Ronai and Ronai
AMERIKAI

Szegény, szegény Magyarország 2013. december 10. kedd 12:36 Forrás: Nolblog

  • Hozzászólások(36)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Szegény, szegény Magyarország

Budapest – Magyarország jobban teljesít. Ezt harsogja a propaganda, éjjel, nappal, minden hullámhosszon. A magyar adófizetők pénzén hazudnak a magyar adófizetők képébe. És közben nem szakad le a plafon, nem sül le a pofájukról a bőr.

Lopva néz rám, látom-e, hogy mit csinál. Próbálok úgy tenni, mintha nem látnám. Miközben persze, hogy látom. Hiába nézek másfelé, látja rajtam, hogy látom. Még magát sem képes becsapni, másokat még kevésbé.

Úgy tesz, mintha nem is érdekelné, hogy mi van a szemetesben. Mint aki halkan belenézett – épp csak annyira nyúl hozzá, amennyi ahhoz kell, hogy felemelje a tetőt és szemrevételezze a tartalmat.

Nem hajléktalan, ez azért látszik rajta. Új lehet a kukázók világában, ezt onnan sejtem, mert szégyenkezik azért, amit csinál. Nem neki kellene szégyenkeznie, ezt is tudja, de akik miatt most mégis szégyenkezik, azok nem szokták szégyellni magukat.

Most olvastam, hogy nagy állami cégek vezetői 19,2 millió forintos jutalmakat vettek fel. A MÁV vezérigazgatója, a Vagyonkezelő első embere, a Magyar Fejlesztési Bank főnöke, és még sokan mások. Nyilván hozták a tervet, sőt, túl is teljesítették. Többet és jobbat dolgoztak annál, mint amit elvárt tőlük a haza.

Az egyszerű vasutasok is kaptak jutalmat vasutasnapra, fejenként 25 ezer forintot – ezt is mondták a tévében, töredéke a 19, 2 milliónak, nyilván nem dolgoztak olyan kiválóan, mint az elsőszámú masiniszta, aki majd 20 milliót markolt.

Ezek jutnak az eszembe, miközben a szemetessel szemező embert nézem. Aki, mint már mondtam, nem hajléktalan. A hajléktalanokat könnyű megismerni, nem csupán onnan, hogy még a többi magyarnál is rosszabbul öltözöttek, és ápolatlanok, hanem mert reménytelenség van a szemükben, és félelem a tartásukban. Emberünk még nem ilyen. Tiszta, bár viseltes ruha és cipő van rajta, tekintete riadt, de még nem kilátástalan. Csak néhány hete veszíthette el a munkahelyét, a családja még kitart mellette, és valószínűleg a barátai is biztatják. Ha nagyon akarja, ő maga is elhiszi, hogy van még visszaút.

Ismerkedik a lehetőségekkel, nem vesz ki semmit a szemetesből, nézi a felhozatalt, amely egyszer majd a mindennapjai részévé válik. Még nem gyűjt be semmit, csak a fejében raktározza el a tudást, amely valamikor majd jó lesz valamire.

Próbálok segíteni rajta, arrébb megyek, másfelé nézek.

De már késő, mert ő is tudja, hogy láttam, amit nem kellett volna észrevennem. És, hogy mostantól egyikünknek sem lesz jó.

A szégyen aztán majd szépen elmúlik belőle idővel, nagy úr a szükség, megszokja ő is, mint ahogyan megszokták már annyian.

Tavaly karácsonykor hosszú sorban kígyóztak a Blaha Lujza téren a szegény emberek. A legtöbben nem hajléktalanok voltak, még volt fedél a fejük fölött, többen közülük a csekkjeiket is be tudták fizetni, épp csak meleg ételre nem futotta már.

Idén, azt mondják, még többen lesznek, minden negyedik magyar beállhatna a sorba.

Emberünk közben végzett a szemetessel, sikerült elhitetnie magával, hogy milyen szépen becsapott engem. Lám, úgy tett, mintha csak szórakozásból emelgetné a szemetesek tetejét. Mint akit nem is érdekel, mi van bennük, épp csak egy kis kíváncsiság, semmi több, de tényleg.

Tényleg, semmi több.

Én meg partner voltam ebben. Hátha ezzel segítek neki, a szánalmammal nem veszem el a maradék tartását. Talán mégis vissza tud kapaszkodni abba a világba, amelyet már félig maga mögött hagyott.

Arrébb megyek, elfordulok – legalább az én szememben ne lássa a saját reménytelenségét.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (43 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +66 ( 68 szavazatból)
Szegény, szegény Magyarország, 4.8 out of 5 based on 43 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(36)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

36 Reader’s Comments

  1. Nem egy nagy kilátás, de bármelyikünk bármelyik pillanatban a kukázó sorsára juthat.
    Nem is kell más, csak hozzányúljon ez a hülye még a nyugdíjakhoz is. Igaz, kaptunk egy kis haladékot. A választásig. Aztán meg kapjuk, ami a csövön kifér.
    .
    Ezek nem láttak még kétségbeesett anyát, aki nem tud enni adni a gyerekének?Apát, aki sír ugyanezért?
    Vagy nehogy még a lelkiismeret szikrája is fellobbanjon benne, rögtön arra gondol, hogy ebben a “munka alapú társadalomban” miért nem dolgozik?
    .
    Statisztikákkal fárasztanak bennünket. Egy valamit azonban nem mernek nyilvánosságra hozni. Az öngyilkosok számát. Amit vonat balesetnek nyilvánítanak,mert még leírni sem szabad a valóságot!
    Volt olyan nap, amikor 3-ról olvastam. Milyen véletlenek, ugye?
    .
    Az szégyenli magát, aki a kukázó sorsára jutott, azok meg akik odajuttatták dőzsölnek minden földi jóban.
    .
    Olvasom az év végi jutalmak összegét…Mire fel? Hogy tönkre tettek mindent? Hogy rohad az ország? Úgy a vasút, mint az egészségügy az oktatással karöltve, de a közalkalmazottak sem dicsekedhetnek.
    Ezeknek az embereknek semmi nem jár?
    .
    A kukázó meg szégyenli magát…
    Holott azoknak kéne, akik ezt okozták!
    Mikor szorul már ökölbe az a kéz?
    Mikor mondjuk már hogy ennyi, és nem tovább?
    Amikor a kukázók országává válunk?
    Nem sok hiányzik már ahhoz sem…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +80 (82 szavazatból)
  2. Kukázni csak abból lehet, ami van. Ha nincs a kukában semmi, csak a nejlonszatyor, meg a kutypotyadék, akkor mi van? Mi lesz? Mert a kukázók abból és azokból élnek, akiknek még van valamijük. Da ha azoknak se lesz ….. ?
    Akkor talán kinyílik a zemberek szeme és végre-valahára tesznek valamit magukért és a hazáért?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (34 szavazatból)
  3. Meddig, meddig üvöltsem, hogy meghalljátok?
    Gyermekeitek gyomrainak korgása nem hallatszik fületekbe?
    Asszonyaitok síró nyöszörgése nem ad erőt lábaitokba?
    ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (35 szavazatból)
  4. Tisztelt ellenzéki honatyáink ezt a látvány kell molinón kifeszíteni a pulpitusra ahol a Kövér terpeszkedik a másik végét tekerjék Orbán nyakára mert ezt a jó létet neki lehet köszönni .
    Ezeket a sorokat az egész világ látja.csak azok a disznók nem akik ennek okozói.
    Orbán menj oda- – ,magyarázd el annak gyermeknek ,aki anyja kezét szorongatja
    a vége láthatatlan sor közepén,aki biztosan éhes,és nem érti,- miét van ez így .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (36 szavazatból)
  5. https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/1491714_631064830265080_1023353544_n.jpg
    -
    Erre szavaztak és ezzel a látvánnyal mossák össze az előző kormányokat!!
    Mit várhatunk, ha még mindig nem látják, hogy ez már maga a borzalom?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (25 szavazatból)
  6. Ezért ne csak Orbánt okoljátok.
    Ezért elsősorban a saját fejeteket verjétek a falba, akik rá szavaztatok. Másodsorban Gyurcsány fejét is . Harmadsorban,
    a de a sorrenden ne vesszetek össze!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (31 szavazatból)
  7. Amikor az idióta azzal hivalkodott,hogy 40 éve nem volt ilyen alacsony az infláció,mondhatta volna azt is most kapnak legtöbben ingyen ebédet.Megmondom őszintén ezen sem csodálkoznék,mert ezek mindent visszájára fordítanak.A nagy jutalmakról meg az a véleményem,tisztességes ember nem fogadná el és nem is jutna eszébe ilyen osztogatás,amikor azt a pénzt megtermelők nyomorognak,éheznek.Remélem jó katolikusok és majd megbánják,hogy bűnbe estek és gyónás után tiszta lelkiismerettel dőzsölnek,míg sok gyerek éhezik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  8. sőt!
    az MTI vezér méltatlankodik, mi az hogy ő ilyen picikét kap?
    rinocéroszok ezek mind!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  9. Olvastam a főpolgármester hosszas értekezését az általa megoldott problémákról. Kommentárt csak a hajléktalan problémához fűznék, nem azért, mintha a többi problémához nem volna mit.
    A hajléktalan problémát Ő úgy oldotta meg, akár a Szentgyörgy lovag győzte le a sárkányt, vagy ahogy elvágta a gordiuszi csomót, vagyis a probléma maradt annak, ami, de el van szem elől tüntetve. Úgy-ahogy, mert egészen azért még neki sem sikerült.
    A megoldással azonban egy probléma maradt: az, hogy semmi mást nem oldott meg, mint a hajléktalan probléma szőnyeg alá söprését.
    Hivatkozott arra, hogy milyen kevés a kerületi, – fővárosi bérlakás. Ez igaz: azonban mégis a bérlakások oldanák meg ezt, és az, hogy munkát kapjanak az emberek. Aki meg nem tud dolgozni, vagy fizetni a bérlakás közköltségeit, – olyan hajléktalan megoldás kellene, amely megfelelő életfeltételeket adna. Ehhez azonban pénz kellene. A mi zsebünkből már nincs mit kivenni, – de a rajtunk megtollasodott multiknak igen. Nekik kellene abból, amit elvettek tőlünk, mindenhonnan – visszajuttatni, pl. a hajléktalanprobléma megoldására.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (15 szavazatból)
  10. Cobold
    Szerintem a multik nem vettek ki a gazdaságból annyi pénzt, mint a fideszék!
    A multik tettek is bele, de fideszék a sokgyerekes kedvezményeikkel, a 16 százalékos SZJ-val, a mutyiknál visszacsengetett 10-20%-l csak kivettek és akkor a NAV botrányt még nem is tudjuk.
    Az egyetemről kijőve, irány a Parlament és 23 év alatt milliárdossá lenni, azer nem semmi teljesítmény!
    Kádár Jánost említeném, hogy nem gazdagodott meg, pedig elég sokáig vezette ezt az országot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  11. Kedves csakén

    A narancsosok is multik lettek mára, ugye?
    Rájuk is értettem, – főként azért, mert nekik volna a legtobb lehetőségük és módjuk az Országgyűlés lehetőségeit ismerve módjuk segíteni. De nem teszik: a bűneiket ez is tetézi.
    Mint az összes multi kő gazdagét, akiknek elég zsíros a zsebük a segítséghez, de nem segítenek.
    Hát igen: Kádár János világában legalább volt mindenkinek munkája, lakása, felnevelhette tisztességgel a gyerekét, és lehetett tanulni. Az országban mégsem üvöltötték a fülünkbe, hogy az ország jobban teljesít.
    Hát persze.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  12. “Mozgássérültektől vett el buszt a BKK”, mert nem hagyja az embereket az árok szélén, ott látszanak ezért belöki őket az árokba. ( ott már nem látszik, csak ha direkt belenéz valaki. Hát a Fidesz nem fog)
    Iványiéknak meg nem engedik.

    http://index.hu/belfold/budapest/2013/12/10/mozgasserultektol_vett_el_buszt_a_bkk/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  13. Kedves Kommentelő Társaim!
    .
    Érdekes, elgondolkoztató a cikk, szerintem nagyon jó. De kihagytam volna a vasutasok 25.000Ft jutalmát. Mert szerintem semmit sem érdemelnek.
    .
    Hogy miért?
    Nos, azért, mert amikor Gy.F. vagy Bajnai miniszterelnök volt, a semmiért is sztrájkoltak. Reformtervek? Sztrájk!
    Köhintett Bajnai? Sztrájk!
    Emlékszünk, milyen könnyen becsatlakoztak a repülőtériek sztrájkjába?
    És ugye, emlékszünk arra is, amikor a vasutasok megkapták a privatizációs “részesedésüket” pár éve??? Jogilag nonszensz volt.
    .
    Na ugye. Nem jár tehát a sínbohócoknak semmi. Ha akarnak valamit, először tegyék rendbe a szakszervezeti vezetésüket.
    .
    V.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (27 szavazatból)
  14. Vespasianus
    Az a 25 ezer,kb 12ezer lett kifizetéskor. Ami nem fedezte a nem sztrájkolók autóbusz költségeit sem, amit azért vettek igénybe, mert el akartak jutni a munkahelyükre.Sokan ugyanis nem álltak a bolond Gaskó mellé, a vonatok meg nem jártak, viszont közlekedni nem tudtak máshogyan.!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  15. Kedves Bumburi!
    .
    Igen, nem mindenki sztrájkolt. De ne felejtsük el, hogy a nem vasutasok is pluszköltségeket fizettek, hogy eljussanak a munkahelyükre. Emlékszem, az egyik ilyen sztrájk télen volt.
    Tudod, hányan (plusz)tankoltak azért, mert nem járt a vasút? Tudod, hányan álltak a buszmegállóban, hányan “nyomorogtak” pluszban a buszon, mert a vasút nem járt?
    Mekkora gazdasági bevételkiesés volt, mert a vasút nem járt? Hány nagy cég (pl.: AUDI) fenyegetőzött, mert a mozdonyok nem jártak???
    .
    Megismétlem : Ha a vasúti dolgozóknak (lehet a BKV dolgozó is….) nem tetszik, ami ma van, cserélje le a szakszervezeti vezetőséget.
    .
    V.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  16. Vespasianus
    Hidd el, nekem sem tetszett, és még nagyon sokunknak sem.
    A szakszervezeti vezetőkkel meg tehetetlenek.Majdnem ugyanaz a helyzet, mint a pártoknál. A tagok véleményére szinte senki nem figyel.
    Remélem eljön az idő, amikor tehetnek ellenük.Csak összefogni kellene. De hát a magyar embernek nem ez az ismertető jegye…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  17. Na most lehet, hogy egyedül maradok a véleményemmel. Az a legnagyobb baj, hogy mi szülők valamit elrontottunk a gyermekeink nevelésénél. A szociális együttérzés hiányzik belőlük. Saját gyermekeimen látom. Az egyik gyermekem akinek a fizetős egyetemét mi szülők fedeztük, az extrém kivánságait nagyrészt a diákmunkájából oldotta meg. Neki teljesen rendben van, hogy legyenek fizetősek az egyetemek, főiskolák. Hülyének tart, hogy lehetőségeimhez képest próbálok segíteni különböző szervezeteknek. A felesége aki egy 4 tagú családban, egy szoba-konyhás lakásban nőtt fel ahol az apja szerencsejátékokon verte el a pénzét, már amikor hajlandó volt dolgozni. Nos ő is az aki elfelejtette, honnan jött. Azt hiszem ők leképezik a mai fiatalok szemléletét. Letaposnak mindenkit. Az orkbáni diktatúra modellje nagyon is megfelel nekik. Ez az egyik fő baj!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  18. Szerintem a szemlélettel van gond.
    A társadalom többsége még a gondoskodó állam bűvöletében él.
    Az a szakszervezet a szakszervezet, amelyik a fejünk felé rendeződött. Még sok időnek kell eltelnie, mire utódaink talán rájönnek az is szabadon választható lenne.
    Csak akkor már a ’szabadon választás’ lesz ismeretlen fogalom.
    .

    Amíg a többség elfogadja, hogy a nyugdíjat adják, és a dolgozók termelik ki az idősek eltartását addig itt nagy változás nem lesz. Ha eljutnak oda, hogy nem az idősek élik-élték fel a jövőt, hanem egy kollégiumi csapat megtalálta a szabad-rablás módját….
    És ennek a nemtetszésnek hangot is képesek lesznek adni, akkor lehet a változás és változtatás módjáról elgondolkodni. De addig……..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  19. Minden szerdán van szemétszállítás Törökbálint Tükörhegyen , ahol nagyon sok igen gazdag ember lakik. És már korán elindulnak az emberek fiatalok, idősek , nők, férfiak szatyrokkal felszerelve, és kipakolják a kukákat , hátha akad valami a gazdagok kukájában ami ad még esélyt a további életre. És selmeczi g. elegánsan illatosan, jóllakottan kigördül a fűtött garázsából a full extrás terepjárójával , a sötétített ablakával, hogy elmondja a magyar népnek , hogy milyen keresztényi kormánya van ma Magyarországnak. És sokan nagyon sokan hisznek neki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  20. Ezektől a szakszervezetektől senki ne számitson semmi jóra, tipikus nyúl bélák . A Pataky Péter is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  21. A Gaskóról meg a Palkovicsról nem is beszélek. A Palkovics az cöf szintű,még a Gaskónál is rosszabb. Nem értem ,hogy a tagok miért tűrik,

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  22. http://egyenlito.blog.hu/2010/11/29/fel_abadszalok_selmeczi_gabriellae

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  23. Gaskótól senki ne számítson semmire. Jómúltkor, egy-másfél éve tán együtt jópofizott Orbánnal, miszerint ők milyen régi bivalyok és harcostársak, hiszen együtt rombolták a rendszert.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  24. Kukaturkálás helyett ki kellene fosztani a CBA-kat. Tömegesen. Megélhetési bűnözés nem?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  25. bmk
    Pintér erre már a kormány megalakulásánál célzott: lesznek éhséglázadások és fel is készültek rá.
    Csak a magyar embereknek hatalmas a tűrőképességük, na erre nem készültek fel, pedig már nagyon viszket a fülke/falkaforradalmárok tenyere, hogy odacsaphassanak, de nem és nem mozdul a nép!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  26. “Hát igen: Kádár János világában legalább volt mindenkinek munkája, lakása, felnevelhette tisztességgel a gyerekét, és lehetett tanulni.”
    .
    Volt munkája: léggömbhámozás az Égigérő Berregőgyárban.
    Volt lakása: másfélszobás panel.
    Autója is volt: színreváró Wartburg
    Felnevelhette tisztességgel: az látszik a mai “eliten” milyen klasszikus nevelést kaptak.
    Lehetett tanulni: csak nem tanultunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (4 szavazatból)
  27. Tisztelt Kegyelem!

    “Nyilatkozattevő: Dr. Selmeczi Gabriella” Hát, nálunk már tényleg akárki doktor lehet. :D Jut eszembe: egyszer azt álmodtam, hogy épp a Selmeczi-villa koordinátáit táplálom az Executor csillagromboló fedélzeti komputerébe. Nagyon szép álom volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  28. Lehetséges képaláírás. Magyarország jobban teljesít.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  29. bocsánat. orbán mondása idevágó, Ha erre gondol fidesz nyelven. Nála sohasem lehet tudni. Meg kell nézni mit tesz. Ezek alapján lehetséges képaláírás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  30. Nagyon szolidáris vagyok az éhező,nyomorgó emberekkel,de közöttük nagy számban ott vannak azok akik erre a gőgös,cinikus, bűnözőkre szavaztak,és a mai napig úgy néznek a felcsúti rablóvezérre,mint liba az istenre.Igen,majd ha nyugdijat is felére csökkenti ha a kéményfüstöt is megadóztatja akkor talán lesz ébredés.Egyébként igaza volt Kertész Ákosnak a magyar egy birka nép,mindent lehet vele csinálni,sajnos nem lesz még egyszer 56.,de Targoviste még lehet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  31. Figyu! A kukázás reménytelen! Lopni kell! Mindenhonnét.és mindent. Példát venni a “politikai osztályról” Ők is lopnak. Csak előbb törvénybe foglalják hogy lopni szabad! Mindent és mindenhonnét. De nem mindenkinek! Én is loptam. Egy icipici füvet. Egy picike canabissal még talán elviselhető ami itt ebben a qrva országban folyik. csak az a baj, hogy már a füvet is szétlopkodják a politikusék. Marad talán a pántlikafű. Attol megdöglik a birka, az ember lelke pedig felszabadul.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  32. Vespasianus: Nem igen vagy tisztában a szakszervezettel. Ez sajnos nem ilyen egyszerű. A kormányt miért nem váltod le ha nem tetszik?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  33. Munkanélküli vagyok. Szerencsére a férjem nem. A városközpontban az áruház lépcsőjénél rendszeresen kéreget egy sovány nő a sovány gyerekével. “”Nagyon szépen megkérem…” – így. Sietős ridegen elmegyek mellette, mert míg volt munkám, napi 100 ft-ot kb kéregetőkre szántam, de most a férjemnek akarok 2-hetente venni egy kis húst, mert annyit dolgozik…. Elmegyek mellette és gyűlölet támad bennem, hogy mért kell ilyen rossznak lennem… Holott tudom, az aluljáróban tavaly hiába voltam jó és adtam 3-nak, jött a negyedik, ötödik… irtóztató. És sokszor örülök, bogy ha majd én maradok nyugdíj nélkül 30-40 évnyi munka után, mert már ez sem alapjog, akkor öngyilkos lehetek. Az még az enyém. il

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  34. Gonoszka dec. 10 , kedd,

    Egy kicsit sértve érzem magam ,olyannal vádolsz amit soha nem tettem,remélem
    hiszel nekem.és humornak veszem a fenti írásodat.
    Eltudod képzelni,hogy közöttünk van Orbán rajongó .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Szép álmokat, Magyarország! 2014. április 8. kedd

Orbán számít Önre: ne hagyja magát! 2014. február 19. szerda

Jutalomjáték 2014. február 17. hétfő

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos