Ronai and Ronai
AMERIKAI

Emberi erőforrások a Hiltonban 2013. december 25. szerda 19:23 Forrás: Nolblog

  • Hozzászólások(90)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Emberi erőforrások a Hiltonban

Budapest – Negyven szegény gyereket látott vendégül a miniszter a Hiltonban.  Vacsorát kaptak, bűvész is volt, azután mehettek haza, vissza a nyomorba. Balog Zoltán valószínűleg fel sem fogja, hogy a gyerekeket megalázták.

Szervusztok gyerekek, Zoli bácsi vagyok, nektek csak Balog Zoltán emberi erőforrás miniszter. Tudjátok mi az, hogy emberi erőforrás? Na ugye, hogy nem? Nem baj gyerekek, én sem tudom, mert nincs is semmi értelme. Ugye, hogy milyen vicces a Zoli bácsi?

Aztán azt tudjátok-e gyerekek, mi fán terem az, hogy miniszter? Úgy van, okosak vagytok, nem fán terem a miniszter. A miniszter az egy bácsi, néha néni, de legtöbbször inkább mégis bácsi. A miniszter, gyerekek, latinul azt jelenti, hogy szolgáló. Vagyis, szolgál a miniszter, az embereket szolgálja, a magyar miniszter pedig a magyar embereket.

Ugye, hogy milyen jó itt nektek a Hiltonban! Egyetek csak, amennyi belétek fér, tömjétek teli a pocitokat, mert ha hazamentek, az lesz megint, ami eddig volt. Üres asztal, fűtetlen szoba.

De most ne gondoljatok ezzel, örüljetek, hogy itt lehettek, mert a Zoli bácsi volt olyan jó, hogy meghívott benneteket a Hilton szállóba. Jaj, hülyeséget beszélek, dehogy a Zoli bácsi hívott meg titeket, még majd bajom lesz belőle! Orbán Viktor bácsi és a Fidesz vendégei vagytok. Meg a magyar emberek vendégei, ők fizetik itt a számlát, lehet, hogy majd lebarterezzük. Nektek ezt nem kell tudni, hogy mit jelent, ti csak érezzétek jól magatokat.

Amíg esztek, elmondanám nektek, hogy Magyarország jobban teljesít. Még nem jól, de már jobban. Véssétek ezt jól az eszetekbe! De még ennél is jobb lenne, ha a szüleitek is megtudnák. Mert ti még nem tudtok szavazni, kicsik vagytok ahhoz, hogy felelősen döntsetek az ország sorsa felől, de ha hazamentek innen, és viszitek magatokkal a tőlünk kapott Nyilas Misi pakkot, akkor majd szépen elmesélitek a szüleiteknek, hogy a Zoli bácsi milyen kedves volt hozzátok. És, hogy ez nem a Zoli bácsi kedvessége, hanem Orbán Viktor bácsi jósága, csak ő most nem ért rá, ezért a Zoli bácsit kérte meg, hogy adja át nektek a Fidesz és a kormány üdvözletét.

Vegyetek nyugodtan abból a finom csirkemellfiléből, otthon úgysem esztek ilyet. Persze, otthon ti mást sem nagyon esztek, meg tudom, hogy fáztok is gyakran, de ha elmondjátok a szüleiteknek, hogy a Zoli bácsi milyen kedves, és a Fidesz mennyire aranyos, a kormány meg egyenesen ennivaló cukorfalat, akkor jövőre is ígérünk nekik tűzifát a szavazás előtt. Meg beülhetnek az autóinkba, hogy ne kelljen gyalog menni szavazni.

Na, hogy ízlik a menü? Leírom nektek, hogyha majd mentek az iskolába, el tudjátok mondani a többi szegény gyereknek, akik most nem lehetnek itt, hogy mi volt: libaerőleves zöldséggel, lúdgégetésztával, csirkemellfilé calvadossal ízesített gombamártással, zöldséges lasagne-val, brokkolirózsával és párolt rizzsel, desszertnek meg joghurttorta eperöntettel.

Ugye tudjátok, hogy mi az a calvados? Jól van, már megijedtem, hogy nem tudjátok. Hanem azt mondtam már, hogy kipateroltuk az IMF-et? Remélem örültök neki. Most már a magunk lábán állunk és a világpiacról veszünk fel hiteleket. Jóval drágábban, mint amennyiért az IMF-től kaptuk volna, de ez titeket ne érdekeljen gyerekek, ti csak falatozzatok szépen, nem a ti dolgotok, hogy ilyeneken törjétek a kobakotokat.

Ezt az IMF-et is csak azért mondtam, hogy örüljetek.

Remélem, mindenkinek ízlik a lúdgégetészta, ilyet se esztek mindennap, sőt, valójában soha többet nem esztek ilyet gyerekek. Mert az, hogy ti negyvenen most itt vagytok a Hiltonban, csupán egy gesztus a részünkről. Tudjátok gyerekek, hogy mi az, hogy gesztus? Akarjátok, hogy elmondja nektek a Zoli bácsi?

Jó, jó, nem kell rögtön idegeskedni, nem mondom el.

De az biztosan érdekel titeket, hogy a Kúria is a bankok oldalára állt. Nem kurva, hanem kúria! Ja, hogy akkor nem érdekel? Nem baj, inkább elmesélem, hogy a Hilton egy nagyon elegáns és drága szálloda. Olyan sokba kerül itt minden, hogy még én magam sem tudnék mindennap itt ebédelni, annyira drága. De azért csak nézzetek jól körül, hogy amikor majd hazamentek, és korog a gyomrotok, meg fáztok, úgy, mint mindig, amikor nem hívunk meg benneteket a Hitonba, akkor jusson eszetekbe, hogy a Zoli bácsi milyen szépen beszélt hozzátok. És mondjátok el a szüleiteknek, hogy kire kell szavazni jövőre. Ami már nincs is olyan messze, alig több mint száz napot kell már csak éhesnek lenni, és fázni, utána új világ kezdődik. Akkor majd éhezhettek és fázhattok tovább.

Úgy, mint eddig, de az is lehet, hogy még ennél is jobban.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (38 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +60 ( 66 szavazatból)
Emberi erőforrások a Hiltonban, 4.8 out of 5 based on 38 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(90)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

90 Reader’s Comments

  1. Milyen szép is az, amikor egy lelkész a kis lelkeket semmibe nézve viszi tökélyre az érzéketlen kormány mentalitását…
    Szép volt Balogh Zoltán!
    Szégyellheted magadat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (38 szavazatból)
  2. Uram Atyám! A miniszter elmagyarázza hogy mi az advent, és hogyan ünneplik!!! Kéretik megnézni a videót!
    http://444.hu/2013/12/23/es-akkor-a-tekintetes-miniszter-ur-egy-asztalhoz-ult-a-szegenyekkel/#
    Ez szégyen!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  3. Balog Zoltán! Ezt a gyomorforgató vigyort remélem lepofozzák rólad hamarosan! Megaláztad ezeket a gyerekeket a szüleit is és a többi éhezőt! Kontroll nélküli vad..rom!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (30 szavazatból)
  4. Ez nagy szégyen !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  5. Bumburi, láttam a videót. Borzalmas. De videó nélkül is felfordul a gyomrom ettől az aljasságtól.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  6. Ezek tényleg, legalább 100 évvel mennek vissza a történelembe!
    Most már, nemcsak megfoghatatlanul,érezzük, hanem megfoghatóvá válik az a vízió, amit képviselnek.
    Nem kell elmondaniuk a programot!
    Kitárulkozik!
    Tényleg ezt akarjuk?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  7. nemzeti szagú lócitrom

    A jövő közmunkásai a saját pénzükön mentek “vendégségbe”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  8. Ezek hírből sem ismerik a humánumot, akárcsak 1945 előtti elődeik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  9. Miért áll egy lelkész politikusnak? Talán azért , mert nem is lelkész igazából, hanem politikus.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  10. Kedves Értelmiség, Kedves Ellenzék, Kedves Hozzáértők!
    E csodálatos lap hasábjain keresztül értesülök nap, mint nap arról, hogy pont olyan a magyar valóság, amilyennek leírom elmondom napjában legalább egyszer a körülöttem élőknek a régi alkotmányunk kidobása óta.
    Eredmény? Rengeteg mínusz, és az ép elmém megkérdőjelezése. Csendesen élek, becsületesen, ahol tudok segítek. Nincs bennem nagyravágyás, magamutogatási hajlam, de…..
    Hogy a tetves francban van az, hogy akik magas pozíciót töltenek be közpénzért (képviselő, pártvezér, tudományos akadémia munkatársa, rektor, gazdasági szakértő…….) az nem hallja meg a magamfajta hangját? Ha hallja,akkor meg kapásból idiótának néz, és nem ereszkedik le, hogy együttműködésre kérjen.
    Hol álltak az ellenzéki vezetők, amikor ezt a mérhetetlen mocskot művelték ezek a népek a gyerekekkel?
    Végtelenül undorító tett volt, de ne kérje senki a szavazatomat, aki ezt megengedte. Évek óta üvöltünk. Nem hallják??????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (22 szavazatból)
  11. A karácsonyi ünnep atmoszférájának a csúcsát nem a feldiszített karácsonyfa, az ajándékok és a villogó kis lámpák alkották, hanem a megszokott, Bartus László: Emberi erőforrások a Hiltonban című sziporkázóan szellemes cikke. A klasszikus szójátékok hatására, úgy értelmeztem a címet, hogy „Emberi erőfolyások befolyása a Hiltonban” Vagyis: Hogyan lehet fideSS segítséggel átvarázsolni szegény gyerekekből mesebeli királylányokat és királyfiakat. A soha nem hallott ínyenc ételekkel, valami calvarosszal ízesített micsodával, laseggna-vel és ha nem tévedek, brokirózsával habart micsodával valamint eperöntettel (akarom mondani: Jobbik epeöntettel) úri környezetben. Szerencsétlen gyerekek, alig várták, hogy hazaérjenek, és vacsorára jól bepakoljanak a megszokott zsíroskenyérrel, vagy pirított kenyeres fokhagymával és teával. Nekik talán csak néhány üres műanyag palackba dugott fenyőfaág pótolta a cifrán feltupírozott díszes karácsonyfát. Még az is lehet, hogy a szebb jövő reményével a kis ágakra tűznik a fejtetőre állított ország hamis igéjét: MAGYARORSZÁG JOBBAN TELJESÍT
    .
    Ha az Isten megsegíti a nyomorszinten vergődő családokat, az csak a kényszerzubbonyba húzott Vezér likvidálása lehet mindannyiunk áhítatos vágya!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  12. Kiadott kölcsön ezeknek a “szegény” gyerekeknek kisdobos, vagy úttörő egyenruhát?! Na jó kék vagy vörös nyakkendőt nem látok

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  13. aki valaki
    2013. december 25. szerda
    21:10

    Arra megy ki a játék, amit képviselsz!
    Arra a megcsömörlésre számítanak, ami miatt nem megyünk elszavazni!
    Minél kevesebben megyünk el szavazni, annál inkább a malmukra hajtjuk a vizet!
    Ez az oldal, nem fogadja el a diktatúrát, de egy irányítottan kirobbantott – elégedetlenség – is diktatórikus, ha másképp nem, hát elvileg!
    Gyakorlatilag, mindenki attól fél, ami emögött rejlik!
    Az a politikai elit, amelyik a választásokon akar nyerni, ettől tart és félti az embereket, mert tudják, hogy az az erő, amivel szemben állunk, az egy gyilkos erő!
    Nem akarnak mártírok lenni, és nem akarnak belőlünk mártírokat csinálni!
    Ezzel lehet egyetérteni, vagy sem, de ez a döntés, annak a számunkra meghatározó ellenzéki erőnek a döntése, akire a voksainkat tennénk!
    A nem szavazás = szavazás populizmusa, bár lehet hogy igaz, de csak az maradt a számunkra lehetőségként, hogy tényleg fülkeforradalmat csináljunk.
    Mondhatnám, hogy nyaljon vissza a fagyi!
    Menjen el mindenki szavazni, aki nem akar éhen pusztulni, vagy idős korára egyedül és védtelenül tengődni, mert nem kitaszítottá, hanem magányossá teszik, családja elvándorlása miatt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  14. Gyereknek calvadost tenni a kajaba? Remelem kisustivel es keverttel is megkinalta oket. Amugy halkan megjegyzem, ezt a penzt, amibe a vacsora kerult, minden cirkusz nekul a csaladoknak adhattak volna. Ocsmany komedia volt az egesz, a festett szemoldoku papfele volt a porondmester. Remelem a losz@rt is vele takaritattjak fel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  15. Ez a Balogh nevezetű miniszter valamilyen szakmunkásból képezte át magát lelkésszé.
    Meg is látszik a teljesítményén.
    Ezzel nem a szakmunkásokat minősítem le, hanem a felkapaszkodni vágyó kurafiakat, akik az elvtelenségükkel értek el magas pozíciót.
    Ilyen alkalmakkor mindig felmerül bennem a kérdés: vajon mennyiért vette a képesítését, mert a viselkedése, és a beszédének a tartalma kérdésessé teszi a lelkészi HIVATÁS mibenlétét.
    A kormány többi tagjára is ez vonatkozik.
    Csak szégyenkezni tudok helyettük is.
    Ha elképzeljük, hogy az ilyen felvételek fordításban más országokban is megjelennek,(márpedig megjelennek,és nem kevés) akkor már egy másodpercig sem kell azon törni a fejünket,hogy miért kerüli minden állam, és kormányfő a magyar miniszterelnököt, és udvartartását.
    .
    Ami viszont még ettől is jobban elborzaszt, az a hallgatás…A másik oldalról…
    Látták egyáltalán annak a 40 gyereknek a megalázását ezzel a Hilton – beli vendéglátással?
    Ha igen, akkor miért vannak csendben?
    Ha nem, akkor miért nevezik magukat ellenzéki politikusnak?
    .
    Mostanában mást sem hallunk (kihasználva általuk is az ünnepet) hogy mekkora szegénység.
    Nem e érzik ők is úgy,hogy kívánni valót hagy az ellenzéki politizálásuk?
    Vagy a terített asztal mellett nem illik ilyen gondolatokkal foglalkozni?
    Jóllakott hassal meg tesznek rá, hogy ki, milyen mértékben aláz meg bárkit?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  16. bumburi köszi a linket,
    vigyázat ez a video sokkoló, alkalmas a nyugalom megzavarására
    csak erős idegzetűekenek!!!
    .
    döbbenetes! nem térek magamhoz…
    tombol az elmebaj!!!
    .
    nem tudom eldönteni, ez a Balog ennyire debil, vagy ennyire aljas?
    valószinűleg mindkettő
    .
    és ezt a videót nem valamelyik vitriolos tollú független ellenzéki orgánum tette fel a youtube-ra, hanem a kormány maga, önként!!!
    megáll az ész, itt tényleg nincs mit mondani…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  17. Az általános iskolában kötelező olvasmány volt Móricz Zsigmond Egyszer jóllakni című novellája. Ezek a vikiseggnyalók valószínűleg már régen elfelejtették. Gyerekkorom apropóján míg élek emlékezni fogok rá.
    Ne feledjük: ezek a mocskok az úri magyarországot akarják visszahozni, urastúl, cselédestűl.
    Hagyjuk, vagy elzavarjuk őket?????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  18. Akkor is leirom ha kimoderálják!!!!
    MESTERHÁZY ÉS BAJNAI EGY RAKÁS SZAR!!!!!!!!
    és mindezt mondom karácsony napján.
    Fel vagyok háborodva, úgyis mint volt HILTONOS.
    Nem megsértődni kell ,te lenyalt fejű hülyegyerek és össze -vissza hazudozni
    ( már -már fidesz szinten), hanem REAGÁLNI A DOLGOKRA.
    Ez a kampány üzemmód, te szerencsétlen????
    De ez ugyanúgy vonatkozik Tóbiásra, Botkára, Gúrra és az összes szarházira..
    Bajnai meg makog majd valamit a nyílászárók cseréjéről , oszt annyi
    Micsoda egy béna ,szerencsétlen bagázs. Meg vagyunk áldva ezekkel. Ha az mszp ezzél a zselés hajú szuper tehetségtelen NB III.-as senkivel indul a választáson ,nos akkor az mdf sorsára jut ,és soha többé nem jut be a parlamentbe. Szét fog esni. Lehet,hogy nem is olyan nagy baj.
    Akkor csak lesz valaki más, de ezekkel semmi esély a győzelemre, ha pedig győznének , ami szinte kizárt ,akkor MÉG NAGYOBB lenne a bukta, orbánékat meg le se vakarhatnánk még jó hosszú ideig.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (22 szavazatból)
  19. Bocs ,hogy csak az ellenzékkel ( ellenzék?????) foglalkozok ,de a másik oldalhoz már nincsenek használható jelzőim. De tőlük (pl: balogtól) nem is várok mást és egy normális országban ez harakiri lenne. Mondom : EGY NORMÁLIS ORSZÁGBAN!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  20. Gyöngyi Péter
    Szerinted kire kellene szavazni?
    Akik csendben vannak? Pedig most még a “demokrácia” enged szabad szólást!
    Mégsem látom, és hallom, hogy valamelyik ellenzéki potentát fel lenne háborodva ezt látva!
    Vagy nehéz az ünnepi asztalnál ilyen nyomasztó gondokkal foglalkozni?
    Szerinted kire kellene szavazni?
    .
    Tudod az a baj, hogy amikor szólni, és kiabálni kellene, akkor némák maradnak. És ez nem csak ebben az esetben érvényes, hanem mindig.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (11 szavazatból)
  21. gret49
    Nem debil ez a pali, hanem mérhetetlenül lenézi a társaságot, akit meghívott az ünnepi asztalhoz.
    Villantani akart ezen a sajtó nyilvános eseményen, és a közméltóságok megjelenése (Illés mióta az?) fokozta emelkedettséget hazavágta azzal a profán magyarázattal.
    Mert nem tudja mi az advent. Nem tud a kisded születéséről semmit.
    Egyáltalán, ő csak jól akarta érezni magát!
    Nem mellesleg megmutatni a fényűzést, amit mi barmok teszünk nekik lehetővé.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  22. vikmeki
    Nem teljes a felsorolásod.Most MINDEGYIK PÁRT, ÉS VEZETŐJE leszerepelt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (12 szavazatból)
  23. Bumburi

    Értem ,mire gondolsz. Én azért emlitettem ezt a két pártot mert ők kizárólag csak saját magukat tekintik tényezőnek az ellenzéki oldalon. A többiről ezt nem mondhatjuk el. Na, akkor most villantson ez a kettő.( persze attól még a többi is nyököghetne valamit)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  24. vikmeki
    Egyetértünk.
    Én léptem. Sok volt mára ez a szemét.
    És még mindig karácsony van. Mérgezzük a lelkünket ezekkel a felkapaszkodott senkikkel.
    Jó éjt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  25. Bumburi, igen, Balog csak szerepelni akart egyet. Ezért volt sajtónyilvános ez a hazug és mérhetetlenül aljas Hilton-beli történet. Propaganda volt az egész a jó kormánybácsiról, aki – most épp az emmi (ekkora hülyeséget!) minisztert mutogatva – ad a szegényeknek.
    Miközben nem ad valójában, csak megaláz. Ezúttal 40 gyermeket és az ő családjukat. Mutogatták őket videón, majd lesznek képek ezeknek az újságjaiban is. Természetesen Balog is ott fog vigyorogni minden képen, ahogy a videón is teszi-veszi magát.
    A propaganda-ebéd után a gyerekek mehettek haza tovább nélkülözni.
    Szeretném tudni, valójában mit gondoltak, mit gondolnak ezek a gyerekek erről a propaganda-cirkuszról.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  26. Gyöngyi Péter
    Az a politikai elit amelyik a választásokon akar nyerni az hol van???
    Mert eddig a legerősebb is csak ellenzék akart lenni. Nem kérte, hogy szavazzak rá. Még egy szórólappal, vagy lakossági fórummal sem kínált meg. Hol vannak akik nyerni akarnak? Én szívesen szavaznék, de kire?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  27. én ezt a erőforrás szarházit küldeném vissza a nyomorba de piszkosul ám!
    szeretném megérni az egész bagázs teljes vagyonelkobzását családilag bezárólag!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  28. Ahogy a másik szálon már hoztam:
    http://endresy.blogspot.com/2013/12/raszorultak-kampany-statiszteriaja.html

    Illetve Mátét idéztem:
    1. Vigyázzatok, hogy alamizsnátokat ne osztogassátok az emberek előtt, hogy lássanak titeket; mert különben nem lesz jutalmatok a ti mennyei Atyátoknál.
    2. Azért mikor alamizsnát osztogatsz, ne kürtöltess magad előtt, a hogy a képmutatók tesznek a zsinagógákban és az utczákon, hogy az emberektől dícséretet nyerjenek. Bizony mondom néktek: elvették jutalmukat.
    3. Te pedig a mikor alamizsnát osztogatsz, ne tudja a te bal kezed, mit cselekszik a te jobb kezed;
    4. Hogy a te alamizsnád titkon legyen; és a te Atyád, a ki titkon néz, megfizet néked nyilván.
    5. És mikor imádkozol, ne légy olyan, mint a képmutatók, a kik a gyülekezetekben és az utczák szegeletein fenállva szeretnek imádkozni, hogy lássák őket az emberek. Bizony mondom néktek: elvették jutalmukat.
    6. Te pedig a mikor imádkozol, menj be a te belső szobádba, és ajtódat bezárva, imádkozzál a te Atyádhoz, a ki titkon van; és a te Atyád, a ki titkon néz, megfizet néked nyilván.
    (Mt, 6)

    Talán ennek a miniszteri bársonyszékbe tévedt cinikus gazna egyszer az életben fel kellene lapozni a Bibliát.
    Az egyházának viszont ideje lenne talán gondolodni a kizáráásán.
    Ahogy ifibb Hegedűs Lórién is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  29. aki valaki
    2013. december 25. szerda
    21:10

    Attól félek hallják. De attól is tartok, hogy senkit sem érdekel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  30. bumburi
    “Látták egyáltalán annak a 40 gyereknek a megalázását ezzel a Hilton – beli vendéglátással?”
    .
    Nem a gyerekeket alázták meg, hanem a szüleiket. Megmutatták a gyerekeknek, hogy a mélyszegénység helyett hogyan is lehet, illetve hogyan érdemes élni.
    .
    Ha tíz évvel idősebbek lennének ezek a gyerekek, hazaérve dühükben leölnék a szerintük tehetetelen, élhetetlen szüleiket, kiiertanák a családjukat, merthogy – legalább időnként – miért nem a csillogó Hilton éttermében, virágokkal dekorált asztalok mellett vacsoráznak a régen megutált zsíroskenyér helyett?
    .
    Ennyire hibbant ötlet, mint Balogéknak a rászoruló családok gyerekeinek Hiltonbeli vacsoráztatása, a talmi csillogás egyszeri bemutatása erősen szülő- és családellenes, a gyerekek értelmi és lelki fejlôdése szempontjából pedig kimondottan személyiségromboló.
    .
    Ezért ki vonja felelősségre a pénzszóró kormánytag-automatákat? Egy képzett pszichológus a fejét fogja Balogék ötlete és balfésége miatt, mert tudja, hogy egy ennyire emberetelenül erkölcsromboló, hibbant antitalentumot nem szabadna sem gyerekek, sem felnőttek, vagyis emberek – emberi lények, pláne nem az agyament “emberi erőforrás” – közelébe engedni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  31. Ez csak egy gondolatfoszlány a címről ami lemaradt:
    Emberi? Erőforrás?
    A jövő elkezdődött. A gyerekeké Balogtól sújtva, az övé pedig NÉLKÜLÜK, és NÉLKÜLÜNK. Mert ők megengedhetik maguknak, hogy úgy tegyenek, mintha nem is léteznénk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  32. Andy Mage
    2013. december 26. csütörtök
    00:17
    Na ezért nem szavazok. Olyanra nem, aki nem képvisel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  33. Hát szerintem ekkora sötétséget 4 gyertya nem tud bevilágítani, ami ebből a videóból látszik
    Kedves gyerekek.
    Úgy ünnepeltük az adventet, hogy teljes sötétséget csináltunk az szobában (országban), aztán mindent felborítottunk a szobában (országban) Kifeszítettünk egy kötelet, leraktunk egy lavór vizet meg tálkában lekvárt kormot és egy drótkefét. és vártuk hogy betóduljanak a gyerekek és jót röhöghessünk rajtuk amikor átestek a kötélen és beletenyereltek a drótkefébe vagy a lekvárba vagy a koromba.
    Annak a kisgyereknek több esze volt mint a miniszternek, akitől megkérdezte tőle hogy mit csinálna ha bemenne egy ilyen sötét szobába.

    Magyarország jobban teljesít? Egyelőre a bangladesi életszínvonal fölött vagyunk.
    http://hvg.hu/itthon/20131219_rendorseg_tananyag_melyszegenyseg_ellen

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  34. Hát a kissrác tényleg nagyon okos volt, mert azt mondta, kimenne onnan. Tekintsük ezt jelképnek: el innen, ahol ez a balogpatas szolgal…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  35. *
    Megfigyeltem, nem volt nehéz. Az elmúlt napokban a minuszolók száma a cikkek és a kommentek alatt is úgy átlagban 2, azaz kettő fő. (Sokszor a kapott pontok össz darabszámától függetlenül is 2) Ebből arra következtetésre juthatunk, hogy a fid-SS legalább két kihelyezett ügynököt foglalkoztat abból a célból, hogy:
    1. Figyelemmel kísérjék az “ellenség” hangját, véleményét és hangulatát,
    2. A hivatalból, kötelezően osztogatott mínuszaikkal bosszantsák az “ellenség”;
    . . az AN olvasóit és kommentátorait [zavaró adással, zavarba ejtéssel];
    3. Az itt olvasottakból tapasztalatokat gyűjtsenek a közeledő kampány-finis
    . . érvrendszeréhez a fid-SS vezetés és választási főhadiszállás és annak
    . . harcálláspontjai számára;
    4. Általános ügynöki megfigyeléssel – különös tekitettel a NENYI és a NER
    . . potenciális ellenségeire – messzemenő következtetések levonását tegyék
    . . lehetővé a fid-SS vezérkari törzs számára későbbi hadműveletek
    . . előkészítéséhez.
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  36. Aki valaki & bumburi !
    *
    Arra nem is gondoltok, hogy azok “az átkozott ellenzékiek” nem is tudtak erről az adventi hiltonozásról ???
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  37. Egy hsz-t idézek:
    Balog számára csak egy remény marad: hogy még sincs Isten!
    Különben annyi neki….
    -
    …ha egy rossz kormány hosszabb ideig marad a helyén, akkor ott a nemzettel is baj van… – ez a legszomorúbb az egészben.
    A HaHa-sok tüntetni hívják az embereket 28-án, ahova elvárják a cöfögöket is, NAV-s vizsgálat indításáért, hát én erre a tüntetésre kíváncsi vagyok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  38. bumburi !
    *
    Így advent alkalmából, nem zavar, hogy Jézus is “valamiféle szakmunkás” volt ? Ács volt az istenadta, és a két hét alatt – amiről a világ az evangéliumokból ismeri – istenné emelkedett… Előtte az édesapjától az ács mesterséget tanulta meg és abban dolgozott. A műhelyben és a háztetők építése közben, odafenn a magasság magányban, scak úgy mellesleg hiten és filozófián törte a fejét, így aztán filozófus, rabbi, azaz tanító lett belőle…
    Zsidó fiú létére – más népekkel ellentétben – már kisgyerek korában az apjától tanult meg írni és olvasni. Szombatokon zsinagógába járt és olvasott, persze főleg a tórát, de más klasszikus zsidó tanokat is, amelyeket soha meg nem tagadott sőt, amikor azon a pészachon – akár a többi zsidó – felment Jeruzsálembe, követői kérdésére válaszolva kijelentette, hogy “az írást nem megváltoztatni, hanem betölteni jött.” – Egy asztalos-ács szakmunkás…
    *
    Politizáljunk okosan.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  39. KORDON
    BLUED
    Ne vicceljünk már!
    Mindenhol nyilvánosságra hozták ennek a páternek az akcióját!
    A megtörténtét is.
    Az ellenzék karácsonyozik.Nem ér rá másra figyelni, különben is, most kizárták a külvilágot…Most nem politikusok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  40. bumburi
    2013. december 25. szerda
    20:00

    Jól van kedves bumburi sikerült meghánytatnod engem ezzel a linkel újból.
    Én tudtam erről az összejövetelről, de hogy ez a pasas ilyen ocsmány gusztustalan módon produkálja magát álmomban sem gondoltam, ezért csak elolvastam a híreket, fel sem merült bennem, hogy videót keressek erről.
    Ezt az undort már nem tudom kikezelni Unicummal

    .
    Csak annyit tudok erről mondani:

    Általában bevett szokás, hogy politikusok, sztárok szeretnek gyerekekkel mutatkozni, sőt az egyik legsikeresebb Alien film amit Cameron rendezett, ugyancsak gyerekszereplővel futott végig.
    .
    Azonban mind az elnökválasztási kampányok során mind más esetekben általában egészséges jól táplált gyermekekkel mutatkoznak, sokszor a lelkes közönségből kikapva őket. Átölelik egy puszi egy és mindenki tudja, hogy csak gesztus, reklámfogás.
    .
    De ami itt volt az halálosan komoly. Valós szegénysorban élő, szerencsétlen gyerekeket talán többen betegek is, ilyen aljas módon felhasználni önző reklámcélokra, hát bocsánat de az én etikai érzékem szerint ez bűntény. Talán adtak nekik útravalót, ajándékot, gyógyszert, lázmérőt, antibiotikumokat, ruhát, megkérdezték jól van e, kell e orvos gyógyszer?
    .
    Mit tettek? Bevitték őket egy elegáns helyre mert az urak csak ott hajlandók mutatkozni, adtak nekik enni és felhasználták szerencsétlen éhező gyerekeket háttérnek, élő díszletnek, hogy a hosszú, önző, értelmetlen narcisztikus előadásával kiélhesse beteg ösztöneit. Nem a gyerekekhez beszélt. Nagyon megalázó és szomorú. Nem szabadna valakit így megalázni csak mert szegény, védtelen és könyörög egy kis élelemért.
    .
    De én azt mondom megalázzák vele az egész szegény társadalmat és az egész magyarságot. Olyan visszás mintha az aluljáróban odamennék egy földön heverő utcai hajléktalanhoz vagy koldushoz, és kamerák össztüzében a TV jelenlétében szépen felöltözve, egészségesen, gazdagon, kifényezve, szép nagy előadást tartanék neki arról, hogy hogyan kell élni, mit kell gondolni, majd nagy csinnadrattával odaadok neki egy kis aprópénzt díszes reklámdobozban.
    ——–
    U.i. Úgy látom a székeket fehér védőhuzattal látták el, nehogy a ” nyomorult, koszos szegények ” összemaszatolják. Az a gazdagok kiváltsága. Ha elmondanám hány hotelben láttam előkelő vendégeket olyan mocskot hagyni hátra, na mit mondjak…. akkor most itt izolálnak mert szegény gyerekek jöttek??? Utána fertőtlenítik is magukat??? Inkább a gyerekeket fertőtleníteném a velük való kézfogás után.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  41. KORDON
    BLUED
    Köszönöm már szépen, hogy kioktatsz!
    Elnézést kérek, hogy nem bocsátkoztam fejtegetésbe az ács mesterséget illetően!
    Igaz hogy karácsony van, de a szakmunkás voltát ennek a tapló Baloghnak nem azért említettem,hogy kitérjek Jézusra!
    Meg egyáltalán!
    Hogy mered ezt a Baloghot párhuzamba állítani egyáltalán Jézussal!?
    Megnyugtatásul közlöm, az általad ismertetett történet előttem is ismert, így nem kérek a kioktatásodból.Sorry

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  42. Nevetséges, ahogy Balogh-páter megpróbál valamilyen ünnepélyes blöfföt leadni, miközben egy “újságírószerű” nőci, mögötte állva, kis noteszében jegyzeteli azt a sok baromságot, ami a miniszterúr száján kitalál ömleni…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  43. bumburi !
    Bocs de te általánosítottál, ezzel a szakmunkás hasonlatoddal, amely őket is sérthette…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  44. Egyébként miért is?
    Jézus talán nem volt történelmi személy, hogy róla értekezhessünk… ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  45. Eagle
    Mélységesen egyetértek veled.
    Akkor még képzeld el azt is hozzá, hogy valószínű, ezek a gyerekek jártak(nak) hittanra,(mert azért ez meg van) és hallottak az adventről, meg a kisded születéséről.
    Akkor ebben puccos közegben eléjük áll egy lelkész(????), és elmondja azt, amit elmondott.
    Itt nem csak a szülőket sértették meg, hanem gyerekek ártatlan lelkét is ezzel a bugyuta szöveggel.
    Én is úgy gondolom hogy ez mindenkire nézve sértés.
    Eddig se néztem semmibe ezt az embert, ezután meg végképp nem sorolom az értelmes emberek közé.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  46. KORDON BLUED
    2013. december 26. csütörtök
    08:53
    Nem ez az első undorító tette a hatalom bitorlóinak. Nem lehet minden gyalázatot megakadályozni. Nem állhat minden idióta zsivány mellett egy rendőr.
    MÉGIS HOGYAN JUTHATTUNK EL ERRE A PONTRA?????????
    Ha képviselték volna ezeknek a gyerekeknek, szüleiknek, és a másként gondolkodók érdekeit is, akkor ezekre a marhaságokra szót sem pazarolnánk.
    Röhögnénk a pancser idiótákon, és megfognánk a gyerekek kezét, elvinnénk őket mondjuk Julcsi néni palacsintázójába, utána meg az állatkertbe. Csak előtte rájuk adnánk az adományokból a rájuk illő meleg cipőt, meg kabátot.
    Karácsony ott van, ahol az emberek egész évben gondoskodnak egymásról, megteszik ami a dolguk. Itt ezek most ellophatták az ünnepet, és szomorú, ha az ellenzéknek még tudomása sem volt róla. Három és fél éve nem vesznek észre semmit?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  47. KORDON
    BLUED
    Balogh történelmi személy? Miért állítod akár csak gondolatban is párhuzamba Jézussal???
    Egyébként amit nekem írtál (amiért felkaptam a vizet) megkérlek küld el Balogh páternek címezve, mert talán ő nem ismeri a karácsony “misztériumát”,és illene a tudomására hozni!
    Ha ismerné, akkor nem mondott volna annyi marhaságot!
    Az általánosításról meg annyit, hogy még véletlenül sem említem Jézust ilyen aljas emberrel együtt!
    A szakmunka csak azért volt megjegyezve, mert korunkban a diplomázott embereknél elvárás, hogy egy egy témát elmélyültebben ismerjenek, (pláne amivé átképezték magukat!) mint a szakmunkások.
    És felejtsd el, hogy én párhuzamot vontam. Azt Te tetted.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  48. Kedves Kordon Blued, 08:42
    .
    Szvsz
    1. a fideSS sz@rik arra, hogy mi itt mit beszélünk, sz@rik arra, hogy bárki bárhol mit beszél
    2. a minuszoló valószinűleg egy ember (a júzerenként egy tetszésnyilvánítás igen könnyen kijátszható IP cím váltással) és hitbuzgó lelkesedésből csinálja

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  49. “Három és fél éve nem vesznek észre semmit?”
    -
    Aki ezt így látja akkor az nem itt él, ha ezt így ítéli meg!
    Néha belenézek a Parlamentben történő eseményekbe – a kormányról és a fideszesekről lepereg minden, ilyen a magyarországi jobboldal és ilyenek a megválasztóik, egyszerűen nincs ellenük “fegyvere” senkinek, sem itthon, sem az EU-ban, mert annyira pofátlanok!
    Azt, hogy nincs eredménye az ellenzék észrevételeinek azt lehet mondani.
    De én ebben sem csak az ellenzéket hibáztatom – azok akik ezredannyiért elzavarták az előzőeket, most mit tesznek?!
    Voltak tüntetések – hol voltak az elégedetlen tömegek?
    A legelső drámai eset:
    3 millió ember 3 ezer milliárdjának elvétele olyan ígérettel, hogy majd az elvett összeg megjelenik az egyéni számlákon.
    Azóta is várják türelemmel.
    3 milliónyiból csak 100 ezer mert ellent mondani – erről nem az ellenzék tehet, ők abból nem tudtak kikeveredni, hogy rájuk sütötték: eltőzsdézték ezt a pénzt, melyet végül is ez a kormány vett el és valóban eltőzsdézett!
    A trafikmutyi, földmutyi, játékgépmutyi – ezekbe sok ezer ember ment tönkre – és nem történt 100 ezres megmozdulás!
    A diákok megmozdultak – nem kértek a pártokból, de hol voltak mellőlük a többi iskolások, pedagógusok, szülők, nagyszülők?!
    Tudom, fújom a magamét – de sajnos ezek a tények, tehát van is mit fújni….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  50. Ja és két éve kint állnak Nagy Navarró Andrásék a sajtószabadságért – remélem valaki legalább meleg teát visz nekik….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

Szegény gyerekek „ünnepe” a Hiltonban 2013. december 23. hétfő

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos