Ronai and Ronai
AMERIKAI

Nyilvános lesz az “ötezer forintos” videó 2013. november 26. kedd 10:41 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(18)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Nyilvános lesz az "ötezer forintos" videó

Budapest – Az Együtt-PM Szövetség nyilvánosságra hozza a Kislétán készült vágatlan videofelvételt, amelyik a választási szövetség szerint azt bizonyítja, hogy ötezer forintot ajánlottak fel közmunkásoknak azért, hogy Bajnai Gordon ellen tüntessenek a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírbátorban.

A szövetség szerint a teljes videofelvételből “mindenki megítélheti, hogy melyik az életszerűbb: az operatőr tanított-e be egy négy perces beszélgetést, vagy az, hogy a polgármestertől anyagi függésben levő közmunkást bírták rá eredeti kijelentésének megváltoztatására”. Továbbra is kitartanak amellett, hogy aktivistájuk nem egy megrendezett, előre betanított jelenetet, hanem egy spontán beszélgetést rögzített.

Mint mondták, az Együtt-PM soha nem fizetett senkinek a véleményéért. A “valóság meghamisítása” politikai ellenfeleik napi gyakorlata, mellyel nem tudnak és nem is akarnak azonosulni – írták, kiemelve: az ilyen hazugságokért jogi úton vesznek elégtételt.
Az Együtt 2014 szombaton töltött fel egy videót az internetre, amelyen két “kikockázott” férfi arról beszél, néhány kislétai közmunkás ötezer forintot kapott azért, hogy libákkal a kezében tüntessen Bajnai Gordon ellen a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírbátorban csütörtökön. Rácz Krisztina, az Együtt-2014 sajtófőnöke az Indexnek azt mondta, hogy a felvételt egyik aktivistájuk kamerával rögzítette.
Jávor Benedek, a Párbeszéd Magyarországért (PM) társelnöke hétfői sajtótájékoztatóján elmondta: valódinak tartja a videofelvételt.
Az M1 Híradójának Madácsi Imre, Kisléta fideszes polgármestere kijelentette, hogy ő senkinek nem ajánlott és nem is fizetett pénzt. Hozzátette: felháborítja, hogy “ártatlan embereket pénzért belerángatnak olyan dolgokba, amelyek nem igazak és meg sem történtek”.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.6/5 (9 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +18 ( 20 szavazatból)
Nyilvános lesz az "ötezer forintos" videó, 4.6 out of 5 based on 9 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(18)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

18 Reader’s Comments

  1. Ezzel az erővel előadhatták volna azt is, hogy “Nálam mindig 2 Ft ez a dal”!
    Videón vitázni? Ilyen előzmények után?
    Ezek nem normálisak!
    Vagy abban reménykednek, hogy ez szimpatizánsokat visz nekik?
    Fiúk! Az a vonat elment…A masinisztátok rossz vágányra ment a vonattal, mert a váltóállító átverte.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (12 szavazatból)
  2. A polgármester félig igazat beszél. Fizetni tényleg nem fizetett és nem is fog. Mifelénk azt mondták, hogy “olyan szegények még sosem voltunk, hogy ígérni ne tudjunk!” Egyébként lehet, hogy néha kimennek pénz nélkül is libajnaizni egyet a közmunkások, csak az nem elképzelhető, hogy saját ötlettől vezérelve önszántukból. Miért tennék? Bajnainak nincs felelős beosztása, hogy nyomást lehessen, vagy kelljen rá gyakorolni. Legföljebb nem hallgatják meg és nem szavaznak a pártjára.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (12 szavazatból)
  3. Igaz lehet amit mond a polgármester,mert valószínű,hogy nem ő osztotta ki a pénzt a közmunkásoknak,hanem valamelyik beosztottja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  4. És hol vannak a libák? Kitől kapták? Vagy csak úgy hirtelen ott teremtek? Az volt az ajándék az 5000ft felett? Vígjátéki fordulat a drámában.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  5. http://nepszava.hu/picture/4480/normal/17/00017908.jpeg
    -
    Tudjuk, hogy már 2006-ban sem ingyé’ csináltak nyilvános vizeldét a Kossuth térből!
    A traktoros blokád, a gördülősztrájk sem ingyé’ volt – a szervezők megkapták érte a jutalmat.
    Most minden rendben van, a földekkel is és a vasútnál is, gondolom én!
    Cöfröfök is megkapják a jutalmat a menet szervezéséért, ki többet, ki kevesebbet, de talán egyszer majd elszámolnak vele!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  6. En egy kicsit maskepp latom a tortenteket…
    A problema az, hogy ezzel a videozassal es az azt koveto szocsatarozassal Bajnaiek lealacsonyodtak a mai hatalom nivojahoz, ahelyett, hogy BOJKOTTalnak azt !…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  7. ” A “valóság meghamisítása” politikai ellenfeleik napi gyakorlata,”
    .
    A valóság meghamisítása jogi visszaélés és bűntény különösen ha aljas indokból lett elkövetve, politikai, hatalmi és anyagi eszközök megszerzése céljából.
    .
    Amennyiben az elkövetett bűntettet a sértett fél tényleges és nyilvánosan hozzáférhető bizonyítékokkal igazolni tudja, az elkövetők köztörvényes bűnözőknek minősülnek, akik pedig velük szimpatizálnak, vagy őket támogatják akár szavazataikkal akár más módon, azok bűnpártolást követnek el.
    .
    Azok akik a hamisításról, akár tények, okiratok vagy hamis vádaskodásról tudomást szereznek és ennek ellenére a bűnözőket szavazataikkal támogatják, azok bűnözőknek adnak a kezébe tényleges hatalmat anélkül, hogy egyéb bűneiket kivizsgáltatnák vagy megismernék, és így közvetlenül is felelőssé válnak egy bűnözőkből álló kormány tényleges hatalomra juttatásában, egyben a későbbiekben ugyanannak a bűnöző kormánynak az áldozataivá is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  8. Ez olyan snassz, ez olyan kicsinyes, csak azért megjegyzem együtt érzek a lúddal,
    mert a baromfi most járatja le.

    szeretik egymást ölelkeznek észbeni külöbség nincs csak arra lennék kiváncsi eszt,hogy beszélte meg a luddal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  9. Lehet hogy első látásra egy ilyen videó leleplezi a fülkeforradalmárokat, de ha a nyilatkozó(k) nem vállalják a nevüket meg az arcukat akkor olyan túl sokat nem ér az egész.
    Valahol magával az alapanyaggal, azaz a választók nagy többségével, van a baj. (“A magyar genetikusan alattvaló.”) Nem elég névtelenül panaszkodni, hanem oda kéne állni, hogy azt az alakot, aki pénzt igért a libázásért le lehessen buktatni. Ugyanígy a közvéleménykutatóknál sem elég azt mondani, hogy “rossz irányba mennek a dolgok”, meg “kormányváltást szeretnékl”, ha emellé nem választ a megkérdezett egy demokratikus ellenzéki pártot. Az is abszurd, hogy a pedagógus szakszervezet felméri tagjai körében a sztrájkhajlandóságotm ahelyett hogy meghirdetné azt, és ez ráadásul a normálisabb pedagógusszakszervezet.
    Biztos sok valódi hibát az ellenzéki pártok szemére lehet vetni, de az tagadhatatlan hogy a Fidesz&KDNP népakarattal került a 2/3-os többség birtokába és a népakarat hagyja működni a mai napig. Ha egy nép hagyja magát egy fasisztoid, nácicsíra ideológia mentén kormányozni, akor ne csodálkozzon ha egy idő után megkapja a fastoid, návicsíra jelzőket is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  10. kegyelem: Liba az úgy van az embernél. Nálam például mindig kettő, ha az egyik hirtelen meghibásodna. Mert bármikor arra járhat a Bajnai, és akkor jó, ha kéznél van egy üzemmeleg lúd.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  11. Toth Elek

    magyarázatot kérek a Botka cikk alatt megjelent állitásodra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  12. Pecor
    Ne várd. Nem mindenkiben van meg a bocsánatkérés alázata.
    Mi, többiek nem értettünk félre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  13. uj fejezet:
    http://www.debreceni-hirhatar.hu/hirek/alkotmanyos-ellenallast-hirdettek

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  14. Bumburi

    halovány gőzöm sincs mire gondolhat,tegnap ,vacak volt az éjszakám, egeremet kinyirta ma vettem egy újat,
    Még várok két napot, ha addig magyarázat,akkor kénytelen leszek ismét meg szólitani.

    Köszi a bizalmadat

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  15. Bölcsebb dolog lenne, ha a külön-együttműködő “kormányváltók”, az MSZP és az Együtt-PM felhagyna kétes viseófelvételek közzétételével, és inkább azon munkálkodnának, hogy minnél szélesebb összefogás jöjjön létre a demokratikus rend helyreállítása érdekében.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  16. Eagle 2013. november 26. kedd 13:37
    .
    “A valóság meghamisítása jogi visszaélés és bűntény különösen ha aljas indokból lett elkövetve, politikai, hatalmi és anyagi eszközök megszerzése céljából.”
    .
    Teljesen igaza van, de azt gondolom, hogy ez véletlenül lemaradt a mondat végéről … egy demokráciában. (és minden további mondat végéről)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  17. Nem ehhez a témához,hanem ahhoz,hogy Bartus Laci be akarja dobni a türülközőt és elkeseredett hangú írásában boldog Új Évet kívánt.Nagyon-nagyon sajnálom,ha így dönt véglegesen.Megértem elkeseredettségét ,de tudnia kell,hogy rendszeres olvasói számára mind az írásai,mind a kommentek nagyon tanulságosak.Éles látása,stílusa ,logikus okfejtése pótolhatalan űrt hagy,pláne így a választások előtt 130 valahány nappal.Szomorú vagyok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  18. Csak mint érdekesség: van egy Madácsi Imre nevű hangmérnök is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Budapest, a Tarlós-sújtotta város 2013. november 24. vasárnap

Orbánt és a Fideszt szolgálja a TV2 2013. november 22. péntek

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos