Ronai and Ronai
AMERIKAI

Látszólag fehér emberekről beszélt Orbán 2014. március 31. hétfő 7:43 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(32)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Látszólag fehér emberekről beszélt Orbán

Budapest – A jobboldalnak olyan kormányt kell adni, amely a kitűzött célokat képes eredményesen képviselni, ehhez pedig sok voks kell, és nagy támogatás, mondta Orbán Viktor a HírTV Versus című vasárnapi műsorában.

Azt üzente az embereknek, hogy ne üljenek fel kétes kombinációknak, hanem teljes testsúllyal álljanak az általuk választott jövő mellé. Utóbbi megjegyzés a Jobbik felé ingadozó fideszes szavazóknak szólt. Orbán ugyanis attól retteg, hogy a Jobbik sok szavazót visz el a Fidesztől, ezért a kampány utolsó napjaiban erre a félelmére helyezi a hangsúlyt.

A miniszterelnök szerint a jobboldali jelölteknek nem elég csupán megelőzni a másodikat, hanem minél inkább meg kell előzniük, hiszen annál több szavazat számítódik át mandátumra az országos listán. Minden szavazat számít, talán jobban, mint korábban bármikor, tette hozzá.

A kormánypárt programjáról azt mondta, semmi olyat nem akarnak csinálni, ami ne következne az eddigi tettekből. Szerinte, bár a megkezdett gazdasági program eredményeként csökken a munkanélküliség, de „hol vagyunk még a teljes foglalkoztatástól. Ugyanígy jelezte, hogy 370 ezer devizahiteles családot már kimentettek, de még mindig sok százezren várnak a megoldásra.

Orbán Viktor szerint érdemes azoknak az erőknek is elgondolkodni, amelyek 2010-ben kétharmaddal vesztettek, és meg kell érteniük, hogy pártok lehetnek ellenzékben, de a haza nem. Nem lehet bedugni a küllők közé a botot és annak örülni, ha felbucskázik, mondta.

A kormányfő reagált a nyugat-európai bírálatokra is. Van az a baj, amit úgy hívunk, hogy kommunisták. Azt mondta, nem azt érti alatta, hogy Sztálin fényképével alszanak meg kelnek, és nem azt, hogy sarlóval borotválkoznak.

Nyugat-Európában volt egy nagy szellemi felbuzdulás, ami kisiklott és átment olyan diktatúráknak, kommunista rendszereknek a nyilvános pártolásába, amelyek emberellenes bűncselekményeket követtek el és utóbb kiderült róluk, hogy a történelem szemétdombjára valók.

Ezek az emberek egy idő után megszelídültek és visszasimultak a hagyományos európai baloldalba és szociáldemokráciába, de most is szimpátiával figyelik, amit a posztkommunisták csinálnak, mentegetni, segíteni próbálják őket, és bíznak abban, hogy ők is a szociáldemokrata megigazulás útjára lépnek.

Szólt arról is, hogy mindig van egy zsigeri elutasítás a polgári, nemzeti, keresztény értékeket képviselőkkel szemben, de ezt adottságként kell kezelni, nem szabad olyan szekér után futni, ami úgysem fog fölvenni. Az álláspontunkat, érveinket be kell mutatni, de abban ne reménykedjen senki, hogy a barátaink lesznek.

Magyarország Orbán szerint egy növekvő sikertörténet, a számok jó ideje javulnak, a tendencia világos, folyamatosan felértékelődik a magyar gazdaság és annak teljesítménye. Él a turizmus, él a gazdaság, és több befektető van, mint korábban.

Arról is beszélt, hogy a legtöbb európai bürokráciának ma is van egy „udvari karaktere”, ami arról szól, hogy bizonyos dolgokról nem illik beszélni. “És akkor jönnek itt egyébként látszólag szintén fehér és európai emberek, akik úgy tűnik, hogy tudnak késsel-villával enni, bekopognak, és azt mondják, hogy mi ezt másképp csináljuk, erről meg egészen mást gondolunk, sőt talán nekünk így együtt is valami egészen mást kellene csinálni”.

A miniszterelnök-jelölti vitáról azt mondta, az elmúlt négy év másról sem szólt, mint a vitákról, mindenki mindent elmondhatott, az emberek az összes érvet ismerik. Szerinte az ellenzék nem vitát akar valójában, hanem támadni és ócsárolni, azt meg nélküle is meg tudják tenni.

A kormányfő munkája részének nevezte a “centrális erőtér” felépítését, amelybe nemzeti egyetértési igénylő ügyek tartoznak. Azt mondta, hogy a nemzeti ügy már ilyen és választási eredménytől függetlenül nem fogják érinteni, de további témáknak, például a keresztény értékeknek és a teljes foglalkoztatásnak is ide kell tartoznia.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (12 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +2 ( 16 szavazatból)
Látszólag fehér emberekről beszélt Orbán, 4.7 out of 5 based on 12 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(32)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

32 Reader’s Comments

  1. “Szólt arról is, hogy mindig van egy zsigeri elutasítás a polgári, nemzeti, keresztény értékeket képviselőkkel szemben, de ezt adottságként kell kezelni, nem szabad olyan szekér után futni, ami úgysem fog fölvenni. Az álláspontunkat, érveinket be kell mutatni, de abban ne reménykedjen senki, hogy a barátaink lesznek.” Ezzel azt a felismerését tette közzé a vezér, hogy mindig lesznek antifasiszták. Egyébként az egész szövege keresztény mázzal leöntött színtiszta fasizmus. Lassan Mussolini mélységeibe emelkedik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +43 (47 szavazatból)
  2. A beteg súlyos állapotban leledzik. Orvost!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (40 szavazatból)
  3. Szégyene az országnak, szégyene a népnek!
    Minősít bennünket, hogy folytathatja és lesz még erre négy éve – a megvásárolt, önfényezők bérmenetelése azokat is minősíti, akik bevették ezt a bérlátványt.
    Ostoba vezető, ostoba népe, csak kihalás útján lesz itt változás….elkeserítő.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +43 (45 szavazatból)
  4. “Nem lehet bedugni a küllők közé a botot és annak örülni, ha felbucskázik, mondta.”
    .
    Pedig ő ezt teszi amióta megjelent a magyar politika színpadán.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +51 (53 szavazatból)
  5. A látszólag fehér emberek tűrték a sallert, a kokit, továbbra is odatartották az arcukat.
    Ők is azt kapják, amit érdemelnek – ha nem hittek a szemüknek és a fülüknek, mikor fognak rájönni, hogy DE IGEN, JÓL LÁTJÁK, ezek nem demokraták és nem kicsit lejt jobbra a pálya a választáson?!
    -
    Az EU tagságunkat népszavazás döntötte el, vállalva az EU-s szabályokat, de az oszt jó napot, joghézagék pártja prüszköl minden szabálytól és főleg az ellenőrzéstől.
    Ha azt gondolja, hogy az orosz medve, a keleti emberek majd csak úgy, szeretetből szórják neki a pénzt – akkor több, mint nagyon hülye!
    Valóban a történelem szemétdombján lesz a megfelelő helye….majd egyszer.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +38 (40 szavazatból)
  6. Amíg ezt a feketeöves pszichopatást végleg el nem távolítjuk a magyar közélet porondjáról, a legkisebb halvány reményünk sem lehet egy micurkányi javulásra sem, sőt!
    Bolondházba/tömlöcbe orbánccal mielőbb!
    És persze a negyedszázados hereléttel ebül szerzett javakat – szőlőt, bányát, mindent – vissza a közösbe! Legfőbb ideje lenne már bevezetni a csúti rémet a MUNKA VILÁGÁBA, ami számára terra incognita.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +41 (43 szavazatból)
  7. Mert, hogy ki a magyar és ki a keresztény, azt is a vezér mondja meg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (32 szavazatból)
  8. Ebben a zorbáni világban ateistának lenni sem egy sikertörténet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  9. http://nol.hu/belfold/egyik-kampany-a-masikra-1453305
    -
    Április 5-től indul a kampány az EP-s helyekért!
    -
    A “látszólag fehér emberek közé” mehetnek a turulban született, piros pöttyös ülepű fél-ázsiaiak – bomlasztani?!
    Egy EU ellenzőnek nem szabadna bekerülnie, főleg nem az EU-s zászlókat kidobáló, azt égető lényeknek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (29 szavazatból)
  10. A jobboldalnak olyan kormányt kell adni, amely a kitűzött célokat képes eredményesen képviselni, ehhez pedig sok voks kell, és nagy támogatás
    Orbán kezd elfelejteni magyarul. Igen, olyan kormány akarunk adni a jobboldalnak, amely a kitűzött célokat képes eredményesen képviselni.
    Ő persze erre gondolt: olyan kormányt kell adnia.
     
    pártok lehetnek ellenzékben, de a haza nem
    Aki nem velük van, az a haza ellensége, azaz hazaáruló. Ők forradalmat csináltak; aki ellenük van, ellenforradalmár. A megfelelő törvények már előkészítés alatt.
    Te!
    Sötétben bujkáló
    rémhírterjesztő
    ellenforradalmár
    RESZKESS!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (27 szavazatból)
  11. Az idézet 1956 utánból való. A plakát:
    http://3.bp.blogspot.com/-1aNO95aDNoU/Ts1bnW6YfPI/AAAAAAAADlY/n44Wbu0iskg/s1600/tete.jpg

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  12. Ütni, vágni, falhoz állítani.
    Még az irmagját is kiírtani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  13. Ego: A plakát 1919-es, de a szövegét valóban felhasználták 1956-ban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  14. Ego
    A vaknak aztán mondhatod, hogy kék az ég, a süketnek meg hogy csenget a villamos.
    Amit nem akarnak érteni azt nem értik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (23 szavazatból)
  15. 1. Fehér emberek == nem ciganyok. Ez rasszizmus.
    2. Mi is tudunk késsel és villaval enni== Kisebbségi komplesszus. Ez a motor.
    1+2= fasizmus

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  16. Azt hiszem a magyar demokráciában egészen kicsi idöre érdemes visszaállitani a halálbüntetést.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (18 szavazatból)
  17. emigrant (2014. március 31. hétfő 09:41)
    Igazad lehet. Én gyerekfejjel a Margit-híd budai aluljárójában láttam. Nagyon megragadt a fejemben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  18. Rossz hirem van: nem tudunk késsel és villaval enni.
    Nem tudjuk fenntartani a jogallamot, nem tudtuk megörizni alkotmanyunkat igy a diszlet demokracianak sincs sok értelme a valasztasokkal. Ugyan meg van teritve, ott van a kés meg a villa a teritett asztalon =parlament, de mindez csak diszlet.
    Ez a magyar «kastély» egy valyoghaz egyetlen szobaval, a Moricz altal leirt magyar sivatag. A «kôzpontositott» -nak becézett feudalis berendezkedés az europai modernebb demokratikus berendezkedést nem érti, csak mimeli, mert a kést és a villat a diszlethez Europabol hozzak, mig az asztalteritöbe fujjak orrukat és kézzel esznek a maguk elé rantott husosfazékbol.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (22 szavazatból)
  19. Ami nekem ebből lejött:
    .
    - aki az EU-ban nem ért egyet Orbánnal az mind kommunista
    - csak ő tud késsel-villával enni
    - nem fél a vitától, csak fél hogy vitázni fognak vele
    .
    Anyám! Ez a pasi egy beszari, öntelt, rettegő tahó paraszt Miket álmodhat ez éjszakánként, ha egyáltalán tud a rémálmaitól aludni?.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (32 szavazatból)
  20. Zappa
    Ez csak a látszat. A nokedlit meg kanállal eszi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (18 szavazatból)
  21. Ennyi zagyvaságot, amit ez a főcigó összehordott! – EZ a diliházba való!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  22. Írás a kép alá:
    .
    A kollégiumi triumvirátus: több, mint két évtizede verik együtt – a tenyerüket.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  23. Ego !
    Csak kiegészítés gyanánt :
    Ez a plakát a Magyar Tanácsköztársaság falragasza volt, amely 1956. után ismét aktuálisnak látszott…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  24. Olvasom,hogy “kitűzött célokat képes eredményesen képviselni, ehhez pedig sok voks kell”.Az eszem a voks helyett azt olvasta, hogy sok orvos kell. Bizony egész orvos stáb kellene már ehhez az emberhez.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  25. Bármely diktatúra legbiztosabb ismérve az , hogy a Diktátor nem áll ki senkivel vitatkozni mert ha vitatkozna akkor az már demokráciának tűnne ezt pedig egy Diktátor nem akarhatja.

    ORBÁN VIKTOR egy büdös mocskos DIKTÁTOR!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  26. Kovetkezetlen , gatlastalan , alattomos gazember Orban vitazni nem tud mert uninteligens marpedig egy komoly vitaban a gumicsizma hatrany!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  27. A Látszólag Nagy Fehér Főnök Szabadkán :
    http://propeller.hu/itthon/2900691-orban-viktor-himnuszt-szeretett-volna

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  28. “És akkor jönnek itt egyébként látszólag szintén fehér és európai emberek, akik úgy tűnik, hogy tudnak késsel-villával enni, bekopognak, és azt mondják, hogy mi ezt másképp csináljuk, erről meg egészen mást gondolunk, sőt talán nekünk így együtt is valami egészen mást kellene csinálni”.

    Emberek, ez saját magukról beszélt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  29. Újbeszélül: Centrális erőtér= egypártrendszer
    Milyen programra kér pávatáncos
    FELHATALMAZÁST A VÁLASZTÓKTÓL?
    Biankó csekket akar: CSAK A FIDESZ, orbán a miniszterelnök.
    Ennyi!
    És azt csinál amit akar, visszamenőleg belemagyarázza mindenbe, hogy felhatalmazást kapott rá!
    Már a Kádár rendszere is demokratikusabb volt mint orbán rendszere!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  30. bonhomme, Te láttad meg a lényegét az egésznek! Gratulálok! Terjeszteni kezdtem!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  31. Nyílt levél Orbán Viktornak!!!!

    Tisztelt Orbán Úr! Hallom ön mire kér tőlem segítséget összegezve a mögöttünk álló négy évet ezt a kérését meg lehetősen pimasznak és nagyképűnek, tartom. Hogy mer ön erre felhatalmazást kérni, hogy folytassa? Önnek van lelki ismeret vagy tükre? Mert ahogy észre vettem nem gyakorolja intenzíven, hogy bele nézzen, sőt hogy saját magával szembe nézzen! Mire is kér ön felhatalmazást tőlem?

    NOS AKKOR NÉZZÜK!

    Ön semmibe veszi az embereket magasról, tesz rájuk a pusztulásba, vitte az országot. Ellopta az emberek pénzét, amiből az agymosott híveinek stadionokat építetett miből is? A rokkantaktól elvett pénzből, a magánnyugdíj pénzből, amit ön gátlástalanul megvédett tehát ez az ön zsebébe ment, a nemzeti dohányboltok, ami természetesen csak az ön köreihez tartozó emberek kaptak lehetőséget. Csorbította munkához való jogot, a sajtószabadságot, a független ügyészséget tönkre vágta az egészség ügyet, a felsőoktatást persze tudom, nem kell annyi diploma minek a rabszolgamunkásokat, kell gyártani, akik az ön érdekeltségeinek alá vannak rendelve! Tönkre vágta a mezőgazdaságot ön azt mondta, hogy a magyar földek csak magyar emberek kapnak de, azt nem mondta hozzá, hogy csak az ön oligarcha barátai nyernek a föld pályázaton. Ön tönkre tette a gazdaságot, mert menekülnek a befektetők, innét hiszen olyan feltételeket szabott, ami csak is az önhöz közel álló baráti társaságának felel meg. Megcsorbította a vallásszabadságot! Ön hogy merészel bele szólni, abba hogy én mibe higgyek, és kinek mit képzel ön? Tönkre tette az oktatást persze azt ígérte nem lesz tandíj, de mondani mindent lehet. Ön harcban áll az egész világgal, pedig maga nem Wellington! Ön rokkant holokausztot hozott létre igen azt mondta vége a henyélésnek és a pazarlásnak a kérdésem csak annyi, hogy kinek is? Azt mondta 1 millió munkahelyet, teremt de, ebből csak annyi futotta, hogy rabszolgamunkások ezreit gyártja. Azt mondta, a nyugdíjasokat meg kell becsülni de, ön a reménytelenségbe taszította őket, hát tudom én elég nekik a csirke farhát is…. Aztán nézzük csak ezt a rezsicsökkentést, csak nem abból valósítja, meg amit a nyugdíjasoktól visszafogott? Ennyi adót az életbe nem fizettünk gyakorlatilag a levegőért is fizetnünk, kell. Aztán itt a tranzakciós adó, ami megint egy nagy hazugság! A csekkadó ön 27% áfát tett a szolgáltatásokra ezen felül még fizetni kell azért is, ha befizetem a postán! Emberek ezrei menekülnek az ön diktatúrája elől! Ön elvette a vakok járadékát, az asztmás gyerekek kiemelt családi pótlékát elvette az az asztmás gyerektől a gyógyszertámogatást! És most itt megkérdezem! Tudja maga milyen fuldokolni?? Tudja mi az? Elvette a cukorbetegektől az inzulintámogatást, felemelte a nyugdíj korhatárt csak azt nem vette észre, hogy az elhasználódott agyondolgozott negyven feletti embereket sehová sem veszik fel dolgozni!!! Azt mondta REND, LESZ! De ön hajszolja bele az embereket a bűnözésbe!!! Még is ki maga Orbán Úr? Elfelejtette a kilencvenes évek végén történt olajmaffiát? Hány ember is halt meg? És ezt még 85. évre titkosította is! Maga koncepciós eljárások tömegét hozta létre, amivel azt üzente az embereknek bármikor bárkit “kicsinálhatok”!!! Azt mondta, felszámolja bűnözést de, ezt saját magával kellett volna kezdenie! Orbán úr hogy merészel tiszteletet követelni, hát nem érti Uram a tiszteletet kiérdemelni, szokták és nem kierőszakolni!!!! Orbán Úr tudom, hogy ön nagyon beteg és azt is tudom, hogy ön nem alkalmas döntések meghozatalára tudom hogy Ön csak egy báb és nem más. De elég volt ebből a magyaroknak! Menjen és kezeltesse magát utána, pedig vállalja a bűnei következményét, ha van még önben gerinc, bár ezt sajnos kétlem! Maga utat engedett a náci eszméknek felébresztette csipke Rózsika álmából a rasszizmust! Ön az elmúlt négy évben csak hazudott lopott és csalt és még azt merték mondani, hogy önök nem ápolnak viszonyt bűnözőkkel, hiszen az egész Fidesz párt bűnözőkkel van tele! Maga felperzselte az országot maga olyan, mint a pestis, ami csak terjed Ön, elvette az emberek hitét reménytelenségbe, kilátástalanságba taszította az országot! Hogy merészeli még azt kérni az emberektől, hogy folytathassák? Még is mit képzel maga? Ön nem Isten ön csak egy beteg szánalmas ember, aki kétségbe esetten kapálózik a hatalom után. Elindult a Felcsúti kunyhóból és gátlástalanul eltapos mindenkit. Ön olyan, mint az öreg halász, aki kifogta az arany halat, de egyre mohóbbá vált és végül visszakerült a kunyhóba! Tisztel Orbán Úr tőlem ezek után, ne merészeljen kérni lehetőséget, hogy folytathassák a szabad rablást! Elég volt Orbán Úr Ön a polgárháború felé sodorja az országot! Nem azt mondta, hogy „nem leszünk gyarmat”? De atom gyarmat lehetünk még is kinek az életével játszik ön? Kitől kért erre felhatalmazást? Kit kérdezett erről ön meg? Emberek gyerekek százezrei éheznek hajléktalanná tette őket, elvette a nyugdíjukat Bezzeg az ukrán románok, kapnak nyugdíjat és kinek a pénzből? Csak nem abból, amit maga ellopott és most nekik adja bízva, abban hogy a választásokon majd magára voksolnak! Hogy merészelte ezt maga? Elárulta az országot! Azt mondta a „HAZA NEM LEHET ELLENZÉKBEN” Akkor javaslom, tartsa is ehhez magát! Nyergeljen, Forduljon és lépjen le, mert önt a népharag elintézi! Tehát Orbán úr én nem engedem, hogy maga maguk ezt tovább folytassák itt biztos nem ebben az országban nem, mert ez nem csak az ön hazája, hanem a miénk is! Orbán úr én nem félek magától csak szánalmat, érzek ön iránt! Emlékszik még mi t mondott Jézus? Mit ér az ember, ha az egész világot megnyeri, de a lelkében kárt vall? Tisztelt Orbán Viktor Úr hagyjon minket élni én, nem kérek önből, önökből, a hazugságaiból, kevélységéből, mohóságából! Ön az én keresztényi perifériámon kívül esik! Tehát Orbán úr az én támogatásomat biztos nem kapja, meg ezt garantálom! Isten áldja önt

    Orbán Úr!

    Tisztelettel: Laska Veronika Budapest: 2014. március 27.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  32. LV+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    Vagyunk így egy páran, akik ezt tudjuk, látjuk, írjuk.
    Viszont sokan vannak közöttünk Mosó Masa mosodásai – akik szerint ezek mind egyformák.
    De ami rémségek ebben a négy évben a hazánkkal, az emberekkel megtörténtek – ezt nem lehet összemosni a rendszerváltás összes kormányával, ezt a narancsok és az ő gombnyomogató, tapsikoló, vakegér híveik tették, nem kevés külső segítséggel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Magyarországon nincs ellenzék 2014. május 8. csütörtök | AN

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos