Ronai and Ronai
AMERIKAI

A Kossuth téri Rogán tagadja a holokausztot 2014. január 28. kedd 10:59 | AN

  • Hozzászólások(28)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A Kossuth téri Rogán tagadja a holokausztot

Budapest – 2012. december 2-án a Mindannyian Együtt Jeruzsálemért Alapítvány rendezte azt az antifasiszta gyűlést, amelynek Bajnai Gordon és Mesterházy Attila mellett szónoka volt Rogán Antal is. Rogán színpadra léphetett, de Gyurcsány például nem. A Mindannyian Együtt Jeruzsálemért Alapítványt Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezető lelkésze, és Feldmájer Péter, a Mazsihisz akkori elnöke hozta létre, a kuratórium elnöke Ungvári Tamás lett. Egy sordöntő pillanatban sikerült a Németh-Feldmájer párosnak a szélsőjobboldali uszító Fideszt az antifasiszta harc élére állítania, az antiszemitizmus vádjából kimosnia, annak reményében, hogy a Fidesz majd “megváltozik”. Az erdeményt ismerjük.

A rendezvénynek sikerült a Fideszt tisztára mosnia, és ahelyett, hogy karanténba zárták voln a Jobbikkal együtt, kiszabadították őket onnan, ahova saját magukat sodorták. A rendevényt lelkesen támogatták az ellenzéki pártok és a baloldali médiumok. Egyesek már olyan optimisták voltak, hogy abban reménykedtek, hogy a Fidesszel alkut lehet kötni, pacifikálni lehet az ellenállást, és az antifasiszta rehabilitációért cserébe Orbán kiegyezik avelük, gondoskodik róluk. A szervezők hátsó gondolata nyilván az volt, hogy Orbán önkényuralmával kibékítsék, és az ATV-hez hasonló paktumba vigyék az ellenzéket, leszámítva azokat, akik Orbánnal valóban szemben állnak. Az elképzelés szerint nem kell Orbánt leváltani, de a másik oldal is megélhet, a társadalmi feszültség csökken, miközben ömlik a pénz, és azt semmi nem zavarja. Ezt az aljas tervet csak azért nem sikerült megvalósítani, mert Orbán nem egyezkedik, nem közösködik, az antiszemita programjából pedig semmit nem enged. Az ellenzék kompromittálta magát, de rehabilitálta a Fideszt, és nem kapott érte cserébe semmit.

Akik ezt előre megmondták, azokat nemes egyszerűséggel lehülyézték, és kitagadták a demokraták közül. A Hit Gyülekezete “Respect Rogán!” táblákkal vonult ki, és e táblák előtt szónokolt Mesterházy és Bajnai. Kevés undorítóbb jelenete volt a rendszerváltás utáni Magyarországnak. Azóta senki nem tért vissza ennek a rendezvénynek az értékelésére, pedig Rogán Antal ettől kezdve, mint a Fidesz dísz-zsidója és zsidófelelőse tevékenykedik, teszi a legelképesztőbb nyilatkozatokat. Legutóbb Randolph Braham döntésére reagált, miután a világhírű holokausztkutató letiltotta a Páva utcai orbánista holokauszthamisító intézet köntvtáráról a nevét, és bejelentette, hogy visszaküldi a magyar állami kitüntetését. Döntése indoklásában elmondta, hogy a német megszállás emlékművének terve volt az utolsó csepp a pohárban.

Az antifasisztaként rehabilitált Rogán erre a bejelentésre a Fidesz nevében így reagált: “Rogán Antal szerint nagyon erős csúsztatás és ferdítés, hogy a német megszállásnak állítanak emléket, és úgy vélte, Randolp L. Brahamet félrevezették. Hasonlata szerint ez olyan, mintha a magyar útlevelében levő amerikai vízumot áthajítaná az amerikai nagykövetség kerítésén azzal a felkiáltással, hogy tömeges emberi jogi jogsértéseket követtek el az elmúlt 2-3 évben azzal, hogy több 10 ezer embert hallgattak le, beleértve a német kancellárt is. Hozzátette: ha ezt tenné, mindenki túlzásnak minősítené a tettét. Az viszont legalább megtörtént – fűzte hozzá a politikus, ellentétbe állítva a szobor ügyét, amely esetében semmi olyan nem történt, amivel bárki relativizálná a történelmet.

Ennél cinikusabb és tenyérbe mászóbb szöveget nem is lehtne mondani, Rogánnak a pofáját kéne ezért az aljas és mocskos szövegért szétverni. Ez nem túlzás, itt egy népirtás áll a másik serpenyőben. Éppen Randolph Braham életműve dokumentálja, hogy nem a német bevonuló nácik, hanem a Horthy által kinevezett legitim magyar kormány, államapparátus és csendőrség hajtotta végre a deportálásokat, a német nácikat is megdöbbentő gyorsasággal és kegyetlenséggel. Az Orbán-kormány emlékműve pedig arról szól, hogy 1944. március 19-én Magyarország elveszítette az önrendelkezését, és ezért a holokauszttal kapcsolatosan semmiféle felelősség nem terheli. Aki ezt állítja, az holokauszttagadó, mert nemcsak az jelenti a holokauszttagadást, aki kétségbe vonja a gázkamrák létezését, hanem az is, aki relativizálja, kisebbíti,  a felelősségte elhárítja. Ha a magyar állam nem felelős, ha nem tett semmit, akkor a magyar holokauszt nem történt meg, mert a németek egyetlen vagont sem indítottak Magyarországról Auschwitzba. Rogán tehát holokauszttagadó.

Emellett figyelemre méltó, hogy a Fidesz férge úgy tudja tagadni a holokausztot, hogy egy csapásra belerúgjon az Egyesült Államokba is, nem kis örömöt okozva ezzel náci híveinek. Ezzel bosszút áll az új amerikai nagykövetnek a  fasiszta Orbán-rendszert ért kirtikájáért, méghozzá ugyanabban a stílusban, ahogyan a náci Németország utasította vissza a háború előtt a hitleri államot ért kirtikákat. Rogán az Egyesült Államok terrorizmus elleni harca során kiépült, de nem eléggé szabályozott és kontrollált lehallgatásokat vetette össze a magyar zsidók haláltáborokba való deportálásával. A kettő közül az előbbit tartotta súlyosabbnak, mert állítása szerint az megtörtént, míg az utóbbi nem, a náci emlékmű állítása ugyanis nem jelent holokauszttagadást és történelemhamisítást.

Rogán hazudozós jelleme és gátlástalansága már korábban is ismert volt. De mint autentikus antifasiszta zsidófelelőst Németh Sándor, Feldmájer Péter, Ungvári Tamás, valamint a Kossuth téri rendezvényt támogató ellenzéki pártok és baloldali sajtó termelte ki. Voltak, akik ezt előre megmondták, és a legtöbb politológus elemző még utólag sem jött rá. Produkciójukhoz szívből gratulálunk, nem kevésbé ahhoz a lapításhoz, amelyet most mind ők, mind pedig a Kossuth téri antifasisztának nevezett cirkusz szervezői és védelmezői bemutatnak. Lapíthatnak, mi nem felejtettük el, hogy mi történt, és reméljük, mások sem.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.6/5 (45 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +66 ( 86 szavazatból)
A Kossuth téri Rogán tagadja a holokausztot, 4.6 out of 5 based on 45 ratings

Címkék:,

  • Hozzászólások(28)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

28 Reader’s Comments

  1. orbán pártja egy úkori holokausztot előkészítő förmedvény
    azok a zsidó emberek, akik a fideSS-től remélnek kegyet, őket orbán elsőnek fogja elintéztetni a szőke feri féle gyilkosokkal, exmiépes kocsis félékkel és a hozzájuk hasonló csőcselékkel
    44-45-ben a zsidók egy részét dunai uszályokra terelték a nyilasok, vagy ott végeztek velük a helyszínen, vagy pár folyamkilóméterrel odébb
    úgy tűnik a fideSS “keresztény”einek ez tetszetős pártprogram-pogrom 2014-ben
    vajon lévai orbánné anyuci hogy viszonyul a kérdéshez ?
    és rácselka? menjen már el egyszer Auschwitzba, nézzen meg ott mindent alaposan és amikor visszajött, írjon egy szép hosszú házidolgozatot, amit kiposztolhat a faszbukjára
    a gagyogó, tobzódó kis oligarcha k.va

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (40 szavazatból)
  2. 1920-ban Simonyi-Seamadam Sándor (Horthy kinevezettje) írta alá a Trianoni békeszerződést. 2010-ben ez a nap a „nemzeti összetartozás” napja lett.
    Azóta a Trianoni paktum egyik aláírójának megbízóját, a Don-kanyarban elhunyt magyar hadsereg kiküldőjét, a zsidó törvények legalizálóját, a zsidók bevagonírozását elnéző politikusunkat, az elvesztett háború utolsó csatlósát szobrokkal, térutánzatokkal stb. ismerjük el a legkiválóbbak egyikének, s bűneit/bűneinket kenjük minden irányban szanaszét (a németektől az amerikaiakig), csak ne kelljen elismernünk.
    Ezen még Gábriel (aki mellesleg Isten szolgája, és nem önállóan cselekvő politikusoknak alárendelt angyal lásd biblia) bálvány szobra sem segíthet sas ide, sas oda.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (32 szavazatból)
  3. Vannak örök időkre szóló alapviccek. Ilyen az is, aminek az a poénja, hogy “Ti meg bántjátok a négereket! (Értsd: afro-amerikaiakat.) A fidesz például az elmúlt három évben ebből az egy poénból is megél. Lásd még elmúttnyóccévezés, gyurcsányozás, maffiabaloldalazás. Nem egy nagy szellemi teljesítmény.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (29 szavazatból)
  4. Igaz és velős és rövid.
    Ezekre talán a meztelen csiga a legjobb kifejezés. Vagy a dörgölődző meztelen csiga?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (21 szavazatból)
  5. A Kossuth téri Rogán ugyan mi mást tehetne?
    A becsületnél többet ér neki a fedezet, amit a gerinctelensége miatt honorál neki egyeske!
    Cilike luxusba született(???), és nem tud létezni e cikkek nélkül.
    Ráadásul így a férjével együtt valakinek érzi magát… pedig egy csúszómászó gerinctelenné váltak csak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (28 szavazatból)
  6. FIDESZ – JOBBIK = ÁTJÁRÓHÁZ
    Álljon itt még az összes többi az V. kerületből,az ő felségterületéről.
    Párizsi udvar: Petőfi Sándor u. 2. – Ferenciek tere 10–11. – Haris köz 3.
    Ferenciek tere 4. – Curia u. 5. – Irányi u. 20. (Curia és Irányi u. felé lezárva)
    Szabad sajtó út 5. – Duna u. 6. (Sz. s. út felé lezárva)
    Múzeum krt. 7. – Magyar u. 10. (a Reáltanoda u.-ba vezet)
    Károly krt. 22. – Semmelweis u. 19. (jelenleg mindkét irányban lezárva)
    Petőfi Sándor u. 3. – Városház u. 6. (két belső udvarral)[1]
    Kossuth Lajos u. 1. – Ferenciek tere 7–8. („kis Vatikán”, L alakú)
    Kossuth Lajos u. 9. – Reáltanoda u. (az egykori Úttörő Áruház helyén Hotel Eurostars Budapest Center)
    Nádor u. – Mérleg u. (L alakú)
    Hogy kerülhetett “ez” a kerület élére?
    Meddig tűrtök még?
    Ébredjetek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (19 szavazatból)
  7. Rogán előre megfontolt, hazug szándékkal ment akkor, a kollaboránsok által a FIDESZ-nek felkínált pódiumra, hogy ott is előadja pártja kettős-beszédét. Azóta több utcát és teret neveztek át, több turul és Horthy szobrot állítottak polgármester társai, több szélsőjobbos és náci nézetet terjesztő embert tüntetett ki főnöke. Azóta újabb történészeket béreltek fel a történelem meghamítására. Minden úgy történt, ahogy azt már akkor is látni lehetett.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (16 szavazatból)
  8. emigrant
    “….Lásd még elmúttnyóccévezés, gyurcsányozás, maffiabaloldalazás. Nem egy nagy szellemi teljesítmény.”
    Viszont jól jövedelmez!
    Nincs szükség ehhez gerincre.
    -
    A szomorú az, hogy ez nyitott fülekre talál, hisz most sikerhegyek vannak, jó az irány, minket utánoz a halódó Nyugat, Angliának is vége.)))
    Ja és egy itteni cikknél olvastam, hogy Németország be akarja kebelezni Ukrajnát!
    Szóval van itt minden, mint a búcsúban.
    Pedig az ilyen zemberekkel Magyarországnak van vége.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (15 szavazatból)
  9. Tegnapi napon , pár hónap után ,rövid időre megint a figyelem középpontjába kerültünk -régi történerlmünkkel- Németország legnagyobb hír és dokumentumfilm TV-hálozatán , az N-TV .-ben.
    A nácizmus történelmi bemutatása kapcsán bejátszottak pár régi Hiradó filmet amiken Horthy és Hitler egymást nyalják.
    A műsorban megszólaltatott történet-kutatók nem mulasztották el közölni a német nézők millióival hogy Horthy kb. egymillió magyar állampolgárt adott Hitler kezére , megsemmisítésre , ebből csak viszonylag kevés került vissza élve.
    Éshogy ebből első körben cirka 400 000 magyar állampolgárt semmisítettek meg Auschwitzban meg a többi halálgyárban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  10. Emigrant!
    -
    Írod, hogy “nem egy nagy szellemi teljesítmény..”
    Az sajnos ebben az országban nem számít. Valamire való maffiózók -ezek pedig azok – tudják, hogy csak a befogadó közeg a fontos, a többi csak a “kutya”… – nekik mi is kutyák vagyunk…
    Már úgy értve, hogy a kutya ugat, a karaván meg halad…
    -

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  11. Gábriel arkangyal ennek a bolygónak a főigazgatója. Hogy is merik alárendelt helyzetbe hozni egy sz@ros madárral.
    Nem félnek ezek Gábrieltől? Vagy még inkább az Egyetemes Atyától? Ha már olyan nagy katolikusok, nem ártana a tudásukat kicsit felfrissíteni.
    Gábriel – az Egyetemes Atya felhatalmazása által – mindig győz, és győzni fog. Mint ahogy az égi igazság is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  12. Teljesen egyértelmű Rogán szerepe a Horty bűnök eltusolásában. Orbán hű harcosként , mint nagy szövegláda adja elő a dumát. A nácimus védelmét, Amerika elmarasztalást. A csúsztatott kétértelmű beszédet. Csiki -csukit játszik, mint ahogyan főnöke kivánja. De meddig teheti meg? Az amerikai politikusok remélem átlátják ezt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  13. Nem felejtünk el semmit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  14. Ide ist berakom, szeretnék visszajelzést:
    -
    A cikk olvasása kapcsán kialakult letaglózott állapotban nem megy semmi. TElefonokat kellett volna intézni, vásárolni, iratot rendezni, de semmi nem megy, mert a gondolatok és az érzések Magyarország körül forognak. Hiába olvastam már 100 kiváló analízist, Bartustól Bruckig, hiába a nagyon mély, elgondolkodtató beszélgetések napi szinten a férjemmel, mikor elolvasok egy teljes Bartus cikket, és ráébredek a helyzet teljes reménytelenségére, akkor leáll bennem az élet.
    -
    Miért tartom reménytelennek a helyzetet. Okéj, hogy a nép általános gondolkodása kitermelt és legitimizált egy rablóbandát. Okéj, hogy az a réteg, mely szellemileg képes lenne a hazugságok átlátására és a nép felvilágosítására, eladta és elaltatta magát. De mit lehet csinálni egy néppel, amely jól érzi magát alattvalóként? Született jobbágy a magyar ember. Szívesen adja oda az emberi jogait. “Nem politizálok” – mondja a magyar ember, hiszen minek is politizálna egy JOBBÁGY?????
    -
    Hát ez az, ami nehéz. Tehát maradnak a külföldön élö magyarok, azok, akik nem bírták ott szívni a levegöt, fölfordult a gyomruk a napi eseményektöl, meg föleg honfitársaik aljasságától. Maradnak a külföldön élö magyarok mint a változás reménysége, de nem túl kicsi csoport ez? És kinek tudnak világosságot vinni???-
    -
    Bevallom, magam miatt is el vagyok keseredve. Mert nem tettem semmit. Szóltam egy-két mondatot, de annyira borzasztó volt az emberek reakciója, hogy elnémultam. Mit tudtam volna válaszolni az olyan véleményekre, mint mondjuk “Orbán Viktor Isten küldötte”? Meg a többi, 1000 – szer elismételt propaganda szöveg. Sokszor gondoltam Észak-Koreára, és igyekeztem olyan gyorsan visszajönni Németországba, ahogy csak bírtam. -
    -
    De tehettem volna többet. Lehetett volna. Meg volt hozzá az eszem, a tehetségem, csak hagytam magam befolyásolni a környezet várható visszautasításátóll.
    -
    Kérek szépen visszajelzést, nagyon érdekel, ki hogyan dolgozza fel a magyarorszagi borzalmakat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (13 szavazatból)
  15. Röviden és velősen. Vannak akik könnyen, vannak akik nagyon – nagyon nehezen, vagy sehogy. baj az, hogy a legtöbb a sehogy kategória, mert a gondolkodás nékik úri passziónak számit.
    Vagyunk egy kevesen akik magukat, egzisztenciájukat nem kímélve próbálnak gondolkodásra rávenni embereket, de szinte lehetetlen a “küldetés”…..
    . Olyan mély a szellemi letargia, hogy döbbenetes! A többiek pedig egzisztenciális vagy mit tudom én milyen feltesbol csupán a túlélést választják.
    Itt természetes ha ma a Führer azt mondja valamire hogy fekete akkor a nyáj bogi, hogy fekete, és ugyano másnap fehérnek hazudja a feketét akkor a nyáj töretlen lelkesedéssel nogi, hogy feher.
    . Summarum: a magyar még a saját karan is maximum a huszadik alkaommal, vagy akkor se tanul. Ezért lehetséges, hogy középszerű – vagy olyan se – elmebeteg állhat az élükre és ők dalolva követik a megsemmisülésbe. Örök vesztes maradunk, hisz akik egyszer már beleszagoltak a szabadsagba, azok is inkább a rabságot választják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  16. zsuzsenkám (2014. január 28. kedd 18:05)

    Azt kérdi: „… ki hogyan dolgozza fel a magyarországi borzalmakat.”.
    .
    Ami engem illet, én nem tudom feldolgozni. Ahogy telnek-múlnak a napok, úgy növekszik bennem a feszültség, egyfelől a borzalmaktól és az elkeseredéstől, másfelől a tehetetlenség szégyenétől.
    .
    Azt kérdi: „De mit lehet csinálni egy néppel, amely jól érzi magát alattvalóként?”.
    Álljon itt Kertész Ákos jellemzése:
    .
    „A magyar genetikusan alattvaló. József Attila talált mentséget: „ezer éve magával kötve, mint a kéve sunyít, vagy parancsot követ.” De ez nem mentség arra, hogy a magyar a legsúlyosabb történelmi bűnökért sem érez egy szikrányi lelkiismeret furdalást, hogy mindent másra hárít, hogy mindig másra mutogat, hogy boldogan dagonyázik a diktatúra pocsolyájában, röfög és zabálja a moslékot, és nem akar tudni róla, hogy le fogják szúrni. Hogy se tanulni, se dolgozni nem tud és nem akar, csak irigyelni, és ha módja van legyilkolni azt, aki munkával, tanulással, innovációval viszi valamire.”
    .
    Ady is nagyon hasonlóan gondolkodott, ezt írta a Nagyváradi Napló 1902. január 31-i számában.
    “Néznek bennünket kultúrnépek. Látják képtelenségünket a haladásra, látják, hogy szamojéd (őshonos kutyfajta Szibériában) erkölcsökkel terpeszkedünk, okvetetlenkedünk Európa közepén, mint egy kis itt felejtett középkor, látják, hogy üresek és könnyűk vagyunk, ha nagyot akarunk csinálni zsidót ütünk, ha egy kicsit már józanodni kezdünk rögtön sietünk felkornyintani bizonyos ezeréves múlt kiszínezett dicsőségének édes italából, látják, hogy semmittevők és mihasznák vagyunk, nagy népek sziklavára, a parlament nekünk csak arra jó, hogy lejárassuk. Mi lesz ennek a vége szeretett úri véreim? Mert magam is ősmagyar volnék s nem handlézsidó, mint ahogy ti címeztek mindenkit, aki különb, mint ti. A vége az lesz, hogy úgy kitessékelnek bennünket innen mintha itt sem lettünk volna.
    Legyünk ez egyszer számítók. Kerekedjünk fel s menjünk vissza Ázsiába. Ott nem hallunk kellemetlenül igazmondó demokratákat. Vadászunk, halászunk, verjük a csöndes hazai kártyajátékot, s elmélkedhetünk ama bizonyos szép ezredéves álomról.
    Menjünk vissza szeretett úri véreim. Megöl bennünket itt a betű, a vasút, meg az a sok zsidó, aki folyton ösztökél, hogy menjünk előre. Fel a sallanggal, fringiával, szentelt olvasókkal, kártyákkal, kulacsokkal, agarakkal, versenylovakkal és ősökkel. Menjünk vissza Ázsiába!.”
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  17. Egy zsidó aki utálja a zsidókat, csak a pénzüket akarja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (8 szavazatból)
  18. Szombaton 3-kor flashmob ” a szobornál”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  19. nahát…ezt a hírt sem találtam a magyar sajtóban:
    http://www.jpost.com/Magazine/Features/Dancing-back-home-339112

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  20. Mi meglepő van ebben, a fideSSnyikek folyton ezt adják elő, egyszerre kelnek ki a szélsőség ellen és legfőképp mellett. Az se normális, aki komolyan vette amit eddig mondtak. A jobbik is csak fidesznyik rohamcsapat, Vona ott ült a viktátor polg körében.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  21. zsuzsenkám jót írtál. csak két megjegyzés.
    az “én nem politizálok” táblát öntudatosan felmutató, még a magyar átlagnál is gyávább alibiemberektöl én is rosszul vagyok. lehet ma magyarként nem poltizálni? nem állást foglalni? nem tiltakozni? nekem egyébként semmi kedvem a politikához és nagyon szívesen nem tudnám ki a “miniszterelnök” és a többi bábu, de ma magyarként ezer más érdekes és fontos dolog helyett a magyar belpolitikán vagyok kénytelen rugózni. a fidesznek nagyon sok mindent nem bocsátok meg soha, de mindenek elött azt nem, hogy rabolják az idömet, az életemet. nem érdekel a felcsúti paraszt valóságshow-ja. mégsem tehetem meg, hogy ne kövessem.
    a másik megjegyzésem az, hogy a külföldön élö magyarok nem automatikusan orbánellenesek, nem automatikusan nem birkák és nem jobbágyok. rengeteg seggfejet ismerek, akik több ezer km-re budapesttöl képesek csak magyar nyelvü tv-t nézni, nem is akármilyeneket. nem sorolom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  22. “Rogán színpadra léphetett, de Gyurcsány például nem. ”
    Én sem mentem el, az ATV-n néztem.
    Előre elmondták, hogy tilos kifütyülni Rogánt (Bombera Krisztina)
    Szánalmas volt.
    Mutogatták a hitgyülis szavalókórust, akik hozsannázták. :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  23. tetves holokauszttagadó arogán tonyó meg a sz@r csürhéje, addig nem nyugszanak , amíg vér nem tapad a mocskos kezükhöz
    köpedék csőcselék

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  24. Köszönöm a válaszokat, jót tett olvasni a személyes sorokat, és az idézeteket a költőktől is. Fantasztikus, amit Ady ír!! Bár már olvastam ezt az írását, most nagyon szíven ütött, és érzem, segít elfogadni azt, amit látni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  25. Nurse Ratched
    Kösz, stimmel, még jól jöhet…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  26. csipás rogán?

    (Köptem egyet!)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  27. Az a baj, hogy aki le “hazaárulózza” Kertész Ákost, nem érti, hogy értünk haragszik, ne ellenünk. Az még soha nem vezetett jóra, ha homokba dugtuk a fejünket és azt gondoltuk, hogy amit nem látunk az nincs is. Márpedig ma Magyarországon nagyon sokan ezt teszik. Sőt! Ami még rosszabb mentegetik az aljasságot, mintha nem is az lenne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

MTI: éjjel, nappal, minden hullámhosszon 2014. április 6. vasárnap

Rogán ezúttal egy vidéki házat talált 2014. április 4. péntek

Minden nap tovább gyarapodik Rogán vagyona 2014. április 3. csütörtök

Rogánék 200 milliós ingatlanvagyona 2014. március 29. szombat

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos