Ronai and Ronai
AMERIKAI

A Magyar Csapat válaszlevele Orbánnak 2014. január 6. hétfő 7:50 Forrás: Nolblog

  • Hozzászólások(58)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A Magyar Csapat válaszlevele Orbánnak

Budapest – Orbán Viktor megint levelet ír. Nem mindenkinek, csak azoknak, akik megérdemlik. Azoknak, akik jók voltak, mert támogatják a rezsicsökkentést, és minden mást, amit a Fidesz eléjük hány. A rendes magyar embereket a magyar csapatba várja a miniszterelnök. Többen, köztük az alábbi levél írója, nem értik, hogy ők miért nem tagjai a magyarok csapatának.

Láttam a levelét, Miniszterelnök úr. Azt a szöveget, amelyet Rogán Antallal frakcióvezetővel, az Ön egyik lehetséges utódjával közösen szignáltak a leendő rezsiharcos bandériumnak. Majdnem azt írtam, hogy megkaptam a levelét, ez azonban nem lenne igaz, ilyen levelet én Öntöktől nem kaptam és valószínűleg nem is fogok kapni.

Önök ugyanis nem várnak engem a Magyar Csapatba, mint ahogyan azokat az ismerőseimet, valamint számomra ismeretlen  magyar embereket sem, akik nem írták alá a rezsicsökkentési íveiket. Bennünket nem tekintenek csapattagoknak, amit még elviselnénk valahogy, bár tisztességesebb és helyénvalóbb lenne, ha Magyar Csapat helyett a Fidesz Csapatba toboroznának harcosokat.

Mert bármennyire is furcsának találják Önök, azok is magyar emberek, akik nem dőlnek be a szemfényvesztésnek, nem ülnek fel a hazug humbugoknak, és még a memóriájuk is működik.

Kíváncsi lennék például arra, hogy mi az Ön valódi véleménye az egykulcsos személyi jövedelemadóról. Ön ugyanis 2010 februárjában, néhány héttel a választások előtt, a TV2 Tények című műsorában arról beszélt, hogy több adókulcs kell, mert az egykulcsos személyi jövedelemadó káros a gazdaságnak. (Riporter: Azurák Csaba).

Nem húsz évvel ezelőtt mondta ön mindezt, nem is tíz évvel ezelőtt, hanem ezeknél az időhorizontoknál jóval beláthatóbb közelségben, 2010 februárjában. Akkor, amikor már látni lehetett, hogy Önök győznek, sőt, sejthető volt, hogy kétharmadot szereznek, és voltak olyanok is, akik tudták, hogy Önök nem élni fognak a kétharmados parlamenti többségükkel, hanem visszaélni.

Nem békét hoznak Magyarországnak, hanem háborúba hívják híveiket.

Azt már csak zárójelben jelzem, hogy amennyiben a TV2-ben volna bármiféle igény a szakmai és hitelességi minimumra, akkor most újból meghívnák Önt a Tények műsorába, mikrofont tolnának Ön elé (riporter Azurák Csaba) és megkérdeznék, hogy miért mondta azt négy évvel ezelőtt, amiről mostanában egészen másként beszél.

Nem arról van szó, hogy Ön akkor, vagy most hazudott. Ebben a kijelentésben ugyanis nincs semmi nóvum, mert Magyarországon hazudni nem szégyen, de még csak nem is bűn. Nálunk a hazugság a társadalom hajtóerejévé vált, erre épül a rendszer, ha valaki véletlenül igazat mond, arra furcsán néznek, nem is értik, mit akar.

Nem az akkori (vagy mostani) hazugságával szembesítem tehát, hanem a rezsicsökkentés miatt aggódom. Hátha ez is csak megtévesztés, olyan, mint amit Ön annak idején a személyi jövedelemadóról mondott. De említhetném azt is, hogy Ön néhány évvel ezelőtt, még károsnak és veszélyesnek tartotta a keleti nyitást – igaz, ez akkor volt, amikor a Gyurcsány házaspár Putyinék otthonában vacsorázott, amire az Ön esetében nyilván soha nem kerülhet sor.

Önök a magyar emberek pocsék memóriájára építenek, arra, hogy sokan már nem emlékeznek arra, mit tettek és mondtak Önök akárcsak egy-két évvel ezelőtt. Ennek eshet áldozatul a rezsicsökkentés, akkor, amikor Önöknek már nem lesz szükségük az ilyen szemfényvesztő mutatványokra.

Pedig Önök között is vannak közgazdászok, akik tudják, hogy mindennek ára van: áramnak, gáznak, szemétszállításnak, még az Önök mostani kijelentéseinek is. Sőt, ez utóbbiaknak van csak igazán súlyos áruk, s ezt az árat mindnyájunknak meg kell majd fizetnünk. Nemcsak azoknak, akiket Önök most büntetésből nem válogattak be a Magyar Csapatba, hanem azoknak is, akik hittek Önöknek, és aláírták a rezsicsökkentés megvédését támogató íveket.

Nem szívesen szomorítom Önt, de mégis meg kell tennem: akár tetszik Önöknek, akár nem, mi itt mindannyian a Magyar Csapat tagjai vagyunk. Mindenki magyar, aki itt született, ezt a nyelvet tekinti anyanyelvének, és magyarnak vallja magát. Ebben a tekintetben büszkeségre és szégyenre egyaránt van okunk: Bartók Béla is magyar volt, és Szálasi Ferenc úgyszintén. A nagy feltalálók, nemzetközi hírű tudósok, filmesek és sportolók, éppúgy, mint az országvesztők, a zsidótörvények megalkotói, vagy, teszem azt, a pitiáner csalók, a szélhámosok és a politikai kalandorok.

Mi együtt vagyunk a Magyar Csapat miniszterelnök úr, Ön is a mi Magyar Csapatunk tagja. Képzelje csak, mi még Kövér Lászlót is beleszámítjuk a csapatba – igaz, használt autót azért nem vennénk tőle.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.6/5 (94 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +123 ( 147 szavazatból)
A Magyar Csapat válaszlevele Orbánnak, 4.6 out of 5 based on 94 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(58)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

58 Reader’s Comments

  1. Amen

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (20 szavazatból)
  2. Most min csodálkozunk?
    Október 23.-án katonákkal a háta mögött hirdetett harcot, és kérte a híveit a csatlakozásra!
    A honvédség parancsnoka is egyetérthetett vele, különben a katonáit nem engedte volna a nyomaték kedvéért biodíszletnek odaállítani!
    Most meg Magyar Csapatot akar verbuválni!
    Én is, én is, én is jelentkezek!
    .
    Mert!
    Ne képzelje magáról azt, hogy el fogja dönteni (vagy eldöntheti) hogy ki a magyar, és ki nem!!!
    Szégyen, hogy meg kellett érnünk, hogy egy felcsúti tökfilkó vindikálja magának a jogot, ennek eldöntésére!
    Jelentem! Nekem papírom van arról, hogy magyar vagyok! Aki ezt meg meri cáfolni, az szégyellje magát! Meg fogjuk találni hozzá a jogi eszközöket, hogy visszavonjon minden kirekesztő, az országot ketté osztó beszédet!
    Meg fogjuk találni a módját, hogy a Magyar Honvédség katonáit ne merje felhasználni aljas ösztönei kiélésére!
    Ha a honvédelmi minisztere egy macskajancsi, majd teszünk róla, hogy odakerüljön, ahová való, a macskák közé!
    .
    Lehet hogy egy kisebbséget el tud kábítani miniszterelnökként a durcás óvodás stílusával, de a normális embereket nem! Jobb ha eszébe vési mint miniszterelnök Ön is, meg a többi nagycsoportos óvodás társa is!
    .
    Ez az ország a magyaroké! Sajnos hogy olyan alakokkal is osztoznunk kell rajta,akik permanens háborút fojtatnak a józan ész ellen, de mi nem közösítünk ki senkit!
    Másnak sincs ehhez joga!
    Ehhez tartsa magát! És viselkedjen már könyörgöm, mert ez amit művel már tragikomédia!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +72 (86 szavazatból)
  3. En is magyar vagyok, noha az utobbi harom evben mar nem dicsekedtem vele.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +48 (62 szavazatból)
  4. Állítsátok meg Arturo Viktort!
    http://hvg.hu/itthon/20140106_Orban_lapja
    Miből?
    Miért?
    Kinek?
    És megy minden tovább… A tőlünk elharácsolt pénzből ez az Orbán nevezetű magyar ember, folytatja áldásos tevékenységét a megosztásra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (48 szavazatból)
  5. A hazugság gyár propaganda gépezete beindult , még a végén valós háború is lehet ebből .Szégyen amit ez a banda véghez visz qrmányzás címén

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +38 (42 szavazatból)
  6. Az egykulcsos adó logikáját követve a rezsi a választások után nőni fog, csak előbb a szolgáltatók gazdát cserélnek.
    .
    Az egykulcsos adó is gazdát cserélt, s nem az államot hanem a jobb-módú embereket szolgálja a kis-keresetűek terhére, ugyanúgy működve mint a rezsi.
    .
    Valamint, hogy ki lehet magyar és ki nem azt nagyon régen az ORBÁN CSAPAT határozza meg. Lassan itt az ideje, hogy ne levelet írjon akinek ez nem tetszik.
    Keressen más kézbe vehető eszközt, a véleménye nyomatékosítására ha nem tetszik, hogy kikerült a Magyar Csapatból.
    Ideje lenne vissza furakodnunk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (41 szavazatból)
  7. Bumburi++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    Megkell találni a megoldást! Igen ha lehet holnap! Mert minden perc számit!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (31 szavazatból)
  8. Ahol ez a tetű felcsúti cigány és bandája van ott én nem akarok még magyar sem lenni, nemhogy csapattag!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +40 (50 szavazatból)
  9. “Mindenki magyar, aki itt született, ezt a nyelvet tekinti anyanyelvének, és magyarnak vallja magát”.
    Ezer medvebocs, de ez a mondat számomra lesújtó.
    Külhoniként …
    Mindegy, megyünk tovább.
    Tulajdonképpen nem is baj, mert már régóta én az Ember Csapatban játszom, ami nem eltévesztendő a Zember csapatával.
    Jöjjön a mínuszolás …

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (51 szavazatból)
  10. Én is magyarnak születtem,az voltam eddig is és az akarok lenni ezután is, annak ellenére,hogy a kételkedő emberjkéknek más erről a véleménye.Sajnos azonban ott tartok,hogy kezdem szégyelni magyarságomat.A minap Németországban voltam.Ott azt kérdezték tölem:”Mit csinálnak maguk magyarok?”"Hová lett a régi magyar jóhirnév?”"Nevetséges,amit magyarok az utobbi években müvelnek.”Hát mit mondjak?Szégeltem köztük magyarnak lenni.
    De bármilyen szar is a helyzet nálunk én minden kitiltás ellenére megmaradok magyarnak,abban a reményben,hogy egyszer ismét büszke lehetek rá

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (32 szavazatból)
  11. Molnár Péter
    Ne cigányozzunk már! Nem attól függ bárkinek a tisztessége, hogy milyen származású! Az EMBER minősége a mérvadó!
    Orbán és bandájának a jelleme szégyenletes!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (44 szavazatból)
  12. “…és megkérdeznék, hogy miért mondta azt négy évvel ezelőtt, amiről mostanában egészen másként beszél…”
    .
    - Borítékolom a választ, mely kellőképpen primitív, de az átlagzembert, pláne a fitymesz- prostituáltakat a szexuális mámor szintjéig lehet vele tüzelni:
    .
    “akkor még nem tudtuk, hogy sokkal rosszabb a helyzet, mert aztatat eltitkolták a zidegenek, a kommunisták, meg a bankok. Csak amikor hatalomra kerültünk, láttuk meg a Valós Helyzetet, meg a Zelmúttnyócévet, és ahhoz kellett igazítani az adót” – oszt” jónapot.
    .
    tapis32:
    .
    “…Én is magyarnak születtem,az voltam eddig is és az akarok lenni ezután is, annak ellenére,hogy a kételkedő emberkéknek más erről a véleménye…”
    .
    - Barátom, van egy rossz hírem: a te, én, és a hozzánk hasonlóak magyarságát a többség nem hogy megkérdőjelezi, de tagadja orKbánisztánban. Ezen a téren változás nem várható, legfeljebb romlás.
    Így aztán, ha úgy adódik, és elég ideig lehetek folyamatosan ott, ahol vagyok már egy jó ideje, megkérem majd az itteni állampolgárságot. És te?
    .
    “Hová lett a régi magyar jóhirnév?”- MIért nem kérdeztél vissza, hogy mikor volt az? Mivel az utolsó ilyen, teljes egészében megkérdőjelezhetetlen korszak Hunyadi Mátyásé volt.
    .
    “..minden kitiltás ellenére megmaradok magyarnak,abban a reményben,hogy egyszer ismét büszke lehetek rá…”
    ,
    - Nem tudom, érdemes erre várni? Ahogy a dolgok most állnak, az orKbánisztáni többség legalább egy évszázadra meg van mérgezve. Az újraépítés, már ha lesz, sok évtized. Annyi időm nekem meg nincs, és neked?
    .
    :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (28 szavazatból)
  13. Eagle válaszleve :
    .
    Tiszteletlen Viktória,

    Két csapat van Magyarországon, az egyik a te csapatod és a másik akik nincsenek a te csapatodban. Na , az a nagyobb és erősebb csapat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (30 szavazatból)
  14. atya- úr – isten…
    .
    - OrKbánisztán minden héten bizonyítja, hogy igenis van lejjebb. Nézzétek (ide a bökőt, hogy ebből is lesz egy jól megérdemelt AN cikk):
    .
    http://www.atv.hu/belfold/20140106-csokkent-a-rezsim-megirom-kormanylapot-inditanak-majusban
    .
    Pffff…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (20 szavazatból)
  15. A levél írójának halkan megsúgom, hogy akik aláírták a rezsicsökkentésről szóló íveket, azoknak Isten orbán! Nem véletlenül írták alá, pontosan tudták, mit tesznek. Őket nem kell sajnálni, és szomorkodni sem miattuk. Ők ebben hinni akarnak és fognak is. Nem érdekli őket, hogy esetleg rosszabbul élnek, hiszen valahanyad részük a gazdagék, (akik nem is élnek rosszabbul), valahanyad részük pedig az a valóban rosszabbul élő réteg, akiknél minden baj okozója máig Gyurcsány. Láttam, ahogy rohantak a piacokon az ívekhez, sokan nem is egyszer írták alá.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (20 szavazatból)
  16. A magyar nép vegye tudomásul, hogy azt törölnek el, amit akarnak!
    http://hvg.hu/tudomany/20140106_torolte_a_multat_a_hirado

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (18 szavazatból)
  17. Csak jelzem, hogy nem kizárólag a hazug íveket aláíróknak ment ilyen levél.

    Mi nemrég költöztünk vidékre, és a ház előző tulajdonosának a felmenői nevére érkezett ez a szánalmas iromány, akik mindketten rég elhunytak (egyikük 6, másikuk 4 éve). Kizárt, hogy bármit aláírtak volna ebben a rezsimben, mégis számon vannak tartva a fidesznél. Úgy tűnik, hanyagul frissítik a kubatov-listákat az elvtársak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (24 szavazatból)
  18. az a magyar csapat, amit orbán verbuvál általában egy nyolcast kap az ellenfelétöl. orbán minden ténykedésének a lényege, hogy falazzon az ö igazi mafficsapatának, próbálja elterelni a meglopottak figyelmét és hogy nyugtassa le a legnagyobb részüket. azért dolgozik, verbuvál, hogy ne kelljen belelöni a hözöngö emberekbe, akiket módszeresen fosztogatnak a saját koleszos csapattal. orbánnak az a dolga csapatán belül, hogy biztosítsa simicskának és csapattársainak a nyugodt légkört a munkájukhoz. a maffaicsapatba egyébként nincs felvétel, ott már betelt a létszám. orbán saját csapata itt a piros, hol a pirost játszik nagyban egy egész ország kárára.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (21 szavazatból)
  19. Az emberi ész megáll! CBA 800.-ezer-FT-os konyak Itt ez a link! A pénzt bekell fektetni!!!!
    http://www.origo.hu/itthon/20140102-egy-cba-ahol-800-ezer-forintos-konyakot-arulnak.html?sec-top

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  20. a maffiacsapatot maguknak hozták létre orbánék. oda nincs felvétel. a magyar csapatot a lúzereknek, hogy ök is kapjanak egy csapatot. tessék lehet jelentkezni. még van hely.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (17 szavazatból)
  21. Azt mondja Kerényi, hogy a májusban induló Magyar Krónika nevű folyóirat egy kordokumentum lesz, amelyben írni fog Orbán is!
    Én remélem, hogy májustól Orbán csak a GRAZI KRÓNIKA-ban, és csak a kórdokumentumait teheti közzé. ;-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (25 szavazatból)
  22. Tudom, mindenkinek jól esik a mai gőzt kifújni. Van is okunk rá.

    De: miért nem tesznek be az ellenzékiek egy összeállítást minden újságba, hogy Európában mennyivel csökkentek az energiaárak 2010 óta, mindenféle kormányzati rezsiharc és csapattoborzás nélkül?

    http://vs.hu/rezsicsokkentes-nemet-modra-0103/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  23. kerényi lénye maga egy kordokumentum. nehéz eldönteni, hogy értelmifogyatékos vagy tehetségtelen zsoldos. esetleg ennek a kettönek ismeretlen arányú keveréke. egy pszichiáter biztos ki tudná állitani a kórdokumentumát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (15 szavazatból)
  24. „A Magyar Krónika nem harcol, hanem örömet mond.”
    .
    http://cink.hu/teljes-titokban-ujsagot-alapitottak-orbannak-1495152085

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  25. bumburival egyetértő és szintén hasonlókat feszegető poszt pár nappal korábbról
    http://endresy.blogspot.com/2014/01/magyar-nemzeti-rezsigarda.html

    Alapvetően egyébként elég sírnivaló, hogy a kormányzat abból látszik támogatást meríteni, hogy iszonyú mély árkokat hasít az emberek közé.
    Mintha nem tudná, hogy a történelemben ez még eddig mindig polgárháborúhoz vezetett.
    Olykor nem csak polgár~ -hoz, mint Hitler esetében. Ahol azért szintén annak indult, amikor a szakszervezetek és az ss ugrott össze

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  26. Egy szégyenteljesen rossz, kínzó, gyötrő társadalmi helyzet miatt azért nem lázadoznak a tömegek, mert – régebbi szóhasználat szerint – nincs forradalmi helyzet.
    .
    Én viszont úgy vélem, hogy a tömegek azért nem lázadoznak, mert ez a nép – magamat is beleértve – kábult, passzív, közömbös, érzéketlen, sivár, kulturálatlan, buta, lusta és gyáva.
    .
    És ha, hülyeséget beszélek, akkor miért nem lázadozik a diktatúra ellen, ami erkölcsileg, anyagilag, fizikailag, szellemileg megnyomorítja; s ha egy pillantást vetek az egészségügy állapotára: megöli.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  27. SA

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  28. Zizi írta: “miért nem tesznek be az ellenzékiek egy összeállítást minden újságba, hogy Európában mennyivel csökkentek az energiaárak 2010 óta, mindenféle kormányzati rezsiharc és csapattoborzás nélkül?”

    Zizi, ha az ellenzéknek hozzáférése lenne a sajtóhoz, akkor nem itt tartanánk. Hallott-e az úgynevezett médiatörvényről, és arról, hogyan tette a kormány magáévá gyakorlatilag az összes médiát – a többit, amelyik még pro forma nem az övé, hogyan félemlíti meg folyamatosan?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  29. Andy Mage
    Elolvastam amit belinkeltél.Szerteágazóbban írt azt hiszem Andrassew Iván,és nem olyan karcosan ahogy én.
    Nagyjából egyféleképpen forognak a fogaskerekeink.
    Ennek örülök. Mindig kétségeim vannak, amikor elküldök egy hsz-t a fogadtatásával kapcsolatban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (15 szavazatból)
  30. http://www.hir24.hu/bulvar/2014/01/06/musort-kap-rakay-philip-az-m1-en/#a3
    -
    Eggyel több TV, újság, rádió már nem tesz semmit, ami agymosást már elvégeztek a zembereknél az összes tv-k és rádiók, annál többet már nem lehet véghez vinni, pontosabban, akiknek nem tudták átmosni az agyát, azoknak már többször ennyivel sem fogják átmosni!
    Olvastam: egy hsz-t író szerint az ECHO TV-ben a Szaniszló a legjobb, mert ennyit egy műsoron sem tud nevetni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  31. http://nol.hu/belfold/a_tv2_visszatamad
    A TV2-ről eddig sem a hitelesség ugrott be a tájékozott embereknek!
    -
    Az hogy kik vették meg, hát az is csak annyiban érdekes, hogy miért és miből vásárol egy veszteséges TV-t valaki?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  32. “Úgy tűnik, hanyagul frissítik a kubatov-listákat az elvtársak.”
    Ez inkább azt jelenti, hogy kotorásznak az állami népességnyilvántartásban, csak nem tudják rendesen beállítani a szűrést és így az elhunyt személyek egykori címére is megy levelecske.
    Ennyi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  33. Egy biztos, az áram és a gáz sokkal kevesebbe kerül, mint a miniszterelnöktől lefelé, (mondjuk Kocsis Mátéig, mint az abszolút nulla pontig, bár erre a pontra többen is lejutottak) a sok nagyokos sajtónyilatkozata, na az van nagyon sokban nekünk…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  34. Néró verset írt és a tűz volt az istene, Orbán cikket ír és a foci az istene.
    .

    “Magyar Krónika névvel indul fideszes folyóirat májusban”
    “…Ahogy arról korábban beszámoltunk, a havi rendszerességgel megjelenő fideszes folyóirat első szerkesztőségi ülését Orbán Viktor tartja, és cikkeket is ír majd….”

    http://hvg.hu/itthon/20140106_Ezt_a_100_embert_kertek_fel_Orban_lapjaba#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2014_1_6

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  35. A Fidesz is törölte a tegnapot:
    http://hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20131230_404_a_magyar_igazsag
    -
    Vekkeresnek nem csak a kövér tábornokok, hanem az internetizé is a halála…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  36. [url=http://www.zeneszoveg.hu/dalszoveg/18654/egyeb-szovegek/internacionale-zeneszoveg.html] Basszus… olvasgattam az Internacionálé szövegét [/url]

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  37. Akkor így, ha ezt a módot nem engedi:
    http://www.zeneszoveg.hu/dalszoveg/18654/egyeb-szovegek/internacionale-zeneszoveg.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  38. bumburi 2014. január 6. hétfő 13:21

    A blogot nem Iván jegyzi, de attól még lehet érdemes olvasni :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  39. Andy Mage
    Természetesen! Én sem mondtam mást. Nem ismertem eddig ezt a blogot, így egyel több blog került az érdeklődési körömbe, amit köszönök.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  40. orbán már számtalanszor bebizonyította, hogy nem Magyarország miniszterelnöke, hanem csak egy sunyi mitugrász maffiafőnök aki csak a kollegista haverok és azok kiszolgálóinak érdekeit képviseli.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  41. Benny Goodman 10:05 “Mindenki magyar, aki itt született, …” Ha ezen akadtál fel. Ez nem kizáró megfogalmazás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  42. Ezt szét kéne küldeni aláírásra a teljes magyar csapatnak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  43. Úgy tartják, hogy a világ legmocskosabb háborús propagandája a göbbelszi volt, amely képes volt egy–egy nagy vereség után azt hazudni a világnak, hogy csapataink rugalmasan elszakadtak, de továbbra is harcban állnak, és közeleg a végső győzelem.
    .
    Ehhez képest a magyar kormány messze túlszárnyalja a náci propagandát, hiszen egy-egy szégyenteljes vereség után azt szajkózzák, hogy fényes győzelmet arattunk Brüsszel ellen, a bankok ellen, a multik ellen, az IMF ellen, a trafikmutyit és a rezsimutyit ellenzők ellen stb. stb.
    .
    Én meg azon töprengek, és keresem az ok okozati összefüggéseket, hogy ezt a sok baromságot, miért eszik meg tömegesen azok is, akik évről évre, napról napra, rosszabbul élnek, mint korábban. Ugyanis ez társadalom-lélektani szempontból lehetetlennek kellene lenni.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  44. Kedves oldster
    2014. január 6. hétfő 19:36
    A nem tudás elképesztő dolgokra képes! Nálunk rosszra, a dongóknál csodára!
    “Egy francia repülőgépgyár tervezőirodájának falán hatalmas dongó látható, a következő felirattal: A dongó, testének viszonylag nagy súlya és ehhez képest igen kicsiny szárnyfelülete miatt, alkalmatlan a repülésre. A dongó ezt nem tudja, ezért repül.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  45. Kínos helyzet? dehogy, majd kimagyarázzák!
    .

    “…Navracsics Tibornak nem szóltak a Magyar Krónikáról, Vizi E. Szilveszter elhatárolódott tőle, Stumpf András és Ablonczy Balázs pedig nemet mondott Kerényi Imrééknek. Ketten ugyanakkor már vállalják a feladatot…”

    http://www.atv.hu/belfold/20140106-egyre-tobben-cafoljak-kerenyit-kezd-kinossa-valni-a-magyar-kronika/hirkereso

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  46. emofree-nek: Gondolom, a köztévében az mszp is, és a többi párt v alapítványaik is vásárolhatnak reklámidőt, már csak a kiegyensúlyozott tájékoztatás érdekében is.
    Aztán vannak barátságosabb tv-k és újságok is. Még.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  47. Mitől félsz Viktor??
    Aki csapatot szervez magának ,abból azt a következtetést lehet levonni,hogy gyengül,fogy a támogatottság,,-
    Aki lapot nyit alapít vagy megjelentet t,közpénzen hogy fényesítse magát ,szintén a csökkenő támogatottság jele.
    Megtetözve mindezt az alja kommunista újságírókkal ,akik majd zengik a dics himnuszokat,Az önkormányzatok a közintézmények iskolák meg lesznek a felvásárlók- ,közpénzen-Micsoda Magyaros csavaros eszem van igaz Vaaaze Viktor??Én Magyar vagyok, és az is maradok ,ha tetszik neked ha nem–én ,sosem voltam és sosem leszek a csapatod tagja,-megmaradok neked fekete báránynak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  48. csakén
    2014. január 6. hétfő
    16:38

    kicsiben más is
    http://propeller.hu/itthon/2850238-kiborult-lazar-vadaszpartnernoje

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  49. KERÉNYI!ttE KÖCSÖG! Moszkvában nem voltál ilyen Naagy Magyaar Húzzon az orbán a faszára,Beszari egy fasz vagy te! úgy mint a többi,ha meg nem tetszikMOCSKOS GYÁVA VALAGNYALÓ FÉREG VAGYÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ROTHADJ MEG! iNDULAT aZ VAN

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  50. vicsi
    sok

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos