Ronai and Ronai
AMERIKAI

Európai bíróság előtt Kövér parlamenti ámokfutása 2013. november 23. szombat 12:56 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(49)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Európai bíróság előtt Kövér parlamenti ámokfutása

Budapest – Kövér László házelnök egy ideje kéjes örömmel bünteti a szerinte renitens képviselőket. Megteheti, mert a Fidesz parlamentje által elfogadott törvény felruházta őt a pallosjoggal. Kövér László élet és halál ura az országgyűlésben, ha kedve úgy tartja, nemcsak politikusokat bünteti, de a neki nem tetsző pártok szakértőit is kitilthatja a Tisztelt Házból.

Ez még akkor is aggályos lenne, ha Kövér László nem küzdene mentális és morális kihívásokkal. A házelnöknek illene pártatlannak lennie, ám a Fidesz megmondó embere már a látszatra sem ad: idáig kizárólag az ellenzéki pártok képviselői kaptak büntetést.

Hogy meddig tart Kövér László ámokfutása, az jelenleg nem a magyarokon múlik. Magyarországon nincs olyan erő, amely megállíthatná a Fidesz dúlását, egyedül az Európai Unióban lehet bízni, akiknek viszont nagyobb gondjuk is van annál, hogy a kis, jelentéktelen Magyarország diktátorának és bandájának rombolását lassítsák.

Az LMP most közölte: az Emberi Jogok Európai Bírósága kiemelt, sürgősségi eljárást indított a képviselőit sújtó büntetések miatt. Strasbourgban már meg is kezdődött az eljárás. Az Emberi Jogok Európai Bírósága kiemelt és sürgős eljárást indított azzal a panasszal kapcsolatban, amelyet Szél Bernadett, Osztolykán Ágnes és Lengyel Szilvia LMP-s képviselők tettek Kövér László házelnök parlamenti büntetési és bírságolási gyakorlatával szemben. Az LMP szerint a kormány jövő március 5-éig kapott lehetőséget, hogy reagáljon a bíróság kérdéseire.

A földtörvény zárószavazásán három LMP-s képviselő molinó és megafon használatával tiltakozott a törvény elfogadása ellen. Kövér László házelnök ezért tiszteletdíjuk harmadát kitevő bírság kiszabására tett javaslatot, és ezt az Országgyűlés kormánypárti többsége megszavazta.

Az LMP szerint Strasbourg az összes panaszolt emberi joggal, a szólásszabadsággal, a diszkriminációval és a jogorvoslathoz való joggal kapcsolatban is határozott kérdéseket intézett a kormányhoz. Szerintük az ügy súlyát mutatja, hogy a beadvány sürgősséget kapott, ami igen ritka, ez mindössze az ügyek egy százalékában fordul elő.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (79 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +104 ( 112 szavazatból)
Európai bíróság előtt Kövér parlamenti ámokfutása, 4.8 out of 5 based on 79 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(49)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

49 Reader’s Comments

  1. Teljesen mindegy milyen döntést hoz Strasbourg, ezeket semmilyen jogi eljárással nem lehet jobb sem belátásra bírni, sem megfélemlíteni.
    .
    Ezek realitás érzéküket vesztett elvadult emberek, ezekkel szemben csak a fegyver hatásos.Nem meglepő, hiszen ha szorul a nyakuk körül a hurok, ők is azonnal fegyverekhez nyúlnak, amelyet mind Orbán, mind Kövér előkészített magának a TEK ill. annak speciális külön egysége valamint a parlamenti őrség minőségében.
    .
    Azt hiszem most már mindenki számára világos, hogy Orbánéktól csak véráldozattal és erősebb fegyverekkel lehet megszabadulni.
    .
    Strasbourg tehetetlen, a jog tehetetlen. Kár az időpazarlásért.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +111 (123 szavazatból)
  2. Dr.Balázs József

    Én Kövért eddig is hajnali gyereknek tartottam ( fele ez, fele az) de amit most megenged magának az csak ebben az oszágban fordulhat elő.
    A népképviseleti szerv első embere, az ország második közjogi méltósága magánhadsereget tarthat fenn állami költségen, korlátok nélkül bírálhatatlanul tombolhat, gúnyolódhat, szót megvonhat és büntethet szinte jogorvoslati lehetőség nélkül.
    Ez az ember olyan, mint birkáknál “MOTOSZ” az agyban. Az egész birka megkergül tőle.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +77 (85 szavazatból)
  3. Kövérrel szemben sem, meg Orbánnal szemben sincs szankciójuk.Mikor ígérték már a Koppenhágai Bizottságot, és lett belőle valami?
    Az unió hagyta magát elaltatni az orbáni kettős beszéddel, most meg már tehetetlenek.Ráadásul nem is nagyon akaródzik nekik a magyar ügyekkel foglalkozni.Van elég bajuk nélkülünk is,gondolják.
    .
    Aztán majd csodálkoznak, ha az unió országaiban elharapózik ez a magyar szokás, amit Kövér gyakorol nagy előszeretettel a parlamentben.
    Érdekes módon, Schiffernél nem verte ki a biztosítékot a szocik büntetése, csak most kezd felébredni, amikor a párt társait is bünteti a félnótás házelnök.
    Örüljenek,hogy egyenként ki nem vezetteti őket a házőrséggel!
    .
    Minek ebbe a parlamentbe ellenzék?
    A 2/3-ra hivatkozva eddig azt szavaztak meg amit akartak.Ehhez meg nincs szükség az ellenzékre.

    Ennek a NER bevezetésekor tudtak volna gátat szabni. Ha nem lépik át a küszöböt egy népszavazásig esetleg. Ha azt nem harcolták ki, akkor most minek ágálnak?
    Viseljék a következményeket. Az meg az, hogy Kövér elszabadult hajóágyúként viselkedik a fidesz frakció nagy örömére.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +57 (65 szavazatból)
  4. Már az mutatja Magyarország szellemi színvonalát, hogy egy hamvakkal futkorászó, a román határőrökön röhögcsélő, Németországban nem fogadott házelnököt megtűr!
    Akkor csak büntetgessen – élje ki magát ez az elszabadult hajóágyú is!
    Nem a semmiért kell neki házőrség – tudja, hogy ők mit tennének fordított esetben, mert itt kő kövön nem maradna, a Kossuth tér már nemzeti vizeldévé avanzsálna a sok felbőszített hugyenotta miatt!
    Nekik nem parancsolnak kintről, csak lökjék a pénzt, majd ők jól beosztják, oszt jó napot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +71 (77 szavazatból)
  5. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    “Gyorsított” –> 5 hónap. Mennyi lehet a normális idő ?
    Akkorra már mindenki elfelejtette az eredeti történetet…!
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (41 szavazatból)
  6. Nagyon bizom abban, hogy a DK-s kepviselok is tesznek feljelentest Strassburgban. Egy fust alatt minegyiket el lehet intezni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +55 (61 szavazatból)
  7. bumburi!
    .
    “Minek ebbe a parlamentbe ellenzék? A 2/3-ra hivatkozva eddig azt szavaztak meg amit akartak.Ehhez meg nincs szükség az ellenzékre.”
    .
    Tökéletesen igaza van. Ennek az ellenzéknek a Magyar Köztársaság Alkotmányának eltörlése után végleg ki kellett volna vonulni a parlamentből.
    .
    Ha tavasszal Gyurcsány, (a DK) bejut a parlamentbe (mert a szavazás bojkottját helyeslem ugyan, és én nem is fogok szavazni, de mások majd szavaznak), ebben az esetben a követendő magatartásnak azt tartanám, hogy a fideszes kormányprogramot a leghatározottabban utasítsák el, és utána azonnal és véglegesen vonuljanak ki a parlamentből. Ezzel demonstrálják, hogy nem hajlandók kollaborálni egy ilyen kormánnyal.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (37 szavazatból)
  8. “tisztelhölgyeimésuraim” fontos kérdéséhez:
    Érdekes, hogy ezt a védhetetlen késlekedést mások nem érzik fontosnak. Pedig ez is fontos epizódja az EU életszerűtlen működésének. A számtalan csönd, amivel reagál a magyarországi történésekre, és ha lép, azt is mázsás béklyókkal a lábán, mind az unió első önkényuralmát szolgálja.
    Vakok, süketek, történelemkönyvet soha nem olvasók kezében Európa sorsa?
    ÉBRESZTŐ!

    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (35 szavazatból)
  9. Már többször írtam Kövért inkább tudnám elképzelni a Hortobágyon egy subában idegenforgalmi látványosságként mint a Parlament elnökeként. Bárdolatlan stílusa, kinézete, miatt másra sem alkalmas, szavakkal tettekkel ostorozza, a népet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +50 (54 szavazatból)
  10. Beteg ember, ez nyilvánvaló. Láttam fiatalkori képeit, már ott is gyanakvóan összehúzott, apró malacszemekkel pislogott. Belezakkant, hogy csak másodhegedűs lehetett Orbán mögött, – nyilvánvalóan önmagát tartotta a legalkalmasabbnak a vezéri szerepre a fideszben ( életem bulija-mondotta volt) de ebben a beszédhibája megakadályozta. Hebeg is meg dadog is, így nem lehet kiállni szónokolni. Azonkívül tudjuk, hogy komcsi volt, ahogy a kedves mama és papa is. ( Nálam a “komcsi” pejoratív jelző. Csak abban az esetben használom, ha tudott valakiről, hogy csak a személyes boldogulása miatt lépett be egy politikai szervezetbe. A kommunizmus a legtisztább, legnemesebb eszme amit ez a nyomorult emberiség kétezer év alatt ki tudott izzadni magából. Rákosi, Sztálin, Lenin meg a többiek nem voltak kommunisták. Gazemberek voltak.) Tehát e kis kitérő után: beleőrült abba, hogy a nép nem annak látja, akinek ő szeretné láttatni magát. A nép pontosan látja és tudja, hogy egy nyomorult csinovnyik, egy szarházi. Megúszhatta volna, ha be tudja fogni a lepcsest és nem kezd kommunistázni…”Kommunista kutya…” emlékszik mindenki. Sajnos nem büntethető. Az elmeállapota ezt kizárja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +69 (77 szavazatból)
  11. HZZZZZ
    Ebben a legszomorúbb az, hogy az országimázsra milliókat költenek – de a gyönyörű magyar Parlamentben egy ilyen hamvakkal futkorászó bugris ülhet, mint elnök és egy pávatáncos, sallerosztó országvezető lehet!
    Jó jaz nekünk – na, de akkor mire fel a sok pénz az imázsunkra?!
    -
    http://static.168ora.hu/db/04/17/pluss-d0001B4171d482c4f7bc6.jpg
    Országunk imázsai.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +47 (51 szavazatból)
  12. Majd én memmondom mi lesz:
    A Zeurópai Únió lassacskán vissza fog alakulni abba az állapotába , amikor még ” Szén és Acél Szövetség “.-nek nevezték magukat.
    Azzal a kis különbséggel hogy benne lesznek az északi fejlett demokráciék és Ausztria is , aki .mint tudjuk- Jalta értelmében nem vehetett részt annó semmiféle katonai vagy gazdasági szövetségbe, amit nem semleges államok hoztak létre.
    Magyarán:
    Az EU szép lassan ki fog paterolni minden olyan országot akik képtelenek lépést tartani vele.
    Nincs más lehetősége , hacsak nem akar belső lázadást :
    A német és francia dolgozók ugyan miért tartanák el hosszútávra a dologtalan görög , a hepciáskodó magyar és a halálváró spanyol megszállottakat ?
    A délkelet ázsiai…izé…európai vérszomjas népekről nem is beszélve.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (34 szavazatból)
  13. …ahelyett, hogy a 2/3-ot magara hagynak a Parlamentben!
    BOJKOTT!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (28 szavazatból)
  14. Geyza: ++++++++++++++++++++++++++++++++
    A bővítéskor is kiderült, hogy alapvetően a nagyobb gazdasági unióra gondoltak, elfeledve, hogy a kellő együttműködésnek masszív feltétele, hogy némely helyeken ne kerülhessenek diktatórikus pozíciókba külön utas ellendrukkerek. Ha nem csupán a pénzügyekkel kapcsolatban lettek volna elvárásaik, hanem a demokratikus működés folyamatos garanciájával is, nem itt tartanánk. És a számtalan jelzés ellenére sem képesek kimozdulni reménykeltő irányba. Látva a közgyűlés termét a sok száz döntéshozóval, nem is csodálkozunk……

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  15. az ellenzéknek talán keresni kellene pár régi parlamenti felvételt
    2002-2009 évekből
    kócos haj (ez most nem a szöszi kócos fogacska) ..
    haj rövidebb lett, hatalom sajnos nagyobb …
    talán csak ez változott: ember + stílus maradt a régi

    ere mondják a régi öregek:
    kutyából nem lesz szalonna … még ha kövérke, akkor se

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (27 szavazatból)
  16. Clarita: maga a gazember. méghozzá történelemtudás nélküli, rágalmazó náci.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -26 (44 szavazatból)
  17. Kalous Antal, a történelemtudományok doktora…

    Látom, nem sikerült dekódolni a mondanivalómat, különben nem írta volna, hogy “náci” vagyok…Magán kívül mindenki értette, hogy kommunista vagyok. Sebaj, ez legyen az ön gondja. Először és utoljára válaszoltam ezen a blogon az efféle személyeskedő, alantas megjegyzésekre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (27 szavazatból)
  18. mit vártok egy olyan embertől, aki kizárólag az apja 56-ért kapott szochazáért kitüntetése miatt jutott be Kádár idején az egyetemre? aztán nagy erőlködéssel végigbukdácsolta az egészet… 7 vagy 8 év alatt

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +41 (43 szavazatból)
  19. én ezt az embert még trágyának sem tartanám alkalmasnak a magyar földbe…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (39 szavazatból)
  20. Öreg Titán
    Igazad van. Még a föld is kivetné.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (31 szavazatból)
  21. Köteles a komcsizó:
    -
    http://orulunkvincent.blog.hu/2012/12/22/nicsak_ki_beszel_125

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  22. Az EU ugyanúgy tehetetlenkedik, mint Hitler idején, mikor lerohanta a Rajna-vidéket. Akkor Hitler remgett a félelemntől, hogy Európa és Amerika közbelép.
    Amikor felébredtek, már késő volt, – írja Churchill emlékirataiban.
    Az európai- úniós politikusoknak legalább az elmúlt 100 év részletes történelmét ismerni kellene.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (25 szavazatból)
  23. A nyugati demokratikus világ mélységes – s talán cinikus – csendje a magyarorsz.-i fasiszta restaurációval kapcsolatban természetesen kísérteties párhuzamot mutat a két világháború közötti európai politikával. Görögországot vagy más demokratikus mediterrán országot sokkal inkább kipellengéreznek – alapvetően Németország meglehetősen agresszív dominanciára való törekvése miatt ( az eurónak, amely leginkább átcímkézett német márka, Németország a legnagyobb haszonélvezője http://www.youtube.com/watch?v=OaObv14amlc ) . Bár nem vagyok a marxizmus dogmatikus híve, de hogy a görög, vagy spanyol költségvetési hiány jobban irritálja Brüsszelt ( illetve Berlint ) mint az 1945 előtti fasiszta rezsimek magyarorsz-i rehabilitálása, az arra marxista/trockista alapvetésre emlékeztet hogy a válságba kerülő tőkés rendszer végül fasiszta berendezkedéssel konszolidálja magát ( s ez a séma végül is a magyarorsz.-i 1989 utáni maffiakapitalizmusra eléggé illik). Ha a mediterrán országok a “disznók”, http://www.en.wikipedia.org/wiki/PIGS_(economics) akkor a magyar fasizmus ( és a mediterrán országokat ledisznózó, a magyar fasizmus mellet cinikusan elmenő nyugati “árja” burzsuj uraságok ) micsoda…?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  24. Ez az alak a típus, ha kell körmöt tép, ha kell koncol, ha pedig kényszerűen látszat demokráciát kell játszania akkor csak büntetéseket osztogat és otromba megjegyzéseivel osztogatja a kokikat. Persze csak azoknak akik nem tartoznak a falkába vagy nem falka közeliek. Így jobbikosok is megengedhetnek maguknak ezt azt.
    Az ilyeneknek kedvezett Mo. vérzivataros örök körforgásos bosszúálló múltja. Ez az alak már többgenerációs evolúciós termék. Jó lenne már olyan vezetés amelyik távol tartaná magától az ilyeneket és vissza szorítaná ezeket a küzdő sportok világába. Ott az észhez térítő pofonok talán helyre hoznák az ilyenek lelkivilágát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  25. Adj rangot és pénzt s megismerheted az embert.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  26. csakén, nemzeti vizelde a parlamentnél csak azért jöhetett létre, mert orbánék azt megszervezték és finanszírozták. volt hozzá elegendő hátterük. Aki ebben nem vett részt az nem mehetett át a felcsúti kasztingon, nem lehetne ma trafikja nem nyerhetne földpályázaton, nem lehetne pozícióban.
    Ez a módszer demokráciában nem elfogadható, de amint leplezetlenné vált orbánék demokráciát felszámoló irányvonala, (mondhatnánk) az ellenzéknek is hasonlóan kellet volna viselkednie. Szerintem ezzel jelentősen elkéstek mert orbánék addigra olyan helyzetet teremtettek, hogy módszereik viszont használata esetén vérbe borult volna az ország, az ellenzéki vezetők tömegei kerültek volna börtönbe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  27. oldster, Ha nincs bojkott,
    (márpedig nem lesz mert abban az esetben is lesz legalább négy párt amelyik ezt biztosan nem fogja betartani és ezzel a világ előtt legális lesz a választás eredménye)
    AKKOR EL KELL MENNI szavazni. Ha nem másra akkor a legkevésbé rosszra.
    Számomra negatív figura az aki nem volt szavazni utána pedig siránkozik. Ezzel elveszítette a jogát még a siránkozásra is. Ez nem olyan, ha ma nem kapok olyan színű alsógatyát amit szeretnék, majd megveszem holnap.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  28. Ez a tahó egyetlen fideszest sem büntet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  29. Hungarian citizen

    Amig az EU-nak nem lesz szovetsegi rendorsege (a.k.a. FBI az USA allamai kozott), addig mindig es minden iranybol ki lesz teve ilyen kis satnya semmi orszagok kinos szaganak. Az USA nem szarral gurigazott anno: allamszovetseg, emberek? Igen? ELOSZOR a mindenkire vonatkozo szabalyozas es az azt kikenyszerito rendfenntartoi, aztan minden mas.
    .
    Ha lenne ilyen vegre valahara az EU-ban, nem rohogne a tobbi orszag rajta ilyen hangosan es onfeledten.
    .
    Nekunk viszont boven eleg lesz az EU sima itelete is, ez az orszag kizarolag EU penzbol es szabad EU piacbol tud elni, kiemelten ervenyes ez a kormanyra es rablo haverjaira. Ha az EU vegso esetben rankdobja a vasfuggonyt, akkor nekik annyi penzuk marad, ami a zsebukben aznap van, a bankszamlaikat fujhatjak. Tudjak ezt jol, nem kell aggodni. A jogot, a demokraciat nem ertik, a penzt azt igen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  30. Ez egy PATKÁNY ! A minap az aTV betelefonálós műsorában egy idősebb hölgy mesélte hogy kövér felesége munkatársa volt korábban (a módszerváltás környékén) , és egyszer úgy összeverte hogy kórházi kezelésre szorult !! Nem meglepő az sem amiről a cikk szól és ez a betelefonálós infó sem !!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  31. az LMP-s képviselők tehetetlen kínjukban fordultak az EU-s bírósághoz
    maguk sem gondolhatják komolyan, hogy még ha elmarasztaló itélet is születne (nem fog, semmitmondó lufi itélet lesz majd 2100-ban), az sem változtatna semmin
    zéró ráhatásuk van a magyar belpolitikára, az államháztartási hiányon kívül semmi nem érdekli őket

    de úgy tényleg, miért is törnék magukat? a magyarok oldják meg maguk a saját problémáikat
    éretlenek a demokráciára? Nemzetvezető Testvért választanak maguknak kétharmaddal? Széchenyivel szólva azt kapják, amit megérdemelnek

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  32. Vontolla:
    Az EU is radikalizálódni fog némiképp.
    Mit érdekli a németet vagy franciát a demokratikus izé más istenháta mögötti helyeken , mégha oly szépek is az esti fények a Dunán.
    Legfőképpen az érdekli őket hogy mi van a pénztárcájukban.
    ( Ellentétben a hungaró-magyarral.)
    Namármost ha egy ország demokratikus fejlődés ,gazdasági fejlődés, oktatás helyett azzal foglakozik naphosszat hogy mekkorára nő a Turul tövében az árvalányhaj és egynémely kedves vezető nevétől visszhangzik minden média , akkor ott a gazdaság garantáltan lefele fog ívelni.
    Még akkor is ha pl. tele vannak kőolajjal vagy gázzal. Lásd Irán példáját.
    De nekünk ilyesmi nicsen. Az árvalányhaj ma nem verenyképes a piacon.
    Majd jön egy új politikus csoport az EU.-ban új programmal.
    ÉS vége lesz ennek a vircsaftnak , mi meg jól megnézhetjük magunkat.
    Jönnek a sivár ötvenes évek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  33. egyvandor:

    Valamikor én is úgy gondoltam, hogy aki nem megy el szavazni, az nem panaszkodhat aztán…Azóta revideáltam a véleményemet…Ő is segített…

    https://www.youtube.com/watch?v=msJB1I_IBQw

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  34. Azért azt ne feledjük el, hogy kövér házelnök orbán egyik legközvetlenebb barátja, harcostársa. A parlamentbe pontosan azzal a megbízással érkezett, amit most végrehajt. Annak az orbáni alapfilozófiának a követője, hogy nekik nem a diktatúrával van/volt bajuk, csak azokkal, akik azt 1989. előtt működtették. Ez a kollegista, szobatársi bűnbanda a rendszerváltás előtti káderpoltika terméke, ők “utánpótlásként” ki lettek választva a politikai (hatalmi) folytonosság fenntartása érdekében (erről Stumpf és Kéri urak is mesélhetnének). Úgy gondolták, hogy túltengő, primitív energiáikat jobb cél szolgálatába tudják állítani. Hogy a dolgok nem úgy alakultak, mert a SZU bedobta a törülközőt, ahhoz nekik semmi közük, abban semmi érdemük nincs.

    Más nem történt, mint, hogy jó érzékkel felismerték a változás kikerülhetetlenségét és új profilt öltöttek és azóta is folyamatosan cserélgetik aktuális jelmezeiket. Most éppen az elvtelen kalóz, rablóbanda van soron.

    Ne tévesszen meg senkit, hogy egy csomó magasztos érzelmet, kifejezést kisajátítva bemocskolták, lerántották a maguk velejéig romlott szintjére.
    Mint pld.: haza, forradalom, nemzet, család, polgár, béke, magyarság, és még sorolhatnám. Ez aljas játékaik része.

    A lényeg alatta mit sem változik, csak az érinthetetlenségükbe vetett hit alapján egyre cinikusabbak, pofátlanabbak, gőgösebbek.

    Kövér ennek a tipusnak emblematikua figurája, kimondottan egy “állatorvosi beteg ló” . Tőle többet szenvedünk, mert szem előtt van, exponált feladatkört lát el.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  35. egyvándor++++++++++++++++++++++++++++
    Idézettel kezdem: “… én a B középben nőttem fel….” mondotta a vekkeres.
    -
    Én pedig nem és még nagyon sokan nem, azer nem lehet minket megfizetni sem, hogy kimenjünk az utcára és hőbörögjünk.
    2006-ban, ha a baloldaliak is kimentek volna, akkor 2006-ban már megtörtént volna a törpténész által gúnyosan előadott, teccetek volna….
    -
    Ami nekem elegendő példa a manyuposok, a 3 milliónyi ember békés kirablása (a 100 ezer előtt le a kalappal, akik ellentmondtak!), de elrettentő példa az ÉHSÉGMENET példátlan magára hagyása is, falvakon keresztül sem kísérték az emberek tömegei, pedig értük is mentek, hóban, fagyban és megaláztatásban!
    A fővárosban történt fogadtatásukról már nem is beszélve
    -
    Akkor most álmodjak arról, hogy bojkottálunk?! Kik?!
    Legyünk százezren, de nem lennénk – és akkor az mit oldott meg?!
    A mindennapi hatalmas megélhetési gondokkal küzdő, napi 12 órában dolgozó emberek úgy vélik, hogy majd elmennek szavazni – ez lesz a válaszuk a kormány “hatalmas sikerére”, a Tündérországról szóló mesére!
    -
    Ezért csűrik-csavarják a törvényt, mert ők tudják, hogy az embereknek joguk és főleg okuk van őket elzavarni!
    -
    Cigiért bemennek a trafikba az emberek, mert másutt nem kapható, a CBA-t ki lehet kerülni, mert van mááásiiiik üzlet, ahol lehet vásárolni!
    De megyünk a kormányhivatalokba ügyeket intézni, tehát elfogadjuk ami most itt történik, nem mentünk el, belesimultunk a rendszerbe, sokan morgolódva!
    A szülők elfogadták, hogy még októberben sem volt néhány tankönyv és
    sorolhatnám, hogy mi mindent elfogadtunk – trafikmutyi, földmutyi stb.
    -
    Az ellenzéki pártok hiába járják a vidéket, alig jut el a mondandójuk néhány emberhez – még azt is hirdetni kellett, hogy Gyurcsány Ferenc már nem az MSZP vezetője!
    Én nem álmodom a bojkottról – és ezzel kapcsolatban az ellenzék sem álmodozik, hiszen még nagyobb tömeget soha nem tudott kivinni az utcára, most majd sikerülne elmondani, hogy ne menjetek szavazni, mert mi bojkottálunk?!
    Ha egységes lenne ez a nép, a bojkottra nem lenne szükség, de nincs egység, így a bojkott sem működhet!
    Azer, mert mi itt tudjuk, hogy azt kellene tenni, ahhoz mi itt kevesek vagyunk!
    Azokhoz szólni, akikhez a 3xbóvlis vekkeres a 8-10 évesek szintjén szól, arra csak ő képes, mert ő teljesen hülyének néz mindenkit itthon és külföldön is!
    -
    A választást itt csak az emberek szokták bojkottálni, ebben a huszonvalahány évben még mindig így volt – a Fidesz tudja ezt, azer kellenek a kintiek, de abból is csak a kettősök szavazatai!
    Ki lehet törölni a véleményemet, de mindig le fogom írni, ez Magyarország és semmi alapom arra, hogy ébren nem álmodozzak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  36. csakén
    Álmodozz csak… Azt még nem tiltja senki.
    Én is szoktam.Csak ébren, és az álmaim mellé odafurakodik mindig a realitás is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (4 szavazatból)
  37. igaza van Clarita-nak, a helyes állampolgári magatartás a 2014-es választások bojkottja lenne

    igaza van csakén-nek, a mai magyar ellenzéktől nem várható, hogy erről 2-3 millió embert meggyőzzön

    mi a megoldás? a választói bojkott elmaradása következtében mégis a parlamentbe jutó ellenzéki képviselőknek kell bojkottálni a parlamentet!
    50-100 embernek csak könnyebb egységesen cselekedni, mint 2-3 milliónak

    annyira naiv persze nem vagyok, hogy azt higyjem, majd önként egységesen lemondanak a képviselői juttatásokról, de nem szükséges újra feltalálni a kereket, a szakszervezetek már 150 éve tudják hogy kell ezt csinálni, létre kell hozni egy “sztájk-alapot” és abból kell kompenzálni a bojkottáló képviselőket
    miből? közadakozásból, és olyanok adományaiból, akik megtehetik, és akiknek fontos a demokrácia, Soros György? anybody?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  38. Geyza, 03:08-hoz: azért nem teljesen mindegy a Nyugatnak, milyen a demokrácia állapota mifelénk, mert csak szabadon vitatkozó ország lehet jó, megbízható szövetségese a gazdasági harctéren. Hallgatásuk tehát öngól is….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  39. Legalább annyi tisztesség legyen a demokratikus ellenzéki pártokban, hogy álljanak ki és mondják ki, hogy kedves választók, mi képtelenek vagyunk megegyezni, ezért nem tudjuk a FIDESZ hatalmának megdöntését felvállalni, tessenek elmenni kirándulni és nem szavazni 2014 ama jeles napján. Oszt jónapot! Az MSZP természetesen mindezt saját szerepét fényezve és melldöngetve tehetné.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  40. „Mély meggyőzésem, mondhatni vallásom, hogy félni csak a tudatlanságtól szabad.
    Népszerű könyvekben gyakran látom, olvasom: lassan, lassan, nem szabad annyit tanulnunk a tudás veszélyes. Én tehát azt mondom: csak a tudatlanság lehet veszélyes.”
    Teller Ede

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  41. Engele!
    Nagyon igazad van.Ezek a hatalnyikok fütyülni fognak az Unió vizsgálatára.Ezek még az ő Istenüktől sem félnek.Ráadásul kirtanának mindenkit,aki nem hozzájuk kötödik.Ha jövöre győznek még azt is eltudom képzelni,hogy bevezetik a halálbüntetést,de nem a közönséges bünözök ellen,hanem az ellenük politizálok ellen

    HZZZZZ.
    Veled is egyetértek.Az iilető kinézete,jelleme,és kinézete alapján én is szivesen látnám csikos öltözetben,karikaostorral a kezében.A kutyafáját?már bánom,hogy a karikásostort leirtam,mert ez az alak képes lesz a pulpitusra is magával vinni egyet,és azzal üzi ki az ellenlábasokat,a parlamentből,ugy mint Jézus tette a kufárokkal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  42. Örülök, ha az Unió megvéd minket. Örülök, ha nincs más, akkor legalább rájuk számíthatok. Hiszen nem véletlen léptünk be. Nem csak pénzért, hanem egy szövetségéért, ami megvéd a külső és jelenleg a belső ellenségtől.
    De, e mellett félek is, mert megint ok arra, hogy ezek a suttyók Unió ellenességét megerősítse, és a nép elég buta ahhoz, hogy elhiggye, hogy nekünk nem jó ha oda tartozunk. Szeretik elhinni, hogy a magyar olyan okos, olyan ügyes és olyan tehetséges, hogy egyedül is képes csodákra. Pedig semmi sem igaz, mert kicsik vagyunk, gyámoltalanok és még nagyon sokat kell nőnünk. Csodák pedig nincsenek. Csak az van amiért megdolgozunk, és amit megbecsülünk. És egységben az erő!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  43. Mi a bojkottér nem tehetünk semmit, legföljebb nem megyünk el szavazni. Csak az ellenzéki pártok tehetnék azt, hogy kinyílvánítják; nem akarnak a választási listákra felkerülni. Had nyerjen a fidessss, mint az egypárt rendszerben.
    Csakhogy: Ezek dehogynem akarnak a parlamentbe kerülni, jó pénzért, éjt nappallá téve lesik és osztják a listákon a helyeiket. Pont annyit foglalkoznak az emberekkel mint a fidesssss. Egyébként mit csinálnának, mivel az égvilágon semmihez nem értenek.
    Clarita: kössz a videot, szenzációs és megfogadásra méltó.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  44. kicsiroli
    Ne reménykedj!
    http://hvg.hu/itthon/20131124_Mesterhazy_A_Fidesz_rohoghet_rajtunk

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  45. 100 ember ment ki Miskolcon a könyvégetők ellen demonstrálni!
    Akkor most milyen összefogásról lehet itt hamis képet festegetni?!
    -
    http://www.stop.hu/belfold/a-konyvegetes-ellen-demonstraltak-miskolcon/1196035/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  46. Látszik a srácon,hogy lassan elkisérheti Orbánt, a Gáci szokásos kezelésekre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  47. Dr.Balázs József

    Kedves Oldster!
    Én kimerem írni a saját nevem ezért őszinte leszek:
    Aki nem szavaz, annak nincs véleménye és ne is beszéljen bele mások dolgába.
    ÉN TUDOM: EGYIK KEZEMMEL LETAKAROM A FIDSZT ÉS MINT LOTTÓBAN BÖKÖK A NEVEKR…
    Ezt mástól hallottam és ezzel sem értek egyet, mivel nekem határozott véleményem van, és azt is fogom képviselni.
    MInden korszknak megvannak bűnei, bűnosei,de ha mindíg a bosszúra gyúrunk, soha nem marad erőnk a munkára.
    71 éves vagyok sokat megáltem a konzervgyári szalagtól a malmi zsákolásiön át a bankelnöki székig és ügyvédi tevékenységig, de mindíg abban láttam a f ejldés lehetségét, ha nem a múlt hibáin rágódtunk, hanem az utat kerestük.
    Én gyermekkoromban írtam egy bökverset, de azóta életem zsinórmétéke lett:
    ” Rövid az élet, de útja rögös,
    Nehéze az élet, de szép,
    Miért ne lenne szép, ha küzdeni kell,
    S miért ne küzdjünk ha szép.?”
    Azt hiszem ezért megyek el szavazni és ezért merek a saját nevemben írni és nem kitalált nevek alatt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  48. Kövér Pontosan olyan ocsmány belülről, mint kívülről.
    Orbánnál pont hasonló a helyzet. Vannak emberek akiknek egyre inkább kiül a valódi jellemük az arcukra. Az aljasság és a téboly különösen látható egy tekintetben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  49. Ennek a kommunistázó gazembernek a kinézete mindent elárul a jelleméről.Normálisan beszélni nem tud,brummog mint az állatkerti medve,úgy néz mint a sunyi róka,a szeméből sugárzik a gyülölet ebmertársai,főleg a baloldaliak felé.Ez az ország megérdemli,hogy ilyen kulturállamokban nemkivánatos személy legyen a házelnök. Akik a fideszre és az ilyen barmokra szavaztak nézzenek a tükörbe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Budapest, a Tarlós-sújtotta város 2013. november 24. vasárnap

Orbánt és a Fideszt szolgálja a TV2 2013. november 22. péntek

Még közelebb kerülhet a kormányhoz a TV2 2013. november 21. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos