Ronai and Ronai
AMERIKAI

Megrongálták Budapesten a hanuka-gyertyatartókat 2013. november 30. szombat 21:34 Forrás: AN

  • Hozzászólások(56)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Megrongálták Budapesten a hanuka-gyertyatartókat

Budapest – Magyarországon nincs antiszemitizmus, a kormány, és személy szerint Orbán Viktor megvédi zsidó honfitársait. Most is elmondják majd nyilván a szokásos szöveget, amelyet természetesen ők maguk sem hisznek el. Mert mindig akkor mondanak ilyeneket, amikor a zsidóságot valami újabb gyalázat éri.

Egyébként meg nincs antiszemitizmus Magyarországon, csak úgy látszik. Most megrongáltak két hanuka-gyertyatartót, egyet a Nyugati téren, a másikat a Deák téren, néhány hete Miskolcon Radnóti kötetet égettek, Horthy szobrot avattak a református lelkész vezette templomban, az országgyűlés egyik képviselője pedig egy tárgyaláson azt kérdezte a bírónőtől, hogy zsidó-e vagy?

Jelenleg mindössze annyit tudunk, amennyit a szűkszavú rendőrségi közleményből kiderül: azt, hogy ismeretlenek megrongálták szombat hajnalban a budapesti Nyugati téren a hanuka alkalmából felállított gyertyatartót, s azt megelőzően, szerdán a Deák téri gyertyatartót.

A rendőrség tájékoztatása szerint mindkét esetben egy-egy táblát szakítottak le a gyertyatartókról, s rongálás gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen.

A tettesek, ne legyenek illúzióink, ismeretlenek maradnak. Talán elkapnak egy-két szerencsétlen hülyét, akiket a náluk fifikásabb gazemberek belerángattak ebbe a gyalázatba, de az igazi bűnösöket nem fogják megtalálni Pintér Sándor rendőrei. Rosszul járnának a rendőrök, ha megtalálnák őket, az igazi bűnösök ugyanis a konkrét elkövetőknél jóval magasabb helyen lapítanak. Akik, ha nem is közvetlenül bízták meg a szerencsétlen hülyéket a hanuka-gyertyatartók megrongálásával, de magatartásukkal, cinikus megszólalásaikkal és sunyi hallgatásaikkal gyakorlatilag biztatták őket a tett elkövetésére.

A hanuka-gyertyatartókat majd helyreállítják, az élet pedig megy tovább. A jövő héten majd más csínyt eszelnek ki az agyatlan gazemberek. Tehetik, az igazi bűnösöket nem találják meg soha.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (40 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +44 ( 58 szavazatból)
Megrongálták Budapesten a hanuka-gyertyatartókat, 4.8 out of 5 based on 40 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(56)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

56 Reader’s Comments

  1. Már hogy lenne nálunk antiszemitizmus?! A parlamentben sincs! Orbán szájából sem hallhattunk még olyat!
    Mert Ők megvédik a zsidókat! Nem a magyar polgárokat, hanem a zsidókat.
    A tudjuk kiket!
    Az ocsmány bújtatott antiszemitizmus minden kommunikációjukban felfedezhető.
    Megtehetik, hiszen egy zsidó vezető sem szembesítette még őket az aljas kétszínűségükkel!
    Pintér “ÚR” meg nyomoztat majd…és tényleg hülyét fognak elkapni, már ha egyáltalán…
    A parlamentre nem vonatkozik a jogosítványa, ott nem kereskedik.Pedig megtehetné… Sokszor.Nem a listázást kéne elhallgatni, meg a fidesz kétkulacsos beszédét, és cselekedetét, hanem kivezetni őket, vezetőszáron…Mert jogosítványa erre is lenne. Ha merné használni…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (30 szavazatból)
  2. A sokasodó antiszemita megnyílvánulás felveti a Miniszterelnök felelősségét. Én ezek után kijelentem, hogy a mostani események is azt bizonyítják, hogy Orbán Viktor antiszemita. Ha tudja cáfolja meg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (18 szavazatból)
  3. Igen, ismét megjelent a ház falán a jel!
    A múltkor, egy hozzászólásomban – ismert blog író – azt reagálta, hogy őt egy tanulmány megírására kérték fel, és amikor felhívtam a logikátlan érzéketlenségére a figyelmet, azt válaszolta, megért engem, de ő székelyföldi és nem zsidó, ezért nem érezheti azt, amit én érzek! Én csak az érzésekről szóltam, nem sugalltam hovatartozásomat! Empátiát kértem számon! Egyetemes emberi érzéseket, a másik ember irányába!
    Ez az ember, egy Magyarországon élő, székelyföldi értelmiségi!
    Mit mondjak erre?
    Ezt a beszélgetést, nem érdemes tovább folytatni!
    Így állunk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (40 szavazatból)
  4. A Népszabadság oldalára a posztomhoz nem tudok bemenni, belépni sem tudok a nickemmel, jelszavammal.
    Imádkozzon a szerki, imádkozzon!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (16 szavazatból)
  5. Ha egy Kruzifixre nézne valaki ferde szemmel, úgy meghurcolnák az illetöt, hogy a fal adná a másikat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (18 szavazatból)
  6. Slomo, ébresztő! Nem lesz különvagon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (29 szavazatból)
  7. Gonoszka
    2013. november 30. szombat
    22:41 NÉP-Szabadság van! Vagy nem?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  8. orbán politikai hulla

    ilyenek a fajmagyarok, ez náluk fajta jelleg
    a vérükben van az eszlős, zsigeri gyűlölet
    az lett volna a meglepő, ha idén nem így történik
    beérett a csurkista vetés
    kik a bűnösök?
    az orbánc-vonakonda kettős
    dakotaállat hozta létre még a fideSSnél is nácibb és európaellenesebb jobbikot, és most a saját sza***ruk rájuk borul
    nem kell itt már senkinek külön súgni, nem kell itt már senkit sem felbérelni az ilyen “forradalmi hőstett” végrehajtásához
    csak azt csinálják a moslékzabáló hívők, amit a látnak a führereiktől
    nyilas propagandát tolnak orbáncék, a 1/2 ázsiai birka meg csak követi
    mert úgy gondolja a marék lepke eszével, ez a jó irány…
    csinálja a csőcselék magától is
    ahogyan a hajléktalanokkal is teszik
    fíírgek

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (42 szavazatból)
  9. “Magyarországon nincs antiszemitizmus”, de igény lenne rá a vicc szerint.
    Nem vicc szerint nem csak igény van rá, hanem fizetőképes kereslet is. Valaki fizet érte, persze nem a saját zsebéből, hanem a miénkből. Mert hagyjuk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (30 szavazatból)
  10. nemzeti szagú lócitrom

    Gyöngyi Péter
    2013. november 30. szombat
    22:38

    Ne csodálkozzon, azon, hogy a frissen magyar állampolgárságot és egyéb privilégiumokat szerzett székelyszásznácik ilyenek.
    Mert a szíbíás “békemenetre” Budapestre rendelt szőrösnyelvűek mindig is ilyenek voltak. Azoktól sosem állt távol sem a sovinizmus, sem pedig az erőszak.
    A nacsalnyik rezsimnek pont az ilyen bérencekre van szüksége, akik embertelen aljasságukban kiszolgálják az államosító illegitim orbanita juntát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (27 szavazatból)
  11. Admin!
    Mi történne Amerikában, ha egy birótól megkérdeznék a tárgyalóteremben, hogy zsidó-e? (Ha jól tudom, Contempt of court-nak minősülne és igen sulyos szankciókkal büntetik az ilyet, ezt még az Obama sem kérdezhetné meg…) de Magyarországon egy nyilas párt tagja, egy ügyvéd tehet fel ilyen kérdést a birónak és vidáman kisétál a tárgyalóteremből..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (33 szavazatból)
  12. A Nyugati téren együtt ünnepeltek hanukát Rogán Antal, Tarlós István, Hende Csaba mint a Város és az uralkodó Hatalom, a filoszemita Fidesz kormányzat képviselői, a közélet zsidó kiválóságaival, úgy mint Heller Ágnes, Fischer Iván, Székhelyi József, na persze Köves Slomó, aki szerint ujjé! nagyon jó Budapesten zsidónak lenni, plusz Farkasházi Tivadar és, sajnos (nem hittem a szememnek, mikor a nevét olvastam), Hegedűs D. Géza.
    Ez a jövőre nézve roppant biztató összeborulás nem tűnt föl senkinek? Csak az, hogy valami elhülyített nyilas suhanc megrongálta a gyertyatartót?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (20 szavazatból)
  13. Oldberg:
    Háppersze persze.
    Mert lenyúlják a zsidó ünnepeket is.
    Kellenek a zsidó szavazatok és a nemzetközi ” zsidó” tőke.
    Egyelőre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (16 szavazatból)
  14. Van antiszemitizmus, mégpedig profi antiszemitizmus. A válsz is profi lesz. Arra sem lesz időtök, hogy bocsánatot kérjetek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (24 szavazatból)
  15. A zsidoknak most kell elhagyniuk az orszagot amig meg megtehetik elve es vihetik amiert eddig oseikkel evszazadok alatt megdolgoztak ( es nem vettek el a nacik meg a komunistak ) A “kristalyejszaka ” elotti idoszakban vagyunk de a magyar realitast nezve itt nem lesz olyan sok ido a kristalyejszaka es a nyilt uldozes kozott. Valszeg a ketto osszefog erni idoben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (17 szavazatból)
  16. Neked5gigabájt:

    Az Admin helyett válaszolok: az USA-ban a bírónak van bírósága és nem a bíróságnak bírója. Ez nem szójáték: a bíró függetlensége csorbíthatatlan, kizárólag a törvénynek van alárendelve – a bíróság csak a technikai környezetét biztosítja.
    .
    Ez Magyarországon pontosan fordítva van: a bíró egyszerre van alárendelve a törvényeknek ÉS a bírói hivatalnak. Mint minden kettős alárendeltség, bizonytalanságot hordoz magában. A bíró nem tudja, mihez tartsa magát: a főnökei elvárásaihoz, vagy a törvényekhez.
    .
    Amerikai bíró nagyon súlyos pénzbüntetésre ítélte volna Gaudit, akkorára, hogy Gaudinak mersze sem lett volna ilyen kérdést feltenni. És ha megismétli a kérdést, kivezetteti a tárgyalóteremből azzal, hogy az „ő bíróságára ez az ügyvéd az életben be nem teheti a lábát”. Ez egy „tárgyaló ügyvédnek” a pályafutása végét jelenti, mert ilyen eset után a többi bíró is ellene fordul. Nem tűrik a kollégájuk – egy bíró !!! – megsértését. Nem lenne normális ügyfél, aki Gaudit ilyen eset után alkalmazná.
    .
    Amúgy az amerikai bíróságon nem tilos a vallás szóba hozatala: egy alkalommal – amikor a bíró tudta, hogy zsidó vagyok – kellemes ünnepeket kívánt (mert éppen zsidó ünnepnapra esett a tárgyalás).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (21 szavazatból)
  17. Tudom, Geyza, de számomra nem az a fájdalmas! Nekem azok helyett a bélsár gerincű zsidók helyett ég a pofám, akik odamentek a hatalom képviselőivel együtt ünnepelni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  18. Csacsicska Tamás:
    Köszönöm a választ, gondoltam…
    Hasonlóképpen nem lehetne rendőröket sem dobálni, mint ahogy tette 2006-ban a késöbb szintén Gaudi által védett söpredék.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  19. Neked5Gigabájt:
    .
    A rendőröket lehet dobálni, de visszaütnek. Ráadásul aki rendőrt támad, azt még meg is büntetik. A rendőr a rend őre – jogosan jár el az ellen, aki a rendet megbontja. Tüntetni lehet, de kövekkel, vagy bármi mással dobálózni azt nem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  20. Itt a Martonyi interjú magyarul a héber felvezetés után. Köszönet Lehárnak érte.
    http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4459179,00.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  21. mi a csodálkozás tárgya?
    a zsidó világkongresszus elnöke elnézést kért a mangalicától!
    csak azért mert “határozottan állást foglalt”a rosszabbikkal szemben?
    kell ennél magasabb szintü elismerés a hatalom tisztára mosásához antiszemitizmus ügyben?
    ennyi elég volt neki bizonyitéknak?
    az ő felelőssége is, ami itt történik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (13 szavazatból)
  22. Az origón is ott volt a hír. Alatta tengernyi nácikommenttel. Azután – szerintem helyesen – letiltották a kommentelhetőséget. Ez természetesen semmit nem változtat a tényen, a lényegen: Magyarországon dúl az antiszemitizmus. Palotás, az egykor jó nevű Palotás János az atv-ben (kétszer is emlékeztetett minket, nézőket, hogy egykor milyen faszányos politikus volt) a már alaposan elhülyült Havas műsorában simán a szocialista-szdsz-es kormányok nyakába varrta a jobbik akkori megerősödését. Elfelejtette megemlíteni azt a gyűlölethadjáratot, amit orbán és fiesze folytatott éjjel-nappal a kormány ellen. Havas is “elfelejtette” ezt szóvá tenni.
    Más, másutt, itt az AN-en már bemásolta a linket, én is megteszem. Érdemes rákattintani.

    http://www.inforabakoz.hu/hir_olvas/permalink:tobb-sebbol-verzik-a-szobordonto-tortenet-2013-11-20-162326/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (9 szavazatból)
  23. Csak magamat tudom ismételni.
    Van egy kormányunk, mely szóban mindent elkövet azért, hogy megvédje a Magyarországon élő zsidóságot azoktól az “atrocitásoktól” melyeknek a létét saját törvényhozásában és működésében saját tetteivel hozta felszínre.
    .
    Már az sem mindegy, hogy a “független” rendőrség milyen ügyben nyomoz.
    Egyszerű rongálásnak minősíti az esetet vagy kisebbség elleni izgatásnak.
    Van telefon, gondolom megérdeklődték, hogy mi legyen az önálló helyzetértékelésük.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (9 szavazatból)
  24. ?Nem tudom, mik lógnak a Falon Martonyi mögött…..

    De tisztára olyan a feje: “HEhe, mi sokkal jobb cuucokat szedtünk el tőletek a dicső magyar törvényekkel 1940-50 között…

    Egyébként pont ki volt kapcsolca a hangszóróm, érdemes megnézni így is az interjút, és csak a khmm énnemvagyokzsidó külügyminiszter testbeszédét figyelni….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  25. “Népszabadság oldalára a posztomhoz nem tudok bemenni, belépni sem tudok a nickemmel, jelszavammal.”

    khmm..ez egy ideje elég gyakori, főleg ha nem a hmm Blikk szintű külföldi portálok elemzéseit hozod…….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  26. Lenne egy költői kérdésem?
    Szerintetek, ha valaki a sejtjeiben, a zsigereiben érzi, különböző megnyilvánulások kapcsán, más ember, emberek fájdalmát, akkor az érintett?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  27. Bárkit büntetlenül lehet ütni.
    Egy pontig.
    Addig, amíg meg nem tanul visszaütni.
    Akkorát visszaütni, hogy legközelebb a férgek tudják, hogy nagyot kockáztatnak.
    Ez az elnyomottak feladata, és nem lehet előle kitérni. Lehet helyette emelkedett cikkeket írni az erőszakmentességről, de akkor minden marad a régiben, sőt, rosszabbodni fog.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (13 szavazatból)
  28. noam2
    2013. december 1. vasárnap
    09:25

    Ezzel a saját felelősségüket minimalizálják illetve zárják ki! Elég undorító stílusa, arroganciája és arrogáns kinézete van Havasnak ahhoz, hogy azt hirdesse, HITELTELEN !
    Egyébként, ha jól emlékszem, Palotás volt az a politikus, aki csokornyakkendőben jelent meg mindenhol és úgy menekült ki egy elég szaftos adóellenőrzés alól, hogy “véletlenül” feltörték a kocsiját és az ellenőrzés alá bevont, teljes anyagot ellopták!
    És az, hogy a szemünk láttára hamisítják meg jelen történelmünket, az meg egyenesen vérlázító!
    A jobboldal, 1990-1994 között erősödött meg, Csurka vezényletével!
    A gyűlölet beszédek szankciójának meghiúsulását – mint a törvények meg nem hozatalát – összemosni a szélsőjobboldal megerősödésével, meg egyenesen gátlástalan!
    Annyira gátlástalan, mint amennyire gátlástalan Havas Henrik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  29. Orbanisztan 2013.
    Normalis embereknek nem szabad elmeneküni az orszagbol, mert eppen azt szeretnek. A csuti disznopasztort kell elkergetni a Vonakondaval együtt, es akkor minden szabadelvü, demokrata maradhat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  30. Gyöngyi Péter
    2013. december 1. vasárnap
    09:47
    IGEN, érintett.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)
  31. Gyöngyi Péter
    2013. december 1. vasárnap
    10:09

    Magam is így gondolom.
    (Fenntartva azt a véleményemet, hogy Havas jelzői között helye van az „elhülyültnek”. Ami persze nem menti.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  32. Vanek ur
    2013. december 1. vasárnap
    10:17

    Elmenni lehet, csak nem szabad elfelejteni mi történt és kint ha van alkalma törleszteni kell. Ez meg is fog történni. Sok elüldözött fog még keserű perceket szerezni az üldözőknek.
    És segíteni azoknak akik ott szenvednek ugyanattól. Nem lesz elfelejtve.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  33. Gyöngyi Péter
    2013. december 1. vasárnap
    10:09

    Folyt:
    És ez akkor is így van, ha utáltam az SZDSZ Fodor által ez ügyben képviselt vonalát.
    Az, hogy a kérdés, nagyon összetett, az nem akadályozhatta volna meg a törvénybe iktatott szankciókat!
    Az SZDSZ olyan módon elvi politizált, hogy – többek között – ez okozta a megsemmisülését.
    A rendőrségnek és az ügyészségnek, ennek ellenére lehetősége lett volna a szélső jobboldal ámokfutásának megállítására, de a szélső jobb megerősödését tudatosan összemosni a szoclib kormányok tevékenységével alpári és szemen szedett hazugság!
    A szélső jobboldal megerősödése, az az értelmiségi attitűd, amelyben sikk a szalonzsidózás és sikk a Kádár rendszer hamis értékelése azáltal, hogy vörös fasizmusnak nevezi a Kádár éra éveit, ezzel negligálva a II. VH előtti tényleges fasizmust! Felnőtt egy nemzedék, amely ennek a hamis történelem tanításnak az áldozatai. Ennek az áldozata ma az egész ország is, mert a fiatalok tömege, – az előbb leírtakból kifolyólag – a jobbikra szavaz!
    Nagy az antiszemitizmus ma Magyarországon, de ez az antiszemitizmus a magyar értelmiségi társadalomból – mint a XX.század téves értékeléséből – fakad! Tisztelet a kivételnek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  34. Orbanisztan 2013.
    Egyébként meg nincs antiszemitizmus Magyarországon
    Most megrongáltak két hanuka-gyertyatartót, egyet a Nyugati téren, a másikat a Deák téren, néhány hete Miskolcon Radnóti kötetet égettek.A rendőrség
    A rendőrség rongálás gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen.
    Diktator sajat keszitesü hungarocen szobranak elöre bejelentett demonstracion valo leddöntese miatt, viszont garazdasag vetsege miatt indult nyomozas, nagyon kilog a lo laba. En soha nem hittem a bekes rendszervaltasban, sajnos nagyon erik ami 1989-ben elmaradt befog következni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  35. orbán politikai hulla

    görögben sem bír magával a gyilkos horda
    http://www.origo.hu/nagyvilag/20131201-ver-becsult-arany-hajnal.html?sec-1
    fííírgek

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  36. Itt Bécsben felállítanak egy Hanukkah gyertyatartót, az a következö képpen zajlik:
    Egy bizonyos téren áll
    és a tér minden, de tényleg minden(!) “bejáratánál” áll két-három rendör.
    Ùgy mehetsz be a térre, hogy a rendörök elöször áttapizzák a tested és kérik, hogy mutasd meg nekik a táskád tartalmát.
    A gyerekeket is végigtapogatják.
    Utána bemehetsz a térre.
    Vannak dolgok, amiket egyszerüen “meg kell rendezni”,
    mert náci a közönség nagy része.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  37. "tisztelthölgyeimésuraim"

    .
    .

    Tény, ami tény. Nem először fordult elő, hogy hanuka lámpást a nyugatinál megrongálták.
    .
    Nem Gaudi volt az első ügyvéd, sőt egyáltalán vele történt ez meg? Rossz emlékezetem szerint az a vízfejű és üveges tekintetű – a nave nem jut most eszembe – ügyvéd tette fel e vallására vonatkozó kérdést a tárgyaló bírónak…
    .
    Hegedűs D. Géza a színész-társadalom leghumanistább, sőt filoszemita művész nagysága.
    .
    Az igaz viszont, hogy az ünnepségen résztvevő fidSS-tényezőkkel a többi felsoroltnak nem kellene együtt mutatkoznia… Szóljon mentségükre, hogy nem tudtak arról, hogy ezek is eljönnek…
    .
    Végül hadd jegyezzem meg, hogy ezek a Köves Slómó féle EMIH által szervezett Hanuka megmozdulások, szerény véleményem szerint már évek óta sokkal, de sokkal több provokatív elemet tartalmaznak, mint amennyi, akár csak minimális ünnepi érzést is közvetítenének.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  38. Magyarországon túl nagy a bizalom. …Ren-dü-let-le-nül….!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  39. "tisztelthölgyeimésuraim"

    Ui:
    .
    E provokatív jelleget támasztaja alá a . f i d e s z n y i k . d í s z p i n t y e k .
    m e g h í v á s a . is a happeningre…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  40. Minuszka, te igazolod, amit mondok, Szivecske.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  41. Egyezzünk meg mára velem tíz minuszban.
    Nyolcszor még nyomjatok, utána nézzetek más felé.
    Üzlet?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  42. Lehet hogy pavlovi reflex… ha nyom egy mínuszt, kap egy banánt…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  43. “… pavlovi reflex……”

    Csorog a kis nyálacskája is??? Èééédes!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  44. off, de: egy moderátor válasza nicknek, aki a jól értem, sérelmezte hogy a kuruczdingo és tsai
    linkelgetése fejlövéssel RESET gomb azonnali használatával jár:
    Gyere, elmagyarázom mint egy hétévesnek.

    …..A fórumon nemkívánatosnak tartjuk az emberiesség ellenes ideológiák népszerűsítését, tehát a – szó tágabb, általánosabb értelmében vett – náci jellegű, fasisztoid ideológiák szócsöveinek idézését. Konkrét páldákat azért nem mondanék, mert az érintett országok az ENSZ BT-t hívatnák összes mert például lenáciztam szeretett hazájukat.

    Na szóval…
    Ezeket az undormányokat nem népszerűsítjük a fórumok által.
    Természetesen a fasiszta baromból rögtön kitör a jogvédő liberális demokrata és megkérdezi, hogy egy moderátor hogy jön ahhoz, hogy lenácizza az ő tiszta és szép eszméit?
    Nagyon egyszerű: sehogy.
    Azt, hogy egy náci szar az náci szar, kizárólag a Független Magyar Királyi és Császári Szent Táblabíróság mondhatja ki jogerősen.

    Na most ugye itt jön a csavar a történetbe bele. Azt, hogy egy melnyikovos kurucfos az hazaáruló náci szar, azt akkor tudná rájuk kimondani a bíróság, ha lenne felettük joghatálya. De nincs, mert ezek a gerinctelen hazaáruló férgek idegen országok szerverei mögé bújva fejtik ki ártó tevékenységüket. Éppen ezért a moderatura vállalja magára azt a hálátlan feladatot, hogy ezt a szennyet nem engedi elburjánzani a fórumokon.

    Természetesen mi jogkövetőek vagyunk, ezért ha melnyikov elvtárs idejön a Pesti Központi Kerületi Bíróságra és pert indít, hogy őt mint a kurucfos szellemi atyját és tevőleges szerkesztőjét ilyen csúfság érte, hogy lenácizták, állunk a per elébe névvel, címmel, pacekba face-to-face.

    Persze nem árt, ha melnyikov ez esetben hoz magával két vödör vazelint is, mert eme kijelentése után 1 másodpercen belül már kattan a patent a csuklóján és van egy olyan érzésem, hogy nem szimplán a sors fintora lenne az, hogy egy cellába kerülne a kigyúrt, másfélmázsás folklórszakemberrel, aki a hír hallatán mosolyogva fényezné a tenyérnyi lilakalapos vargányagombát, hogy bábozhasson a jogérzékeny főszerkesztővel.

    ÉRTED MÁR???

    Ha nem vagy biztos benne, hogy az éppen belinkelni/beidézni vágyott undorító, uszító szar vajh ilyen tartalom-e, akkor kérlek gyere ide, Operátor bácsi megszakérti neked és mesél egyet a Rémusz bácsiból is lefekvés előtt.
    Szívesen segítek neked, az én gyerekeim ezeket a kérdéseket már 10-12 éves korukban világosan szoikták látni, igazán nem haragszom rád, hogy egy kicsit retardált vagy. Pár év alatt menni fog neked is, hidd el. Majd amikor ott tartunk, hogy a furfangos Nyúl túljárt az ordas Farkas eszén is, már kapisgálni fogod.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  45. Ubulnak igaza van.
    Minden nehezseg ellenere,hiszen nem konnyu
    uj eletet kezdeni.
    Remelem,lesz aki megerti a dalt .
    Sosana Damari enekli: “Habajta” {Haza}

    http://www.youtube.com/watch?v=TvI1SyfeRtE

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)
  46. Tegyük élhetővé !

    Felszólítom az orban-vóna jegyespárt, indokolják meg, miért szükséges ma Mo-on az antiszemitizmus? Miért használják, miért élnek vele kormányzatilag, és ellenzékinek mondott rejtett kormánypártiként ?
    (Magyarország jól teljesít a gazdaságban, Ő mondta, Ő aki felmentett hazudozásból, lopásból. Jó hír , hogy még hadat nem üzentünk senkinek, rosszabb hír, hogy Szélestekintetű Matolcsi már olyan világot rendezne át, amihez soha a büdös életben nem értett)

    .
    Hónapokkal ezelőtt hallottam, hogy (és ha jól emlészem ) 120.000 zsidó ember él ma Mo-on. Meglepően kevés.
    Egy 10 milliós országban, egy 15 milliós nemzetben.
    oRban-Vóna jegyespár mondjon valamit az 50% bizonytalannak erre. Ennyire selejt a magyar, hogy a felismerhetettlenségig aszimilált kevés zsidóinkat ennyire ütni kell ?
    Annyira tehetségtelen a KIVÁLASZTOTT magyar, hogy a piac gazdaságot leőlő trafikjáért is kárpótolni kell azért, mert még azzal sem boldogul ?
    Miért van az antiszemitizmus előtérben egy bünős országban ?
    .
    Széles nem lopott eleget, rogán nem lopott eleget, orban nem lopott eleget, Kósa nem lopott eleget, Lázár nem lopott eleget,
    Simicska túl kevesett lopott , Kövér család nem lopott eleget, Mészáros nem lopott eleget, o. Rachel családja nem lopott eleget,
    a fidess-jobbik koalició nem lopott eleget, a magyar nemzet nem lopott eleget, a hír tv nem lopott eleget, az MSZP Puch vonala nem lopott eleget, a szakszervezeti vezetők nem csaltak eleget?
    .
    én csak erre tudok gondolni.Elszáradt csontvázig félre-privatízálni/ellopni a szerencsétlen Magyarországomat.
    Geny-kormány.
    Hajrá magyarok !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  47. Még a bírói függetlenségről.Az ítélet Nürnbergben című filmből:

    (Dr. Ernst Janning):-Haywood bíró, az ok amiért idehívtam, az a sok ember, az a több millió ember,nem tudtam hogy ez lesz a vége. Ezt el kell hinnie, ezt el kell hinnie.
    (Dan Haywood):-Ernst Janning, az egész akkor kezdődött,amikor elítélt egy maga által ártatlannak vélt embert.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  48. a vízfejű, halszemű ügyvéd neve Crespic László. Az egyetemen még elég normálisnak tűnt, – ki gondolta volna, hogy meghibban. Ezt a meghibbanást a magyar társadalomról sem gondoltam volna, de a történtek után már semmin sem lepődök meg, csak a saját naivságomtól. Mára azonban ez a társadalom már nem okoz csalódást, és minden kirekesztésemet megmagyarázza. Azonban mondjátok meg, hová mehet az ember 60 évén túl.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  49. http://index.hu/belfold/2013/12/01/video_van_a_hanuka-gyertyatarto_rongaloirol/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  50. Gyöngyi Péter, a költői kérdésedre (kissé késve):
    nem föltétlenül érintett. Normális emberi lény, aki képes az empátiára. Magyarul: együttérzésre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Lemondott a Mazsihisz ügyvezető igazgatója 2014. április 10. csütörtök

Kivételezett helyzetben a TV2 2014. április 3. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos