Ronai and Ronai
AMERIKAI

A hitesek a Vidám Vasárnapot választották 2013. november 5. kedd 22:17 | AN-álláspont

  • Hozzászólások(39)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A hitesek a Vidám Vasárnapot választották

Budapest – A Horthy-szobor avatására ezúttal is kivonult a Hit Gyülekezete, mint minden olyan alkalommal, ahol a Jobbik antiszemitizmusát kell elítélni. Az Orbán-rendszer bevett egyháza eddig egyetlen alkalommal sem demonstrált Orbán Viktor vagy a Fidesz ellen. Ellenkezőleg, az ő szervezésük volt, amikor Rogán Antalt az antifasiszták színpadára állították, lehetőséget adva ezzel a Fidesznek, hogy tisztára mossa magát az antiszemitákkal való együttműködés vádja alól. A szervezett tüntetőknek tűnő hitesek ezúttal sem tagadták meg önmagukat: a Horthy-szobor elleni tüntetést faképnél hagyták, amikor közeledett Németh Sándor vallási showműsora. A Vidám Vasárnapot választották a deportálások elleni tiltakozás helyett.

A Hit Gyülekeete ezúttal is harsányan demonstrálta jól fizető filoszemitizmusát, de amikor Németh Sándor televíziós showműsora és a zsidósággal való szolidaritás, a deportálások és a Horthy-szobor elítélése között kellett választani, akkor az antifasiszta demonstrációt faképnél hagyták és a Vidám Vasárnapot választották. Ezután lehetett csak látni, kik és hányan voltak azok, akik személyes indíttatásból, saját belső meggyőződésüktől vezérelve, és nem kivezényelve vettek részt a tüntetésen. Látszott, kik az igazi tüntetők. A hitesek távozásának egyetlen pozitív hozadéka, hogy eltűntek az antifasiszta demonstrációról a Fradi 2-es szektort idéző megnyilvánulások. Ennek legdurvább jelenetei akkor zajlottak, amikor évekkel ezelőtt a Kossuth téren két csőcselék állt egymással szemben: a Hit Gyülekezete izraeli zászlóban artikulátlanul ordító tagjai, valamint a Vér és Becsület náci tagjai. Ez utóbbiak magatartása volt kultúráltabb, ők voltak a fegyelmezettebbek.

A különböző antifasiszta megmozdulások hitelét már hosszú ideje rontja, és a megjelentek számát, valamint az ellenállás valódi nagyságát torzítja a kivezényelt hitesek megjelenése. Ez a szervezett kivonulás a rendszerváltás előtti időket idézi, amikor katonákat, iskolákat, szocialista brigádokat vezényeltek ki egy-egy pártállami megmozdulásra. Olyanok, mintha bértüntetők lennének. Ennek visszataszító jellege már annyira szembetűnő volt, hogy a legutóbbi Kossuth-téri demonstrációról Mihancsik Zsófia is megírta a Galamusban a véleményét, a balliberális magyarországi sajtóban egyedül. A téma tabunak számít a baloldali sajtóban, mert Németh Sándor az ATV révén olyan befolyásra tett szert, hogy senki nem meri kritizálni, csak az olyan szabad emberek, mint Mihancsik Zsófia és az Amerikai Népszava tulajdonosa. Másrészt sokan úgy gondolják, nem számít, hogy kik, és nem számít, hogy miért, csak sokan legyenek. Ez a felfogás a hites “vattát” is pozitívnak tekinti, csak minél többen legyenek. Ez rendkívül hamis és veszélyes érvelés, mert a hiteltelenség az antiszemitizmust erősíti, és ellentétes azzal a szellemiséggel, amelyeket ezek a rendezvények képviselnek. Kevés dolog árt jobban a zsidóknak, mint a Hit Gyülekezete “hórukk” filoszemitizmusa.

Nem hiteles érvelés az sem, hogy a Hit Gyülekezete tagjai magánemberként érzik szükségét, hogy kinyilvánítsák antifasiszta elkötelezettségüket. Ezt cáfolja a tény, hogy ugyanezek az emberek nem vonulnak ki tömegesen sehova, ahova a Hit Gyülekezete szervezetten nem küldi őket. Egyetlen tüntetésen nem jelent meg ez a társaság spontán tömegként. Soha nem mozdultak meg belső lelkiismereti parancsra sem antifasiszta, sem más tüntetésen. Igaz ez még az Élet Menetére is, ahol már évek óta a Hit Gyülekezete a “vatta”, és kvázi lenyúlta az egész rendezvényt. Miközben a filoszemita buzgóság mögött érezhetően Németh Sándor politikai megfontolásai állnak, aki ügyel arra, hogy a Fideszt elválassza a szélsőjobboldaltól. A Hit Gyülekezete soha nem szervezett olyan demonstrációra embereket, amely az Orbán-rendszer ellen, vagy az Orbán-kormány bármely intézkedése ellen tiltakozott volna. Miközben azt játsszák el, hogy a Hit Gyülekezete vezető lelkésze üzemelteti az egyetlen ellenzéki tévécsatornát. Miközben saját nyilatkozataik szerint kölcsönös meg nem támadási egyezményt kötöttek a Fidesszel. Az ellenzék gondolkodását ez a csatorna irányítja.

A szervezettség és a “parancsra tüntetés” látszatát erősíti, hogy a Hit Gyülekezete tagjai a Horthy-szobor elleni tüntetésre is a legutóbbi Kossuth-téri demonstráción használt táblákkal vonultak ki, amelyeket nyilván valami raktárban őriznek ezekre az alkalmakra. Kísértetiesen hasonló sárga csillagokat viseltek most is. Ezúttal csak a “Respect Rogán” táblák hiányoztak, miután Rogán ezúttal nem köztük vonult fel, hanem egy nyilatkozatban tette a baloldalt felelőssé a Jobbikkal való együttműködésért, közvetve a Horthy-szoborért is. Rogánból a Hit Gyülekezete csinált olyan embert, aki a Fidesz hazug “antifasiszta” arcát hivatott megjeleníteni. Utólag kiderült, hogy Rogán színpadra állítását indokló valamennyi érv hazugság volt. A Fidesz semmit nem változott, és nem változtatott a szélsőjobbal összefonódó politikáján, miközben ez a demonstráció feltétel nélkül tisztára mosta az antiszemitizmus jogos vádja alól. A Fidesz nem változott, továbbra is a Horthy-rendszert restaurálja, háborús bűnösöket tanít az iskoláiban, de a Hit Gyülekezete továbbra is megmaradt kizárólag a Jobbik ostorozójának, mintha a Jobbik egyedül lenne felelős az antiszemitizmusért. Ez egy olyan bevett egyház, amely az igazságot és a filoszemitizmusát a kormányzó hatalom érdekeihez igazítja, amelytől támogatását és kedvezményeit kapja. A zsidóság ügye ennek van alárendelve. Ez annál is inkább veszélyes, hogy a Hit Gyülekezete anyagi erejénél és a mozgatható tömegnél fogva kisajátítja a zsidó tematikát. Zsidóbbak akarnak lenni a zsidóknál, de mindez Németh Sándor érdekeinek és intellektuális színvonalának van kiszolgáltatva.

A kivezényeltek belső meggyőződésről sokat elmond, hogy a Horthy-szobor elleni tüntetés egy meghatározott időpontjában, a demonstráció vége előtt, mintegy parancsszóra füstté vált a kivezényelt Hit Gyülekezetes tömeg és elhagyta a teret. Kezdődött a Vidám Vasárnap. Ezt nem cseréltek fel a tiltakozással. Amikor a Vidám Vasárnap és a Horthy-szobor elleni tiltakozás között kellett választani, akkor ők a Vidám Vasárnapot, Németh Sándor vallási showműsorát választották. Ez fontosabb volt, mint 450 ezer zsidó deportálása, és egy Horthy-szobor felállítása. A résztvevők száma is emiatt volt a szokásosnál alacsonyabb: a Vidám Vasárnap előtt már nem mindenki ért volna oda a tüntetésre is, és nem kockáztatták meg, hogy Németh Sándort a zsidók deportálása miatt lekéssék. Hegedűs Lóránt megúszhatta volna a temploma előtti szervezett üvöltözést, amelyet az ATV által közölt nyilatkozat szerint ismeretlen “jóérzésű magyar állampolgárok” produkáltak, ha a szoboravatást a Vidám Vasárnappal azonos időben kezdik.

Ezek a névtelen, de valamiért az ATV által ismert “jóérzésű emberek” szervezték meg a sárga csillag viselését is. A sárga csillag kitűzése hősies magatartásnak számított akkor, amikor valaki önként kitűzte a zsidóság melletti szolidaritásból, még inkább, ha ezzel a csillaggal a halálba is elkísérte azokat, akiket lemészároltak. Ennek a jelképnek a használata indokolt lehet egyes alkalmakkor, de “elkoptatása” nem ajánlatos, mert a vészkorszakból komédiát csinál. A sárga csillagokkal való ízléstelen futkározásnak kontraproduktív hatása lehet. Az Amerikában élő, és a holokuszt után elmenekült magyar zsidók jelentős része felháborodik azon, hogy az antiszemiták ellen tiltakozók sárga csillagot tűznek magukra.  Brooklynban, a világ legnagyobb zsidó városában azt mondják, hogy a zsidóknak nincs közük a sárga csillaghoz, ahhoz az antiszemitáknak van közük. A holokauszt után megfogadták, hogy soha többé nem engedik megjelölni magukat, és az ellen is tiltakoznak, hogy erre emlékeztessék őket.

Az a harsányság, amelyről az ATV büszkén számolt be, az az üvöltözés, amely a tudósításuk szerint még a templom harangját is elnyomta, idegen a zsidó kultúrától, a Shoa szellemi mélységének megértésétől, mibenlététől. Hiányzik belőle a méltóság, az áldozatok iránti tisztelet és fájdalom. Pontosan olyan szívet tükröz, amely a Szabadság téri üvöltözés után a Vidám Vasárnapra megy ropni a táncot.

A jelenség nem új, beszélni róla nem lehet. Túl sok mindenkinek ad munkát Németh Sándor televíziója. Túl sok mindenkinek fontosabb a tévében való szereplés, mint az igazság. Pedig ez a hamisság hitelromboló, az antifasiszta giccs az antiszemitáknak kedvez. Meggyalázza nemcsak azokat, akik őszinte szívvel vesznek részt egy ilyen tiltakozáson, hanem azok emlékét is, akikre Horthy csendőrei rácsukták a vagonajtókat.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.5/5 (22 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +32 ( 40 szavazatból)
A hitesek a Vidám Vasárnapot választották, 4.5 out of 5 based on 22 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(39)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

39 Reader’s Comments

  1. Neked5gigabájt

    http://tablet.hvg.hu/itthon/20131104_Kituntettek_Wittner_Mariat

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  2. Kedves Bartus László! Ahogy korábbi kommentemben írtam valóban érezhető volt a tüntetésen a Hites tömeg, de ők az első félóra után elmentek, és ismétlem utána még két órán keresztül, természetesen folyamatosan csökkenő létszámmal ott maradtak a tüntetők, méghozzá mágendáviddal a mellükön. Biztosíthatom, hogy ha édesanyám élne (most persze egy kicsit örülök, hogy ezt nem érte meg!) nem mondaná, hogy tiltakozásul ne tűzzem a mellemre. Sőt! A Brooklini zsidók,akikre hivatkozik nem tűznék ki? Ugyan miért nem? Azért, mert őket nem fenyegetik, és nem kell azt a Világ tudomására hozniuk. Sajnos amikor először tűztem a mellemre (nem a hites műtüntetésen!), hanem a gyöngyösibeszéd után a Kossuth téren, eltettem, mert sejtettem, hogy nincs vége.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (19 szavazatból)
  3. Ezt Németh Sándor majd mindig eljátszatja a gyülekezetével?
    Hát normális emberek járnak oda egyáltalán?
    Akik nem ismerik fel a csalót, a pénzsóvárt, aki mások hitén élősködik?
    Aki nem szégyenli a múlt szégyenét saját javára felhasználni?
    Bizony nagy baj lett volna, ha egy alkalmat kihagytak volna a perselyezéssel!
    Az ATV meg jóérzésű embereknek nevezi az ordibálókat?
    Nem tudják hogy a néma tiltakozásnál nincs megdöbbentőbb?
    Az ordítással a fradi drukkerek szoktak operálni. Bár már az ATV is lassan azon a szinten lesz.
    Olga a kedves mosolyával már lassan teljesen hiteltelen lesz. A megfelelni akarással az ATV minden tagja elől jár.
    Pénz beszél, kutya ugat…
    Mit nekik az Orbán kormány aljas hozzáállása a holokauszthoz?! Mit nekik a hazugságok, és kétszínűségek özöne?
    Magyarország teljes lezüllesztése a végéhez közeledik.
    Ezek az emberek meg nagyban hozzájárulnak ennek megtörténtéhez.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (21 szavazatból)
  4. Itt a tiltakozás már kevés!!! Nincs értelme.
    A Jobbik a ref. egyházzal karöltve provokál.
    Egy dolog vezet célra: szobordöntés, ill. szobor,- emléktábla lefestés.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (16 szavazatból)
  5. Kedves Laci,
    Örömmel venném, és egyúttal javasolnám is, hogy szentelj néhány írást a jezsuiták szerepének a magyarországi fejleményekben. Orbán és bandájának szellemi kapacitása ugyanis nyilvánvalóan rém kevés ahhoz, hogy az elmúlt években tapasztalt szisztematikus jogállam-lebontó és társadalom-átalakító tevékenységükhöz elegendő lett volna. Ebben nyilván voltak szellemi szövetségei. Az az összehangolt cselekvéssor, ami az elmúlt években zajlott, feltételezi, hogy egy komoly szellemi háttérközpontban dolgozták ki a részleteket. Ilyen koncentrált szellemi kapacitással jelenleg a jezsuiták rendelkeznek, és ők azok, akiknek a küldetése egybevág Orbán törekvéseivel: a Kelet-Európai térségben a liberalizmus szellemének visszaszorítása és a Vatikán befolyásának erősítése. A bankok elleni Orbán-akciókat is indokolhatja az, hogy a jezsuiták így álltak bosszút a liberális körök által irányított bankszektoron amiatt, hogy a Vatikán bankját leleplezték a pénzmosás és egyéb zavaros bűnügyek kapcsán.
    Érdekes, amiket írsz a Hit-Gyülekezetének és Németh Sándornak a szerepéről a mai Orbán-rendszer manipulációiban. Attól tartok azonban, hogy ennél egy nagyságrenddel nagyobb ügy a Vatikáni érdekeket szolgáló jezsuitáknak az Orbánt támogató-ellenőrző szerepe. Azt hiszem, hogy egy fontos hiányzó mozaikelem kerülhetne ezzel a helyére a koncepciódban, ami megvilágítaná az egész Orbán-ügy európai szintű helyzetét, amire a Hit-Gyülekezete nem rendelkezne ekkora befolyással, a jezsuiták viszont Európa-szintű koordinációra is képesek.
    A te széles látómeződ és összefüggések feltárására képes kiváló képességed és alapos munkád hasznos feltáró írásokat eredményezhetne ebben a kontextusban is.
    üdv
    Titán

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (32 szavazatból)
  6. :))

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  7. Ezt megkaptad, Öreg Titán! Az előbb még 1/1 voltál:-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  8. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    Öreg Titánnal értek egyet 100%-ig.
    Már bocsánat, de ez a Hit-fóbia félre viszi ezt a világrengető Horthy-ügyet…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  9. Gratula Öreg Titán+++++++++++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  10. Gondolom most hogy itt a foton csak a “fel” Hitgyulekezete lathato, a masik felet a Goj Motorosok bulijan talalnank meg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  11. Féniász László

    Köszönet a HIT támogatásának és megvetés azon zsidó közösségeknek( EMIH) akik nem ítélték el nyilvánosan a fasiszta restaurációt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (6 szavazatból)
  12. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    Admin mosolya :)) az elfogadást, vgy a tagadást szimbolizálja ?? És kiét ?
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  13. “Mert ahol ketten vagy hárman összegyűlnek az én nevemben, ott vagyok közöttük.” -mondja Jézus. Ez az ige minden keresztény gyülekezet szervezeti szabályzatának alapja. Ez jelenti azt, szerintem, hogy a gyülekezet megszentelődik Jézus által.

    De!

    Érdemes azon elgondolkodni, hogy akkor mi van, ha a szervezet bővülni kezd, infrastruktúrát kezd el építeni kezdetben azért, hogy az evangéliumot minél szélesebb körben hirdetni tudja, egyrészt mert a bárányok tömegesen igénylik a szellemi táplálékot, másrészt mert sok a tévelygő, akit megszólítanának. Kell akkor akol, (Csarnok), terjesztő közeg (Video stáb, stúdió, újság, tv….), stb..
    Mivel minden létesítmény üzemeltetést, fenntartást igényel, ennek mérhető anyagi, hangsúlyozom anyagi igényei vannak. És már el is jutottunk a gyülekezet, mint egyéb gazdasági szervezet címszó alá. Itt már a világ törvényszerűségei uralkodnak. Kiadás- bevétel, mérleg, beszámolók költségvetés, stb.
    Mint minden gazdasági szervezet ez is majd automatikusan a nyereségességre törekszik, és ekkor már nehéz megállni az Isten igéjében, hiszen nyakig elmerült a szervezet a világ szerinti törvényekben. A legkisebb elbizonytalanodásra is ezer alternatívát kínálhat a Gonosz, ami a világi megítélés (gazdasági) alapján logikus is. Hiszen az akol melegét biztosítani kell, gázszámlát kell fizetni. Azt, hogy miből, okos emberek kitalálják. Kezdetben a tehetősebb tagok felé érdemes célzott prédikációkat celebrálni, esetleg az igényeiket jobban kielégíteni, de nagyobb volumenben érdemesebb a támogatások -”ingyen” pénzek- felé is fordulni, sőt ezekért akár komolyabb kompromisszumokat is meghozni. Hiszen így működik a világ, amiben a gazdasági szervezetet navigálni kell.
    Egyáltalán nincs mit csodálkozni azon, ha egy akkora szervezet, mint a HGY, furcsán világias allűrökkel operál.

    Kedves AN!

    Olvastam a Hetekben megjelent cikkeket. Szerény véleményem az, hogy fölösleges tovább tartózkodni ebben a sárdobálás partiban. Ha jól értem akkor BL. már minden szükséges intézkedést megtett, hogy a 6os karton ügy a megfelelő fórumokon folytatódjon. Érdemes lenne elengedni a szálakat, és a Hgy-vel való csatározás megítélését felsőbb fórumokra hagyni. Ne hagyják magukat egy személyes támadás által kisebb volumenű ügyekbe belerángatni, mint a magyar demokrácia védelme, ellenfelei tetteinek elemzése, krónikálása.
    Ehhez sok erőt kívánok!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  14. Kedves Cadik,
    ez nem a HGY-vel valo csatarozas, ez egy belpolitikai esemeny, amit ok szerveztek, ezuttal is mindazzal a hamissaggal, ami a cikkben is szerepel, ami a Kossuth teri szervezesnel is kiderult, es amirol az idezett cikkeben csak Mihancsik Zsofia irt. Nagyon sajnalom, hogy csak az AN az egyetlen, amely megirhatja ezt a magyar sajtoban, jobb lenne, ha nem nekünk kellene. Gondolkodtam is ezen, de aztan arra jutottam: attól, hogy Németh Sándor és társai hamis ügynökvádakkal illettek engem, még nem cenzúrázhatom az Amerikai Népszavát, és nem tehetem meg azt, hogy az AN ne írjon a közélet egy fontos kérdéséről, mert akkor egyesek majd azt gondolják, hogy ezt biztosan én személyes bosszúból teszem. Ha így tennék, máris sikeres volt a mocskolódás és a hamis vád, sikerült elnémítani az Amerikai Népszavát is. A Hit Gyülekezete részben az ATV révén, részben ezekben az ügyekben napi szinten van benne a politikában, alakítja az eseményeket és manipulálja a közvéleményt, konszolidálja és védelmezi az Orbán-rendszert. Ez nem kerül nyilvánosságra, mert ugyanakkor az ATV révén zsebében tartja a baloldalt is. Ehhez a jelenséghez és a szerepükhöz képest bűnösen keveset foglalkozunk ezzel a súlyos problémával. Ezért nem érdekel senki véleménye, nem fogok cenzúrát gyakorolni az Amerikai Népszavában velük szemben sem, csak azért, mert akkor azt mondják, hogy személyes okból támadom őket. Ez nevetséges. Ha a cikk nem szólna semmiről, akkor lehetne ezt mondani. Dehát nem ez történt? Nem érdekel mit mondanak. A hitesek levonultak az általuk összetrombitált rendezvényről idő előtt, mert kezdődött a Vidám Vasárnap. Ha ez nem a Hit Gyülekezete, és nem Németh az ATV tulajdonosa, akkor ezen röhögne vagy háborogna a fél világ.
    Öreg Titán nagyot téved, amikor idehozza nekem a jezsuitákat, és azt hiszi, hogy a jezsuiták helyett foglalkozunk ebben a cikkben a Hit Gyülekezetével. Senki nem mondhatja, hogy nem mutattam be eléggé a katolicizmus szerepét, benne a jezsuiták ténykedését ebben az Európa ellenes támadásban, és az Orbán rendszerben is. És ennek nincs vége. De amikor látszat antifasiszták torzítják a valóságot, durván manipulálják a közvéleményt, akkor nem lehet se a jezsuitákról, se a tejkitermelő vállalatról beszélni, hanem erről a konkrét jelenségről kell beszélni. Ez a cikk az egyik legfontosabb cikik, amely a magyar sajtóban megjelent az elmúlt három évben. Mert egyedül mutat rá egy olyan fontos problémára, amiről senki nem beszél. De létezik. Majd az idő ebben a kérdésben is rámutat arra, milyen fontos cikkek jelentek meg itt, és milyen bűnös mulasztásai voltak a magyar sajtónak.
    Ne aggódjanak. Szét tudom választani a személyes védelmemet egy szekta durva támadásával szemben, és tudom, mi a szakmai kötelességem, ha egy ilyen konkrét jelenséget látok. A személyes ügyek belekeverése az lett volna, ha nem engedem ezt megjelenni csak azért, nehogy azt mondják… Ez nevetséges. Ez a manipuláció. Ilyeneknek én nem dőlök be, és egyáltalán nem érdekel, ki mit mond. Tessék csak megnézni a magyar zsidóságot foglyul ejtő nagy filoszemitákat: fél óra után lepattantak a Horthy-ellenes tiltakozásról, nem számított a holokauszt, kezdődött a Vidám Vasárnap, menni kellett táncolni a showműsorba. Aki ezen nem röhög vagy nem háborodik fel, annak más megfontolásai is vannak. Az nem tisztességes ember.
    Üdvözlettel, Bartus László

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  15. Az a véleményem hogy a buta és politikailag képzetlen magyarokat jóóóóóól megvezette egynehány firkás csirkefogó.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  16. Kedves Bartus László!

    Köszönöm válaszát, mert megerősített abban a meggyőződésemben, hogy tántoríthatatlanul, és kérlelhetetlenül az igazság útján igyekszik járni, és ebben az Ön körültekintő és széles látókörű tevékenysége eligazodásul szolgálhat minden igazságkereső számára.
    Könnyen belátható, hogy a jelenlegi magyarországi uralom kiterjedt, tervszerű és kiszámított utat erőltet, egyenlőre sikerrel. Ebben minden juttatásnak ára van, így bizonyára az egyházi státusnak is. Teljesen világos, hogy a megtűrt szervezeteknek is feladatuk van, akár a kirakatiság, vagy a rendszer ellenes erők terelése. Ezen nem lehet csodálkozni, hiszen az irányítás a totalitás irányba mutat. Jelenleg az alapok állnak, kisebb üzemzavarokat kivéve a gépezet működik. Fut a béta verzió, a tesztüzem, a visszajelzések értékelés alatt. Készülnek a valódi rendszert bevezetni, és csúcsüzemen járatni. Sokkoló ezt látni, élni. Hatalmas fújtatókkal állnak a fogaskerekek mellett eltüntetni az utolsó porszemeket is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  17. Kedves Cadik,
    köszönöm a megértését és az egyetértését. Én is pontosan úgy látom a magyarországi eseményeket, ahogyan Ön. Egyébként a HGY lappangó tevékenysége nagyon is a magyar demokrácia ügyéhez tartozik, mert az Orbán-rendszer egyik legszilárdabb bástyája és védelmezője. Üdvözlettel, BL

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  18. Elnézést Laci, valóban félreérthető volt, hogy a hozzászólásomat épp ehhez a cikkhez helyeztem el. Eszembe sem volt, hogy az ebben a konkrét ügyben írtakhoz szóljak hozzá, sajnos azt elmulasztottam megemlíteni, hogy a cikkeddel teljes egészében egyetértek. Ez evidencia volt a számomra, bocs, hogy nem említettem :-) Azért jelent meg itt a hozzászólásom, mert azt akartam, hogy eljusson hozzád, hogy észrevedd, ezért egy friss tartalomhoz kellett tennem. Egyidejűleg a “Szolgálati közlemény” c. cikkednél is elhelyeztem (véletlenül kétszer is), éd jól sejtettem, hogy ott nem fogod észrevenni, és reagálni sem fogsz rá.

    Tehát ismétlem: nem ehhez a konkrét Horthy-szobor ügyhöz szántam. Hanem általánosan a szerintem is nagyon jól átgondolt és feltárt összefüggésrendszer további kifejtéséhez. Való igaz, hogy írtál a jezsuiták és liberális szabadkőművesek, mint a világ két legbefolyásosabb szellemi műhelyének küzdelmeiről, de emlékeim szerint az erről szóló írásaid cca. 200 évvel ezelőtti időket világítanak meg. A XX. századra vonatkozóan már csak a katolikus egyházat és a Vatikánt nevezed meg írásaidban, a jezsuiták azon belüli különleges szerepére nem emlékszem, hogy kitértél volna. Ehhez szóltam hozzá, mert ismereteim szerint ajezsuiták éppen olyan aktívak ma is, mint 200 éve voltak (no persze a szabadkőművesek is) és e két alapvetően szembenálló világkép harca ma is folyik körülöttünk. Erről szólt a hozzászólásom, és szívesen olvasnék tőled erről többet és részletesebbet, mert e téren nyilván szélesebb rálátással és ismeretanyaggal rendelkezel, mint én. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy légy szíves ismételd meg a XX.-XXI. századdal foglalkozó írásaidat azzal, hogy a katolikus egyház és a Vatikán helyébe behelyettesíted a jezsuitákat, hanem úgy gondolom, van mit erről a megközelítésről, és a katolikus egyházon belül külön a jezsuitákról mit kifejteni. Már csak azért is, mert érdekes ellentmondásnak tűnik, hogy a jelenlegi – és mindeddig első – jezsuita pápa egyre-másra liberális irányú elmozdulásoknak adja jelét. Hogyan lehetséges ez, hogy ezt éppen egy jezsuita pápa teszi meg???? – kérdezhetnénk. Sajnos, akármennyire is szimpatikus tudna lenni személy szerint Ferenc pápa, nem hiszek neki, ismervén a jezsuiták évezredes küldetését, amely a katolikus egyház SZERVEZETÉNEK védelmét, és nem a bibliai krisztusi keresztény, vagy őskeresztény hit védelmét szolgálja: bármi áron !!!! Tudvalevő, hogy akárki is volt a pápa eddig is, a jezsuiták sohasem engedték ki a kezükből a háttérből való irányítást. Egy dolog indokolhatja számomra, hogy most előlépett a háttérből egy jezsuita pápa: akkora a baj a katolikus egyházzal, hogy ehhez már erre volt szükség. Pedofil botrányok, vatikáni bank és pénzügyek, stb. jelentősen megtépázták a Vatikán amúgy is fogyatkozó tekintélyét. Ezért volt szükség egy Ferencre, hogy valaki újból elhitesse, hogy a katolikus egyház is képes önkorrekcióra. Miközben az egész célja éppúgy, ahogy a múltban. csak az egyházi szervezet megerősítése, és pontosa addig fog csak elmenni Ferenc pápa is a liberalizmus irányába, ameddig ez a cél indokolttá teszi. Abban sem reménykedem, hogy esetleg ő lenne a nagy kivétel, és egyszemélyben megpuccsolná a saját egyházát és eddigi két évezredes gyakorlatát, mert ha még lenne is benne erre hajlandóság, egészen biztos vagyok benne, hogy hamarosan hullazsákban végezné. A jezsuiták SOHA sem fogják engedni a katolikus egyházi szervezet rendjének felbomlasztását. Erről szól a küldetésük, és ha szükséges, minden skrupulus nélkül elteszik láb alól akár a saját társukat is. Nem hiszem, hogy Ferenc megúszná, ha túllépne a határvonalon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  19. a jelen cikkedhez:

    “A Hit Gyülekezete részben az ATV révén, részben ezekben az ügyekben napi szinten van benne a politikában, alakítja az eseményeket és manipulálja a közvéleményt, konszolidálja és védelmezi az Orbán-rendszert. Ez nem kerül nyilvánosságra, mert ugyanakkor az ATV révén zsebében tartja a baloldalt is. Ehhez a jelenséghez és a szerepükhöz képest bűnösen keveset foglalkozunk ezzel a súlyos problémával.”

    itthon, Magyarországon egyáltalán nem jelenik meg erről SEMMI a médiában. még hozzám sem jutott el az sem, hogy Mihancsik Zsófia írt erről, majd most fogom megkeresni és elolvasni. sajnos, akármennyit is írsz itt erről az AN-en, attól az erről értesülők köre nem fog bővülni. pedig a helyzet feltárásának fontosságával én is maximálisan egyetértek. ettől neked még meg kell írnod ezeket a cikkeidet. nagyon nagy baj lenne, ha te is hallgatnál erről, és senki nem maradna, aki rávilágít erre az aljas manipulációra.

    és akkor is szükség van az írásaidra, Laci, ha tudjuk, hogy Mo.-n ettől nem lesz jobb semmi. mert tudjuk, hogy milyen emberek között élünk itt, és aligha van remény arra, hogy ez belátható távlatban megváltozzon. éppen ma fogalmazódott meg bennem egy válasz a saját régóta bennem mocorgó kérdésemre: hogyan lehetséges az, hogy ezt az ámítást az emberek ilyen rendületlen birkanyugalommal tűrik. nekem erre az a válaszom, hogy azért, mert a jelenlegi magyarországi társadalom max 10-20%-a képes és hajlandó igazságos VERSENYZŐ társadalomban élni, olyanban, ahol a személyes teljesítmény valóban számít, ahol azt korrekten értékeli és jutalmazza a társadalom mind erkölcsileg, mind anyagilag. a társadalom túlnyomó többsége ezzel szemben FÉL a versenyhelyzetektől, fél a kihívásoktól, úgy gondolják, hogy abban nem tudják megállni a helyüket és kiszorulnak, elvéreznek. és még akkor is szívesebben támogatják Orbán despota, mutyizós urambátyám rendszerét, ha abban is jelenleg a perifériára szorultak között vannak. ÉS MOST JÖN A LÉNYEG! Hogy MIÉRT választják mégis inkább Orbánt, ha abban is a hátrányok jutnak nekik ????

    Ezen gondolkodtam nagyon sokat, és íme a válasz:

    Azért, mert Orbán rendszerében nem érzik magukat eleve elveszettnek, a mutyizós világban otthon vannak, ebben élik a saját kis mindennapjaikat is, és nincs az az érzésük, hogy ESÉLYÜK SEM LENNE A KEDVEZMÉNYEZETTEK közé bekerülni. Van reményük, hogy egy kis nyelvcsapásokkal megsegített szerencsével esetleg ők is átkerülhetnek a társadalom napos oldalára, és ha már oda egyszer eljutnak, akkor Hawaii, mert az érvényesüléshez nem szükséges semmiféle hozzáértés, bőven elegendő a lojalitás és a seggnyalás, és tudják magukról, hogy erre viszont képesek, és jók benne. Tehát Orbán rendszere reményt ad a társadalom igen jelentős többségének. Ezek az emeberek mindig is el fogják utasítani az igazságos, szociális hálóval kiegészített versenytársadalmat, mert abban pontosan tudják, hogy még REMÉNYÜK sem lehet abban, hogy a napos oldalra kerülhessenek valaha is.

    Orbán tehát nem a jó életszínvonalat biztosítja a társadalom többségének, hanem azt a REMÉNYT, hogy a mutyi révén előbb-utóbb a jelenlegi vesztesnek is juthat valami, bekerülhetnek a mutyikörbe. Szemben azzal, hogy a liberális demokrata versenytársadalomban a lusta, tudatlan, kizárólag magyarságtudatból megélni óhajtó embereknek NULLA REMÉNYÜK lehetne arra, hogy komoly egzisztenciát építhessenek fel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  20. Kedves Öreg Titán,
    nincs itt semmi szükség rám, Ön kiválóan megválaszolta mindkét kérdést, amelyet felvetett. Teljes mértékben egyetértek. Ferenc pápa a legnagyobb szemfényvesztés, nagyobb, mint II. János Pál volt. És egyetértek, hogy abból lehet tudni, hogy ezek ügyesen felépített jezsuita manőverek, hogy ez az ember még él. A katolikus egyház bemézesmázaskodja magát a látszatdolgokkal, és utána veszi elő a reverenda alól a tőrt. A második témával kapcsolatban is abszolút egyetértek, azzal a kiegészítéssel, hogy ehhez még hozzátenném a bűnbakképzést, a felelősség elhárítását és az antiszemitizmust, ami ezzel édestestvér. Köszönöm, hogy ezeket elmondta, teljesen egyetértek. Biztosan írok még a jezsuitákról is, de ezt soha nem racionálisan határozom el előre, én inspiráció alapján dolgozom. De teljesen igaz, amit Ön erről ír. Biztosan ki fogom ezt még én is részletesen fejteni. Köszönettel és üdvözlettel, Bartus László

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  21. Ugy latom most mar a cikkbe is beszivargott az amirol en mar egy eve irtam a sargacsillag hasznalatarol. Ez most ujra kozzeteszem itt (de jo lenne egy magyar forditas…).

    Megkell jegyeznem, voltam mar olyan holokauszt megemlekezesen Brooklynban ahol sokan feltuztek a sarga csillagot. Rosszul is lettem a latvanytol. De nem ezert ellenzem ennek a jelkepnek a hasznalatat hanem azert amit itt irok:

    http://drmandler.wordpress.com/2012/11/29/never-again-a-brief-case-against-the-yellow-star-of-david/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  22. admin és Öreg Titán!
    .
    Hát ez bizony nem volt semmi.
    Ilyen magas intellektuális, ugyanakkor absztrahált, beszélgetésre nem is nagyon emlékszem itt az AN hasábján (Biztos, hogy volt, de elkerülte a figyelmem, vagy csak egyszerűen nem értettem.)
    Mivel én (s talán itt többen) nem vagyok hívő, bár tagadó sem (amolyan állandóan kételkedő vagyok) nem igazán foglalkozom a vallásnak, és az egyháznak a társadalmi (és az egyéni) tudatra gyakorolt szerepével.
    .
    De itt ebben a párbeszédben megéreztem valamit, ami átlagos ismereteimet (mert én a város szélén átlag alatt élő polgár vagyok), mindennapi ismereteimet jóval meghaladja. De azt megéreztem, hogy itt, néhány szóban a társadalmunk egészét érintő nagy dolgokról váltottak szót, – azt bizony megértettem, megéreztem.
    .
    Ezért aztán jó volna, – az alapokról indulva – egy összefoglaló áttekintést kapni ebben a nagyon ellentmondásosnak tűnő, a vallás, az egyház, az állam és más szereplők egymással, egymásnak ellentmondó, ugyanakkor, egymást kiegészítő (feltehetően igen bonyolult) szerepéről, amelynek végső vesztesei mi vagyunk, akik itt élünk a társadalom peremén.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  23. admin és Öreg Titán,
    Nagyon érdekes, de engem még más is érdekelne ezek mellett.
    1. Nem csak “a jezsuiták”, hanem az Opus Dei is működik. Ez, ha jól sejtem, egy földalatti hálózat, amit a jezsuiták mozgatnak. Mit tudunk erről?
    2. Az eszmeáramlatok nagyon fontosak a társadalmi események rövidtávú alakulásában, de ezek mellett ott vannak a birtokviszonyok (jövedelmi viszonyok) és a termelési szerkezet, pontosabban a technikai rész mellett a jövedelemszerzés, birtokszerzés és elosztás elfogadott módja, ami viszont meghatározza a gazdaság működését. Tetszőleges politikai rendszer létrehozható az aktuálisan győzedelmes ideológiával, de csak akkor bizonyul maradónak, ha összhangban van a termelési szerkezettel.
    Tehát: Van-e Magyarországon materiális alapja a liberális demokráciának, a demokratikus jogállamnak? Láthatóan nincs, mert ha lenne, akkor az utcán is megjelenne. De hátha mégis van, csak látens? Hátha valahogy kialakítható?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  24. Erzsébet anyakirálynőt szabadkőművesek kórházában kezelték Angliában. Ez arról a képről derült ki, amikor Erzsébet az utcára lépett és mögötte – szinte egyenruhának nevezett öltözetben – egy nővér kísérte ki, akinek az övén a szabadkőművesek jelzése volt.
    A szabadkőművesek jele:
    http://szjger.hu/static/kik-azok-a-szabadkomuvesek/ezo
    De miért ebben a kórházban kezelték az anyakirálynőt. Rossz nyelvek szerint, a pápával kellett volna találkoznia, előtte megbetegedett sajnos. Miközben a királyi palotában teljes pénzügyi-gazdasági ellenőrzés folyt……

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  25. http://www.youtube.com/watch?v=sJiU1N0EQ8w
    Ezt kerestem meg, amelyben a 06.03-nál lehet látni a jelet, előtte pedig a magyar nyelvű feliratot. A titkos csoport., szabadkőművesség, létezik…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  26. “Van-e Magyarországon materiális alapja a liberális demokráciának, a demokratikus jogállamnak?”

    erre a kérdésre adtam részletes választ az egyik előző hozzászólásomban, itt csak ennyit: nincs.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  27. Kedves Laci ! Köszönöm megnyugtató és megtisztelő válaszodat.

    üdv
    Titán

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  28. Öreg Titán jól mondja. Oldsternek üzenem, hogy amit kér, arról szól majd az egész könyvem. BL

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  29. A REMÉNY szerepéről folytatott eszmefuttatásomhoz csak annyit, hogy az USA-ban mindez épp fordítva van. Természetesen ott is nagyok a társadalmi különbségek és elég széles a társadalom peremére szorultak köre is. De a REMÉNY egy jobb életre éppen annak ellenkezőjeképpen jelenik meg ott, mint nálunk Magyarhonban. Amerikában mind a mai napig BÁRKINEK van ESÉLYE a kiemelkedésre, a magasabb társadalmi egzisztencia megtermtésére. Azt természetesen nem állítom, hogy az esélyek kiegyenlítettek. Vannak ott is, akiknek nagyon mélyről kell indulniuk. De ESÉLYÜK nekik is van! Az amerikaiak számára – épp ellenkezőleg, mint nálunk – az ebbe az ESÉLYbe vetett REMÉNY jelenti Amerika lényegét, és ezért nem mondanának le a társadalmi berendezkedésükről semmi áron. Ráadásul ebben konszenzus van a két fő politikai erő között is. Minden vita, ami az USA társadalmában folyik, ezeken a kereteken belül maradva – ÉS NEM ERŐSZAKKAL BELÜL TARTVA !!! – zajlik. Na ez az, amiről mi itt Mo.-n csak álmodni tudunk, az USA minden egyéb negatívuma ellenére is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  30. hoppá. a nagyon lényeges TELJESÍTMÉNY ÉS TEHETSÉG szavak kimaradtak: Amerikában mind a mai napig BÁRKINEK van ESÉLYE a TELJESÍTMÉNNYEL és a TEHETSÉGGEL való kiemelkedésre…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  31. “Oldsternek üzenem, hogy amit kér, arról szól majd az egész könyvem. BL”

    nagy érdeklődéssel és izgalommal várom a megjelenését :-)

    szerintem előjegyzésben is elkelne, Laci ! nem gondoltál még rá ? :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  32. Laci. Kérlek engedj meg egy szerény javaslatot a megjelenésre váró könyvedhez, így a tartalom előzetes ismerete nélkül is: jó lenne, ha az előszóban javaslatot tennél arra, hogy idegállapottól függően milyen adag nyugtatóhoz folyamodjanak a könyved olvasói.
    ha jól sejtem, csak nagyon erős idegzetűeknek lesz ajánlható az elolvasása :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  33. Kedves Laci,

    ajánlom figyelmedbe az alábbi posztomat:

    https://www.facebook.com/titan.oreg/posts/215019545337350

    nagyon fontos kérdésnek tartom! jó lenne, ha írnál erről is. már megbocsáss, hogy így terhellek :-)

    üdv
    Titán

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  34. Immár Európa jövője a tét. És nagyon hamar meg fogjuk tudni, hogy merre visz tovább Európa útja. A német nagykoalíciós kormányalakítási tárgyalások eredményéből megtudhatjuk a jövőnket: ha nem sikerül a német szociáldemokratáknak a kormányprogramba beilleszteni, hogy az Európai Uniónak “befelé” is érvényesítenie kell a demokratikus értékeit, akkor az azt jelenti, hogy a jezsuiták csatát nyertek, és megnyílhat az út Európában az orbáni klerikál-fasiszta eszmerendszer tovaterjedéséhez.

    http://www.atv.hu/belfold/20131106-kulfoldi-lapok-sugarut-nyilik-orban-elott-a-kovetkezo-gyozelemhez

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  35. Tegyük élhetővé !

    Sajnálatos, hogy nem voltak sok tízezren tiltakozni a horty szobor emelés ellen. (1db Horty ki tudott írtani 900.000 magyart- deportálások + Don kanyar)
    szobrot olyanról csinálunk, akiket példaképnek tekintünk. Csináljátok munkásságát tovább, megbecsülöm amit csináltál,amit alkottál , példakép vagy , mi is ezt szeretnénk csinálni.
    Nagy festőknél, költőknél , stb.. ezzel nincs probléma. Szülessenek remek festmények, maradandó irodalmi alkotások, épüljenek szép épületek, legyenek jó orvosaink, tanáraink , mint a szobor által megmintázott személy esetében.
    De mit kezdenénk 10db horty Miklóssal ? Kiírtana 900,000*10 magyart ? Ezt a munkásságot szertnék-e a turulosok is (az írtásban ti is benne lesztek pajtás) ?
    .

    MO-on ma csak a vallásos túlfűtött tömeg hergelhető látványos megmozdulásra néhány nap alatt, úgy tünik. (sajnos)
    Egyrészről van a nem túl okos fidesz-massza . Őket össztársadalomtól ellopott anyagiakkal etetik, fizetik szolgálataikat, hűségüket. Velejéig korrupt banda.
    Másrészről gyorsan mozgosítható tömegként van a Hit gyülekezete. Ők erősebben hisznek, mert kevesebbért, a nélkülőzésért , a hit-szentlélekért mozdulnak bármi ima-parancsra.
    .
    Látva a az össztársadalmi elfordulást a politikától, nem szeretnék azzal viccelődni, hogy küzdjenek meg egymással a felcsúti, adófizetői arénában gyenes adásban, SMS küldési lehetőséggel …
    Vagy szökeferi-Bközép szaladgájon a Hitcsarnokban a pódiumon élőadás közben ? Ez még JOBB !!

    .
    oRban nem szeret és tud veszteni.Viszont MEGMÁSÍTOTTA a véleményét az egyházakkal kapcsolatban. Óóóó . Több mint meglepő!! Egy rakás emberiség ellenes törvényt átvitt, viszont a tinédzser Hiteseket beemelte a történelmi egyházak közé.
    oRban (moderálva) nem szeret veszteni, ennek még böjtje lesz a Hit felé. Németh diktátornak van-e elég alázata nyalni orban seggét , a békés egyezkedés , másodhegedüsi alattvaló hübéri pozició elfoglalása érdekében ?
    A két legnagyobb tolvaj -akiknek biróság előtt a helyük – összecsap -e ???? Vagy vért csapol nak-e egy országról hatalmi fickongatásból ?

    Németh a NAVval leellenőrízhető indokalatlan méretű vagyonosodás tekintete szempontjából.
    Van-e Némethnek elegendő fanatikus hadserege szembeszállni az orban-futball-huligánokkal?

    Két diktátor ütközik. (olvasmány Bartus László : Fesz van)

    Vagy olajmaffia-Pintér , a NAV-elnök,mindenkitől függ-legfőbb-ügyész , a prosti-pincsikutya sajtó tájékoztat egész másról , túlnyerik Némethet ?
    .
    fidesz = ország ellenes ZSEBMUNKÁSok Szövetsége

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  36. Az Alpokalja által linkelt forrás egy profi módon összeállított, hazug, manipulatív propagandafilm. Nem tudtam eldönteni, hogy jezsuita termék, vagy egy másik fundamentalista csoport terméke-e, de mindegy. Árulkodó a végén a szóke, kék szemű, isteni ikonográfia és egyházi stílusú zene, a film során végig a pénz és bankok dehumanizálása, vádak, sejtetések, szeretet és szenvedés szövegével álcázott félelem- és gyűlöletkeltés, valamint az “évszázadokkal korábban” megszűnt világrend visszaállításának igénye.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  37. Alpokalja ezzel nagyon eltévedt. Ezek a kuruc.info-n es hasonlo borzalmas oldalakon lathatok.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  38. Le vagyok tiltva?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  39. Az előző hozzászólásom, ami elég hosszú volt, eltűnt, na de sebaj, nem írom meg újból.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Nemcsak a 6-os karton hamisítvány 2013. november 4. hétfő

Magyar Fruzsina beszéde a Horthy-szobor ellen 2013. november 3. vasárnap | AN

A YouTube elfogadja az AN fellebbezését? 2013. október 31. csütörtök | AN

Németh Sándor államtitkokat vásárolt 2013. október 18. péntek | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos