Ronai and Ronai
AMERIKAI

Matolcsy utoljára figyelmezteti Európát 2013. november 30. szombat 12:22 Forrás: AN

  • Hozzászólások(60)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Matolcsy utoljára figyelmezteti Európát

Budapest, Brüsszel – Matolcsy Az MNB elnöke az elhibázott gazdaságpolitika miatt lemondásra szólította fel Olli Rehn uniós biztost, a nagy hitelminősítőknek pedig megüzente, hogy kezdjenek tárgyalásokat Magyarország felminősítéséről.

A bejelentésre esni kezdett a forint, a világ röhögő görcsben tört ki. Hogy ezek a magyarok milyen cuki pofák. Van nekik ez a Matolcsy nevű hülyegyerekük, akire nem lehet haragudni. Jó, most éppen MNB elnök, és ebben a minőségben is igen nagy károkat szokott okozni, de ez legyen a magyarok baja.

A múltkor is milyen jól megmondta, hogy a japán gyerekek fenekükön kis piros pöttyel születnek. Azóta is keresik a japán anyák a gyerekük seggén a piros pöttyöket. Aki nem találja, annak annyi, mert a férje gyanakszik, hogy a gyerek nem tőle van, a felesége megcsalta, és már jöhet is a magyarok címerállata, a vak komondor.

Tényleg nagyon édi gyerek ez a Matolcsy, ezt a tündérmesét is milyen jól megmondta a múltkor. Hogy a magyar gazdaság egy tündérmese. Ez is nagyon vicces volt, igaz, senki sem gondolta komolyan. A tündérmesékben is vannak boszorkányok, de trafik-mutyi például nincs egy se. És föld-mutyi sincs, meg semmilyen más lenyúlás. Nem szűkítik az alkotmánybíróság jogkörét, nem betonozzák be a saját embereiket a fontos pozíciókba kilenc évre.

Főnyeremény egy Matolcsy, ha nem lenne, ki kellene találni. Ha külföldön élő magyarok lennénk, akik nem forintban, hanem valamilyen európai valutában kapják a fizetésüket, akkor életünk végéig a Fideszre szavaznánk. Hogy tartsa meg az Úr Matolcsyt a jegybankelnöki kor végső határáig, mert bármit mond, azonnal zuhanni kezd a forint, a külföldön dolgozó magyarok – akiket a KSH valamilyen perverz meggondolásból magyar munkavállalóknak számol el -, fizetése meg többet ér.

Már csak azt kellene kitalálni, hogy a Magyarországon élő magyarok se szívjanak Matolcsy miatt. Olli Rehn pedig tényleg monnyon le! Vagy Torgyán József, esetleg valaki más.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (49 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +69 ( 75 szavazatból)
Matolcsy utoljára figyelmezteti Európát, 4.8 out of 5 based on 49 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(60)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

60 Reader’s Comments

  1. Ez az egér eszű azt hiszi, hogy az okos emberek nem látják hogy machinálták meg a költségvetést!
    Idén akarja a szerencsétlen vissza minősíttetni, mert jövőre borul a bili,és akkor már nem kérhet semmit, csak jelenthet.
    Ugyanis jövőre már nem lesz mit ellopni,ha csak nem az uniós pénzeket lopják, és megszűnik az osztogatás.
    Valahol láttam a jövő évre tervezett költségvetést, mindenhol magasabb elvonást terveznek, kivéve egy két területet.
    Olli Rehn meg ha jót akar, még az idén rakja rendbe ezt a szerencsétlen flótást, mert jövőre már meggyőződése lesz, hogy Ő f…ja a passzát szelet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (35 szavazatból)
  2. Matolcsy, a Kétkabátos, köztudottan veszélyes idióta, hiperaktív, akárcsak a gazdája, akinek jobbjaként funkcionál ez a balf***.
    A ‘Kétkabátos’ név akkor akadt rá, amikor előző munkahelyén két kabátot tartott a fogason, mert egyikben átjárt a szemközti fitnesszközpontba úszni, lébecolni, míg a másik azt hivatott tanúsítani, hogy valahol a munkahelye épületében csámborog. .
    Inkább elnézték neki, mert addig se tett kárt, amíg lógott.
    Nyugodtan járhatna csörgősipkában is, ennél hülyébb úgysem lehetne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +56 (60 szavazatból)
  3. “Ez az ember megbolondult.
    .
    Okosabb mondás nem jutott eszembe, amikor Matolcsy György jegybankelnök legfrissebb szózatát olvastam, amelyben egyrészt lemondásra szólította fel az Európai Bizottság alelnökét, egyszersmind pénzügyi biztosát, a finn Olli Rehnt, másrészt felszólította a nagy hitelminősítőket, hogy „kezdjenek tárgyalásokat Magyarország felminősítéséről”.”.
    .
    (Aczél Endre újságíró)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +38 (42 szavazatból)
  4. Kedves Gyurikám!

    Mindig örömömre szolgál, ha látlak. Csak akár hogyan forgatom a képernyőt sosem tudok szemkontaktusba jönni veled lehet, hogy ez az én hibám.
    Más olyan kósza hírek járnak, hogy a magas rangú állami vezetőink hormonális és plasztikai kezeléseken vesznek részt, titokban állami költségen. Mivel a szellemem eleven eltudom képzelni egy lefüggönyözött szeparéban, hogyan kezelik a hormonaidat és aztán az asszony tud-e róla?
    A plasztikai sebészet az nagyon szükséges, mivel emlékeim szerint a Pinoccio is füllentésbe keveredett és ezért növekedett meg az orrocskája. Ha most belegondolok, hogy ha ti nem járnátok plasztikai sebészetre, akkor már rég zavarná a járásotokat ez a bizonyos testrész .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (29 szavazatból)
  5. Jó lesz vigyázni, mert még a végén afféle elfuserált Raúzsa Sándorként “összevonja a szemöldökét…” Vagy a szemeit…Legalább az egyiket…))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (26 szavazatból)
  6. Mennek, mennek, szépen menetelnek előre arroganciában erőfitogtatásban, keresik a fogást meddig lehet elmenni, szoktatják a nemzetközi közösséget ahhoz, hogy minden nap kézbesítenek egy inzultust. Mint a fociban, altat és támad. Remélik, hogy ezzel a taktikával kapu-közelbe kerülhetnek és végre berúgják a gólt.
    .
    Elég messzire eljutotta a kis pondró felszólítja Olli Rehn uniós biztost, hogy tűnjön a színről, de ez nem minden, közben a háttérben uszít, kavar, másokat is belekever.
    .
    Nos a taktika beválik, az nemzetközi közösség beleszokott már , megunta és belealszik, míg a senki pondrók szépen araszolnak előre.
    .
    Olli Rehn ezt is lenyelte, lenyeli a következőt is, és mások is ezt teszik ők meg szépen araszolnak előre. Ügyesen kitervelve ahogy csak egy sunyi aljas tehetségtelen futballista tervez, mintha a futballpályán lenne.
    .
    Aztán ismerjük már a taktikát, bearaszolja magát a 16 -oson belülre, valakinek a lába elé lép vagy bevisz egy műesést – ( imádkozzunk Orbánért Európa levadássza a keresztény politikusokat és akik olyan tehetséges államférfiak mint ő, megfűszerezve egy közepes paranoiás rohammal ) – kiverekszi magának a 11 -est, szépen félreállíttatja az ellenfél összes játékosát mert “a szabály az szabály uraim ” és 11 -esel beveri a gólt amire képtelen lenne, ha fairül kellene átvinni a labdát a védők során.

    .
    Ez is egy játékstílus. Olli Rehn, európa, ébresztő !!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (29 szavazatból)
  7. Eagle
    Olli Rehn válaszolt. Nem mond le. És akkor most verheti a földhöz a piros pettyes fenekét a kusza-szemű.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (30 szavazatból)
  8. @bumburi

    .
    Tudom, de ez nem válasz. Nem ezt vártam, ez az a válasz amit Matolcsy várt és ahonnan folytatni akarja. A válasz úgy kezdődne, hogy megkérdezi, hogy ki beszél egyáltalán, ki szólt, mert csak hangokat hall de nem lát senkit. Aztán megbeszéli a többi EU-s vezetővel, hogy mit lehet tenni ha a férgek ellepik a közös helységeket, majd akcióba lép és lenullázza ezeket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (33 szavazatból)
  9. Eagle
    A diplomáciában nincs olyan, amit mi elvárnánk. 6x körbemagyarázzák, és a végén elfelejtik honnan indultak.
    Ha nem így lenne, akkor már Magyarország rég felügyelet alatt volna.Mert az azt jelentené, hogy elért a tudatukig a sajtószabadság szigorítása, és a többi nyalánkság.
    De nem. Tudják, de nem teszik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  10. @bumburi
    .
    Mivel lehet felborítani a bilit és félresöpörni a diplomáciát??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  11. Egyszerűen képtelen vagyok Matolcsiy -ról komojabb gondolatra.
    Csak elszomorít a tudata,hogy haramiák serege kering a MNB körül és Matolcsy – nál van a kulcs.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  12. Matolcsy ez a kezdet vagy már a vég?!
    Akinek rossz a memóriája az ne hazudjon, az internetizé hamarosan be lesz tiltva, mert mi az, hogy a fejükre lehet olvasni múltbéli kijelentéseiket?!
    -
    http://www.168ora.hu/velemeny/hogy-mi-van-121178.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  13. Már ideje olyan fórumhoz fordulni, ahol hajlandóak függetlenként kivizsgálni ezt az ügyet!
    A bizottságosdi, ahol többségben fideszes a tagság, 16 ügyből 16-t lesöpörtek az asztalról ebben a kormányzati ciklusban, akkor minek üléseznének, hogy teljen az idő és kikészítsék idegileg Horváth Andrást?!
    Ha holpolt, holnempoltnak ez a botrány nem szúrja a szemét, akkor kiben lehet bízni, hogy elindít bármiféle vizsgálatot?
    A cseheknek miért nem kellett a korrupció miatt az EU-hoz fordulni, ott az ügyészség miért tudott lépni?!
    -
    http://nepszava.hu/cikk/1004419-nav-botrany—a-dk-unios-vizsgalatot-ker

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  14. “A világ röhögő görcsben tör ki…”Joggal.Hiszen a bagoly mondja a verébnek,hogy nagyfejü.Ez az emberke nincs tisztában a képességeivrel.Már nem csak a MNB-ban akar dirigálni,hanem az EU-ban is.Pofátlanság ,amikor “Felszollitja a nagy hitelminösitöket,hogy kezdjenek tárgyalásokat Magyarország felminősitéséröl..”Ez a kis képeségü emberke nagyon,nagyot képzel magáról.Nem értem az EU.vezetőinek a türelmét.Ezek vagy nem hallják meg mit mondott az illető,vagy már őket is elérte a félelem,nem csak a magyarokat.Szerintem Magyarországról csak a pofátlanságot lehetne felminösiteni,és atolcsy uracska felszolitását.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  15. Ja,még arra vagyok kivácsi,mi lesz ha az “tolsó felhivásnak.”a hitelminösitök nem tesznek eleget.?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  16. ROSSZ a megfogalmazás :
    Matolcsy ne az ő legvégső koráig legyen Jegybanki elnök , hanem a Jegybank legutolsó napjaiig. Mert megérdemeljük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  17. Az elmebaj tetőzött!

    Itt már szó sincs farok által csóvált kutyáról!
    Amit ez a háborodott hülye hasonszőrű főnökével együtt nem más mint elszabadultan rángatódzó magányos farok!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  18. Bocs a Tesz ige kimaradt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  19. Csak a gondviselésben lehet bízni, az eü-ben nem, de Magyarország jobban teljesít, hasítunk és siker hegyeink vannak!
    Aki nem hiszi, annak utánajárnak…oszt jó napot!
    -
    http://nepszava.hu/cikk/1004421-mszp-gondviseles-kormanyzas-helyett—ez-van-az-egeszsegugyben

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  20. Jegybank elnökünknek egy felnőtt méretű mellény is nagy, nem kéne ekkorát hordania. A magyar gazdaság siralmas állapotáról elmondhatja, hogy az Ő műve.
    Matolcsinak, ha nincs is mire, de volna miért szerénynek lennie.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  21. Ha mi vagyunk a kisegér, aki elefántot játszik, akkor nincs baj.
    De ha mi vagyunk az elefánt, aki kis egeret játszik, akkor bizony baj lesz.
    .
    Nem tetszik, hogy olyan országban élek, amin lassan csak röhögni lehet.
    Unom a Piros Seggű Pávián cincogását, mely ide-oda rángatja a forintot.
    .
    Unom ezt az egész pimasz tolvaj bandát.
    Cseréljük már le őket!
    Ha választással nem lehet, akkor más módot kell keresni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  22. orbán politikai hulla

    nos, egy olyan országnak nevezett disznóólban, mint a magyar, a náci-magyarsertés hígtrágya már mindent ellepett
    érezni a magyarszagot, New Yorkig
    nem csak büdösek, de buták is a magyarok
    hortimiki reneszánsz
    szárnyalnak mint a sólyomersz :))

    Bokros jól látja
    http://www.youtube.com/watch?v=9jkBB_Vesu0

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  23. Olli Rehn és a hitelminősítők annyira megrettentek a mi Gyurink haragjától,hogy mától herevédőt hordanak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  24. Kár, hogy Matolcsy nem fizikusnak ment. Ekkora kreativitással. Már hétköznapi program lehetne az időutazás, az antigravitációs hétvége, vagy akár a napfürőzés. (A Napon.)
    .
    Meg a forint is jobban állna.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  25. Matolcsinak meg a többinek. Ha meghalsz, te nem tudsz róla, csak a környezeted szenved miatta. No, ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  26. A hitelminősítők úgy megijedtek, hogy felminősítették ………………………………………………………….. Görögországot .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  27. "tisztelthölgyeimésuraim"

    .
    .
    VikiSMS-e Gyurkának:
    .
    te,gyurkám! tod, épp kezelésen vagyok itt grácban,nem érek rá ilyen szatócsüzletbeli eladókkal veszkelődni,mint ez az olirén.krlek tarts valami sajtótájékoztató félét és mondd ki helyettem, amiről együtt oly sokat fantáziáltunk és amit én csak azért nem mondhatok ki, mert mégmegtudnák rólam, hogy totál hülye vagyok.de, ha már ott vagy dörrents rá azokra a válságban senyvedő nyugatiakra, hogy mnősítsenek föl bennünket, különben nem állok jót magamért és már holnap kilépek a vacak uniójukból. el ne árluld hogy ezt is én parancsoltam neked!
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  28. Már látom, Orbánt:
    “Kedves népeim, mindent megfontoltam, mindent megfontoltam.

    Ezennel hadat üzenünk a Világnak!

    Szorgos népünk győzni fog!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  29. milyen érdekes, hogy Görögországnak nem kellett kérnie a felminősitést, azok nem ugatnak mint kuszaszem és vidám kompániája, hanem az ország érdekében teszik a dolgukat, ezek szerint jól.
    most hallottam egy jogtudóstól, hogy jó volt a megérzésem, eltolcsinak semmi joga nincs újságokat és hirportálokat büntetni, pont!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  30. Eagle
    Majd a megszorítások, meg az áremelések megteszik a magukét.
    A király nagyon lassan válik meztelenné a hívők szemében, de be fog következni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  31. Dr.Balázs József

    Ha igaz az, hogy a szem a lélek tükre, marha nagy zavar lehet odabent.
    Ezt az egyet még elviselnénk, mert egy tartós kezeléssel állapota javítható.
    A baj az, hogy nem Ő a legzavarosabb, hanem az egész szervezetük, médiájuk, ahol minden jelentéktelen sztorit hetekig rugóznak.
    Pl: bajai videó, már csak tőlem nem kérdezték meg. ( azt hiszem ez a szerncséjük)
    Tartsunk ki április 6-ig, utána jelentsük fel az egész bagázst, függesszük fel a munkából Őket, ekkor nem kell végkielégítést fizetni, a jogerős befejezésig, ami kb 15-20 év.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  32. "tisztelthölgyeimésuraim"

    .
    .
    orbán politikai hulla !
    .
    A bevágott Bokros előadásban túl annak mélységes tartalmi igazságain élvezetes volt számomra elnézni az első sorban ülő, csak hátulról látható volt és jelenlegi potentátok reakcióit, gesztusait az elhangzott súlyos példák hallatán.
    Csak néhányat belőle.
    Kovács Árpád szinte ficákol kínjában… Ő a minden rendszert és minden kormányt alatvalóként kiszolgáló kaméleon, ő is egy golyóstoll, aki mindent aláír – de csak a fid SS-nek.
    Járai Zsigmond is aggodalmasan fészkelődik és jegyzetel.
    Csillag István nyugodt lazasággal sugdolózik a szomszédjaival, volt miniszter társaival.
    Míg Varga Mihály egy faszent merev, mozdulatlanságával, szenvtelen arccal, teljesen reakció mentesen hallgatja – mintha füldogó lenne a hallójárataiban – bámulja az előadót… Ez a pasast biztos, hogy valamelyik egyházi iskolában képezték ki, ha nem éppen most tagja valamelyik titkos szervezetüknek… Korábban azt is megfigyeltem nála, hogy amikor beszél, csak az álkapcsa mozog le-fel, mig a többi arcberendezési tárgya rideg és érzésmentes marad… Azt hiszem Orbanini jót választott annak idején benne… Annyi hazugságot, amit neki a Führere helyett le kell adnia, és meg kell védenie, csakis ilyen érzelem mentes, aszkéta fapofával lehet közvetíteni – pontosabban – no meg, elhallgatni. Borzalmas. A főnöke merev álarca.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  33. A farok gondolt egyet: talán innentől elkezdi csóválni a kutyát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  34. Matolcsy felszólította a négy nagy hitelminősítőt – akkor számláljuk meg, hányan is vannak?
    1. Moody’s
    2. Fitch
    3. Standard & Poor’s

    A közmunkásoknak javasolt továbbképzés keretén belül 5-ig megtanítják számolni a delikvenseket.
    Matolcsy úr, igyekezzen, amíg még van hely!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  35. Matolcsy = seggfejbej

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  36. Az Unios pénzek nélkül Magyarországon államcsöd lenne.
    Matolcsy rendkivül diplomatikus, okos és éleslátású.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  37. a külföldön dolgozó magyarok – akiket a KSH valamilyen perverz meggondolásból magyar munkavállalóknak számol el -, fizetése meg többet ér.

    Ez valóban így van?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  38. Akik itt farokban meg kutyában gondolkodnak, túl jóhiszeműek. Ha jobban megnézik, az egész egyetlen nagy farok.
    Egy olyan farok, amelyik kutyának képzeli magát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  39. Olli Rehn-nel volt szerencsem egyszer talalkozni, nehany szo erejeig meg beszelgetni is.
    Nem egy ijedös tipus.
    Gyuri, kösd fel a gatyad, ha keresztbe akarsz tenni Ollinak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  40. Néha azon tűnődöm: ezek a Fidesz gyökerek fogadást kötöttek egymással, ki tud nagyobbat hazudni, vagy nagyobb ökörséget mondani anélkül, hogy kitörne a forradalom. Ritkán merészkednek országhatáron kívülre: Matolvajcsy azért most bepróbálkozott. Szerintem a következő Orbán lesz, aki beszól majd Barroso-nak, esetleg Kövér oktatja majd az Európa Parlamentet.
    .
    Sohasem lehet tudni: fogadásokat viszont lehet kötni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  41. Hantaboy kijelentése semmi, ahhoz képest amit 2014-ben fog a Stadionos viktor rendez 2014-ben majd WWI emlékére. Fidesztán csak egy összehazudott becstelen múltat ünnepel, mert semmit sem produkált immár 25 éve és senkinek fogalma sincs arról, hogy mi lesz a jövője. Fidesztánnak már csak földrajzi helyzete európai, maffia rablóbanda kormánya a volt nemzetet visszavezette a rég letűnt, korrupt, primitív Ázsiába.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  42. @Hiryu2.0
    Igen, ez így van. A KSH a külföldön dolgozó, de még magyarországi állandó lakcímmel rendelkező magyarokat beleszámolja a foglalkoztatottak körébe. Ezért annyira “alacsony” a munkanélküliség hazánkban. A KSH szerint 2013. augusztus–októberben a munkanélküliek száma 434 ezer fő volt, amit a munkaképes lakosság 9,8%-ának mondanak. Ez azt lelenti, hogy 4,429 millió munkaképes emberrel, és 3,995 millió foglalkoztatottal számolnak. Vegyük észre, nem csak egy kozmetikázás van a számításban!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  43. Ez már mindennek a teteje, hogy ez a macskajancsi 3Xbóvli kiskirályt játszó matolcsy lemondásra szólítja fel az EU-s képviselőt. Én meg őket szólítom fel, hogy takarodjanak orbánostul, pereputtyostul a közéletből!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  44. Nincs még egy ország, melynek élén ennyi beteg elméjű, eltorzult személyiségű vezető áll. Ez a mi szégyenünk is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  45. Kovács Szilveszter

    Kétségtelen, ez volt a hét vicce. De senki ne gondolja, hogy véletlenül “elszólta magát” vagy meggyőződésből beszélt a mi gyugyink.Ennyire nem hülye !!!!
    Oka kellett legyen ennek, mint mindig, amikor támadnak és pár nap vagy hét múlva kiderül, az országot megint büntetni akarja valamelyik európai szervezet.
    Szerintem most is erről van szó: figyeljünk, milyen elmarasztalás érkezik a közeljövőben , vagy milyen orbitális pénzügyi disznóságuk derül ki, aminek így , ilyen idióta-sután ment elébe ez a szemfüles okleveles díszmagyar. Vagy épp az esedékes NAV-botrányról akarta elterelni a figyelmet ???? Viktor, nem unod még ??? Mi már nagyon !! Szégyellünk és megvetünk téged . Takarodj.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  46. Bajban vagyok, mert nem tudom, hogy nem akar vagy nem tud az általa ellenfélnek vagy ellenségnek hittek szemébe nézni. A ismert vicc szerint a hentesboltban megkérdezi a gyermek a hentestől, hogy odaüt -e a bárddal ahová néz? Miután a hentes azt mondja , hogy igen, a gyermek azt mondja az édesanyjának, hogy akkor álljunk arrébb édesanyám.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  47. A felcsuti maffiának ott áll példaként az EU – val való társulási szerződéstől orosz nyomásra elálló ukrán vezetés. Hamarosan követhetjük az ukránokat kifelé az EU-ból, amelyet követhet Kelet-Közép Európa fokozatos destabilizációja. De persze ezt a zseniális “demokratikus” ellenzék puchista emeszpéstől, bankszövetséges együttes-orbán rezsimmel való párbeszédestől, elempéstől, dékástól stb. frankón megakadályozza. Alattvalók: szavazásra fel!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  48. “Orbán politikai hulla”-nak: köszönöm, hogy felhívta figyelmemet Bokros úr előadásaira.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  49. Ez az észlény, még jó, hogy néha megszólal, legalább mindenki láthatja mekkora marha…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  50. Öregcsaj

    Igazad van ebben a kondában épeszű politikus nincs!
    Ennek a kondának a fő disznaja fejére kell a legnagyobb ütést mérni,hogy kimúljon! Ezután a konda vagy megeszi saját magát vagy szétszalad.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Az utolsó csepp pálinkáig harcolunk 2014. április 11. péntek

Matolcsy államtitkot sértett 2014. március 14. péntek

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos