Ronai and Ronai
AMERIKAI

Vigyázat, rezsicsökkentést ígérnek a trükkös csalók! 2013. december 16. hétfő 9:32 Forrás: Nolblog

  • Hozzászólások(30)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Vigyázat, rezsicsökkentést ígérnek a trükkös csalók!

Budapest – Magyarországon is megjelentek a trükkös csalók, akik magukat a nemzet jótevőinek álcázva olcsóbb áramot, gázt és szemétszállítást ígérnek a magyar embereknek. Ezek a trükkös csalók a megtévesztett emberek hiszékenységére számítanak, nem ismernek lehetetlent, és módszereik is nagyon változatosak.

Vannak közöttük olyanok, akik politikusnak mutatják magukat, és nagygyűléseken vezetik félre a mit sem sejtő hallgatóságot, míg mások országos napilapokban, tévécsatornákon hirdetik közpénzen, hogy csodát tesznek.

Gyanútlan áldozataikkal elhitetik, hogy varázsszóra csökkentik a rezsit, és ha megbíznak bennük, akkor mindenki jobban jár. Eszközeikben nem válogatnak, s bár fizikailag nem bántalmaznak senkit, és más trükkös csalókkal szemben készpénzt sem kérnek, mégis, azt kell mondanunk, hogy igen veszélyesek. A szó fizikai értelmében ugyan nem csöngetnek be a megtévesztett emberek lakásaiba, ám mégis megtalálják a módját, hogy könyörtelenül kihasználják, ha a gyanútlan áldozatoknak lankad a figyelmük.

A rezsicsökkentő trükkösök fifikásabbak a zsebtolvajoknál, náluk jóval korszerűbb és ezért sokkal nehezebben leleplezhető módszerekkel dolgoznak. Miközben mit sem sejtő áldozataiknak rezsicsökkentést ígérnek, akik persze a legtöbbször simán bedőlnek, mert örülnek annak, hogy valami végre nem drágul, hanem kevesebbe kerül, egy sor más területen megdrágítják az életet.

Az ily módon becsapott emberek utólag már hiába kotorásznak a zsebükben, és teljesen fölöslegesen vizslatják a bankszámlájukat – ott jóval kisebb összeget találnak, mint korábban. Pedig, első ránézésre jól jártak, mert a gázért, a villanyért és a szemét elszállításáért valóban kevesebbet kell fizetniük, mint az év elején. (És csak körülbelül két és félszer annyit, mint három évvel ezelőtt.) Éppen ez az, amit a trükkös csalók kihasználnak: módszerük ugyanis az, hogy áldozataik szelektív memóriájára utaznak. Abban bíznak, nem minden alap nélkül, hogy az emberek nem emlékeznek már arra, hogy mi volt két-, három-, vagy éppen öt évvel ezelőtt.

Áldozataik elsősorban idős emberek, de fiatalokat, valamint középkorúakat is örömmel becsapnak, iskolai végzettség tekintetében pedig főként a nyolc általánosnál alacsonyabb végzettségűek, az érettségizettek, valamint a diplomások közül szedik áldozataikat.

A trükkös csalók úgy okoznak kárt a megtévesztett embereknek, hogy azok, miközben örülnek annak, amit hallanak, csak később veszik észre, hogy a tejért például sokkal többet kell fizetniük, mint korábban, a sajt, a túró, és úgy általában, minden tejtermék drágult, a hús, a krumpli és egy sor más élelmiszer, valamint szolgáltatás áráról nem is szólva.

Védekezni ellenük igen nehéz, sőt, úgyszólván lehetetlen. Ezért kérjük a lakosságot, legyen óvatos, és ne dőljön be a rezsicsökkentést ígérő trükkös csalóknak. Ha valaki találkozik velük, vagy újságban olvas ilyesmiről, esetleg tévében, rádióban hall róluk, ne próbálja meg feltartóztatni őket, mert veszélyesek.

Azt sem javasoljuk az ily módon átvágott lakosságnak, hogy forduljon a rendőrséghez – a belügyminisztériumtól ugyanis legföljebb egy jó tanácsokat tartalmazó sms-re számíthat. A legjobb, ha majd valamikor jövő tavasszal beülnek az autóikba, és miután szavaztak, ott várják meg azt az sms-t, amely arról értesíti Önöket, hogy a rezsicsökkentéssel trükköző csalók lelepleződtek.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (34 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +54 ( 62 szavazatból)
Vigyázat, rezsicsökkentést ígérnek a trükkös csalók!, 4.8 out of 5 based on 34 ratings

Címkék:, , , , , , , ,

  • Hozzászólások(30)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

30 Reader’s Comments

  1. Azonnali rezsimcsökkentést követelünk!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (24 szavazatból)
  2. Az öszödi beszéd, többek között erről szólt!
    Az óta eltelt több mint hét év, és minden megy tovább!
    A kérdésem csupán annyi!
    Most ki röhög a szemébe, és kinek?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (26 szavazatból)
  3. Tegyük élhetővé !

    Játszadoznak.
    (sajnos nem a saját csalánverőjükkel)
    Úgy játszadoznak a rezsiárakkal, mint a Forint árfolyammal.Meg mint a piac semlegességgel (termőföld, dohány , játégép, tudás/tanulás elérhetősége a tehetséges egyén számára,banki hitel törlesztés, stb, stb …)
    .
    Minden egy célt szolgál mindent tönkretenni, mindenkit elszegényíteni kevés hűbéres kivételével.
    2010-ben sürgőséggel döntőtték be a Forintot, közben elkezdték emelni a rezsi árakat, idén már 30%-kal volt magasabb a gázár, mint 2010-ben. Közben lement a gáz nemzetközi ára, tehát van honnan csökkenteni.
    Most a szolgáltatókat és a bankokat teszik tönkre a magyar lakosság után.
    Addig folytatják, amig a külföldi tulajdonos ki nem vonul.
    Utána h*gyért-sz*rért megveszik a lerohasztott ágazatot, majd gonosz multi miatt nagyott lesz kénytelen kaszálni az új fideszes tulajdonos, aki már most ki van jelölve, mi nem ismerjük a nevét/ a cégének a nevét.
    Tehát utána viszont már EU és piac átlag feletti árakkal számolhatunk amig csak nem lesz igazi , nem megjátszott , nem pártok között megmutyizott rendszerváltás.
    Hogy a gravítáció szünjön meg náluk….
    Itt a (piros) narancs , hol a narancs játékosokkal szemben csak veszíteni lehet. Csalnak. Vedd észre már magyar !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (32 szavazatból)
  4. hipnózis

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  5. Gyöngyi Péter
    Azt mondod erről szólt az őszödi beszéd.Én is azt hittem.
    Hittem, hogyha saját maga nem hazudik, akkor a politikus társait is arra fogja kényszeríteni!
    Nem így történt. hazudnak. Még most is.
    Ő IS!!!
    Mert demokrataként nem hiheti, hogy ezt a mocskos rendszert le lehet váltani, egy a mocskosok által kreált választási törvénnyel! Kapacitál, könyörög az összefogásra, hogy a választásokon legyen ALTERNATÍVA…
    .
    Nem akarok senkit elkeseríteni, de ahogy most nincs, a választások után sem lesz alternatíva!
    Ha most nem találja meg a módját hogy ne legyen választás, akkor veszett fejsze nyele esete forog fenn.
    Mert ha így neki megy a választásnak, akkor még ha nyerne is a baloldal, pillanatok alatt meg lesz döntve az a DEMOKRATIKUS rendszer!
    Nézz szét!
    Mindenhol a hajbókolók tömege. A 2006-os csőcselék azonnal az utcán terem, és nem csak Bp-et, de a vidéket is feldúlják az alattvalók tömegei!
    Most még lenne alternatíva.Ők viszont nem használják ki…
    Hát akkor ez mi, ha nem ordas hazugság a választásra kapacitálni a híveit???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (19 szavazatból)
  6. Kimaradt.
    Abban reménykedni, hogy majd a választás előtt ÖSSZEFOGÁS lesz, az meg önbecsapás.
    Kivel akar összefogni? Két miniszterelnöki székre aspirálóval???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  7. várjunk még egy kicsit mer nem gyurcsány az – nem , egyszerűen nem tudunk lemondani róla mindig adunk egy új esélyt újra meg újra-kapcsolati függőség
    le kell válni róla nincs mese

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (11 szavazatból)
  8. Rezsicsökkentés márpedig lesz!
    Pártunk, és ormányunk mindent meg tesz annak érdekében, hogy leamortizálja a szolgáltatókat.
    A jövőbeni államosítás megköveteli ezt a lépést!
    Nehogymár drágán privatizálják aztán maguknak a szolgáltatókat!
    És ha majd odaérünk, akkor megmagyarázzák hogy a szinten tartás, és a beruházás megkívánja a rezsiáremelést.Jó magasra,mert színvonalas szolgáltatást kívánnak nyújtani.
    Mi meg csak hallgatunk….És nézünk mint a moziban! Gyakorlatunk végül is lesz majd benne…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (16 szavazatból)
  9. egyszer csinált egy hisztit ebből megértettük : államférfivel állunk szemben -egyébként én is várakozással tekintek rá de olyan mint Törőcsik András

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  10. jerry lewis boxing match sailor beware boxing youtube

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  11. Azt kérjük a lakósságtól, hogy ne engedje felheccelni magát sem az MSZP sem mások ellen, ne hallgasson a gyűlölet szavaira, ne engedje meg, hogy ő legyen a bunkó amivel ütnek.
    .
    Ehelyett, bármit hall tegyen fel fontos, a jövőre vonatkozó kérdéseket.
    Próbáljon számvetés csinálni egy olyan kasszával amelybe csak befizeti a pénzt, de amelynek a kasszakulcsa nem az ő kezében van. számvetést amikor a pénztárnok az egyik zsebből a másikba játssza át a pénzt.
    Értse meg, hogy ettől a pénz nem fiadzik.
    .
    Értse meg, hogy amit érez annak a neve éhség, szegénység, nyomorúság, szomorúság, nélkülözés és nem ezt akarta amikor még hitt és gondolkozott.
    .
    Értse meg, hogy a pénz és hatalom csak száz, maximum pár ezer ember kezében van és pár ezer gyáva szélhámos ural, irányít és hiteget 1O millió embert, és egyedül ennél a 1O milliónál van a megoldás kulcsa.
    .
    Gyermeteg, naiv, rászedhető, büszke úrhatnám szolga magyarja.
    .
    Nos jó, ha gyermetegek vagytok tanuljatok. Ez gyermekeknek szól és minden gúny, és irónia a nélkül tiszta szívből őszintén mondom ostoba aki megvet valamit csak azért mert egyszerű.

    .
    Tanuljatok magyarok ebből. Itt a link.
    Lehet nevetni, megsértődni a kommentemen és igen, lehet tanulni belőle, ha végre felfogjátok kik vagytok ti, meddig tűrtetek és visszatér az emberségetek.
    8 perc az egész film, megér annyit.
    .
    http://www.youtube.com/watch?v=3PAo1aJfEHE

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  12. https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/163594_602705239747738_1714829695_n.jpg
    -
    Tényleg ez kell a zembereknek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  13. melyik börtönt válasszuk, amit Mandela?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  14. http://hvg.hu/gazdasag/20131216_Kuria_devizahitelesek#rss
    -
    Lényeg, hogy az önkormányzatokon segítünk milliárdos nagyságrendben és azokon is akik 180 forinton kifizethették tartozásukat egy összegben, mely mutatja, hogy segítségre nem szorulókat támogathattunk – köszönjük, akinek semmije nincs, az annyit is ér, azon pedig nem is segítünk!
    -
    A többször bedöntött forintot is megköszönjük, hogy kaszálhattak!
    -
    Ez a koleszos Köz(gép)társaság úgy fosztogat, ahogyan a csövön kifér, ezeket nem csak az emberek, de a haza sem érdekli!
    Hát ilyen nálunk a jobboldal!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  15. bojkott 2o13.12.16.

    Nem kell sem Kencefice Attila, sem a sasszézó Gyurcsány Ferenc.

    TELJES BOJKOTT!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  16. bojkott 2o13.12.16.

    2o13.12.16.
    Helyesbítés:Kenceficeházy Attila.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  17. Te beengednél két ilyen kinézetű bűnözőt a lakásodba?
    Meg is érdemled, hogy kizsebeljen, ha megteszed.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  18. Noszticzius Judit

    Tudjunk,hogy lehet csalódni ???!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  19. 3.60-as sör, benzin és kenyér!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  20. A trükkös csalók név szerint,Orbán, Rogán??

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  21. “……rezsicsökkentést ígérnek a trükkös csalók! ”

    A két legnagyobb csaló gazember itt látható a képen, Rogán és Németh, ajánlom az Interpol figyelmébe őket……Ha majd menekülnek, hogy ide kell visszahozni őket……

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  22. http://www.stop.hu/belfold/osz-ota-huszonhatan-fagytak-meg-magyarorszagon/1201949/
    -
    Még el sem tudják kaparni magukat, elnapolták a törvényt….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  23. Egy kis érdekesség!!!!!

    http://hu.metapedia.org/wiki/Csal%C3%A1di_%C3%B6sszefon%C3%B3d%C3%A1sok_az_igazs%C3%A1gszolg%C3%A1ltat%C3%A1sban

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  24. Találtam!

    (Eadmin).. Ma este az ATV –ben az „Újságira klubban” véletlenül meghallottam egy nagyon érdekes tényt, amit én is olvastam pár hónapja egy német internetes újságban, de mint oly sok alkalommal elsiklottam felette. „Am 5. Juni 2013 verkündete der russische Gasversorger, die Gaspreise für Europa für 2013 senken zu wollen.” Tehát a kormány már június elején tisztában volt vele hogy a gázárak lefognak menni mert a Gazprom leviszi azt! Ezért elkezdte hirdetni az ő nagy és egyedülálló rezsicsökkentésüket Európában. Akkor 10-15% akart Gazprom levinni árait, amiből 20% lett…A Fidesz tudatosan elhallgatta ezeket a tényeket előttünk. Ő biztosan nem rezsiharcos! Ha az lenne, akkor az ÁFA lenne az, amit levinne… Azt is tudni kell, hogy az egész energiaipar áram, olaj, gáz csökkentek az árak! Ez NEM Orbán érdeme!! Ez a világpiaci árak csökkenésének az érdeme, amihez Orbánnak semmi köze. Ahhoz ő tényleg egy kis pont! Csak itthon akar ő oly nagynak látszani. Kiteszi a lábát a határon, már meghajol pénzt kéregetni mindenki előtt ,hogy átélje, túlélje a választásokat! Forrás:http://gas.idealo.de/news/6991-gazprom-will-gaspreise-fuer-europa-senken/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  25. Szomjankórász

    A csúti rém már istennek képzeli magát.
    Karácsonykor próba elé kéne állítani: tényleg nem fogja a golyó?
    Magyar Targovistét!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  26. Kitti!
    .
    Egy újszülöttnek minden vicc új.
    Németország megfenyegette az év elején a Gazprom-ot, két dologgal:
    - nem alkalmazhat országonként eltérő árat az európai piacon.
    - az afrikai gáz jóval olcsóbb és rendelkezésre áll, mind a spanyol, mind az olasz vezetéken keresztül.
    Erre régiónkban 25%-al lejjebb vitte a Gazprom az árakat 2013 január 1-től.
    .
    .
    Mondom HUSZONÖT SZÁZALÉKKAL !!!!!
    Ennek egy részét a fideszmaffai lenyelte és a 10%-os csökkentést mint “rezsiharc” kommunikálta.
    Mari néni ezt be is veszi, ugyanis a médián a 25%-os Gazprom csökkentés nem jött át.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  27. És itt van egy hónap eleji hír:
    .
    http://hvg.hu/gazdasag/20131204_Magas_gazarak_a_Gazprom_hajlando_egyezked#rss
    .
    .
    Vagyis az EU tovább szorongatja a Gazpromot. Almunia biztos 4,3 milliárd dolláros (MILLIÁRD!!!! és DOLLÁR) bírságot helyezett kilátásba.
    .
    .
    Ennyit s fidesz “rezsiharc”-áról. Vagyis az a csúnya EU játssza le a meccset.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  28. “Rezsiharc lesz a végső,
    csak összefogni hát,
    és Orbánmentessé-é-é-é lesz,
    jövőre az ország!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  29. igen Zappa Marinéni bevette, meg a többi fideSS agymosott! Uggyan ez lesz az árammal is mert Németországban nem emelkedett az áram ára. A FideSS hazudik éjjel-nappal. Csak az erös összefogás segithet! lekell váltani, elkell zavarni, ezt a mocskos Maffiozokat! Nem szabad várni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  30. Ma este az utóbbi idők egyik legjobb műsorát láttam az ATV-n. ( éppen ideje volt mert mostanában csak dühöngök miattuk. ) Friderikusz Inotai Andrással beszélgetett gazdasági kérdésekről. Olyan őszi riportalanyokat t idéztek fel ( és ezekre reagált Inotai, mint Vértes András Várhegyi Éva, Surányi,Kornai.
    Mindenkinek tudom ajánlani , nézzétek meg ! Érdemes! Belegondoltam , ha ezt a műsort a “cerpuli” dijas Kálman Olga vagy a mísz kóró Mészáros csemete vezette volna ,az idétlen poénkodásokkal , szemmeregetésekkel illetve karót nyelve és ellenséges rosszindulatú tudálékosságga, ez is nézhetetlen lett volna mint a két hölgyemény csaknem valamenni műsora az utóbbi időkben. Azoktól már rendszeresen dührohamot kapok ,ahogy Vicsektő,
    l, Désitől, a teljes újságiróklubtól is. Le a kalappal Friderikusz előtt. Ez kellene ,hogy a mérce legyen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

MTI: éjjel, nappal, minden hullámhosszon 2014. április 6. vasárnap

Rogán ezúttal egy vidéki házat talált 2014. április 4. péntek

Minden nap tovább gyarapodik Rogán vagyona 2014. április 3. csütörtök

Rogánék 200 milliós ingatlanvagyona 2014. március 29. szombat

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos