Ronai and Ronai
AMERIKAI

A Magyar Csapat válaszlevele Orbánnak 2014. január 6. hétfő 7:50 Forrás: Nolblog

  • Hozzászólások(58)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A Magyar Csapat válaszlevele Orbánnak

Budapest – Orbán Viktor megint levelet ír. Nem mindenkinek, csak azoknak, akik megérdemlik. Azoknak, akik jók voltak, mert támogatják a rezsicsökkentést, és minden mást, amit a Fidesz eléjük hány. A rendes magyar embereket a magyar csapatba várja a miniszterelnök. Többen, köztük az alábbi levél írója, nem értik, hogy ők miért nem tagjai a magyarok csapatának.

Láttam a levelét, Miniszterelnök úr. Azt a szöveget, amelyet Rogán Antallal frakcióvezetővel, az Ön egyik lehetséges utódjával közösen szignáltak a leendő rezsiharcos bandériumnak. Majdnem azt írtam, hogy megkaptam a levelét, ez azonban nem lenne igaz, ilyen levelet én Öntöktől nem kaptam és valószínűleg nem is fogok kapni.

Önök ugyanis nem várnak engem a Magyar Csapatba, mint ahogyan azokat az ismerőseimet, valamint számomra ismeretlen  magyar embereket sem, akik nem írták alá a rezsicsökkentési íveiket. Bennünket nem tekintenek csapattagoknak, amit még elviselnénk valahogy, bár tisztességesebb és helyénvalóbb lenne, ha Magyar Csapat helyett a Fidesz Csapatba toboroznának harcosokat.

Mert bármennyire is furcsának találják Önök, azok is magyar emberek, akik nem dőlnek be a szemfényvesztésnek, nem ülnek fel a hazug humbugoknak, és még a memóriájuk is működik.

Kíváncsi lennék például arra, hogy mi az Ön valódi véleménye az egykulcsos személyi jövedelemadóról. Ön ugyanis 2010 februárjában, néhány héttel a választások előtt, a TV2 Tények című műsorában arról beszélt, hogy több adókulcs kell, mert az egykulcsos személyi jövedelemadó káros a gazdaságnak. (Riporter: Azurák Csaba).

Nem húsz évvel ezelőtt mondta ön mindezt, nem is tíz évvel ezelőtt, hanem ezeknél az időhorizontoknál jóval beláthatóbb közelségben, 2010 februárjában. Akkor, amikor már látni lehetett, hogy Önök győznek, sőt, sejthető volt, hogy kétharmadot szereznek, és voltak olyanok is, akik tudták, hogy Önök nem élni fognak a kétharmados parlamenti többségükkel, hanem visszaélni.

Nem békét hoznak Magyarországnak, hanem háborúba hívják híveiket.

Azt már csak zárójelben jelzem, hogy amennyiben a TV2-ben volna bármiféle igény a szakmai és hitelességi minimumra, akkor most újból meghívnák Önt a Tények műsorába, mikrofont tolnának Ön elé (riporter Azurák Csaba) és megkérdeznék, hogy miért mondta azt négy évvel ezelőtt, amiről mostanában egészen másként beszél.

Nem arról van szó, hogy Ön akkor, vagy most hazudott. Ebben a kijelentésben ugyanis nincs semmi nóvum, mert Magyarországon hazudni nem szégyen, de még csak nem is bűn. Nálunk a hazugság a társadalom hajtóerejévé vált, erre épül a rendszer, ha valaki véletlenül igazat mond, arra furcsán néznek, nem is értik, mit akar.

Nem az akkori (vagy mostani) hazugságával szembesítem tehát, hanem a rezsicsökkentés miatt aggódom. Hátha ez is csak megtévesztés, olyan, mint amit Ön annak idején a személyi jövedelemadóról mondott. De említhetném azt is, hogy Ön néhány évvel ezelőtt, még károsnak és veszélyesnek tartotta a keleti nyitást – igaz, ez akkor volt, amikor a Gyurcsány házaspár Putyinék otthonában vacsorázott, amire az Ön esetében nyilván soha nem kerülhet sor.

Önök a magyar emberek pocsék memóriájára építenek, arra, hogy sokan már nem emlékeznek arra, mit tettek és mondtak Önök akárcsak egy-két évvel ezelőtt. Ennek eshet áldozatul a rezsicsökkentés, akkor, amikor Önöknek már nem lesz szükségük az ilyen szemfényvesztő mutatványokra.

Pedig Önök között is vannak közgazdászok, akik tudják, hogy mindennek ára van: áramnak, gáznak, szemétszállításnak, még az Önök mostani kijelentéseinek is. Sőt, ez utóbbiaknak van csak igazán súlyos áruk, s ezt az árat mindnyájunknak meg kell majd fizetnünk. Nemcsak azoknak, akiket Önök most büntetésből nem válogattak be a Magyar Csapatba, hanem azoknak is, akik hittek Önöknek, és aláírták a rezsicsökkentés megvédését támogató íveket.

Nem szívesen szomorítom Önt, de mégis meg kell tennem: akár tetszik Önöknek, akár nem, mi itt mindannyian a Magyar Csapat tagjai vagyunk. Mindenki magyar, aki itt született, ezt a nyelvet tekinti anyanyelvének, és magyarnak vallja magát. Ebben a tekintetben büszkeségre és szégyenre egyaránt van okunk: Bartók Béla is magyar volt, és Szálasi Ferenc úgyszintén. A nagy feltalálók, nemzetközi hírű tudósok, filmesek és sportolók, éppúgy, mint az országvesztők, a zsidótörvények megalkotói, vagy, teszem azt, a pitiáner csalók, a szélhámosok és a politikai kalandorok.

Mi együtt vagyunk a Magyar Csapat miniszterelnök úr, Ön is a mi Magyar Csapatunk tagja. Képzelje csak, mi még Kövér Lászlót is beleszámítjuk a csapatba – igaz, használt autót azért nem vennénk tőle.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.6/5 (94 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +123 ( 147 szavazatból)
A Magyar Csapat válaszlevele Orbánnak, 4.6 out of 5 based on 94 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(58)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

58 Reader’s Comments

  1. Nagyon tetszik a level a Kover Paraszt Laszlos utolso sor pedig telitalat .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (22 szavazatból)
  2. Hungarian citizen

    “…mi még Kövér Lászlót is beleszámítjuk a csapatba – igaz, használt autót azért nem vennénk tőle.”
    .
    Mondjuk, en egy lapat foldet sem vennek at tole, meg papirokkal es tanukkal sem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (13 szavazatból)
  3. Molnar Péter
    2014. január 6. hétfő
    .
    „Ahol ez a tetű felcsúti cigány és bandája van ott én nem akarok még magyar sem lenni…”
    .
    Szíves engedelmeddel, téves eszmét hirdetsz. Nem ildomos, hogy bárkit megmérgezzen a rasszizmus pusztító eszméje.
    .
    Soros György pénzén tanult, – gyengébbek kedvéért: a zsidó pénzen –, szobatisztának kivakart felcsúti suttyó esete eklatáns példa a világ előtt, hogy roma származásával és gazdag mecénásával, Orbanisztánban nem létezik rasszizmus és antiszemitizmus, mert Főméltóságát (hogy szakadjon meg!) választották meg elsöprő fölénnyel Kormányzónak. Példát mutat most a gyarmatosító EU-nak és a leépült Amerikának, hogy Magyarország mindenkinél jobban teljesít a szabadság és a testvéri egyenlőség megvalósításával.
    .
    Mélyen szántó magvas gondolatainak megjött a termése: az örökölt lélekemelő patriotizmust a magyar felsőbbrendűséggel megkeverve, most már viselheti Árpád vezér népe örök időre.
    .
    LIDÉRCES ÁLMOTOK VÉGET ÉRJEN! TAPOSSATOK AZ IDIÓTA FÉREG KEZÉRE!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (20 szavazatból)
  4. MP
    “Ahol ez a tetű felcsúti cigány és bandája van ott én nem akarok még magyar sem lenni, nemhogy csapattag!”
    -
    Erről nekem az a véleményem, amit olvastam és már le is írtam itt nem1x:
    Amit elítélnek a kisebbségben, hogy csak a pénzt várják el, de tenni érte nem akarnak semmit, hát ez nagyon elítélendő, így rendben is volna!
    Csak azt már nem akarják meglátni, hogy ez vonatkozik a mostani vezetésre is az EU-val szemben:
    a “gyarmatosítók” pénze az jár, de a szabályaikat nem akarják betartani!
    -
    És ez a felfogás nem származás, hanem természet kérdése, szerintem.
    -
    Én ehhez még azt is hozzáteszem, hogy az előző kormányok ilyent sem tettek, de lehet, rosszul emlékszem, hogy az előzőek nem égettek bennünket?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (13 szavazatból)
  5. http://propeller.hu/itthon/2850442-levette-koncz-zsuzsa-plakatjait-kozteve
    -
    Gratulálok kedvenc énekesnőmnek, hogy volt bátorsága ezt megtenni – a pénzügyi része a dolognak nem érdekel!
    Különben is, ha valami jár, az jár – ez másoknál akkor is működik, amikor nem járna, mint PlagiPál esetében, bukott “álamfő”-ként is milliók ütik a markát, pl.!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (10 szavazatból)
  6. Andy Mage
    2014. január 6. hétfő
    20:41
    A művésznő eltévedt ebben a katyvaszban, Kádár örökösökről beszél szegényke, pedig azok most ott vannak vele együtt a jobboldalon, bár kissé megszédülve a köpönyegforgatásban és a 2/3 lázálmában!
    A hsz-k viszont jók, remélem ezeket is olvassa – bár el tudom képzelni, hogy mit kaphatott a nagy “arisztokreténsége” a fb-n, most valószínű egy darabig nem olvasgat a neten.
    Akik bugrisok közé keverednek azok amortizálódnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  7. Orban magyar csapataban szegyen benne lenni ! Orban a rendszervaltas legnagyobb hienaja ! Penzehes aljas elvtelen paraszt gengszter . Rettenetesen utalom a gazembert !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  8. Szégyen ami Magyarországon történt.Sokan szégyeljük a magyarságunkat de nem tehetünk róla ide születtünk ez a hazánk.90-ben amokr még tele voltam remények és azt éreztem végre ott vagyunk ahová mindig is tartozónak éreztem magam Európába.23 év alatt lejebb küzdöttük magunkat mint a Kádár utolsó éveiben voltunk.Ebben csak az a tragédia idején,hogy sokunk számára börtön lett a haza mert különböző okok miatt itt kell halnunk is.Remélem az unokáink már egy szabad békés országban élhetik majd az életüket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos