Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán Viktor vidám macedónokkal találkozott 2013. december 7. szombat 16:41 Forrás: AN

  • Hozzászólások(53)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán Viktor vidám macedónokkal találkozott

Budapest, Skopje – Névre szóló mezt kapott a macedóniai futballszövetségtől Orbán Viktor skopjei látogatása alatt, az ajándék átadásáról szóló képet a kormányfő Facebook-oldalán tették közzé.Orbán Viktor vidám macedónokkal találkozott.

Érdemes volt a magyar miniszterelnöknek Macedóniába utaznia, ott még vannak olyan emberek, akik szeretik a futballt. Nem fikáznak mindent, mint a magyarok, hogy minek milliárdokat stadionra költeni, amikor az ország negyede nélkülöz, több százezer gyerek éhezik, az egyetemeknek nincs elég pénzük, hogy normálisan működjenek, a kórházakban végeláthatatlan hosszúak a várólisták.

A macedónok mindig is előre tekintettek, ráadásul időtlen idők óta híresek voltak a stadionok iránti szeretetükről. Aki ismeri a macedón emberek lelkivilágát, az tudja, mi sem áll tőlük távolabb, minthogy elfogadják azt, hogy nincs elég futballpályájuk.

Ha nincs munkájuk, nem tudják fizetni a számláikat, azt még elviselik valahogyan, ám hogy a kormányuk ne költsön milliárdokat senkinek sem kellő stadionokra, nos ezt a macedón emberek gyomra soha nem tudná megemészteni.

Ezért is fogadták ilyen nagy lelkesedéssel Orbán Viktor Skopjé-ban, mert abban reménykednek, ha befejeződik a magyarországi stadionépítési lázálom, Orbán az ő futballpályáikra is juttat néhány milliárdot.

Igaz, Orbán Viktor nem tett ilyen ígéretet, ahogyan mondani szokták, sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudta az értesülést, hogy a magyar kormány stadion-építési programmal járul hozzá Macedónia felvirágzásához.

Ami biztos, hogy a felek megállapodtak abban, hogy Orbán kap a macedónoktól egy 10-es számú mezt. Hogy a Felcsútok Maradonája mivel viszonozza a kedvességet, az még további tárgyalások függvénye.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (32 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +35 ( 41 szavazatból)
Orbán Viktor vidám macedónokkal találkozott, 4.7 out of 5 based on 32 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(53)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

53 Reader’s Comments

  1. “…Ezek most vigyorognak a fotón, vagy orbánt röhögik ki?..”
    .
    - Szerintem egyik sem; inkább a nagy egymásra találás fölött érzett boldogság.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  2. A mezen lévő felirat helyes értelmezése: Orbán egy nulla.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  3. Kömüves I.
    Ez jó, nem tízes, hanem egy db nulla!
    Akkor már érthető, miért nevetnek a macedónok is – mindenki mástól vidám!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Fújjátok meg a kürtöket és nyergeljetek! 2014. február 16. vasárnap

Kis sértett járja be az országot 2014. február 16. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos