Ronai and Ronai
AMERIKAI

Schmitt életfogytiglant kap ugyanezért 2013. november 17. vasárnap 3:08 | AN

  • Hozzászólások(47)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Schmitt életfogytiglant kap ugyanezért

Budapest – Schmitt Pál, a csalás miatt lemondatott volt köztársasági elnök kitüntetést kapott azért, mert aláírta az alkotmányos rend megváltoztatását magában foglaló alaptörvényt és a belőle levezetett illegitim sarkallatos törvényeket. Schmitt ezzel államcsínyben bűnrészes, a Btk. szerint ezekért az aláírásokért életfogytiglanra ítélendő bűntársával, O. V. elkövetővel együtt.

Schmitt Pál nemzetközi szélhámos, aki egyetlen asszó nélkül lett olimpiai bajnok, aki minden rendszert kiszolgált, a rendszerváltás után minden pártnál bejelentkezett, aki anélkül lett doktor, államtitkár, a MOB elnöke, nagykövet, az Országgyűlés elnöke és köztársasági elnök, hogy az életében valaha valamilyen komoly teljesítményt nyújtott volna, vagy akárcsak 4. osztályos általános iskolás tanulók szintjén megtanult volna helyesen írni, de a mai napig királynak kijáró életszínvonalon tartja el Magyarország az adófizetők pénzéből, azzal érdemelte ki a köztársasági elnöki címet, hogy Orbán Viktor megközelítőleg sem talált nála jellemtelenebb és aljasabb embert, aki a Sándor Palotába való beköltözésért cserébe hajlandó lesz minden alkotmányellenes  törvényt aláírni. A rongyrázásért cserébe hajlandó lesz a Magyar Köztársaság megsemmisítéséhez asszisztálni.

Miután Schmitt elvégezte a piszkos munkát, Orbán Viktor, a bűnszervezet vezetője az egyéb nyomokkal együtt eltüntette. Ahogyan letagadta, hogy valaha lett volna fülkeforradalom, NENYI és új rendszer bevezetése, mint a magyarok a fideszes alaptörvénnyel léptek volna be a Vereckei hágón a Kárpát-medencébe, így tüntette el a gerinctelen gazembert, Schmitt Pált, hogy ne emlékeztessen arra, ami történt. Ugyanúgy szabadult meg tőle, mint annak idején Torgyán Józseftől, akit először “lesre futtattak, hogy a fiát a börtönbe teszik, ha nem mond le, a menye viszont közölte, ha a gyerek börtönbe megy, Torgyán többet nem láthatja szeretett unokáját.

Az Orbán-Simicska maffia lemondásra kényszerítette a plágiumbotránnyal a szoknyavadász pojáca Schmittet, cserébe megkapta a köztársasági elnökök távozása után kijáró királyi juttatásokat, hogy a hiúságában megsértett Schmitt tartsa a száját. Időnként Schmitt megjelenik nyilvános rendezvényeken, a Videoton VIP-páholyában elmaradhatatlan műmoszolyával, amelyyel végigszélhámoskodta értéktelen és üres, semmirekellő életét. Amikor visszavágyik a Sándor Palotába, akkor mindig kell adni neki valami dafrangot, hogy lehiggadjon és “tartsa a pofáját”. Schmitt arcátlansága ugyanis nem ismer határt. Megígérte, hogy rendesen ledoktorál majd, de erre nem képes, ahogyan egész életében nem volt képes soha kemény munkára. Ajánlkozott amerikai nagykövetnek, hogy a magyar adófizetők pénzén közelebb lehessen Amerikában élő lányához. És rendre felrepülnek olyan hírek, hogy szeretné visszakapni a köztársasági elnöki címet, amelynek elvesztését a mai napig nem emésztett meg.

Schmitt most Hagelmayer István-díjat kapott, hogy fogja vissza magát. A híradások szerint a díjat azért kapta, mert aláírta a Magyar Köztársaság megpuccsolását jelentő illegitim alaptörvényt, a jogtipró sarkallatos törvényeket, és sokat tett az Állami Számvevőszékről szóló törvény megalkotásáért. Azt nem tudjuk, hogy az ÁSZ nevét ki tudja-e mondani, hogy leírni nem tudja, az egészen biztos, mert az “állam” szóról úgy tudja, hogy egy “l”-el kell írni. Valószínűleg nem is tudja, hogy ilyen törvény született, mert Schmitt minden törvényt elolvasás nélkül automatikusan írt alá. Schmitt nincs tisztában azzal, hogy a köztársasági elnöki cím nemcsak azt jelentette, hogy a Sándor palotából könnyebben kurvázhat és excellenciás úrnak szólítják. Esküjével azt vállalta, hogy a Magyar Köztársaság alkotmányos rendjét megőrzi, a törvények alkotmányossága felett őrködik. A Btk. szerint az alkotmányos rend megdöntése miatt, amelyben Orbán Viktor maffiafőnökkel társtettesként felelős, életfogytiglani büntetés szabható ki. Ha Magyarországon egyszer igazi demokrácia lesz, az onnan lesz tudható, hogy a jogállamiság helyreáltt, és Schmitt Orbánnal együtt megkezdte tényleges életfogytiglani büntetésének letöltését.

Azért kívánunk Schmitt Pálnak jó egészséget és hosszú életet, hogy minél tovább éljen a börtönben, amíg meg nem rohad a cellájában, megfizetve élete minden szélhámosságáért, és örök mementóul, hogy így jár az, aki az emberi jogokat sárba tipró törvények meghozatalához, az alkotmányos rend megdöntéséhez segédkezet nyújt.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (102 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +151 ( 169 szavazatból)
Schmitt életfogytiglant kap ugyanezért, 4.7 out of 5 based on 102 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(47)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

47 Reader’s Comments

  1. a kép önmagáért beszél: hosszunyelvü idióta ehhez nagyon ért.
    egy cseppnyi szégyenérzet nincs a rinocérosz képén.
    teljesen egyetértek az irással!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +88 (92 szavazatból)
  2. Ez a beszed! Egy megoregedett, ontelt, buta pojaca, aki semmit nem csinalt eleteben a hatsoreszek nyelvvel valo tisztitasan kivul, de azt nagyon jol.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +71 (75 szavazatból)
  3. A NOB-nál viselt dolgai is megérnének egy oknyomozó riportot…Már persze ha Magyarországon ismernék a műfajt…”Elévülhetetlen” érdemei vannak az olimpiai eszme tönkresilányításában is…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +70 (74 szavazatból)
  4. A Hagelmayer Díj odaítélése kegyeletsértés Hagelmayer Istvánnal szemben. Személyesen is ismertem őt, professzorom volt az Egyetemen – szigorú, de egyben rendkívül tisztességes ember volt, rendkívüli tiszteletben részesült.
    .
    Schmitt nem volt közgazdász – így semmi érdemi köze sem lehetett az Állami Számvevőszékhez, tehát a díj kibocsátójához. Sajnos, ezek a csirkefogók most rákaptak arra, hogy egymást díjazzák, fényezzék. Nem mellesleg az Állami Számvevőszék feladata az állami szervek ellenőrzése lenne, aminek nem tesz eleget. Amin nem kell csodálkozni, hiszen Orbánnak a legkevésbé hiányzik, hogy bárki is komolyan ellenőrizze őt.
    .
    Csirkefogó banda ez, gusztustalan, gátlástalan ebek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +95 (99 szavazatból)
  5. Ez a beszed. Okollel kell odacsapni, nem vattacukorral.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +54 (58 szavazatból)
  6. Eleve szereptévesztés az, hogy az Állami számvevőszék díjakat osztogat. Az pedig, ahogy teszi, ékes bizonyítéka annak, hogy ez a testület nem független, és annak, hogy méltatlan politikai szerepet vállal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +63 (67 szavazatból)
  7. “Ha Magyarországon egyszer igazi demokrácia lesz,….”
    .
    Na, ez az ami szerintem, jó pár évig (évtizedig?) biztosan nem lesz Magyarországon. Ezért vigyoroghat minden jelentős “ünnepélyen”, pl Bajnai Gordon mellett, mint pl a Zeneakadémia megnyitóján.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +42 (48 szavazatból)
  8. Ha rólam ilyenek jelennének meg, én biztos a Dunának mennék szégyenemben.

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +54 (58 szavazatból)
  9. Magyarországon sohasem lesz demokrácia,mert nincs igény rá.Amikor a sajtószabadságról volt szó,sokan nem tartották fontosnak.Arra szavaznak akitől kaptak egy tányér gulyást,vagy egyáltalán azt sem tudják, ki is az akire szavaztak.Nagyon sokan nem tartják fontosnak,hogy elmenjenek szavazni,sok ember azt mondja azért,mert nem érdekli a politika.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +64 (66 szavazatból)
  10. Minden szóval egyetértve a cikkben,azért vannak fenntartásaim a továbbiakat illetően.
    Itt soha nem lesz demokrácia!
    Ahol a tisztességet felülírja az ilyen olyan háttéralku,a számító politikai érdek, ott ne számítson senki arra, hogy valaha is demokrácia lesz.
    Ahol nem merik kimondani a tényt,hogy aljas módon puccsot követtek el az alkotmány ellen, ott értelemszerűen nem is tesznek ellene semmit!
    Ezért maradnak ezek a sittpali félék,és ajándékozzák őket továbbra is tiszteletre méltó emberekről elnevezett díjakkal, ahogy az egy banánköztársaságban lenni szokott.
    .
    Ne reménykedjen senki változásban!
    Hiszen a magyar, -már tudjuk – genetikusan alávaló,amit nap mint nap bizonyít úgy a kormánypárt, mint az ellenzék.
    Nem kell felháborodni,mert ez van…
    .
    Mivel lenne magyarázható a Mesterházy,és Bajnai páros ténykedése?
    Vagy mivel magyarázható Gyurcsány elképesztő tétovasága? Amikor egyik szavával tüzet fúj, a másikkal meg utána küldi a vizet?
    Ha már volt mersze kimondani hogy Orbán meg akarta dönteni a kormányát, és a KÖZTÁRSASÁGOT, akkor miért nem ehhez mérten politizál,kimondva napjaink szégyenét,ami a diktatúrához vezetett?
    .
    Amíg így történnek a dolgok mint most, addig ebben az országban csak olyan nímandok, magyarul gazemberek kapnak díjakat és kitüntetéseket, mint ez a karrierista sittpali.
    Szép jövőnek nézünk elébe…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +63 (65 szavazatból)
  11. Az egész orbáni kormányzás attól a ponttól illegiim, hogy életbe lépett az új tákolmány. Egyszerű jogelvi okokból. Orbán ugyanis az általa Sztálinistának nevezett 1989-es Alkotmány értelmében szervezett választásokon nyerte a kétharmados képviselői támogatást. Abban a pillanatban, amikor ezt az Alkotmányt visszamenőleges hatállyal hatályon kívül helyezték, és visszaléptek az 1949 -es Alkotmány előttihez, mint origóhoz, megszünt az Orbán-kabinett jogi alapja.
    Ettől a ponttól a rezsim tulajdonképpen csak bitorolja a hatalmat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +57 (59 szavazatból)
  12. Azért Orbán az obersovszky-díjas tuskón keresztül is közös lejtőn van palikával.
    http://endresy.blogspot.com/2013/11/orban-az-obersovszky-karabely.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (30 szavazatból)
  13. Az a régi vicc jut eszembe, hogy “Brezsnyevnek melyik két szovjet kitüntetése hiányzik még? A Hős Város és a Hős Anya.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (37 szavazatból)
  14. bumburi
    “Hiszen a magyar, -már tudjuk – genetikusan alávaló,amit nap mint nap bizonyít úgy a kormánypárt, mint az ellenzék.”
    -
    Nem alávaló, hanem alattvaló – nagyon kellene az az idézőjel!
    -
    Nekem már az alávaló sem okoz gondot lassan, de az író nem ezt írta!
    Legközelebb majd erről is ír!)))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (39 szavazatból)
  15. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    Clarita !
    .
    Ó igen, a NOB. És akkor először is föltevődik a kérdés, melyik NOB ? A Nemzetközi, vagy a Nemzeti Olimpiai Bizottságról beszélünk, mely szervezetekben elsősorban a bratyi, a csókosok előre toálása, valamint a balhés ügyek elkenése a tevékenység fő iránya. Természetesen ebben a Nemzeti jár az élen. Gondoljunk csak a legutóbbi dopping lebukásokra és eltussolásukra, amiben Schmitt Plagi bizony kiemlkedő érdemeket szerzett nemzetének, tulajdonképpen bár csapatban, de . t u s s a l . győzött… – egyelőre. Az őt újraválasztó csapattársai, tányérnyalói sem lehetnek most kellemes helyzetben… Ám érzik, hogy egy-két oknyomozó újságcikk lehúzhatja róluk a mindent eltakaró címeres olimpiai mezt, és kibukkan majd a szégyenletes valóság, nemcsak Schnitt-ről…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (34 szavazatból)
  16. csakén
    Kösz hogy figyelmeztetsz,elkapkodtam. Helyesbítek: genetikusan alattvaló.
    ( bár nagyon sokszor alávaló is szerintem)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  17. bruckenbacker kapitány

    k….. va a….ukat! A mi pénzünkön dőzsölnek., rajtunk élősködnek és ezt állítják be jogállamnak meg demokráciának.

    A cikkel egyetértek élje meg a 100 éves kort-a cellájában-

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (41 szavazatból)
  18. erre koccintunk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (30 szavazatból)
  19. Pártállami múltja: Astoria szálloda, igazgató. Ő koordinálta a kurvákat, akik begyűjtötték az információkat a fontos emberekről. Az egész szálloda a lehallgatásra volt berendezve. Na majd pont Pali ne tudott volna az egészről. Mondjuk, amilyen hülye, még ez sem elképzelhetetlen, hogy mindenhová csak vattának használták egész életében.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (41 szavazatból)
  20. bruckenbacker kapitány

    Gondoljunk a mélyszegénységben élőkre, de azokra a diplomásokra is akik közmunkában keresik az éhenhalásra valót… Ez a gerinctelen(elnézést a biológiai kategória élőlényeitől) meg sokmilliót húz le mindenhonnan.

    És papolnak jogállamról, erkölcsről demokráciáról.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (37 szavazatból)
  21. Shcmitt annak az úri-murinak, annak a zombiként a múltból húsz éve visszatért világnak a terméke, amely országunkat, nemzetünket lassan Európa persona non gratajának minősítteti. Ebben bizony a húsz éve működő “parlamenti demokrácia” minden szereplője bűnös. Bűnösök, mert hazugságuk már a rendszer megnevezésében megynyilvánul, már azzal kezdődik. A demokrácia néphatalmat jelent, valójában a nép a társadalmat alapjában érintő kérdéseknek a közelébe sincs engedve. E gyakorlatnak csak egyik, de jellemző megnyilvánulása a tákolmány törvény megalkotása, “elfogadása” és folyamatos módosítása. Az állítolagos hatalommal bíró demosnak esélye sincs arra, hogy megtudja az olajszőkítési maffia által okozott károk nagyságát és az ezért felelős pártok, politikusok nevét. A Demosnak esélye sincs arra, hogy a pártpénzek, privatizálási és államosítási mutyik, székház privatizációk mögé láthasson. Ezért van az, hogy a melós csak legyint, mikor a parlamenti választásokra terelődik a beszélgetés, közös nevezőre hozva az összes benne helyet foglaló pártot és politikust. A melós, a mindennapokban élő választó szerint Schmitt csak egy közülük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (32 szavazatból)
  22. “tisztelthölgyeimés…..
    A MOB (Magyar Olimpiai Bizottság) működése is “revízióra” érett, de én a NOB-nál viselt korrupciós ügyleteire céloztam, amit főnöke és jó barátja Juan Antonio Samaranch (akit nagy hirtelen eltüntettek a nyilvánosság elől) tudtával és tevőleges részvételével műveltek….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (28 szavazatból)
  23. “a Btk. szerint ezekért az aláírásokért életfogytiglanra ítélendő bűntársával, O. V. elkövetővel együtt.”
    Az a Btk. elavult. Itt népítélet lesz, és sitt ov alatt fog lógni az országháznak látszó épület előtti zászlórúdon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (25 szavazatból)
  24. girbegurba 2013. november 17. vasárnap 11:02

    Alighanem. Mivel a kukta alatt ég a tűz, és az ellenzék képtelen a gőzzel mit kezdeni, előbb-uutóbb robbanni fog.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (26 szavazatból)
  25. Hitlernek mikor fog ez a neonáci társaság visszamenőleg kitüntetést adni?
    Hülyének nézik az egész magyar népet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (24 szavazatból)
  26. Nem bunburi kapkodta el az alattvaló és alávaló szavak felcserélését, hanem pofátlan módon az ATV használta az alávaló szót és kívánta félrevezetni a magyar népet. Páros lábbal kellene kirúgni az ATV -től, aki ezért felelős!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  27. sitt extraklasszis a maga kategóriájában: a jellemtelen zombi kategóriában. pont ez a fajta, aki nagyon kapós minden politikai hatalomnak. sitt hamar rájött, hogy kurrens cikk és ö csak eladta magát, ha már ilyen magasra árazták. azt nem tudta, hogy az utolsó megrendelöi nagyban játszanak és majd arra használják, hogy megpuccsolják az alkotmányt az aláírásaival. azt se tudja mi az az alkotmány. mi az, hogy jog vagy hogy ki az a köztársasági elnök és mi lenne a dolga. ö egyébként a magyar sportvilágot is képviselte életpályájával, ahol nagyon sok sitt dolgozik. igaz nála kisebb kaliberüek, már ami a jellemtelenséget és zombiságot illeti. figyelemreméltó, ahogy a magyar sportvezetök dörgölöznek a fideszhez.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (30 szavazatból)
  28. Andy Mage
    Ezen én is elgondolkodtam annak idején. Nem is értettem, hogy az ellenzék ezt miért nem plankolta fel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  29. Nem Paja volt a mintája Pelikán elvtársnak, vagy inkább Pelikán volt az ő példaképe..?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  30. balfék…
    Még csak egy mondatban se emlegesd a két nevet! Pelikán elvtárs a jó szándékú, buta ám tisztességes kisember sztereotípiája, akit megvezettek az elvtársai…Paja szintén buta, de nem jó szándékú és a legkevésbé sem tisztességes…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (29 szavazatból)
  31. Miért kell hivatalosnak,törvényesnek elfogadni,amit ez a szélhámos írt alá,ugyanis ő nem volt jogosult a doktori cím használatára,tehát hamis aláírás szerepel a tákolmánytól kezdve minden dokumentumon Orbán miniszterelnöki esküje sem érvényes,mert olyan alkotmányra esküdött,amiről kijelentette,nincs benne semmi amit tisztelni tudna.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (27 szavazatból)
  32. Csak egy kérdés:

    Ha egy szerzödést hamis néven ir alá valaki, akkor az a szerzödés érvénytelen.

    Mi a helyzet az ALKOTMÀNY esetében?
    (Az aláíráskor már érvénytelen volt a Dr. cim)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (25 szavazatból)
  33. Látom, a minuszolók is szolgálatba helyezték magukat :-)

    netuddki
    2013. november 17. vasárnap
    14:51

    A Dr.-t később vonták vissza.

    Az tákolmány így jó, mert automatikusan trónbitorlóvá teszi orbánt

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  34. Ennek a plaginak semmi szégyenérzete nincs.Ha volna nem jelenne meg a nyilvánosság előtt és föleg nem vigyorogna.Én már akkor elkezdtem szégyelni magam a német berátaim előtt,amikor ökelme lett a Magyarország köztársasági elnöke.A doktorástusi oklevél megszerzését igérte.Ám csak az a baj,hogy azért meg kellene dolgozni.Ez pedig idegen ökelme előtt.A plagizásban azonban nincs egyedül.Ma is fontos állami szerepet töltbe egy szintén plagizálásal vádolt személy.A szégyenérzet ott is hiányzik,az örökösen mosolygó arcot viszont sokszor láthatjuk.Az a baj kedveskéim,hogy az ilyen semmirekelő emberek fogják erkölcsre tanitai az utokort,Mi lesz veled Magyarország,ha ezt a tevékenységet sokáig folytathatjákJó lenne,ha a “békemenetelők???” erre is gondolnának,mielőtt kivonulnak az utcára.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  35. Plagi Pali Bácsi lediplomázott már azóta!? Mert azt Ígérte!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  36. bumburi 2013. november 17. vasárnap 10:05
    .
    Nem, nem. Nem kapkodott el semmit, illetőleg egy határozatlan számnév hiányzik a mondat elejéről: sok magyar genetikusan alávaló.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  37. Ketten is kimondták a frankót. A Fidesz által kreált Alkotmány azaz az un. “Alaptörvény”-en Dr. Schmitt Pál aláírás szerepel. Csakhogy dr. Schmitt Pál mint olyan nem létezik. Ezért ez az Alaptörvény érvénytelen.
    Csak érdekességként:„Egy róla szóló könyv szerzőjének 2005-ben azt nyilatkozta, csak Orbán Viktor és a jóisten áll fölötte…Fideszes képviselők azt mondták , hogy Schmitt jelölésének az az előnye a kormány számára, hogy a jelenlegi házelnök még véletlenül sem tesz majd keresztbe saját pártjának, és szerepe valószínűleg csak protokolláris lesz. “Schmitt Pál egy operett-elnök lesz” – fogalmazott a párt szűkebb vezetésének egyik tagja [origo]|2010. 06. 23.
    Schmitt nyugati lapoknak a török időkről is nyilatkozott: .. a spanyol ABC című lapnak adott interjújában azt mondta, Magyarországnak valószínűleg még szerencséje volt, hogy a Földközi-tenger keleti régiójának népei közül egykor pont a török szállta meg az országot, hiszen nem kényszerítették rá a magyarokat a török nyelv megtanulására, sem pedig vallásuk felvételére, és 150 éven keresztül egy stratégiai szempontból fontos helynek tekintették Magyarországot.
    A törökországi média azonnal rákapott a meglepő államfői nyilatkozatra. A Milliyet című liberális lap a Magyar köztársasági elnök hihetetlen vallomása című cikkében azt írta, hogy Schmitt Pál „szerencsének tekinti, hogy 150 éven keresztül törökök vezették az országát”/.2011. február 24.hvg.hu/
    .Ezt adjuk össze!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  38. Na akkor már csak nem én tudom úgy, h Schmitt tartalékként lett olimpia bajnok. Persze az is dicséretre méltó, hiszen tartalékként csapatba kerülés is nagy eredmény volt. Azonban a cikk szépen sorba veszi élete útját, bizony úgy tűnik mintha egy igazi szélhámossal állnánk szembe. Emlékszünk milyen szomorú lehetett a család élete. Az asszonynak meg a gyerekeknek tornázni kellett a TV-ben. Vagy pénzért tették, Ezt csak Ők tudják. Miközben szép hazánkat , a fővárost az oroszok tartották megszállás alatt. Állitólag egyik lány ezt nyilatkozta, h megszállás volt. Dr Schmitt meg éppen hogy csak tengette életét valami a Sporthivatalban, majd diplomataként. Ja,már nem is Dr. bocsánat. Élni tudni kell…Dr. vagy anélkül, lényeg , h a motorba mindig jusson benzin, a postás meg ne 2x hanem lehetőleg többször csengessen, h itt a nyugdij, támogatás, jutalom, tiszteletdij, stb…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  39. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    Büntetésből Scmittet Schmidtel (ti. a Máriával) zárnám egy cellába, hadd lássa őt minden percében…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  40. A cikkben leírtakkal és a kommentelők java részével tökéletesen egyetértek.
    Egyetlen kivétel van csak: az olimpiai teljesítménye. Az elvitathatatlan. Az eredménylisták megvannak, sőt még a tévéfelvételek is a versenyekről. De nem akarom ismételni magamat, kérem, nézzétek meg ezt:
    http://nepszava.com/2012/04/velemeny/para-kovacs-imre-keresztrejtveny/comment-page-1.html#comment-164569

    @Almasi
    “Ketten is kimondták a frankót.”
    Hát nem. Ezt már vagy százszor megbeszéltük szerintem itt is tavaly óta.
    Szintén az egyszerűség kedvéért:
    http://nepszava.com/2012/04/magyarorszag/aprilis-23-an-frakciot-alakit-a-demokratikus-koalicio/comment-page-1.html#comment-167506

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  41. “tiszteltstb….
    Ennyire nem lehetsz gonosz ember,,,))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  42. balfék 2013. november 17. vasárnap 12:31

    Néha úgy vagyok ezzel, mint Szivar a Prücsökkel Rejtőnél.

    Vajon ellenzék-e ez az ellenzék?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  43. Kedves AN!

    Ezt sem “egy l-lel kell írni”. Lásd -val, -vel, -vá, -vé. Itt és most szóvá kellett tennem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  44. Kedves “tisztelhölgyeimésuraim”!

    Scmittet Schmidtel helyett Schmittet Schmidt-tel. Lásd előző beszólás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  45. Magyarabbá tette a nyelvünket:
    ma már a ctrl-c, ctrl-v helyett schmittelést mondunk!
    “Magyarország jobban teljesít!” “Hajrá magyarok!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  46. Nem én mondom,hanem a plghizáló személy mondta:

    “AMI JÁR,AZ JÁR!”

    Ezt már én mondom:nagyon nagy telhetetlenséggel áldotta meg az őt az Istene.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  47. Ami minden normális gondolkodó embernek világos… az Új Világrendben, az ilyen “temperamentumú” embereket a megérdemelt helyre kell rakni! Az azért már tényleg bicskanyitogató, hogy komplett idióták, és tolvajok sleppje uralja a világot. De megérdemli az emberiség, mert gyáva, és ostoba!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

A képzett beteg 2013. november 15. péntek

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos