Ronai and Ronai
AMERIKAI

Jutalomjáték 2014. február 17. hétfő 7:25 Forrás: Nolblog

  • Hozzászólások(31)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Jutalomjáték

Budapest – Tizenhatodszor értékelte az elmúlt esztendőt Orbán Viktor. Talán utoljára álltak fel a hívek és tapsolták meg az egyre rosszabb bőrben lévő vezért. Az öreg, szétesőfélben lévő Kádár utolsó, zavaros beszédére emlékeztetett Orbán mostani szereplése.

Barátaim, be kell vallanom valamit: én még sosem hazudtam nektek. Tudjátok ezt rólam, én mondtam nektek ezt, néhány évvel ezelőtt. És tartom magam ehhez most is, ma sem mondanék mást, mint akkor.

Nem is mondok, mert én mindig ugyanazt mondom. Amikor néha mást mondok, mint amit korábban mondtam, az akkor is ugyanaz, mert én mondom.

A látszat csal, a valóság már régóta nem létezik, ami annak látszik, az csupán illúzió. Higgyetek nekem, mert én is hiszek magamban.

Néha persze röhögök magamban, magamon. De nem túl gyakran, csak akkor, amikor valóban azt látom, ami van. Szerencsére, ez nem túl gyakran fordul elő velem. Mert akkor nem bírnám ki saját magamat.

Azokat meg pláne nem, akikkel körül vagyok véve. Csupa megbízható emberrel vettem körül magam, némelyik közülük annyira megbízható, hogy jobban bízom benne, mint magamban.

Azért vettem maga körbe velük, hogy védjenek és erősítsenek a hitemben. Mert nekem hitem van, és meggyőződésem. De főleg pénzem, és hatalmam. Mert anélkül a hit nem ér semmit.

Ismertek engem, tudjátok, ki vagyok. Az, akinek mutatom magam. Mondhatok bármit, ti tapsoltok nekem, felállva. Felálltok, mert tiszteltek, tapsoltok, mert féltek tőlem.

És közben lopva körülnéztek, látja-e valaki, hogy tapsoltok rendesen.

Nem mertek nem tapsolni. Kiöltem belőletek a merszet, ami soha nem is volt bennetek. Azt gondoljátok magatokról, hogy szabadságszeretők vagytok, én meg nem akarlak megingatni benneteket ebben a hitetekben.

Egy frászt vagytok ti szabadságszeretők. Féltek a szabadságtól, barátaim. Azt szeretitek, amikor egy erős, gondoskodó állam gondolkodik helyettetek. Megállítja a határon az inflációt, elveszi tőletek a javaitokat, hogy azoknak közületek, akik ezt megérdemlik, visszaadjon belőle valamit.

Kinek többet, kinek kevesebbet, sokaknak még keveset se.

Kertelés nélkül mondom mindezt, őszintén, bele a szemetekbe, mert én még sohasem hazudtam nektek. Ha akarnék, sem tudnék hazudni, mert az nem könnyű.

Olvassatok barátaim, klasszikusokat. Esterházyt, például, ő már megírt minden mondatot. Például ezt: kutya nehéz úgy hazudni, ha az ember nem ösmeri az igazságot.

Higgyetek nekem, higgyetek bennem. Én is elhiszem, amit mondok, hiszek magamban, és már csak néha röhögök azon, amit mondok. De a legtöbbször már azt sem, mert képes vagyok rezzenéstelen arccal hallgatni magam. A múltkor is: megnéztem egy beszédemet, utána felálltam, és hosszasan tapsoltam. Még skandáltam is a saját nevemet. Meg azt, hogy Éljen.

Féltem akkor magamtól.

De nektek nem kell tőlem félnetek. Nektek az a dolgotok, hogy higgyetek bennem. Ha nem tudtok hinni, legalább tegyetek úgy. Nekem az is elég, ha rám szavaztok. Lojalitásból, haszonlesésből – nem fogom megkérdezni senkitől.

Nem érdekel, mert nem érdekeltek. A lé a lényeg, hogy abból minél több legyen.

Úgy legyen.

Hajráf Magyarország, hajráf magyarok.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (61 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +83 ( 93 szavazatból)
Jutalomjáték, 4.8 out of 5 based on 61 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(31)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

31 Reader’s Comments

  1. “Néha persze röhögök magamban, magamon.”
    .
    Így igaz de ez már a végkifejlet. Van egy olyan mondás, hogy a jobb pszichológusnál sírni mint a pszichiáternél nevetni. Ő már sokat nevetgélt 2OO2 után Dr. Veér Andrásnál aztán Grazban fejezte be. Oda is fog kerülni nemsokára véglegesen, ott aztán szórakoztathatja magát egész nap. Boldog nevetgélős idők jönnek Orbánra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +55 (69 szavazatból)
  2. helyesbítés, = hogy jobb a pszichológusnál ………

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (16 szavazatból)
  3. Az kimaradt a szövegből, higy saját magán kívül még rajtunk is jókat röhög és sokkal gyakrabban…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (44 szavazatból)
  4. A „szabadságharcos” retorikától teljesen eltérő módon beszélt Orbán Viktor európai uniós nagyköveteknek
    http://hvg.hu/itthon/20140217_Orban_valasztasok_EU_kozigazgatas

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (20 szavazatból)
  5. börtönbe vele, meg az egész családjával, fiával, lányával, apjával, nejével
    meg az összes oligarcha pereputty family-vel
    életfogytra

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +57 (69 szavazatból)
  6. A páva-tánc-lépés újabb piruettjei.
    “…A „szabadságharcos” retorikától teljesen eltérő módon beszélt Orbán Viktor európai uniós nagyköveteknek egy zártkörű reggelin még tavaly év végén…”

    http://hvg.hu/itthon/20140217_Orban_valasztasok_EU_kozigazgatas#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2014_2_17

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (16 szavazatból)
  7. A körülöttünk lévő országokban tüntetések a kormányok korrupciója, a rossz gazdasági helyzet stb. miatt. Nálunk meg?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (39 szavazatból)
  8. Oszt figyettétek azokat a kegyes kézcsókokat, amelyeket az első sorokban ülő hölgyeknek osztogatott ? Tudod, az a jellegzetes Mágnásmiska kisztihand… Aztán odaért Nagyracsüccs alkotmányeltörlő miniszterhez, aki elvitte hozzá áldásért a kisgyermekét. A szorgos hazaffy babájával a kezében igyekezett magát vigyázzba vágni a Vezér előtt. Látszott, hogy most a legszívesebben a hóna alá csapná a kisdedet, hogy szívből kifejezhesse hódolatát a törpenövésű néptribun előtt. Szóval magsztos egy jelenet volt… ammán biztos – Ja !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +38 (44 szavazatból)
  9. Kirájúrr.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  10. “Egy frászt vagytok ti szabadságszeretők. Féltek a szabadságtól, barátaim. Azt szeretitek, amikor egy erős, gondoskodó állam gondolkodik helyettetek.”

    Ez az egyetlen mondat is elég, tökéletesen jellemzi a magyar valóságot, amiben élünk.

    Hozzátenném még, hogy nem a szabadságtól, hanem a szabadsággal együtt járó felelősségtől fél a magyar. Mert hibázni azt nem tud, főleg elismerni, ha mégis megtörténik. Hát egyszerűbb irányítottnak lenni, mert akkor nincs felelősség – gondolnánk. Csak éppen az a legnagyobb felelősség, hogy kitől hagyjuk magunkat irányítani, és milyen határig.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (32 szavazatból)
  11. Nagy szégyen ránk nézve,hogy egy nyilvánvalóan kényszerápolásra szoruló
    szerencsétlen nyilvános helyen szónokolhat.
    Nekem herótom van már a hülyeségeitől. Unom a maszlagokat,hazugságokat.
    győzelmi jelentéseket és a végeláthatatlan háborút.
    Ideje lenne törvénybe iktatni,hogy legalább évente a politikusokat psichológiai
    vizsgálatnek kelljen alávetni. Ha egy buggyant nem tölthet be akár egy targoncavezetői állást – akkor ne lehessen miniszterelnök vagy pártvezér sem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +43 (49 szavazatból)
  12. http://hvg.hu/w/20140217_Magyarorszag_en_garde

    ….Ezért nem is magyaráz, hanem dalol. Pengeti a bejáratott húrokat, és meg is elégszik azokkal, akiknek ennyi elég. Nem fog kepeszteni azok figyelméért, akik nem szeretik őt, és visszakérdeznek. Vagy bármiről mást gondolnak.

    Ennek viszont nem egy jelét adta. A gyerekei trollkodásnak hívják ezt. Azt például megtudtuk, hogy Horthy-emlékmű ügyében nem szándékozik hátrálni, mert nehogymá’ mások mondják meg, hogyan emlékezzünk. Konkrétan itt csak a zsidókról van szó, akik nem átallották óvatosan felemelni az ujjukat, és udvariasan szólni, hogy ez az arkangyal-értelmezés azért kissé erős, az ő nagymamájuk, netán ők maguk másképp emlékeznek a zsidótörvényekre a megszállás előttről, meg a magyar részvételről utána. Hát kapják be a zsidók! mi közük van hozzá, ütik bele a metélt horgas orrukat mindenbe. Hadd döntsük már el, arkangyalnak gondoljuk-e magunkat visszamenőlegesen.

    De már a megfogalmazás is valami egész megvadult paranoiát tükröz: ilyet szól, hogy „meg akarják mondani, hogyan emlékezzünk”. Holott a zsidók csak azt akarták elmondani, hogyan történt. Ez nem akarat kérdése, hanem tény.

    Vagy amikor odaröffen, hogy „köszönet Schmitt Pálnak”. Arról az emberről még az odasereglett szerelmesek és kitartottak sem gondoltak semmi olyat, hogy alkalmas lenne, netalán okos, vagy bármi egyéb, mint odaadó. De ő kifejezetten megköszöni neki az alaptörvényt, a hatszor átgyurmázottat. Mit akar ezzel mondani a költő? Hát egyrészt azt, hogy ahhoz az alkotmányhoz tényleg egy Schmitt Pál kellett, hogy átmenjen. Másrészt hogy az ország-világ előtt hazudozó, halálciki udvaronc sem lehet bukott ember, ha lojális. És hogy nem, semmilyen ügyben nincs beismerés, hátrálás, kompromisszum. Vagyunk mi, és van az ellenség. Az ellenségnek definíció szerint nincs igaza semmiben. Épp csak a vak komondort nem veszi védelmébe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (31 szavazatból)
  13. und:
    http://index.hu/belfold/2014/02/17/kozmunkaskent_epitettem_rezsiforumot_a_fidesznek/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  14. Viki ugy 50 eves, de kilencvennek nez ki. Mint mondjak, az arc a lelek tukre; ennek az emberszabasunak az eseteben ez bizony fokozottan igaz. Ha ranezek, csak rosszindulatot, gonoszsagot, bunözö hajlamot, alattomos ösztönöket latok.
    Minden cselekedetevel raszolgal az iteletemre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (35 szavazatból)
  15. Az ATV-n latva es hallva a Mesterhazy felugyelte Gyurcsany-evertekelot es az Orban-evertekelot is, azt kell mondjam, mindket esemenyen pontosan az tortent, ami elosegitette a mara kialakult ujhorthy-diktatura fennmaradasat.
    Gyurcsany hibatlanul elvegezte azt a munkat, ami a latszat-demokracia bemutatasahoz szukseges, majd pedig ezt kovetoen Orban hozta a kotelezot.
    Lassan irom, hogy a Fleto is ertse!
    Az nem megy, hogy melyen a kamerakba nezve uzenunk egy miniszterelnoknek nevezett bunozonek, ezzel is azt igazolva, lam-lam mekkora fenenagy is ebben a hazaban a szolasszabadsag, azaz mintha europai demokracia volna.
    Es nem pedig fasisztoid maffia-allam!
    Melynek legfobb kiterveloit es letrehozoit 2006ban a torvenyi felelossegrevonas elol eppen Gyurcsanyek hagytak futni, majd 2010tol alellenzeki modon viszonyultak hozzajuk (ennek esemenyeit nem sorolom…), es most a 2014es evertekelon is csupan max. jol megfricskaztak az egyebkent joggal elegedetlenkedok kedvere.
    Hol vannak az elvek???
    Hol az a hatar es pont, ami utan talan mar sziveskednenek BOJKOTTalni egy “darutollas-vilag” ujboli eljovetelet?
    Minek annak uzengetni, aki amugy ugyis levegonek se veszi?
    Joelore nem tudta, hogy ez lesz? Majd az uj parlamentben is ez lesz am! Igen, abban a szinten demokratikusban, ja!
    Eh, ezt az egeszet jolmegette a fene…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (23 szavazatból)
  16. Dr.Balázs József

    Ma jó napom van. Ma reggel Gulyás István az m1-en – nyilván még mindíg a beszéd hatása altt – bejelentette, hogy a “az időnk lejárt”
    Csak reménykedni tudok benne, hogy nem elszólás volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (25 szavazatból)
  17. ez az ember pont olyan miniszter elnök mint amilyet a mágyárok megérdemelnek! se több se kevesebb…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  18. Tegnap a Millenáris Teátrumban
    Magyarország első számú mákgubója zizzent egyet a szélben!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (36 szavazatból)
  19. Egy mazohista, aki vagyok én. Megnéztem az Orbán féle „évértékelőt.” Azért az idézőjel, mert ez minden volt, csak nem évértékelő.
    .
    24 év nagy ívű (?) áttekintése, persze Fidesz-es szempontból. Volt abban minden. Egy kis „labancozás” (reszkess Frau Merkel, osztrák gazdák, angol multik, Mercedes, Audi, Opel, bankok), egy kis rejtett cigányozás (a családokról, akik nem a gyermekeikért élnek, hanem a gyermekek után járó segélyekre ácsingóznak), egy kis rejtett zsidózás (mert nehogy már megmondják, hogyan és mire emlékezzünk).
    .
    Persze volt magyarázkodó hivatkozás is az „alkotmányosan kivívott, megkérdőjelezhetetlen 2/3-os felhatalmazásra.” Arra az alkotmányra hivatkozva, amit azonnal illegitimmé nyilvánítottak. Akkor az abból levezett meghatalmazás is illegitim? Az!
    .
    Na és azok a „súlyos” mondanivalót lazítani hivatott ”töltelékek,” az „egy amerikai elnöktől,” Churchiltől vett „idézetek (Sztálin lemaradt, pedig nagy példakép lehet és végül is a hivatkozott kor politikusa volt), a magyar és idegen mondások, szólások, bölcselmek (a 30 perc alatt 17, vagyis percenként kettő) úgyismint a teljesség igénye nélkül:
    .
    -Eb ura kutya …eb ura fakó (nevű kutya)
    - Sose mondd a szökőkútnak, hogy nem iszol a vizéből (francia?)
    -Mindegy milyen színű a macska, csak fogja meg az egeret (kínai?)
    -A láb tudja, hogy szorít a cipő (valamiféle keleti?)
    és a végén egy kis megcsonkított Jókai, a Kőszívű ember fiai-ból
    – Nyergelj (fordulj)
    .
    Nekem siralmasnak tűnt az egész. Semmi tényleges eredmény az elmúlt évből (amiket felsorolt, maga sem hiheti). Semmi jövőkép, mégis merre tartunk (keletre, nyugatra, vagy maradunk magunkba? Szíjjártó most éppen hol tapossa ki a következő irányt?). Évértékelő! Na hiszen. Megint egy pocsékba ment félóra.
    .
    „Öregcsaj!”
    .
    Azt írod, kérdezed: „A körülöttünk lévő országokban tüntetések a kormányok korrupciója, a rossz gazdasági helyzet stb. miatt. Nálunk meg?”
    .
    Hát bizony nálunk semmi. Mert a Fidesz okosan csinálja. Egyszerre mindig csak egy kisebb részt mogyoróz meg. Azok aztán hőbörögnek kicsit, aztán lenyugodnak. Jöhet a következő.
    -40.000 trafikos bukott? Na és. Én nem vagyok trafikos. Meg ők maguk sem rugdossák nagyon az ajtót.
    -100.000 pedagógust visszaminősítettek? Fizetésüket csökkentették, óraszámukat emelték? És? Nincs a családban pedagógus.
    -3.000 milliárd MANYUP pénz eltűnt? Én nem voltam MANYUP tag.
    -A gazdák helyett (mellett) az V. kerület is kap a tanyaprogramból támogatást? Miért, a Tonyó nem elég nagy paraszt?
    -Valódi gazdálkodókat hajtanak el a földjeikről? Le kell vágatni az állataikat? Na ugye, lesz otthon húsuk legalább egy évre (de komatálat küldjenek ám, mert ha nem, baj lesz).
    -Szétcseszik a főváros közlekedését? Mi a baj ezzel? Hadd játsszon a (Dávid) gyerek milliós fizetésért.
    .
    Sorolhatnánk még. Persze érdekvédelem már sehol, Gaskó sem gördül, mert megmondták neki, ne gördüljön, kocka a kerék.
    .
    Miniszterelnök (egye fene Úr)! Én is, mi is értékeltük a (négy) évet. Innen nézve sz@r ügy.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (25 szavazatból)
  20. Kedves H Sándor!

    azt írtad:
    “Nagy szégyen ránk nézve,hogy egy nyilvánvalóan kényszerápolásra szoruló
    szerencsétlen nyilvános helyen szónokolhat.
    Nekem herótom van már a hülyeségeitől. Unom a maszlagokat,hazugságokat.
    győzelmi jelentéseket és a végeláthatatlan háborút.
    Ideje lenne törvénybe iktatni,hogy legalább évente a politikusokat psichológiai
    vizsgálatnek kelljen alávetni. Ha egy buggyant nem tölthet be akár egy targoncavezetői állást – akkor ne lehessen miniszterelnök vagy pártvezér sem.”

    És mit gondolsz, ki vizsgálná ki őket? Ennek tükrében mi lenne az eredmény? Szerinted az orvosok függetlenek? Nekem nem úgy tűnik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (21 szavazatból)
  21. Ha még egy szót el kellett volna mondania, megfullad. Hiányzott az az egy szó!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  22. Fura dolgok történnek mostanában.. A szombati atv műszaki hiba után ma a klubrádio 6 órakor a Szabad sáv c műsorban Gyurcsányt hivta meg.
    A műsor előtt megszűnt a netes adás és a rádión hallgatható is. A facebook oldalukon azt irják , próbálják elháritani a műszaki hibát.
    Ennyi véletlen.. És mindig ott, ahol, Gyurcsány szerpelne. A tecnika ördöge is fideszes?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  23. steve roby
    2014. február 17. hétfő
    18:04
    “Egy mazohista, aki vagyok én. Megnéztem az Orbán féle „évértékelőt.” Azért az idézőjel, mert ez minden volt, csak nem évértékelő.”
    .
    Hat persze, mert neki most mar az is eleg, ha a sajat birkainak hozza a kotelezot…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  24. Gábriel arkangyal

    A hosszú útra induló gazda szétosztja pénzét, amit az Írásban tálentumnak hívnak, a szolgái között. Egyik öt tálentumot, a másik kettőt, a harmadik egyet kap. Aki ötöt kapott, megduplázta, aki kettőt, az is, aki egyet, az elásta. A gazda a jól sáfárkodókat megjutalmazza, a rest szolgát viszont megbünteti, és elveszi tőle azt az egy szem tálentumot, és odaadja annak, akinek már tíz van. Aki a legjobban használta, az kapja meg az újabb lehetőséget. Semmi hamis egalitarizmus. (Orbán évértékelő, 2014)

    Biztos van még olyan antiszociális, intoleráns lény, aki így gondolkozik, de az bizonyára legalább szégyelli.(Az példázat eredetijében egyébként nem egészen csak az évértéklőben idézettekről van szó, nagyon is érdemes utánanézni,l. Lk 19,12–27)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  25. Én végig hallgattam Orbán Viktor beszédét, azzal a szándékkal, hogy a gazdaság állapotáról mond egyetlen igaz mondatot vagy adatot.
    Nem sikerült felfedeznem egyetlen olyan állítást sem, ami az én tapasztalataimmal és ismereteimmel szinkronban lett volna. Olyan érzés vett úrrá rajtam, hogy valamelyikünk nem ebben az országban él vagy a miniszterelnök egy másik országról beszél, ami csak az álmaiban létezik. Önmagával is háborúzik, keresi azt az énjét, ami az ellensége. Ez valahol már nem vall egy egészen ép gondolkodásra. Eszembe jutott egy elképzelt párbeszéd :
    Vezérem baj van! Az ellenség körülvett minket.-mondta Szíjjártó
    Nagyszerű! Akkor bármilyen irányba támadhatunk.- válaszolt Orbán

    Belegabajodott abba abba a gondolatkörbe, hogy mit kezdjen at EU-val. Milyen módon támadja azt a szövetséget, amelynek a tagjai vagyunk, akik nélkül szinte egyetlen beruházás se valósulna meg Magyarországon.
    A nagy kérdése az, hogy tudok rájuk lőni úgy, hogy ne találjam el magamat?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  26. Gábriel arkangyal

    vagy Máté 25, 14-30

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  27. Aki erre az eszét vesztett, elnyomorodott, lelketlen tolvajra szavaz, az éppúgy a pokolra jut,mint ez az őrült, mert épp olyan aljas és buta és lelketlen, mint a vezére.Természetesen nem hallgattam végig a baromarcút, iszonyodom tőle, rosszul vagyok, ha meghallom a rendkívül aljas, alantas, rendkívül primitív és hamis dumáját.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  28. Az évértékelő a mi pechünk. Meg az a 3/4-es? 4/5-os? többség, aki rá szavaz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  29. tényleg nem fülkeforradalom volt, hanem puccs

    A pocakos bevallja h iszik, mit iszik, vedel:
    http://index.hu/belfold/2014/02/18/hol_volt_tegnap_ejjel_levai_aniko/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  30. A Magyar Berlusconi? Neki nincs annyi hátra, mint amit az impotens haverjának a bum-bum party-kon..itt a vége fuss el véle? Ami tény, az igaz, igen meg van fittyenve..miért? Ha veszít..lehet, hogy el is számoltatják? Van kurázsi Mesterházyban, hogy megtegyék? A Bildenbergek már kihátráltak..ki tartja most a hátát…a Keleti.szél?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos