika!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  43. bumburi !
    *
    R a b l ó . kormánynak nevezed a fid-SS által vezetett kabinetet, és nagyon helyesen.
    *
    Javasolnám, minden ilyen véleményünkben hsználjuk ezentúl a . l a t o r . k o r m á n y z a t . és a . l a t o r . á l l a m . kifejezéseket, amely felidézi és új tartalommal tölti fel az USA egykori politikai vonalának a ránk alkalmazott terminológiáját, amely most aztán igazán ráillik erre a rablóbandára.
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  44. A káosz és kosz
    .
    A szerkesztő úr felháborodása teljesen jogos. Ehhez csak azt tenném hozzá, hogy akkor legyen szives hasonló szellemben kikelni a török, orosz, ukrán, belarusz, azeri, kazah és türkmén közjogi berendezkedés ellen, mert ott sincsenek a kormánytól független államelnöki, alkotmánybírósági, bírói, ügyészi, számvevőszéki, választási intézmények. És kérem, legyen szives feljelentést tenni az emberiség lelkiismereti hatóságainál a poszt-szovjet és a közel-keleti országokban űzött, államilag szentesített lopkodás ellen is, mert azt is a kormányok túlhatalma teszi lehetővé . Az csak a látszat., hogy ez a középbirtokosságból nagybirtokosságra törekvő klikk fújja a passzátszelet. A demokráciát és a jogállamot a neofeudális keleti szél fújta el, káoszt és koszt hagyva maga után
    .
    Ennyit a diagnózisról. Ami pedig a terápiát illeti: a kozmikus sértődés nem vezet sehová, igenis élni kell a maradék jogokkal, az ellenzéknek részt kell venni a választásokon, kilenc hónapos nagytakarító programot kell hirdetni, az ellenzéknek egységbe, Nagytakarító Brigádba kell tömörülni, és a takarításban jártas, pártfüggetlen, lehetőleg női ügyvivő és a közjogi válságot kezelő miniszteretlnököt kell jelölni, kilenc hónap után pedig szülessen meg a következő Magyar Köztársaság, és írják ki az új választásokat..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  45. A mit kell egyértelmű.
    A gondok a kivel és hogyan kérdéskörben merülnek fel.
    .
    A “sötét lyuk”, más néven fekete lyuk borzalmas tulajdonsága eddig érvényesülni látszik, beszippantja a közelébe kerülő dolgokat, legyen az élő vagy élettelen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  46. Az a baj,hogy mindenki mindenhol csak kommentel,de ha egyszer egy nem hülyékkel teli Ország,kimenne az utcára és minden piszlicsáré dolog miatt felgyujtana néhány létesitményt ,mint ahogy a franciák teszik mert azok ugyan nem tökölnek,akkor majd a sok korrupt rohadék elkezdene agyalni,hogy mi legyen.A Magyar nép egy gyáva türelmes,félös nagypofáju,nevét félö kiadni,társaság.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  47. (aképhez és annak aláírásához:)
    Na ne mááá ! Ilyen hatalmas szalmabálákat nem lehet öltönyben és fehér esküvői ruhában lopni…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  48. Egy kis lazítás – nyelvészkedéssel: nagyon érdekes!
    -
    http://azigeretszepszo.hupont.hu/9/versek-maskent

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  49. Azer én még reménykedem, hogy 1x még ezek a koleszos fiúk ülni fognak, mint a Buddha!
    Ennyi bűn büntetlen nem maradhat, mert túl nagy és túl sok az áldozat!
    -
    http://www.kepfeltoltes.hu/view/130107/255467_413305765384912_1044013047_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    A dátum talán nem pontos….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  50. amikor Orban es a Fideszmaffia kibukik a 2/3-os hatalmuk sancai mogul kartyavarkent omlik osze az egesz szarsagi NEMZETI hazugsag

    es az ilyen Lazar felek amikor a Birosag 15 ev letoltendo szabadsagvesztsre es kozugyektol valo eltiltasra itelet PONTOSAN annyit fog er amije van azaz egy RAKAS SZART….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Gyurcsány a gyülekezési jogot sértette volna 2014. december 30. kedd | Bartus László

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos