Ronai and Ronai
AMERIKAI

Újabb kirakatpert bukott el az Orbán-kormány 2014. március 1. szombat 13:04 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(23)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Újabb kirakatpert bukott el az Orbán-kormány

Budapest – A Sukoró-per és Hagyó-ügy (ezeket elölről kell kezdeni), után most újabb vádaskodásban sült fel az Orbán-közeli Polt Péter ügyészsége. Bűncselekmény hiányában ugyanis első fokon felmentették a hűtlen kezelés vádja alól Juhász Ferenc volt honvédelmi minisztert és egykori közigazgatási államtitkárát, Fapál Lászlót. Az ügyészség fellebbez az ítélet ellen. Juhász Ferenc szerint, ha az ügyészség valakit megvádol, az nem azt jelenti, hogy az illető bűnös, hanem azt, hogy a Fidesz politikai ellenfele.

Bűncselekmény hiányában első fokon felmentette a hűtlen kezelés vádja alól Juhász Ferenc volt honvédelmi minisztert és egykori közigazgatási államtitkárát, Fapál Lászlót az utóbbi 2006-os lakásvásárlása miatt indult büntetőügyben a Pesti Központi Kerületi Bíróság.

A vád lényege az volt, hogy Fapál László 1985-től 2006. március 31-éig katona volt, 2004 decemberétől pedig – szolgálati viszonyának fenntartása mellett, rendelkezési állományban – a Honvédelmi Minisztérium közigazgatási államtitkáraként dolgozott, és 2006 áprilisában ment nyugdíjba. A vád szerint Juhász Ferenc – a Gyurcsány-kormány honvédelmi minisztereként – 2006 júniusában megszegte a vagyonkezelési szabályokat, amikor engedélyezte, hogy Fapál László megvegye a neki 2005 májusában határozatlan idejű bérleti szerződéssel juttatott lakást.

A miniszter kötelezettségszegése abban állt a vád szerint, hogy Fapál László katona és állami vezető volt, így nem lehetett volna a HM-rendelet alapján lakáshoz juttatni, csak az állami vezetőkre vonatkozó kormányrendelet alapján. (Ha a kormányrendelet szerint kapott volna lakást, azt nem vehette volna meg, államtitkári tisztségének megszűnése után vissza kellett volna adnia). A vád szerint Fapál László azzal követte el a hűtlen kezelésre felbujtást, hogy 2006 májusában kérelmet írt a miniszterhez, jelölje ki elidegenítésre a lakást.

A bíróság azonban határozatában kiemelte: Fapál László lakáshoz jutása a jogszabályoknak megfelelően történt, a miniszternek joga volt elidegenítésre kijelölni a lakást, mivel azt vagyon- és lakásgazdálkodási érdekek támasztották alá. A vádlottak senkit nem utasítottak, fenyegettek vagy befolyásoltak annak érdekében, hogy kedvező előterjesztés készítsenek. A bíróság megjegyezte: nem jelölt meg olyan jogszabályt az ügyészség, amely szerint a HM-rendelet alapján a volt államtitkár nem juthatott volna lakáshoz, amely a minisztert arra kötelezte volna, hogy a kormányrendeletet alkalmazza.

A bíróság szerint Fapál László szolgálati jogviszonya végig fennállt, amíg államtitkár volt, és bár nem hordhatta egyenruháját, fizetését sem katonaként, hanem köztisztviselőként kapta, egyebekben mindazon jog megillette, amely a katonákat. Semmi nem zárta ki tehát, hogy szolgálati jogviszonya alapján jusson lakáshoz, és nyugállományú katonaként megvásárolhassa.

Megállapították, hogy 1994-től 2012-ig, Keleti György, Szabó János, Szekeres Imre és Hende Csaba minisztersége alatt is több kettős jogállású államtitkár kapott lakást a HM-rendelet alapján. Bár lehetett volna mindkét jogszabályt alkalmazni, de nem az volt gyakorlat.

A bíróság az ítélet indoklásában kifejtette: a HM arra jogosult osztálya vette fel – több más lakással együtt- lakásgazdálkodási okokból Fapál László lakását az elidegenítési listára 2006 januárjában, de erről akkor — a közelgő kampány miatt — a miniszter „lehúzatta” a vezetői lakásokat. 2006 májusában azonban Juhász Ferenc úgy döntött, mégsem zárkózik el a lakások értékesítésre kijelölése elől, és ekkor írta meg kérelmét Fapál László is.

Időközben az államtitkár nyugdíjba ment, és így a HM-rendelet szerint élete végéig maradhatott volna a lakásban bérlőként, vagyis még húsz-harminc évig a HM-nek kellett volna állnia a lakás költségeit. A hosszú távú költségeket mérlegelve tehát indokolt volt a lakás kijelölése eladásra – állapította meg a bíróság.

Nem arról volt szó tehát a bíróság szerint, hogy a miniszter és az államtitkár adásvételi szerződést kötött volna, a miniszter csak kijelölte eladásra a lakást, több másikkal együtt, ami megjelent a Honvédelmi Értesítőben is. A miniszter tehát csak elindította az értékesítési eljárást, amelynek lehetett volna olyan kimenetele is, hogy Fapál László nem veszi meg az ingatlant.

Azzal kapcsolatban, hogy Fapál László 66 millió forint helyett 27 millióért vette meg a zuglói társasházi lakást, a bíróság felhívta a figyelmet: az árképzéskor a HM-nek tekintettel kellett lennie a katonai szolgálati viszony időtartamára is, vagyis az árképzési szabályok tették lehetővé, hogy ennyiért vásárolja meg a lakást, nem különleges kedvezményt kapott.

A bíróság mindezek alapján felmentette Juhász Ferencet és Fapál Lászlót. Az ítélet nem jogerős, mivel az ügyész a vádlottak bűnösségének megállapítása érdekében fellebbezett ellene.

Az ítélethirdetés után Juhász Ferenc arról beszélt újságíróknak, hogy a büntetőügy koncepciós eljárás, amelyet a Fidesz, az ügyészség és a kliensmédia összerakott, azzal a céllal, hogy az ellenérdekelt politikai párt vezetőjét ellehetetlenítsék. Három és fél éve, ha úgy tetszik, a politika száműzöttje vagyok emiatt a per miatt — mondta Juhász Ferenc, hozzátéve, ettől kezdve ha az ügyészség bűnösnek mond valakit, lehet, hogy csak azt jelenti, a Fidesznek politikai ellenfele.

Juhász Ferenc egyéni képviselőjelöltként és az Összefogás országos listáján is indul az áprilisi országgyűlési választáson.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (35 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +43 ( 47 szavazatból)
Újabb kirakatpert bukott el az Orbán-kormány, 4.8 out of 5 based on 35 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(23)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

23 Reader’s Comments

  1. Tavaly a választásokkal összefüggésben elmondtam, hogy tenni akarok valamit, cselekedni akarok valami hasznosat a diktatúra ellen. Mert úgy éreztem, hogy a semmittevés, az események passzív szemlélése nem egy hazafias magatartás. S mi több gyáva, megalkuvó, szolgalelkű viselkedés.
    .
    És ma is úgy vélem, hogy tétlenül nézni, hogyan fasizálódik, gazdaságilag és erkölcsileg hogyan megy tönkre az ország – nagyon-nagyon rossz érzés.
    .
    Ekkor admin egyik cikkében ezt írta:
    „Ha nem változtak volna a demokratikus választások feltételei, ha nem írták volna át a körzeteket, nem szüntették volna meg a második fordulót, ha önállóan indulva is egyenlő esélye lenne bárkinek nyerni, ha nem foglalták volna el a választók nagy többségéhez eljutó közmédiát, ha nem sajátították volna ki az informálás jogát, ha független, demokratikus összetételűek maradtak volna a választási bizottságok, ha nem teremtettek volna a határon túlról ellenőrizhetetlen több százezres szavazói bázist, ha a választási győzelem után létrejövő új kormány döntési szabadsággal rendelkezik, stb., akkor nem kellene csapdára gyanakodni.”
    .
    Ennek hatására is úgy döntöttem, hogy elmegyek szavazni és a szavazólapra ráírom, hogy bojkott. Miközben tudom, hogy bármit is írok rá, ez akkor is egy érvénytelen szavazat. Ha azt írom rá, hogy kinyalhatjátok, akkor is csak egy érvénytelen szavazat. Ha semmit, de semmit nem írok rá, akkor is egy érvénytelen szavazat. De legalább emocionálisan úgy érzem, hogy tettem valamit, miközben intellektuálisan tudom, hogy nem tettem semmit.
    .
    S amit teszek, nem politikai, társadalmi okból teszem, nem világnézeti, ideológiai okból teszem, és nem erkölcsi okból teszem.
    Hanem egyszerűen azért, mert így tartom helyesnek.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (27 szavazatból)
  2. Milyen büntetés járna Poltnak ezért a sok meghurcolt ártatlan emberért. Na és Orbánnak ilyen büntetés járna? Nem értem , hogy képes valaki ennyi bűnnel együtt élni? Orbán és Polt…Polt és Orbán… hatalom és pénz , sok pénz…na és a tisztesség? Az most hol van? Szégyen és gyalázat… Bemondja -e a közmédia ezt a hirt? A nép, a nép mit válaszol majd erre a mocskos játszmára választáskor?
    S ha Orbán bukik, bukik-e Polt? Meg a többi tisztességtelen … akinek nem inge ne vegye már magára…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +53 (53 szavazatból)
  3. Számomra érdektelen, hogy mi az ügy tárgya. Érdektelen, hogy mi a történeti tényállás, érdektelen, hogy mi a törvényi tényállás, érdektelen, hogy mik a tényállási elemek, és érdektelen, hogy ki a terhelt.
    .
    Ami érdekes számomra: a gyalázatos ügyészi magatartás. A bíróság – általában – teszi a dolgát, – általában – jól teszi a dolgát. De az ilyen koncepciós ügyekben az ügyészi magatartás visszataszító. Nem akarok igazságtalan lenni. A több-százezer bűnügyben az ügyészek derekas munkát végeznek. Elismerés illeti őket. De a koncepciós ügyekben a részvételük undorító, mert részei az igazságszolgáltatásnak, de nem azt szolgálják.
    .
    Az ügyész szervezet soha nem volt független, annak ellenére, hogy az alkotmány és az alaptörvény így szabályozza. Az ügyészség centralizált szervezet. A felettes ügyésznek joga van az alatta lévőt utasítani. A legfőbb ügyész pedig minden ügyészt utasíthat.
    .
    Nem állítom, hogy a koncepciós ügyekben eljáró ügyészek kivétel nélkül mocsadék alakok. Pályájuk kezdetén biztos, hogy nem erről ábrándoztak. De aki legfelül van – poltpéter – politikai okokból prostituálja őket. Lehet azt mondani: nem kötelező ügyésznek lenni. Lehet menni ügyvédnek. De akkor oda van a jó fizetés és a hatalom. Hiszen milyen kéjes érzés lehet egy személyiség-deformált embernek, hogy hatalmában áll volt államtitkárok, miniszterek, miniszterelnökök felett büntető hatalmat gyakorolni.
    .
    Nem apellálok lelkiismeretükre, mert az nincs nekik. Esküjükre, mert az nem érdekli őket.
    Amit ezután még mondani tudnék – azt admin kimoderálja. Így hát befogom.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +47 (47 szavazatból)
  4. Majd hoznak erre is visszamenőlegest.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (25 szavazatból)
  5. Az állampárt és a maffia összefonódásának a terméke a jelenlegi kormányunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (36 szavazatból)
  6. oldster!
    Ne hagyd uresen a szavazolapodat, mert siman beXelik rajta a fidesz-t…
    Szerintem azt ird ra: az ujhorthy-rendszert bojkottalom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (31 szavazatból)
  7. Szamotokra (is) eppen ennel az ugynel jegyzem meg: felhaborito es gyomorforgato mindaz, ami mara mar teljesseggel nyilvanvaloan az ATV-ben megy, amit pl. Simon Andras muvel.
    Igazi demokratanak ezt az hirkozlo-csatornat is bojkottalnia kellene!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (18 szavazatból)
  8. Azt gondolom, hogy a mára kialakúlt helyzetben ettől fontosabb dolgokkal kellene foglalkozni…és feldolgozva, ítélni! Elég kellene, hogy legyen végre a kirakati ügyekből akkor, amikor milliárdokat lopnak el büntetlenül folyamatosan, felelősök nélkül, ide kellene koncentrálni (is)! Nem csak Simon ügy van, van még több tucat tolvajnak a megtörtént dolgai, elő kell venni kérem!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  9. Ezen az ügyön követhető a diktatúra koncepciós per technikája.
    Érdekes olvasmány Fapál László blogja:
    http://viszkisdoboz.blog.hu/
    .
    Ugye emlékszünk még, egy sarokba szorított tábornok “vallomása” indította a dolgot, mármint hogy Fapál László viszkisdobozban hordta a vesztegetési pénzt a szocialista hadügyminiszternek.
    Nem ragoznám a kezdeti vád tarthatatlanságát (Fapál antialkoholista, Juhász se olyan, mint a jelenlegi hadügyi vezető, aki alkoholista a hírek szerint).
    .
    Ebből lett ez a szolgálati lakás ügy.
    .
    Ha ez nem jön össze, akkor mit fogbak kitalálni? Parkolási vétség? Vagy esetleg “csúnyán beszélt” ügy?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (26 szavazatból)
  10. A vizsgálat lezárult,felejtse el! Jó film volt…,emlékeim szerint.Ugye?
    Qurvára jellemző ránk, úgy egyben, mindnyájunkra, ez a feledékenység!Bizony ez társadalmi méretekben beteges és közveszélyes ma már.Közveszélyessége abban van,hogy néhány százezer szavazásra jogosult állampolgár egyszerűen képtelen elemi érdekeit jól felismerni és arra jó választ adni!Ráadásul sanda és kártékony politikai gazemberek erre eleve rájátszanak és az egyházak szorgos munkálkodásával támogatják őket!!! Bizony !
    Tudom vannak olyan dolgaink tetteink amit jobb elfelejteni… De az a feledékenység amiről itt e hír illetve ítélet kapcsán van szó az már annyira szokványossá vált politikai életünk küzdelmeiben az elmúlt közel négy évben,hogy az már az ötvenes években lezajlott “patkánypereket” és koncepciós pereket idézi fel sokunkban,és ez nem bocsánatos bűn ma már.
    Mivel nem bocsánatos bűn,akkor nagy hiba, mert minden bűntettet és az ilyen gazemberkedést is saját érdekünkben MEG KELL TOROLNI !, BŰNTETT NEM MARADHAT BÜNTETÉS NÉLKÜL ! azét,hogy senki ne kísérletezzen a siker legkissebb esélyével sem, akár az állami hatalom birtokában,akár társadalmi státuszának igen védett helyzetéből sem, ilyen és hasonló tettekkel! Bajok vannak azzal a sok együttműködővel,kolbászolókkal is… Igen, tudom mindig lehet őrájuk számítani… Bajok vannak itt a törvényekkel a jogszabályokkal is…….bajok vannak itt egy nem épen önjáró hanem inkább irányított, egy pártközpontból irányított, ügyészséggel is,sőt némely bírósággal is,mert mintha gondok lennének még az ilyen olyan “téves” sőt egymásnak ellentmondó ítéletekkel is. Ez azért van mert nem mind “együttműködő” hanem TISZTESSÉGES KÖZSZOLGA ! Igen több itt a gazember mint a polgármester….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  11. A Orbán vezette kormány igazságszolgáltatásának addig kell fellebbezni, ügyet áthelyezni, újrakezdeni míg a kiszemelt bűnösnek kiszemelt ellenzéki személyeket el nem ítélik. De ennek reményeim szerint, egyszer vége lesz, nem úgy mint a mesébe, hogy a jók elérik jutalmukat, a bűnösök pedig büntetésüket. Úgy igazán amikor a nép felismeri, hogy egy piaci pirosozó szélhámos hazudozóval állunk szemben. Orbán és bandájának takarodni kell. Nagyra becsülöm a román népet, nemzetet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  12. EZT A BOTRÁNYT IS MOSOLYOGVA TÚLÉLIK!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  13. Orbán mennyiért is vette meg a belvárosi lakást, amit előbb felújítottak neki?
    És mennyiért adta el Kékessy elvtársnak? Több mint 60millióért.
    Őt miért nem fingatja az ügyészség?
    Az önkormányzat sokat bukott azon pedig.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  14. Ez egy söpredék társaság kormánya ezt fölösleges ragozni.Szomorúbb ennél,az a mérhetetlen emberi sötétség,butaság ami az állampolgárok nagy tömegét jellemzi.Elég arra utalni,hogy az utcán megkérdezett járókelők 80% -a nem tudta mikor lesz a választás.Ezektől az emberektől tudatos választói magatartást elvárni nem lehet.Ehhez adjuk hozzá a néphülyítő Fidesz médiát a lakáj újságírókkal,akik a félretájékoztatás nagymesterei.Semmi jóra nem számitok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  15. Valami kártéritési pert nem lehetne a vádlók nyakába varrni??

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  16. Nem gondoltam, hogy a rendszerváltás után újra kezdi valamelyik magyar párt a koncepciós perek bolsevik gyakorlatát. Nem gondoltam azt sem, hogy 1990 után lesz még magyar ügyész és bíró, aki hirhedt elődei nyomdokába lép. Illúzióim azonban már a Kaya Ibrahim, Josip Tot ellopott iratait az államkassza kirablására felhasználó FIDESZ-közeli emberek gaztetteinek főügyész általi elkendőzésekor szertefoszlottak. Ma csupán abban reménykedem, hogy az igazságszolgáltatás, törvényen kívül működő, pártszolgálatos tagjait és megbízóikat is utoléri egyszer a földi igazságszolgáltatás. Leírtam már itt, az AN kommentelőjeként, hogy kívánatosnak tartanám egy rendkívüli felhatalmazással bíró vizsgálóbíró kinevezését, akinek az lenne a feladata, hogy kivizsgálja ezeket a bűnszövetkezetben elkövetett bűnöket és gondoskodjon a tettesek alkotmányos keretek közötti felelősségrevonásáról.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  17. Magam belülről láttam, és éreztem, hogy milyen az igazságszolgáltatás, hosszú ideig dolgoztam ott, nyolc évig bíróként, de a hatalom nem ment az agyamra. /Ezt a normális ügyvédek, ügyfelek jelezték vissza/
    A hatalom eltorzítja a személyiséget, és ehhez nem feltétlenül kell diplomával rendelkezni, elég az alig nyolc általános. Utóbbiak a hatalmat a szemétségekhez ugyan a magasabb uborkafára felkapaszkodott diplomásoktól kapják. Pl. egy megújrázott /átírt/ borítékot el lehet vinni a postára, és elkésik a szigorú határidő. Ezt szívesen megteszi az az írnok, aki maga is a III/III.-nál kereste a betevőt, még az átkosban, és ma már nem hajlandó /saját nyilatkozata/ olyannal dolgozni, akinek zsidó neve van. Ez sk. állítása, és az ilyent még biztatják is.
    Persze, az igazi nagyágyú a tények, a bizonyítékok, a kérelmek semmibe vétele, a jogszabályok átértelmezése, sőt teljes figyelmen kívül hagyása már diplomás feladat. /feladat: idézőjelbe téve/. És ezek után az az elvárás, hogy mindenki nyugodjon bele az ilyen elbánásmódba.
    Hát innen is üzenem: NEM MEGY.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  18. EdCarping !
    Példaképp csak a “bolsevik stílusú koncepciós perek gyakorlatát” felhzni nem éppen egyensúly tartó módszer, amikor például Horthyék azért produkálták a Bia-Torbágyi vasúti viadukt felrobbantását, hogy ürügyet, tehát koncepciót szolgáltassanak az “igazságszolgáltatásuk” számára a betiltott Kommunista Párt tagjainak a likvidálásához. Azonnal meg is szavaztak egy statáriális törvénykezést, melynek során például többek között halálra ítélték Sallai Imre és Fürst Sándor kommunista munkásokat, akiket a Margit-körúti fegyházban mindjárt ki is végeztek.
    Tehát, ha példálózunk, legyen koncepciónk a következetesség és az egyensúly is. Egyébként minen másban egyet értek a kommentedben foglaltakkal.
    Üdvözlettel: D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  19. Az atyauristenit!Mikor fogunk már arrol is olvasni,hogy a HAMISAN VÁDASKODOKAT A BIROSÁG ELITÉLTE ÉS ,börtönnel,vagy hatalmas pénzösszeg megfizetéséval büntette.Ott van az a bizonyos B.Gy.,vagy a Magyar Nemzet,akik már olyan sok hamisváddal illették meg Gyurcsány Ferencet,melyeket sorra elveszitettek.
    (még a Polt P.)vezette ügyészég mellett is.Még sehol sem olvastam a hamisan vádaskodok elitélését.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  20. Kedves dubois.
    ha egyensúlyra kell törekedni, akkor egytértek, bár szerencsére a FIDESZ még nem hajtott végre terrorcselekményt azért, hogy politikai ellenfeleit annak ürügyén juttassa börtönbe. Én az újság megírja, a párt elítéli, a rendőrség letartóztatja, az ügyész hamis váddal bírósá elé citálja, majd a bíró elítéli módszerre asszociáltam, az 50-es évek bevett gyakorlata volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  21. A jó magyar bíróságokon ügyeket intéznek,
    Ehhez kell egy kupica pálinka a kezekben.
    A bírákon felettébb jól mutat a talár,
    Reggel még nem billeg a kezekben a pohár.
    Ügyfelek aktái naponta elfogynak?
    Miközben az alanyok koccintgatnak a bíróval?
    Ügyvédek kezében szintén van kupica,
    Ilyen az új módi: ítélethozatal, testvéri puszival.
    Bejön a tárgyalóba a bűnöző kötélen,
    Kezein bánatosan csorog a bilincse.
    A bíró válaszként hármat csap íziben:
    Öt évet lehúzol egy kültelki kocsmában.
    Az sem baj, ha közben nem lopod a napot,
    Hanem sok stampedlit lehúzol.

    A szakmai vizsgálatba majdnem belevesztem:
    Sokan azt hitték, az eszem is elvesztem.
    Igaz, hogy a nevezett vizsgálat,
    Nem volt más, mint tojón a búbánat.
    A vizsgálók ezt nem bánták,
    Hiába volt a sok belső szabályzat,
    Mindegy az: csak tegyük a dolgunkat stikában,
    Attól megy …a jó büdös … csudába.
    ISZKI-ben rátették erre a koronát,
    a Viszkissel mennének pokolba már.
    A pályavizsgálat végén maradt a mánia…
    Mindegy az, csak menjen már..a.
    Szép nevű … büszke a nevére,
    Elölről olaszos? hátulról magyaros,
    Ettől szereti őt a sok hülye jobbikos.
    Nem nyerte tombolán örökségeit,
    Ősei sem hitték volna ökörségeit.
    Mivel nem tetszett néki a …
    Elment az elnökséghez panaszra,
    Kérte, hogy helyezzék át egy másik parasztra…
    folyt. kov…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  22. Aljas, disznó, szenny alakok, mesterei becsületes emberek tönkretételének.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

Ismét kétharmada lett a Fidesznek 2014. április 12. szombat

A határon túlról a Fideszre szavaztak 2014. április 11. péntek

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos