Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán Viktor vidám macedónokkal találkozott 2013. december 7. szombat 16:41 Forrás: AN

  • Hozzászólások(53)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán Viktor vidám macedónokkal találkozott

Budapest, Skopje – Névre szóló mezt kapott a macedóniai futballszövetségtől Orbán Viktor skopjei látogatása alatt, az ajándék átadásáról szóló képet a kormányfő Facebook-oldalán tették közzé.Orbán Viktor vidám macedónokkal találkozott.

Érdemes volt a magyar miniszterelnöknek Macedóniába utaznia, ott még vannak olyan emberek, akik szeretik a futballt. Nem fikáznak mindent, mint a magyarok, hogy minek milliárdokat stadionra költeni, amikor az ország negyede nélkülöz, több százezer gyerek éhezik, az egyetemeknek nincs elég pénzük, hogy normálisan működjenek, a kórházakban végeláthatatlan hosszúak a várólisták.

A macedónok mindig is előre tekintettek, ráadásul időtlen idők óta híresek voltak a stadionok iránti szeretetükről. Aki ismeri a macedón emberek lelkivilágát, az tudja, mi sem áll tőlük távolabb, minthogy elfogadják azt, hogy nincs elég futballpályájuk.

Ha nincs munkájuk, nem tudják fizetni a számláikat, azt még elviselik valahogyan, ám hogy a kormányuk ne költsön milliárdokat senkinek sem kellő stadionokra, nos ezt a macedón emberek gyomra soha nem tudná megemészteni.

Ezért is fogadták ilyen nagy lelkesedéssel Orbán Viktor Skopjé-ban, mert abban reménykednek, ha befejeződik a magyarországi stadionépítési lázálom, Orbán az ő futballpályáikra is juttat néhány milliárdot.

Igaz, Orbán Viktor nem tett ilyen ígéretet, ahogyan mondani szokták, sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudta az értesülést, hogy a magyar kormány stadion-építési programmal járul hozzá Macedónia felvirágzásához.

Ami biztos, hogy a felek megállapodtak abban, hogy Orbán kap a macedónoktól egy 10-es számú mezt. Hogy a Felcsútok Maradonája mivel viszonozza a kedvességet, az még további tárgyalások függvénye.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (32 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +35 ( 41 szavazatból)
Orbán Viktor vidám macedónokkal találkozott, 4.7 out of 5 based on 32 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(53)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

53 Reader’s Comments

  1. Normális kormányfőnek komoly ajándékot adnak, ez a féleszű meg vigyorog, mert látja a nevét egy mezen. A macedónok nem ezen derülnek?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +64 (74 szavazatból)
  2. DE!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +42 (46 szavazatból)
  3. Na igen. Általában porcelán, vagy az adott nemzetre/államra jellemző, komoly értékkel bíró ajándékot adnak egymásnak vendégek és a vendéglátók.
    Remek példa erre az izraeli kormányfő és Ferenc pápa is, ahol komoly ajándékok “cseréltek gazdát”.
    És az is igaz, hogy ezek az ajándékok a nemzet tulajdonába kerülnek.
    .
    Mindig őszinte csodálattal tölt el, hogy OV és a hívei még mindig tudnak hova süllyedni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +42 (48 szavazatból)
  4. Láthatóan ismerik már mindenütt, mi a gyengéje.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (38 szavazatból)
  5. A III. osztályú pocakos focistának és a 3xbóvlis országvezetőnek mit is adjanak, aminek örömködne?!
    -
    Hogy beletrafáltak – már azer a boldog orcáért megérte lemenniük a szintjére!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (39 szavazatból)
  6. Na, halljátok, hiába… akiknek jól megy, azoknak jól megy és kész. Macedonia pedig hírhedten mosolygós, dübörgő gazdasággal rendelkező, önálló állam. Igazi sikersztori az is, vagy tündérmese, vagy mi a …szom
    .
    OK, félre a viccet: Macedonia fekete- afrikai léptékű korrupciótól döglődő, fertelmes, fortyogó …rgödör. Gazdasága lényegében maffiózók kezében van, és a szervezett bűnözői ranglétra valamelyik szintjén él a lakosság jelentős része. A nyomor kb. olyan szintű, mint amilyen orKbánisztán válik úgy 10 év múlva. Van ott minden, ember- és szervkereskedelem, drog, fegyverek, stb. Kiút nincs, csak lejjebb. Rendvédelmi ereje a helyi drog- és egyéb bárók erejének függvénye.
    .
    És akkor ide megy ez a hülye állat vihogni, bratyizni. Mi ez, talán egy újabb, eddig fel nem fedezett, öntudatos, dübörgő, unortodox gazdaság? Vagy a “keleti nyitás” újabb állomása (nem keleten van, de nem baj). Esetleg egy újabb testvérnép?
    .
    A hülye is láthatja: Macedonia is jó példája a parasztias, nyers őserőnek, nem úgy, mint az olyan nyamvadt, haldokló kretének, mint ÉNY Európa. Finnek? Britek? Svájc? Hollandia? Hagyjuk már, ezek már haldokolnak, nem úgy, mint a keleti és balkáni csodaországok. Afrikát vajon mikor fedezi fel orKbán és bandája úgy igazából, mint újabb, dübörgő stratégiai partnereket?
    .
    Pfff…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (49 szavazatból)
  7. "tisztelthölgyeimésuraim"

    .
    .
    Egy Vándor !
    .
    Ha valóban tudnák, hogy mi a gyengéje, akkor nem egy pólót (mezt) adnak neki, hanem egy sapkát…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (26 szavazatból)
  8. Jaj, Eldrad, hát valahova mennie kell ennek az ürgének, ahova még hajlandók meghívni. Az Általad említett ÉNY-európai országokba nem mehet, meg máshova se, mert nem hívják.
    Ha meg elmegy valahova valamilyen senki által nem ismert főiskolára valami díszdoktori plecsnit átvenni, akkor nem fogadja egyetlen felelős állami vezető sem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (34 szavazatból)
  9. Elnézem a fényképét már sajnálom ezt az idióta barmot. Apró, de büdös fing röhög az öt röhögők közepén. Szánalmas.
    Ez így fog röhögni akkor is, ha a levest beadják neki a csajkában.Azért még hálásabb lehet. Jobbkezével együtt, ha a havi 47 000 elég lesz neki. Akinek meg kecskével jó, annak adjatok egy bakkecskét. Eljön az ideje!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (31 szavazatból)
  10. Örülök neki, hogy Macedóniában látott boldog embereket. Magyarországon még nagyon sokáig nem fog látni, akár menyire erőlködik is. Tönkre tett mindent és mindenkit. Utólsó mocsok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (29 szavazatból)
  11. buksika
    Ezt még sokan nem így látják, még sokan nem így érzik, fog ez még sokunknak jobban is fájni, de nem tudom, hogy a focimániásnak ki fog szólni, hogy mindennek van ideje, a vetésnek és az aratásnak is – de a röhögésé már biztosan elmúlt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (22 szavazatból)
  12. Szerencséje, hogy nem velem találkozott!
    Nem vagyok se macedón,se vidám.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (22 szavazatból)
  13. Nagy reményekkel néztem a csúti törpe skojei útja elé. Reménykedtem, hogy egy szerb terrorista csak lelövi, dehát ez sem jött össze …sajna.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (21 szavazatból)
  14. Itt szórakozunk, aztán ha ez lesz a legközelebbi koronázási palást, akkor meg adjuk a meglepettet! Tessék nagyobb áhítatot tanusítani! Oszolj!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (22 szavazatból)
  15. emigrant
    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  16. Őrjöngő Zsebdiktátor

    Tegnap -mintegy önkínzásként- végig szenvedtem az m1 híradóját.
    Természetesen ment a siker propaganda ezerrel,ami viszont némi reményt adhat, az az ,hogy a diktátor feje egyre gyűröttebb.Ahogy a rádióban elmondott szokásos pénteki kinyilatkoztatását mutatták, én úgy látom, itt nemsokára kevés lesz a gyógyszergyárak tudománya..
    Hátha összeomlana a kis zsarnok, vagy meghalna..
    Miért, nekünk nem lehet egyszer sem szerencsénk???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (24 szavazatból)
  17. Alcsútról nézve Felcsút a világ közepe és ugyanakkor a horizont is, amin túl már nem lehet látni semmit sem, de a zsinórmérce is, aminek meg kell felelni és ahol be kell bizonyítani, hogy na ugye, mégiscsak vittem valamire.(Vö.: József főherceg, alcsúti birtok)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  18. az ő helyükben én is vihorásznék, mibe kerülne az nekem?:(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  19. Kényszerzubbony járna inkább neki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  20. bumburi 2013. december 7. szombat 16:53:
    .
    Na, ehhez mar nem lehet hozzatenni, ez ugy kerek egesz, ahogy van, koszonet erte! :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  21. Nade komolyan, ugy igazan megnezve a fotot: olyan, mintha egy elmeosztaly aulajaban kettesket korbeallnak a beteghordok es az aktivabb betegek, aztan megkapna ezt a mosatlan, koszlott rongyot a nevevel, mert az nyugtatja a szulinapjan. De ami meg igazan latvanyos, az az, hogy orban valami vegzetesen szarul nez ki, ezt mar nem utni szeretned, inkabb tolnal ala egy szeket es telefonalnal a temetkezesnek, hogy akkor 2 napon belul lenne aktualis a hantolas.
    .
    Ez a csoka kesz van, mar csak foldet kell ra huzni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (18 szavazatból)
  22. Nézem Orbán fotóit és mosolyát. Így csak egy kretén vigyorog / vihog (magömlés közeli állapotban) . Más képeken a másik cikkben pedig ugyancsak a kretének döbbenetes gonoszsága sugárzik az arcáról. Nagyon veszélyes eset, ha egy ilyet szabadon engednek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (21 szavazatból)
  23. Röhejes ez a passi, ugy csinál mintha értene valamihez,de ugylátszik semmi nem jönn össze abba a zavaradott buksiban! Csak egy labda erejéig, az is tul a kapun. Se a foci- se a kormányzás, mert egyikhez sem ért és ez az ember Magyarkodik? Mikor rakjátok már be a Sárgaházba, ideje lenne már zubbonyokat gyüjteni mert az idö kevés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  24. A fenti fotót nézve úgy tűnik, hogy hiányzik az a kép, amikor a kíváncsi macedón társaság az oldalukat fogva, vigyorogva rugdalózik a keményfa parketten, hogy milyen átütő sikert értek el a komikus ajándékukkal. Látni akarták „Szent István országának” az udvari bolondját, hogy fog nyihogni az új munkaruhájának. Szívből gratulálok a korai karácsonyi ajándékukhoz, mert személyesen meggyőződhettek, hogy egy megkergült bohóc – bárhol a világon – a röhögésére soha kap respektet. (Egyedüli kivételt képez a hazájában lévő sunyi, sükebóka udvarnépe.)
    .
    Történelmi pillanat van ma: a 10-es számú bohóccsatárt egész világ vigyorogja!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  25. Amilyen hülye,ha az SK Sturm Graz,vagy a Grazer AK mezét nyújtanák át neki,
    akkor is vigyorogna!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  26. Hungarian
    citizen
    Én akárhogy nézem ezt a képet, egy 50-es, ereje teljében lévő, boldogan vigyorgó alakot látok.
    Lehet hogy túlóráznak rajta a dokik, de jó munkát végeznek,és ha közbe nem jön valami, ez a pali hosszú életű lesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  27. Nem véletlenül nem látszik a póló ujjának vége. Hosszú és spárgában végződik. Biztató.
    .
    Lehet, hogy nem véletlenül röhögnek a macedónok?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  28. bumburi: Akkor nem ugyanazt a fotot nezzuk itt a lap tetejen :) Becsoffadt arc, termesztellenes kenyszervigyor, zilalt kulso – meg 1 honapja is volt valami tartasa a torpe suttyonak. Most szerintem tuti melyponton van, es ugy tippelem nemigen van visszautja :>
    .
    A macedonok nevetese pedig olyan lesajnalo, ahogy kijar a kivakart ganajturonak, tenyleg, mint mondjuk elaggott koraban csaucseszku, mar azt sem tudta mit mutatnak neki, de vigyorgott, mint a vadalma.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  29. @bumburi

    Szívós sűrű parasztgyerek, démoni erők éltetik. Az ilyenek szívósak, nem nyavalyognak, de ha beüt a baj az nagy lesz .
    .
    Mivel démoni erők éltetik az egyetlen ami megöli, ha nem uralkodhat, ha nem vezetheti le másokon kínzó idegbaját, lelki mocskát, ha nincs közönsége, egy ország, akit gyötörhet, megalázhat. Ez egy perverz szadista, egy aberrált beteg ember aki mindent kibír, mindössze két dolgot nem.
    .
    Az egyik ha veszít, az megöli, a másik, ha nem uralkodhat, nem gonoszkodhat, nem vezetheti le másokon a baját. A tétlenség a mellőzöttség ami megöli.
    .
    Ha ezt az embert félreállítják és elveszti befolyását, ha azzá válik ami valójában is, egy esetlen mozgású kisemberré, ha engedelmeskednie kell vagy tétlenségre lesz kárhoztatva, nem adok egy hónapot és nincs az az orvos team amelyik emberformájú lényt csinál belőle és az egészségét helyre tudja állítani.
    .
    Még egyetlen komoly nyilvánosság előtt, akár hazai vagy nemzetközi színtéren elviselt súlyos, – ismétlem nagyon súlyos – megalázás is könnyen egy életre betegágyhoz láncolhatja, ha nem tud revansot venni.
    .
    Orbán nem egészséges @Hungarian citizen jól látta. Orbán csak felturbózott de rothad a felszín alatt. Senki nem képes a testi egészségét fenntartani ilyen elrothadt, elkorcsosult mentális, érzelmi és lelki állapotban. Ez az ember nem lehet egészséges, csak felturbózott, buborék ember.
    .
    Megint mondom, nem hadsereg kell ellene, elég egy tűszúrás.

    Az kell a buborék embernek, és nem is olyan drága véghezvinni. Olyan kell ami ellen nem védik a fegyveresei, a magán zsoldos hadserege amit az adófizetők pénzéből fizet ki, ami ellen nem védi a TEK.
    .
    Nyilvánosság előtt SZEMTŐL SZEMBEN megalázni, hogy válaszolnia kelljen de ott álljon bambán, sebzetten némán, vagy hülyeséget karattyoljon, mint amikor tehetetlen ostoba kínjában a parlamentben csak annyit tudott kinyögni ellenfelének, hogy ” maga egy labanc” , hogy ország világ előtt hülyét csináljon magából. Pont itt az ideje.
    .
    Egy tűszúrás!!!!!!!!! Csak egy tűszúrás kell a buborék embernek, nyilvánosság előtt, hogy hangosan kipukkanjon az Orbán lufi. Itt mondom vagy két éve, ez egy buborék.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (26 szavazatból)
  30. Mondjuk a macedónok pont leszarják Orbán Viktort. Arrafelé az emberek nem sokat törődnek senkivel sem, leszámítva persze a szerbeket, és az albánokat.
    Inkább élik az életüket, amely ha némelyeknek szerény is, és a körülményeik sem mindenhol olyanok, mint mondjuk Európa gazdagabb országaiban, de az biztos, hogy több örömük van az életben, mint az orbáni Magyarországon élőknek. Jártam ott, tudom miről beszélek! Orbánék egyik legnagyobb bűne az a sok közül, hogy beteges, pszichopata háborús ideológiájukkal az anyagiak mellett elvették az emberektől a jövőbe vetett hitet, a jókedvet, és az élet szeretetét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  31. Eagle
    Nekem is az a véleményem, hogy nyomás alatt kell tartani, méghozzá olyan nyomás alatt, amitől már sok éve óvják őt – a miniszterelnök-jelölti vita.
    Nem fog kiállni, ezt tudja mindenki, ő maga a legjobban!
    De lebegjen a szemei előtt, naponta hallja és naponta kelljen kibúvókat keresniük, magyarázkodni, hogy miért is mond nemet, újabb és újabb kifogásokat kerestetni velük, ennél megalázóbb dolog nem igen lehet!
    -
    Az már régen rossz egy ország vezetőjénél, hogy az övéinek kedveskedniük kell, ezt egy beteggel meg kell tenni, de egy ország vezetőjével?!
    Már minden nyalóka csak stadionban gondolkodik, ha pénzt akar a vezírtől, csak támogatja a városának, falujának, tanyájának stadion-építési tervét és már hullik is a pénzeső!
    Hogy gyerekek éheznek, hogy a beteghez nem ér ki a mentő, ha ki is ér, nincs gyógyszer, vagy éppen orvos – csak kedveskedni kell a haza ápoltjának, ennél fontosabb dolog nincs – ez mutatja, hol tartunk morálisan!
    Ha ezt az előzőek követték volna el, tudja valaki mi történt volna?!
    -
    Beteg ország, beteg vezetője és az ő betegségét takargató kiszolgálói – mikor lesz ebből már ébresztő?!
    Amikor már a külföldi meghívó is sportmezzel kedveskedik – na ez már a vég!
    Büszke, mély magyar hazaffyak – ez a szégyen és nem is kicsi!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  32. Eagle !
    Nagyon-nagyon kellene az a tűszúrás, aminek a neve = nyilvános, TV csatornák által közvetített vita GYURCSÁNY FERENC volt miniszterelnökkel!
    Az betenné a nagykaput !
    Sajnos ez csak illúzió, mert a mini pacák iszkol még a gondolatától is – nemcsak az amortizáló bizottságot vetné be, hanem még a TEK-et is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (18 szavazatból)
  33. Eagle
    Nem vitatom a meglátásodat, de látni kell, hogy erre a pojácára nagyon vigyáznak, nehogy a tűszúrás elérje.
    Sokan, sokat veszítenének. Mert belőle élnek,rajta keresztül meg belőlünk. És ezt nem fogják feladni, következésképp Orbán védelme mindenekelőtt.Akár az ország tönkretételének árán is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (14 szavazatból)
  34. @bumburi

    Nem tudom mennyi az IQ juk, ha zombi állapotban is életben akarják tartani mint az öreg Brezsnyevet. lehet, hogy működni fog egy darabig, de nekik is át kell gondolni nem rizikós e építeni a betegre. A szovjetunió más szitu volt ott meg lehetett tenni az öreg Brezsnyevvel. nem tudom itt meddig húzható a dolog, előbb utóbb Orbán összeroppan.
    .
    Nem tudom hova tettem, most láttam egy videóját, nyoma sincs az indulatos, dühöngő, hangoskodó Orbánnak, egy csepp energiája nem volt betegesen szedte a levegőt.
    .
    Orbán a Fidesz tulajdonosa, ha egy kis csoprt lélegeztető gépre teszi az nehéz lesz a többségnek, mert Fideszen belül is egyeduralom van, neki állandóan vezércsahosnak kell maradni és uralkodni. Ha belső hatalmi erő gyengül akkor kezdődik az újrahelyezkedés és a Fidesznek annyi. Kifelé egy darabig meg lehet játszani a figurát, de a belső hierarchia pont ezáltal veszélybe kerül. Ha nincs belső despotizmus a Fidesz szétesik. Hamar kiebrudalják a beteget, ha nem teljesít, ez is egy alternatíva.
    —–

    heveske
    2013. december 8. vasárnap
    08:59
    .
    Pont ezért írtam és mondom mindig, fürge darazsat kell ráküldeni nem elefántot.
    Olyat ami ellen a TEK nem tudja védeni, nevezetesen, ha majmot csinál magból és elveszti tekintélyét és az uralmát a Fidesz jármű felett. Akkor Kövér magánhadserege is léphet, és a parlamentbe nem nyomul be a TEK, ott Kövér hadserege az úr.
    .
    Ma Orbán bólintott rá, hogy ki ne kezdjék őt parlamentbe, de a szemtelen képviselőket kiirtja Kövér a parlamenti seregével, azok eltűnnek, de a sereg az marad. Annak a tulajdonosa és parancsnoka Kövér.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  35. Az, hogy Orbán vigyorog, legyen az ő gondja. Az, hogy a kecskeszaros lábú macedonok Mo.-ot alázzák meg, az meg legyen a pofon a magyarok pofáján.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (13 szavazatból)
  36. Gonoszka
    Köszönjük, páran vettük…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  37. Magyarországot mélységesen lenézik és már felmosórongyot adnak át az országnak. A jelképek mögött kellene tudni olvasni. Mátyás király még díszes könyvet kapott.
    Mi libalegelő focipályákat építünk, mert a könyvet senki nem tudja olvasni a mai lakásokban hely sincs könyvszekrénynek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  38. Gonoszka: Én mint becsületes macedón, nem örülök az ilyen minősítéseknek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  39. Magyarországon van minimum 50 olyan célpont, amely nagyot szó. 100 igen érzékeny pont és 500 létfontosságú cél.
    A játékboltokban 30 €-tól távirányítású repülő eszközöket kapni, amelyek 100 gr anyagot képesek célba juttatni.
    A TEK egyszerre 10-15 célpont hatékony védelménél többet nem képes ellátni, miután bizonytalan, hogy mely pontok ezek, így gyakorlatilag tehetetlenek. Ugye Hajdú úr? Mennyi pénzre és emberre lenne szükség megoldani a poblémát?
    Annyi nincs.
    Akkor?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  40. Becsületes macedon nem tesz ilyet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  41. emigrant
    A macedónok csak lementek a 3xbóvlis vekkeres szintjére!
    Engem ez csak annyiban érint érzékenyen, hogy vannak akik még mindig valakinek nézik, holott már régóta senki – milliárdos, egy ország vezetője, de ettől még senki, ezt ő maga tudja a legjobban! Ezért fényezteti magát, hátha mások még elhiszik….
    -
    A 2/3-s túlnyeréskor azt találta mondani, hogy most lehetne belőle államférfi….
    Viszont annyi embernek volt adósa, elkötelezettje, hogy a másik utat kellett választania, vissza kellett adni a kölcsönöket, fel kellett tölteni a párt kasszáját, természetesen a koleszosokat is ki kellett stafírozni, ki kellett elégíteni a rokonokat, haverokat, támogatókat, nem utolsó sorban a saját zsebet, mert öt éhes száj van – ez elég nagy nyomás akkor is, ha valaki szociopata!
    -
    Közben már meg is öregedett, már több megalázás érte, mállik a vakolat, már csak a nagyon hülyék, a megvehetők és akiknek kötelező, azok mennek szeretünk Viktorozni, recseg-ropog az építménye, sokan elpártoltak a 2/3-ból (azer kellenek a kintiek), szóval húzza még, de már látszik, hogy nem jött össze a húsz évre szóló bebetonozódás.
    Elqúúrálta, nem kicsit, nagyon! Államférfi belőle már soha nem lesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  42. Hát azt nem lehet biztosan tudni, hogy a mezen kívül zárt kőrbenkapott e más ajándékot is, vagy megint tarhálni ment és aratott-e vagy sem, vagy valami koszos mutyi üzletet kötött és mennyi ment megint a bankszámlájára.
    .
    Ami az ajándékot illeti, általában a protokoll emberek előre lerendezik az ajándékozási dolgokat, és előadják a látogató kérését, hogy mit szeretne kapni, a partner meg, hogy max. mit hajlandó adni. Attól függetlenül érheti meglepetés.
    .
    Az viszont bizonyos, hogy ez a jelenlegi mez átadás nagyon megalázó és csúfondáros amire ráerősített ez az idiótán vihogó bohóc azzal a kéjes megdicsőült pofájával, és valóban semmit nem vet észre a környezete reagálásából.
    .
    Maximálisan egyetértek az előttem szólókkal ez valóban csúfondáros jelenet és inkább szégyenteljes Magyarországra nézve, ahogyan nyilvánosan kicsúfolnak minket ezzel a pojáca, bohóc futballista miniszterelnökkel aki mint majom a farkának örül ennek a bóvlinak. Bóvlit a bóvlinak. Nem veszi észre, hogy hülyét csinálnak belőle.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  43. Akár Messzi is mehetne ebben a mezben!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  44. Orbán a világ demokratikus országatól is kapott futballpályára emlékeztető ajándékot.Piros lapot!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  45. Van humorérzékük. Schmitt Pálnak valószínűleg fénymásolót adtak volna, a lesipuskás Semjénnek meg az ornitológiával és az állatok védelmével foglalkozó szakkönyvet. Szerintem az utóbbi kettő is ilyen idétlenül vigyorgott volna…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  46. Teljesen egyértelmű, hogy min és mit röhögnek a macedónok. Bocs azért, amit most írok: de nekem is röhöghetnékem támad egy ilyen pofa láttán. Megint csak bocs: ezen a képen csak a hülye nem röhög.
    A röhöghetnékem majd abbamarad az alulfinanszírozott kórházakban, – de minden vidámságomat visszanyerem a szép, új futballstadionokban a fiúk hatalmas, mínuszos futballtudása láttán.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  47. Őrjöngő Zsebdiktátor

    Ha Gyurcsánynak nem sikerül bekerülnie a közösbe akkor már csak azért is el kellene indulnia a miniszterelnöki posztért, hogy egy nyilvános vitában szétabálja viktátort.
    Most orbán nincs olyan helyzetben, hogy kitérhetne a vita elől, ugyanis ő a kihívott fél regnáló mini .elnökként.
    Még az egybites csahosok szemében is gyávának tűnne ha nem állna ki.Pedig nem fog, addigra valami kifogást majd kitalálnak az orvosai-nyaloncai-habony tengely.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  48. A diktátorok lételeme a tömeg ,ezért levelezik, ezért alakult a CÖF -a békemenet,a rendszeres rádióban való szereplés,
    ezt ö maga hozta létre, és olyan alakokra bízta mint a Csizmazia meg hasonlók.
    A diktátor nem tűr meg a környezetében,olyan személyt, aki okosabb, mert az veszélyt jelenthet a pozíciójára .
    A diktátortól el kell venni a tömeget,és a fent írtakkal egyetértve, nap mint nap
    nevetségessé kell tenni. Folyamatosan a diktátor küzdelemre képtelen, ebbe belepusztul (moderálva) – vagy öl.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  49. ŐZS
    Soha nem fog már kiállni miniszterelnök-jelölti vitára, inkább nem lesz miniszterelnök-jelölt, kitalálnak valami megoldást, de felmosórongy nem lesz többé, főleg nem nyilvánosan és önként vállalva!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  50. Ezek most vigyorognak a fotón, vagy orbánt röhögik ki?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos